Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
bubbles
CITAT(ganesha @ 10-07-2008, 02:34 PM) *

CITAT(bubbles @ 10-07-2008, 11:00 AM) *

Nu ma bag.E copilul ei si face cum crede ea devil.gif .Azi am zi de pepene rosu yahoo.gif .Mi-a adus babuinul din deplasare 2 pepeni rosii buni si dulci drool.gif

Pot sa vin si eu la tine? Am plecat ieri la cumparaturi cu gind sa iau pepene rosu, m-am intors cu o GRAMADA de chestii (printre care si 2 bluze) da' de pepene am uitat, si doar am trecut pe linga ei doh.gif

Super dulce bebelusul!

Te astept la pepene pupic.gif
CITAT(aki @ 10-07-2008, 05:04 PM) *

pupic.gif

pupic.gif

CITAT(amalia0701 @ 11-07-2008, 08:45 AM) *

pupic.gif

pupic.gif

Ziua salut.gif Ieri toata ziua am mancat pepene, 1 iaurt 0.1% ,iar pe seara cand am facut ardei umpluti am mancat si eu 2 ca muream de pofta cu niste cereale integrale (inlocuitori de paine - sunt facute ca niste biscuiti) si cam atat. Dar nu am murit de foame ca am turnat si multa apa si pepene o gramada .Mai am un pepene care il luam la piatra )).gif
bubbles
Fost la babuin cu mancare si am ramas fara grasimi in casa )).gif .Mi-am luat o sana cu visine si un frappe Tnuva drool.gif plus mult pepene azi cheer.gif .Am aflat ca miercuri intru la sustinerea lucrarii wacko.gif Am o frica batista.gif

A..si ieri am reusit sa si pedalez 30 minute cheer.gif .M-am spalat si cu zat de cafea .. e foarte fain shock.gif .Arata foarte bine pielea in combinatie zat cu crema anticelulitica cheer.gif
aki
Bafta la lucrare,tin pumnii hug.gif
anca veselie
o sa fie bine, sa nu ai emotii pupic.gif
bubbles
Multumesc fetelor pupic.gif .Mi-am terminat powerpoint-ul cheer.gif yahoo.gif .Mi-au iesit 18 pagini (tb intre 16 - 18 pag.) .Maine si duminica stau sa invat prezentarea asta read.gif caramida.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 11-07-2008, 04:28 PM) *

Multumesc fetelor pupic.gif .Mi-am terminat powerpoint-ul cheer.gif yahoo.gif .Mi-au iesit 18 pagini (tb intre 16 - 18 pag.) .Maine si duminica stau sa invat prezentarea asta read.gif caramida.gif

Iti spun din experienta cateva lucruri care sper sa e ajute. pupic.gif Sa iti pregatesti in minte si o varianta scurta a prezentarii, pentru situatia in care o sa spuna "mergi mai repede" sau "sari la concluzii". Sa nu te pierzi daca vezi ca nu te asculta nimeni. Ideea e sa te auda vorbind mereu. Eu dupa ce mi-am terminat de prezentat lucrarea, profii tot vorbeau intre ei, asa cum facusera tot timpul. wacko.gif Am facut 5 secunde pauza si am repetat vreo 5-6 slide-uri pana m-au oprit ei. )).gif

Mult succes!
bubbles
Multumesc Ness pupic.gif .Oricum invat bine concluziile si propunerile iar la teorie mai putin ca nu intreaba decat faorte rar si daca intreaba, intreaba definitiile grin.gif .de obicei la noi intreaba partea practica (ipoteze, variabile etc) pupic.gif
Cherie
pupic.gifpupic.gif Bubu! Eu m-am linistit, dau licenta in februarie!
Mariana
pupic.gif hug.gif
aki
Cum merge invatatul?
w00t.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 14-07-2008, 10:31 AM) *

pupic.gifpupic.gif Bubu! Eu m-am linistit, dau licenta in februarie!

Bafta in feb atunci pupic.gif
CITAT(Mariana @ 14-07-2008, 10:35 AM) *

pupic.gif hug.gif

pupic.gif hug.gif
CITAT(aki @ 14-07-2008, 01:04 PM) *

Cum merge invatatul?
w00t.gif

Sta pe loc tease.gif .Abia astept sa treaca o data sorry.gif

Sa va pun cateva poze de ieri de la gratar (cica invatam pentru licenta )).gif ) .Eu am facut gratarul si restul au stat si au dansat ,ras...Cel mai mic participant avea 2 ani (nepoata) si cel mai mare 30 )).gif .
Subsemnata cu instrumentele muncii in mana )).gif
Imagine

Tot eu gustam niste bere cu lamaie (nu mi-a placut deloc bad.gif ) asa ca am baut numai suc fara zahar )).gif
Imagine

Nepoata tunsulica si imbracata ca un baietel lol.gif
Imagine

Poza facuta de babuin la behind si la celulita bad.gif sorry.gif batista.gif
Imagine

Si bineneteles eu cu febletea si iubirea mea )).gif
Imagine
aki
O ce behind w00t.gif
Andreea-Rodica
Bafta multa maine! hug.gif
Si eu am maine examenul de titularizare, abia astept sa treaca ziua de maine! wink1.gif
Nessie
pupic.gif Va tinem pumnii sa luati amandoua note mari!
bubbles
CITAT(aki @ 14-07-2008, 09:45 PM) *

O ce behind w00t.gif

Plis de celulita batista.gif
CITAT(Andreea-Rodica @ 15-07-2008, 01:09 PM) *

Bafta multa maine! hug.gif
Si eu am maine examenul de titularizare, abia astept sa treaca ziua de maine! wink1.gif

Bafta multaaa !!! pupic.gif pupic.gif Ma voi gandi la tine maine hug.gif

CITAT(Nessie @ 15-07-2008, 01:21 PM) *

pupic.gif Va tinem pumnii sa luati amandoua note mari!

Multumesc Ness pupic.gif

Mai am asa putin ..Maine la ora asta ori beau ori plang swoon.gif .Am niste emotii.Ma pun la invatat imediat batista.gif
danyhoney
Bafta maine si sa dai de baut !!! give_rose.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 15-07-2008, 07:56 PM) *

Bafta maine si sa dai de baut !!! give_rose.gif

Dau dau numai sa iau wacko.gif .Azi a dat anul 4 si astept raspunsuri sa vad cum a fost )).gif .
Si-au luat ai mei masina cheer.gif .Opel Astra model nou cheer.gif yahoo.gif
bubbles
Ce sa va zic in afara de faptul ca mi-am dat seama ca aceasta licenta este un nimic pe langa alte greutati ale vietii .. si de ce zic asa.Am aflat ca i-a murit singurul copil al unei colege cu care ma impacam foarte bine.Azi l-a inmormantat si ea cica maine ar tb sa sustina licenta.Dumnezeu sa il ierte!!!Si sa ii dea ei putere sa treaca peste batista.gif
bubbles
Seara salut.gif .Am aparut in sfarsit doh.gif .A fost greu,m-a sucit de prin toata lucrarea dar am luat cu 9.92 cheer.gif
nella
Bravo yahoo.gif ...tre sa bem de acum pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Mariana
Felicitari cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Multa bafta in continuare. pupic.gif hug.gif
crissy
cheer.gif yahoo.gif Felicitari bubule pt nota pe care ai luat-o. Eu mi-am pregatit deja stacana, am pus-o langa monitor. Sa vad maine ce-oi gasi in ea )).gif (ps-nu-mi plac tariile, dar daca e tarie poate gasesti ceva dulce. si nu suport sampania. iar vinul imi place rosu si dulce. merge si berea )).gif )

sad.gif Condoleante prietenei tale... nu am cuvinte sad.gif

Intrasem sa-ti spun o faza care m-a distrat si care m-a dus cu gandul la tine. merg eu pe un site sa caut subiectele care s-au dat astazi la exam. de titularizare. descarc subiectele (care erau arhivate) si cand deschid arhiva sa caut ce ma interesa ce crezi ca vad? dau copy/paste:
chimie_prof_maghiara_v5.pdf
biologie_maghiara_v5.pdf
fizica_limba_maghiara_v5.pdf
........................
si asa mai departe. bine, exista si subiectele in limba romana )).gif

Doamne fere', nu am nimic cu ei dar totusi... sa lucrezi intr-o institutie din Romania (nu stiu daca sunt licee in care se preda doar in maghiara blink.gif ) si sa nu cunosti limba romana...
Andreea-Rodica
Felicitari, licentiato! hug.gif
Panda
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
ramonavlas
Felicitari, ai scapat si de asta! pupic.gif
bubbles
CITAT(nella @ 16-07-2008, 09:02 PM) *

Bravo yahoo.gif ...tre sa bem de acum pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Multumesc pupic.gif Bem, bem ce vreti voi dance2.gif
CITAT(Mariana @ 16-07-2008, 11:44 PM) *

Felicitari cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Multa bafta in continuare. pupic.gif hug.gif

Multumesc Mar pupic.gif pupic.gif

CITAT(crissy @ 16-07-2008, 11:58 PM) *

cheer.gif yahoo.gif Felicitari bubule pt nota pe care ai luat-o. Eu mi-am pregatit deja stacana, am pus-o langa monitor. Sa vad maine ce-oi gasi in ea )).gif (ps-nu-mi plac tariile, dar daca e tarie poate gasesti ceva dulce. si nu suport sampania. iar vinul imi place rosu si dulce. merge si berea )).gif )

sad.gif Condoleante prietenei tale... nu am cuvinte sad.gif

Intrasem sa-ti spun o faza care m-a distrat si care m-a dus cu gandul la tine. merg eu pe un site sa caut subiectele care s-au dat astazi la exam. de titularizare. descarc subiectele (care erau arhivate) si cand deschid arhiva sa caut ce ma interesa ce crezi ca vad? dau copy/paste:
chimie_prof_maghiara_v5.pdf
biologie_maghiara_v5.pdf
fizica_limba_maghiara_v5.pdf
........................
si asa mai departe. bine, exista si subiectele in limba romana )).gif

Doamne fere', nu am nimic cu ei dar totusi... sa lucrezi intr-o institutie din Romania (nu stiu daca sunt licee in care se preda doar in maghiara blink.gif ) si sa nu cunosti limba romana...

Da si noi toata dimineata ne-am gandit la saraca femeie si cica azi tb sa sutina lucrarea sorry.gif .
Multumesc mult pupic.gif Ce ai gasit bun de baut in stacana ca eu am lasat niste gin cu Fanta de lamaie acolo tease.gif pupic.gif Cat despre unguri...nici mie nu imi cinvine dar nu am ce face sad.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 17-07-2008, 07:44 AM) *

Felicitari, licentiato! hug.gif

Mersi Andreea pupic.gif pupic.gif
CITAT(lilianatutza @ 17-07-2008, 07:59 AM) *

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

pupic.gif pupic.gif
CITAT(ramonavlas @ 17-07-2008, 10:09 AM) *

Felicitari, ai scapat si de asta! pupic.gif

Da nu imi vine sa cred ca am terminat facultatea batista.gif
ramonavlas
O sa iti para tie rau....eu am inceput sa regret ca am terminat-o dupa o jumatate de an, in conditiile in care am facut 2 facuktati si un master in paralel.
danyhoney
Felicitari ! give_rose.gif
butterfly
felicitaaaaaari!
crissy
CITAT(bubbles @ 17-07-2008, 10:14 AM) *

eu am lasat niste gin cu Fanta de lamaie acolo tease.gif

buuuuuun drool.gif
mie si acum mi-e dor de facultate, de fapt de colegii pe care i-am avut. am fost o gasca pe cinste wink1.gif (dovada ca am avut grija sa ne inrudim, ba botezand, ba cununand...)
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 17-07-2008, 10:17 AM) *

O sa iti para tie rau....eu am inceput sa regret ca am terminat-o dupa o jumatate de an, in conditiile in care am facut 2 facuktati si un master in paralel.

La master poate mavoi intalni cu cativa dar nu cu toti si cu unele fete chiar maintelegeam fff bine sad.gif

CITAT(danyhoney @ 17-07-2008, 10:30 AM) *

Felicitari ! give_rose.gif

Multumesc pupic.gif floare.gif

CITAT(butterfly @ 17-07-2008, 10:46 AM) *

felicitaaaaaari!

pupic.gif hug.gif

CITAT(crissy @ 17-07-2008, 11:06 AM) *

CITAT(bubbles @ 17-07-2008, 10:14 AM) *

eu am lasat niste gin cu Fanta de lamaie acolo tease.gif

buuuuuun drool.gif
mie si acum mi-e dor de facultate, de fapt de colegii pe care i-am avut. am fost o gasca pe cinste wink1.gif (dovada ca am avut grija sa ne inrudim, ba botezand, ba cununand...)

Noi nu ne-am bagat chiar la de astea grin.gif dar sper sa mentinem prietenia in continuare smile.gif
Deea
Felicitari!!! floare.gif
ALICE
Felicitari!!!!Sarbatorim cu o cana cu ceai! clap.gif
aki
Slaut,draguta.Inseamna ca daca nu plingi,beai?
Felicitari si toarna si mie ceva acru.Ce o fi,dar acru sa fie grin.gif
bubbles
CITAT(Deea @ 17-07-2008, 11:26 AM) *

Felicitari!!! floare.gif

Mutumesc give_rose.gif

CITAT(ALICE @ 17-07-2008, 11:26 AM) *

Felicitari!!!!Sarbatorim cu o cana cu ceai! clap.gif

De care ceai vrei? Ca am multe sortimente blum.gif

CITAT(aki @ 17-07-2008, 02:53 PM) *

Slaut,draguta.Inseamna ca daca nu plingi,beai?
Felicitari si toarna si mie ceva acru.Ce o fi,dar acru sa fie grin.gif

Acru...niste bors de acrit ciorba grin.gif blum.gif ?

Ziua buna yahoo.gif .Nu-mi vine sa cred ca am terminat ... inca.Parca mai astept sa dau licenta din nou grin.gif .Aseara am avut nasii la noi si am sarbatorit putin si de azi gata din nou cu berula si vinutul cheers.gif dance2.gif .Maine e ziua verisorului si tb sa ma duc singura ca babu lucreaza sad.gif
aki
Distractie placuta la verisor pupic.gif
bubbles
CITAT(aki @ 18-07-2008, 03:11 PM) *

Distractie placuta la verisor pupic.gif

pupic.gif hug.gif .Nu a mai fost sa fie ca am plecat acasa la Piatra si aici iar la nepotica si iar gartare si beutura cheers.gif

Neata yawn.gif .Sunt cat o cow.gif si tb sa iau masuri neparat!!!Ca mai e putin si plecam la mare cheer.gif
Panda
posteaza si tu meniuri... sa ma mai inspir si eu de la cele cu experienta
eu duc lipsa de imaginatie... nu mai stiu ce sa mananc... si ma infig in interzise mad.gif
bubbles
CITAT(lilianatutza @ 22-07-2008, 11:06 AM) *

posteaza si tu meniuri... sa ma mai inspir si eu de la cele cu experienta
eu duc lipsa de imaginatie... nu mai stiu ce sa mananc... si ma infig in interzise mad.gif

Nu prea am ce meniuri sa pun ca de obicei mananc cate 2-3 zile la fel.Adica azi am facut ciorba de loboda tease.gif pt 3-4 zile, mai am niste mancarica de ardei si ceapa cu pui .. si in rest iaurt, fructe si compot de ananas wink1.gif .

Am uitat sa va spun ca mi-am luat 2 perechi de pantaloni scurti din material (normal nu elastic) si un costumas din blg cu in - fusta si maiouas(ff frumusele) si am mai primit de la socrela un trening cu pantaloni3/4 si tricou dar mi-e mare asa ca il pun acolo in caz de baby.gif

Si cateva poze cu pantalonasii scurti:
1.Eu ,nepoata si matusa ei(cumnata verisoarei babuinului) )).gif
Imagine

2.Eu(nu stiu la ce ma gandeam )).gif ),nepoata si masa lol.gif
Imagine
anca veselie
felicitari licentiato!!!!! give_rose.gif hug.gif pupic.gif
bubbles
3.Eu, bunicul in maiou alb si strabunicul (cel cu sapca) al nepoatei blum.gif
Imagine

CITAT(anca veselie @ 22-07-2008, 01:08 PM) *

felicitari licentiato!!!!! give_rose.gif hug.gif pupic.gif

Multumesc pupic.gif hug.gif floare.gif
ganesha
Felicitari, Bubule; din toata inima mea mare ( lol.gif ) te felicit cit pot de tare blum.gif rock.gif good.gif clap.gif

Vazut si pozele, iti sta bine naughty.gif
crissy
'neata bubule.
am o urgenta: noi azi vrem sa tragem o fuga pana la praid sa facem rezervari pt sapt viitoare. te rog sa-mi spui cum e vremea pe acolo. nu de alta, dar s-a anuntat cod galbe+portocaliu si mi-e sa nu ramanem izolati pe undeva ca luam si fata cu noi. pupic.gif
P.S. daca poti, da-mi inf pana la ora 11 grin.gif ca atunci plecam.
bubbles
CITAT(ganesha @ 23-07-2008, 04:40 AM) *

Felicitari, Bubule; din toata inima mea mare ( lol.gif ) te felicit cit pot de tare blum.gif rock.gif good.gif clap.gif

Vazut si pozele, iti sta bine naughty.gif

Multumesc pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(crissy @ 23-07-2008, 09:15 AM) *

'neata bubule.
am o urgenta: noi azi vrem sa tragem o fuga pana la praid sa facem rezervari pt sapt viitoare. te rog sa-mi spui cum e vremea pe acolo. nu de alta, dar s-a anuntat cod galbe+portocaliu si mi-e sa nu ramanem izolati pe undeva ca luam si fata cu noi. pupic.gif
P.S. daca poti, da-mi inf pana la ora 11 grin.gif ca atunci plecam.

Uhh scuze ca nu am intrat pana in 11 sorry.gif .La noi poti veni ca nu e asa rau cu ploile si nu ai cum sa ramai izolata blum.gif
aki
Si la noi a plouat azi noapte si a fulgerat atit de tare doh.gif
Iti sta bine in sorti wink1.gif
bubbles
CITAT(aki @ 23-07-2008, 01:26 PM) *

Si la noi a plouat azi noapte si a fulgerat atit de tare doh.gif
Iti sta bine in sorti wink1.gif

La noi e frumos afara blink.gif .A iesit soarele si s-a incalzit doh.gif )).gif
Azi am in meniu bors de loboda drool.gif ,pepene verde si visine give_heart.gif .Am sa incerc sa mananc cat mai sanatos zilele astea dry.gif ca prea am depasit calul si sa ajung inapoi la 60 laugh.gif
bubbles
Meniul de azi s-a compus din visine, pepene rosu, bors de loboda si putina salata de vinete facuta cu maioneza light 3 lgte si cu niste paine graham.trebuie sa trag tare saptamanile astea ca acusica plecam cheer.gif
danyhoney
Daaaa , trebuie sa tragi tare ca esti cat o balena lol.gif lol.gif Bueyyy, tu nu te vezi in oglinda cat de slaba esti ???
aki
Of,eu nu pot trece de pragul de 61 kg doh.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 23-07-2008, 11:54 PM) *

Daaaa , trebuie sa tragi tare ca esti cat o balena lol.gif lol.gif Bueyyy, tu nu te vezi in oglinda cat de slaba esti ???

Multumesc de compliment blushing.gif pupic.gif Dar nu imi place ca picioarele sunt groase in continuare sorry.gif

CITAT(aki @ 24-07-2008, 11:28 AM) *

Of,eu nu pot trece de pragul de 61 kg doh.gif

Eu nici macar nu am mai ajuns la 61 batista.gif .Ieri am mancat un castronel deloboda, pepene rosu si niste salata de vinete cu graham si azi mi-a aratat mai mult cu un kg ca ieri blink.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.