Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
buretel
w00t.gif Asteptam poze, e ceva in genul costumului lui Aki?

Si licenta cand o ai? Hai ca mai ai oleaca si scapi pupic.gif
bubbles
Gataaa cheer.gif am luat dosarul si mi-am luat si fusta cu camasuta.Fusta e cu talie inalta si centura iar camasuta e subtire de vara .. sa o pot baga sub fusta.Fusta am luat marimea .... 36.Nu imi venea sa cred cand am vazut swoon.gif .Prima oara am luat 40 .. era larga,38 la fel (imi erau foarte largi mai ales in talie si acolo tb sa vina mulate doh.gif ) iar 36 vine perfect si e stramta .. mie una imi place la nebunie.Si are si bretelute ca sa o poti lua in genul unui sarafn cheer.gif cheer.gif

Licenta pe 14 Iulie o am batista.gif
ramonavlas
Vrem pozeeee!!!!
Bafta la licenta, eu cred ca pe 14 ajumg la mare prima data anul asta cheer.gif
bubbles
Uhh sa vad daca reusesc sa fac cu telefonul doh.gif ca aparatul nu il am la mine sorry.gif .Am mancat si 2 placinte (tip foietaj) cu branza ca sunt singurele placinte care sa contina branza si sa imi si placa doh.gif
buretel
Bravo pt achizitii, sa le porti cu placere pupic.gif Asteptam poze.
May
Stiu exact ce fusta ti-ai luat ca am probat si eu crezand ca faza cu talia inalta si mulata ma va avantaja si chiar statea bine dar la picioare aratam ca un cartof sad.gif
bubbles
CITAT(buretel @ 10-06-2008, 03:22 PM) *

Bravo pt achizitii, sa le porti cu placere pupic.gif Asteptam poze.

Multumesc .. cand ajung acasa pun floare.gif

CITAT(Maybeline @ 10-06-2008, 04:11 PM) *

Stiu exact ce fusta ti-ai luat ca am probat si eu crezand ca faza cu talia inalta si mulata ma va avantaja si chiar statea bine dar la picioare aratam ca un cartof sad.gif

Din fericire chiar imi sta bine si la picioare si forma conica pe care o are jos ma arata slaba )).gif
ramonavlas
Pai si noua nu ne arati? sad.gif
bubbles
Ba va voi arata dar cand ajung la Gh ca aici nu am aparat.Imediat plec spre casa cheer.gif
buretel
Drum bun pupic.gif
bubbles
Neataaaaaaa yahoo.gif .In sfarsit acasa cheer.gif .Am ajuns aseara pe la 11:30 si m-am culcat pe la 2.Pana am despachetat, facut baie, bagat in seama babuinul sex.gif lol.gif ... Mai ciudat e ca m-am trezit acum cu o durere de spate inexplicabila,de la sciatic dar nu stiu de ce ma doare.Ori am facut vreo miscare proasta in somn ori m-a tras ieri curentul in tren wacko.gif .Mi-am luat ieri in gara 2 carti "Alergand pe tocuri" si "Sunt aiurita si se ia" .Am inceput-o pe cea cu aiurita si aproape am terminat-o .E criminala!!!! Ma trezeam in tren razand singura si chicotind.Sincer v-o recomand din toata inima.Daca o termin azi.ma apuc de cealalta wink1.gif
bubbles
Daca tot am fost la mama mi-a facut si ecograf sa vad poate am ceva l aovare de tot imi intarzie dar mama a zis ca`s numa` buna de facut baby.gif dar ca e normal dupa ce intrerup dintr-o data pastilele sa fac dereglare hormonala si ca imi voi reveni de la sine.M-a asigurat ca nu voi ramane o dereglata tota viata lol.gif .Mi-a mai luat ea un maiou si mai avea niste maiouri si 2 rochite primite asa ca le-am impachetat frumos si le-am aruncat in valiza cheer.gif .
crissy
CITAT(bubbles @ 13-06-2008, 10:05 AM) *

bagat in seama babuinul sex.gif lol.gif ... Mai ciudat e ca m-am trezit acum cu o durere de spate inexplicabila,de la sciatic dar nu stiu de ce ma doare.

De la sex.gif ti se trage. grin.gif
V-ati hotarat sa faceti baby.gif ?
bubbles
Nu inca grin.gif .Poate la anul ca anu` asta sigur numai prindem trenul lol.gif .oare de la asta sa mi se traga eusa_think.gif lol.gif lol.gif Se pare ca mi-a priit mersul asta la ai mei ca...am mai slabit 800g yahoo.gif .
bubbles
Gata iesitul...Fost la platit facturi doh.gif ,cumparat fructe si legume si sunca slaba de pui cu telemea drool.gif .Diseara am in program cartofi la cuptor cu pulpa de curcan yahoo.gif .Spatele tot ma doar,tb sa iau niste pstile dar dupa ce mananc.Nu mai gasesc o laveta de sters geamurile...sa mor daca imi aduc aminte unde am putut sa o pun blink.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 12-06-2008, 09:51 AM) *

Ba va voi arata dar cand ajung la Gh ca aici nu am aparat.Imediat plec spre casa cheer.gif

Si pozele??????? )).gif
bubbles
Am scris si la tine in jurnal ca abia ma pot imbraca sa ies iar la fusta asta e o adevarata provocare si incerc maine sa o iau cu ajutorul babuinului grin.gif tease.gif

Am spalat vreo 4 sau 5 masini si mai am doh.gif .Trebuie sa ii fac babuinului mancare si sa mananc si eu ceva doh.gif .

In frigider am o napolitana mare si 2 ciocolate (le-am primit din Italia) ..huh piaza rea .. sper sa treaca pofta pope.gif
bubbles
Seara salut.gif .Azi iar am bantuit bang.gif pe la lume.Numai acasa sa nu stau blink.gif dar macar nu ma doare piciorul cu varice ca mi-am luat ciorapi elastici si stau cu ciorapul pe picior cand merg grin.gif .Asta ca sa nu se umfle iar dry.gif .Astept sa se nasca si a doua nepotica yahoo.gif .De acum trebuie sa apara )).gif .Ma bag in pat sa termin cartea si sa mananc cireses..asta ca sa ma distraga de la dulciurile din frigider cuplu.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Pozele promise naughty.gif .Scuzati ciorapii dar i-am luat la nimereala si erau rupti blush.gif a la Shakira lol.gif
Imagine

Imagine
Sexymom
w00t.gif Fata ce misto e fusta, arati beton.Auzi? chiar te tii bine pe tocurile astea?
ramonavlas
Slabanoaga, tu te-ai vazut in poze??? Unde mai vrei sa slabesti??????
PS. Am avut si eu anul trecut pantofiori exact din aia. floare.gif
Sexymom
Fata , te-am pomenit toata noaptea doh.gif , tu cu Furosemidul tau cu tot doh.gif .
Eram umflata cu pompa de cate lichide am retiunut, trebuie sa imi vina si rusii, si aseara la ora 23 am luat un Furosemid.Ca deh..citisem la tine in jurnal.
Crede-ma ca m-am dus la wc din 30 in 30 de minute :angry:De la ora 2 noaptea pana la ora 7 dimineata.
Si dimineata aveam cu 2 kile mai putin.Vb. serios.Am baut si multe lichide ieri, mai mult de 4 litrii, numai la munca am baut 2 l de apa, 1 cutie de coca si una de fanta, si acasa am continuat sa beau berica si apa.A fost cald si am stat la piscina, dar seara eram un butoi gata sa explodeze. sad.gif
lucy
CITAT(Sexymom @ 15-06-2008, 11:53 AM) *

Fata , te-am pomenit toata noaptea doh.gif , tu cu Furosemidul tau cu tot doh.gif .
Eram umflata cu pompa de cate lichide am retiunut, trebuie sa imi vina si rusii, si aseara la ora 23 am luat un Furosemid.Ca deh..citisem la tine in jurnal.
Crede-ma ca m-am dus la wc din 30 in 30 de minute :angry:De la ora 2 noaptea pana la ora 7 dimineata.
Si dimineata aveam cu 2 kile mai putin.Vb. serios.Am baut si multe lichide ieri, mai mult de 4 litrii, numai la munca am baut 2 l de apa, 1 cutie de coca si una de fanta, si acasa am continuat sa beau berica si apa.A fost cald si am stat la piscina, dar seara eram un butoi gata sa explodeze. sad.gif

Si eu mai iau cate un Furosemid din cand in cand pentru ca retin apa.Uneori am picioarele ca niste butoaie.Nu iau des sa nu ma obisnuiesc cu el,dar are efect vizibil pupic.gif
crissy
ceaiul din cozi de cirese are efect diuretic.
pupic.gif
Scuzati ca ma bag ca musca-n c---l calului, dar eu am oroare de pastile... floare.gif

bubule, iti sta f. bine asa. Daca ai si mai zambi un pic ai fi dementiala naughty.gif
May
Chiar, de ce nu zambesti in poze? Mereu parca esti la puscarie si iti fac aia poze cu placutza, asa te uiti la noi sad.gif
ganesha
Arati foarte foarte bine, da' prea esti fioroasa mad.gif lol.gif
Ai sa mai ai o nepotica? Ce fain... O sa fie surioara cu prima, sau are parinti diferiti? biggrin.gif
lucy
Te pup Bubulina pupic.gif pupic.gif Frumoasa fusta ,mult mai frumoasa fata,dar unde sunt gaurile de la ciorapi?????????????? tease.gif tease.gif
bubbles
CITAT(Sexymom @ 14-06-2008, 01:48 PM) *

w00t.gif Fata ce misto e fusta, arati beton.Auzi? chiar te tii bine pe tocurile astea?

SExy incerc desi nu e recomandat la varicele mele batista.gif sa port tocuri wink1.gif

CITAT(ramonavlas @ 14-06-2008, 05:48 PM) *

Slabanoaga, tu te-ai vazut in poze??? Unde mai vrei sa slabesti??????
PS. Am avut si eu anul trecut pantofiori exact din aia. floare.gif

Eu nu ma vad desi fusta e 36 swoon.gif si nu imi vine sa cred cand o vad atat de mica doh.gif

CITAT(Sexymom @ 15-06-2008, 11:53 AM) *

Eu nu am mai luat de vreo luna si ceva si daca beau 2 l de lichid nu am treaba dar daca nu beau .. dry.gif

CITAT(crissy @ 15-06-2008, 01:30 PM) *

ceaiul din cozi de cirese are efect diuretic.
pupic.gif
Scuzati ca ma bag ca musca-n c---l calului, dar eu am oroare de pastile... floare.gif

bubule, iti sta f. bine asa. Daca ai si mai zambi un pic ai fi dementiala naughty.gif

Nu zambesc ca fac falci si .. mi e pare ca arat grasa batista.gif

CITAT(Maybeline @ 16-06-2008, 01:05 AM) *

Chiar, de ce nu zambesti in poze? Mereu parca esti la puscarie si iti fac aia poze cu placutza, asa te uiti la noi sad.gif

Falcile tease.gif pupic.gif

CITAT(ganesha @ 16-06-2008, 06:10 AM) *

Arati foarte foarte bine, da' prea esti fioroasa mad.gif lol.gif
Ai sa mai ai o nepotica? Ce fain... O sa fie surioara cu prima, sau are parinti diferiti? biggrin.gif

Nu e sora.E nepoata de pe alta vara a babuinului pupic.gif

CITAT(lucy @ 16-06-2008, 11:33 AM) *

Te pup Bubulina pupic.gif pupic.gif Frumoasa fusta ,mult mai frumoasa fata,dar unde sunt gaurile de la ciorapi?????????????? tease.gif tease.gif

Sunt da` nu le-ai observat tease.gif
bubbles
MMMM am multe de povestit )).gif
Nu am intrat ca au fost .. finii pleasantry.gif pe la noi

Deci prezentand situatia...Eu .. adica je.. i-am explicat babuinului ca [/b] [b]Yo VREU [b].. Nu ma interesaza ce a fost etc etc da` el .. cred ca se lasa greu de dus si sper eu .. ca va spune da eusa_think.gif
bubbles
Sa imi dedic si o melodie Cand aveam 16 ani ...
Ma simt ca la 60 de ani cand aud melodia asta batista.gif

Off ce ma enerveaza gandirea asta ... a mea si a lui blink.gif Dar ce sa fac .. el e al meu si eu a lui give_heart.gif.Sper sa ajunga la aceeasi gandire ca a mea batista.gif
bubbles
stau si ascult o melodie care.. pur si simplu ma face sa plang.Cand au trecut anii ??? Mi-e dor de liceu batista.gif si de anl aclea .. a 12 a sorry.gif
lilistiuca
lasa puiule, ca trece....o sa fii iar la scoala odata cu puiul tau (cind va fi!).....si sa vezi ce o sa-ti treaca....

fusta este mortala, iar tu arati super..... pupic.gif

imi plac fustele si pantalonii cu talie inalta!!! posed si io, dar momentan nu intru in ele... blum.gif
anca veselie
nici mie nu-mi place sa zambesc in poze.
faina fusta!
pupic.gif
bubbles
CITAT(lilistiuca @ 17-06-2008, 08:40 AM) *

lasa puiule, ca trece....o sa fii iar la scoala odata cu puiul tau (cind va fi!).....si sa vezi ce o sa-ti treaca....

fusta este mortala, iar tu arati super..... pupic.gif

imi plac fustele si pantalonii cu talie inalta!!! posed si io, dar momentan nu intru in ele... blum.gif

pupic.gif multumesc give_rose.gif
CITAT(anca veselie @ 17-06-2008, 01:43 PM) *

nici mie nu-mi place sa zambesc in poze.
faina fusta!
pupic.gif

Eu rasc pozele in care zambesc sa mi se vada dintii wacko.gif

Hai Romania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sexymom
La ce ora e meciu? sa ma uit si eu.
ramonavlas
Transmisiunea a inceput, meciul propriu-zis incepe la 21.45 pupic.gif
aleonzuza
Bubbles, faina fusta!!!! Iar legat de evitatul zambitului in poze...ca sa nu se vada falcile..sa iti zic o faza de cand aveam 14 ani. Tot esti tu melancolica: am mers sa imi fac poza de buletin(primul buletin) si...eram grasunica bine si obsedata de falci...Si, pt ca eram singura, mi-a venit mie ideea sa imi sug/trag un pic falcile...ca sa nu par umflata. Nu mi-a atras nimeni atentia si am iesit..destul de ciudata...Si nu am stat cu poza respectiva..decat vreo 10 ani... lol.gif lol.gif lol.gif Asa ca...Eu zic sa te risti sa zambesti..cu falci sau fara(mie imi pari slaba si FARA obrajori)...si naturaletea(nu crisparea) te va prinde mult mai bine..Te pup..Si bafta cu licenta aia... hug.gif
aki
Vai, ce fusta draguta.
Am vazut si eu ceva asemanator,sarafan,pina nu mi-l iau nu ma linistesc hug.gif
Imi plac asa gen de haine,mulate,camufleaza grasimea tease.gif
bubbles
CITAT(aleonzuza @ 18-06-2008, 09:31 AM) *

Bubbles, faina fusta!!!! Iar legat de evitatul zambitului in poze...ca sa nu se vada falcile..sa iti zic o faza de cand aveam 14 ani. Tot esti tu melancolica: am mers sa imi fac poza de buletin(primul buletin) si...eram grasunica bine si obsedata de falci...Si, pt ca eram singura, mi-a venit mie ideea sa imi sug/trag un pic falcile...ca sa nu par umflata. Nu mi-a atras nimeni atentia si am iesit..destul de ciudata...Si nu am stat cu poza respectiva..decat vreo 10 ani... lol.gif lol.gif lol.gif Asa ca...Eu zic sa te risti sa zambesti..cu falci sau fara(mie imi pari slaba si FARA obrajori)...si naturaletea(nu crisparea) te va prinde mult mai bine..Te pup..Si bafta cu licenta aia... hug.gif

Multumesc give_rose.gif .De zambit nu stiu cand o sa ma prinda cineva zambind la poze grin.gif .

CITAT(aki @ 18-06-2008, 09:49 AM) *

Vai, ce fusta draguta.

Mersi floare.gif .tu ce mai faci?Cam rar pe aici blum.gif

Sunt acasa la Piatra .Am luat gresie pt hol si debara si maine cand plecam luam faianta pentru bucatarie cheer.gif yahoo.gif
aki
CITAT(bubbles @ 18-06-2008, 01:38 PM) *

CITAT(aki @ 18-06-2008, 09:49 AM) *

Vai, ce fusta draguta.

Mersi floare.gif .tu ce mai faci?Cam rar pe aici blum.gif

Eu sunt foarte ocupata la serviciu.Nu am cind sa-mi beau nici cafeua sorry.gif .Eri era ora 5 seara cind am mincat prima data si atunci in fata calculatorului.Lucrez dupa program,ca nu reusesc sa termin tot ce am de faut.Am licitatie dupa licitatie,Achizitii publice si multe alte nebunii doh.gif
buretel
CITAT(bubbles @ 17-06-2008, 03:40 AM) *

stau si ascult o melodie care.. pur si simplu ma face sa plang.Cand au trecut anii ??? Mi-e dor de liceu batista.gif si de anl aclea .. a 12 a sorry.gif

sorry.gif Nu-mi mai aduce aminte....Cat de dor imi e, ce nostalgie smile.gif

Faine pozele, iti sta super, si esti slabanoaga rau blum.gif
bubbles
[quote name='aki' date='18-06-2008, 04:35 PM' post='138308']

[/quote]
Eu sunt foarte ocupata la serviciu.Nu am cind sa-mi beau nici cafeua sorry.gif .Eri era ora 5 seara cind am mincat prima data si atunci in fata calculatorului.Lucrez dupa program,ca nu reusesc sa termin tot ce am de faut.Am licitatie dupa licitatie,Achizitii publice si multe alte nebunii doh.gif
[/quote]
Ai grija de tine si nu uita samananci pupic.gif Nu e bine sa stai nemnacata sa nu dai in vreo boala la stomac dry.gif .

[quote name='buretel' date='18-06-2008, 05:53 PM' post='138322']
[quote name='bubbles' post='138134' date='17-06-2008, 03:40 AM']
[/quote]
sorry.gif Nu-mi mai aduce aminte....Cat de dor imi e, ce nostalgie smile.gif

Faine pozele, iti sta super, si esti slabanoaga rau blum.gif
[/quote]
Eu slabanoaga ? naughty.gif Cred ca ti se pare lol.gif lol.gif .Abia astept intalnirea de 10 ani sorry.gif

Neataaaaa yahoo.gif .Saptamana viitoare trebuie sa predau lucrarea de licenta asa ca maine si Sambata voi sta numai de capul ei batista.gif

Ahh aici este caldura mare mon chere asa ca am transpirat toata noapte in somn sweating.gif .Da imi place ca stau degeaba si transpir lol.gif .La Gh inca e racoare si nu am cum decat daca fac miscare lol.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Azi punem gresie si faianta cheer.gif asa ca maine sper sa termin lucrarea doh.gif
bubbles
seara.Sunt terminata ca o baterie .Nu am avut timp sa termin lucrarea dar de maine voi fi la piatra singura si ma tin de ea zilele urmatoare wink1.gif
bubbles
Neata yawn.gif .Sunt rupta de oboseala si .. racita batista.gif .cred ca din cauza de curent bang.gif .Am mai sters un pic si prin casa ca era un praf de doua dejte )).gif
Mariana
Insanatosire grabnica.
pupic.gif hug.gif
nella
Mult succes cu lucrarea si ai grija de sanatatea ta pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
CITAT(Mariana @ 22-06-2008, 01:25 PM) *

Insanatosire grabnica.
pupic.gif hug.gif

CITAT(nella @ 22-06-2008, 02:59 PM) *

Mult succes cu lucrarea si ai grija de sanatatea ta pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Multumesc fetelor.In seara asta stau si lucrez la ea.Sper ca pana marti sa fie gata grin.gif
nella
Lasa alte activitati in perioada asta si ocupa-te doar de tine si de licenta ca nu mai e mult ....si pe urma ai timp o vara intreaga sa faci curatenie...nu te supara ca iti spun dar acum trebuie sa fii f odihnita si relaxata ca sa faci fata stresului pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif abia astept sa ne cunoastem mai bine in vara cand vin la Piatra pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Nella pupic.gif Azi plec acasa ca e mult mai liniste yawn.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.