CITAT(Sexymom @ 04-08-2008, 01:15 PM)

Fetelor tare frumoase sunteti

cat ma bucur ca v-ati intalnit.
Iar tu
Andreea ai o buba mare la cap. esti f.f. slaba si mereu esti obsedata de kg.Nu te supara pe mine dar nu ai nevoie de nici un regim, nu te mai simti complexata de picioare ca nu ai de ce.Cred ca ai nevoie de o

buna de tot.
Sexy

si te astept in Romania sa ma iei la
CITAT(aki @ 04-08-2008, 01:27 PM)

CITAT(Sexymom @ 04-08-2008, 01:15 PM)

Fetelor tare frumoase sunteti

cat ma bucur ca v-ati intalnit.
Iar tu
Andreea ai o buba mare la cap. esti f.f. slaba si mereu esti obsedata de kg.Nu te supara pe mine dar nu ai nevoie de nici un regim, nu te mai simti complexata de picioare ca nu ai de ce.Cred ca ai nevoie de o

buna de tot.
Corect.Si trebuie sa-i dau eu vre-o doua
Uite eu am 61.4,dar sunt mult mai plinuta.Numai vorba din kg astea

Da auzi la ea .. alta ca mine.Are mai putin ca mne cu vreo 2-3 kg si ea e mia plinuta

CITAT(crissy @ 04-08-2008, 02:07 PM)

Mandrele astea doua (Andreea si Andreea-Bubbles) se plang ca-s grase, ele nu vad ca eu sunt cat ele doua la un loc
bubbles, se pare ca numai pe voi va scoate aparatul meu mai slabe

Nu-i adevarat

CITAT(May @ 04-08-2008, 02:13 PM)

Ce bine ca v-ati intalnit

Mie imi spui ... imi venea sa plang de fericire ca ma vad si eu cu 2 fete

CITAT(ganesha @ 04-08-2008, 03:59 PM)

CITAT(Andreea-Rodica @ 04-08-2008, 10:57 AM)

Eu m-am cam speriat cand am vazut cat de slabuta esti. M-am tot uitat sa vad sunculitele si bulanele de care vorbeai dar n-am observat.
Tu chiar nu ti-ai dat seama ca fata asta-i
cu capu'?

Da' noi o iubim si-asa, nuuuu?
Ma bucur ca v-ati intilnit si voi, da' las'ca am sa ma intilnesc si eu cu cinvea odata si-odata, e haaaaaa!

Bubul si nu numai!
Ma iubiti si asa cu capul cum is

? Multumesc si ca sa ma iubiti in continuarea...voi ramane cu capul pana la sfarsit

si eu
G-ul back.
Neata

.Azi m-am trezit si eu mai repede din cauza ca .. am program intens de depilat, jumulit etc

.La noapte din cate stiam .. plecam la mare