Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Sexymom
Fata , nu ai cum sa ai 65 de kile, am eu 64 de kile si tu esti multtttt mai slaba ca mine, e de la rusi.Stai linistita ,nu te mai agita atat.
Pup o fata frumoasa si distractie placuta cu ai tai. pupic.gif
E mai bine sa incepi de luni numaratul caloriilor. floare.gif
bubbles
CITAT(Grasutza @ 05-09-2008, 02:51 PM) *

Ce inveti? smile.gif

nu zic pana nu sar Gardul )).gif Marti am examen dar inca nu am zis la nimeni ca vreau sa il dau .. superstitiile sorry.gif

CITAT(Sexymom @ 05-09-2008, 02:55 PM) *

Fata , nu ai cum sa ai 65 de kile, am eu 64 de kile si tu esti multtttt mai slaba ca mine, e de la rusi.Stai linistita ,nu te mai agita atat.
Pup o fata frumoasa si distractie placuta cu ai tai. pupic.gif
E mai bine sa incepi de luni numaratul caloriilor. floare.gif

Eheee sexy .. daca ai stii ca m-ami ngrasat cu adevarat si ca nu ma mai incap unii pantaloni )).gif grin.gif .dar nu-i problema.Vreau ca pana pe 4 Oct sa slabesc )).gif Nu stiu cat o sa ma distrez dar macar mai pot sta de vorba cu mama grin.gif Cred ca o las pe marti sau miercuri ca sa trec de hopul de marti )).gif
bubbles
Sa scriu si ce am mancat pana acum:
- 1 iaurt mare 350 g cu zmeura si 1% grasime;
- cam 100g branza burduf si 3 crenvusti mici de pui;
- 2 nectarine.
Pe seara am o pulpa de pui cu piure sau legume .. vad eu cum le fac )).gif Vin si ai mei acusica si tb sa fac si pt ei ceva asa ca imi voi gati doar mie .desi incerc sa ma abtin mai ales de la dulce .. neuronii striga Ciocolata ,ciocolata ... maia les cand stau si invat Imagine dar sper sa treaca de marti incolo.bine ca macar de la paine ma pot abtineImagine
Sper ca dupa acest examen sa ajung si eu sa fac exercitii cu ganterele care le am Imagine si sa si biciclesc mai mult Imagine
Grasutza
CITAT(bubbles @ 05-09-2008, 03:34 PM) *

Ce inveti? smile.gif

nu zic pana nu sar Gardul )).gif Marti am examen dar inca nu am zis la nimeni ca vreau sa il dau .. superstitiile sorry.gif

Bine, da' dupa aia faci cinste give_rose.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 05-09-2008, 02:34 PM) *

Ce inveti? smile.gif

Iti tin pumnii, orice-ar fi, sa fie cu bine! pupic.gif
Nessie
Tin pumnii pentru examen! pupic.gif
aki
Buna Bubut.Bafta la examen cheer.gif
bubbles
CITAT(Grasutza @ 05-09-2008, 07:26 PM) *

Bine, da' dupa aia faci cinste give_rose.gif

Binenteles pupic.gif

CITAT(ganesha @ 08-09-2008, 05:50 AM) *

Iti tin pumnii, orice-ar fi, sa fie cu bine! pupic.gif

Multumesc mult pupic.gif

CITAT(Nessie @ 08-09-2008, 04:45 PM) *

Tin pumnii pentru examen! pupic.gif

Multam fain )).gif A trecut cu bine pupic.gif

CITAT(aki @ 09-09-2008, 10:19 AM) *

Buna Bubut.Bafta la examen cheer.gif

pupic.gif pupic.gif Multumesc hug.gif

Ziua buna gagici pupic.gif .Va multumesc din suflet pentru urari floare.gif .Am dat examen pt suplinitor la romana (ca acum 2 ani) .A fost bine - zic eu.Maine se dau rezultatetele iar vineri se face repartitia.Am fost macar sa mai trec printr-o experienta sa vad cum e yahoo.gif .De acum pilele in fata si restul la coada dry.gif
aki
Cind pui de baut? naughty.gif
Andreea-Rodica
Bravo si bafta la post! Am avut eu o banuiala ca stiam ca zilele astea este examenul pentru suplinitori. Vineri ma tarai si eu prin sedinta publica, dar sperantele mele de detasare sunt mici de tot ca nu cunosc nici un director care sa-mi dea ore. sad.gif M-am saturat de sistemul asta, am invatat pentru titularizare degeaba, cred ca era mai bine daca nu ma titularizam si luam un post la suplinire. Dar om vedea ce-o fi de acum incolo.
M-am intins la povesti la tine in casuta. hug.gif
anca veselie
multa bafta, iti tin pumnii mult!
pup grasuta pupic.gif
dany
Si eu tin pumnii ! Bafta ! give_rose.gif
bubbles
CITAT(aki @ 09-09-2008, 04:56 PM) *

Cind pui de baut? naughty.gif

Din seara asta grin.gif Ce vrei? blum.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 09-09-2008, 05:45 PM) *

Bravo si bafta la post! Am avut eu o banuiala ca stiam ca zilele astea este examenul pentru suplinitori. Vineri ma tarai si eu prin sedinta publica, dar sperantele mele de detasare sunt mici de tot ca nu cunosc nici un director care sa-mi dea ore. sad.gif M-am saturat de sistemul asta, am invatat pentru titularizare degeaba, cred ca era mai bine daca nu ma titularizam si luam un post la suplinire. Dar om vedea ce-o fi de acum incolo.
M-am intins la povesti la tine in casuta. hug.gif

Ma gandeam eu ca cei dininvatamant stiu care e treaba wink1.gif . pupic.gif Imi pare rau ca nu esti multumita de post sad.gif

CITAT(anca veselie @ 09-09-2008, 05:47 PM) *

multa bafta, iti tin pumnii mult!
pup grasuta pupic.gif

Multumesc pupic.gif Grasuta a? naughty.gif

CITAT(dany @ 09-09-2008, 06:11 PM) *

Si eu tin pumnii ! Bafta ! give_rose.gif

Saru`mana pupic.gif pupic.gif

Sa va zic si vestea bomba...De fapt sa va povestesc.Am intrat la interviu ... exact ca la angajator...De unde esti?Ai mai predat? etc. M-au intrebat ceva de literatura si am stiut !!! Dar .. mi-au pus 6.50 batista.gif dar.... DAR... am luat la scris cea mai mare nota de pe judet ... 7.70 (e cam mica dar sunt super multumita mai ales ca eu la metodica scartai) !!! Va dati seama!!! L ascris sunt cu cea mai mare nota!!! Bine asta pana maine paa depun contestatiile si in functie de pile se mai maresc notele dry.gif Nu stiu cum sa zic dar sunt VERY HAPPY si multumita de mine !!!! Imi vine sa plang dar de fericire !!! yahoo.gif

Va zic sincer...daca asta am noroc sa prind acum un post .. la anul poate voi fi 2in1 )).gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 09-09-2008, 10:22 PM) *

am luat la scris cea mai mare nota de pe judet ... 7.70 (e cam mica dar sunt super multumita mai ales ca eu la metodica scartai) !!! Va dati seama!!! L ascris sunt cu cea mai mare nota!!! Bine asta pana maine paa depun contestatiile si in functie de pile se mai maresc notele dry.gif Nu stiu cum sa zic dar sunt VERY HAPPY si multumita de mine !!!! Imi vine sa plang dar de fericire !!! yahoo.gif

Va zic sincer...daca asta am noroc sa prind acum un post .. la anul poate voi fi 2in1 )).gif

Nota e doar un numar. Ce conteaza cu adevarat e sa fii tu multumita de tine, asta e cel mai greu de realizat! Bravo tie! Iti tin pumnii in continuare! pupic.gif
aki
CITAT(bubbles @ 09-09-2008, 11:22 PM) *

Asta cum? yahoo.gif Bbe? w00t.gif
nusarich
Bafta la post, Bubule! O sa fie bine, o sa vezi, avea dreptate ganesha, cel mai greu e sa fii multumit tu de tine. Tinem pumnii si vineri! pupic.gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 10-09-2008, 02:00 AM) *

Nota e doar un numar. Ce conteaza cu adevarat e sa fii tu multumita de tine, asta e cel mai greu de realizat! Bravo tie! Iti tin pumnii in continuare! pupic.gif

Multumesc G pupic.gif pupic.gif Niciodata nu am fost atat de multumita de mine si de realizarea mea sorry.gif hug.gif

CITAT(aki @ 10-09-2008, 08:45 AM) *

Asta cum? yahoo.gif Bbe? w00t.gif

Poate la anul .. Inca negociem )).gif

CITAT(nusarich @ 10-09-2008, 02:38 PM) *

Bafta la post, Bubule! O sa fie bine, o sa vezi, avea dreptate ganesha, cel mai greu e sa fii multumit tu de tine. Tinem pumnii si vineri! pupic.gif

Sper sa fie bine si sa nu imi dea astia post la mama n****ii ca nu ma duc.Mai bine satu acasa si iau somaj 6 luni sorry.gif desi imi doresc tare sa ma duc la scoala sad.gif
aki
Lasa ca vine soarele si pe strada ta hug.gif
bubbles
CITAT(aki @ 10-09-2008, 03:50 PM) *

Lasa ca vine soarele si pe strada ta hug.gif

Sa speram ca maine va intra putin din soare )).gif .

Ziua buna fetelor yahoo.gif .Azi am program de smotruit si de facut mancare.Maine la ora asta voi stii si eu ce va fi de capul meu swoon.gif
bubbles
Am uitat sa va spun ca babuinul ... a fost ieri la Piatra sa dea ultimele restante si cand s-a intors .. mi-a adus 1 kg de pastrav proaspat (luat direct din bazin de la pastravarie yahoo.gif ).E un scump give_heart.gif .
Azi imi fac niste mancare de legume la cuptor in vas de yena cu piept de pui si maine voi face pastravul grin.gif .Acum pleca un pic la plimbare la plimbare prin oras cu vara babuinului si nepoata de 2 luni jumatate smile.gif
bubbles
I`m back yahoo.gif .Am pus la facut si mancare .. lui babu friptura de porc la tava iar mie in vas de yena am pus dovlecel,ardei gras si broccoli iar pe legume 3 piepti de pui grin.gif .Sa va pun si o melodie care imi place la nebunie Directia 5 - Don`t go
bubbles
Neata yahoo.gif .Azi ma duc la Ciuc sa vad unde prind post doh.gif .Sa tineti pumnii stransi ca am niste emotii wacko.gif
aki
Dumnezeu sa te ajute.
Si unde ramasesem cu prietena ta de la Chisinau? w00t.gif
May
Te asteptam cu vesti bune cheer.gif
bubbles
Buna ziuaaaaaaaa .Am reusit sa intru si eu putin pe aici sa va zic rezultatul.De luni incep serviciul yahoo.gif cheer.gif si e la o scoala de langa noi (e cam la 200m de mers pe jos) cheer.gif .Aseara mi-a fost rau .. probabil din cauza ca ieri nu am manct nimic pana la 16 cand am scapat din nebuneala aia dry.gif .Acum stau in pat ca am niste crampe stomacale care m-au cam dat peste cap doh.gif
Sexymom
pupic.gif Adreea felicitari, felicitari, felicitari, sa fie intr-un ceas bun . cheer.gif
Sa te faci bine pana luni.
ganesha
CITAT(bubbles @ 13-09-2008, 12:22 PM) *

Buna ziuaaaaaaaa .Am reusit sa intru si eu putin pe aici sa va zic rezultatul.De luni incep serviciul yahoo.gif cheer.gif si e la o scoala de langa noi (e cam la 200m de mers pe jos) cheer.gif .Aseara mi-a fost rau .. probabil din cauza ca ieri nu am manct nimic pana la 16 cand am scapat din nebuneala aia dry.gif .Acum stau in pat ca am niste crampe stomacale care m-au cam dat peste cap doh.gif

Bravooooooo! yahoo.gif Felicitari! give_rose.gif N-ai idee ce ma bucur pentru tine!!!

Te inteleg cu raul, asa se intimpla citeodata cind trecem prin emotii mari. Dar ai grija totusi, si vezi sa nu fie din alte cauze pupic.gif
bubbles
Multumesc fetelor pupic.gif pupic.gif .Sunt atat de fericita incat nu imi vine sa cred )).gif .Din alte cauze nu cred ca are ce sa fie eusa_think.gif ca sarcina nu e ca abia au trecut rusii .. doar sa fie de la ce am mancat ieri la restaurant cand ne-am intors acasa doh.gif

Apropo stai sa ma vedeti de saptamana viitoare cat de obosita voi fi pana ma acomodez doh.gif .Aseara radeam cu babu ca astia s-au gasit sa faca proiectul acela cu un nou big bang si risca sa provoace o gaura neagra care sa inghita pamantul exact cand m-am angajat si eu lol.gif
bubbles
Eu ma retrag in pat ..Mi-am dat comanda la o pizza si acum astept sa vad daca ajunge grin.gif .Macar in seara asta sa ma desfatez si eu )).gif

Maine seara avem chef de ziua pompierilor grin.gif .Sper sa imi mai vina ce vreau sa iau pe mine lol.gif
dany
Felicitari !!!!! cheer.gif cheer.gif
bibi
Bravooooo!

Felicitari.

Sa nu te aud ca te plangi de munca. blum.gif
May
A venit soarele pe strada ta!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

P.S.: trimite-l si la mine lol.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
anca veselie
bravo bubule cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif !!!!!!!!!! ma bucur tare pt tine, si e si aproape de tine! asteptam impresii pupic.gif
bubbles
CITAT(dany @ 13-09-2008, 07:12 PM) *

Felicitari !!!!! cheer.gif cheer.gif

Multumesc Dany pupic.gif .Imediat pun niste poze cu salina Praid ca sa iti faci o idee cam ce e pe acolo.E foarte frumos si sanatos si daca se poate sa stai cate o zi intreaga in salina.Eu am stat 3 ore wink1.gif
CITAT(bibi @ 13-09-2008, 07:18 PM) *

Bravooooo!

Felicitari.

Sa nu te aud ca te plangi de munca. blum.gif

Nu am cum sa ma plang ca nu sunt decat cateva ore pe zi .. grin.gif pupic.gif

CITAT(May @ 13-09-2008, 08:08 PM) *

A venit soarele pe strada ta!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

P.S.: trimite-l si la mine lol.gif

Iti trimit May cum sa nu pupic.gif

CITAT(Mariana @ 13-09-2008, 08:52 PM) *

pupic.gif hug.gif

pupic.gif hug.gif Vom schimba pareri de acum ca amandoua predam romana pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 14-09-2008, 12:10 AM) *

bravo bubule cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif !!!!!!!!!! ma bucur tare pt tine, si e si aproape de tine! asteptam impresii pupic.gif

Maine eprima zi cand ma duc sa cunosc directoarea si am o frica swoon.gif .Sper sa fie bine .Dar pana una alta .. azi avem chef la pompieri de ziua lor si eu .. nu am cu ce sa ma imbrac dry.gif
Deea
Felicitari! cheer.gif
bubbles
Pozele de la Praid si peisaje din telegondola grin.gifPOze

CITAT(Deea @ 14-09-2008, 10:01 AM) *

Felicitari! cheer.gif

Multumesc pupic.gif pupic.gif
Mariana
Si la noi a fost chef la pompieri dar culmea ca sotul meu a fost de servici vineri seara sad.gif , norocul meu.
bubbles
Soi sotul tau tot la pompieri lucreaza? grin.gif In ce oras ziceai ca stai?
Mariana
Oltenita, judetul Calarasi.
pupic.gif
nella
Bravo bubule cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif astea da vesti bune felicitari si mult spor in anul scolar,nervi de otel si mult calm sa ai cu copiii
De acum nu ai sa iti mai faci atatea griji pt kg ca nu o sa mai ai timp grin.gif
Felicitari pupic.gif pupic.gif
bibi
Deci esti boboaca!!!

Vorba Nellei, nu o sa ai timp de cantar.

Alea cateva ore o sa te vlaguiasca, asa ela job prima oara.

Asteptam vesti de la intalnirea cu directorul.

ganesha
CITAT(bubbles @ 14-09-2008, 08:53 AM) *

Maine eprima zi cand ma duc sa cunosc directoarea si am o frica swoon.gif .Sper sa fie bine .Dar pana una alta .. azi avem chef la pompieri de ziua lor si eu .. nu am cu ce sa ma imbrac dry.gif

Tin pumnii iarasi!!! pupic.gif Prima zi (si asteptarea ei) e mereu asa de nesuferita, of! Dar si emotiile alea-s totusi faine, ca nu stii ce te asteapta, cu ce fel de oameni ai sa lucrezi...
Faine pozele, de ce nu zimbeai? tease.gif
O saptamia superba si implinita sa ai!
Andreea-Rodica
Succes in cariera didactica! Nu-ti spun mai multe deocamdata pentru ca nu vreau sa te descurajez. Eu m-am cam hotarat (un pic nevoita de imprejurari) sa renunt la invatamant. Sper sa nu fie nevoie sa ma intorc, planuri sunt multe, vise marete, merg inainte .... zic eu, cu optimism.
hug.gif
bubbles
Da...vesti proaste!!! Am fost la scoala,postul era deja ocupat din August, prostii si beep beep de la ISJ habar nu aveau si eu .. am ramas iar pe dinafara.Sunt suparata rau asa ca nu stiu cat am sa mai intru pe aici pana nu imi revin batista.gif
ganesha
Bubule hug.gif cu tot dragul! Sint cu gindul linga tine! hug.gif
bubbles
G. pupic.gif Oricum .. ce e al meu e pus deoparte (saracu babu ce sa mai zica azi decat asta cand m-a vazut ca m-am apucat de bocit) .
May
Ce nenorociti!!! mad.gif mad.gif mad.gif Cum pot mai sa se joace asa cu viata oamenilor? mad.gif
bubbles
May asta nu e nimic.Am fost la ISJ si a zis cel care era pe partea cu resursele umane ca si asa sunt necalificata adica ca un muncitor care impinge o roaba batista.gif
May
Nu-i mai baga in seama ca nu merita dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.