Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
bubbles
Un meniu informativ :
graham 50g 2
2 iaurt 0.1% 2.5
mancarica vitel 5
iaurt zuzu inghetat 2
cartofi fierti 2
2 mere mici 0
1 rosie si un castravete 0
margarina 1 lg 1
mamaliga 2
total16.5p cheer.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
bubule...am renuntat eu nu pot cu diata asta de 90 de zile...de maine revin la calorii...imi e ciuda pe mine ca nu pot rezista dar asa ma doare capul si stomacul...mare prostie am facut doh.gif

bubbles
CITAT(anca veselie @ 28-05-2008, 02:16 PM) *

pupic.gif Ancul racit floare.gif Sa te faci bine repede pupic.gif
CITAT(nella @ 28-05-2008, 03:16 PM) *

bubule...am renuntat eu nu pot cu diata asta de 90 de zile...de maine revin la calorii...imi e ciuda pe mine ca nu pot rezista dar asa ma doare capul si stomacul...mare prostie am facut doh.gif

Mai bine asa..eu nu ti-am zis blum.gif .Ca si eu te-am batut la cap grin.gif .
Dupa mai bine de 2 0re si jumatate am terminat tabelele de la partea practica.Mai tb doar discutate dar asta era cel mai greu doh.gif de scris atatia copii etc blum.gif yahoo.gif cheer.gif asa ca dau de baut ceva bun )).gif
bubbles
In loc de cartofi am ales ... cod la cuptor grin.gif .300g facut in tava invelit in aluminiu drool.gif
bubbles
Azi nu am biciclit .. dar maine e o noua zi wink1.gif si maine si Pilates cheer.gif .Am reusit sa beau si peste 2l de apa cu ceai yahoo.gif .Maniul pt azi final:
graham 50g 2
2 iaurt 0.1% 2.5
mancarica vitel 5
iaurt zuzu inghetat 2
cod la cuptor 300g 4
2 mere mici 0
1 rosie si un castravete 0
mamaliga 2
total 17.5 p yahoo.gif

Codul pot sa va spun ca a iesit beton w00t.gif .Chiar nu ma asteptam grin.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Imediat plec spre Piatra ca Sambata am iar examen doh.gif .M-am saturat de atata naveta sorry.gif
aki
Buna bubule.Am trecut sa te pup pupic.gif sa-ti urez bafta la examen hug.gif
Mariana
Bafta pupic.gif pupic.gif pupic.gif
buretel
Bafta la examen! pupic.gif
nella
mult succes la examen pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Multumesc fetelor pupic.gif pupic.gif

Meniul pe ieri .. cam dezatruos doh.gif dar am fost la vara babuinului si macar m-am abinut de la mici si copanele la gratar facute cu pielita pe ele )).gif
ciorba 5
graham 1
iaurt zuzu 2
iaurt danone 1,20
piure 4
2mere 0
1 banana 1
1 fel paine 1
total:15.2p sorry.gif
bubbles
Azi m-am hotarat sa tin cheat day`ul cheer.gif ca sa pot reveni pana duminica grin.gif
nella
ce e aia?> unsure.gif
nella
Mi-a raspuns dany la ea in jurnal ca nu am mai avut rabdare sa primesc raspunsul de la tine naughty.gif naughty.gif
bubbles
Am mancat si branza cu smanatana si mamaliguta si ceva dulce si gata ziua de azi grin.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Fug la scoala .. uff azi am 4 examene scrise batista.gif .Sper sa treaca cu bine doh.gif
dany
Bafta !! give_rose.gif
nella
mult succes pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Bafta! pupic.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 31-05-2008, 09:31 AM) *

Bafta !! give_rose.gif

Multumesc pupic.gif floare.gif

CITAT(nella @ 31-05-2008, 10:21 AM) *

mult succes pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Am avut nevoie si a fost pupic.gif pupic.gif

CITAT(ramonavlas @ 31-05-2008, 10:34 AM) *

Bafta! pupic.gif

Multumesc floare.gif pupic.gif

Gata examenele yahoo.gif .Am dat 4 ca am dat amandoua limbile doh.gif si a trebuit sa dau si pentru franceza anul I sem I ca at nu am vrut sa dau ca nu am stiut ca e atat de usor wacko.gif .Dar a fost bine yahoo.gif .Luni cand m-am apucat de WW arata cantarul 64.2 si azi arata fix 63 yahoo.gif cheer.gif

Cred ca am eliminat si apa bine ca am baut peste 1.5 l in fiecare zi )).gif
bubbles
Va recomand urmatorul parfum.L-am primit cadou de la mama si miroase bestial .Eu l-am ales dar l-a platit ea si l-am luat pe ghicite lol.gif .Dar imi place la nebunie Nina Ricci
bubbles
Am balotat niste mancare lol.gif si de acum sa ma apuc de treaba doh.gif .Am de sters toate usile si diseara de aspirat si sters geamurile ca ieri am terminat de reparat usile si geamurile ca se stricasera foarte tare cand le-am schimbat doh.gif
bubbles
Off nu mai pot bang.gif .Am sters toate usile, apoi geamurile .Sunt rupta ca a tb sa frec tare la geamuri ca erau murdare de vopsea cum au varuit blocul in grena si crem grin.gif .

Nici ce sa mai mananc nu stiu .Cred ca scot niste cod si imi fac la cuptor in staniol desi daca ar fi dupa mine m-as culca batista.gif
bubbles
Mi-am scos pestele cheer.gif .Sa va las si o melodie care imi place tare Colorblind
bubbles
Meniul pentru azi :
ciorba 3
graham 2
cartofi 2
piept pui 3
cod 240g 3,2
sunca 2,50
iaurt zuzu 2
salata fara ulei 0
3 mere mici 0
total:17.7p yahoo.gif cheer.gif .Mananc pestele si ma arunc intr-o cada spumoasa iar apoi somn de voie .Cred ca dorm neintoarsa desi .. cred ca bag si 20 min Pilates pt picioare ca doar am si aici salteluta pt sport cheer.gif .In casa miroase criminal de la perdele (de fapt de la balsam) yahoo.gif
bubbles
Gata si Pilates-ul . cheer.gif yahoo.gif .O seara placuta sa aveti pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
La fel si tie.
Am si io un parfum de la Nina - Love in paris dry.gif
bubbles
Amalia pupic.gif floare.gif .Eu pe asta in forma de mar il am.Am ghicit bine ca daca nu imi placea ma omora mama lol.gif
nella
LA MULTI ANI DE 1 IUNIE pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
bravo ca ai terminat examenele! cheer.gif
cum mai merge cu lucrarea?
faina piesa!
pupic.gif
bubbles
Mersi Nella pupic.gif pupic.gif

Ancule merge bine.Mai am o luna si termin de tot cu facultatatea.Abia astept sa incep masterul cheer.gif .Examenele inca nu le-am terminat .. mai am unul sambata.Cel mai greu dar voi invata de placere ca mi-a placut la nebunie si cursul si cum l-a tinut proful grin.gif .Si mie imi place tare piesa hug.gif

Neata natiune care azi voteaza cheer.gif Mergeti la vot?Eu ma duc in piata sa imi iau niste capsuni sa pun si la congelator pt iarna si apoi la vot .Poate gasesc si pepene si mai vreau niste loboda ca sa mai faca bunica un bors bun drool.gif
bubbles
Ma gandeam sa ma duc la vara babuinului la un gratar dar .. e urat si cred ca va ploua afara bang.gif
bubbles
Am plecat la piata dar sa va las si o melodie din timpul copilariei mele .Ma innebunea in a7a As long as you love me .Nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul.Parca ieri eram la scoala generala cu colegii si ne bateam cu apa batista.gif
bubbles
Gata votatul.Traiasca Gh Stefan cheer.gif lol.gif .Gata si piata.Am luat capsuni si pt pus la congelator yahoo.gif ,mi-am luat si caise de o pofta grin.gif si legume cheer.gif .Am gasit si loboda ca sa faca bunica un bors de asta bun cum stie ea sa faca drool.gif .Am intrat sa imi iau o inghetata si am gasit fara grasimi la 0.9p de la Amici si tipa care mi-a dat-o mi-a zis ca inghetata nu ingrasa si ca de ce mananc fara grasimi ca arat foarte bine blink.gif .Mai rar asa complimente lol.gif da vorba aia .. eram toata o fusta de raiat si un colant lol.gif
bubbles
Am dormit asa bine la pranz yawn.gif ca noaptea nu prea pot dormi din cauza ca am schimbat patul doh.gif .E cald si frumoas afara si nu am cu cine iesi la o plimbare sorry.gif
buretel
Ce pacat ca nu ai cu cine iesi. De ce nu iesi singura, e asa de fain orasul ala rolleyes.gif
pupic.gif

ps: cred ca m-ai intrebat mai demult si n-am raspuns, numar calorii wink1.gif
ps2: tot Gh. Stefan a iesit? al catelea mandat e? smile.gif
bubbles
Diseara aflam cine a iesit dar el iese sigur!!! secret.gif A facut prea multe lucruri bune ca sa nu iasa wink1.gif Abia astept sa fac un baby.gif sa pot iesi cu el la plimbare grin.gif
buretel
De ce-ai mancat Fornetti? devil.gif Te mustruluiesc si aici lol.gif

Sa ne scrii cine iese diseara smile.gif
bubbles
Mi-a fost pofta blum.gif .Bine ca nu am scapat in cele cu cioco sau telemea swoon.gif ca alea sunt ma grase decat cele cu susan doar grin.gif .Va scriu dar deja simt ca iese prietenul meu cel mai bun Stefan lol.gif lol.gif
buretel
CITAT(bubbles @ 01-06-2008, 06:28 PM) *

Mi-a fost pofta blum.gif .Bine ca nu am scapat in cele cu cioco sau telemea swoon.gif ca alea sunt ma grase decat cele cu susan doar grin.gif .Va scriu dar deja simt ca iese prietenul meu cel mai bun Stefan lol.gif lol.gif

Ia-l pe el la plimbare, vezi, ziceai nu ai prieteni pt iesit lol.gif
ps: te-ai tepuit la alea cu susan, are grasimi mad.gif adica oricare le-ai fi mancat, tot nu erau bune.
bubbles
Da stiu ca nu sunt bune .Mai bine mancam peste la cuptor da acum ce sa mai fac batista.gif .Pofta mare am avut sorry.gif .Abia astept ora 21 .. ar fi o faza prea dura sa nu iasa el doh.gif
buretel
Eee, eu te certam asaaa, ca sa ma cert si pe mine lol.gif Acum ai mancat, gata smile.gif
Eu mi-am terminat caloriile, ca si Amalia. Nu am depasit, dar acum o sa beau apa si astept sa ma culc lol.gif
bubbles
Eu mi-am facut 1L de ceai verde ca sa beau sa elimin toate relele din mine lol.gif .Si daca imi mai e foame mai am caise grin.gif
bubbles
Buretel da cate calorii mananci pe zi?
buretel
CITAT(bubbles @ 01-06-2008, 06:54 PM) *

Buretel da cate calorii mananci pe zi?

1000. De cateva zile. Aveam 1100, si stagnam de 1 luna la aceeasi greutate. Deh, platou. Cum am scazut putin, cum functioneaza. Plus ca am calculat, si ar tb 956 lol.gif Dar mananc 1000 si-s ok.
bubbles
Hmm oare eu de cate calorii ar tb sa mananc ca sa slabesc? la 63 kg si 1.65?Tu cantaresti totul crud? pupic.gif
Am schimbat tickerul ca sa imi fie rusine de mine batista.gif
buretel
CITAT(bubbles @ 01-06-2008, 07:30 PM) *

Hmm oare eu de cate calorii ar tb sa mananc ca sa slabesc? la 63 kg si 1.65?Tu cantaresti totul crud? pupic.gif
Am schimbat tickerul ca sa imi fie rusine de mine batista.gif

Fie crud, fie pregatit (adica fiert, copt sau gratar).
Calculeaza-ti aici Calculator nutritie
bubbles
Mersi Buretel.Mie cred ca mi-ar fi greu sa calculez la cartofi ca m-am obisnuit sa ii pun 2 p pana la saturatie dar cred ca as slabi bine si cu caloriile .Oare ce sa fac? blum.gif

Calorii - consum actual = 1189 cal/zi
Acest numar reprezinta caloriile pe care le consumati actual pentru a va mentine la greutatea de 63 Kg.

Calorii - consum recomandat = 1136 cal/zi
Acest numar reprezinta maximul de calorii pe care ar trebui sa le consumati pentru a ajunge si mentine la greutatea ideala de 59 Kg.

Greutatea dvs ideala este: 59 kg

Ar trebui sa mai slabiti 4 kg.

Greutatea ideala reprezinta greutatea considerata normala in functie de anumite criterii. Exista mai multe formule de calcul ale greutatii ideale.

Am vorbit cu o prietena de a bunicii din Italia si a zis ca imi trimite pachet numai sa zic ce vreau si am zis de ulei de masline extravirgin si .. ciucalata sorry.gif .Ca imi plac tare cele cu lapte doh.gif
buretel
CITAT(bubbles @ 01-06-2008, 07:43 PM) *

Mersi Buretel.Mie cred ca mi-ar fi greu sa calculez la cartofi ca m-am obisnuit sa ii pun 2 p pana la saturatie dar cred ca as slabi bine si cu caloriile .Oare ce sa fac? blum.gif

De asta nu imi place WW blushing.gif Din aceste puncte te ingrasi linistit, consumand din belsug fie fructe, fie legume, fie cartofi. Pt curiozitatea ta, numara-ti caloriile intr-o zi in care punctezi, si vezi unde iesi wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.