Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
romanitza
CITAT(bubbles @ 17-09-2008, 12:00 PM) *

O venit patronul asta de jos si a inceput ca ei nu au stiut, ca asa s-a intamplat si la el acasa ... Da ce ma intereseaza ce s-a intamplat la el???? bang.gif De acum trebuie sa si varuim wacko.gif

Andreea,vezi partea buna a lucrurilor...cu ocazia fumului faci curat luna in casa...curatenia de Craciun!!!!!! )).gif

glumesc eu,da cind ma gindesc.... am doua saptamini de cind zic ca varuiesc in bai,am doua si amindoua ar avea nevoie de oleaca de alb.Imi fac curaj,mi-am cumparat var ,perii,...da nu mi se leaga de miini IOC.. blink.gif ,amin mereu cind voi fi libera si am altceva de facut de fiecare data.
De unde esti din Piatra?...eu sint din Dumbrava Rosie,de fapt...
bibi
CITAT(dany @ 17-09-2008, 09:46 PM) *

Ce vreme de kakao e in Bucuresti doh.gif

Nu tin nici cu Bayern ( bleah !! ) , nici cu Steaua ..... deci sa castige cei mai buni ! darrrrr ...parca as vrea sa bata Steaua , asa sunt sanse sa fie eliminati cei de la Bayern lol.gif

Mamaaaa...sa nu-mi zici ca te uiti la meci!!!

Cat e scorul?
Cherie
CITAT(bibi @ 17-09-2008, 09:49 PM) *

Cat e scorul?

0-0 )).gif )).gif
dany
CITAT(romanitza @ 17-09-2008, 08:46 PM) *

am doua saptamini de cind zic ca varuiesc in bai,am doua si amindoua ar avea nevoie de oleaca de alb.Imi fac curaj,mi-am cumparat var ,perii,...da nu mi se leaga de miini IOC.. blink.gif ,amin mereu cind voi fi libera si am altceva de facut de fiecare data.

Pune sotzul la treaba tease.gif . Al meu a facut baia de jos intr-o zi ....E adevarat ca doar a dat alta culoare peste faianta verde care era de cand am luat casa ....dar a terminat-o . Cu tot cu finisaj ....

CITAT(bibi @ 17-09-2008, 08:49 PM) *

Nu tin nici cu Bayern ( bleah !! ) , nici cu Steaua ..... deci sa castige cei mai buni ! darrrrr ...parca as vrea sa bata Steaua , asa sunt sanse sa fie eliminati cei de la Bayern lol.gif

Cat e scorul?

De abia a inceput : 0-0

Nu stiai dar stii acum : sunt o microbista infocata lol.gif
Am dat TV-ul din bucatarie tareeeee si eu stau in birou cu voi dar aud ce se intampla pe acolo grin.gif

CITAT(Cherie @ 17-09-2008, 08:56 PM) *

Cat e scorul?

0-0 )).gif )).gif

Alta microbista ???
Cherie
Neah... se uita iubi )).gif
dany
lol.gif 1-0 pentru Bayern doh.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 17-09-2008, 09:25 PM) *

Hai Steaua, nu Bubule? naughty.gif clap.gif

Da dar din pacate exact cand am deschis TV-ul pe Pro a dat gol Bayern lol.gif Cred ca port ghinion asa ca nu ma mai uit )).gif

CITAT(romanitza @ 17-09-2008, 09:46 PM) *

Andreea,vezi partea buna a lucrurilor...cu ocazia fumului faci curat luna in casa...curatenia de Craciun!!!!!! )).gif

glumesc eu,da cind ma gindesc.... am doua saptamini de cind zic ca varuiesc in bai,am doua si amindoua ar avea nevoie de oleaca de alb.Imi fac curaj,mi-am cumparat var ,perii,...da nu mi se leaga de miini IOC.. blink.gif ,amin mereu cind voi fi libera si am altceva de facut de fiecare data.
De unde esti din Piatra?...eu sint din Dumbrava Rosie,de fapt...

Ai dreptate ca si asa tb sa varuim in bucatarie si se tot cacaie babuinul dar acum nu mai are ce sa faca lol.gif .Din Dumbrava Rosie de langa Piatra? cheer.gif cheer.gif

Cat e scorul?

1-0 pt aia dry.gif
Cherie
Ai luat-o pe urmele mamarutei? )).gif
bubbles
Da .. eu si mamaruta nu ne uitam la meci ca pierd cei cu care tinem lol.gif
Cherie
Schimba postul )).gif
dany
Vezi ca maine joaca Hamburg contra FC Unirea Urziceni la ora 20:00 ( ora ta ) . sa te puna n . a. i .b . a . sa te uiti , auzi ??????????? ca de pierde Hamburg te mananc cu sunci cu tot grin.gif
Cherie
CITAT(dany @ 17-09-2008, 10:13 PM) *

Vezi ca maine joaca Hamburg contra FC Unirea Urziceni la ora 20:00 ( ora ta ) . sa te puna n . a. i .b . a . sa te uiti , auzi ??????????? ca de pierde Hamburg te mananc cu sunci cu tot grin.gif

Wooow ce meci impresionant )).gif
Unirea Urziceni rocks lol.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 17-09-2008, 10:12 PM) *

Schimba postul )).gif

Gata ,gata l-am schimbat grin.gif

Gata .Promit !!!!! nu ma uit .Maine seara mergem pe la fini sa mai discutam si sigur uitam de meciul asta (nuami sa nu stie microbistul de finu de el da eu stau in bucatarie si nu ma uit good.gif Sau sa ma uit si sa tin cu Urziceniul ca sigur pierd atunci lol.gif
dany
CITAT(Cherie @ 17-09-2008, 09:15 PM) *

Chiar ca impresionant lol.gif lol.gif
De unde a aparut Urziceni-ul in Cupa Uefa ???? wacko.gif
CITAT(bubbles @ 17-09-2008, 09:15 PM) *

Gata .Promit !!!!! nu ma uit .Maine seara mergem pe la fini sa mai discutam si sigur uitam de meciul asta (nuami sa nu stie microbistul de finu de el da eu stau in bucatarie si nu ma uit good.gif Sau sa ma uit si sa tin cu Urziceniul ca sigur pierd atunci lol.gif

Treaba ta ce faci dar .-.... vezi ca intri pe mainile mele lol.gif blum.gif
bubbles
M-am apucat de rontait ... stafide drool.gif .Vrea careva? grin.gif
Sa stii ca joaca bine Urziceniul .Au batut Rapidul ultima oara wacko.gif
dany
Mai bine zis : intri in gura mea si ne te mai spala nici 10 ape lol.gif lol.gif

CITAT(bubbles @ 17-09-2008, 09:18 PM) *

Ma-m apucat de rontait ... stafide drool.gif .Vrea careva? grin.gif

Rontaie in continuare .....Eu rontai o tigara blum.gif
bubbles
Atunci nu ma uit!!!Stau retrasa si daca aud ceva de meci ma fac ca nu am auzit si ma retrag lol.gif

Tigari numai!!! Mai ales ca mi-am luat si un tratament pentru albirea dintilor ca aratau naspa de la tigari sorry.gif
Cherie
CITAT(dany @ 17-09-2008, 10:18 PM) *

CITAT(Cherie @ 17-09-2008, 09:15 PM) *

Or fi din greseala, au gresit cupa )).gif
dany

Rapid-ul nu e Hamburg tease.gif
CITAT(Cherie @ 17-09-2008, 09:20 PM) *

lol.gif lol.gif Asa cred si eu lol.gif
bubbles
CITAT(dany @ 17-09-2008, 10:22 PM) *

Rapid-ul nu e Hamburg tease.gif

Da dar vezi ca Rapidul e printre una din cele mai bine cotate echipe de la noi tease.gif .Iar de aparut .. nu stiu de unde a iesit aceasta echipa ca noroc ca am vazut un pic din meciul cu Rapidul de am auzit numele lor lol.gif lol.gif
Gata..am schimbat pe boabe de cafea dar nu de alta dar stafidele au calorii lol.gif
Cherie
CITAT(dany @ 17-09-2008, 10:22 PM) *

Ei sunt prin cupe din astea gen Cupa fermierilor, Cupa agricultorilor )).gif
dany
Baiiii , tu ma sperii deja cu Urziceni-ul ala .....grrrrrr
Oricum te mananc daca bat ei lol.gif
Cherie
Cred ca ar fi culmea )).gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 17-09-2008, 10:28 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(dany @ 17-09-2008, 10:29 PM) *

Baiiii , tu ma sperii deja cu Urziceni-ul ala .....grrrrrr
Oricum te mananc daca bat ei lol.gif

Lasa ca nu va fi rau ca eu am sa tin cu Unirea ca sa castige ai tai pupic.gif

Sa va zic un nou mod de a face ness...introduc cateva boabe de cafea in gura,le mestec bine, apoi pun apa minerala (o gura intreaga), fac galgaituri ca sa se amestice .. si gata cafeaua yes.gif lol.gif lol.gif

CITAT(Cherie @ 17-09-2008, 10:30 PM) *

Cred ca ar fi culmea )).gif

Mi s-a parut ca ai scris calumea si ma gandeam ca ti s-ar parea calumea sa ma manance Dany lol.gif lol.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 17-09-2008, 10:32 PM) *

Lasa ca nu va fi rau ca eu am sa tin cu Unirea ca sa castige ai tai pupic.gif

Sa va zic un nou mod de a face ness...introduc cateva boabe de cafea in gura,le mestec bine, apoi pun apa, fac galgaituri ca sa se amestice .. si gata cafeaua yes.gif lol.gif lol.gif

Poti sa iesi si afara, le ce frig e, le poti si macina lol.gif
dany
CITAT(Cherie @ 17-09-2008, 09:28 PM) *

lol.gif lol.gif Vai de capul meu .....cu cine a ajuns sa joace Hamburg !!!! dar si daca pierde Hamburg sa vezi ce rad lol.gif

CITAT(bubbles @ 17-09-2008, 09:32 PM) *

Sa va zic un nou mod de a face ness...introduc cateva boabe de cafea in gura,le mestec bine, apoi pun apa minerala (o gura intreaga), fac galgaituri ca sa se amestice .. si gata cafeaua yes.gif lol.gif lol.gif

Cand eram mai mica si nu aveam voie la cafea ...furam, boabe de cafea de la maica-mea si le mancam lol.gif lol.gif Fara apa ! Apoi ma chinuiam sa ma spal bine pe dinti sa nu se vada ceva resturi lol.gif
bubbles
Pe mine ma relaxeaza mestecatul boabelor de cafea wacko.gif .Mai mult decat daca as bea o cafea )).gif
bibi
CITAT(bubbles @ 17-09-2008, 10:25 PM) *

Gata..am schimbat pe boabe de cafea dar nu de alta dar stafidele au calorii lol.gif

Bai, la 22.30 tu rontai cafea?

Ce spirite incinse pe marginea meciurilor.

Ca sa pun paie pe foc, sa vezi Hamburgu'la Urziceni... lol.gif lol.gif lol.gif .... o ia pe stadionul satesc!

Hai Urziceni!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cherie
Good morning sunshine pupic.gif
Pe unde umbli?
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
CITAT(bibi @ 18-09-2008, 11:09 AM) *

CITAT(bubbles @ 17-09-2008, 10:25 PM) *

Bai, la 22.30 tu rontai cafea?

Ce spirite incinse pe marginea meciurilor.

Ca sa pun paie pe foc, sa vezi Hamburgu'la Urziceni... lol.gif lol.gif lol.gif .... o ia pe stadionul satesc!

Hai Urziceni!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Rontai din lipsa de ocupatie )).gif

CITAT(Cherie @ 18-09-2008, 11:52 AM) *

Good morning sunshine pupic.gif
Pe unde umbli?

Pai am ajuns la Piatra cheer.gif Si de acum tb sa plec la cumparaturi naughty.gif

CITAT(amalia0701 @ 18-09-2008, 11:57 AM) *

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

pupic.gif pupic.gif olteanca mea iubita

Sa nu va zic ca nu am dormit deloc azi noapte!!!! Ca iar am atipit si am visat numai foc si fum si numai prostii si nu am mai putut dormi batista.gif
Cherie
Gata Bubule, a trecut, nu te mai gandi si tu hug.gif
bubbles
Ehhh is eu mai socata de aia tot visez prostii dry.gif pupic.gif
Cherie
Lasa ca te duci la cumparaturi si uiti!
bubbles
Abia astept sa merg la cumparaturi sa mai clatesc ochii si sa mai cheltui niste banuti lol.gif Is ahtiata dupa asa ceva lol.gif
Cherie
Ce te duci sa cumperi?
bubbles
Inca nu stiu .Ma duc mai mult sa clatesc ochii in vitrine si sa vad daca gasesc ceva sa imi placa ca pt casa trebuie sa intram la Plus sau Kaufland ca sa cumpar )).gif
Cherie
O hainuta, un pantofior??? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
May
CITAT(dany @ 17-09-2008, 07:22 PM) *

maine joaca echipa noastra preferata ( Hamburger SV ) contra FC Urziceni lol.gif lol.gif . Meci tare , frate roll2.gif

Ia nu mai radeti mai de Urziceni, nu va e rusine? )).gif Ca doar mama e nascuta la o aruncatura de bat de Urziceni, acolo si-a facut liceul si si-a mancat adolescenta blushing.gif. Si e oras, da?!!!! Nu e sat! )).gif
aki
Bubule,ce ti-ai luat de la magazine? hug.gif
crissy
pupic.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 18-09-2008, 01:43 PM) *

O hainuta, un pantofior??? naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Nu haine )).gif ca si asa nu mai am pe unde sa le bag sorry.gif

CITAT(May @ 18-09-2008, 01:55 PM) *

CITAT(dany @ 17-09-2008, 07:22 PM) *

maine joaca echipa noastra preferata ( Hamburger SV ) contra FC Urziceni lol.gif lol.gif . Meci tare , frate roll2.gif

Ia nu mai radeti mai de Urziceni, nu va e rusine? )).gif Ca doar mama e nascuta la o aruncatura de bat de Urziceni, acolo si-a facut liceul si si-a mancat adolescenta blushing.gif. Si e oras, da?!!!! Nu e sat! )).gif

pupic.gif Dar nu m-am uitat la meci ... cat s-a terminat? )).gif

CITAT(aki @ 18-09-2008, 03:50 PM) *

Bubule,ce ti-ai luat de la magazine? hug.gif

Pai am luat mai multe prostioare si de la babuin am primit ... un aparat de facut abdomene cu afisaj electronic cheer.gif cheer.gif

CITAT(crissy @ 18-09-2008, 06:47 PM) *

pupic.gif

pupic.gif hug.gif
aki
CITAT(bubbles @ 19-09-2008, 12:21 PM) *

Pai am luat mai multe prostioare si de la babuin am primit ... un aparat de facut abdomene cu afisaj electronic cheer.gif cheer.gif

Si poze cu el? naughty.gif
SARA
pupic.gif give_rose.gif
ce mai faci BUBULE?
Panda
CITAT(aki @ 19-09-2008, 12:49 PM) *

wow... vrem sa vedem aparatul.... girl_cray.gif
nella
We placut si spor la facut abdomene cheer.gif pupic.gif
bubbles

Am dar pun maine pupic.gif

CITAT(SARA @ 20-09-2008, 12:41 AM) *

pupic.gif give_rose.gif
ce mai faci BUBULE?

Abia am ajuns acasa la Gh si e frig de mori aici batista.gif Tu ce faci? pupic.gif

CITAT(Panda @ 20-09-2008, 11:30 AM) *

wow... vrem sa vedem aparatul.... girl_cray.gif

UIte ca asta e .. pana apuc sa pun pozele Aparat

CITAT(nella @ 20-09-2008, 12:46 PM) *

We placut si spor la facut abdomene cheer.gif pupic.gif

Multumesc la fel .. numai ca abdomene nu stiu cand apuc sa fac wacko.gif
bubbles
Aparatul Imagine
Noroc ca l-am luat ca a venit un prieten bun din Italia si mi-a adus o ciocolata de juma de kil lol.gif .Macar ca e amaruie...ii fac maine poza ca sa vedeti cata ciocolata wacko.gif
romanitza
salve Bub... pupic.gif ...de acu sa vezi burtica frumoasa!

am si eu aparat ca al tau...m-am entuziasmat la inceput si apoi gata....is vreo doi ani ca sta prin magazie...offffff...de n-ar fi lenea asta!

Pe unde ai fost prin Piatra? tare mi-e dor de acasa...
bubbles
Salve Roma hug.gif .Eu sper sa nu il arunc prea repede si sa se vada ceva ceva la burtica dry.gif ca daca nu il bat pe babuin ca el l-a luat lol.gif .Prin Piatra am fost cam peste tot .. numai la 1 Mai nu am ajuns ca in rest am strabatut tot orasul )).gif .Vezi ca in urma cu 2-3 pagini am pus niste poze unde sunt si cu orasul nostru vazut din telegondola pupic.gif

Ziua buna la gagici yahoo.gif .Asa bine am dormit .. de mult nu am mai dormit asa wacko.gif .Azi noroc ca e Duminica si nu am cine stie ce treaba de facut .. in afara de facut mancare babuinului ca kucreaza si am zis ca sa fac curat in dulapurile din bucatarie mai tarziu ca sa stiu si eu ce mai am pe acolo lol.gif

Si sa va las si o melodie care imi place la nebunie Voyage
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.