Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
bubbles
CITAT(Panda @ 05-08-2008, 08:59 AM) *

sa aveti un timp fain la mare... beach.gif si ai grija cu soarele... nu-l lua pe tot smile.gif grin.gif
doc.gif ... ca nu-i chiar asa sanatos

Stim ca nu e sanatos sa luam tot soarele ca am patit-o anul trecut dry.gif .Ne-am intors arsi si cu toxiinfectie alimentara doh.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 05-08-2008, 09:18 AM) *

Distractie placuta la mare! Si sa va fie de bine, nanasilor! hug.gif

Aham..ai vazut ca suntem nanasi doh.gif .Nu stiu ce o sa facem si cu banii si cu tot bang.gif dar tatae-s trecatoare lol.gif
Sexymom
Distractie placuta la mare si timp frumos.
Pup si eu o grasa lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif pupic.gif
aki
CITAT(bubbles @ 05-08-2008, 09:29 AM) *

Aham..ai vazut ca suntem nanasi doh.gif .Nu stiu ce o sa facem si cu banii si cu tot bang.gif dar tatae-s trecatoare lol.gif

Totusi v-ati hotarit?Si apoi se plinge lumea ca traiesc greu lol.gif
buretel
Am vazut si eu pozele de la intalnire, sunteti niste frumoase hug.gif

Concediu placut Bubule, si lasa obsesiile cu kg in apa marii )).gif )).gif Free your mind grin.gif
bubbles
Am reaparut yahoo.gif .

Dar se pare ca m-a uitat lumea batista.gif
SARA
hello!nu fi necajita ,ca nu te-a uitat nimeni,doar ca eu nu te prea cunosc!!!........ce-ar fi sa ne cunoastem putin?eu sunt noua pe aici dar,am o casuta in care te astept daca doresti sa ne cunoastem mai bine,ok?
Panda
hei ..bine-ai venit bubule... cheer.gif
poze din concediu ai? )).gif
Ramo
Bine ai revenit!!! Ai pus ceva pe tine?
Vrem poze ca si eu am pus o gramada......
bubbles
CITAT(SARA @ 14-08-2008, 01:21 AM) *

hello!nu fi necajita ,ca nu te-a uitat nimeni,doar ca eu nu te prea cunosc!!!........ce-ar fi sa ne cunoastem putin?eu sunt noua pe aici dar,am o casuta in care te astept daca doresti sa ne cunoastem mai bine,ok?

Buna pupic.gif .Am vazut ca este o casuta noua si imediat o voi si vizita wink1.gif

CITAT(Panda @ 14-08-2008, 12:40 PM) *

hei ..bine-ai venit bubule... cheer.gif
poze din concediu ai? )).gif

Am ... am blum.gif Le pun imediat wink1.gif

CITAT(ramonavlas @ 14-08-2008, 12:42 PM) *

Bine ai revenit!!! Ai pus ceva pe tine?
Vrem poze ca si eu am pus o gramada......

azi am 64.4 kg sorry.gif si gata cu mancatul tampesc cum am facut la mare lol.gif Atat am putut manca de nu imi vine nici acum sa cred blink.gif
aki
Gata,s-a suparat pe noi blum.gif
bubbles
Acum sa va povestesc .. Am plecat la mare noapte si pe la 4 dimineata eram deja in mamaia pe plaja.Prima oara ne-am speriat cand am vazut ce patura de alge era pe mal dar am decis sa ramanem in mamaia pana la urma.Am stat 5 zile in care am mancat de toate pentru toti lol.gif.Si asa se cunoaste grin.gif dar de luni vreau sa ma reapuc de WW sau calorii wink1.gif .Duminica am ajuns acasa iar Duminica noaptea a murit bunicul babuinului de la Chei si in ultimele zile am fost l apriveghi si apoi la inmormantare.De fapt tb sa fim la Craiova acum dry.gif dar...bunicul ne-a schimbat planurile.Sambata o ducem pe bunica la tara si noi saptamana viitoare plecam la Craiova .De acolo vedem...ori la Bulgari ori la Pandorff la shopping )).gif
bubbles
Am uitat sa va spun ca m-am intalnit cu Nella pe strada intamplator lol.gif .Noroc ca am cunscut-o din poze si am tipat la ea ... s-a cam speriat dar ce sa fac...Noroc ca nu a dat cu ceva in mine lol.gif
bubbles
Poze de la mare aici http://www.flickr.com/photos/10376891@N04/?saved=1
aki
CITAT(bubbles @ 14-08-2008, 02:02 PM) *

Am uitat sa va spun ca m-am intalnit cu Nella pe strada intamplator lol.gif .Noroc ca am cunscut-o din poze si am tipat la ea ... s-a cam speriat dar ce sa fac...Noroc ca nu a dat cu ceva in mine lol.gif

lol.gif
Nu ti-a zis:
-Vai ce grasa esti tease.gif
Sexymom
AKI lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(aki @ 14-08-2008, 02:37 PM) *

CITAT(bubbles @ 14-08-2008, 02:02 PM) *

lol.gif
Nu ti-a zis:
-Vai ce grasa esti tease.gif

CITAT(Sexymom @ 14-08-2008, 02:38 PM) *

AKI lol.gif lol.gif lol.gif

Asa ... faceti misto de mine tease.gif blum.gif

Mergem la strand yahoo.gif dance2.gif
aki
Pai asa sa dati din vacanta in vacanta si eu aici mor de caldura si de oboseala sorry.gif
bubbles
CITAT(aki @ 14-08-2008, 02:45 PM) *

Pai asa sa dati din vacanta in vacanta si eu aici mor de caldura si de oboseala sorry.gif

Am prins curaj de cand am mers la mare sa imi expun .. my body lol.gif lol.gif Babuinul e in concediu si de aia mai iesim si noi pupic.gif hug.gif
Sexymom
CITAT(bubbles @ 14-08-2008, 01:43 PM) *

Mergem la strand yahoo.gif dance2.gif

Te doare in p i x pe tine, altii mai si munceste pe aci. tease.gif
Ramo
Chiar asa huh.gif
aki
Ce destepti se odihnesc,cei....muncesc lol.gif .Si daca nu am de loc concediu vara asta o sa fiu proasta pina in vara urmatoare wacko.gif
Sexymom
Am vazut pozele, arati ca o pustoaica, micuta si slabuta.
Cine e donsoara in balcoanele goale?

Si ridicati fata mana mai sus dupa slipu domnului sotz lol.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 14-08-2008, 03:34 PM) *

Si e lipita cu balcoanele de d-ul sot tease.gif
May
Ea ca ea, dar don`soara cealalta? tease.gif
bubbles

Multumesc blushing.gif .Cealalta e o prietena foarte buna (tot cu ea si sotul ei am fost si anul trecut la mare - ei au avut nunta sambata seara iar noi duminica la o zi diferenta )).gif ).Da de ce sa iau mana tease.gif ca eu o protejam de soare sa nu se arda lol.gif
CITAT(aki @ 14-08-2008, 04:03 PM) *

Si ce daca...la cate erau pe acolo in tzatzoastele goale lol.gif

CITAT(May @ 14-08-2008, 04:05 PM) *

Adica? huh.gif nu am inteles ce ai vrut sa spui blum.gif
Grasutza
Ihmmm...deci ai fost la fitze, daaa??? hug.gif
ganesha
Am aruncat si eu un ochi la poze... cam controversate, dom'le lol.gif lol.gif

Imi pare rau ca ati avut parte si de evenimentul neplacut hug.gif
dany
Vazut si eu pozele dar nici vorba de tzitzi gol pe acolo , le-ai sters ?

Iti mai spun inca o data ca nu esti balena cu toate ca tu tot la ale tale ramai . Ma gandesc ca daca ai fii avut alta forma la slip ai fii aratat si mai bine naughty.gif
aki
Buna dimineata draga.Dormi sau bintui deja pe aici? naughty.gif
bubbles
CITAT(Grasutza @ 14-08-2008, 07:09 PM) *

Ihmmm...deci ai fost la fitze, daaa??? hug.gif

Da de unde fitze? lol.gif Oameni mai (a)normali ca noi nu exista lol.gif Pacat ca a fost apa asa murdara sorry.gif
CITAT(ganesha @ 14-08-2008, 08:33 PM) *

Am aruncat si eu un ochi la poze... cam controversate, dom'le lol.gif lol.gif

Imi pare rau ca ati avut parte si de evenimentul neplacut hug.gif

pupic.gif G.-ul .Ce sa faci asta e viata si totusi nu era nici tinerel blink.gif ca avea 84 de ani swoon.gif

CITAT(danyhoney @ 15-08-2008, 07:34 AM) *

Vazut si eu pozele dar nici vorba de tzitzi gol pe acolo , le-ai sters ?

Iti mai spun inca o data ca nu esti balena cu toate ca tu tot la ale tale ramai . Ma gandesc ca daca ai fii avut alta forma la slip ai fii aratat si mai bine naughty.gif

Dany hug.gif pupic.gif si-a bagat nasul babuinul aseara si poate le-a sters din greseala unknw.gif .Ma uit sa vad ce a facut pe acolo cuplu.gif

CITAT(aki @ 15-08-2008, 08:23 AM) *

Buna dimineata draga.Dormi sau bintui deja pe aici? naughty.gif

Aki abia ne-am trezit ca azi noapte iar am stat la fini la cheers.gif
Sexymom
La bere???TUUUUU??? mad.gif bataita.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 15-08-2008, 12:08 PM) *
si-a bagat nasul babuinul aseara si poate le-a sters din greseala unknw.gif .Ma uit sa vad ce a facut pe acolo
Da, sigur ca da, din greseala... lol.gif

Mie imi place mai mult cum iti vine costumul galben. w00t.gif
aki
CITAT(Nessie @ 15-08-2008, 12:26 PM) *

si-a bagat nasul babuinul aseara si poate le-a sters din greseala unknw.gif .Ma uit sa vad ce a facut pe acolo

lol.gif
bubbles
CITAT(Sexymom @ 15-08-2008, 12:09 PM) *

La bere???TUUUUU??? mad.gif bataita.gif

Da de ce nu?Inca am descoperit o berula foarte faina cu lamaie drool.gif .Parca beau limonada dar cu alcool lol.gif

Mie imi place mai mult cum iti vine costumul galben. w00t.gif

Cel portocaliu care l-am avut si anul trecut cred ca zici tu nu? eusa_think.gif pupic.gif
CITAT(aki @ 15-08-2008, 01:21 PM) *

lol.gif

Da di ci razi? lol.gif
bubbles
Neata la amiaza yawn.gif .Aseara iar am petrecut cu finii si diseara iar petrecere ca e ziua socrelului .Face 52 de anisori azi cheer.gif .In rest...cald rau si deja am dat gata aproape 2 L de Nestea wacko.gif
Panda
netza bubu
sa-ti traiasca sarbatoritii
bubbles
CITAT(Panda @ 16-08-2008, 12:25 PM) *

netza bubu
sa-ti traiasca sarbatoritii

Multumesc pupic.gif Abia astept sa plecam la Pey la gratarel si sa sar si putin coarda )).gif
Panda
suna bine... si gratrul si saritul... dar care-i ordinea... blum.gif

vezi ca nu mai poti sa sari cu burta plina de gratar lol.gif devil.gif
bubbles
CITAT(Panda @ 16-08-2008, 01:00 PM) *

suna bine... si gratrul si saritul... dar care-i ordinea... blum.gif

vezi ca nu mai poti sa sari cu burta plina de gratar lol.gif devil.gif

La cat de mult pleasantry.gif mananc eu...pot sa sar si dupa ce facem gratarul tease.gif .
May
CITAT(bubbles @ 14-08-2008, 05:56 PM) *

Adica si don`soara era lipita cu balcoanele de acelasi sot )).gif. L-ati prins la inghesuiala pe saracul om )).gif pupic.gif
aki
Buna Bubut.Unde ati mai fost in weekend?
Noi acasa,cind pe pat,cind la podea.Am pus o patura pe podea si asa am dormit toata noaptea la podele. doh.gif
bubbles
CITAT(May @ 17-08-2008, 04:43 PM) *

CITAT(bubbles @ 14-08-2008, 05:56 PM) *

Adica si don`soara era lipita cu balcoanele de acelasi sot )).gif. L-ati prins la inghesuiala pe saracul om )).gif pupic.gif

Aaaaaa )).gif lasa ca nu s-a suparat prea tare lol.gif I-ar place sa stea asa mai des ... Intre 2 nu te ploua dar...nici bine nu ti-e lol.gif
CITAT(aki @ 18-08-2008, 08:26 AM) *

Buna Bubut.Unde ati mai fost in weekend?
Noi acasa,cind pe pat,cind la podea.Am pus o patura pe podea si asa am dormit toata noaptea la podele. doh.gif

Salut pupic.gif In week am fost la Pey la ziua socrului si ieri laun gratar iar aseara au venit niste prieteni la noi si am stat la taclale pana la 3 dimineata yawn.gif .Normal ieri am facut un an de la nunta cheer.gif yahoo.gif dar dupa data, maine e in 29 si avem un an de la casatorie yahoo.gif
aki
Felicitari draga.Nu mai bine iti doresc.Si citi mai multi ani sa se adune la casnicia voastra hug.gif
bubbles
CITAT(aki @ 18-08-2008, 03:01 PM) *

Felicitari draga.Nu mai bine iti doresc.Si citi mai multi ani sa se adune la casnicia voastra hug.gif

Sarut mana ,multumesc pupic.gif hug.gif Nu imi vine sa cred sorry.gif ca deja a trecut un an si cand ma gadesc ca asa repede trece timpul pe lanaga noi si nu realizam bang.gif

De azi trec la reacomodat cu dieta ca nu se mai poate )).gif Trebuie sa studiez iar listele WW ca s-au mai schimbat si regulile etc grin.gif
Panda
felicitari pentru an... si la cat mai multi!

noi face opt... anul asta give_rose.gif
ganesha
cheer.gif Felicitari Bubule si La Multi Ani! Sa va iubiti la fel de mult toata viata si sa aveti grija unul de altul! give_rose.gif

Noi am facut 9 ani anu' asta... rolleyes.gif
Andreea-Rodica
La multi, multi ani impreuna! Sa fiti mereu fericiti, sanatosi si frumosi ca acum. hug.gif
aki
Hai unde-i anul si golanul (asa este o vorba la noi) lol.gif
Mariana
Felicitari pt an si la cat mai multi cheer.gif cheer.gif cheer.gif .....eu deja am facut 9.
CITAT
Hai unde-i anul si golanul (asa este o vorba la noi)

La un am dupa nunta am avut botezul.
pupic.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Trec in fuga sa aerisesc putin, sa ud florile, si sa sterg praful.
cafea.gif ceai pentru musafiri.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.