Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
bubbles
Mda am citit cam ce tb sa mananci la dieta de 13 zile swoon.gif .mie nu imi plac jumatate din alimente sorry.gif si daca tot sunt acasa am sa incerc saptamana asta sa numar caloriile wink1.gif
Nessie
Bubbles, las-o-ncolo de 13 zile! dry.gif Ce-i cu tine? Pune mana si fa-ti tu meniul cu ce iti place, numara caloriile si o sa fie mai bine. Tu nu esti ca fetele de la Dieta Daneza care prefera sa lesine decat sa slabeasca sanatos. doh.gif Chiar acum citeam si m-a apucat durerea de cap.

Ai grija de tine si pune meniuri, sa te tragem de urechi. pupic.gif
bubbles
Ness oricum am ramas la numaratul caloriilor doar ca am fost in oras si am mancat un fietaj cu cascaval si nu stiu cum sa il punctez sorry.gif

L-am punctat ca Fornetti cu cascaval 100 g (desi foietajul nu avea mai mult de 60 wink1.gif
Iaurt Light Panda - 150 grame, 44.6 calorii, 4.8 proteine, 0.2 lipide, 6 carbohidrati, 0 fibre
Corn - 60 grame, 145.2 calorii, 6 proteine, 0.5 lipide, 30.5 carbohidrati, 1.5 fibre
Fornetti cu cascaval - 100 grame, 405 calorii, 8.2 proteine, 25.4 lipide, 37.7 carbohidrati, 1 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 310 grame, 594.8 calorii, 19 proteine, 26.1 lipide, 74.2 carbohidrati, 2.5 fibre
bubbles
seara yahoo.gif .Azi am fost si mi-am vazut si eu nepotica si ... ca niciodata .. mi s-a parut un copil urat blink.gif .Am mai vazut eu copii mici dar asa urati nu mi s-a parut nici unul bang.gif .Oricum eram sigura ca nu imi va fi la fel de draga ca cealalta dar nici chiar asa .. )).gif Ma gandesc ca sa nu fie si copilul meu asa batista.gif sa nu li se para la oameni urat sad.gif
bubbles
Maine ma confrunt si eu cu babuinul de plecare ape 10 la Bv sa ma vad cu fetele ... sper sa imi iasa bine pray.gif ca imi doresc din tot sufletul sa le vad batista.gif
dany
Doar sa nu te certi cu el pentru asta , da ???? lol.gif

Mai asteapta cateva zile si nepotica va arata altfel ! hug.gif
bubbles
Nu ma cert...doar pun piciorul in prag grin.gif ca asta vreau si gata )).gif
Nepotica oricum nu imi va fi draga din cauza mamei dry.gif
crissy
CITAT(bubbles @ 04-07-2008, 12:03 AM) *

sad.gif e un sufletel nevinovat... ce vina are ea ca are asa parinti?!
parerea mea floare.gif
bubbles
CITAT(crissy @ 04-07-2008, 09:54 AM) *

CITAT(bubbles @ 04-07-2008, 12:03 AM) *

sad.gif e un sufletel nevinovat... ce vina are ea ca are asa parinti?!
parerea mea floare.gif

Nu e vina ei ,stiu si eu asta. Oricum eu zic asa dar la cat mi-s de dragi mie copii ,nu cred ca voi rezista wink1.gif
Nessie
Bubbles, succes sa-l convingi pe babu tau sa mergi sa te vezi cu fetele. pupic.gif Poate de la Brasov mergi si la Bucuresti apoi. lol.gif
aki
Pleci si tu la intilnire?Ce bine de voi.Distractie placuta hug.gif
bubbles
L-am convins si nu pot pleca din cauza scolii dry.gif .Tb sa ma duc toata saptamana viitoare la Piatra sa imi fac prezentarea in power point si apoi sa o duc la iasi doh.gif

Aki nu pot batista.gif sa ma duc bang.gif
Nessie
Poti veni sambata direct la Bucuresti si pleci duminica. grin.gif Unde dorm eu, se mai gaseste un loc. pupic.gif
bubbles
Ness de luni incepem sustinerea examenului si nu stiu exacat cand pica ziua mea si vreau sa fiu odihnita sorry.gif .Mersi oricum pupic.gif pupic.gif

Azi m-a luat babuinul (dupa ce a vaz ca sunt suparata ca nu ma pot duce nicaieri din cauza scolii dry.gif ) si am fost la plaja .ne-am ars bine de tot )).gif si a fost chiar placut numai noi 2.Am facut si niste mici grin.gif ...Mai rau e ca ma ustura picioarele ca pe spate eram deja bronzata blink.gif
Am sa pun o poza cu finuta noastra si una cu mine in rochita (Ca sa nu mai spuneti ca sunt slaba ,uitati-va ce burlane am batista.gif )

Finutza Imagine

Si eu dry.gif Imagine
Andreea-Rodica
Sa va traiasca finuta! Si tu arati foarte bine! hug.gif
Daca nu ne mai auzim pana atunci, bafta la sustinerea licentei! wink1.gif
P. S. Pe vremea mea se dadea si examen de licenta. Ce baba sunt! laugh.gif
Nessie
CITAT(Andreea-Rodica @ 05-07-2008, 08:09 AM) *
P. S. Pe vremea mea se dadea si examen de licenta. Ce baba sunt! laugh.gif
Inca se da, dar nu peste tot. grin.gif ASE-ul da cu drag din toate materiile celor 4 ani sau 3 cum sunt acum. wacko.gif
bubbles
Andreea pupic.gif

Ness si eu stiu ca la Craiova la Unversitatea mare se da si examen scris.In Iasi au scos si la cei cu 3 si la cei cu 4 (care sunt si ultima generatie cu 4 smile.gif ) scrisul si se prezinta doar lucrarea wink1.gif
Dumbo
Bubule, pur si simplu te dezvantajeaza unghiul din care e facuta poza, si atat.
bubbles
Dumbo pupic.gif

Neataaaa yahoo.gif .Tot weekendul am avut treaba ca i-am ajutata pe unchii - nasii nostrii la varuit si la mutat mobila .Ieri dimineata am iesit la gratar si aseara am mutat tot inapoi la ei in casa )).gif .Ieri mi-au venit si rusnacii dry.gif Se pare ca incep sa se regleze .Dupa licenta ma duc sa imi pun sterilet ca sa fiu sigura ca pana al 28 nu am treaba cu praduitorii pleasantry.gif
aki
CITAT(bubbles @ 07-07-2008, 10:47 AM) *

Dumbo pupic.gif
Dupa licenta ma duc sa imi pun sterilet ca sa fiu sigura ca pana al 28 nu am treaba cu praduitorii pleasantry.gif

Sterilet fara prima nastere? blink.gif
bubbles
Da.Ce are?Sunt unele speciale pentru persoanele care nu au copii inca wink1.gif
aki
Aha,nu stiam unsure.gif

Si eu vineri mi-am scos steriletul,ca aveam ciclu cite 2-3 saptamini.Acum vreau sa primesc pilule anticonceptionale.Medicul mi-a zis ca cele mai bune sunt JASMINE rolleyes.gif
bubbles
Jasmine am luat si eu wink1.gif .Si mi-a fost foarte bine cu ele.Nu am nici macar un kg doar ca din cauza varicelor nu mai am voie sa iau sorry.gif
aki
Inseamna ca sunt bune?Dar mi se pare ca cam scumpe.La voi cu sunt?
Nessie
Vad ca te bagi la varuit. laugh.gif Te astept si la mine daca te plictisesti. Dau si eu un gratar dupa. blum.gif

Sa ai spor la invatat ca ai intrat in linie dreapta cu licenta. pupic.gif
bubbles
CITAT(aki @ 07-07-2008, 11:49 AM) *

Inseamna ca sunt bune?Dar mi se pare ca cam scumpe.La voi cu sunt?

Cand am luat eu anul trecut erau 30 de lei (adica nici 10 E) wink1.gif .Mie una mi-au priit pupic.gif
CITAT(Nessie @ 07-07-2008, 11:50 AM) *

Vad ca te bagi la varuit. laugh.gif Te astept si la mine daca te plictisesti. Dau si eu un gratar dupa. blum.gif

Sa ai spor la invatat ca ai intrat in linie dreapta cu licenta. pupic.gif

Am varuit la nasi si trebuie in august - sept sa varuim si la noi doh.gif .Daca nu imi aminteai tu cu licenta .. nu ma lua asa groaza lol.gif .Saptamana asta trebuie sa imi termin prez in PP si sa o si invat.Noroc ca babuinul pleaca cu nasul in tara (il ajuta la magazin grin.gif )

Nu mai vreau gratar ca de la atatea garatre nu ma pot tine de regim dry.gif pupic.gif pupic.gif
aki
CITAT(bubbles @ 07-07-2008, 12:01 PM) *

Nu mai vreau gratar ca de la atatea garatre nu ma pot tine de regim dry.gif pupic.gif pupic.gif

Pai mininca acum,ca daca pleac vara s-a zis cu ele grin.gif
bubbles
Imi fac acasa chiar daca nu e vara, da` noi obisnuim sa iesim si in frig sa mai frigem cate ceva blum.gif
ALICE
Bubbles, ma uit si eu la discutia cu steriletul, ca m-ar bate gandul si pe mine.Ca de pastile nu ma ating nici moarta wacko.gif
bubbles
Am fost in oras si m-am intalnit cu o prietena, de fapt o amica.A fost impreuna cativa ani cu un coleg de al babuinului si s-au despartit asta iarna si atunci era plinuta bine iar azi cand am vazut-o sa imi cada si ochi si fata si tot swoon.gif .Cred ca a slabit peste 20 de kg din cauza supararii.Slabise 10 si atunci dupa despratire si de atunci a mai slabit muult tare .Nu imi venea sa cred ca e ea cand am vazut-o .Gata trebuie sa slabesc si eu ca ca pot purta pantaloni scurti etc fara sa vreau mereu sa iau colanti ca sa nu mi se vada celulita sorry.gif (nu sunt sigura daca am dar eu cum sunt wacko.gif ) .Plus ca am vazut si multe fete slabe rau si cu o celulita pe picioare de a mea e mic copil )).gif
M-am nuantat visina putreda grin.gif

CITAT(ALICE @ 07-07-2008, 04:05 PM) *

Bubbles, ma uit si eu la discutia cu steriletul, ca m-ar bate gandul si pe mine.Ca de pastile nu ma ating nici moarta wacko.gif

Eu dupa licenta ma duc si imi pun sigur ca sa nu mai stau in fiecare luna cu morcovul wink1.gif .Pastile am luat dar batista.gif daca nu erau varicele probabil ca mai luam sorry.gif
aki
CITAT(bubbles @ 07-07-2008, 04:09 PM) *

Eu dupa licenta ma duc si imi pun sigur ca sa nu mai stau in fiecare luna cu morcovul wink1.gif .
Cu ce sa stai? )).gif
bubbles
Cu morcovul in behind )).gif lol.gif .Gata am amncat .A iesit foarte bun yahoo.gif .Acum astept sa se usuce parul sa ies afara sa vad daca se cunoaste ceva la par lol.gif
bubbles
Fost la matusa in vizita, am mancat putin pui facut in sticla si am baut cola fara zahar bang.gif .Nu avea decat bere si cola si la bere zic pas blum.gif
crissy
CITAT(bubbles @ 07-07-2008, 10:32 PM) *

Fost la matusa in vizita, am mancat putin pui facut in sticla si am baut cola fara zahar bang.gif .Nu avea decat bere si cola si la bere zic pas blum.gif

ai incercat vreodata bere cu cola? drool.gif
bubbles
Nup never grin.gif .E buna?dar e si "calorioasa" lol.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 07-07-2008, 03:09 PM) *

Gata trebuie sa slabesc si eu ca ca pot purta pantaloni scurti etc fara sa vreau mereu sa iau colanti ca sa nu mi se vada celulita sorry.gif (nu sunt sigura daca am dar eu cum sunt wacko.gif ) .Plus ca am vazut si multe fete slabe rau si cu o celulita pe picioare de a mea e mic copil )).gif

Ce simplu ar fi de-ar avea celulita treaba cu ingrasarea... asa ar scapa toata lumea de ea daca ar slabi sorry.gif Apropo de celulita, chiar ma uitam ca omu' )).gif si eu zilele trecute cind am fost la un festival in parc si majoritatea lumii era in pantaloni scurti, am vazut o gramada de fete tinere, da' tinere raaaau, de 14-15 ani, si slabe tare, care aveau o gramada de celulita. Si pe de alta parte, am vazut o gramada de madame bine (ca virsta si ca nr onorabil de kg - nu grase, ci doar... oleaca mai bine facute), care n-aveau fir de celulita. Ofofof... citeodata mi se pare ca generatia 'de azi' arata mai rau ca cea 'de ieri'...
bubbles
CITAT(ganesha @ 08-07-2008, 01:41 AM) *

CITAT(bubbles @ 07-07-2008, 03:09 PM) *

Gata trebuie sa slabesc si eu ca ca pot purta pantaloni scurti etc fara sa vreau mereu sa iau colanti ca sa nu mi se vada celulita sorry.gif (nu sunt sigura daca am dar eu cum sunt wacko.gif ) .Plus ca am vazut si multe fete slabe rau si cu o celulita pe picioare de a mea e mic copil )).gif

Ce simplu ar fi de-ar avea celulita treaba cu ingrasarea... asa ar scapa toata lumea de ea daca ar slabi sorry.gif Apropo de celulita, chiar ma uitam ca omu' )).gif si eu zilele trecute cind am fost la un festival in parc si majoritatea lumii era in pantaloni scurti, am vazut o gramada de fete tinere, da' tinere raaaau, de 14-15 ani, si slabe tare, care aveau o gramada de celulita. Si pe de alta parte, am vazut o gramada de madame bine (ca virsta si ca nr onorabil de kg - nu grase, ci doar... oleaca mai bine facute), care n-aveau fir de celulita. Ofofof... citeodata mi se pare ca generatia 'de azi' arata mai rau ca cea 'de ieri'...

Exact asta vorbeam si eu G. Multe fete tinere au celulita desi sunt extra,very, foarte slabe )).gif .Eu am numai din cauza mancarii urate pe care o savuram cu multi ani in urma.Si cand ma uit la maikmea si vad ca nu are pic de celulita pe ea doh.gif sau matusamea etc imi vine sa mor wacko.gif .

Neata la amiaza.Azi noapte am stat dupa babu ca a plecat in deplasare cu nasul cheer.gif .Sunt singura acasa la nebunii pana joi yahoo.gif .Azi poate ies cu nasa la un gratar langa oras )).gif Dar pana atunci am sa incerc sa imi fac prezentarea in power point grin.gif
bubbles
Sa pun si cateva poze de la gratarul de Duminica grin.gif

Me and my behind grin.gif Imagine

Incercam sa fac dribluri cu mingea...adicatelea eu sunt un mic Hagi in devenire grin.gif Imagine

Si un cuib de pasarele pe care le-am descoperit in toaleta de afara lol.gif .saracii cand intra careva deschideau ciocul sa le dam de mancare ca mamei ii era frica sa se apropie Imagine
bubbles
Ziua buna.Vad ca nimeni nu m-a mai vizitat batista.gif .

Azi iar nu fac nimic de mancare ca babuinul e plecat in tara si cand sunt singura lenea ma omoara lol.gif
bubbles
Am reusit sa fac aerobic huh.gif si sunt uda leoarca.Fug la dus si la spalat cu zat de cafea cu ulei de masline )).gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 09-07-2008, 02:07 PM) *

Am reusit sa fac aerobic huh.gif si sunt uda leoarca.Fug la dus si la spalat cu zat de cafea cu ulei de masline )).gif

Cu zatul decat faci mizerie. )).gif Nu prea am eu incredere ca ar merge. wacko.gif Tu l-ai mai folosit?
bubbles
Am mai folosit dar fara ulei .Ness ma crezi sau nu dar iti lasa pielea super catifelata blink.gif .Si nu se face mizerie deloc .Eu dupa ce m-am dat ,mi-am facut de treaba in cada.Am mai aranjat din nebunelile pt dus, baie etc., m-am spalat cu un gel special de curatare pe fata ..chestii de astea ca sa treaca cateva minute wink1.gif
Panda
nu m-am mai imbracat in pantaloni scurit cam de 5 ani..... brrrrr.... si nici nu as avea curaj sa o fac curand
celulita la greu... picioare groase de "craciunita" cum zic eu.... asta e mostenire, plus lipsa de tonus muscular bun, plus piele extrem de alba.... plus, plus, plus altele.... defapt sunt minusuri )).gif

fuste peste genunchi, pantaloni lungi sau trei sferturi in cel mai bun caz
bubbles
CITAT(lilianatutza @ 09-07-2008, 05:00 PM) *

nu m-am mai imbracat in pantaloni scurit cam de 5 ani..... brrrrr.... si nici nu as avea curaj sa o fac curand
celulita la greu... picioare groase de "craciunita" cum zic eu.... asta e mostenire, plus lipsa de tonus muscular bun, plus piele extrem de alba.... plus, plus, plus altele.... defapt sunt minusuri )).gif

Eu una ma imbrac cu pantaloni scurti dar ... in fuste cand ma imbrac imi iau si colanti )).gif .Eu o sa continui cu zatul ca vad ca are efect foarte bun cheer.gif .Asa catifelata e pielea w00t.gif

Am fost si pe la nepotica azi si s-a mai curatat la fata si deschide ochii mari si e frumoasa foc blushing.gif E ca o papusa mica si are niste manute si picioruse doh.gif de ti-e frica sa o tii in brate.Maicasa care inainte nu suporta copiii, acum o ia si o invarte si o zgantane ca sa miste ,sa se strambe dry.gif M-a enervat si pe mine d`apai pe cea mica ca nu o lasa sa isi faca somnul bine dry.gif .Plus ca abia mi-a permis pleasantry.gif sa o tin si eu putin in brate dry.gif Si cand imi aduc aminte ce parere proasta avea despre copii...bine ca nici acu` nu si le-a schimbat.Doar a ei e perfecta bang.gif
bubbles
Sa pun si eu cateva poze
1. Fritz se ducea spre scaricica )).gif I-am dat drumul din cusca si ca sa il prind il pacalesc cu scara cu clopotel lol.gif
Imagine

2 Noua nepotica cand dormea
Imagine

3 Nepotica dupa ce mancase bine avea chef de pozat )).gif
Imagine

4 Un maiou pe care l-am primit azi.Stie nasa ca imi place tare tweety lol.gif .La varsta mea baby.gif
Imagine
Panda
CITAT(bubbles @ 09-07-2008, 11:28 PM) *

CITAT(lilianatutza @ 09-07-2008, 05:00 PM) *

Eu una ma imbrac cu pantaloni scurti dar ... in fuste cand ma imbrac imi iau si colanti )).gif .Eu o sa continui cu zatul ca vad ca are efect foarte bun cheer.gif .Asa catifelata e pielea w00t.gif

Am fost si pe la nepotica azi si s-a mai curatat la fata si deschide ochii mari si e frumoasa foc blushing.gif E ca o papusa mica si are niste manute si picioruse doh.gif de ti-e frica sa o tii in brate.Maicasa care inainte nu suporta copiii, acum o ia si o invarte si o zgantane ca sa miste ,sa se strambe dry.gif M-a enervat si pe mine d`apai pe cea mica ca nu o lasa sa isi faca somnul bine dry.gif .Plus ca abia mi-a permis pleasantry.gif sa o tin si eu putin in brate dry.gif Si cand imi aduc aminte ce parere proasta avea despre copii...bine ca nici acu` nu si le-a schimbat.Doar a ei e perfecta bang.gif

spune-i s-o lase in pace daca e cuminte... ca dupa aia vede ea.... se invata cu zdranganeli... si nu se mai da jos din brate lol.gif devil.gif . dar asa e la primul
bubbles
Nu ma bag.E copilul ei si face cum crede ea devil.gif .Azi am zi de pepene rosu yahoo.gif .Mi-a adus babuinul din deplasare 2 pepeni rosii buni si dulci drool.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 10-07-2008, 11:00 AM) *

Nu ma bag.E copilul ei si face cum crede ea devil.gif .Azi am zi de pepene rosu yahoo.gif .Mi-a adus babuinul din deplasare 2 pepeni rosii buni si dulci drool.gif

Pot sa vin si eu la tine? Am plecat ieri la cumparaturi cu gind sa iau pepene rosu, m-am intors cu o GRAMADA de chestii (printre care si 2 bluze) da' de pepene am uitat, si doar am trecut pe linga ei doh.gif

Super dulce bebelusul!
aki
pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.