Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
bubbles
am vrut sa trec si caloriile azi dar nu stiu cat sa trec la ciorba de loboda blink.gif
buretel
Ce ai pus in ea? Si aproximativ cat? (in ce unitate de masura stii: frunze, grame, 1 ou etc)
Hai ca o calculam smile.gif
bubbles
Pai a facut-o bunica blink.gif .Ou nu a pus.La o oala de 10 kg a pus o lingura de smantana, cam 400g cartofi si 200 taitei. in mare la calorii iese cam asa :

Fornetti saratele - 150 grame, 498 calorii, 9.3 proteine, 27.9 lipide, 55.5 carbohidrati, 1.5 fibre (m-am luat dupa punctajul la cele cu ciuperci)
Cartofi dulci - 150 grame, 129 calorii, 2.4 proteine, 0.2 lipide, 30.2 carbohidrati, 4.5 fibre
Sunca proaspata - 100 grame, 157 calorii, 22.6 proteine, 7.1 lipide, 0.4 carbohidrati, 0 fibre
Capsuni - 300 grame, 96 calorii, 2.7 proteine, 0.9 lipide, 23.1 carbohidrati, 6 fibre
Caise - 300 grame, 144 calorii, 4.2 proteine, 1.2 lipide, 33.3 carbohidrati, 6 fibre
Paine Graham - 25 grame, 67 calorii, 2.5 proteine, 0.3 lipide, 13.5 carbohidrati, 0.8 fibre
Rosii - 50 grame, 9 calorii, 0.5 proteine, 0.1 lipide, 2 carbohidrati, 0.6 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 1075 grame, 1100 calorii, 44.2 proteine, 37.7 lipide, 158 carbohidrati, 19.4 fibre

Mai am de pus inghetata fara grasimi care are 45 g si 55 calorii si ciorba de loboda batista.gif
buretel
Cartofi de iarna - 400 grame, 352 calorii, 8 proteine, 0.8 lipide, 80 carbohidrati, 8 fibre
Smantana 20% - 15 grame, 32.4 calorii, 0.5 proteine, 3 lipide, 0.6 carbohidrati, 0 fibre
Paste Penne - 200 grame, 714 calorii, 25 proteine, 3.6 lipide, 150 carbohidrati, 7.2 fibre
Apa - 9000 grame, 0 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 9615 grame, 1098.4 calorii, 33.5 proteine, 7.4 lipide, 230.6 carbohidrati, 15.2 fibre

Iaca ciorba )).gif
Aproximeaza cat ai mancat, eventual cu o cana/pahar standard umpland farfuria din care ai papat, si gata, afli portia ta wink1.gif

A, si pune si inghetata.

ps: pt masurile ciorbei am pus valori medii de produse, dar care iti dau o idee destul de clara.

PS2: acum fa si calculul punctelor WW smile.gif
bubbles
Am luat o cana si am pus apa in farfurie si a iesit 300g de ciorba.acu cu regula de 3 simpla sa o luam usor usor bang.gif

CITAT(buretel @ 01-06-2008, 08:12 PM) *

Cartofi de iarna - 400 grame, 352 calorii, 8 proteine, 0.8 lipide, 80 carbohidrati, 8 fibre
Smantana 20% - 15 grame, 32.4 calorii, 0.5 proteine, 3 lipide, 0.6 carbohidrati, 0 fibre
Paste Penne - 200 grame, 714 calorii, 25 proteine, 3.6 lipide, 150 carbohidrati, 7.2 fibre
Apa - 9000 grame, 0 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 9615 grame, 1098.4 calorii, 33.5 proteine, 7.4 lipide, 230.6 carbohidrati, 15.2 fibre

Iaca ciorba )).gif
Aproximeaza cat ai mancat, eventual cu o cana/pahar standard umpland farfuria din care ai papat, si gata, afli portia ta wink1.gif

A, si pune si inghetata.

ps: pt masurile ciorbei am pus valori medii de produse, dar care iti dau o idee destul de clara.

PS2: acum fa si calculul punctelor WW smile.gif

Da si am mai gresit la ceva bang.gif .sunt o idioata.Oala are 4 kg lol.gif .mi se parea mie prea mult 10 kg si atat de putine ingrediente asa ca arata astfel :
Apa - 4000 grame, 0 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 4615 grame, 1098.4 calorii, 33.5 proteine, 7.4 lipide, 230.6 carbohidrati, 15.2 fibre

Imi iese la 83 calorii (cam asa) o portie swoon.gif .asa putin ? grin.gif

CITAT(bubbles @ 01-06-2008, 08:00 PM) *

Pai a facut-o bunica blink.gif .Ou nu a pus.La o oala de 10 kg a pus o lingura de smantana, cam 400g cartofi si 200 taitei. in mare la calorii iese cam asa :

Fornetti saratele - 150 grame, 498 calorii, 9.3 proteine, 27.9 lipide, 55.5 carbohidrati, 1.5 fibre (m-am luat dupa punctajul la cele cu ciuperci)
Cartofi dulci - 150 grame, 129 calorii, 2.4 proteine, 0.2 lipide, 30.2 carbohidrati, 4.5 fibre
Sunca proaspata - 100 grame, 157 calorii, 22.6 proteine, 7.1 lipide, 0.4 carbohidrati, 0 fibre
Capsuni - 300 grame, 96 calorii, 2.7 proteine, 0.9 lipide, 23.1 carbohidrati, 6 fibre
Caise - 300 grame, 144 calorii, 4.2 proteine, 1.2 lipide, 33.3 carbohidrati, 6 fibre
Paine Graham - 25 grame, 67 calorii, 2.5 proteine, 0.3 lipide, 13.5 carbohidrati, 0.8 fibre
Rosii - 50 grame, 9 calorii, 0.5 proteine, 0.1 lipide, 2 carbohidrati, 0.6 fibre
TOTAL: 1075 grame, 1100 calorii, 44.2 proteine, 37.7 lipide, 158 carbohidrati, 19.4 fibre

Mai am de pus inghetata fara grasimi care are 45 g si 55 calorii si ciorba de loboda batista.gif

Deci in total am :
1420 grame si 1238 calorii.Multe batista.gif .Prea multe bang.gif

Iar ca puncte sunt :
saratele fornetti 8
cartofi 2
100g sunca 2,5
inghetata 0% 0,9
salata 0
fructe 1
ciorba 3
graham 1
total:18.4p :deci e bine ca m-am incadrat in 19 doh.gif
buretel
CITAT(bubbles @ 01-06-2008, 08:18 PM) *

Deci in total am :

Iar ca puncte sunt :
saratele fornetti 8
cartofi 2
100g sunca 2,5
inghetata 0% 0,9
salata 0
fructe 1
ciorba 3
graham 1

Deci nu e bine )).gif Puteai de ex sa fii mancat mai multe fructe/legume, la puncte sa fii iesit ok, dar in realitate sa fi avut un consum mult mai mare de calorii. Asa ca...judeci singura ce e corect wink1.gif Nu de alta, dar iti furi singura caciula, parerea mea smile.gif
bubbles
CITAT(buretel @ 01-06-2008, 08:22 PM) *

CITAT(bubbles @ 01-06-2008, 08:18 PM) *

Deci in total am :

Iar ca puncte sunt :
saratele fornetti 8
cartofi 2
100g sunca 2,5
inghetata 0% 0,9
salata 0
fructe 1
ciorba 3
graham 1

Deci nu e bine )).gif Puteai de ex sa fii mancat mai multe fructe/legume, la puncte sa fii iesit ok, dar in realitate sa fi avut un consum mult mai mare de calorii. Asa ca...judeci singura ce e corect wink1.gif Nu de alta, dar iti furi singura caciula, parerea mea smile.gif

Ai dreptate!!!!!!!!! de maine gata .. numar calorii .E pacat ca am si aici cantar si la Gh si nu e greu sa cantaresc.Sunt curioasa daca o sa mearga bine grin.gif .Tu de exemplu ce mananci bun?
anca veselie
mi-am facut si eu:
Datele dvs nutritionale

Sex: feminin
Varsta: 28 ani
Greutate: 52.6 kg
Inaltime: 158 cm
Activitate fizica: Moderata

Rezultate:

IMC = 22 - Greutate normala
Greutatea ideala = 55 kg
Greutatea dvs ideala este: 55 kg

Ar trebui sa va mai ingrasati cu 2.4 kg.
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif eu nu sunt de acord!!!!!!!!!!!!!

Greutatea ideala reprezinta greutatea considerata normala in functie de anumite criterii. Exista mai multe formule de calcul ale greutatii ideale. Cititi in continuare...

Greutatea normala (in functie de inaltime) = 52-57 kg

pupici bubule! trebuia sa-i spui vanzatoarei ca papi inghetata fara grasimi ca sa te mentii! spor cu lucrarea pupic.gif
bubbles
Uhh sa te mai ingrasi ? lol.gif Tare faza asta lol.gif Eu cred ca esti numai buna pupic.gif pupic.gif
anca veselie
da, si mie mi s-a parut tare lol.gif
multu blushing.gif
bubbles
Eu mai am de slabit 4 kg ca sa fiu numa` buna lol.gif si cred ca am sa ma multumesc cu 58-59 ca arat binisor la greutatea asta wink1.gif .De maine numar caloriiiiiii cheer.gif

May ai trecut pe la mine sa lasi un miros de usturoi? lol.gif Te-ai gandit si la mine cand ai mancat? grin.gif pupic.gif
May
Greutatea mea ideala e de 65 de kg.... nu trebuie sa mai slabesc decat 14 kile... o nimica toata lol.gif

CITAT(bubbles @ 01-06-2008, 09:32 PM) *

May ai trecut pe la mine sa lasi un miros de usturoi? lol.gif Te-ai gandit si la mine cand ai mancat? grin.gif pupic.gif

Fix la tine ma gandeam cand am mancat )).gif .... ma gandeam numai la mine si cum sa bag mai mult si mai repede in gura lol.gif
ramonavlas
Bubule, iar te muti de la o dieta la alta?
Bafta la calorii
bubbles
Cred ca daca imi faceam si eu la 76 .. lesinam pe moment.Acu` ca nu tb decat vreo 4 kg nu mi se mai pare atat de mult )).gif

CITAT(Maybeline @ 01-06-2008, 10:37 PM) *

Greutatea mea ideala e de 65 de kg.... nu trebuie sa mai slabesc decat 14 kile... o nimica toata lol.gif

CITAT(bubbles @ 01-06-2008, 09:32 PM) *

Fix la tine ma gandeam cand am mancat )).gif .... ma gandeam numai la mine si cum sa bag mai mult si mai repede in gura lol.gif

Pai asa te vreau ca poate ,poate simt si eu un gust de peste cu mujdei drool.gif .Numai sa nu iti fie rau tease.gif hug.gif

CITAT(ramonavlas @ 01-06-2008, 10:37 PM) *

Bubule, iar te muti de la o dieta la alta?
Bafta la calorii

Pai mi-a aratat Buretel ca ma pot minti usor tare cu WW din cauza legumelor si fructelor blum.gif
ramonavlas
E clar adevarat, am zis si eu asta de cateva ori cu inselatul la fructe ca la legume nu prea (ca nu au multe calorii), dar nu a sesizat multa lume.
bubbles
Pai si eu cum manancde acum multe capsuni,pepene,caise etc iti dai seama ca mai bine imi va merge cu caloriile.Mai greu pana ma obisnuiesc doh.gif
anca veselie
las' ca le dai tu jos pupic.gif
bubbles
Sper pana in august cand vrem sa mergem la mare doh.gif .Astept saptamana asta sa vad cum merge cu caloriile wink1.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 01-06-2008, 10:42 PM) *

Pai si eu cum manancde acum multe capsuni,pepene,caise etc iti dai seama ca mai bine imi va merge cu caloriile.Mai greu pana ma obisnuiesc doh.gif

Din fructele astea, daca mananci sanatos, ajungi la 800 calorii lejer....iti dai seama ca in pucte era doar 1, maxim 2, nu?
Mariana
Mie mi-a spus ca tre sa ma slabesc doar 2 kg, ceea ce nu imi place deloc.
pupic.gif hug.gif
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 01-06-2008, 10:47 PM) *

CITAT(bubbles @ 01-06-2008, 10:42 PM) *

Din fructele astea, daca mananci sanatos, ajungi la 800 calorii lejer....iti dai seama ca in pucte era doar 1, maxim 2, nu?

DA am realizat azi blink.gif .Am sa incerc sanu depasesc 1100 calorii si sper sa ma acomodez cu cataritul a orice produs inainte de masa sau inainte de a gati pupic.gif hug.gif .Merele le cantaresti inainte si dupa ce mananci cotorul? eusa_think.gif
CITAT(Mariana @ 01-06-2008, 10:49 PM) *

Mie mi-a spus ca tre sa ma slabesc doar 2 kg, ceea ce nu imi place deloc.
pupic.gif hug.gif

Pai cate kg ai acum si ce inalt si la cat vrei sa ajungi? give_rose.gif
Mariana
Am 1,63 inaltime, greutate actuala 60 si vreau sa ajung la 52.
pupic.gif
bubbles
Cred ca e prea putin 52 kg unknw.gif totusi un 55 cred ca va fi numai bun pupic.gif
Cherie
pupic.gif
bubbles
A castigat Stefan cheer.gif cheer.gif
nella
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiii cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif asta da bucurie..........ce fericita sunt cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yes.gif haninoroc.gif band.gif dance3.gif dance3.gif dance3.gif
bubbles
Si mie imi pare bine yahoo.gif .A avut 79.31 % swoon.gif cheers.gif haninoroc.gif

Neata yahoo.gif .Am inceput ziua cu o cafea 3in1 de 55 calorii grin.gif

Sper sa reusesc azi sa numar caloriile. )).gif Azi am ficat de pui cu cartofi noi la pranz ,cod diseara si la MD un scrob smile.gif
bubbles
Acum mi-am dat seama ca azi ,maine tb sa apara rusii bang.gif .Sper sa fie totul bine grin.gif
aki
Dar daca nu apar rusii, inseamna ca nu-i totul bine? tease.gif
bubbles
Ba e bine si asa si asa tease.gif .Oricum apar ca o usoara retentie de apa tot am dar nu asa mare din cauza ca am mancat mai rational si cu putina sare cheer.gif
aki
Ce-ti face Fritz/Fritza?Mai ai poze recente cu el/ea? tease.gif
bubbles
Fritz sau Plitz cum ii spunea nepoata ca nu putea pronunta altefl - e acasa cu babu grin.gif .Nu mai am poze recente dar am sa ii fac grin.gif
crissy
pupic.gif
Bubule, ma bucur ca a iesit Stefan. Am fost week-end-ul asta in Piatra, la o nunta, si mi-a placut f. tare cum arata orasul. Ar fi fost frumos sa ne intalnim, dar am fost intr-o fuga continua si epuizati.
Si la noi a iesit Ursaciuc yahoo.gif . Unii zic ca a avut 80%, altii ca 89%. Putea sa aiba si 51%, bine ca a iesit el wink1.gif
bubbles
A facut bunica bors de loboda si de data asta am stat langa ea si am cantarit tot cheer.gif .

Crissy mie imi pare fff bine ca a mai candidat si ca a iesit tot el cheer.gif Imi pare foarte bine ca ti-a placut orasul pupic.gif

Bors de loboda:

Ceapa noua - 200 grame, 74 calorii
Morcovi - 100 grame, 41 calorii
Cartofi de vara - 800 grame, 616 calortii
Salata verde - 100 grame, 17 calorii
Marar - 20 grame, 8.6 calorii
Frunze de patrunjel - 20 grame, 4.2 calorii
Leustean - 30 grame, 11.1 calorii
Loboda 200g ,38 calorii
Bors 1000g - 100 calorii
Apa 4000g - 0 calorii
Total:6470 g ,909.9 calorii iar la o farfurie de 300 g vine 42 calorii swoon.gif yahoo.gif .Recalculati care mai tineti sa spuneti daca a dat bine yahoo.gif
ramonavlas
Eu marul il cantaresc la inceput ca il mananc cu tot cu cotor )).gif
buretel
Neata Bubule! Vad ca te-ai pus pe treaba cheer.gif

Deci, in primul rand, sa ma justific, deoarece am creat valuri cu acel link pt calculator nutritie )).gif

Calculatorul este orientativ, de exemplu, mie imi spune ca greutatea mea ideala e 62 si sa ma mai ingras 0.6 kg lol.gif In conditiile in care iti garantez ca nu arat ideal la 62 devil.gif
Eu ti-am dat linkul mai mult pt calculul greutatii ideale, de pe linkul de sub calorii (unde iti spunea Citeste mai mult) sau din pagina principala AICI, nu pt calculatorul ala orientativ din prima pagina (ok, de acolo iti poti lua consumul de calorii, dar ma repet, de asemenea, aproximativ).

La calculul greutatii aveai diverse formule de calcul, 2 erau mai precise deoarece tineau cont si de constitutie, varsta etc. Desigur, fiecare se simte bine la o anumita greutate, limitele ti le stabilesti tu, nu un maldar de formule teoretice, generale wink1.gif

Ce vroiam eu sa subliniez este ca, din experienta mea proprie si personala, la 1300, 1200, 1100 NU am slabit. De asta am scazut, nu pt ca am citit acolo pe site, ci pt ca intamplator, ce imi spunea mie chiar s-a potrivit smile.gif

Sper ca am lamurit aceasta problema salut.gif

Si acum, ma intrebai ce mananc eu. In general, asa:
md: cereale integrale+kefir sau iaurt sau lapte, degresate
gustare 1: cateva alune/seminte crude sau un fruct mic (piersica, 1/2 mar etc)
pranz: peste la abur+garnitura (legume fierte, la cuptor, conopida, fasole verde, mix congelat, rosii+ciuperci) si eventual o salata (salata verde, castraveti, rosii, sau varza alba/rosie etc)
gustare 2: cateva alune/seminte crude sau un fruct mic (piersica, 1/2 mar etc) importanta, pt ca apoi merg la sala
cina: fie o salata cu branza si/sau ou; fie fructe
gustare 3: cateva alune/seminte crude sau un fruct mic (piersica, 1/2 mar etc)

Of course, totul e variabil, dar in mare acestea sunt reperele zilnice.

De ex ieri pt pranz am gasit niste cremwursti/carnati de curcan f slabi, si cum nu mai mancasem demult asa ceva, i-am halit alaturi de o mancarica din ciuperci+rosii+usturoi+oregano grin.gif

doh.gif Cat am scris laugh.gif
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 02-06-2008, 10:35 AM) *

Eu marul il cantaresc la inceput ca il mananc cu tot cu cotor )).gif

Eu nu mananc cotorul tease.gif
CITAT(buretel @ 02-06-2008, 10:48 AM) *

Neata Bubule! Vad ca te-ai pus pe treaba cheer.gif

Deci, in primul rand, sa ma justific, deoarece am creat valuri cu acel link pt calculator nutritie )).gif

Calculatorul este orientativ, de exemplu, mie imi spune ca greutatea mea ideala e 62 si sa ma mai ingras 0.6 kg lol.gif In conditiile in care iti garantez ca nu arat ideal la 62 devil.gif
Eu ti-am dat linkul mai mult pt calculul greutatii ideale, de pe linkul de sub calorii (unde iti spunea Citeste mai mult), nu pt calculatorul ala orientativ din prima pagina (ok, de acolo iti poti lua consumul de calorii, dar ma repet, de asemenea, aproximativ).

La calculul greutatii aveai diverse formule de calcul, 2 erau mai precise deoarece tineau cont si de constitutie, varsta etc. Desigur, fiecare se simte bine la o anumita greutate, limitele ti le stabilesti tu, nu un maldar de formule teoretice, generale wink1.gif

Ce vroiam eu sa subliniez este ca, din experienta mea proprie si personala, la 1300, 1200, 1100 NU am slabit. De asta am scazut, nu pt ca am citit acolo pe site, ci pt ca intamplator, ce imi spunea mie chiar s-a potrivit smile.gif

Sper ca am lamurit aceasta problema salut.gif

Si acum, ma intrebai ce mananc eu. In general, asa:
md: cereale integrale+kefir sau iaurt sau lapte, degresate
gustare 1: cateva alune/seminte crude sau un fruct mic (piersica, 1/2 mar etc)
pranz: peste la abur+garnitura (legume fierte, la cuptor, conopida, fasole verde, mix congelat, rosii+ciuperci) si eventual o salata (salata verde, castraveti, rosii, sau varza alba/rosie etc)
gustare 2: cateva alune/seminte crude sau un fruct mic (piersica, 1/2 mar etc) importanta, pt ca apoi merg la sala
cina: fie o salata cu branza si/sau ou; fie fructe
gustare 3: cateva alune/seminte crude sau un fruct mic (piersica, 1/2 mar etc)

Of course, totul e variabil, dar in mare acestea sunt reperele zilnice.

De ex ieri pt pranz am gasit niste cremwursti/carnati de curcan f slabi, si cum nu mai mancasem demult asa ceva, i-am halit alaturi de o mancarica din ciuperci+rosii+usturoi+oregano grin.gif

doh.gif Cat am scris laugh.gif

Am inteles salut.gif .Am sa pun meniul de azi sa iti dai cu parerea grin.gif

jacobs 3 in 1 55
ficat pui crud 250g 290
cod 300g 321
caise 200g 96
cartof 100g 77
ceapa noua 50g 18,5
ciorba loboda 2 portii 84
cafea 1
iaurt 59
total:1001.5 calorii
buretel
Dap, te-am verificat, e ok meniul smile.gif

Ca un sfat: alimentele de la care arunci diverse parti nefolositoate (cotoare, samburi, oase) in cantitati destul de semnificative le cantaresti inainte, apoi cantaresti ce ai 'deversat' si voila, rezulta ce ai mancat efectiv )).gif
Al doilea sfat grin.gif : cantareste cateva produse pe care le consumi destul de des, ca sa iti faci o idee cam cat au, in caz ca vei fi undeva unde nu ai acces la un cantar (un fruct, o leguma, o salata, etc).
bubbles
CITAT(buretel @ 02-06-2008, 10:59 AM) *

Dap, te-am verificat, e ok meniul smile.gif

Ca un sfat: alimentele de la care arunci diverse parti nefolositoate (cotoare, samburi, oase) in cantitati destul de semnificative le cantaresti inainte, apoi cantaresti ce ai 'deversat' si voila, rezulta ce ai mancat efectiv )).gif
Al doilea sfat grin.gif : cantareste cateva produse pe care le consumi destul de des, ca sa iti faci o idee cam cat au, in caz ca vei fi undeva unde nu ai acces la un cantar (un fruct, o leguma, o salata, etc).

Asta cu resturile ca oase,samburi etc stiam de la WW ca asa faceam si atunci.In mare cam stiu cat are un mar, o fel de paine si daca voi fi plecata voi incerca sa cumpar de mancare prroduse cu caloriile trecute pupic.gif .Mi-am facut si eu calculul greutati cu mai multe formule de acolo si majoritatea "spun" ca 60.5 kg sunt suficiente pt mine lol.gif
buretel
Ei, vezi? smile.gif Ma bucur ca ai inteles ce am vrut sa spun wink1.gif
bubbles
CITAT(buretel @ 02-06-2008, 11:10 AM) *

Ei, vezi? smile.gif Ma bucur ca ai inteles ce am vrut sa spun wink1.gif

Eu oricum am pus mai multe kg de dat jos pe ticker doar asa de motivatie grin.gif .
Am schimbat ticker yahoo.gif desi al meu cantar nu a vrut decat 700g sa arate date jos pana la urma fata de acum o saptamana dar .. luam in considerare ca sunt si in asteptare de rusi sorry.gif .Astept sa vad cum reactineaza organismul al numarat calorii cheer.gif
bubbles
Am niste nervi angry2.gif .Sper totusi sa fie degeaba..astept sa apara babuinul sa vad bang.gif
lucy
Bubucule te pupacesc pupic.gif pupic.gif
buretel
Ce-ai patit? unsure.gif
dany
Bafta la numarat calorii !!!! hug.gif
May
blink.gif Ce-ai? blink.gif
bubbles
CITAT(lucy @ 02-06-2008, 01:00 PM) *

Bubucule te pupacesc pupic.gif pupic.gif

Si eu pupic.gif

CITAT(buretel @ 02-06-2008, 01:03 PM) *

Ce-ai patit? unsure.gif

Ehh ceva legat de banuti bang.gif
CITAT(danyhoney @ 02-06-2008, 01:04 PM) *

Bafta la numarat calorii !!!! hug.gif

Multumesc la fel give_rose.gif

CITAT(Maybeline @ 02-06-2008, 01:05 PM) *

blink.gif Ce-ai? blink.gif

Ehh mai nimic .. banii astia doh.gif
nella
neata la amiaza )).gif
Mult succes la calorii.daca trebuie sa vina rusii e posibil sa te unfli putin....dar saptamana viitoare ai sa vezi ca revii la normal pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nu te supara din cauza banilor ca astia asa cum vin,pleaca.... doh.gif

Buretel mersi mult m-ai linistit si pe mine....eu slabesc la 1200 de caorii pe zi si am sa mananc asa pana vad ca nu mai da rezultate dupa care mai scad pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
CITAT(nella @ 02-06-2008, 01:26 PM) *

neata la amiaza )).gif
Mult succes la calorii.daca trebuie sa vina rusii e posibil sa te unfli putin....dar saptamana viitoare ai sa vezi ca revii la normal pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nu te supara din cauza banilor ca astia asa cum vin,pleaca.... doh.gif

Buretel mersi mult m-ai linistit si pe mine....eu slabesc la 1200 de caorii pe zi si am sa mananc asa pana vad ca nu mai da rezultate dupa care mai scad pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Neata yahoo.gif .Am aparut si eu dupa atata timp .Am avt motiv sa fiu disparuta .. am fost la facut fan la teara lol.gif lol.gif .Ieri eram terminati amandoi ca doua baterii .. cat am mai facut baie si atat doh.gif .M-am lasat in sutienul de la costumul de baie si m-am ars pe spate grin.gif da` macar sunt bronazata lol.gif De mancat nu zic nimic sorry.gif .. ma uit imediat la cantar sa vad ce zice batista.gif .Imi pare bine ca totusi..in gradina bnicilor lui babu am gasit loboda,leustean,marar si patrunjel si mi-am luat o punga mare ca sa pun si la congelator grin.gif
Nella pupic.gif pupic.gif

Nu mai zic ca am vrut sa imi fac niste ciorba de loboda si lui babu mancare sa ii duc la servici si nu pot ca nu mai am butelie blink.gif .asa ca lui ii fac in fripteuza dar mie.... eusa_think.gif
Cherie
pupic.gif fata harnica si bronzata naughty.gif

Cum merge sesiunea? Pe mine, ma seaca deja si abia am duminica primul examen wacko.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.