CITAT(Nessie @ 07-02-2008, 06:08 PM)

Sanatate pentru bunica ta!

Stiu cum tesimti ca si bunica mea s-a chinuit 6 ani cu multe boli, una peste alta, de nu mai stiu nici doctorii ce are.
Daca ai timp/chef/dispozitie/ajutor e bine ca te-ai apucat de maghiara.
).gif)
Rau nu are cum sa-ti faca daca inveti o limba straina.

Multumesc Ness

.Sper sa treaca si sa fie iar bine ca asa era de vioaie inainte si zilnic iesea afara

.
Maghiara e urata tare ca e grea de pronuntat .. daca era melodioasa ca engl,saniola etc imi era mult mai usor

CITAT(crissy @ 07-02-2008, 08:16 PM)

Sanatate bunicii tale. O sa treaca ele si necazurile. Zona zoster e nasoala, mai ales ca ramane si semn dupa ce se vindeca (bunicul a avut in frunte) iar pastilele pt tbc stiu ca sunt puternice.
Taica-meu a avut in cap si nu a ramas cu semne

.Mama a zis ca sa nu se rupa veziculele ca daca se rup raman semne
CITAT(MissDiorCherie @ 07-02-2008, 08:37 PM)

Bubu, imi pare rau!

Lasa ca Dumnezeu e mare si poate va face o minune!
Cat despre maghiara, mi se pare aberant, serios. Invat-o pt tine, nu pt un job, e jenant, penibil in tara TA sa inveti o limba straina doar pt a te putea angaja undeva. E strigator la cer!!!

Eu nush ce e aia "Zona Zoster"

Si mie mi se pare la fel de aberant sa tb sa stii o alta limba in afara de cea nationala ca sa te poti angaja

dar asta e Romania
Zona Zoster se face pe portiunea unui nerv (nu tot corpul) si se manifesta cu niste vezicule(bubite) pline cu lichid exact ca la varsatul de vant doar ca asta doare tare rau fata de varsat

CITAT(Andreea-Rodica @ 07-02-2008, 11:41 PM)

Sanatate multa bunicii tale si putere celor din jurul ei!

E dureros sa vezi cum cei dragi sufera.

Spor la invatat limbi straine, dar pana la urma poate te poti angaja vorbind in limba oficiala a Romaniei. Mai sunt multe de rezolvat in tara asta.
CITAT(aki @ 08-02-2008, 12:45 AM)

Salut draga mea.De cind nu am fost pe la tine....
Vad ca vreai sa te angajezi.Si eu tot

Imi caut de lucru,ca cica s-a dus frigurile si gerul si nu mai inghet plecind la job

.
Iar nu ai net

.Imi caut de lucru .. acum sper sa si gasesc

daca nu astept sa deschida unchiul meu firma si sa ma bage Op Calc la el

CITAT(danyhoney @ 08-02-2008, 11:30 AM)

Multa , multa sanatate bunicii tale !!

Multumesc

Macar bine ca ieri mi-a mai zambit cantarul si a aratat 61.6 kg .Dar azi e ziua oficiala si astept sa imi vina sa ma duc pe tron