Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
buretel
pupic.gif Imi pare tare rau pt post... sad.gif

ps: am trecut in vara prin orasul tau inopinat (Gheorgheni), mi-a parut rau ca nu am avut nr. de tel sa te sun...
May
buretelllllll hug.gif hug.gif hug.gif. Mai ai putin si iti atingi target-ul cheer.gif

P.S.: tease.gif tease.gif tease.gif
Nessie
CITAT(buretel @ 15-09-2008, 02:58 PM) *

ps: am trecut in vara prin orasul tau inopinat (Gheorgheni), mi-a parut rau ca nu am avut nr. de tel sa te sun...

Bureticaaaaa! hug.gif Te-am asteptat si prin orasul meu. Am primit mesajul cu numar luuung in care ziceai ca ma suni sa stabilim o intalnire. crying.gif
anca veselie
foarte aiurea bubule pupic.gif pupic.gif imi pare rau sad.gif
Andreea-Rodica
Bubule imi pare rau ca esti dezamagita. Nu dispera, norocul tau este pe aproape, trebuie doar sa mai lupti sa gasesti job-ul potrivit.
Te inteleg, sunt chiar eu acum intr-o situatie vecina cu disperarea, dar fruntea sus, rasare el si soarele nostru. hug.gif
Mariana
Imi pare rau pt tine Bubule.
Si la mine e cam nasol ca m-am dus pt 9 ore de romana si m-am ales cu 5 de romana, 12 de franceza si 2 de engleza. Cred ca o sa le fac varza la orele copiilor, imi e frica sa nu incurc limbile.
pupic.gif hug.gif
Nessie
hug.gif Bubule, acum am citit in urma si am vazut vestile. Imi pare atat de rau, ca nu am cuvinte. Suntem Toate aici sa te tinem in brate. pupic.gif
buretel
CITAT(May @ 15-09-2008, 03:02 PM) *

buretelllllll hug.gif hug.gif hug.gif. Mai ai putin si iti atingi target-ul cheer.gif

P.S.: tease.gif tease.gif tease.gif

lol.gif M-am ingrasat 600gr in concediu, asa ca tb sa le dau jos. Plus oaresce variatii de zilele astea de la gastroenterocolita sau cum ii spune, din cauza de paine si amidonoase, ca doar din alea avusei voie )).gif Asa ca de azi pe cai, la sala, si la dieta devil.gif
ps: tata.gif tata.gif tata.gif si pupic.gif

CITAT(Nessie @ 15-09-2008, 03:08 PM) *

Bureticaaaaa! hug.gif Te-am asteptat si prin orasul meu. Am primit mesajul cu numar luuung in care ziceai ca ma suni sa stabilim o intalnire. crying.gif

Nessie, am crezut ca am nr gresit. Eu am dat smsul si tot asteptam un semn, ca e ok, ca e bun nr, ca tu esti )).gif )).gif Puteam sa ne intalnim chiar a doua zi, cum scrisesem in sms sorry.gif De-acum, anul viitor, imi pare tare rau sad.gif

Si la Crissy in oras trebuia sa ajung, si nici acolo n-am ajuns, din cauza parintilor sad.gif
dany
Imi pare rau !!!! Eu as zice sa nu te indepartezi de noi acum , sa stai sa bocesti toata ziua , va veni si job-ul tau ! hug.gif
bibi
CITAT(bubbles @ 15-09-2008, 02:46 PM) *

May asta nu e nimic.Am fost la ISJ si a zis cel care era pe partea cu resursele umane ca si asa sunt necalificata adica ca un muncitor care impinge o roaba batista.gif

Bub mic, stai linistita ca vine si randul tau...oricum daca era postul asa ca mai sus, mai bine.Tu nu te-ai dus cu diploma in brate?!

floare.gif
nella
Bubule cuvintele sunt de prisos acum...fruntea sus si sa stii ca vom fi langa tine..nu te inchide in carapacea ta ca nu iti face bine...vino langa noi si poate iti vei ridica moralul in vreun fel pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif floare.gif
nusarich
Andreea , hai, capul sus, n-ai de ce sa-ti fie nici rusine si nici frica. Astia din invatamant sunt facuti gramada. Ai vazut ca la examen ai avut un rezultat foarte bun, ca n-au ei cap sa stie unul de celalalt, asta sa fie rusinea lor, nu a ta. O sa fie bine pana la urma, o sa vezi, eu sunt sigura de asta. pupic.gif
Sexymom
Andreea nu fii suparata, Doamne Doamne cauta altceva mai bun pentru tine.Nu ai de ce sa te superi. pupic.gif
aki
Imi pare tare rau de ce ti s-a intimplat dar asta e...Nua fost sa fie serviciul tau.Si eu cind cautam serviciu asa mi se intimpla si mi-a dat Dumnezeu ce am vrut eu naughty.gif
Asa si la tine va fi un lucru mai bun ca asta wink1.gif hug.gif
Panda
hai ma bubule... pupic.gif
Cherie
pupic.gif Bubu si nu mai fi suparata, cum au zis si fetele, ceva mult mai bun e pus deoparte, numai si numai pentru tine. hug.gif

O zi cat mai buna!
Mariana
pupic.gif hug.gif
bubbles
Buna ziua pupic.gif la fete .Imi dau lacrimile cand citesc incurajarile voastre sorry.gif Am noroc cu babu ca ma face sa rad si incearca sa ma bine dispuna .Azi am in program curatenie generala, spalat cred ca vreo 3 sau 4 masini si apoi sa fac o mancarica cu pulpa de vita grin.gif .Cam atat pt azi doh.gif .In rest .. vreme urata ,ploua si e frig dar poimaine plecam acasa la piatra yahoo.gif .Abia astept ca sa plec din mediul asta bad.gif

CITAT(buretel @ 15-09-2008, 02:58 PM) *

Am sa las numarul pe privat cand apare babu acasa ca nu il stiu pe de rost lol.gif pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 15-09-2008, 03:35 PM) *

foarte aiurea bubule pupic.gif pupic.gif imi pare rau sad.gif

Ancul veselie pupic.gif pupic.gif give_rose.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 15-09-2008, 03:46 PM) *

Bubule imi pare rau ca esti dezamagita. Nu dispera, norocul tau este pe aproape, trebuie doar sa mai lupti sa gasesti job-ul potrivit.
Te inteleg, sunt chiar eu acum intr-o situatie vecina cu disperarea, dar fruntea sus, rasare el si soarele nostru. hug.gif

Andreea eu sigur nu mai calc pe la ISJ niciodata!!!! Mi s-a acrit de atatea pile,bani dati si numai nesimtire !!! Va veni si job-ul meu o data pupic.gif

CITAT(Mariana @ 15-09-2008, 03:48 PM) *

Imi pare rau pt tine Bubule.
Si la mine e cam nasol ca m-am dus pt 9 ore de romana si m-am ales cu 5 de romana, 12 de franceza si 2 de engleza. Cred ca o sa le fac varza la orele copiilor, imi e frica sa nu incurc limbile.
pupic.gif hug.gif

Nasol Mariana pupic.gif hug.gif .Tin pumnii sa faci fata pupic.gif
CITAT(Nessie @ 15-09-2008, 04:14 PM) *

hug.gif Bubule, acum am citit in urma si am vazut vestile. Imi pare atat de rau, ca nu am cuvinte. Suntem Toate aici sa te tinem in brate. pupic.gif

pupic.gif hug.gif
CITAT(dany @ 15-09-2008, 07:02 PM) *

Imi pare rau !!!! Eu as zice sa nu te indepartezi de noi acum , sa stai sa bocesti toata ziua , va veni si job-ul tau ! hug.gif

Nu mai stau sa bocesc ca nu merita .Ma voi angaja si eu o data si o data dar DD a considerat ca nu acum este timpul pupic.gif .POate trebuie sa fac mai inati un baby.gif I-am zis lui babu aseara ca acum asta ar mai trebui ... sa raman insarcinata wacko.gif

CITAT(bibi @ 15-09-2008, 07:10 PM) *

Bub mic, stai linistita ca vine si randul tau...oricum daca era postul asa ca mai sus, mai bine.Tu nu te-ai dus cu diploma in brate?!

floare.gif

Nu conteaza diploma ca se poarta cu tine ca (,) cu o carpa de sters pe jos .Sunt niste nesimtiti si incompetenti.Doar inspectorul general s-a purtat ca un om cu obraz (ca babu s-a dus la el cand l-a enervat ala ca a tipat la el ca sunt ca un muncitor .. si al meu nebunache s-a dus si i-a expus problema inspetorului .Nu va zic cum se auzea cum tipa la nesimtitul celelalt si a stat mai bine de 1/2 de ora in biroul aluia ca babu i-a zis ca macar sa dea dovada de bun simt .. Eh a fost tare faza )).gif )

CITAT(nella @ 15-09-2008, 07:15 PM) *

Bubule cuvintele sunt de prisos acum...fruntea sus si sa stii ca vom fi langa tine..nu te inchide in carapacea ta ca nu iti face bine...vino langa noi si poate iti vei ridica moralul in vreun fel pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif floare.gif

pupic.gif hug.gif

CITAT(nusarich @ 15-09-2008, 09:59 PM) *

Andreea , hai, capul sus, n-ai de ce sa-ti fie nici rusine si nici frica. Astia din invatamant sunt facuti gramada. Ai vazut ca la examen ai avut un rezultat foarte bun, ca n-au ei cap sa stie unul de celalalt, asta sa fie rusinea lor, nu a ta. O sa fie bine pana la urma, o sa vezi, eu sunt sigura de asta. pupic.gif

Rusine nu imi este ca nu are de ce .Doar a luat cea mai mare nota la scris pe Harghita ... macar atat lol.gif pupic.gif hug.gif

CITAT(Sexymom @ 15-09-2008, 10:57 PM) *

Andreea nu fii suparata, Doamne Doamne cauta altceva mai bun pentru tine.Nu ai de ce sa te superi. pupic.gif

give_rose.gif pupic.gif hug.gif

CITAT(aki @ 16-09-2008, 09:14 AM) *

Imi pare tare rau de ce ti s-a intimplat dar asta e...Nu a fost sa fie serviciul tau.Si eu cind cautam serviciu asa mi se intimpla si mi-a dat Dumnezeu ce am vrut eu naughty.gif
Asa si la tine va fi un lucru mai bun ca asta wink1.gif hug.gif

Inca astept ..poate in martie cand se termina somajul imi voi gasi ceva pupic.gif

CITAT(Panda @ 16-09-2008, 11:10 AM) *

hai ma bubule... pupic.gif

pupic.gif hug.gif
CITAT(Cherie @ 16-09-2008, 11:30 AM) *

pupic.gif Bubu si nu mai fi suparata, cum au zis si fetele, ceva mult mai bun e pus deoparte, numai si numai pentru tine. hug.gif

O zi cat mai buna!

pupic.gif hug.gif
CITAT(Mariana @ 16-09-2008, 11:35 AM) *

pupic.gif hug.gif

floare.gif Cum a fost azi la scoala?
bubbles
Am uitat sa va povestesc cum a fost la chef lol.gif .Din pacate nu am avut aparatul la mine sorry.gif dar nu-i nimic ca avem de la cine lua poze )).gif .A fost foarte bine .. de mult nu m-am mai distratat asa de bine si atat am dansat de aveam febra ieri dimineata )).gif .Macar atat...ca m-am distrat duminica seara grin.gif .
De azi gata tigarile, alcoolul si incep dieta .Am sa incerc sa numar calorii sa ved cum merge orc.gif
Panda
orc.gif that's the spirit orc.gif
aki
CITAT(bubbles @ 16-09-2008, 12:20 PM) *

De azi gata tigarile, alcoolul si incep dieta .Am sa incerc sa numar calorii sa ved cum merge orc.gif

Bafta hug.gif
anca veselie
spor la treaba cheer.gif
bubbles
CITAT(Panda @ 16-09-2008, 02:07 PM) *

orc.gif that's the spirit orc.gif

pupic.gif hug.gif

CITAT(aki @ 16-09-2008, 04:25 PM) *

Bafta hug.gif

O sa am nevoie give_rose.gif
CITAT(anca veselie @ 16-09-2008, 04:26 PM) *

spor la treaba cheer.gif

Mersi pupic.gif

fetele .. azi am trecut o proba a vietii foarte mare .Cei de sub noi au facut foc in soba dar nu s-au interesat daca este sau nu bun hornul etc si noroc!!!!!Mare noroc ca a sunat vecinul de deasupra mea si am simtit miros de fum de m-am trezit.Cand am iesit in hol nu vedeam de fum nici la un pas in fata mea.Prima oara m-am dus sa incerc sa deschid geamurile ca am zis ca poate arde ceva in casa dar fumul venea de la soba doh.gif .L-am sunar pe babu de a venit si m-a ajutat .. ca la un moment dat nici nu mai puteam respira si sta cu ochii deschisi de la atat fum batista.gif .O mare cumpana am avut azi ca daca nu ma trezeam ,muream [*****] degeaba intoxicata doctor.gif

De acum incepe greul .. iar spalat pe jos ca e patura de taciune , spalat toata bucataria, aspirat peretii etc bang.gif .Cred ca ma urmareste un ghinion ca imi merge numai rau batista.gif .Aseara cand ma sui pe bicicleta afisajul mergea si cand sa ma apuc de pedalat a fost gata ... nu a mai mers sorry.gif .De acum tb sa ma cronometrez cu telefonul wacko.gif
aki
Si macar vecinii au venit sa se scuze cumva? blink.gif
bubbles
O venit patronul asta de jos si a inceput ca ei nu au stiut, ca asa s-a intamplat si la el acasa ... Da ce ma intereseaza ce s-a intamplat la el???? bang.gif De acum trebuie sa si varuim wacko.gif
Nessie
Andreea, eu zic ca ai avut mare NOROC. hug.gif Bucura-te ca esti in viata. Ghinion era daca se intampla ceva cu tine, dar uite ca Dumnezeu te-a salvat. E un semn ca are un plan cu tine in continuare si nu trebuie sa te opresti aici. pupic.gif
bubbles
Ness la fel am gandit si eu ... Multumesc lui Dumnezeu ca a facut in asa fel incat s ma trezesc batista.gif .Asta e o incercare mai ales ca in ultimele zile am tot zis ca Dd are ceva cu mine si am gresit cu ceva de imi merge numai rau si i-am dus numele in desert wacko.gif .Duminica in loc sa ii faca de 1 an dupa bunica lui Nelutu si 40 de zile dupa bunicu mai lipseam eu wacko.gif bang.gif
bubbles
Sa stau si eu cu voi sa imi beau cafeaua ...Noroc ca aseara m-am culcat la 4 A.M.Toata noaptea m-am invartit in pat wacko.gif .Mai am putin si adorm pe mine yawn.gif .Fumul nu l-am simtit ca usa la camera noastra era inchisa si daca nu auzeam soneria .. dormeam asa bine..Si inca ma gandeam in somn wacko.gif ca dorm asa adanc si visam si vorbeam cu mine ca visez si e bine ca inseamna ca ma odihnesc bang.gif .Cred ca incep sa o iau pe ulei )).gif .Si de acum trebuie ca sa bag la spalat sa iau sa spal toate dulapurile de pe sus din bucatarie bang.gif .Bine ca am facut si ieri acelasi lucru lol.gif .Ieri am mai primit o veste proasta .. O matusa de a mea din craiova a murit ieri dimineata la spital dupa ce ,din cauza unui diabet au trebuit sa ii amputeze picioarele swoon.gif .Plus ca a mai avut si o problema cardiaca .Imi pare foarte rau ca a fost singura care a tinut cu mine cand am plecat de acasa si mereu imi lua apararea in fata bunicilor si mereu le spunea ca am sa plec si nu am sa ma mai uit inapoi doh.gif

Dumnezeu sa o ierte pope.gif
Cherie
Condoleanta Bub! hug.gif
bubbles
Sa va arat un meniu de ieri in mare .. ca am pus la rotund si la stafide, si la seminte etc desi nu cred ca am mancat atat de multe :
Stafide - 50 grame, 149.5 calorii, 1.6 proteine, 0.3 lipide, 39.6 carbohidrati, 1.9 fibre
Alune - 30 grame, 170.1 calorii, 7.8 proteine, 14.7 lipide, 4.8 carbohidrati, 2.6 fibre
Lapte cu cacao si gust de ciocolata - 250 grame, 165.8 calorii, 8 proteine, 3.8 lipide, 25 carbohidrati, 0 fibre
Seminte de floarea soarelui - 50 grame, 291.5 calorii, 11.1 proteine, 25 lipide, 9.7 carbohidrati, 2.8 fibre
Pastrav - 200 grame, 232 calorii, 43 proteine, 5.8 lipide, 0.4 carbohidrati, 0 fibre
Ulei floarea soarelui - 30 grame, 265.2 calorii, 0 proteine, 29.9 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Paine alba - 25 grame, 66.5 calorii, 1.9 proteine, 0.8 lipide, 12.7 carbohidrati, 0.6 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 635 grame, 1340.6 calorii, 73.4 proteine, 80.3 lipide, 92.2 carbohidrati, 7.9 fibre
si mai am o piortie de mancarica de 405.5 calorii adica 1746 calorii wacko.gif si numai din prostioare doh.gif
Sexymom
Bubule am citit de patania cu soba, Doamne, bine ca te-ai trezit, uite cum se poate intampla o nenorocire.
Ai grija de tine de acum inainte . pupic.gif
bubbles
Sexy pupic.gif pupic.gif .Muream din cauza incompetentei a unor nesimtiti doh.gif

Macar bine ca si-a revenit afisajul al bicicleta.nu stiu cum de si-a revenit dar bine ca merge ca sa pot baga dupa ce iese fumul .. o tura cu bicicleta cheer.gif
aki
CITAT(bubbles @ 17-09-2008, 11:34 AM) *

Imi pare foarte rau ca a fost singura care a tinut cu mine cand am plecat de acasa si mereu imi lua apararea in fata bunicilor si mereu le spunea ca am sa plec si nu am sa ma mai uit inapoi doh.gif

Dumnezeu sa o ierte pope.gif

Si unde ai plecat cu babuinul tau? naughty.gif
bubbles
Pai nu am plecat cu babuinul meu .. ci am fugit de acasa la el naughty.gif si de atunci suntem impreuna give_heart.gif
bubbles
Desteptele astea de jos iar au aprins focul in soba !!!! Si iar mi-a intrat fum in toata casa wacko.gif .Cred ca ma imbolnavesc de nervi bang.gif
aki
CITAT(bubbles @ 17-09-2008, 01:24 PM) *

Desteptele astea de jos iar au aprins focul in soba !!!! Si iar mi-a intrat fum in toata casa wacko.gif .Cred ca ma imbolnavesc de nervi bang.gif

Pai vorbeste cu ei.Zile ca suni la politie.Ce faci cu draperiile de la geamuri si o sa miroase hainele voastre ca de la tigan doh.gif )).gif
bubbles
CITAT(aki @ 17-09-2008, 01:26 PM) *

CITAT(bubbles @ 17-09-2008, 01:24 PM) *

Pai vorbeste cu ei.Zile ca suni la politie.Ce faci cu draperiile de la geamuri si o sa miroase hainele voastre ca de la tigan doh.gif )).gif

Deja miros batista.gif .draperiile nu-i bai ca se dau jos usor si se spala dar trebuie acum varuit tot holul si bucataria wacko.gif bang.gif
bubbles
Am apucat si eu sa dorm putin ca eram terminata.Azi noapte numai 4 ore si acum am mai atipit 1 ora jumatate dar m-am trezit din 10 in 10 minute ca mi se parea ca miroase iar a fum wacko.gif .Nu stiu cum o sa dorm la noapte ca mi-e frica de mor batista.gif .
dany
Offff , ce noroc ai avut !!!!! hug.gif

Condoleante pentru matusa ta sad.gif

CITAT(bubbles @ 17-09-2008, 10:00 AM) *

O venit patronul asta de jos si a inceput ca ei nu au stiut, ca asa s-a intamplat si la el acasa ... Da ce ma intereseaza ce s-a intamplat la el???? bang.gif De acum trebuie sa si varuim wacko.gif

wacko.gif wacko.gif Normal ar fii ca cei vinovati sa-ti plateasca daune ( tie si celorlalti vecini afectati ) ! Macar banii de vopsea sau tapet !
bubbles
CITAT(dany @ 17-09-2008, 07:36 PM) *

Offff , ce noroc ai avut !!!!! hug.gif

Condoleante pentru matusa ta sad.gif

CITAT(bubbles @ 17-09-2008, 10:00 AM) *

wacko.gif wacko.gif Normal ar fii ca cei vinovati sa-ti plateasca daune ( tie si celorlalti vecini afectati ) ! Macar banii de vopsea sau tapet !

Dany pupic.gif hug.gif .Mai bine era daca sunam pe 112 sa trimita o masina, sa faca un raport de evaluare si apoi sa il punem pe asta sa plateasca dar ne-am dat seama prea tarziu .. dupa ce a venit babu singur acasa crazy.gif .Dar atata rau ca pentru o galeata de var.. ii multumesc lui Dd ca m-a lasat sa merg mai departe si ca mi-a mai dat zile doh.gif .
Mie pentru matusa mea imi pare rau caera de treaba tare dar pe de o parte e mai bine asa .. ca a luat-o Dd langa el si nu a lasat-o sa se mai chinuie sorry.gif (intelegeti ce vreau sa zic) .
Sper sa reusesc in seara asta sa biciclesc dar ma urc pe dansa cand e meciul si sa vad poate poate reusesc 45 minute cat e o partida grin.gif

dany
Ce meci ????
bubbles
Steaua - Bayern cheer.gif cheer.gif
Iar aseara a jucat CFR.Cluj - As Roma si a castigat Clujul cu 2-1 cheer.gif
bibi
floare.gif
Am venit dupa miros de afumat...hmmm..glumesc, stiu cum e senzatia ca mama era sa-mi faca o nefacuta odata...

O fi sunculitza afumata sau muschi file afumat!?

Asta ca sa-ti ridic moralul.
floare.gif
dany
CITAT(bubbles @ 17-09-2008, 07:01 PM) *

Steaua - Bayern cheer.gif cheer.gif
Iar aseara a jucat CFR.Cluj - As Roma si a castigat Clujul cu 2-1 cheer.gif

Ahaaaaa , la astea te uiti ? )).gif
Stiu ca acastigat Cluj-ul ieri ca doar mi-s microbista blum.gif
maine joaca echipa noastra preferata ( Hamburger SV ) contra FC Urziceni lol.gif lol.gif . Meci tare , frate roll2.gif

CITAT(bibi @ 17-09-2008, 07:17 PM) *

floare.gif
Am venit dupa miros de afumat...hmmm..glumesc, stiu cum e senzatia ca mama era sa-mi faca o nefacuta odata...

O fi sunculitza afumata sau muschi file afumat!?

Asta ca sa-ti ridic moralul.
floare.gif

Cum o stiu eu pe Bubu , o sa zica ca sunculitza ca doar mereu se vede grasa , de unde muschi ? lol.gif
bubbles
Yo...sunculitza afumata lol.gif lol.gif De acum vine greul ca sa vad daca pot dormi batista.gif

Na ca m-a ghicit Dany lol.gif lol.gif lol.gif
bibi
CITAT(bubbles @ 17-09-2008, 08:26 PM) *

Yo...sunculitza afumata lol.gif lol.gif De acum vine greul ca sa vad daca pot dormi batista.gif

Na ca m-a ghicit Dany lol.gif lol.gif lol.gif

Pai, bibicu unde e? E de noapte?

Te-a ghicit , de...
bubbles
Da e la 24 azi .Chiar ieri zicea ca ii trebuie 2 pulovere sa le duca la servici ca in caz ca are foc ori se uda ori miroase a fum si trebuie sa se schimbe si na ca s-a intamplat chiar la el acasa dry.gif
bubbles
Am reusit sa fac 20 minute yahoo.gif .Nu mai spun ca dupa 5 minute eram gata si obosita rau blink.gif .Se cunoaste ca nu am mai facut de mult wacko.gif
Cherie
Hai Steaua, nu Bubule? naughty.gif clap.gif
dany
Ce vreme de kakao e in Bucuresti doh.gif

Nu tin nici cu Bayern ( bleah !! ) , nici cu Steaua ..... deci sa castige cei mai buni ! darrrrr ...parca as vrea sa bata Steaua , asa sunt sanse sa fie eliminati cei de la Bayern lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.