Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
May
CITAT(buretel @ 27-05-2008, 09:17 AM) *

Acum termin Good bye de la Nivea...

E ceva de capul ei? huh.gif
bubbles
CITAT(buretel @ 27-05-2008, 10:17 AM) *

Foarte bine ca te-ai mobilizat! cheer.gif Ai mai folosit Supliform? Cum e? Acum termin Good bye de la Nivea, si am un tub de Supliform (trimis de cineva drag blum.gif )

Mersi Buretel give_rose.gif .Ce mai faci?Eu una sunt multumita de Supliform.Aseara se uita babu la picioare si a zis ca arata mai bie ca saptamana trecuta cheer.gif dar asta e si rezultatul sportului wink1.gif .Si la pretul lui (l-am luat cu 6.6 lei) se merita sa termini cate un tub pe saptamana pe cand la celelalte sa dai cate 1 mil nu prea renteaza sau chiar si 3-4 sute cat e Nivea blum.gif .E buna de ceva? pupic.gif
May mai traiesti tease.gif Ce mai faci?
May
Traiesc, traiesc.... ma gandesc la concediu si de abia astept rolleyes.gif
bubbles
Neata yahoo.gif natiune.Aseara iar am rezistat eroic cheer.gif .Au venit nasii la o varza cu ciolan si ardei iute grin.gif .Eu am mancat doar varza care nu a fost grasa deloc grin.gif .Babuinul incerca sa ma convinga sa iau o gura de ciolan dar am rezistat si nu am gustat nono.gif nana.gif .Apoi ei au baut bere si eu apa minerala ca a adus babuinul 3 st de 2 l cheer.gif .Atat am gustat .. o bucatica mica cat un vf de unghie de pastrav blush.gif ca s-au rugat de mine sa vad cat e de bun etc doh.gif si le-am explicat ca nu se incadreaza in puncte dar am renuntat la mamaliga si am punctat pastravul cu 1 p cheer.gif

Ce faci in concediu?Vii in tara ? floare.gif
May
Vin in tara, apoi in Grecia, apoi iar in tara, o vad pe dany, pe milka ( sper!), pe ramo, pe nella... de abia astept! yahoo.gif. Singura chestie care umbreste concediul e sunca asta care nu vrea sa se duca odata mad.gif
bubbles
Care sunca? blum.gif Ca arati beton .. iar talia e criminala swoon.gif .Eu ciudat...m-am ingrasat in talie si la burtica si la fund deloc .. iar pana acum puneam in partea de jos si deloc pe talie blink.gif .Iti faci provizia de Supliform ? blum.gif
May
Mda, si picioare de Godzila gestanta doh.gif Am niste burlane in loc de picioare, nu slabesc de niciun fel din zona aia sorry.gif. De aseara am inceput operatiunea celulita si pun la bataie o crema anticelulita Cellulight de la Elmiplant, un ulei pt masaj din aceeasi gama si vreo 5-6 tuburi de Supliform devil.gif
bubbles
CITAT(Maybeline @ 27-05-2008, 11:42 AM) *

Mda, si picioare de Godzila gestanta doh.gif Am niste burlane in loc de picioare, nu slabesc de niciun fel din zona aia sorry.gif. De aseara am inceput operatiunea celulita si pun la bataie o crema anticelulita Cellulight de la Elmiplant, un ulei pt masaj din aceeasi gama si vreo 5-6 tuburi de Supliform devil.gif

DA .. nu esti normala lol.gif lol.gif lol.gif Oricum aceeasi problema o am si eu cu picioarele dry.gif Nu dau jos deloc din ele dar m-am reapucat de bicla si Pilates poate ,poate asa va merge plus Supliform si unturi de corp hidratante grin.gif
May
Cu bicicleta am fortat asa de rau saptamana trecuta incat joi seara mi s-a pus un carcel la gamba ,atat de rau, incat tot muschiul imi intrase cumva in picior si se intarise ca o bila... parca aveam o gaura in gamba. Am simtit ca mor, credeam ca nu mai scap, nici sa respir nu mai puteam. De ieri am reinceput mai usurel asa ( adica sa nu depasesc o ora de biciclit)
bubbles
CITAT(Maybeline @ 27-05-2008, 11:56 AM) *

Cu bicicleta am fortat asa de rau saptamana trecuta incat joi seara mi s-a pus un carcel la gamba ,atat de rau, incat tot muschiul imi intrase cumva in picior si se intarise ca o bila... parca aveam o gaura in gamba. Am simtit ca mor, credeam ca nu mai scap, nici sa respir nu mai puteam. De ieri am reinceput mai usurel asa ( adica sa nu depasesc o ora de biciclit)

Vai de mine .. usurel o ora blush.gif si eu abia daca fac 30 minute lol.gif si alea chinuite doh.gif .E rau ca as face ma mult dar ma plictisesc cand biciclesc bang.gif .S-ar putea sa faci carcei si de la lipsa de calciu ,magneziu sau fier wink1.gif
May
Avand in vedere ca biciclesc de pe la sfarsitul lui 2006 ( oct.nov pe acolo... nu mai stiu sigur) cel putin 5 zile pe saptamana ( cu mici exceptii ), sa stii ca nu e mult o ora... eu nu prea ma uit la timp, ma uit mai mult la calorii. In zilele proaste dau doar 600, in cele normale dau 800, iar in cele in care ma mananca undeva.. 1000. Ar cam fi timpul sa merg la sala si sa lucrez tot corpul... dar mi-e groaza sa merg singura, vesnica problema.
bubbles
May tu vb de lucruri sfinte pentru mine lol.gif .Eu o data sau de doua ori daca am facut 60 minute si asta cand am avut pe cineva la mine casa ma tina de vorba si sa povestim lol.gif .La sala as merge si eu dar din toamna ca sa termin cu scoala,examene si sa vad pe cine corup sa mearga..poate pe babuin grin.gif

Oricum bicicleta luata de maicamea a fost ca o binecuvantare pope.gif si lumea ma bate la cap sa le cumpar daca mai prind asa oferta grin.gif
May
Eu ma uit la tv cand fac si trece repede timpul. Cat ai dat pe bicicleta?
bubbles
190 de lei anul trecut grin.gif .Am prins-o la oferta in Kaufland si am avut noroc ca am mai gasit .Lunea era plin iar joia cand am luat-o mai erau 2 si mai mai sa ma apuce plansul si i s-a facut maicamii mila si mi-a dat bani de am luat-o lol.gif lol.gif .Si sunt si rea .. nu las pe nimeni sa se urce pe ea (in afara de babuin) ca venise o vara de a lui sa dea la bicla si i-am zis sa se duca la sala devil.gif
May
Mama ce oferta )).gif

Si eu sunt rea devil.gif. Nu s-au urcat pe ea decat maica-mea, 15 min ca nu avea ce face, dar i-a trecut repede lol.gif si remy, asa de proba )).gif. Maica-mea are eliptica acasa naughty.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 27-05-2008, 10:12 AM) *

Sincera sa fiu, nu vad lol.gif Mai degraba de la sport, nu de la creme wink1.gif
bubbles
CITAT(Maybeline @ 27-05-2008, 12:14 PM) *

Mama ce oferta )).gif

Si eu sunt rea devil.gif. Nu s-au urcat pe ea decat maica-mea, 15 min ca nu avea ce face, dar i-a trecut repede lol.gif si remy, asa de proba )).gif. Maica-mea are eliptica acasa naughty.gif

Asta da oferta faina cheer.gif .Sper sa mai prind si o eliptica la vreo oferta bunicica sa o pun pe balcon )).gif Sa vezi at cate rude vin la noi devil.gif si eu le zic ca Nu au voie lol.gif

CITAT(buretel @ 27-05-2008, 12:19 PM) *

CITAT(Maybeline @ 27-05-2008, 10:12 AM) *

Sincera sa fiu, nu vad lol.gif Mai degraba de la sport, nu de la creme wink1.gif

Sportul e sfant .Nu face mama cremelor cat face sportul blum.gif
May
Ce mai mancati la pranz mai fetelor? Eu am facut ieri un fel de ostropel cu pui si cred ca fac niste couscous langa blum.gif. Acum savurez o felie de paine cu salata de vinete si rosie
bubbles
Am si eu salata de vinete dar incerc sa scot painea .Chiar nu stiu ce sa mai fac la pranz blink.gif .Sa ma uit pe retete grin.gif
May
Tu bei apa in timp ce faci bicicleta? Mie mi-e ingrozitor de sete, beau cel putin o sticla de 1,5 l de apa cat sunt pe bicicleta, dar de transpirat nu transpir decat f putin. Dupa aceea urmeaza drumurile interminabile la wc wacko.gif
buretel
Eu am pesti facuti la abur pt toata saptamana )).gif
Ieri am avut cod. Mai am in programul artistic somon, ton, sea bass (nu stiu cum il cheama in romana) si niste cod. Pt garnituri improvizez pe loc, legume congelate, ciumperci, alea alea. Plus salata.
Asta pap eu in zilelele de cumintenie luni-vineri. Orar normal lol.gif

CITAT(Maybeline @ 27-05-2008, 11:32 AM) *

Tu bei apa in timp ce faci bicicleta? Mie mi-e ingrozitor de sete, beau cel putin o sticla de 1,5 l de apa cat sunt pe bicicleta, dar de transpirat nu transpir decat f putin. Dupa aceea urmeaza drumurile interminabile la wc wacko.gif

La sala beau o sticla de 0.750 l. Intr-o zi am baut 2 sticle, si parca eram o balena esuata, incercand sa alerg pe banda lol.gif Se auzea cum se misca apa in stomac wacko.gif
Dar este indicat sa bei apa, altfel risti sa te deshidratezi, si nu mai ai nici randamentul scontat.
May
Si in orarul ne-normal ce mananci? devil.gif. Mi-ai facut pofta de peste, dar eu il fac in folie la cuptor blum.gif. Dar cum poti sa mananci peste in fiecare zi? blink.gif
bubbles
Si eu am peste in congelator cheer.gif .Cod binenteles blum.gif .Apa nu beau decat rar ca nu mi-e sete dar transpir bine doh.gif de aia apoi ma spal cu scrub si ma dau cu Supliformul smile.gif

Cum il faci in folie?Pe tava sau gratar in cuptor?
May
Pai, il tai putin pe burta cat sa se faca un buzunar unde bag catei de usturoi intregi, iar pe deasupra il ung cu o picatura de ulei, il invelesc in folie de aluminiu si il pun in tava de la cuptor. Cand il servesc ii pun sare si lamaie blum.gif
bubbles
Incerc si eu dupa amiaza grin.gif Sper sa iasa bun grin.gif.Eu lamaie nu pun ca nu imi place doh.gif
May
Ieri am cumparat o cutie cu ingredientele pt o prajitura cu branza, adica eu doar sa le amestec si sa le montez. Ia uitati ce a iesit ( sunt 6 portii a cate 3 puncte fiecare si e demential de buna)

Imagine
bubbles
CITAT(Maybeline @ 27-05-2008, 01:05 PM) *

Ieri am cumparat o cutie cu ingredientele pt o prajitura cu branza, adica eu doar sa le amestec si sa le montez. Ia uitati ce a iesit ( sunt 6 portii a cate 3 puncte fiecare si e demential de buna)

Imagine

drool.gif tu vrei sa ma omori cu zile tease.gif .Si cam cate p are o portie? tease.gif
May
Daca ti-ai lua ochii de la prajitura si i-ai arunca si pe ce am scris, ai afla! )).gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 27-05-2008, 11:37 AM) *

Si in orarul ne-normal ce mananci? devil.gif. Mi-ai facut pofta de peste, dar eu il fac in folie la cuptor blum.gif. Dar cum poti sa mananci peste in fiecare zi? blink.gif

Imi place f mult )).gif Dar nu mananc in fiecare zi neaparat, uneori improvizez, uneori comand la birou etc.
Oricum, pestele se intinde pe toata saptamana, daca ramane mai si congelez.

In zilele celelalte...mai bine nu mai scriu grin.gif Sper ca macar intr-un we sa reusesc sa mananc tot de dieta, pana la capat. Si ma mir ca nu slabesc doh.gif Cand apoi toata sapt trag pt we.

valea.gif Am uschit-o, ca poza de mai sus... tease.gif
May
Eu ma cocot pe bicicleta pupic.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 27-05-2008, 12:18 PM) *

Eu ma cocot pe birou, dau pedale la tastatura, poate asa scap de imaginea de mai sus devil.gif Ca prea bine arata praji aia
bubbles
CITAT(Maybeline @ 27-05-2008, 01:11 PM) *

Daca ti-ai lua ochii de la prajitura si i-ai arunca si pe ce am scris, ai afla! )).gif

Mda am vazut acum lol.gif Mi-a furat ochii glazura drool.gif
CITAT(Maybeline @ 27-05-2008, 01:18 PM) *

Eu astept sa plece babuinul la pescuit si apoi ma apuc de sport pupic.gif

CITAT(buretel @ 27-05-2008, 01:21 PM) *

CITAT(Maybeline @ 27-05-2008, 12:18 PM) *

Eu ma cocot pe birou, dau pedale la tastatura, poate asa scap de imaginea de mai sus devil.gif Ca prea bine arata praji aia

Nu baga praji in seama ca nu e buna pt noi lol.gif Prefate ca nu o vezi grin.gif

Am mancat cu babuinul .. el ochi cu salam prajit .. Eu 100 g sunca pui cu 1 rosie si un castravete iar mai tarziu fac putin piure cu salata si diseara pestele cheer.gif
bubbles
A plecat babuinul si ies sa iau piept de pui ca .. mergem si noi femeile cand iese matusa de la servici cheer.gif la un gratarel grin.gif
bubbles
Pana la urma am revocat planurile )).gif .Ies cu matusa si varul la o terasa la o apa plata cu lamaie lol.gif ca ne-am plictistit de atata Lacu` Rosu` lol.gif Mi-am scos iaurtul zuzu cu bucati de visine de la congelator si e super bun..exact ca inghetata doar ca nu ingrasa asa tare grin.gif

Am facut Pilates pt picioare..mai ramane diseara bicicleta cheer.gif
buretel
Beey, ce hotarata esti )).gif
Pofta buna la apa plata cu lamaie tease.gif
bubbles
Meniu azi :
iaurt 0.1 1.25
sunca 100g 2.5
legume(salata verde,rosii ,castraveti) 1
mici 4 6
cartofi 2
margarina 3 lgte 1
iaurt zuzu fructe inghetat 2
iaurt zuzu fructe inghetat 2
total:17.75 p cheer.gif din 19 )).gif .Pana la urma am fos la gratar si am mancat 4 mici mici lol.gif si am punctat cu 1.5 micul wink1.gif
amalia0701
naughty.gif
Ce cauta maragarina aia acolo?
buretel
CITAT(amalia0701 @ 28-05-2008, 07:23 AM) *

naughty.gif
Ce cauta maragarina aia acolo?

devil.gif exact...
bubbles
Am pus in piure blum.gif grin.gif

Neata yahoo.gif .Ce faci Amelie?Te-ai mobilizat? pupic.gif
Buretelu pupic.gif tu care incerci sa o ti?WW sau caloriile? hug.gif
bubbles
Fug l afacut mancare babuinusului.. snitele cu cartofi in fripteuza si cas deasupra drool.gif iar mie..mancare de fasole cu carne de vita grin.gif
bubbles
Fost la babuin cu mancarea cheer.gif .Mi-am gasit grahamin sfarsit si il bag in cuptor pe tava ca sa iasa ca pesmetul si pun la facut o tocana din carne de vitel cheer.gif
May
CITAT(bubbles @ 27-05-2008, 07:55 PM) *

mici 4 6

Adica 4 mici, 6 puncte? blink.gif
bubbles
Da.Ce e prea putin eusa_think.gif sorry.gif Tu cat ai pune?
May
Pai acum depinde si cum ii faci, adica marimea, plus ce carne folosesti. Daca te-ai lua dupa lista, s-ar incadra la carne tocata mixta care are 2 puncte parca la 30 de gr. Eu mereu pun un mic la 3 puncte dupa cum ii fac eu. Oricum ar fi, 4 mici la 6 puncte e un vis. Mai intreaba si tu la neuroni, nu te lua dupa mine, mai ales ca tu stii cum ii faci floare.gif
ALICE
Vise, tataie, vise!Si eu zic tot asa 3p un mic
Hai sa zicem ca 2p dca era mic mic )).gif
bubbles
Pana la urma am modoficat si am trecut la 2 p ca erau foarte mici.Nu aveau 30 g wink1.gif si numai bine ca nu am mai mancat inghetata aia si am ramas la acelasi punctaj pupic.gif
Multumesc de sfaturi .
Pus la facut tocana yahoo.gif .
Acum alta intrebare .. am niste carne de vitel batran de peste 1 an .Cum o punctez ca pe carnea de vita sau ca pe cea de vitel tanar bang.gif
May
CITAT(bubbles @ 28-05-2008, 11:36 AM) *

.....erau foarte mici.Nu aveau 30 g wink1.gif ....

30 de gr inseamna o lingura de carne, data viitoare cantareste ca te pacalesti repede la cantitati, gandeste-te ca un ou are 50 de gr cel putin
bubbles
Got it good.gif .Data viitoare cantaresc pupic.gif
Acu` ce zici de faza cu carnea aia .. cum sa o punctez?
May
Nu ma pricep daca vitelul la 1 an e deja vita sau nu sad.gif
bubbles
O punctez ca pe cea de vitel tanar .. chiar daca are mai multe puncte.Imi iese o portie de mancarica la 5 p si cu mamaliguta de 2p ies numai bine cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.