Buna ziua

la fete .Imi dau lacrimile cand citesc incurajarile voastre

Am noroc cu babu ca ma face sa rad si incearca sa ma bine dispuna .Azi am in program curatenie generala, spalat cred ca vreo 3 sau 4 masini si apoi sa fac o mancarica cu pulpa de vita

.Cam atat pt azi

.In rest .. vreme urata ,ploua si e frig dar poimaine plecam acasa la piatra

.Abia astept ca sa plec din mediul asta

CITAT(buretel @ 15-09-2008, 02:58 PM)

Imi pare tare rau pt post...
ps: am trecut in vara prin orasul tau inopinat (Gheorgheni), mi-a parut rau ca nu am avut nr. de tel sa te sun...
Am sa las numarul pe privat cand apare babu acasa ca nu il stiu pe de rost
CITAT(anca veselie @ 15-09-2008, 03:35 PM)

foarte aiurea
bubule

imi pare rau

Ancul veselie
CITAT(Andreea-Rodica @ 15-09-2008, 03:46 PM)

Bubule imi pare rau ca esti dezamagita. Nu dispera, norocul tau este pe aproape, trebuie doar sa mai lupti sa gasesti job-ul potrivit.
Te inteleg, sunt chiar eu acum intr-o situatie vecina cu disperarea, dar fruntea sus, rasare el si soarele nostru.

Andreea eu sigur nu mai calc pe la ISJ niciodata!!!! Mi s-a acrit de atatea pile,bani dati si numai nesimtire !!! Va veni si job-ul meu o data

CITAT(Mariana @ 15-09-2008, 03:48 PM)

Imi pare rau pt tine Bubule.
Si la mine e cam nasol ca m-am dus pt 9 ore de romana si m-am ales cu 5 de romana, 12 de franceza si 2 de engleza. Cred ca o sa le fac varza la orele copiilor, imi e frica sa nu incurc limbile.

Nasol Mariana

.Tin pumnii sa faci fata

CITAT(Nessie @ 15-09-2008, 04:14 PM)

Bubule, acum am citit in urma si am vazut vestile. Imi pare atat de rau, ca nu am cuvinte. Suntem Toate aici sa te tinem in brate.

CITAT(dany @ 15-09-2008, 07:02 PM)

Imi pare rau !!!! Eu as zice sa nu te indepartezi de noi acum , sa stai sa bocesti toata ziua , va veni si job-ul tau !

Nu mai stau sa bocesc ca nu merita .Ma voi angaja si eu o data si o data dar DD a considerat ca nu acum este timpul

.POate trebuie sa fac mai inati un

I-am zis lui babu aseara ca acum asta ar mai trebui ... sa raman insarcinata

CITAT(bibi @ 15-09-2008, 07:10 PM)

Bub mic, stai linistita ca vine si randul tau...oricum daca era postul asa ca mai sus, mai bine.Tu nu te-ai dus cu diploma in brate?!

Nu conteaza diploma ca se poarta cu tine ca (,) cu o carpa de sters pe jos .Sunt niste nesimtiti si incompetenti.Doar inspectorul general s-a purtat ca un om cu obraz (ca babu s-a dus la el cand l-a enervat ala ca a tipat la el ca sunt ca un muncitor .. si al meu nebunache s-a dus si i-a expus problema inspetorului .Nu va zic cum se auzea cum tipa la nesimtitul celelalt si a stat mai bine de 1/2 de ora in biroul aluia ca babu i-a zis ca macar sa dea dovada de bun simt .. Eh a fost tare faza
).gif)
)
CITAT(nella @ 15-09-2008, 07:15 PM)

CITAT(nusarich @ 15-09-2008, 09:59 PM)

Andreea , hai, capul sus, n-ai de ce sa-ti fie nici rusine si nici frica. Astia din invatamant sunt facuti gramada. Ai vazut ca la examen ai avut un rezultat foarte bun, ca n-au ei cap sa stie unul de celalalt, asta sa fie rusinea lor, nu a ta. O sa fie bine pana la urma, o sa vezi, eu sunt sigura de asta.

Rusine nu imi este ca nu are de ce .Doar a luat cea mai mare nota la scris pe Harghita ... macar atat
CITAT(Sexymom @ 15-09-2008, 10:57 PM)

Andreea nu fii suparata, Doamne Doamne cauta altceva mai bun pentru tine.Nu ai de ce sa te superi.

CITAT(aki @ 16-09-2008, 09:14 AM)

Imi pare tare rau de ce ti s-a intimplat dar asta e...Nu a fost sa fie serviciul tau.Si eu cind cautam serviciu asa mi se intimpla si mi-a dat Dumnezeu ce am vrut eu
Asa si la tine va fi un lucru mai bun ca asta

Inca astept ..poate in martie cand se termina somajul imi voi gasi ceva

CITAT(Panda @ 16-09-2008, 11:10 AM)

hai ma bubule...

CITAT(Cherie @ 16-09-2008, 11:30 AM)

Bubu si nu mai fi suparata, cum au zis si fetele, ceva mult mai bun e pus deoparte, numai si numai pentru tine.
O zi cat mai buna!
CITAT(Mariana @ 16-09-2008, 11:35 AM)

Cum a fost azi la scoala?