Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
ramonavlas
Mai Bubule, am impresia ca esti obsedata......unde te vezi tu cum te vezi??????? Problema cu picioarele o rezolvi prin sport nu prin dieta doar. Si nu te mai cantari zilnic....iti faci doar rau.
Eu aseara dupa ce am balotat pepene m-am urcat pe cantar si aveam 85 si azi dimineata 82....asa ca........stai linistita, mananca de dieta si nu mai verifica zilnic.
Sexymom
Clar e obsedata fata asta. sad.gif

Si eu zic ca e slaba.
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 24-07-2008, 12:37 PM) *

Mai Bubule, am impresia ca esti obsedata......unde te vezi tu cum te vezi??????? Problema cu picioarele o rezolvi prin sport nu prin dieta doar. Si nu te mai cantari zilnic....iti faci doar rau.
Eu aseara dupa ce am balotat pepene m-am urcat pe cantar si aveam 85 si azi dimineata 82....asa ca........stai linistita, mananca de dieta si nu mai verifica zilnic.

A bine ca si eu seara cred ca am cu 3 kg mai mult ca dimineata lol.gif .Ma apuc de facut iar Pilates pt picioare si bicicleta ca sa mi se formeze frumos muschiul grin.gif
CITAT(Sexymom @ 24-07-2008, 12:39 PM) *

Clar e obsedata fata asta. sad.gif

Si eu zic ca e slaba.

Multumesc sorry.gif blushing.gif Nu e vb ca sunt obsedata dar ... mi-a zis lumea ca la picioare e problema ca la talie si la burta nu sad.gif
aki
Lasa ca vezi tu talie cu baby.gif )).gif
May
Adevarul e ca esti obeza, ce mai haha.gif

Daca tot nu crezi cand iti zice lumea ca esti slaba, atunci te fac grasa! )).gif
bubbles
CITAT(aki @ 24-07-2008, 02:10 PM) *

Lasa ca vezi tu talie cu baby.gif )).gif

Uhh nu ma mai speria blum.gif tease.gif

CITAT(May @ 24-07-2008, 03:05 PM) *

Adevarul e ca esti obeza, ce mai haha.gif

Daca tot nu crezi cand iti zice lumea ca esti slaba, atunci te fac grasa! )).gif

Asa razi de mine tomato.gif .Ce mai faci slabatura, femeia clepsidra (ai o talie criminala swoon.gif man_in_love.gif )

Cred ca ma bag la aerobic sau Pilates, poate mai sare lenea si somnul din mine yawn.gif
bubbles
Am reusit sa fac 30 minute de Pilates yahoo.gif .Mai pe seara mai bag 30 min si la bicicleta si sunt multumita pt ziua asta )).gif
ramonavlas
Si cu mancarea?
Ce ai mancat azi?
ganesha
Am venit sa pupic.gif si eu grasa )).gif

Adevarul e ca te inteleg perfect... tease.gif In ultima vreme am intrat si eu intr-o bula din asta, tare greu de iesit din ea. Ce e mai interesant e ca eu personal n-am avut niciodata probleme din astea, nici acu' 20 de kile. Ei frate, de cind am ajuns sa port numa haine S si XS mi se pare ca-s mai grasa ca niciodata. Cind purtam marimea 14 nu mi se parea nimic dubios, acu' cind port 4 mi se pare catastrofic cum tremura nitel carnea pe mine cind ridic bratul ca de'... e grasime intre muschi si piele lol.gif

Te inteleg si cu maaarea ta zona cu probleme, picioarele si daaaaa, daca zice lumea ca e cu probleme, atunci asa e lol.gif (glumesc!!! picioarele tale is foarte ok, si daca te uiti obiectiv cre'ca pina si tu recunosti asta in sinea ta, da' offf, cit de bine te inteleg )).gif ).

Am si eu niste nebunii, sint tare dusa cu pluta...

hug.gif
aki
Buna Bubule pupic.gif
Ai iesit din bula? pupic.gif
buretel
Ganesha, mare adevar graiesti salut.gif Acum, la -8 kg, ma vad mai grasa ca oricand, inainte eram intr-un con de nesimtire atat de mare, ca nu mi se parea nimic in neregula blushing.gif

Bubule, felicitari pt licenta, nu cred ca am apucat sa te felicit pupic.gif give_rose.gif
Cat despre picioare, grasimi si alte cele, tot ce ai tu nevoie este putin sport wink1.gif
aki
CITAT(buretel @ 25-07-2008, 08:46 AM) *

Ganesha, mare adevar graiesti salut.gif Acum, la -8 kg, ma vad mai grasa ca oricand, inainte eram intr-un con de nesimtire atat de mare, ca nu mi se parea nimic in neregula blushing.gif

Bubule, felicitari pt licenta, nu cred ca am apucat sa te felicit pupic.gif give_rose.gif
Cat despre picioare, grasimi si alte cele, tot ce ai tu nevoie este putin sport wink1.gif

Of,ca tare greu mai merge la tema asta blink.gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 25-07-2008, 02:50 AM) *

Am venit sa pupic.gif si eu grasa )).gif

Adevarul e ca te inteleg perfect... tease.gif In ultima vreme am intrat si eu intr-o bula din asta, tare greu de iesit din ea. Ce e mai interesant e ca eu personal n-am avut niciodata probleme din astea, nici acu' 20 de kile. Ei frate, de cind am ajuns sa port numa haine S si XS mi se pare ca-s mai grasa ca niciodata. Cind purtam marimea 14 nu mi se parea nimic dubios, acu' cind port 4 mi se pare catastrofic cum tremura nitel carnea pe mine cind ridic bratul ca de'... e grasime intre muschi si piele lol.gif

Te inteleg si cu maaarea ta zona cu probleme, picioarele si daaaaa, daca zice lumea ca e cu probleme, atunci asa e lol.gif (glumesc!!! picioarele tale is foarte ok, si daca te uiti obiectiv cre'ca pina si tu recunosti asta in sinea ta, da' offf, cit de bine te inteleg )).gif ).

Am si eu niste nebunii, sint tare dusa cu pluta...

hug.gif

G. pupic.gif Vad ca intelegi perfect .. la 76 nu aveam trteaba (nesimtire mare mon chere) ,la 70 dupa ce slabisem mi se parea ca vai doamne cat is de slaba iar acu` mi se pare ca sunt mai mare ca niciodata lol.gif

CITAT(aki @ 25-07-2008, 08:14 AM) *

Buna Bubule pupic.gif

Inca nu hug.gif

Multumesc Buretel si bun venit inapoi pupic.gif Ce sa facem .. fiecare cu pasarelele noastre doh.gif

CITAT(aki @ 25-07-2008, 09:23 AM) *

Of,ca tare greu mai merge la tema asta blink.gif

Da...sportul ar trebui sa Rule rock.gif dar mai greu la lenea si nesimtirea pe care o am sorry.gif

Ieri am fost in vizita la cineva si mi-a spus ca m-am mai ingrasat batista.gif dar a zis ca imi sta mai bine asa mai ales ca m-am rotunjit la fata (si mi se pare ca au mai crescut un pic si airbagurile) dar oricum ma reapuc de sport ca sa imi topnific musculatura.
Saptamana viitoare ma duc sa imid epun actele pentru somaj pana imi gasesc servici ca sa nu pierd vechimea de la cei 3 ani de fac doh.gif
Sexymom
CITAT(aki @ 25-07-2008, 07:14 AM) *

E vreo litera grasita in ultimul cuvant? lol.gif lol.gif

Fata Andreea, nu te mai consuma atata ca iti faci singura sange rau.Esti S.L.A.B.A., numai piticii dupa creier sunt grasi.
Felicitari pentru licenta floare.gif
bubbles
lol.gif
CITAT(Sexymom @ 25-07-2008, 12:30 PM) *

CITAT(aki @ 25-07-2008, 07:14 AM) *

E vreo litera grasita in ultimul cuvant? lol.gif lol.gif

Fata Andreea, nu te mai consuma atata ca iti faci singura sange rau.Esti S.L.A.B.A., numai piticii dupa creier sunt grasi.
Felicitari pentru licenta floare.gif

Nu e gresita nici o litera lol.gif .Scrisese Ganesha ceva de o bula mai sus si Aki vroia sa stie daca am iesit din ea lol.gif lol.gif Auzi la ce se gandeste Sexy .. lol.gif lol.gif
Piticii de pe creier sunt multi si rai ca nu ma lasa in pace sa ma simt bine in pielea mea sorry.gif
Sexymom
Eu azi am o stare de nesimtire totala , care ma face sa ma simt bine, relaxata si fericita, si nu am luat nici un tranchilizant, jur pe rosu )).gif , cred ca si la 130 de kile m-as fii simtit bine in pielea mea.
Sa iti mai scri o chestie.De cand sunt anxioasa )).gif am renuntat complet la regim si am slabit 2 kile.Mananc sanatos ca asa a zis medicul, insa de la inghetata nu ma abtin in nici o seara, si mananc cam 300 de grame.
Cred ca e bine sa gandesti pozitiv si sa nu faci o obsesie din a slabi.Mie mi-a luat ceva timp sa imi dau seama de asta, din pacate sad.gif
bubbles
CITAT(Sexymom @ 25-07-2008, 12:40 PM) *

Eu azi am o stare de nesimtire totala , care ma face sa ma simt bine, relaxata si fericita, si nu am luat nici un tranchilizant, jur pe rosu )).gif , cred ca si la 130 de kile m-as fii simtit bine in pielea mea.
Sa iti mai scri o chestie.De cand sunt anxioasa )).gif am renuntat complet la regim si am slabit 2 kile.Mananc sanatos ca asa a zis medicul, insa de la inghetata nu ma abtin in nici o seara, si mananc cam 300 de grame.
Cred ca e bine sa gandesti pozitiv si sa nu faci o obsesie din a slabi.Mie mi-a luat ceva timp sa imi dau seama de asta, din pacate sad.gif

Tin pumnii sa te simti asa bine mereu de acuma si sa nu mai revina starile alea urate pupic.gif .Si eu cand mananc sanatos dar fara sa ma gandesc la kg (de ex la ai mei la Cv unde imi cumpar numai healthy food si slabesc faea sa vreau ohmy.gif ) dau mult mai usor jos hug.gif
Am pus la facut o mancare de varza .Babu mananca cu carnacior prajit iar eu ... inca nu stiu cu ce eusa_think.gif Si mi-am pus la prajit grahamul care mi l-am luat ieri cheer.gif
aki
Cred ca de luni imi fac si eu varza calita ca tare de mult nu am mai mincat w00t.gif
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 24-07-2008, 09:25 PM) *

Si cu mancarea?
Ce ai mancat azi?

Pai ieri am mancat piure,crenvusti,salata de vinete ,graham si fructe pupic.gif
CITAT(aki @ 25-07-2008, 01:43 PM) *

Cred ca de luni imi fac si eu varza calita ca tare de mult nu am mai mincat w00t.gif

Mie imi era pofta de mancare de varza maia les ca am facut-o super diet )).gif Totul e fiert..noroc ca babuinului ii place si asa doh.gif .Ma apuc de calcat batista.gif Nu am nici un chef blink.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 25-07-2008, 11:03 AM) *

G. pupic.gif Vad ca intelegi perfect .. la 76 nu aveam trteaba (nesimtire mare mon chere) ,la 70 dupa ce slabisem mi se parea ca vai doamne cat is de slaba iar acu` mi se pare ca sunt mai mare ca niciodata lol.gif

Hihihi, nu stiu daca nesimtire i-as zice, ca nu ma trezisem cu kilele alea din senin, a fost o combinatie nefasta de mai multi factori (in principal anticonceptionale luate din a 14a zi dupa cezariana, atunci a inceput acumularea, chiar daca regimul de viata nu a fost schimbat cu nimic). Am inceput sa slabesc in momentul in care am lasat (in acelasi timp) tigarea si anticonceptionala. Pina in momentul ala puteam sa stau si-n cap si nu slabeam un gram!!!!!!!!!

Dar viata era... mai roz )).gif Nu ca regret vremurile alea lol.gif , probabil aveam tineretea ca aliat blum.gif si eram din oficiu 'tinara si frumoasa' (nu ca acu' as fi batrina, da' na lol.gif ), dar luam situatia asa cum e si nu ma impiedica nimic sa ma simt queen of the world, indiferent ca eram la gym, la padure, la restaurant cu fitze sau in parc cu copilul. Acu'.... oriunde as fi, ma ia cu naduseala daca simt ca tremura un mm de grasime sub piele lol.gif

Ni ca m-a luat filozofia de dimineata lol.gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 25-07-2008, 02:15 PM) *

CITAT(bubbles @ 25-07-2008, 11:03 AM) *

Hihihi, nu stiu daca nesimtire i-as zice, ca nu ma trezisem cu kilele alea din senin, a fost o combinatie nefasta de mai multi factori (in principal anticonceptionale luate din a 14a zi dupa cezariana, atunci a inceput acumularea, chiar daca regimul de viata nu a fost schimbat cu nimic). Am inceput sa slabesc in momentul in care am lasat (in acelasi timp) tigarea si anticonceptionala. Pina in momentul ala puteam sa stau si-n cap si nu slabeam un gram!!!!!!!!!

Dar viata era... mai roz )).gif Nu ca regret vremurile alea lol.gif , probabil aveam tineretea ca aliat blum.gif si eram din oficiu 'tinara si frumoasa' (nu ca acu' as fi batrina, da' na lol.gif ), dar luam situatia asa cum e si nu ma impiedica nimic sa ma simt queen of the world, indiferent ca eram la gym, la padure, la restaurant cu fitze sau in parc cu copilul. Acu'.... oriunde as fi, ma ia cu naduseala daca simt ca tremura un mm de grasime sub piele lol.gif

Ni ca m-a luat filozofia de dimineata lol.gif

Eu de la anticonceptionale am avut noroc ca nu ma ingrasam blink.gif .Si cand m-am apucat prima oara serios ,am lasat si tigara dar acum m-am prostit si mai trag cate una-doua din cand in cand drag.gif Cat despre mm de grasime...stiu ca si eu sunt la fel wacko.gif
bubbles
Am mancat, am sters praful, calcat si in acest timp la calculator am pus Top Gun man_in_love.gif Superb film (a aparut in `86 cand m-am nascut )).gif lol.gif deci e la fel de batrn ca mine) smile.gif
May
Si ca mine... ce mai, suntem 2 babe )).gif floare.gif
lilianab
CITAT(May @ 25-07-2008, 07:08 PM) *

BUUUEEEYYY!!!! Ia va rog frumos aveti grija la limbaj,ca o complexati pe mam'marea...adica JE! tease.gif
bubbles

Noi da..cele mai babe dintre babe lol.gif

CITAT(lilianab @ 25-07-2008, 07:35 PM) *

BUUUEEEYYY!!!! Ia va rog frumos aveti grija la limbaj,ca o complexati pe mam'marea...adica JE! tease.gif

pupic.gif tu mam`mare? Unde give_rose.gif
dany
CITAT(lilianab @ 25-07-2008, 06:35 PM) *

Aloooooooo ????? Gura ca vine strabunica , adica eu grin.gif
Mariana
WE placut pupic.gif hug.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 26-07-2008, 12:14 AM) *

CITAT(lilianab @ 25-07-2008, 06:35 PM) *

Aloooooooo ????? Gura ca vine strabunica , adica eu grin.gif

Nu-i adevarat tease.gif .Auzi la ele mam`mare si strabunica dry.gif pupic.gif give_rose.gif
CITAT(Mariana @ 26-07-2008, 11:25 AM) *

WE placut pupic.gif hug.gif

WE placut si tie pupic.gif

Ieri a fost o zi prielnica ...de sport.Am facut 20 min aerobic,20 Pilates si 30 bicicleta yahoo.gif
Sexymom
Si dimineata nu aveai cu un kil in plus??? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(Sexymom @ 26-07-2008, 12:46 PM) *

Si dimineata nu aveai cu un kil in plus??? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Nem tu dom (adicatelea Nu stiu ) lol.gif lol.gif lol.gif Inca nu m-am cantarit tease.gif
Sexymom
Nu te-ai cantarit?? TUUUUU, ma mir, zau asa )).gif )).gif )).gif
bubbles
CITAT(Sexymom @ 26-07-2008, 12:55 PM) *

Nu te-ai cantarit?? TUUUUU, ma mir, zau asa )).gif )).gif )).gif

Inca nu ca trebuie sa vizitez tronul mai intai tease.gif si abia apoi lol.gif .
bubbles
Fost la cumparaturi, luat pepenas drool.gif ,luat legume (am gasit ceapa verde imensa lol.gif )si mi-am luat si niste crenwusti din piept de pui .Diseara babuinului ii fac macrou prajit iar mie...cod la cuptor drool.gif
bubbles
Ziua salut.gif .Azi noapte iar am vegheat TV-ul si la noapte iar ca e babuinul la scarbici wacko.gif si nu pot adormi usor singura bang.gif .

Aseara am mancat cod la cuptor si mai am si pt diseara o bucatica drool.gif .In rest am rontait ativa covrigei si alune dar m-am oprit la timp ... sper lol.gif Dulce nu am mai bagat in gura de miercuri cheer.gif si ieri am fost in vizita la verii babuinului care au fetita mica si aveau fursecuri si nu m-am atins de nici una yahoo.gif
bubbles
Sa incerc si eu sa numar caloriile doh.gif .Asta e o masa:
Crenvurst pui - 80 grame, 177.6 calorii, 3.6 proteine, 14.2 lipide, 3.5 carbohidrati, 0 fibre
Ou de gaina - 120 grame, 171.6 calorii, 15.6 proteine, 12 lipide, 1.2 carbohidrati, 0 fibre
Paine Graham - 55 grame, 147.4 calorii, 5.6 proteine, 0.6 lipide, 29.7 carbohidrati, 1.8 fibre
Ceapa noua - 31 grame, 11.5 calorii, 0.7 proteine, 0.1 lipide, 2 carbohidrati, 0.4 fibre
Rosii - 203 grame, 36.5 calorii, 1.8 proteine, 0.4 lipide, 7.9 carbohidrati, 2.4 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 489 grame, 544.6 calorii, 27.3 proteine, 27.3 lipide, 44.3 carbohidrati, 4.6 fibre
Vi se pare mult?E bine asa?

Si as vrea sa stiu pana la urma cati carbi ar tb consumati pe zi maxim? wacko.gif
ganesha
CITAT

Pe toata ziua? Am vazut mai sus ca ai scris "asta e pe o masa". Daca e pe toata ziua e cumplit de putin, daca e pe o masa e ok, dar trebuie s aai grija la celelalte mese, pentru ca de ar fi sa ai 3 mese ca asta si doua gustari ai ajunge la 2000 de calorii lejer si s-ar putea sa fie cam mult.

Socoteste-ti mai intii necesarul de calorii, scade din el ~ 400-500 (in care intre si sportul) si aia e cifra finala in care trebuie sa te incadrezi.

CITAT
Si as vrea sa stiu pana la urma cati carbi ar tb consumati pe zi maxim?

Cu carbohidratii: sa nu depaseasca 50% (calculezi cu regula de 3 simpla, stiind ca 1g are 4 calorii) din finalul caloriilor, dar tu poti sa-i tii si mai jos pentru ca ai foarte foarte putin de slabit si e treaba de finete la tine. blum.gif
Dar ai grija ca de obicei lumea care merge pe low-carb are tendinta sa creasca din proteine inn loc de grasimi si atunci iar n-ai facut nici o brinza (astea duc la ingrasare daca depasesc necesarul). O dieta low-carb inseamna carbi sub 100 g pe zi. Deci daca ai minca 3 mese ca cea de mai sus si doua gustari deja ai sari bine de tot cu ei.

hug.gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 27-07-2008, 03:39 PM) *

CITAT

Pe toata ziua? Am vazut mai sus ca ai scris "asta e pe o masa". Daca e pe toata ziua e cumplit de putin, daca e pe o masa e ok, dar trebuie s aai grija la celelalte mese, pentru ca de ar fi sa ai 3 mese ca asta si doua gustari ai ajunge la 2000 de calorii lejer si s-ar putea sa fie cam mult.

Socoteste-ti mai intii necesarul de calorii, scade din el ~ 400-500 (in care intre si sportul) si aia e cifra finala in care trebuie sa te incadrezi.

CITAT
Si as vrea sa stiu pana la urma cati carbi ar tb consumati pe zi maxim?

Cu carbohidratii: sa nu depaseasca 50% (calculezi cu regula de 3 simpla, stiind ca 1g are 4 calorii) din finalul caloriilor, dar tu poti sa-i tii si mai jos pentru ca ai foarte foarte putin de slabit si e treaba de finete la tine. blum.gif
Dar ai grija ca de obicei lumea care merge pe low-carb are tendinta sa creasca din proteine inn loc de grasimi si atunci iar n-ai facut nici o brinza (astea duc la ingrasare daca depasesc necesarul). O dieta low-carb inseamna carbi sub 100 g pe zi. Deci daca ai minca 3 mese ca cea de mai sus si doua gustari deja ai sari bine de tot cu ei.

hug.gif

G. oricum dimineata si la pranz mananc mai binisor ,doar seara mananc mai usor.de exemplu in seara asta am doar putin cod wink1.gif si pepene (doamne cati carbs are pepenele) )).gif .Meniul pt azi e pana acum asa:
Cod - 90 grame, 96.3 calorii, 21.6 proteine, 0.9 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Paine Graham - 23 grame, 61.6 calorii, 2.3 proteine, 0.2 lipide, 12.4 carbohidrati, 0.7 fibre
Crenvurst pui - 80 grame, 177.6 calorii, 3.6 proteine, 14.2 lipide, 3.5 carbohidrati, 0 fibre
Ou de gaina - 120 grame, 171.6 calorii, 15.6 proteine, 12 lipide, 1.2 carbohidrati, 0 fibre
Rosii - 203 grame, 36.5 calorii, 1.8 proteine, 0.4 lipide, 7.9 carbohidrati, 2.4 fibre
Ceapa noua - 30 grame, 11.1 calorii, 0.7 proteine, 0.1 lipide, 1.9 carbohidrati, 0.4 fibre
Covrigei Capollini - 30 grame, 123 calorii, 3 proteine, 3.9 lipide, 21.3 carbohidrati, 0 fibre
Pepene verde (cu miez rosu) - 500 grame, 150 calorii, 3 proteine, 1 lipide, 38 carbohidrati, 2 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 1076 grame, 827.7 calorii, 51.6 proteine, 32.7 lipide, 86.2 carbohidrati, 5.5 fibre

trebuie sa socotesc si necesarul de calorii si apoi sa scad din el 500 calorii wink1.gif .Imi plac tare emoticoanele puse jos cu Personal trainer in training )).gif lol.gif

Cu sportul cum sa fac? Ca nu prea am inteles ... de ex daca fac bicicleta stiu cat ard dar daca fac Pilates sau aerobic habar nu am unknw.gif
ganesha
Nu minca pepenele seara. Si pune meniul doar o data pe zi, ca dupa aia nu se mai intelege nimic. Acu' Bubule, sa stii ca tu arati foarte foarte bine iar slabitul tau e treaba de finete, si nu exagerez cu nimic cind zic asta, mai ales ca ai slabit o gramada iar corpul tau e ff obisnuit cu mincatul frumos.

DECI: daca vrei sa mai slabesti si sa te modelezi din... grasime data jos (stiu ca suna urit mad.gif ) trebuie sa fii foarte foarte atenta, ca atlfel te chinui de pomana si n-are sens, mai bine enjoy life! Trebuie sa-ti revizuiesti foarte foarte bine alimentatia si sa incepi sa... numeri grame, procente, sa uiti o o gramada de chestii pe care le mincai in mod uzual (chiar daca ai slabit mincindu-le, de-acum e alta poveste), etc.

Asta n-ar trebui sa te descurajeze, ci dimpotriva, e un indiciu ca ce-ai facut pina acum e mai mult decit excelent si ca tu esti intr-o forma foarte buna! (numa' ca se pare ca vrei mai mult tease.gif )
bubbles
CITAT(ganesha @ 27-07-2008, 04:07 PM) *

Nu minca pepenele seara. Si pune meniul doar o data pe zi, ca dupa aia nu se mai intelege nimic. Acu' Bubule, sa stii ca tu arati foarte foarte bine iar slabitul tau e treaba de finete, si nu exagerez cu nimic cind zic asta, mai ales ca ai slabit o gramada iar corpul tau e ff obisnuit cu mincatul frumos.

DECI: daca vrei sa mai slabesti si sa te modelezi din... grasime data jos (stiu ca suna urit mad.gif ) trebuie sa fii foarte foarte atenta, ca atlfel te chinui de pomana si n-are sens, mai bine enjoy life! Trebuie sa-ti revizuiesti foarte foarte bine alimentatia si sa incepi sa... numeri grame, procente, sa uiti o o gramada de chestii pe care le mincai in mod uzual (chiar daca ai slabit mincindu-le, de-acum e alta poveste), etc.

Asta n-ar trebui sa te descurajeze, ci dimpotriva, e un indiciu ca ce-ai facut pina acum e mai mult decit excelent si ca tu esti intr-o forma foarte buna! (numa' ca se pare ca vrei mai mult tease.gif )

Am inteles pupic.gif .Ce anume ar trebui sa mananc si ce anume ar trebui sa numar?Cu sportul cam cat ar trebui pe saptamana?Sper ca nu te sacai cu intrebari pupic.gif give_rose.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 27-07-2008, 03:03 PM) *

trebuie sa socotesc si necesarul de calorii si apoi sa scad din el 500 calorii wink1.gif .Imi plac tare emoticoanele puse jos cu Personal trainer in training )).gif lol.gif

Acusi intr-o saptamina mai adaug ceva rolleyes.gif Abia astept...

Caloriile arse prin sport se pot calcula (orientativ) pe tot felul de website-uri... unde introduci grautatea, timpul si sportul facut. Doar ca-s doar orientative.

CITAT(bubbles @ 27-07-2008, 03:10 PM) *

Sper ca nu te sacai cu intrebari pupic.gif give_rose.gif

Nu ma sicii deloc, si am sa-ti raspund cu cea mai mare placere, doar ca acum tre' sa plec de acasa, e 9 dimi la mine si ma asteapta o duminica plina pe coclauri cheer.gif

(Iti dau si-un PM acusi in 5 min.)
bubbles
Mersi mult pupic.gif Astept PM-ul si am sa mananc acusica si pepenele ca sa nu vina seara si sa ma trezesc ca nu l-am mancat pupic.gif pupic.gif

Bun mi-a rezultat asta :
Valoarea BMR este 1456.28
Necesarul zilnic de calorii este 2002.38
ganesha
Atunci incearca sa te tii pe la 1300-1500 de calorii, daca maninci prea putin n-ai sa prea slabesti. Daca vezi ca e cam mult, atunci redu in timp. Porneste de la faptul ca proteinele ar trebui sa fie cam 1-1.5 g pe kg, deci asta e usor de calculat ca e in functie de greutatea ta. Apoi sa zicem ca tii carbii in jur de 80-100 g/zi. Fa diferenta si ai grasimile.

Acum e vara si-i pacat sa nu maninci fructe, pepeni, nebunii. Asa ca incearca ca sursele de carbi sa fie legumele si fructele, si eventual cereale integrale (nu din cutie, ci alea de ti le fierbi tu acasa, mai ales ca au si o gramada de fibre). Incearca sa maninci fara piine (chiar daca e graham sau maistiueuce), orez, si/sau alte fainoase, ca sa ai loc pentru fructe (pepeni rolleyes.gif ), ca-i pacat de ele daca-ti si plac.

Gata chiar fug acuma! )).gif
bubbles
Nu stiu ce are Fritz!!! Mi-e frica sanu moaraa batista.gif
bubbles
A murit Fritz!!!Nu stiu de ce..ca nu avea nimic ieri batista.gif
Andreea-Rodica
Imi pare rau. sad.gif
bubbles
CITAT(Andreea-Rodica @ 27-07-2008, 06:22 PM) *

Imi pare rau. sad.gif

pupic.gif Nu am cuvinte batista.gif Poate nu sunt normala dar ma doare sufletul ca inca astept sa cante cry.gif sau sa bata in clopotel .
bubbles
Ma chinui sa imi mananc macar pepenele sad.gif Nu imi tb nimic..il vreau doar pe Fritz inpoi.Parca il aud cum bate in clopotel batista.gif
bubbles
Nu pot sa dorm, ma doare stomacul si fac frisoane.nu mai zic ca ochii mi-s cat cepele si ma gandesc la Fritz.nu imi exlic ca azi dimineata era foarte bine si apoi...sa moara batista.gif
crissy
sad.gif of, bubule, imi pare rau...
bubbles
CITAT(crissy @ 27-07-2008, 10:41 PM) *

sad.gif of, bubule, imi pare rau...

Si mie batista.gif .Atat m-am atasat de el .Ma gandesc maine totusi sa ma duc sa iau alt papagal,poate asa nu voi mai simti lipsa atat de tare sad.gif Sa nu mai spun ca a murit in mana mea sorry.gif

De maine trec la numarat calorii. Multumesc mult G. hug.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.