CITAT(aki @ 09-09-2008, 04:56 PM)

Cind pui de baut?

Din seara asta

Ce vrei?

CITAT(Andreea-Rodica @ 09-09-2008, 05:45 PM)

Bravo si bafta la post! Am avut eu o banuiala ca stiam ca zilele astea este examenul pentru suplinitori. Vineri ma tarai si eu prin sedinta publica, dar sperantele mele de detasare sunt mici de tot ca nu cunosc nici un director care sa-mi dea ore.

M-am saturat de sistemul asta, am invatat pentru titularizare degeaba, cred ca era mai bine daca nu ma titularizam si luam un post la suplinire. Dar om vedea ce-o fi de acum incolo.
M-am intins la povesti la tine in casuta.

Ma gandeam eu ca cei dininvatamant stiu care e treaba

.

Imi pare rau ca nu esti multumita de post

CITAT(anca veselie @ 09-09-2008, 05:47 PM)

multa bafta, iti tin pumnii mult!
pup grasuta

Multumesc

Grasuta a?
CITAT(dany @ 09-09-2008, 06:11 PM)

Si eu tin pumnii ! Bafta !

Saru`mana

Sa va zic si vestea bomba...De fapt sa va povestesc.Am intrat la interviu ... exact ca la angajator...De unde esti?Ai mai predat? etc. M-au intrebat ceva de literatura si am stiut !!! Dar .. mi-au pus 6.50

dar.... DAR... am luat la scris cea mai mare nota de pe judet ... 7.70 (e cam mica dar sunt super multumita mai ales ca eu la metodica scartai) !!! Va dati seama!!! L ascris sunt cu cea mai mare nota!!! Bine asta pana maine paa depun contestatiile si in functie de pile se mai maresc notele

Nu stiu cum sa zic dar sunt VERY HAPPY si multumita de mine !!!! Imi vine sa plang dar de fericire !!!

Va zic sincer...daca asta am noroc sa prind acum un post .. la anul poate voi fi 2in1