Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
bubbles
Si 2 poze cu peisajul de ieri cand am inceput sa coboram cu masina spre Gh. si se ridica ceata doh.gif
Imagine
Imagine

Azi cred ca fac o salata boeuf numai cu legume )).gif ca am mancat la cineva si mi-a placut tare mult grin.gif .Mai am si o portie din mancarea din vita care are cam 405 calorii si sper sa nu depasesc tare ca in wek iar mi-am facut de cap cu pizza wacko.gif

Si sper sa nu bag in seama ciocolata imensa care am ascuns-o din calea privirilor lol.gif
crissy
bubule, sa stapanesti sanatoasa aparatul!
Ati fost la festivalul sarmalelor drool.gif ? Am vazut la stiri ca si Base a fost pe acolo.
bubbles
Nu am fost ca ieri am venit de la Piatra si nu am stiut ca e festivalul sarmalelor dry.gif ca altefl sigur trageam o fuga pana acolo )).gif
luchi
CITAT(crissy @ 21-09-2008, 11:14 AM) *

Ati fost la festivalul sarmalelor drool.gif ? Am vazut la stiri ca si Base a fost pe acolo.

Cine stie, cunoaste blum.gif . Am auzit si eu ca a fost Festivalul sarmalelor la Praid. Se organizeaza din 2 in 2 ani; anul trecut pe vremea asta eram prin zona, anul asta n-am mai reusit sa ajung, si uite ce-am pierdut.

Bubule, e minunat drumul de la Piatra la Gheorghieni si apoi mai deprate la Sovata. Mie imi place de mor, cred ca e drumul meu preferat, asta daca pun si un popas la Basa, unde fac o mancare dementiala, chiar daca e mai greu sa te intelegi cu unele chelnerite (nem tudom romanu laugh.gif ).

Sa stapanesti sanatoasa aparatu', desi sincer, cred ca ai nevoie doar pentru intretine, in rest esti foarte bine.
bubbles
CITAT(luchi @ 21-09-2008, 01:20 PM) *

Cine stie, cunoaste blum.gif . Am auzit si eu ca a fost Festivalul sarmalelor la Praid. Se organizeaza din 2 in 2 ani; anul trecut pe vremea asta eram prin zona, anul asta n-am mai reusit sa ajung, si uite ce-am pierdut.

Bubule, e minunat drumul de la Piatra la Gheorghieni si apoi mai deprate la Sovata. Mie imi place de mor, cred ca e drumul meu preferat, asta daca pun si un popas la Basa, unde fac o mancare dementiala, chiar daca e mai greu sa te intelegi cu unele chelnerite (nem tudom romanu laugh.gif ).

Sa stapanesti sanatoasa aparatu', desi sincer, cred ca ai nevoie doar pentru intretine, in rest esti foarte bine.

Da eu muream langa TV cand aratau ce bunataturi au facut acolo blink.gif .Cat despre drum eu una .. sunt plictisita de el bad.gif Asa ne-am obisnuit de nici urechile nu ni se mai infunda de la diferenta de presiune lol.gif si babu mereu zice ca masina saraca ia curbele singura ca le stie pe de rost lol.gif .Nu stiu unde e Basa blink.gif dar sa stii ca acum se vorbeste destul de mult romaneste fata de acum 2 ani cand am aparut si noi in zona wink1.gif
Aparatul vreau doar pentru tonifierea musculaturii de la burtica (ca la babuin deja e burdihan )).gif )si maitb un Leg Magic pt picioare dar asta luna viitoare grin.gif
luchi
Basa e un popas, pe drumul dintre Gheorghieni si Sovata. Parca am vazut la tine o fotografie eusa_think.gif - pe marginea drumului sunt un cutit si o furculita imense, si pe partea cealalta e restaurantul, o casuta veche, cu mese si bancute din lemn, o curte superba vara, si chelneritele imbracate in costume traditionale unguresti.
Cherie
pupic.gif Bubule.

Am vazut si eu la TV festivalul sarmalelor, dar unele aratau fooooooooooooooarte dubios. )).gif
bubbles
CITAT(luchi @ 21-09-2008, 01:28 PM) *

Basa e un popas, pe drumul dintre Gheorghieni si Sovata. Parca am vazut la tine o fotografie eusa_think.gif - pe marginea drumului sunt un cutit si o furculita imense, si pe partea cealalta e restaurantul, o casuta veche, cu mese si bancute din lemn, o curte superba vara, si chelneritele imbracate in costume traditionale unguresti.

Cred ca stiu unde zici )).gif dar noi nu am intrat ..doar am facut poze din masina ca am mancat in Praid smile.gif

CITAT(Cherie @ 21-09-2008, 01:31 PM) *

pupic.gif Bubule.

Am vazut si eu la TV festivalul sarmalelor, dar unele aratau fooooooooooooooarte dubios. )).gif

Da am vazut .. mai ales alea lungi facute in tavi de cozonac lol.gif .oricum mai bine ca nu m-am dus ca pana nu gustam din fiecare nu ma lasam si cred ca ajungeam la urgente apoi lol.gif
Cherie
[quote name='bubbles' date='21-09-2008, 01:32 PM' post='151763']

pupic.gif Bubule.

[/quote]
Da am vazut .. mai ales alea lungi facute in tavi de cozonac lol.gif .oricum mai bine ca nu m-am dus ca pana nu gustam din fiecare nu ma lasam si cred ca ajungeam la urgente apoi lol.gif
[/quote]

Hahahahahah, daaaa, aleaa lungi. swoon.gif
bubbles
Atat am ras cu babu de alea .. ca si el spunea ca sigur de alea nu ar manca !!! Acu` am o lene de ma doare si tb sa ii prajesc la sot peste si i-o si duc wacko.gif .Atat ma mai exploateaza lol.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
bubbles
CITAT(Mariana @ 21-09-2008, 02:02 PM) *

pupic.gif hug.gif

pupic.gif Cum merge cu scoala?
bubbles
Fetele imi mai vin blugii marimea 27 yahoo.gif .Ii trag mai greu (nu mai greu ca at cand i-am luat) dar macar mai vin dance2.gif dance3.gif .Cantarul uraciosul iar arata 65 bad.gif dar cred ca si din cauza ca nu am iesit bine afara lol.gif in ultimele zile )).gif
Mariana
Merge bine cu scoala, incep sa ma obisnuiesc, colectivul de profesori este minunat: nu ramane decat sa pun o intrebare si mi-se raspunde chiar mai mult decat este necesar. Copii sunt minunati. ma bucur ca nu lucrez dacat cu a 5-a si a 6-a ca sunt mai ascultatori si intelegatori.
pupic.gif hug.gif
bubbles
Au aparut aici jos la noi 4 catelusi micuti si mi-e atat demila de ei batista.gif dar ce sa fac cu ei .. ca sunt 4 wacko.gif .Unul l-am adus si i-am dat sa manance dar ceilalti nu vor sa se apropie sad.gif
bubbles
Off numai cu gandul la bietii catelusi dar am coborat iar sa vad ce fac si cred ca s-au ascuns cu mama ca e frig afara sad.gif .Ma doare sufletul cand vad asa animale chinuite batista.gif .
Totusi ca sa mai uit de bietele suflete .. sa va pun niste poze cu nepotica din Gh. unde rad si eu - ca sa nu mai zica fetele ca eu nu zambesc in poze si asa se vede ce falci am doh.gif si ca m-am mai ingrasat la fata doh.gif

Imagine

In poza asta se vede si inelul care l-am primit de la babuin dupa nunta acum un an )).gif Nu va uitati ca nu am cercei lol.gif .Pur si simplu nu am mai pus de o saptamana doh.gif
Imagine
_noni_
Andreea, ce scumpa e! pupic.gif cat are? ca am uitat! blushing.gif
bubbles
Face 3 luni saptamana viitoare .E o scumpa si e un copil cuminte.Nu a avut deloc probleme cu ea blink.gif .Nu a facut colici si nici noaptea...daca nu o trezeste mama ei .. nu ii trebuie mancare laugh.gif
_noni_
smile.gif e tare scumpica. cum o cheama? sa-i zic lui Zoran! )).gif
bubbles
Alexia o cheama )).gif .
bibi
Deci se poate si-ti sta bine...si zambind si cu bebe...ce fata de iepurash are. Sa va traiasca la toti..
bubbles
Multumesc bibi blushing.gif .De zambit pot sa zambesc grin.gif dar bebe...inca nu nono.gif .Mai am timp )).gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 21-09-2008, 05:44 PM) *

asa se vede ce falci am doh.gif si ca m-am mai ingrasat la fata doh.gif

Da, tu fata, ce falci naaaaaspa, in locul tau nici n-as mai iesi din casa pina-mi trec tease.gif lol.gif lol.gif

Mai Bubule mai, hai sa fim serioase pupic.gif pupic.gif

Bravo pentru blugi naughty.gif Nu te lua prea mult dupa cintar, stii si tu cum e cu el, are si el toanele lui.
bubbles
CITAT(ganesha @ 21-09-2008, 07:12 PM) *

Da, tu fata, ce falci naaaaaspa, in locul tau nici n-as mai iesi din casa pina-mi trec tease.gif lol.gif lol.gif

Mai Bubule mai, hai sa fim serioase pupic.gif pupic.gif

Bravo pentru blugi naughty.gif Nu te lua prea mult dupa cintar, stii si tu cum e cu el, are si el toanele lui.

lol.gif lol.gif Astea nu se vindeca decat daca fac exercitii pt falci lol.gif
Cherie
Zambeste cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif partytime2.gif laugh.gif
romanitza
uite asa o nepotica o sa am si eu peste vreo citiva ani...abia stept...ca a ta!
faine poze...si la 3 luni pare mai mare..
bubbles
CITAT(Cherie @ 21-09-2008, 07:56 PM) *

Zambeste cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif partytime2.gif laugh.gif

Da da daaaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
CITAT(romanitza @ 21-09-2008, 08:05 PM) *

uite asa o nepotica o sa am si eu peste vreo citiva ani...abia astept...ca a ta!
faine poze...si la 3 luni pare mai mare..

Normal ar trebui de acum sa am tot nepoti ca numai soacra a avut un singur copil ca fratii ei au avut cate 2 sau 3 )).gif iar eu sunt cea mai tinara lol.gif dintre toti grin.gif

Asta is eu pe bicicleta lol.gif lol.gif lol.gif Imagine
Cherie
)).gif

Eu orice fac pe bicicleta, in afara de pedalat, ma ia ameteala blink.gif
bubbles
Eu sunt exact ca pisica asta...cant si dau din cap...Traiesc si melodiile in acelasi timp lol.gif
Cherie
Eu stau cuminte si tin linia continua naughty.gif
bubbles
M-am urcat pe o bicicleta eliptica si pe aia intr-adevar la inceput am ametit wacko.gif smile.gif

Am fugit la bici.gif

acum am vazut ca sunt crocodil lol.gif lol.gif
bubbles
Gata 15 minute de bicla (am considerat ca daca vreau sa fac si la aparat de abdomene sa nu ma termin pe bicla ca si asa a fost greu pana am trecut de primele 5 min doh.gif ) si asa ca am reusit sa fac si 300 de abdomene cheer.gif cate 100 pe fiecare parte grin.gif
Cherie
Ce aparat ti-ai luat? eusa_think.gif
bubbles
Am pus poza pe pagina cealalta .. da sa stiti ca simti cu adevarat ca muncesti la abdomen.As fi facut mai multe dar nu mai puteam de durere blink.gif
Cherie
Interesant naughty.gif
Mariana
Fetelor, ce sunt avatarele aste pe capul vostru?
Reveniti-va.
Bubut esti tare simpatica in poze, falcile cred ca sunt invizibile pt mine.
Iti sta tare bine cu bebe in brate.
O dulceata de copilas, iti vine sa-l mananci.
pupic.gif hug.gif
bubbles
Mariana adica vrei sa zici ca nu iti place pisicul meu cantaret lol.gif .Nu esti prima persoana care imi spune ca imi sta bine cu baby.gif patut.gif dar ce sa fac daca nu ma consider inca pregatita doh.gif
Mariana
Ba imi place pisica ta "e foarte haioasa" cum zice fiica-mea, dar hal de femeie serioasa esti tu cu un asemenea avatar?
lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Pai cine zice ca sunt serioasa naughty.gif lol.gif lol.gif
Cherie
Vezi Bubule? Fatty a mea e mai secsi nana.gif blum.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 21-09-2008, 10:23 PM) *

Vezi Bubule? Fatty a mea e mai secsi nana.gif blum.gif

E super siecsi cu spandexul mulat pe ea lol.gif lol.gif
Cherie
Oh da, are si pelerina giggle.gif
bubbles
Da... imagineaza-ti cand se ridica sa zboare si striga fat power to the rescue lol.gif lol.gif

Cred ca cam asa e si devil.gif care ne ispiteste pe noi cu dulciuri si prostii...striga fat power si vine in mintile noastre lol.gif lol.gif Deja delirez haha.gif
Cherie
Si pe pamant se face umbra, ca in Independence Day lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 21-09-2008, 10:27 PM) *

Si pe pamant se face umbra, ca in Independence Day lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Un nou semn ca se apropie apocalipsa
Cherie
Exact pope.gif
bubbles
Si asa nu ai vazut ca s-ar putea sa disparem pana in 2012? )).gif
Fetele oare are ceva daca beau seara cate 2 l de apa ? blink.gif
Cherie
Deodata? wacko.gif
bubbles
Azi am mancat o mancarica de fasole si dupa calcule mi-a iesit cu tot cu paine cam 500 de calorii si in seara asta am mancat asa :
Cascaval afumat - 80 grame, 282.4 calorii, 17.8 proteine, 21.8 lipide, 1.5 carbohidrati, 0 fibre
Sunca pui Caroli Gourmet Fumee - 100 grame, 98 calorii, 20 proteine, 1.5 lipide, 1 carbohidrati, 0 fibre
Rosii - 100 grame, 18 calorii, 0.9 proteine, 0.2 lipide, 3.9 carbohidrati, 1.2 fibre
Lapte cu cacao si gust de ciocolata - 250 grame, 165.8 calorii, 8 proteine, 3.8 lipide, 25 carbohidrati, 0 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 530 grame, 564.2 calorii, 46.7 proteine, 27.3 lipide, 31.4 carbohidrati, 1.2 fibre
Oare e mult numai pt cina? eusa_think.gif Iar dupa am bagat sportul )).gif

In total am pana in 1200 de calorii grin.gif .

CITAT(Cherie @ 21-09-2008, 10:38 PM) *

Deodata? wacko.gif

Pai nu...am baut un litru in o ora...ca am pus sticla langa mine si am tot baut )).gif
Cherie
Incearca sa bei apa multa de-a lungul zilei. Daca faci sport, e ok sa bei apa.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.