Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
bubbles
Multumesc fetelor pentru urari floare.gif pupic.gif hug.gif

Andreea multumesc de grija pt casuta mea flowers1.gif

Neata yahoo.gif .Am fost cam disparuta din peisaj ca am mai petrecut si noi ca suntem singuri acasa.Am dus-o pe bunica acum o saptamana la ea la tara )).gif asa ca am profitat de ocazie ,dar azi o aducem inapoi grin.gif .De azi incerc sa mananc cat mai responsabil .. sper sa si mearga bang.gif
otilici
Buna Andreea smile.gif
Am trecut sa-ti aduc o floricica give_rose.gif si mai multi pupic.gif pupic.gif pupic.gif ,ca tare dor mi-a fost de tine...

Multi ani fericiti si de acum incolo alaturi de dragul tau sotior floare.gif
hug.gif
bubbles
CITAT(otilici @ 22-08-2008, 05:59 PM) *

Buna Andreea smile.gif
Am trecut sa-ti aduc o floricica give_rose.gif si mai multi pupic.gif pupic.gif pupic.gif ,ca tare dor mi-a fost de tine...

Multi ani fericiti si de acum incolo alaturi de dragul tau sotior floare.gif
hug.gif

Sarut mana flowers1.gif si bun venit inapoi :*Unde ai disparut atata timp...sau nu te-a lasat Norbi sa mai intrii eusa_think.gif pupic.gif Si mie mi-a fost dor de tine si cand intram eu pe mess...tu ieseai si asa nu mai apucam sa schimbam nici o vorba sorry.gif sorry.gif pupic.gif pe tine si barbatelul tau hug.gif

Neata yahoo.gif .Azi ma gandeam sa ma duc sa iau vinete si ardei sa pun pt iarna dar e prea cald afara asa ca las pe saptamana viitoare )).gif
Sexymom
Multi ani fericiti alaturi de sotul tau floare.gif .
Iar te gandesti la regim? hai mai Andreea, cand o sa intelegi ca nu ai nevoie?
bubbles
CITAT(Sexymom @ 23-08-2008, 11:19 AM) *

Multi ani fericiti alaturi de sotul tau floare.gif .
Iar te gandesti la regim? hai mai Andreea, cand o sa intelegi ca nu ai nevoie?

Nici nu am curaj sa zic la cate kg am ajuns wacko.gif .Crede-ma ca pana ajung la cele care arata tickerul mai dureaza ceva vreme...dar nu vreau regim.Vreau sa pot manca orice dar cate putin )).gif si am sa ma axez mai mult pe salate etc doh.gif ca sincer .. m-am speriat ieri cand m-am urcat pe cantar blink.gif
otilici
Arati f bine Andreea,numai ca tu nu vrei sa recunosti asta )).gif tease.gif
Si eu am luat vinete sa pun pe iarna,acum sunt pe foc wink1.gif
Cherie
Am vazut si eu pozele de la mare asa ca bataita.gif

pupic.gif
bubbles
CITAT(otilici @ 23-08-2008, 12:30 PM) *

Arati f bine Andreea,numai ca tu nu vrei sa recunosti asta )).gif tease.gif
Si eu am luat vinete sa pun pe iarna,acum sunt pe foc wink1.gif

pupic.gif hug.gif
CITAT(Cherie @ 23-08-2008, 05:56 PM) *

Am vazut si eu pozele de la mare asa ca bataita.gif

pupic.gif

pupic.gif hug.gif

Neata.Nu prea am timp de stat dar de duminica cand ne intoarcem la Gh voi fi mai libera sorry.gif .Am venit pana acasa sa iau niste acte si cand stiu ca tb sa ne intoarcem de tot ... imi vine sa mor batista.gif
bubbles
Seara buna yahoo.gif .Sa va pun prima oara o melodie mai noua care imi place la nebunie MAndinga - Donde floare.gif

Duminica ne intoarcem la Gh si imi vine sa mor cu zile ... iar va fi greu sa ma obisnuiesc cu zona si sper numai sa imi gasec loc de munca sorry.gif .Dieta e in plop si plopul in aer .. astept sa ajung acasa unde pot fi serioasa si consecventa cu ceea ce mananc grin.gif
Ramo
Na, ca te-am gasit si aici.
Super melodia, si mie imi place muuuult!
bubbles
Imi aduce aminte de tinerete si liceu cand ma indragosteam in fiecare saptamana )).gif lol.gif
bubbles
Va las si va urez o seara placuta.Noi mergem la fini .. din nou doh.gif Oricum se cunoaste ca sunt in concediu .. sunt mai obosita decat cand stateam acasa linistiti lol.gif .Oricum ... am inceput sa fac cativa pasi spre dieta..Adica mi-am luat numai mancare sanatoasa dar nu pot renunta la berula...mai ales cea cu lamaie drool.gif .De pe 1 Sept dieta scrie pe mine si de atunci renunt si la tigari drag.gif si alcool )).gif
dany
CITAT(bubbles @ 27-08-2008, 05:50 PM) *

Va las si va urez o seara placuta.Noi mergem la fini .. din nou doh.gif Oricum se cunoaste ca sunt in concediu .. sunt mai obosita decat cand stateam acasa linistiti lol.gif .Oricum ... am inceput sa fac cativa pasi spre dieta..Adica mi-am luat numai mancare sanatoasa dar nu pot renunta la berula...mai ales cea cu lamaie drool.gif .De pe 1 Sept dieta scrie pe mine si de atunci renunt si la tigari drag.gif si alcool )).gif

cheer.gif Sa dea Domnul sa reusesti ! hug.gif

ps: si eu beau cu placere bere cu lamaie ...mai ales vara naughty.gif
crissy
pupic.gif
aki
Buna draga hug.gif .Ai aparut? pupic.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 27-08-2008, 07:51 PM) *

CITAT(bubbles @ 27-08-2008, 05:50 PM) *

cheer.gif Sa dea Domnul sa reusesti ! hug.gif

ps: si eu beau cu placere bere cu lamaie ...mai ales vara naughty.gif

Trebuie sa reusesc ca deja imi simt plamanii ffff incarcati bang.gif .Berea cu lamaie rullz rock.gif ..Mai rau e ca e buna la gust si fara sa iti dai seama te ia de cap haninoroc.gif pupic.gif De luni vreau si eu sa reincep ori WW ori calorii sa vad cand ajung acasa ce mi-e mai la indemana ca peste o luna sunt nasa wacko.gif

CITAT(crissy @ 28-08-2008, 09:04 AM) *

pupic.gif

pupic.gif

CITAT(aki @ 28-08-2008, 09:33 AM) *

Buna draga hug.gif .Ai aparut? pupic.gif

Dap yahoo.gif .Tu ce mai faci? hug.gif
nella
Hello bubule pupic.gif
Nu am reusit sa vad pozele mi-a incarcat doar una sad.gif oricum te-am vazut live dar as fi vrut sa te vad si la mare ca m-au facut curioasa felete cu postarile lor...
Pantalonii de slabit fac ceva?Te-au ajutat cu ceva pana acum? pupic.gif
bubbles
CITAT(nella @ 28-08-2008, 05:41 PM) *

Hello bubule pupic.gif
Nu am reusit sa vad pozele mi-a incarcat doar una sad.gif oricum te-am vazut live dar as fi vrut sa te vad si la mare ca m-au facut curioasa felete cu postarile lor...
Pantalonii de slabit fac ceva?Te-au ajutat cu ceva pana acum? pupic.gif

Am sters din poze de aia ai vazut doar cea cu pescarusul wink1.gif .Panatalonii mie imi plac ca transpir rau si apoi dupa dus si cremuit .. ramane pielea fff fina pupic.gif
nella
Doar atat transpiti si e pielea mai fina?sau a disparut ceva din celulita...nu te supara ca te tot intreb dar vreau sa stiu daca merita pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Tot prin comanda i-ai cumparat?
onushca85
buna!, am venit si eu in casutza ta, ma primesti?
anca veselie
am incercat sa vad si eu pozele de la mare, dar mai era doar 1 unsure.gif
recunosc ca la mare am scapat si eu in cate-o berula blushing.gif
pupici
bubbles
CITAT(nella @ 28-08-2008, 07:02 PM) *

Doar atat transpiti si e pielea mai fina?sau a disparut ceva din celulita...nu te supara ca te tot intreb dar vreau sa stiu daca merita pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Tot prin comanda i-ai cumparat?

Mie mi i-a dat cineva smile.gif si hai sa iti explic eu cum fac .. Fac bicicleta sau Pilates cu pantalonii pe mine, apoi in baie ma spal cu zat de cafea si ulei maslie (combinate si lasate cam 5-10 minute pe picioare) iar apoi cu un gel pt fermitate de la Dove .Cand ies din baie madau cu Supliform pe picioare iar pe abdomen si maini etc ma dau cu Garnier cu efet de fermitate.La picioare se cunoaste cand fac acel ritual cu pantaloni+zat+creme doh.gif bang.gif
CITAT(onushca85 @ 29-08-2008, 02:10 PM) *

buna!, am venit si eu in casutza ta, ma primesti?

Binenteles floare.gif

CITAT(anca veselie @ 29-08-2008, 11:05 PM) *

am incercat sa vad si eu pozele de la mare, dar mai era doar 1 unsure.gif
recunosc ca la mare am scapat si eu in cate-o berula blushing.gif
pupici

Babuinul canta mereu "Berula este viata si viata e berula" lol.gif lol.gif Am sters pozele din motive de securitate )).gif pupic.gif
Cherie
pupic.gif Bubule. Ma bucur ca merge treaba cu pantalonii! cheer.gif
aki
Buna ,draga pupic.gif
De mult nu am mai stat la sfat.Pe unde iti mai fug picioarele? naughty.gif
Ramo
Chair asa, erai nelipsita pe aici...pe unde umbli? Cand te intorci?
nella
Zicei ca de la 1 esti cu noi ca scapi de treaba...unde esti??? pupic.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 02-09-2008, 12:03 AM) *

pupic.gif Bubule. Ma bucur ca merge treaba cu pantalonii! cheer.gif

Cherie pupic.gif hug.gif Ce mai faci?Diseara ii iau pe mine si ma sui pe bicla ca de mult nu am mai folosit-o sorry.gif
CITAT(aki @ 02-09-2008, 09:52 AM) *

Buna ,draga pupic.gif
De mult nu am mai stat la sfat.Pe unde iti mai fug picioarele? naughty.gif

Prin Piatra si acum m-am intors in gh batista.gif .Va trece ceva timp pana sa ma reacomodez wacko.gif

CITAT(ramonavlas @ 02-09-2008, 10:34 AM) *

Chair asa, erai nelipsita pe aici...pe unde umbli? Cand te intorci?

De azi m-am reintors acasa pupic.gif asa ca voi avea mai mult timp de "vorba" . hug.gif

CITAT(nella @ 02-09-2008, 01:51 PM) *

Zicei ca de la 1 esti cu noi ca scapi de treaba...unde esti??? pupic.gif

Ehh am mai avut niste treaba la Piatra ca au venit si ai mei si de aia am mai intarziat grin.gif . pupic.gif

M-am intoooors naughty.gif mai nebuna ca niciodata si cu cateva kg bune in plus .Va anunt ca sunt fericita detinatoare a 65 de kilograme batista.gif dar de azi incerc sa imi revin la vechiurile obiceiuri alimentare.Poate o fi si din cauza ca trebuie sa apara si rusii zilele astea...dar asta este .Trebuie sa ma reapuc de regim cu forte noi si proaspete )).gif
bibi
Spor la treaba ca elan vad ca ai cu carul...te sustin si eu din umbra, mai nou...adica mai noua.Uff, nu-mi iese ce vreau sa zic dar probabil ca o sa intelegi tu.

Cum e vremea pe la tine ca am auzit ca a venit iarna.?!
ganesha
CITAT(bubbles @ 02-09-2008, 01:16 PM) *

Trebuie sa ma reapuc de regim cu forte noi si proaspete )).gif

Spor Bubule, hai ca galerie este de unde! cheer.gif
aki
Buna draga pupic.gif .Sper deacum sa stai si pe acasa hug.gif
bubbles
CITAT(bibi @ 02-09-2008, 02:24 PM) *

Spor la treaba ca elan vad ca ai cu carul...te sustin si eu din umbra, mai nou...adica mai noua.Uff, nu-mi iese ce vreau sa zic dar probabil ca o sa intelegi tu.

Cum e vremea pe la tine ca am auzit ca a venit iarna.?!

Neata si bun venit pe la mine pupic.gif .La noi e frig seara si dimineata ... s-au inregistrat si valori negative ..Noroc ca noi avem si o soba in casa si daca intr-adevar e prea frig..o sa facem un foc in sba )).gif Medieval time lol.gif
CITAT(ganesha @ 03-09-2008, 05:35 AM) *

CITAT(bubbles @ 02-09-2008, 01:16 PM) *

Trebuie sa ma reapuc de regim cu forte noi si proaspete )).gif

Spor Bubule, hai ca galerie este de unde! cheer.gif

Multumesc G. pupic.gif M-as apuca dar nu...am apa rece lol.gif .Parca au stiut astia ca azi e zi de treaba lol.gif
CITAT(aki @ 03-09-2008, 08:55 AM) *

Buna draga pupic.gif .Sper deacum sa stai si pe acasa hug.gif

Da stau ca nu am ce face )).gif .duminica tragem o fuga pana acasa sa dea babu ultimele restante si apoi numai acasa o sa stams i daca ma ajuta DD am sa ma si angajez grin.gif pupic.gif
bubbles
Am uitat sa va spun ca am reusit aseara sa ma abtin de la mancare.babu cu nasa au mancat omleta cu salam si cascaval iar eu ... 2 felii de pepene rosu si nu am baut bere ci ceai verde yahoo.gif
bubbles
Am reusit sa sterg geamurile de la bucatarie si camera dar .. pt balcon am nevoie de apa cu dero sa le spal mai intai wacko.gif .Sunt nebuni astia cu apa .. ca nu mai vine o data .si trebuie sa spal pe jos, sa bag masina etc blink.gif
aki
CITAT(bubbles @ 03-09-2008, 12:07 PM) *

Am reusit sa sterg geamurile de la bucatarie si camera dar .. pt balcon am nevoie de apa cu dero sa le spal mai intai wacko.gif .Sunt nebuni astia cu apa .. ca nu mai vine o data .si trebuie sa spal pe jos, sa bag masina etc blink.gif

Of, e tare rau cind nu ai apa sorry.gif
bubbles
pupic.gif fetele
May
Am adus si eu galeria cheer.gif cheer.gif cheer.gif
aki
Buna dimineata Bubut hug.gif
bibi
Fara apa rece, frigul pe la geamuri...chiar medievale timpuri.

Sper ca azi termini treaba.Vezi sa nu te spetesti prea tare ca si maine e o zi.
Grasutza
Buna dimineata smile.gif
Imagine
aki
CITAT(Grasutza @ 04-09-2008, 10:02 AM) *

Buna dimineata smile.gif
Imagine

Vreau si eu.Mai pui una? blum.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
bubbles
CITAT(May @ 04-09-2008, 12:47 AM) *

Am adus si eu galeria cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Chiar ma intrebam pe unde umblii blum.gif pupic.gif
CITAT(aki @ 04-09-2008, 09:05 AM) *

Buna dimineata Bubut hug.gif

Ziua buna Akisor hug.gif

CITAT(bibi @ 04-09-2008, 09:54 AM) *

Fara apa rece, frigul pe la geamuri...chiar medievale timpuri.

Sper ca azi termini treaba.Vezi sa nu te spetesti prea tare ca si maine e o zi.

Azi nu am facut nimic grin.gif .Am stat in pat toata ziau.Acum am pus de un piure si cam atat pt azi )).gif

Buna dimineata smile.gif
Imagine

Salut ai multam de cafea pupic.gif

CITAT(aki @ 04-09-2008, 10:39 AM) *

Buna dimineata smile.gif
Imagine

Vreau si eu.Mai pui una? blum.gif

Iti dau eu :coffee: pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 04-09-2008, 03:52 PM) *

pupic.gif pupic.gif

pupic.gif hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Azi vin la noi parintii mei doh.gif asa ca trebuie sa aranjez iar prin toata casa si sa faccurat blink.gif .Dar momentan sa ma bucur de cafeluta si sa stau putin si cu voi ca ei apar pe seara )).gif
bubbles
Mi-au venit si rusii ieri si ma simt naspa tare.Ma balonez si ma umflu ca o bila si m-am mai sicantarit si arata fix 65 batista.gif desi ieri am mancat rezonabil si aseara nu ammai mancat deloc blink.gif .De azi incerc sa numar caloriile huh.gif
bubbles
Am o stare de tot rahatul.Parca stau pe ghimpi si astept sa explodez blink.gif plus ca aseara nu stiu ce am facut dar nu mai aud iar cu urechea stanga si sunt cam bolunda lol.gif Vorbea babuinul si el sta exact pe partea stanga in pat si eu mereu la el .. Hiiii?Ai zis ceva? pana s-a saturat sa mai vb singur lol.gif

Astept sa treaca rusii si de luni ma apuc iar de dat la pedale ca acum nici moarta nu ma pot urca pe ea sorry.gif si cand stiu ca ai mei vor maine sa mearga la Praid si eu mai am un pic si am hemoragie blink.gif

habar nu am avut ca pot calcula pe site necesarul de calorii blink.gif .Mi-a iesit asa : Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1267 calorii/zi. .Imi vin esa mor de ciuda cand stiu ca am avut 59 si cat am muncit pt asta iar acum ama juns inapoi la 65 swoon.gif
ella_mina
CITAT(bubbles @ 05-09-2008, 10:55 AM) *

Am o stare de tot rahatul.Parca stau pe ghimpi si astept sa explodez blink.gif plus ca aseara nu stiu ce am facut dar nu mai aud iar cu urechea stanga si sunt cam bolunda lol.gif Vorbea babuinul si el sta exact pe partea stanga in pat si eu mereu la el .. Hiiii?Ai zis ceva? pana s-a saturat sa mai vb singur lol.gif

Astept sa treaca rusii si de luni ma apuc iar de dat la pedale ca acum nici moarta nu ma pot urca pe ea sorry.gif si cand stiu ca ai mei vor maine sa mearga la Praid si eu mai am un pic si am hemoragie blink.gif

nasol sa ai starea asta...si mi-e tb sa-mi vina maine...dar de cand iau anticonceptionale scap si mai repede si nu ma mai simt nici asa rau...plus k imi vine si mie in aceeasi zi....doamneee...cat de bine e...m-am saturat atatia ani sa nu stiu niciodata cand vine....

incearca sa faci ce-ti place tie mult...k sa mai uiti de starea asta nasoala...
bubbles
CITAT(ella_mina @ 05-09-2008, 11:03 AM) *

CITAT(bubbles @ 05-09-2008, 10:55 AM) *

nasol sa ai starea asta...si mi-e tb sa-mi vina maine...dar de cand iau anticonceptionale scap si mai repede si nu ma mai simt nici asa rau...plus k imi vine si mie in aceeasi zi....doamneee...cat de bine e...m-am saturat atatia ani sa nu stiu niciodata cand vine....

incearca sa faci ce-ti place tie mult...k sa mai uiti de starea asta nasoala...

Am luat si eu pastile dar nu mai am voie blink.gif si nu mai iau de un an.Nu mai zic ca din cauza anticon .. cateva luni mi-a intarziat si imi era rau cu greata ,dureri de cap etc si asta din cauza dereglarii hormonale pe care mi-au provocat-o pastilele dry.gif
bibi
CITAT(bubbles @ 05-09-2008, 10:40 AM) *

Mi-au venit si rusii ieri si ma simt naspa tare.Ma balonez si ma umflu ca o bila si m-am mai sicantarit si arata fix 65 batista.gif desi ieri am mancat rezonabil si aseara nu ammai mancat deloc blink.gif .De azi incerc sa numar caloriile huh.gif

E o stare aproape normala la orice femeie.Nu ai invatat pana acum sa nu te mai cantaresti in perioada asta?
De ce te stresezi de una singura.?
bubbles
Bibi eu sunt mai sado maso in ceea ce priveste kg devil.gif si ma chinui singura cantarindu-ma chiar si cu rusii pe mine lol.gif .
Am intrat doar sa vad daca mai e miscare pe aici ,dar acum trec inapoi la invatat sorry.gif
Grasutza
Ce inveti? smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.