CITAT(ganesha @ 25-07-2008, 02:50 AM)

Am venit sa

si eu
grasa
Adevarul e ca te inteleg perfect...

In ultima vreme am intrat si eu intr-o bula din asta, tare greu de iesit din ea. Ce e mai interesant e ca eu personal n-am avut niciodata probleme din astea, nici acu' 20 de kile. Ei frate, de cind am ajuns sa port numa haine S si XS mi se pare ca-s mai grasa ca niciodata. Cind purtam marimea 14 nu mi se parea nimic dubios, acu' cind port 4 mi se pare catastrofic cum tremura nitel carnea pe mine cind ridic bratul ca de'... e grasime intre muschi si piele
Te inteleg si cu maaarea ta zona cu probleme, picioarele si daaaaa, daca zice lumea ca e cu probleme, atunci asa e

(glumesc!!! picioarele tale is foarte ok, si daca te uiti obiectiv cre'ca pina si tu recunosti asta in sinea ta, da' offf, cit de bine te inteleg
).gif)
).
Am si eu niste nebunii, sint tare dusa cu pluta...

G. 
Vad ca intelegi perfect .. la 76 nu aveam trteaba (nesimtire mare mon chere) ,la 70 dupa ce slabisem mi se parea ca vai doamne cat is de slaba iar acu` mi se pare ca sunt mai mare ca niciodata

CITAT(aki @ 25-07-2008, 08:14 AM)

Buna Bubule
Ai iesit din bula?

Inca nu
CITAT(buretel @ 25-07-2008, 08:46 AM)

Ganesha, mare adevar graiesti

Acum, la -8 kg, ma vad mai grasa ca oricand, inainte eram intr-un con de nesimtire atat de mare, ca nu mi se parea nimic in neregula
Bubule, felicitari pt licenta, nu cred ca am apucat sa te felicit
Cat despre picioare, grasimi si alte cele, tot ce ai tu nevoie este putin sport

Multumesc
Buretel si bun venit inapoi

Ce sa facem .. fiecare cu pasarelele noastre

CITAT(aki @ 25-07-2008, 09:23 AM)

CITAT(buretel @ 25-07-2008, 08:46 AM)

Ganesha, mare adevar graiesti

Acum, la -8 kg, ma vad mai grasa ca oricand, inainte eram intr-un con de nesimtire atat de mare, ca nu mi se parea nimic in neregula
Bubule, felicitari pt licenta, nu cred ca am apucat sa te felicit
Cat despre picioare, grasimi si alte cele, tot ce ai tu nevoie este putin sport

Of,ca tare greu mai merge la tema asta

Da...sportul ar trebui sa Rule

dar mai greu la lenea si nesimtirea pe care o am

Ieri am fost in vizita la cineva si mi-a spus ca m-am mai ingrasat

dar a zis ca imi sta mai bine asa mai ales ca m-am rotunjit la fata (si mi se pare ca au mai crescut un pic si airbagurile) dar oricum ma reapuc de sport ca sa imi topnific musculatura.
Saptamana viitoare ma duc sa imid epun actele pentru somaj pana imi gasesc servici ca sa nu pierd vechimea de la cei 3 ani de fac