Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
bubbles
Gata si iaurtul .A fost si babuinul pe acasa ,a mancat ultima portie de musaca si a disparut )).gif .Binenteles ca m-a vazut mancand iaurt si si-a bagat nasul si mi-a sutit cateva lingurite ca a zis ca e bun (dupa ce prima oara cand a vaz iaurt cu in si tarate a zis ca nu-s normala...acum i-a dat de gust blink.gif ) .Imediat ma schimb si plec la plimbare cu vara babuiului si nepotica grin.gif
Si sa va las si o melodie care imi place la nebunie dance3.gif

Maniac
bubbles
Fost in plimbare, baut aproape 1.5 L apa blink.gif si ma dor picioarele acum de mor batista.gif Trebuie sa mananc pranzul de acum doh.gif
bubbles
Am scos la facut lui babu friptura cu cartofi si salata si pt maine o mancare de afumatura cu fasole sorry.gif .O sa balesc langa el drool.gif dar asta este...baba (adica je) sufera la frumusete lol.gif lol.gif
Nessie
Dar nu trebuie sa balesti. blum.gif Pui si tu o lingura de pofta sau mananca atat cat iti trebuie, dar ai grija la restul meniului. pupic.gif
bubbles
As manca daca as stii cum sa calculez dry.gif )).gif
Nessie
Calculeaza pe alimente din compozitie...cat ai pus din fiecare.
bubbles
CITAT(Nessie @ 30-07-2008, 05:00 PM) *

Calculeaza pe alimente din compozitie...cat ai pus din fiecare.

Si sami se faca rau ca ieri la musaca lol.gif lol.gif Prefer sa nu stau pe langa babuin cand mananca )).gif
crissy
Bubule, te-am abordat si pe mess dar ai disparut subit )).gif
Spune-mi te rog, in drumul Bicaz-Praid gasim vreo piata prin Gheorghieni? Ca vrem sa luam fructe si legume proaspete, nu vrem sa le caram de la Humor. Ma intereseaza daca exista in drumul nostru, nu sa ne abatem din drum, pe strazi laturalnice, ca sigur ne ratacim )).gif . Termen raspuns: maine seara la ora 23 )).gif
pupic.gif
Trimite-mi pm cu nr tau de tel (desi nu cred ca ne putem vedea ca suntem in turma )).gif si mi-ar fi oarecum sa le cer sa ne oprim ca sa beau eu o cafea cu o colega de forum sad.gif , dar nu se stie de unde sare iepurele wink1.gif ).

P.S. nu ti-am pove ce am patit sapt trecuta cand am fost sa rezervam pensiunea... am ajuns noi la marginea Gheorghieniului si vedem indicator cu Gheorghieni si Iacobeni. Eu, fata care facuse traseul, trag sus si tare ca OBLIGATORIU tb sa trecem prin Gheorghieni, ca asa mi-a facut programul traseul. Bun. Intram in Gheorghieni, dam peste un grup de motociclisti (erau vreo 10 si mergeau unul in spatele celuilalt, nu puteam sa-i depasim...), iesim din Gheorghieni si ajungem... unde crezi? In Iacobeni doh.gif . Ne-am amuzat, ca doar nu era singurul ocol facut in ziua respectiva, am ocolit in total vreo 80 km doh.gif la dus si nu mai stiu cati la intors, ca am luat-o pe la Toplita. Am facut atunci pe drum 12 ore, mers aproape incontinuu, doar cat ne-am oprit sa mancam si sa mergem sa intrebam pe la pensiuni.
bubbles
CITAT(crissy @ 30-07-2008, 08:22 PM) *

Bubule, te-am abordat si pe mess dar ai disparut subit )).gif
Spune-mi te rog, in drumul Bicaz-Praid gasim vreo piata prin Gheorghieni? Ca vrem sa luam fructe si legume proaspete, nu vrem sa le caram de la Humor. Ma intereseaza daca exista in drumul nostru, nu sa ne abatem din drum, pe strazi laturalnice, ca sigur ne ratacim )).gif . Termen raspuns: maine seara la ora 23 )).gif
pupic.gif
Trimite-mi pm cu nr tau de tel (desi nu cred ca ne putem vedea ca suntem in turma )).gif si mi-ar fi oarecum sa le cer sa ne oprim ca sa beau eu o cafea cu o colega de forum sad.gif , dar nu se stie de unde sare iepurele wink1.gif ).

P.S. nu ti-am pove ce am patit sapt trecuta cand am fost sa rezervam pensiunea... am ajuns noi la marginea Gheorghieniului si vedem indicator cu Gheorghieni si Iacobeni. Eu, fata care facuse traseul, trag sus si tare ca OBLIGATORIU tb sa trecem prin Gheorghieni, ca asa mi-a facut programul traseul. Bun. Intram in Gheorghieni, dam peste un grup de motociclisti (erau vreo 10 si mergeau unul in spatele celuilalt, nu puteam sa-i depasim...), iesim din Gheorghieni si ajungem... unde crezi? In Iacobeni doh.gif . Ne-am amuzat, ca doar nu era singurul ocol facut in ziua respectiva, am ocolit in total vreo 80 km doh.gif la dus si nu mai stiu cati la intors, ca am luat-o pe la Toplita. Am facut atunci pe drum 12 ore, mers aproape incontinuu, doar cat ne-am oprit sa mancam si sa mergem sa intrebam pe la pensiuni.

Piata in Gheorgheni nu este dar pe strada principala gasiti un aprozar mare exact in centru cu fructe si legume proaspete pupic.gif .Daca aveai numarul puteai suna si iti dadeam eu indicatiile .Vineri cred ca plecam si noi spre Piatra asa ca ne auzim la telefon poate ne vedem prin lac sau prin Chei grin.gif
bubbles
Nu stiu ce ma fac.Am stat de vb cu babu si ... nu prea am sanse sa ma angajez aici !!! Ce ma fac?? batista.gif
dany
Spuneai ca astepti pana in septembrie , nu ???? Trimite CV-uri peste tot pana atunci !!!! Nici babu al tau nu poate stii daca iti pica un job sau nu .....
crissy
CITAT(bubbles @ 30-07-2008, 10:13 PM) *

Piata in Gheorgheni nu este dar pe strada principala gasiti un aprozar mare exact in centru cu fructe si legume proaspete pupic.gif .Daca aveai numarul puteai suna si iti dadeam eu indicatiile .Vineri cred ca plecam si noi spre Piatra asa ca ne auzim la telefon poate ne vedem prin lac sau prin Chei grin.gif

pupic.gif
ai pm
bubbles
CITAT(danyhoney @ 30-07-2008, 11:18 PM) *

Spuneai ca astepti pana in septembrie , nu ???? Trimite CV-uri peste tot pana atunci !!!! Nici babu al tau nu poate stii daca iti pica un job sau nu .....

Da dany stiu asta sorry.gif dar am stat si am analizat orice ocazie.Eu Cv am depus in mai multe locuri si daca e sa fie vreo sansa ... renuntam la concediu pana la urma sorry.gif Numai de m-as angaja sad.gif
CITAT(crissy @ 30-07-2008, 11:51 PM) *

CITAT(bubbles @ 30-07-2008, 10:13 PM) *

pupic.gif
ai pm

Primit pupic.gif
dany
CITAT(bubbles @ 30-07-2008, 11:25 PM) *

Da dany stiu asta sorry.gif dar am stat si am analizat orice ocazie.Eu Cv am depus in mai multe locuri si daca e sa fie vreo sansa ... renuntam la concediu pana la urma sorry.gif Numai de m-as angaja sad.gif

Pai si atunci de unde urma asta de dezamagire ??????? Ai depus CV-uri = astepti !!!!!!! Pana in septembrie mai e ceva timp deci nu te da deja cu ( , ) capul de pereti !!!!
bubbles
CITAT(danyhoney @ 31-07-2008, 12:43 AM) *

Pai si atunci de unde urma asta de dezamagire ??????? Ai depus CV-uri = astepti !!!!!!! Pana in septembrie mai e ceva timp deci nu te da deja cu ( , ) capul de pereti !!!!

hmm de unde...din faptul ca ... la majoritatea se cere si limba minoritatii si eu habar nu am decat formulele de buna ziua etc sorry.gif iar posturile pt limba romana sunt cumparate deja si asta din cauza ca suntem putini romani care stam in Romania si ca ei au de unde da batista.gif

Si maine de ar fi sa ma sune careva...m-as duce mai ales ca babu a zis ca prefera sa renunte la concediu numai sa imi gasesc si eu servici sad.gif

Adevarul e ... ca pana nu ajungi sa traiesti in zona asta ...Nu iti dai seama ce inseamna!!!Ce noi stiam pana sa ne mutam aici sorry.gif Ni se parea tot o fabulatie dar acum...am ajuns sa realizam sad.gif
dany
Sotul tau nu e ungur , nu ? Si a gasit un loc de munca ! Nu te lasa : va veni ceva si pentru tine !!!!
bubbles
CITAT(danyhoney @ 31-07-2008, 12:53 AM) *

Sotul tau nu e ungur , nu ? Si a gasit un loc de munca ! Nu te lasa : va veni ceva si pentru tine !!!!

El a avut noroc !!!Daca pot spune asa...desi se prevede ca si unde lucreaza el se va "unguriza" ..Trebuie sa imi gasesc undeva la stat dry.gif ca sa imi fie de folos romana dar acolo costa ca sa obtii un post mult...poate prea mult pentru buzunarele noastre batista.gif pupic.gif
bubbles
Buna ziua.Azi e ultima zi si de maine plec acasa pt 3 saptamani yahoo.gif dance2.gif .Azi mananc numai fructe ca sa termin pepenele si prunele ca nu le mai car dupa mine grin.gif
amalia0701
Auzi, te-ai gandit sa te apuci serios a inveti maghiara?
Eu cred ca daca vrei sa traiesti printre ei trebuie sa poti comunica.
Daca Omu e dispus sa renuntati la concediu, il felicit pentru asta, investiti banii in cursuri de maghiara.
Deca erai englezoaica si munceai in Scotia sau in tzara galilor trebuia sa inveti limba lor.
Gandeste pozitiv.
E o oportunitate sa traiesti acolo.
Nu te mai lamenta, nu gasesti job ca nu stii limba, pune mana si o invatza.
pupic.gif

Chiar vorbeam ieri cu Sexi si cu Sys de situatia similalara in Catalonia.
pupic.gif
bubbles
CITAT(amalia0701 @ 31-07-2008, 02:39 PM) *

Auzi, te-ai gandit sa te apuci serios a inveti maghiara?
Eu cred ca daca vrei sa traiesti printre ei trebuie sa poti comunica.
Daca Omu e dispus sa renuntati la concediu, il felicit pentru asta, investiti banii in cursuri de maghiara.
Deca erai englezoaica si munceai in Scotia sau in tzara galilor trebuia sa inveti limba lor.
Gandeste pozitiv.
E o oportunitate sa traiesti acolo.
Nu te mai lamenta, nu gasesti job ca nu stii limba, pune mana si o invatza.
pupic.gif

Chiar vorbeam ieri cu Sexi si cu Sys de situatia similalara in Catalonia.
pupic.gif

Amalia pupic.gif hug.gif Eu am o carte cu invatati limba maghiara si dupa ce venim din concediu am sa stau mult pe capul cuiva sa ma ajute.Ca de scris le invat usor dar ... pronuntia e aiurea wacko.gif

Va invit la o portie de fasolica cu ciolan afume grin.gif )).gif
amalia0701
Acu nimic facut fara sudoare nu are valoare.
Ia-ti meditator, trateaz-o ca pe alata limba straina, ca pe o investiti in educatia ta.
pupic.gif
Stiu ca poti. hug.gif
bubbles
CITAT(amalia0701 @ 31-07-2008, 03:01 PM) *

Acu nimic facut fara sudoare nu are valoare.
Ia-ti meditator, trateaz-o ca pe alata limba straina, ca pe o investiti in educatia ta.
pupic.gif
Stiu ca poti. hug.gif

Am sa o invat.Noroc ca am ureche muzicala si prind usor strainezile )).gif Aseara se minuna babu cte stiu in ungureste lol.gif
bubbles
Hey fetelor ... remember this Ai plecat - 3SE Imagine Imagine .doamne ce a trecut timpul...eram in a5a sau a6a cand au aparut prima oara cu melodia asta wacko.gif

Am gasit un emoticon care ma reprezinta ImagineImagineImagine
ganesha
CITAT(bubbles @ 31-07-2008, 03:53 PM) *

Si pe mine )).gif doar ca acu-s in sevraj, si tare tare taaaaare greu mai e lol.gif daca le maninc pe intuneric oare se pune? lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 31-07-2008, 04:56 PM) *

CITAT(bubbles @ 31-07-2008, 03:53 PM) *

Si pe mine )).gif doar ca acu-s in sevraj, si tare tare taaaaare greu mai e lol.gif daca le maninc pe intuneric oare se pune? lol.gif lol.gif lol.gif

Nu se pune ca nu le-ai vazut Imaginelol.gif Diseara dupa ce am mancat fursecuri Imaginetb sa ma sui un pic pe bicicleta sau Pilates (mai bine amandoua )Imagine
ganesha
Mai bine lasi fursecurile wink1.gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 31-07-2008, 05:00 PM) *

Am rontatit cateva deja ImagineImagine .Am niste pofte nebune ... tb asa apara rusii sad.gif
Am gasit emoticonul tau Imagine grin.gif

Va place melodia asta? Nos couleursImagineImagine dance2.gif dance3.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 31-07-2008, 04:03 PM) *

Am rontatit cateva deja ImagineImagine .Am niste pofte nebune ... tb asa apara rusii sad.gif

Te tii de shotii, bag seama lol.gif

(hai ca poti, hai ca poti, hai ca poti sa treci de rusi si fara furseace, si sa vezi pe urma ce bine ai sa te simti (si fizic si psihic), de parca toate lumea ar fi a ta!)
bubbles
CITAT(ganesha @ 31-07-2008, 05:06 PM) *

CITAT(bubbles @ 31-07-2008, 04:03 PM) *

Te tii de shotii, bag seama lol.gif

(hai ca poti, hai ca poti, hai ca poti sa treci de rusi si fara furseace, si sa vezi pe urma ce bine ai sa te simti (si fizic si psihic), de parca toate lumea ar fi a ta!)

Am observat ca cel mai tare ma tin ... cand iesim cu prietenii la gratre etc si mi-e rusine sa mananc de fata cu ei pt ca toata lumea ma lauda (daca intelegi) asa ca cel mai bine ar fi sa stau numai cu prietenii lol.gif in ultima vreme am fost cea mai slaba de la gratare cheer.gif
bubbles
Auziti aici jimmy Jimmy lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 31-07-2008, 04:55 PM) *

Intrasem si eu intr-o toana de asta la un moment dat, acum vreo luna. Am (re)ascultat toate nazbitiile (printre care si Jimmy Jimmy)... si lambada, coco jumbo, casa blanca... lol.gif Ma rog, am frunzarit prin ele, ca n-am avut rabdare sa le.. ahem... ascult )).gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 31-07-2008, 06:00 PM) *

CITAT(bubbles @ 31-07-2008, 04:55 PM) *

Intrasem si eu intr-o toana de asta la un moment dat, acum vreo luna. Am (re)ascultat toate nazbitiile (printre care si Jimmy Jimmy)... si lambada, coco jumbo, casa blanca... lol.gif Ma rog, am frunzarit prin ele, ca n-am avut rabdare sa le.. ahem... ascult )).gif

Vorbesc cu o prietena si ne uitam la video pe youtube si radem cu lacrimi.Doamne fereste lol.gif lol.gif lol.gif Cat eram de mici )).gif lol.gif lol.gif
Si inca o melodie tare N-am crezut lol.gif lol.gif lol.gif Doamne ce copil tampit eram...asc tote porcariile lol.gif Acum stau si rad cand le aud )).gif
Panda
eu intreb... dar nu trebuie sa raspunzi.... dac nu vrei... unde locuiesti?
amalia0701
CITAT(Panda @ 02-08-2008, 11:01 AM) *

Daca nu ma insel la Gheorhieni.
Nu raspunde caci e in drum spre Craiova pupic.gif
crissy
CITAT(amalia0701 @ 02-08-2008, 01:06 PM) *

spre Piatra wink1.gif . Ne-am intalnit noi pe drum cu ei.
bubbles

A zis bine Amelie .. sunt din Gheorghieni pupic.gif

Daca nu ma insel la Gheorhieni.

Eram in drum spre Piatra...Iar am avut un week nebun cu chefuri grin.gif

CITAT(crissy @ 04-08-2008, 11:00 AM) *

spre Piatra wink1.gif . Ne-am intalnit noi pe drum cu ei.

Da...in sfarsit ma intalnesc si eu cu 2 fete yahoo.gif .Le-am vazut pe Cryssy si pe Andreea cheer.gif .Asa bine mi-a parut ca v-am vazut hug.gif .Sunt 2 fete frumoase foc si foarte de gasca pupic.gif

Si o poza cu mine si fetele floare.gif .Sper ca nu v-ati speriat cand ati vazut cata sunt de fapt cow.gif In stanga e Cryssy in tricou albastru iar cu palariuta e Andreea .Imagine
Andreea-Rodica
Eu m-am cam speriat cand am vazut cat de slabuta esti. M-am tot uitat sa vad sunculitele si bulanele de care vorbeai dar n-am observat. wink1.gif La mine se vede burta in toata splendoarea, dar vedem noi ce facem si cu ea. wacko.gif
Ma bucur ca ne-am vazut chiar si pentru cateva clipe. hug.gif
bubbles
pupic.gif
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-08-2008, 11:57 AM) *

Eu m-am cam speriat cand am vazut cat de slabuta esti. M-am tot uitat sa vad sunculitele si bulanele de care vorbeai dar n-am observat. wink1.gif La mine se vede burta in toata splendoarea, dar vedem noi ce facem si cu ea. wacko.gif
Ma bucur ca ne-am vazut chiar si pentru cateva clipe. hug.gif

Multumesc blushing.gif O sa te creada lumea ca e adevarat cu bulanele si nu o sa ma mai ia in seama apoi lol.gif lol.gif Si mie mi-a parut foarte bine ca v-am vazut ...chiar daca asa pe fuga
Andreea-Rodica
Uite si o dovada in care se vad si bulanele:
Imagine

PS Nu am reusit sa fac pun poza mai mica cum ai pus-o tu. Mi-am prins urechile prin imageshack. blushing.gif
bubbles
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-08-2008, 12:16 PM) *

Uite si o dovada in care se vad si bulanele:
Imagine

PS Nu am reusit sa fac pun poza mai mica cum ai pus-o tu. Mi-am prins urechile prin imageshack. blushing.gif

Burlanele te rog frumos lol.gif lol.gif Imi place aparatul ala cums coate pozele ... ce marca e lol.gif lol.gif ?
Andreea-Rodica
Poza e facuta cu aparatul Cristinei, pe ea trebuie s-o intrebi. lol.gif
Sexymom
Fetelor tare frumoase sunteti pupic.gif cat ma bucur ca v-ati intalnit.
Iar tu Andreea ai o buba mare la cap. esti f.f. slaba si mereu esti obsedata de kg.Nu te supara pe mine dar nu ai nevoie de nici un regim, nu te mai simti complexata de picioare ca nu ai de ce.Cred ca ai nevoie de o bataita.gif buna de tot.
aki
CITAT(Sexymom @ 04-08-2008, 01:15 PM) *

Iar tu Andreea ai o buba mare la cap. esti f.f. slaba si mereu esti obsedata de kg.Nu te supara pe mine dar nu ai nevoie de nici un regim, nu te mai simti complexata de picioare ca nu ai de ce.Cred ca ai nevoie de o bataita.gif buna de tot.

Corect.Si trebuie sa-i dau eu vre-o doua doh.gif
Uite eu am 61.4,dar sunt mult mai plinuta.Numai vorba din kg astea tease.gif
crissy
Mandrele astea doua (Andreea si Andreea-Bubbles) se plang ca-s grase, ele nu vad ca eu sunt cat ele doua la un loc crying.gif
bubbles, se pare ca numai pe voi va scoate aparatul meu mai slabe wink1.gif
May
Ce bine ca v-ati intalnit clap.gif
ganesha
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-08-2008, 10:57 AM) *

Eu m-am cam speriat cand am vazut cat de slabuta esti. M-am tot uitat sa vad sunculitele si bulanele de care vorbeai dar n-am observat. wink1.gif

Tu chiar nu ti-ai dat seama ca fata asta-i cu capu'? lol.gif lol.gif Da' noi o iubim si-asa, nuuuu? )).gif
Ma bucur ca v-ati intilnit si voi, da' las'ca am sa ma intilnesc si eu cu cinvea odata si-odata, e haaaaaa!

pupic.gif Bubul si nu numai!
bubbles

Sexy pupic.gif si te astept in Romania sa ma iei la bataita.gif tease.gif
CITAT(aki @ 04-08-2008, 01:27 PM) *

Corect.Si trebuie sa-i dau eu vre-o doua doh.gif
Uite eu am 61.4,dar sunt mult mai plinuta.Numai vorba din kg astea tease.gif

Da auzi la ea .. alta ca mine.Are mai putin ca mne cu vreo 2-3 kg si ea e mia plinuta bataita.gif cuplu.gif pupic.gif

CITAT(crissy @ 04-08-2008, 02:07 PM) *

Mandrele astea doua (Andreea si Andreea-Bubbles) se plang ca-s grase, ele nu vad ca eu sunt cat ele doua la un loc crying.gif
bubbles, se pare ca numai pe voi va scoate aparatul meu mai slabe wink1.gif

Nu-i adevarat tease.gif pupic.gif hug.gif

CITAT(May @ 04-08-2008, 02:13 PM) *

Ce bine ca v-ati intalnit clap.gif

Mie imi spui ... imi venea sa plang de fericire ca ma vad si eu cu 2 fete doh.gif
CITAT(ganesha @ 04-08-2008, 03:59 PM) *

CITAT(Andreea-Rodica @ 04-08-2008, 10:57 AM) *

Eu m-am cam speriat cand am vazut cat de slabuta esti. M-am tot uitat sa vad sunculitele si bulanele de care vorbeai dar n-am observat. wink1.gif

Tu chiar nu ti-ai dat seama ca fata asta-i cu capu'? lol.gif lol.gif Da' noi o iubim si-asa, nuuuu? )).gif
Ma bucur ca v-ati intilnit si voi, da' las'ca am sa ma intilnesc si eu cu cinvea odata si-odata, e haaaaaa!

pupic.gif Bubul si nu numai!

Ma iubiti si asa cu capul cum is grin.gif ? Multumesc si ca sa ma iubiti in continuarea...voi ramane cu capul pana la sfarsit lol.gif lol.gif
pupic.gif si eu G-ul back.

Neata yahoo.gif .Azi m-am trezit si eu mai repede din cauza ca .. am program intens de depilat, jumulit etc lol.gif .La noapte din cate stiam .. plecam la mare doh.gif
aki
Mai da matinala mai esti.... doh.gif .Ce nu dormi fata hai cit ai posibilitate?
Panda
sa aveti un timp fain la mare... beach.gif si ai grija cu soarele... nu-l lua pe tot smile.gif grin.gif
doc.gif ... ca nu-i chiar asa sanatos
Andreea-Rodica
Distractie placuta la mare! Si sa va fie de bine, nanasilor! hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.