Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
nella
F bine faci...mult succes inca odata si spor la treaba pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Am ajuns acasa cheer.gif .Fug la biblioteca si apoi voi sta in pat vreo ora ca sa imi revin dupa drum iar diseara sper ca lucrarea va fi gata yahoo.gif
bubbles
Am reusit sa ma odihnesc putin si de acum trec iar la scris bang.gif
nella
spor pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
CITAT(nella @ 23-06-2008, 08:23 PM) *

spor pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Multumesc floare.gif .Am terminat-o .Mai am cuprinsul si bibliografia de facut cheer.gif .Acum tb sa vad ce zice ametita asta de profa .. poate nu ii convine ceva ca i-o dau de cap dry.gif ca ea nu stie ca nu mai e timp ca iti ia 2 zile doar legatul dry.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 14-06-2008, 09:18 AM) *

Neata yahoo.gif .Pozele promise naughty.gif .Scuzati ciorapii dar i-am luat la nimereala si erau rupti blush.gif a la Shakira lol.gif
Imagine

Imagine

Am intrat si eu in fuga sa va vad care ce mai faceti si toate lumea iti lauda fusta, numai ca eu nu vad pozele. sorry.gif
bubbles
CITAT(Nessie @ 24-06-2008, 12:48 PM) *

CITAT(bubbles @ 14-06-2008, 09:18 AM) *

Neata yahoo.gif .Pozele promise naughty.gif .Scuzati ciorapii dar i-am luat la nimereala si erau rupti blush.gif a la Shakira lol.gif
Imagine

Imagine

Am intrat si eu in fuga sa va vad care ce mai faceti si toate lumea iti lauda fusta, numai ca eu nu vad pozele. sorry.gif

Le-am sters Ness sorry.gif ca sa nu fie probleme dar cand ajung la Gh te invit la o photo sharing si ti le arat .Am fost la profesoara si e buna partea practica yahoo.gif .Mai ramane sa o rearanjez dupa vrea dumneaei .Partea teoretica a ramas la dansa sa o verifice.Sper sa nu taie foarte mult dry.gif

Bine ca am scapat ca ma speriasera unele colege pe care le-a intors cu susu`-n jos ca nu i-a placut partea statistica doh.gif
nella
Bravoooo..ai vazut ca ai reusit???? cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Da...parca nu imi vine sa cred.Acum sper sa fie cat de cat buna teoria sa nu trebuiasca sa inlocuiesc mult.Dar am facut-o si pe asta. In o saptamana (sau mai putin eusa_think.gif ) am dat gata lucrarea.daca stiam ca va fi asa simplu nu imi mai mancam nervii atat bang.gif
Mariana
Felicitari si multa bafta in continuare.
pupic.gif hug.gif
bubbles
Multumesc Mariana rock.gif pupic.gif Azi fac pauza de la lucrare ca maine am timp sa ii fac asezarea in pagina dupa cum doreste doamna profesoara )).gif
bubbles
Pana la urma i-am facut si asezarea in pagina grin.gif .Mai am de scris propunerile si cam atat yahoo.gif .Am vazut si Horton hear`s a who - am ras bine ca mie imi plac animatiile - si de acum sa ma pun la Kung fu Panda )).gif
bubbles
Vazut si Kung fu Panda - ras cu gura pana la urechi la unele faze (e criminal pandelul si brta lui lol.gif ) .De acum somn de voie.
bubbles
Neata la amiaza yawn.gif .asa am dormit .. ca o valiza lol.gif .Cred ca ma duc sa fac piata grin.gif
bubbles
Avand in vedere ca nu imi mai vin blugii marimea 27 batista.gif ,de azi trec la o dieta drastica nu de alta dar parca vad ca nu o sa ma mai incapa nici fusta la licenta devil.gif .Nu stiu acum ce sa tin .. dar cred ca cea de 90 de zile cow.gif
bubbles
Tot WW ramane sfant.Am sa incerc sa nu intrec masura la fructe wink1.gif si sa mananc cat mai constiincios.Nu inteleg de ieri si pana azi am pus 300g desi ieri am mancat ff putin, f putin dulce si nimic dupa 18:30 batista.gif

Am gasit un program de dans aerobic de cred ca o sa imi iasa pe nas tigarile drag.gif lol.gif

nella
ce program ai gasit??? pupic.gif
Si nu te apuca de dieta de 90 de zile ca e groaznica mai ales daca esti obisnuita sa papi mai bine...mie mi s-a facut rau dupa a 2 zi doh.gif
lucy
pupic.gif give_rose.gif
bubbles
CITAT(nella @ 25-06-2008, 03:50 PM) *

ce program ai gasit??? pupic.gif
Si nu te apuca de dieta de 90 de zile ca e groaznica mai ales daca esti obisnuita sa papi mai bine...mie mi s-a facut rau dupa a 2 zi doh.gif

Am gasit un program in care fac aerobic gagigicile care apar si in clipul lui Eric Prydz - Call on me grin.gifcall on me
CITAT(lucy @ 25-06-2008, 04:41 PM) *

pupic.gif give_rose.gif

pupic.gif pupic.gif

Apropo parca am 2 picioare stangi lol.gif Nu imi iese deloc dar am facut asa in legea mea si curgea apa pe mine sweating.gif
bubbles
Meniul pt azi :
lapte batut light 2
ciorba 4
piersici 2 0
cartofi 2
margarina 1
salata varza 0
1 ou 2
capsuni 0
inghetata 0,1% 2
sunca pui 100g 2,5
2 fornetti 2
total:17.5p yahoo.gif .Trebuie sa las Fornetturile ca nu sunt bune iar inghetata e de aia fara grasimi si e de pepene galben drool.gif

Mi-am laut pt retentia de apa Codite de cirese .Am vorbit si cu mama si a zis ca e normal ca de la caldura sa retin apa blink.gif .
bubbles
Neataaaaaa yahoo.gif .S-a nascut si nepoata nr 2 azi dimineata la ora 5 yahoo.gif cheer.gif
crissy
CITAT(bubbles @ 26-06-2008, 10:16 AM) *

Neataaaaaa yahoo.gif .S-a nascut si nepoata nr 2 azi dimineata la ora 5 yahoo.gif cheer.gif

cheer.gif Refacere rapida mamicii si mult laptic. Iar baby.gif sa fie cuminte si papacioasa wink1.gif
dany
Sa-ti traiasca nepotzica , sa pape mult si sa nu-i streseze prea mult pe parinti ! give_rose.gif
otilici
Felicitari pt cea de-a doua nepotica give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
nella
Felicitari matusica pupic.gif sa dea D-zeu sa fie un bebe cuminte si sa nu o supere prea tare pe mami,si bineinteles refacere rapida proaspetei mamici...ai pe ce exersa acum cheer.gif cheer.gif cheer.gif
otilici
CITAT(nella @ 26-06-2008, 04:23 PM) *

..ai pe ce exersa acum cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Da,da,da! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
naughty.gif

pupic.gif
aki
Felicitari pentru nepotica hug.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 26-06-2008, 11:42 AM) *

Sa-ti traiasca nepotzica , sa pape mult si sa nu-i streseze prea mult pe parinti ! give_rose.gif

Multumesc give_rose.gif

CITAT(otilici @ 26-06-2008, 03:17 PM) *

Felicitari pt cea de-a doua nepotica give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

pupic.gif tu ce mai faci?Norbi ce face?A inceput sa rupa inimi in doua? floare.gif Ca la cat e de aratos... naughty.gif

Felicitari matusica pupic.gif sa dea D-zeu sa fie un bebe cuminte si sa nu o supere prea tare pe mami,si bineinteles refacere rapida proaspetei mamici...ai pe ce exersa acum cheer.gif cheer.gif cheer.gif

pupic.gif pupic.gif

CITAT(otilici @ 26-06-2008, 11:46 PM) *

..ai pe ce exersa acum cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Da,da,da! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
naughty.gif

pupic.gif

Auzi la ele cum mi-o coc cand eu nu dau pe acasa lol.gif
CITAT(aki @ 27-06-2008, 09:59 AM) *

Felicitari pentru nepotica hug.gif

Mersi pupic.gif .Mai tariesti? blum.gif

Am terminat lucrarea ,mai tb doar ca luni sa ma duc la Iasi sa depun dosarul yahoo.gif cheer.gif Mi-a pus pe referatul de evaluare pe care trebuie sa il dea elevilor 10 pt lucrare dna profesoara yahoo.gif
bubbles
Vai de mine sunt terminata.dimineata pana pe la 1 am terminat cu totul lucrarea (mai aveam ceva de finalizat), apoi am fost si mi-am facut poze tip pasaport, am legalizat ce am nevoie pt dosar si am legat si cele 2 lucrari care tb duse la iasi wacko.gif si de cand am ajuns acasa m-am apucat de facut curat:spalat gemuri balcon, spalat pe jos balcon, spalat parchet din sufragerie cu peria (ma dureau genunchii cand m-am ridicat doh.gif de abia m-am putut indrepta lol.gif ) ,spalat parchet camera, spalat geamuri bucatarie si camere, spalat vre 4 masini si mai am 4 de bagat wacko.gif ,sters praf, spalat baie cu burete de ala de face reclama Duck Anitra grin.gif (se super bun) .Daca va intrebati ce e cu curatenia asta generala...pai dupa terminarea gresiei si faiantei nu am avut timp sa fac nimic sorry.gif asa ca azi am facut ce tb acum o saptamana dar a iesit super bine yahoo.gif .Mai rau e ca pana la ora asta nu am mancat nimic bang.gif
Dumbo
|Bubule esti numai buna de luat acasa !!!
bubbles
CITAT(Dumbo @ 27-06-2008, 10:47 PM) *

|Bubule esti numai buna de luat acasa !!!

Cred si eu .. Fac si curat si nici nu consum mancare lol.gif pupic.gif
bubbles
Azi ma duc la spital sa imi vad nepoata yahoo.gif .M-as apuca de sters praful .. ce a mai ramas de ieri...dar babuinul inca doarme si nu vreau sa il trezesc dry.gif
Lacry
Sa-ti traiasca nepotica cheer.gif Eu maine ma duc la botez nepotel de 3 luni... Sic, ca al meu e mai mare blum.gif
crissy
CITAT(Lacry @ 28-06-2008, 03:04 PM) *

Sa-ti traiasca nepotica cheer.gif Eu maine ma duc la botez nepotel de 3 luni... Sic, ca al meu e mai mare blum.gif

cheer.gif Ete cine aparu... mami de Mokut.
lilianab
Alo Bubuuuuuu!!!Aici neuronul de servici.Haladuiesc singura prin site si deschid usa la toate casutele sa vad care e treaba.Deci esti matusica,ai?!Apoi sa iti triasca sora si nepotica si sa vezi ce ai sa te mai duci intins-ata la sora de-acum,ca sa stai cu privirea priponita pe papusica mica....Esti prea mare acum,ca sa ii mai dai lapte cu ...degetul,cum faceam eu cu vara-mea,dar uite ca i-a prins bine:s-a facut fata frumoasa si inteligenta! grin.gif
PeSei:Nu stii cum se da lapte cu degetul?Pai se storsese matusa si apoi a plecat pana la alimentara,cat doarme cocuta.Eu aveam 13 ani.Ea,matusa,stia cu cine are de a face:"Sa nu trezesti fata!O lasi ca ea doarme ,nu face nimic!"..."Daaa!!!".Nici nu a iesit bine pe usa si eu zgaltaiam delicat cocuta in patut:"Cocuta!!!Hai trezeste-te...Hai te rog eu!!!Sa te vad si eu,ca sa am motiv sa te iau in brate!".Pana la urma s-a trezit,de zgaltaiala,dar dadea semne ca adoarme la loc,asa ca pentru a-i tine treaza atentia,fugeam la bucatalie,muiam degetul in lapte si veneam fuga si ii dadeam sa suga,ca sa creada ca e sanul mamei.Sugea pana termina laptele si apoi pierdea interesul...Asa ca reluam cursa contra cronometru.Nu,nu!!!!!Nu avea acelasi efect daca luam cana cu mine si ii dadeam direct,scutind cursele bucatarie-dormitor!!...(de fapt nu mi-a trecut prin minte varianta asta,ca sa fiu sincera...desteapta m-am facut mai tarziu sorry.gif...intai m-am facut superba,ca nu puteam totul odata. ...naughty.gif naughty.gif)
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif lilicule eu cred ca erai sportiva de mica si de aia ai ales sa faci atatea drumuri.

Frateeee ce ma asteaptaaaaaaaa ...
bubbles

Multumim pupic.gif Bun venit inapoi hug.gif
CITAT(crissy @ 28-06-2008, 07:58 PM) *

cheer.gif Ete cine aparu... mami de Mokut.

Da a aparut ca a realizat ca tb sa mai dea si pe aici dry.gif
CITAT(lilianab @ 29-06-2008, 08:11 PM) *

Alo Bubuuuuuu!!!Aici neuronul de servici.Haladuiesc singura prin site si deschid usa la toate casutele sa vad care e treaba.Deci esti matusica,ai?!Apoi sa iti triasca sora si nepotica si sa vezi ce ai sa te mai duci intins-ata la sora de-acum,ca sa stai cu privirea priponita pe papusica mica....Esti prea mare acum,ca sa ii mai dai lapte cu ...degetul,cum faceam eu cu vara-mea,dar uite ca i-a prins bine:s-a facut fata frumoasa si inteligenta! grin.gif
PeSei:Nu stii cum se da lapte cu degetul?Pai se storsese matusa si apoi a plecat pana la alimentara,cat doarme cocuta.Eu aveam 13 ani.Ea,matusa,stia cu cine are de a face:"Sa nu trezesti fata!O lasi ca ea doarme ,nu face nimic!"..."Daaa!!!".Nici nu a iesit bine pe usa si eu zgaltaiam delicat cocuta in patut:"Cocuta!!!Hai trezeste-te...Hai te rog eu!!!Sa te vad si eu,ca sa am motiv sa te iau in brate!".Pana la urma s-a trezit,de zgaltaiala,dar dadea semne ca adoarme la loc,asa ca pentru a-i tine treaza atentia,fugeam la bucatalie,muiam degetul in lapte si veneam fuga si ii dadeam sa suga,ca sa creada ca e sanul mamei.Sugea pana termina laptele si apoi pierdea interesul...Asa ca reluam cursa contra cronometru.Nu,nu!!!!!Nu avea acelasi efect daca luam cana cu mine si ii dadeam direct,scutind cursele bucatarie-dormitor!!...(de fapt nu mi-a trecut prin minte varianta asta,ca sa fiu sincera...desteapta m-am facut mai tarziu sorry.gif...intai m-am facut superba,ca nu puteam totul odata. ...naughty.gif naughty.gif)

Nu e sora mea lol.gif Eu sunt singura la parinti grin.gif .E vara babuinului pupic.gif pupic.gif Mai vino in vizeta cand iti doreste inimioara hug.gif

CITAT(Dumbo @ 29-06-2008, 08:26 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lilicule eu cred ca erai sportiva de mica si de aia ai ales sa faci atatea drumuri.

Frateeee ce ma asteaptaaaaaaaa ...

Ai sa vez tu naughty.gif
Mariana
Felicitari pt nepotica, sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si sa le aduca parintilor numai bucurii.
pupic.gif hug.gif
anca veselie
bubule pupic.gif , felicitari pt nepotica si pt terminarea lucrarii!
si multa bafta!
bubbles
CITAT(Mariana @ 30-06-2008, 12:53 PM) *

Felicitari pt nepotica, sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si sa le aduca parintilor numai bucurii.
pupic.gif hug.gif

multumesc Mar pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 30-06-2008, 01:24 PM) *

bubule pupic.gif , felicitari pt nepotica si pt terminarea lucrarii!
si multa bafta!

Mersi Ancule.Ieri am fost si am depus-o la Iasi cheer.gif

Neataaaaaaa yahoo.gif .Ieri am fost in Iasi si m-am topit de caldura wacko.gif .Am plecat la 5:30 de acasa si am ajuns la 4.Nu am mancat nimic din cauza caldurii blink.gif dar am baut o tona de apa .Am depus lucrarea iar peste 2 saptamani urmeaza sustinerea yahoo.gif .Va recomand cu tot sufletul si ceaiul din cozi de cirese daca aveti retentie de apa .. pt mne functioneaza chiar mai bine ca furosemidul smile.gif
bubbles
Saptamana trecuta am facut o mancare de dieta super buna .Am pus in vas de Yena (de ala din sticla gros) un rand de morcovi,unul de ardei, unul de cartofi si rosii decojite.Iar pe toata amestecatura asta am pus carne de pui,putin ulei de masline si am pus la cuptor sa fiarba in suc propriu drool.gif .A mancat si babuinul si i-a placut si nu ii venea sa creada ca e mancare dietetica )).gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Am ajuns la Gh cheer.gif si de acum treaba nene..am pus la facut o ciorba si mai fac niste fasole cu afumatura si curat in toata casa doh.gif
Nessie
Spor la munci! pupic.gif Cat stai acolo?
bubbles
Cred ca 2 saptamani ca pana pe 14 cand ia babu salarul stam ca prost cu banii )).gif .dar nu-i bai..bine ca e plin congelatorul cu carne si cu verdeturi grin.gif

De acum retin apa blink.gif ca tb sa apara rusii intr-o saptamana dar nu-i problem ca beau ceai mult si apa la fel.Azi noapte in somn am baut 1l de apa wacko.gif
aki
Buna,draga.Am ajuns in sfirsit si pe la tine hug.gif
Iti las un pupic.gif si fug mai departe w00t.gif
anca veselie
spor la treburi harnicuto! pupic.gif
bubbles
CITAT(aki @ 02-07-2008, 01:19 PM) *

Buna,draga.Am ajuns in sfirsit si pe la tine hug.gif
Iti las un pupic.gif si fug mai departe w00t.gif

Iti dau si eu tie un pupic.gif mare.
CITAT(anca veselie @ 02-07-2008, 01:34 PM) *

spor la treburi harnicuto! pupic.gif

Multumesc give_rose.gif
Am terminat curatenia.Am pus 4 masini la uscat, am calcat (nu imiplace deloc bad.gif ) si am facut si mancare smile.gif
bubbles
Am reusit sa fac 30 min de aerobic yahoo.gif .Cand am terminat curgeau apele pe mine parca facusem dus blink.gif .Incerc sa fac intreaga ora dar e nevoie de antrenament doh.gif
Lacry
mai ai cca 7 kilos de trimiis la plimbare.. so do I.

nici nu stiu ce dieta sa tin,am o problema serioasa cu dulciurile

vreo sugestie? sa ma duc la nutritionist? hihihi )).gif
bubbles
CITAT(Lacry @ 02-07-2008, 11:28 PM) *

mai ai cca 7 kilos de trimiis la plimbare.. so do I.

nici nu stiu ce dieta sa tin,am o problema serioasa cu dulciurile

vreo sugestie? sa ma duc la nutritionist? hihihi )).gif

Nu stiu ce sa fac ca nici eu nu mai am chef de nici o dieta.Ma gandeam sa ma apuc de cea de 13 zile ca si asa mananc putin tare si cata mancare este in ea mi-ar tine de foame foarte usor si mi-as reveni si la kg eusa_think.gif

Azi am chef de iesit in rochita grin.gif ..una din alea siecsi care mi le-a dat mama naughty.gif .Mi-am adus aici toate fustele,rochiile etc grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.