CITAT(Lacry @ 28-06-2008, 03:04 PM)

Sa-ti traiasca nepotica

Eu maine ma duc la botez nepotel de 3 luni... Sic, ca al meu e mai mare

Multumim

Bun venit inapoi

CITAT(crissy @ 28-06-2008, 07:58 PM)

CITAT(Lacry @ 28-06-2008, 03:04 PM)

Sa-ti traiasca nepotica

Eu maine ma duc la botez nepotel de 3 luni... Sic, ca al meu e mai mare

Ete cine aparu... mami de Mokut.
Da a aparut ca a realizat ca tb sa mai dea si pe aici

CITAT(lilianab @ 29-06-2008, 08:11 PM)

Alo
Bubuuuuuu!!!Aici neuronul de servici.Haladuiesc singura prin site si deschid usa la toate casutele sa vad care e treaba.Deci esti matusica,ai?!Apoi sa iti triasca sora si nepotica si sa vezi ce ai sa te mai duci intins-ata la sora de-acum,ca sa stai cu privirea priponita pe papusica mica....Esti prea mare acum,ca sa ii mai dai lapte cu ...degetul,cum faceam eu cu vara-mea,dar uite ca i-a prins bine:s-a facut fata frumoasa si inteligenta!
PeSei:Nu stii cum se da lapte cu degetul?Pai se storsese matusa si apoi a plecat pana la alimentara,cat doarme cocuta.Eu aveam 13 ani.Ea,matusa,stia cu cine are de a face:"Sa nu trezesti fata!O lasi ca ea doarme ,nu face nimic!"..."Daaa!!!".Nici nu a iesit bine pe usa si eu zgaltaiam delicat cocuta in patut:"Cocuta!!!Hai trezeste-te...Hai te rog eu!!!Sa te vad si eu,ca sa am motiv sa te iau in brate!".Pana la urma s-a trezit,de zgaltaiala,dar dadea semne ca adoarme la loc,asa ca pentru a-i tine treaza atentia,fugeam la bucatalie,muiam degetul in lapte si veneam fuga si ii dadeam sa suga,ca sa creada ca e sanul mamei.Sugea pana termina laptele si apoi pierdea interesul...Asa ca reluam cursa contra cronometru.Nu,nu!!!!!Nu avea acelasi efect daca luam cana cu mine si ii dadeam direct,scutind cursele bucatarie-dormitor!!...(de fapt nu mi-a trecut prin minte varianta asta,ca sa fiu sincera...desteapta m-am facut mai tarziu

...intai m-am facut superba,ca nu puteam totul odata. ...

)
Nu e sora mea

Eu sunt singura la parinti

.E vara babuinului

Mai vino in vizeta cand iti doreste inimioara

CITAT(Dumbo @ 29-06-2008, 08:26 PM)

lilicule eu cred ca erai sportiva de mica si de aia ai ales sa faci atatea drumuri.
Frateeee ce ma asteaptaaaaaaaa ...
Ai sa vez tu