Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
ina_ceva
Pe site-urile facultatilor sunt inca impartite: la zi/la distanta/fara frecventa unsure.gif
crissy
ina, sper sa zic bine ceea ce o sa zic:
- invatamant la distanta - se dau cursuri (de fapt studentii le cumpara) iar studentii se prezinta doar la examene, eventual examenele le dau on-line.
- fara frecventa - cursurile se fac in fiecare sambata si dumina din semestru.
La noi la liceu avem o clasa la fara frecventa iar situatia se prezinta astfel: in sem I elevii au venit la scoala doar 3 sapt in care li s-a predat si au fost evaluati.
Uite un link util. Descarca fisierul HG-1011-2001.pdf si poate te lamuresti mai bine: http://www.edu.ro/index.php/legaldocs/4679
bubbles, scuze ca ti-am invadat jurnalul.
ironmissy
bubule, am citit ce s-a intamplat cu interviul.

eu zic sa nu-ti faci gand rau, poate le trebuia o persoana care sa se ocupe de chestii in ungureste. stiu si eu ... unsure.gif
deci nu fi suparata, o sa-ti gasesti tu ceva de munca in no time.

te hug.gif !
bubbles
Ieri am fost mai suparata dar .. m-am resemnat batista.gif .Iron pupic.gif
Ina cam asa stiu si eu diferenta dintre Fara Frecv si I.D. unsure.gif cum a zis Crissy
Mi-am pus la fiert cartofii sa imi fac niste piure cu carne de pui (niste mancarica) grin.gif
anca veselie
imi pare rau de interviu pupic.gif nu-ti pierde speranta pupic.gif
bubbles

CITAT(anca veselie @ 06-02-2008, 07:29 PM) *

imi pare rau de interviu pupic.gif nu-ti pierde speranta pupic.gif

pupic.gif hug.gif
Am reusit sa pedalez 30 minute cheer.gif cheer.gif .fug sa fac baie si sa schimb ticker .. in bine la sport si in rau la greutate.Am 2 sapt de cand nu reusesc sa scad sub 62 kg.Il schimb si astept sa treaca si saptamana asta si rusii de tot .. poate am intrat la platou sorry.gif
Cherie
Bubule nu mai fi suparata ca te alerg!!! Nu ai de ce, nu-i vina ta!!! hug.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Miss pupic.gif
Meniul pt azi:
mancarica de pui 5.85
paine 40g 2
iaurt baut 150g 1.8
piure 3
mancarica de pui 3.25
iaurt 0.1% 1.25
fructe 1
total:18.15p yahoo.gif cheer.gif si 30 minute bicicleta grin.gif .Cina consta din o cana de iaurt diet si portocale si muult ceai verde )).gif
bubbles
A inceput Femeia conduce si tocmai mi-a zis ca zodia mea e cea mai predipusa la ingrasat si ca am mereu pofta de dulce (ceva in genul asta )).gif ) pt dulciuri lol.gif lol.gif lol.gif Mama ce m-a ghicit lol.gif lol.gif .V-am lasat pupic.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 06-02-2008, 08:08 PM) *

A inceput Femeia conduce si tocmai mi-a zis ca zodia mea e cea mai predipusa la ingrasat si ca am mereu pofta de dulce (ceva in genul asta )).gif ) pt dulciuri lol.gif lol.gif lol.gif Mama ce m-a ghicit lol.gif lol.gif .V-am lasat pupic.gif

Si la mine s-au nimerit cateva, insa din pacate, nu mai stiu care give_rose.gif

pupic.gif
bubbles
Ce sa va zic .. sunt suparata .Bunica mea de asta vara de cand am dus-o la urgente cu salvarea si i-a gasit diabetul numai in rau merge.Dupa nunta a facut Tbc ,pt care mai ia si acum medicamente iar de saptamana trecuta o doare rau un picior.Am zis ca e ceva reumatic si cand colo .. Zona Zoster .E ceva in genul varsatului de vant doar ca doare si ustura ca si cum ai fi ars .Mi-e si mila de ea in numai jumatate de an prin cate a trecut .Numai chef de WW si puncte nu am sorry.gif batista.gif Cand o vad cate pastile tb sa ia mi se face mie rau bad.gif .are de diabet,de Tbc si acum pt Zona Zoster bang.gif .
In rest .. tb sa invat pt examen.Mi-am luat si o carte cu invatatul maghiarei fara profesor..ce sa fac tb sa ma resemnez batista.gif .
Azi am 4 napolitane de 4 p pana acum dar nu mi-e foame cry.gif
Nessie
Sanatate pentru bunica ta! sad.gif Stiu cum tesimti ca si bunica mea s-a chinuit 6 ani cu multe boli, una peste alta, de nu mai stiu nici doctorii ce are.

Daca ai timp/chef/dispozitie/ajutor e bine ca te-ai apucat de maghiara. )).gif Rau nu are cum sa-ti faca daca inveti o limba straina. wink1.gif
crissy
sad.gif Sanatate bunicii tale. O sa treaca ele si necazurile. Zona zoster e nasoala, mai ales ca ramane si semn dupa ce se vindeca (bunicul a avut in frunte) iar pastilele pt tbc stiu ca sunt puternice.
Cherie
Bubu, imi pare rau! sorry.gif
Lasa ca Dumnezeu e mare si poate va face o minune! hug.gif

Cat despre maghiara, mi se pare aberant, serios. Invat-o pt tine, nu pt un job, e jenant, penibil in tara TA sa inveti o limba straina doar pt a te putea angaja undeva. E strigator la cer!!! angry2.gif

Eu nush ce e aia "Zona Zoster" sad.gif
ironmissy
sanatate multa bunicii!!!

a mea s-a dus de cativa ani... sad.gif
Andreea-Rodica
Sanatate multa bunicii tale si putere celor din jurul ei! hug.gif E dureros sa vezi cum cei dragi sufera. sad.gif
Spor la invatat limbi straine, dar pana la urma poate te poti angaja vorbind in limba oficiala a Romaniei. Mai sunt multe de rezolvat in tara asta.
aki
Salut draga mea.De cind nu am fost pe la tine.... doh.gif
Vad ca vreai sa te angajezi.Si eu tot blum.gif Imi caut de lucru,ca cica s-a dus frigurile si gerul si nu mai inghet plecind la job blum.gif .
dany
Multa , multa sanatate bunicii tale !! hug.gif hug.gif
bubbles
CITAT(Nessie @ 07-02-2008, 06:08 PM) *

Sanatate pentru bunica ta! sad.gif Stiu cum tesimti ca si bunica mea s-a chinuit 6 ani cu multe boli, una peste alta, de nu mai stiu nici doctorii ce are.

Daca ai timp/chef/dispozitie/ajutor e bine ca te-ai apucat de maghiara. )).gif Rau nu are cum sa-ti faca daca inveti o limba straina. wink1.gif

Multumesc Ness pupic.gif .Sper sa treaca si sa fie iar bine ca asa era de vioaie inainte si zilnic iesea afara sorry.gif .
Maghiara e urata tare ca e grea de pronuntat .. daca era melodioasa ca engl,saniola etc imi era mult mai usor doh.gif

CITAT(crissy @ 07-02-2008, 08:16 PM) *

sad.gif Sanatate bunicii tale. O sa treaca ele si necazurile. Zona zoster e nasoala, mai ales ca ramane si semn dupa ce se vindeca (bunicul a avut in frunte) iar pastilele pt tbc stiu ca sunt puternice.

Taica-meu a avut in cap si nu a ramas cu semne huh.gif .Mama a zis ca sa nu se rupa veziculele ca daca se rup raman semne unsure.gif

CITAT(MissDiorCherie @ 07-02-2008, 08:37 PM) *

Bubu, imi pare rau! sorry.gif
Lasa ca Dumnezeu e mare si poate va face o minune! hug.gif

Cat despre maghiara, mi se pare aberant, serios. Invat-o pt tine, nu pt un job, e jenant, penibil in tara TA sa inveti o limba straina doar pt a te putea angaja undeva. E strigator la cer!!! angry2.gif

Eu nush ce e aia "Zona Zoster" sad.gif

Si mie mi se pare la fel de aberant sa tb sa stii o alta limba in afara de cea nationala ca sa te poti angaja dry.gif dar asta e Romania sorry.gif
Zona Zoster se face pe portiunea unui nerv (nu tot corpul) si se manifesta cu niste vezicule(bubite) pline cu lichid exact ca la varsatul de vant doar ca asta doare tare rau fata de varsat sorry.gif flowers1.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 07-02-2008, 11:41 PM) *

Sanatate multa bunicii tale si putere celor din jurul ei! hug.gif E dureros sa vezi cum cei dragi sufera. sad.gif
Spor la invatat limbi straine, dar pana la urma poate te poti angaja vorbind in limba oficiala a Romaniei. Mai sunt multe de rezolvat in tara asta.

give_rose.gif pupic.gif
CITAT(aki @ 08-02-2008, 12:45 AM) *

Salut draga mea.De cind nu am fost pe la tine.... doh.gif
Vad ca vreai sa te angajezi.Si eu tot blum.gif Imi caut de lucru,ca cica s-a dus frigurile si gerul si nu mai inghet plecind la job blum.gif .

Iar nu ai net dry.gif .Imi caut de lucru .. acum sper sa si gasesc laugh.gif daca nu astept sa deschida unchiul meu firma si sa ma bage Op Calc la el grin.gif

CITAT(danyhoney @ 08-02-2008, 11:30 AM) *

Multa , multa sanatate bunicii tale !! hug.gif hug.gif

give_rose.gif Multumesc pupic.gif

Macar bine ca ieri mi-a mai zambit cantarul si a aratat 61.6 kg .Dar azi e ziua oficiala si astept sa imi vina sa ma duc pe tron lol.gif
bubbles
Melodia din jurnalul lui MIss Dior o pun si la mine ca asa tare imi place sorry.gif .Friends forever

Meniul pe ieri:
napolitane 5
sunca 2
1 ou 2
piure 3
iaurt diet 1.25
popcorn 5
total:18.25p sorry.gif imi pare rau de napolitane wacko.gif ca nu aveau ce cauta dry.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 08-02-2008, 09:59 AM) *

Melodia din jurnalul lui MIss Dior o pun si la mine ca asa tare imi place sorry.gif .Friends forever

Meniul pe ieri:
napolitane 5
sunca 2
1 ou 2
piure 3
iaurt diet 1.25
popcorn 5
total:18.25p sorry.gif imi pare rau de napolitane wacko.gif ca nu aveau ce cauta dry.gif

Lasa ca te iertam de data asta hug.gif
bubbles
Oare sa fiu la platou huh.gif ca am 3 saptamani de cand am aceeasi greutate.Ieri mi-a aratat sub 62 iar azi iar e 62 batista.gif .Uff imi vine sa omor cantarul sorry.gif .O melodie care imi place la nebunie .. sper sa va faca placere Wyclef Jean
bubbles
Dar timpul boysbands mai tineti minte..uff Backstreet Boys si apoi Westlife give_heart.gif man_in_love.gif Against all Ods sau Flying without wings
Daca ma credeti sunt melodii pe care si acum le stiu pe de rost desi nu le-am mai ascultata poate si de un an blink.gif lol.gif .
midnight_talker
La greutatea ta,slabesti mai greu.cu cat te apropii mai mult de greutatea ideala,cu atat e mai greu.Eu ti-as sugera sa lasi cantarul cam o data pe sapt.Pupici!
bubbles
CITAT(midnight_talker @ 08-02-2008, 01:44 PM) *

La greutatea ta,slabesti mai greu.cu cat te apropii mai mult de greutatea ideala,cu atat e mai greu.Eu ti-as sugera sa lasi cantarul cam o data pe sapt.Pupici!

give_rose.gif pupic.gif hug.gif
Vrabiuta stresanta lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
No nu dati cu bata si cu rosii tomato.gif ca am iesit afara(adica am fost la tron lol.gif ) dupa ce m-am cantarit si m-am cam suparat si am stat pana acum ,am mancat si acum m-am imbracat si m-am suit iar pe cantar si .. 61.5kg cheer.gif cheer.gif .Uhh totusi imi pare atat de bineeeee .Nu ma bateti cuplu.gif bataita.gif

Totusi intr-o saptamana am reusit sa dau jos 500g cheer.gif cu WW.
Andreea-Rodica
Uite de asta nu ma cantaresc eu, nici nu mai stiu cate kg am. Ce-i drept acum am pus si dieta in cui, dar imi revin eu. Dar n-as putea face fata stresului de a ma cantari asa de des cum o faci tu. Am zis si eu o vorba, las pe altii sa dea cu rosii. wink1.gif
O zi buna si un sfarsit de saptamana frumos! hug.gif
bubbles
CITAT(Andreea-Rodica @ 08-02-2008, 05:04 PM) *

Uite de asta nu ma cantaresc eu, nici nu mai stiu cate kg am. Ce-i drept acum am pus si dieta in cui, dar imi revin eu. Dar n-as putea face fata stresului de a ma cantari asa de des cum o faci tu. Am zis si eu o vorba, las pe altii sa dea cu rosii. wink1.gif
O zi buna si un sfarsit de saptamana frumos! hug.gif

Dar eu m-am cantarit azi mai des doar ca era normal zi de cantar si mi se parea suspect ca nu se vede nimic la cantar mai ales ca am tinut toata saptamana (cu sau fara abateri blush.gif ) dar si eu toanta nu am luat in considerare ca nu am fost la Wc doh.gif si m-am cantarit asa.De acum vinerea viitoare ma mai cantaresc cheer.gif PROMIT!!!! sorry.gif
Am pus la facut mancare :supa cu galusti si mancarica de pui pt babinus si bunica iar mie imi fierb un piept de pui grin.gif yahoo.gif
aki
Of,ca nu arata cintarele astea ce vrem noi doh.gif .Mie poate intr-o zi sa-mi arate intr-un fel si a doua zi imi arata cu un kg mai mult si a doua zi iarasi mai putin.Nici nu stiu ce sa mai cred,dar stiu sigur ca nu minte ca-i nou w00t.gif
Cherie
A disparut si Bubu! w00t.gif
Nu te nelinisti cu cantarul. Cantareste-te o data pe saptamana, dimineata, dupa ce ai fost la baie, dezbracata, nemancata, nebauta, ne-nimic! Aia e adevarata greutate!

We placut! pupic.gif hug.gif
bubbles
CITAT(aki @ 08-02-2008, 10:12 PM) *

Of,ca nu arata cintarele astea ce vrem noi doh.gif .Mie poate intr-o zi sa-mi arate intr-un fel si a doua zi imi arata cu un kg mai mult si a doua zi iarasi mai putin.Nici nu stiu ce sa mai cred,dar stiu sigur ca nu minte ca-i nou w00t.gif

give_rose.gif Ce mai faci tu? pupic.gif

CITAT(MissDiorCherie @ 09-02-2008, 11:02 PM) *

A disparut si Bubu! w00t.gif
Nu te nelinisti cu cantarul. Cantareste-te o data pe saptamana, dimineata, dupa ce ai fost la baie, dezbracata, nemancata, nebauta, ne-nimic! Aia e adevarata greutate!

We placut! pupic.gif hug.gif

Nu am disparut tease.gif .Te-ai speriat dejaba lol.gif lol.gif .Asa am sa fac..am sa las Vinerea zi de cantar ca in caz ca o bulesc in week am timp 5 zile sa o dreg apoi naughty.gif

Meniu azi:
100g sunca 2.5
2 felii hochlan fitness 1.8
paine secara 2
paine alba 3
bors cu cartofi 4
mancarica de pui 2.5
1-Mar 0
cola 2
total:17.8p din 19 cheer.gif yahoo.gif .O seara buna si ne vedem maine yawn.gif
bubbles
Neata .Am dormit ca o cow.gif pana la 13 dar azi noapte iar m-a durut fff rau piciorul si nu am putut inchide un ochi sorry.gif .Pana acum am o fel de secara 2p si 2 bucatele mici de kaiser 3p eusa_think.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 10-02-2008, 02:15 PM) *

Neata .Am dormit ca o cow.gif pana la 13 dar azi noapte iar m-a durut fff rau piciorul si nu am putut inchide un ochi sorry.gif .Pana acum am o fel de secara 2p si 2 bucatele mici de kaiser 3p eusa_think.gif

Foarte bine ca ai dormit!!!
Subscriu si eu, m-am trezit la 11 naughty.gif
Ce fericire cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Miss ne luam la intrecere care doarme mai mult lol.gif .Azi am mancat asa (nu am mai numarat azi a fost cheat day )).gif )
-iaurt de baut 1/2 de piersici
-o farfurie ciorba cu afumatura facuta de mine deci nu prae grasa
-1 felie paine secara
-mamaliga cu peste (stiuca) si usturoi
-seminte
lilistiuca
ce cumintica ai fost.....daca insir cit am mincat eu.......se putea hrani o familie intreaga.... sorry.gif

de ce te doare piciorul????

pe mine ma doare de vineri mina dreapta, de la umar pina la palma....dar e de reumatism..... blink.gif
bubbles
CITAT(lilistiuca @ 11-02-2008, 12:00 PM) *

ce cumintica ai fost.....daca insir cit am mincat eu.......se putea hrani o familie intreaga.... sorry.gif

de ce te doare piciorul????

pe mine ma doare de vineri mina dreapta, de la umar pina la palma....dar e de reumatism..... blink.gif

Lilish eu cuminte... dry.gif mie nu mi se pare sorry.gif .Mi se pare ca am mancat exagerat de mult batista.gif .De azi inapoi pe cai )).gif .Piciorul ma doare din cauza unor varici mici care la frig se umfla si dor a [*****] de tare si uneori ma doare si din cauza de reumatism wacko.gif
bubbles
Am gasit urmatoarea dieta data de un nutritionist care se tine 3 zile pe saptamana si de acum voi tine 3 zile dieta aceasta si apoi voi numara wink1.gif .Nu dati cu parul blum.gif tomato.gif
mic dejun: 1 Fruct+1 iaurt+1 ceai/cafea fara zahar
pranz: 1 fruct+1iaurt+piept de pui fiert, la gratar, pe teflon
cina: 1fruct+1 iaurt+ 2 oua (fierte sau pe teflon, fara ulei)

Am luat micul dejun:cafea,un mar si o cana iaurt grin.gif
crissy
bubule, mie mi se pare aproape ok dieta, mai ales ca nu e pe termen lung (e cam putin pt pleasantry.gif stomacelul meu grin.gif ). floare.gif
bubbles
CITAT(crissy @ 11-02-2008, 02:56 PM) *

bubule, mie mi se pare aproape ok dieta, mai ales ca nu e pe termen lung (e cam putin pt pleasantry.gif stomacelul meu grin.gif ). floare.gif

Sper sa pot tine si macar 3 zile ca la cat de puturoasa m-am facut batista.gif .Acusica plec la curs si imi pica ochii in gura blink.gif .

Va spun eu daca da rezultate .. doar ca ma simt plina...Mi se pare mult 750 ml iaurt,si piept si fructe lol.gif .Nu stiu de ce crazy.gif
anca veselie
bubule, dar ce cantitati tre sa papi? adica cat iaurt? si cat pui?
fructul poti sa-l mananci cu o ora inainte de masa, pt ca altfel te baloneaza si probabil de aceea te simti asa plina. si iaurtul il poti manca pe post de gustare wink1.gif
bubbles
CITAT(anca veselie @ 11-02-2008, 03:28 PM) *

bubule, dar ce cantitati tre sa papi? adica cat iaurt? si cat pui?
fructul poti sa-l mananci cu o ora inainte de masa, pt ca altfel te baloneaza si probabil de aceea te simti asa plina. si iaurtul il poti manca pe post de gustare wink1.gif

Ancule scria un pahar cu iaurt si am zis ca sa mananc cate un pahar pleasantry.gif de 250 ml wink1.gif .daca mananc portocale nu ma balonez...numai merele ma baloneaza blink.gif .Acusi iau pranzul piept de pui fiert ,iaurt si portocala grin.gif .Oricum nu am de gand sa o respect chiar in tocmai .. )).gif .Adica azi si maine piept( de fapt 1/2 piept ca am un piept de 500-600g si mi se pare prea mult la o masa wacko.gif iar poaimaine o pulpa fara piele fiarta) Vad cum merge si va spun.
anca veselie
cam cate puncte ar avea toate astea?

eu pap 100g pui la pranz, hai ca merge si 150, dar peste mi se pare prea mult.
bubbles
Pai 750 ml iaurt diet are 3.75 p ,piept de pui maxim 300g 6p, fructele 0 ,2 oua 4 in total:13.75p hai 14.75 ca depinde catde mari sunt fructele tease.gif ... oricum putine tare swoon.gif shock.gif .

Am luat pranzul:
-o portocala marisoara
-o cana iaurt cu care ma delectez acum
-1/2 piept(cam 300g) nu am cantarit blum.gif
Cherie
Moaaaa!!! doh.gif
Te alerg Bubule!!!! bataita.gif bataita.gif bataita.gif
Pai asta e dieta? Asta e nutritionist de-a recomandat asa ceva? A fost dulgher inainte si cred ca s-a reprofilat! wacko.gif
Mai bine mergi linistita cu WW-ul si lasa tampeniile de genul ala.
Vorba Ancai, fructele inainte de masa, sunt teroare, in combinatie si cu un iaurt, ai rupt-o in fericire! tease.gif

anca veselie
bubule, macar papa si tu un iaurt mai gras. legume nu sunt incluse in dieta asta wacko.gif
aki
Bubulina-gospodina pupic.gif
honey79
Nu stai tot timpul pe "tron" cu ..."dieta " asta?????
Caci e o combinatie tare interesanta: cafea, iaurt, fructe. )).gif
axe10
Trec pe aici sa vad ce cuminte ai fost si ce vad?

Te alerg si eu...nu prea mult ca nu ma duc picioarele!
Cherie
Neata! te-ai calmat de gandurile sinucigase cu astfel de diete? pupic.gif
bubbles
CITAT(MissDiorCherie @ 12-02-2008, 12:37 AM) *

Moaaaa!!! doh.gif
Te alerg Bubule!!!! bataita.gif bataita.gif bataita.gif
Pai asta e dieta? Asta e nutritionist de-a recomandat asa ceva? A fost dulgher inainte si cred ca s-a reprofilat! wacko.gif
Mai bine mergi linistita cu WW-ul si lasa tampeniile de genul ala.
Vorba Ancai, fructele inainte de masa, sunt teroare, in combinatie si cu un iaurt, ai rupt-o in fericire! tease.gif

Te astept la alergat box.gif hug.gif

CITAT(anca veselie @ 12-02-2008, 01:29 AM) *

bubule, macar papa si tu un iaurt mai gras. legume nu sunt incluse in dieta asta wacko.gif

Nu mai pap nimic ca nu o tin .. m-am razgandit pe seara grin.gif

CITAT(honey79 @ 12-02-2008, 04:40 AM) *

Nu stai tot timpul pe "tron" cu ..."dieta " asta?????
Caci e o combinatie tare interesanta: cafea, iaurt, fructe. )).gif

Nu am avut probleme de genul asta blink.gif .Tu ce faci? pupic.gif Mamica si baby.gif
CITAT(axe10 @ 12-02-2008, 10:58 AM) *

Trec pe aici sa vad ce cuminte ai fost si ce vad?

Te alerg si eu...nu prea mult ca nu ma duc picioarele!

Uff imi pare rau .. sorry.gif GATA!!! Ce mai faci?Foarte frumoase pozele din vacanta pupic.gif iar zana cea mica e superba flowers1.gif .Ne-am hotarat si noi ca in concediul asta din Aprilie sa facem un tur al Romaniei )).gif

CITAT(MissDiorCherie @ 12-02-2008, 11:41 AM) *

Neata! te-ai calmat de gandurile sinucigase cu astfel de diete? pupic.gif

M-am calmat salut.gif aseara cand a scos matusa niste slaninuta afumata cu ceapa drool.gif si daca nu mancam cred ca lesinam langa ea shock.gif .Nu am mancat de mai bine de juma de an sorry.gif .Raman la WW ca imi permite sa mananc orice, mai ales cartofi care sunt preferatii mei fierti cu carne fiarta grin.gif .Totusi ca sa nu sar in dulce ma voi gandi ca nu are puncte si pt dulce grin.gif nici chiar in cheat-day )).gif

Aki ce faci? yahoo.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.