Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
aki
Buna,Bubut hug.gif .Te-ai bronzat?Pai si asa esti bronzata tease.gif .Of,de ce nu am tenul tau,sunt alba ca vaca MILKA lol.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 05-06-2008, 10:13 AM) *

pupic.gif fata harnica si bronzata naughty.gif

Cum merge sesiunea? Pe mine, ma seaca deja si abia am duminica primul examen wacko.gif

Stresiunea se termina duminica cheer.gif si tb sa termin si licenta ca mai am doar 3 sapt si tb predata doh.gif

CITAT(aki @ 05-06-2008, 10:16 AM) *

Buna,Bubut hug.gif .Te-ai bronzat?Pai si asa esti bronzata tease.gif .Of,de ce nu am tenul tau,sunt alba ca vaca MILKA lol.gif

Si eu eram alba tease.gif .Chiar zicea babu aseara,ca eram ca doua branze si acu` suntem rosii ca doi (d)raci lol.gif lol.gif
Cherie
CITAT(aki @ 05-06-2008, 10:16 AM) *

Of,de ce nu am tenul tau,sunt alba ca vaca MILKA lol.gif

Te contrazic, Milka e mov blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif
bubbles
Ba e alba cu mov lol.gif lol.gif
Cherie
Sau asa )).gif
buretel
Bubule, te-ai bronzat cu dungi? )).gif
Subscriu si eu pt Milka, sunt cea mai alba de aici cu siguranta mad.gif

Cate examene mai ai, pana duminica? Te mai duci la Piatra? Mai ai putin...mai mult si termini wink1.gif (asta apropo de titlul jurnalului tau).

CITAT(nella @ 02-06-2008, 01:26 PM) *

Buretel mersi mult m-ai linistit si pe mine....eu slabesc la 1200 de caorii pe zi si am sa mananc asa pana vad ca nu mai da rezultate dupa care mai scad pupic.gif pupic.gif pupic.gif

pupic.gif Cu placere Nella. Continua asa cum te simti tu bine, si singura vei stii cand sa schimbi ceva in dieta ta.
bubbles
CITAT(buretel @ 05-06-2008, 10:52 AM) *

Bubule, te-ai bronzat cu dungi? )).gif
Subscriu si eu pt Milka, sunt cea mai alba de aici cu siguranta mad.gif

Cate examene mai ai, pana duminica? Te mai duci la Piatra? Mai ai putin...mai mult si termini wink1.gif (asta apropo de titlul jurnalului tau).

CITAT(nella @ 02-06-2008, 01:26 PM) *

Buretel mersi mult m-ai linistit si pe mine....eu slabesc la 1200 de caorii pe zi si am sa mananc asa pana vad ca nu mai da rezultate dupa care mai scad pupic.gif pupic.gif pupic.gif

pupic.gif Cu placere Nella. Continua asa cum te simti tu bine, si singura vei stii cand sa schimbi ceva in dieta ta.

Pai am avut iar 29 de examene si vineri e ultimul din toti anii cheer.gif .In iulie am licenta batista.gif iar apoi din toamna master.Maine plecam iar la Piatra (m-am saturat de drumurile astea sad.gif ).M-am bronzat ca la mare .. cu forma sutienului de la costumul de baie tease.gif .Mai am putin mai mult .. ma refer la kg si mai am vreo 9 ca sa ajung la greutatea care o vreau blum.gif .Am tot atatea kg ca si luni .. uhh bine ca nu am pus in plus.Astept inca rusii desi ieri tb sa apara bang.gif

Intrebare intrebatoare..ce pot face bun de mancare fara sa tb aragazul ca nu mai am butelie si babuinul e la servici doh.gif .Am steamer`ul pe de alta parte cheer.gif
buretel
29 de examene, sper ca adunate din toti anii swoon.gif Desi am vazut ca uneori dai mai multe intr-o singura zi, cum e posibil? Nu am avut niciodata 2 examene in aceeasi zi.

Eu faceam aluzie ca mai ai putin si termini ..cu scoala blum.gif

La intrebare ti-ai raspuns singura biggrin.gif steamer'ul pe perfect: pui totul acolo, si gata masa. Eu numai la steamer gatesc de luni buni. Mai rar pe aragaz.
bubbles
CITAT(buretel @ 05-06-2008, 11:09 AM) *

29 de examene, sper ca adunate din toti anii swoon.gif Desi am vazut ca uneori dai mai multe intr-o singura zi, cum e posibil? Nu am avut niciodata 2 examene in aceeasi zi.

Eu faceam aluzie ca mai ai putin si termini ..cu scoala blum.gif

La intrebare ti-ai raspuns singura biggrin.gif steamer'ul pe perfect: pui totul acolo, si gata masa. Eu numai la steamer gatesc de luni buni. Mai rar pe aragaz.

29 pe semestru am avut anul asta ca a tb sa fac si module optionale ca sa nu pierd ocazia .Am facut majoritatea modulelor care se faceau in anul 4 (daca intelegi wink1.gif ) .Ehh scoala o terminam oricum .. numai la greutatea care o vreau nu mai ajung blink.gif .Noroc ca macar ma menti la 63.5 cat aveam si luni desi am mancat urat urat de tot . huh.gif Imi fac niste copanele cu mazare sau faseole verde drool.gif

Azi tb sa trimit si la facut partea statistica la cineva care are un anumit program doh.gif ,sa tai si buruienile si sa le bag la congelator pt iarna etc bang.gif
anca veselie
ma inebunesti cu cate examene ai! tin pumnii pupic.gif
bubbles
Mai aveam si eu putin si innebuneam lol.gif dar bine ca duminica e ultimul yahoo.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 05-06-2008, 11:30 AM) *

Mai aveam si eu putin si innebuneam lol.gif dar bine ca duminica e ultimul yahoo.gif

BAFTA!!! inca putin si scapi!!!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie

La mine duminica e primul batista.gif
ganesha
Mai Bubule, am scris doua mesaje si-au disparut sorry.gif (sau poate am scris din greseala in alt jurnal lol.gif lol.gif ) Da' ziceam de bine in el, te felicitam pentru harnicie si ambitie biggrin.gif Deci zici ca te duci in toamna la master?
aleonzuza
Am citit cateva pagini in jurnalul tau...pe sarite...si erai la 59 kg si iti cautai job! S-au "rezolvat" ambele?? Adica ai gasit de lucru si ai depasit si kg??
buretel
Ce-ai gatit pana la urma? Ai folosit steamerul? grin.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 05-06-2008, 01:54 PM) *

La mine duminica e primul batista.gif

Bafta multa pupic.gif

CITAT(ganesha @ 05-06-2008, 02:21 PM) *

Mai Bubule, am scris doua mesaje si-au disparut sorry.gif (sau poate am scris din greseala in alt jurnal lol.gif lol.gif ) Da' ziceam de bine in el, te felicitam pentru harnicie si ambitie biggrin.gif Deci zici ca te duci in toamna la master?

Multumesc give_rose.gif Si tie felicitari pt locuinta,job etc pupic.gif pupic.gif
In toamna fac master cheer.gif
CITAT(aleonzuza @ 05-06-2008, 02:24 PM) *

Am citit cateva pagini in jurnalul tau...pe sarite...si erai la 59 kg si iti cautai job! S-au "rezolvat" ambele?? Adica ai gasit de lucru si ai depasit si kg??

Am avut canda 59 batista.gif acu am 63 si NU NU am gasit job sad.gif

CITAT(buretel @ 05-06-2008, 02:47 PM) *

Ce-ai gatit pana la urma? Ai folosit steamerul? grin.gif

Inca nu am gatit sorry.gif batista.gif Mai tarziu sad.gif
bubbles
Tocmai am vazut ca mai am o portie de mancarica de vitel cheer.gif
Cherie
Ai PM pupic.gif
bubbles
Vitel fara grasime - 150 grame, 279 calorii, 45 proteine, 9 lipide, 0.5 carbohidrati, 0 fibre
Ceapa noua - 50 grame, 18.5 calorii, 1.1 proteine, 0.2 lipide, 3.2 carbohidrati, 0.7 fibre
Suc de rosii - 200 grame, 34 calorii, 2 proteine, 0 lipide, 8 carbohidrati, 0 fibre
Paine alba - 50 grame, 133 calorii, 3.8 proteine, 1.7 lipide, 25.3 carbohidrati, 1.2 fibre
Ardei rosu iute - 20 grame, 8 calorii, 0.4 proteine, 0 lipide, 1.8 carbohidrati, 0.3 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 470 grame, 472.5 calorii, 52.3 proteine, 10.9 lipide, 38.8 carbohidrati, 2.2 fibre

Meniu pana cum grin.gif

Vazut Cherie si raspund acum blum.gif
Cherie
drool.gif
Vitel cu sos...??? eat.gif

Vezi ca mai ai inca un PM smile.gif
bubbles
Da vietel cu sos eat.gif ..e foarte slaba mancarea,numai fiarta grin.gif .Mai am si pachetele de alea de crackers la 30 calorii pachetelul si diseara o conserva de ton in suc propriu cheer.gif

Raspuns la MP pupic.gif
buretel
Hai ca te-ai descurcat pana la urma cu mancarea wink1.gif
bubbles
Da am scos-o la capat cumva wink1.gif
bubbles
Da..m-a "laudat" buretel prea mult si am mancat la matusa mea bang.gif .Meniul meu de azi:
-paine 100g
-mancarica vitel
-pilaf cu morcovi
-o lingura de salata boeuf ungureasca (e facuta cu putina maioneza ,mai mult cu legume fierte) batista.gif
bubbles
Am reusit sa spal putin pacatele grin.gif .Am facutt 25 min bicicleta cheer.gif .Mai rau e ca ma doare gatul asa ca am bagat si un coldrez ca sa nu ma ia si mai tare gatul sad.gif

Am uitat sa ca spun ca ieri .. la fan am vazut si eu un animal pt prima oara in viata mea swoon.gif

Este naparca - cum se spune popular si am aflat ca de fapt sunt .. vipere cu corn swoon.gif valea.gif .De doua ori era sa il muste pe babu .4 a omorat sorry.gif .Cred ca a dat peste un cuib ca in momentul in care a omorat-o pe una si vroia sa o arunce alta se ducea repede spre el sa il atace shock.gif .noroc ca am vazut-o si am tipat la el batista.gif
buretel
blink.gif blink.gif Was? valea.gif Cred ca intepeneam de frica bad.gif

Ptiu, eu cu gura mea aurita )).gif )).gif Hai ca n-a fost asa rau, nu te invinovati wink1.gif
bubbles
Mda bine ca am rezistat sa nu mananc dulce.Ciudat da` nu mi-e pofta de dulce ci de mancare gatita eusa_think.gif Maine abia astept sa ajung acasa sa pap o farfurie mare de ciorba de loboda drool.gif .MAi sunt si nervoasa ca stau ca pe ace .Asa sunt cand tb sa vina rusii .. simt ca din orice in orice clipa ma va izbi bang.gif cuplu.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 05-06-2008, 09:45 PM) *

Am uitat sa ca spun ca ieri .. la fan am vazut si eu un animal pt prima oara in viata mea swoon.gif

Ce tare suna lol.gif

Da' napircile-s a [*****] rau, bine ca sinteti ok pupic.gif Am patiti si eu doo faze care m-au lasat fara rasuflare... una cind eram la Histria la ruine si eram catarata pe-un chietroi si am sarit jos... la 2 cm de o vipera care se pregatea sa sara pe mine. Nu mai stiu ce s-a intimplat, parol! Da' nu m-a muscat.
Si apoi cu crocodilul, eram pe coclauri intr-un loc stincos care ne e loc de suflet, era foarte foarte cald si erau iesiti serpii cu clopotei la soare... Crocodilu' stia ca n-are voie sa se atinga de nimeni si nimic, si-l tineam linga mine, da' deodata se duce 3 pasi mai incolo si cind ma uit, era linga un sarpe cu clopotei, voia sa-l trezeasca din somn c-un batz doh.gif
aleonzuza
Si mie imi place ciorba de loboda....Poate in we imi fac si eu...

Cu joburile...mda..nu e f simplu. Eu am ceva experienta si as vrea sa ma mut in alt oras si, oricat de incredibil ar parea unora...nu gasesc... dry.gif Iar inceputurile..sunt si mai dificile..Caci vrea lumea experienta..Dar Protectia copilului scoate des posturi...Intreaba!!! Iar acum cred ca se depun si dosare pt consilieri scolari in Invatamant...Daca ai intrebari sau nevoie de ajutor si eu o pot face...te rog sa apelezi!!!
buretel
Neata, ai plecat spre Piatra? smile.gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 06-06-2008, 03:39 AM) *

Ce tare suna lol.gif

Da' napircile-s a [*****] rau, bine ca sinteti ok pupic.gif Am patiti si eu doo faze care m-au lasat fara rasuflare... una cind eram la Histria la ruine si eram catarata pe-un chietroi si am sarit jos... la 2 cm de o vipera care se pregatea sa sara pe mine. Nu mai stiu ce s-a intimplat, parol! Da' nu m-a muscat.
Si apoi cu crocodilul, eram pe coclauri intr-un loc stincos care ne e loc de suflet, era foarte foarte cald si erau iesiti serpii cu clopotei la soare... Crocodilu' stia ca n-are voie sa se atinga de nimeni si nimic, si-l tineam linga mine, da' deodata se duce 3 pasi mai incolo si cind ma uit, era linga un sarpe cu clopotei, voia sa-l trezeasca din somn c-un batz doh.gif

Urati mi-s serpii astia bang.gif doh.gif pupic.gif
CITAT(aleonzuza @ 06-06-2008, 10:34 AM) *

Si mie imi place ciorba de loboda....Poate in we imi fac si eu...

Cu joburile...mda..nu e f simplu. Eu am ceva experienta si as vrea sa ma mut in alt oras si, oricat de incredibil ar parea unora...nu gasesc... dry.gif Iar inceputurile..sunt si mai dificile..Caci vrea lumea experienta..Dar Protectia copilului scoate des posturi...Intreaba!!! Iar acum cred ca se depun si dosare pt consilieri scolari in Invatamant...Daca ai intrebari sau nevoie de ajutor si eu o pot face...te rog sa apelezi!!!

Pt consilier tb sa am si master ca sa fiu calificata sorry.gif .Peste 2 ani nu va mai fi problema dar pana atunci batista.gif .Mersi mult de sfaturi pupic.gif .Am sa incerc la protectia copilului wink1.gif
CITAT(buretel @ 06-06-2008, 10:42 AM) *

Neata, ai plecat spre Piatra? smile.gif

Am si ajuns tease.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
May

Eu ma gandeam la alt animal dar apoi mi-am dat seama ca nu aveai cum sa il fi vazut pt prima oara lol.gif
bubbles
CITAT(anca veselie @ 06-06-2008, 11:38 AM) *

pupic.gif pupic.gif

pupic.gif hug.gif
CITAT(Maybeline @ 06-06-2008, 12:19 PM) *

Eu ma gandeam la alt animal dar apoi mi-am dat seama ca nu aveai cum sa il fi vazut pt prima oara lol.gif

May iar gandesti piervers lol.gif lol.gif

Sa va mai spun ca este post de psiholog in gh dar ca tb sa stiu .. ungureste?CA imi vine sa plec in lumea larga bang.gif

A..si marti plec la Craiova sa imi ridic diploma de bac de la faculta la care intrasem acu` multi ani (vreo 3 la numar) lol.gif
bubbles
pana la urma duminica am ultimul examen yahoo.gif .maine am doar curs .Imediat e gata si facultatea sorry.gif .Am imbatranit lol.gif
buretel
lol.gif lol.gif daca tu ai imbatranit, inseamna ca eu sunt deja mumificata )).gif
Bafta la examen!
aki
Bafta ,draga la examen.Si de un weekend frumos sa ai parte.Eu plec acasa,pina luni hug.gif
bubbles
CITAT(buretel @ 06-06-2008, 02:27 PM) *

lol.gif lol.gif daca tu ai imbatranit, inseamna ca eu sunt deja mumificata )).gif
Bafta la examen!

Multumesc Buretel pupic.gif pupic.gif Nu stiu cat am imbatranit dar ma simt de 100 de ani blink.gif

CITAT(aki @ 06-06-2008, 04:59 PM) *

Bafta ,draga la examen.Si de un weekend frumos sa ai parte.Eu plec acasa,pina luni hug.gif

Week placut sa ai iubita give_rose.gif hug.gif pupic.gif

Nu ati vrea sa stiti ce e la gura mea acum angry2.gif .M-am saturat de licenta asta bang.gif
nella
Nu te stresa prea tare...dupa ce termini cu examenele ai sa razi si oricum...nu merita sa iti mananci nervii iti spun din propria experienta.........mult succes pupic.gif
bubbles
Ehh ma enerveaza ca e multa bataie de cap pentru nsite tabele pe care .. e greu sa stai sa numeri atatia copii si sa faci statistic dupa sex,varsta etc cuplu.gif da` trece ea si asta )).gif

Azi am mancare de mazare cu pulpa de curcan drool.gif
buretel
BAFTA LA ULTIMUL EXAMEN!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Mariana
Multa, multa, multa bafta.
pupic.gif hug.gif
bubbles
Buna ziua .Multumesc fetelor pupic.gif A trecut si ultimul examen si acum sunt la Craiova .. am venit dupa diploma.E bine ca azi am rezolvat cu stampilele si maine mi-o si ridic yahoo.gif
buretel
cheer.gif cheer.gif Bravoooo absolvento! blum.gif
bubbles
Multumesc pupic.gif .Nu mai zic ca azi nu am mancat nimic serios (decat niste ciocolata ca sa nu cad din picioare) ca aici e o caldura de ti se taie pofta de mancare dar mi-am luat piersici si mancare usoara ca sa o pot ingurcita.
buretel
Pai nu sta asa, mananca ceva usor.
bubbles
As manca daca as putea dar .. mi-e rau de la caldura blink.gif .Poate mai pe seara cand se face racoare )).gif .Ma doare si capul (materialul prost de romania lol.gif ) ca sunt plecata de acasa de ieri noapte de la 12 si azi am fost pe drumuri pe la Universitate ca sa pot lua diploma maine sa plec inaoi miercuri .
buretel diploma este aici ca am fost inscrisa si in Cv dar ca sa dau examenul la Iasi tb sa o depun la dosar (am numai copie legalizata la Iasi doh.gif )

Duminica am mai avut un motiv de bucurie...a nascut o colega de la fac un baietel
buretel
Stiu despre ce diploma e vorba, ziceam absolventa ca ai terminat facultatea de la Piatra (Iasi). Ok, mai ai licenta, dar ai absolvit blum.gif

Felicitari colegei pt baietel give_rose.gif
bubbles
CITAT(buretel @ 09-06-2008, 04:19 PM) *

Stiu despre ce diploma e vorba, ziceam absolventa ca ai terminat facultatea de la Piatra (Iasi). Ok, mai ai licenta, dar ai absolvit blum.gif

Felicitari colegei pt baietel give_rose.gif

Mersi mult Buretel pupic.gif .Adevarul e ca de acu` sunt absolventa cheer.gif mai ramane doar licenta ca sa fiu sigura )).gif .Imediat plec iar in deplasari pe la universitatea .. pe la secretariat ca sa imi scot dosarul.Maine ma duc cu a mea mamica sa imi iau ceva frumos de imbrcat pentru licenta ... ca vorba aia nu ma pot duce asa ca la noi la teara .Ieri am ochit o fusta pana sub sani (nu e fusta atat de scurta pana sub sani...ci talia e pana acolo lol.gif lol.gif ),cu centura si mai tb si o camasa si niste pantofi cu toc grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.