Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
anca veselie
asa te vreau pupic.gif
si ca sa ma laud: nu am mai mancat dulciuri de o luna grin.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 12-02-2008, 10:58 AM) *

asa te vreau pupic.gif

Wooow!!! Ce frumoooos!!!! Bravo! Cum ai reusit? cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Eu n-am mai mancat de duminica si parca mi se rupe sufletul sorry.gif
bubbles
CITAT(anca veselie @ 12-02-2008, 12:58 PM) *

asa te vreau pupic.gif

Mama felicitari cheer.gif cheer.gif
CITAT(MissDiorCherie @ 12-02-2008, 01:01 PM) *

Wooow!!! Ce frumoooos!!!! Bravo! Cum ai reusit? cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Eu n-am mai mancat de duminica si parca mi se rupe sufletul sorry.gif

Si eu stau numai cu gandul la ele sorry.gif ca stiu ca e interzis.Daca nu m-as gandi ca la un aliment interzis nu mi-ar trebui lol.gif
Cherie
O declar pe Anca eroina mea!!! plecaciune.gif
Parca imi face bine sa vad persoane cu atata vointa, ca la mine... nush ce sa mai fac batista.gif

Si eu sunt la fel Bubule, daca ar fi dulciurile la liber, probabil ca mi-ar placea branza de vaci cu 0% grasime si salata verde lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Da ,da Anca plecaciune.gif plecaciune.gif )).gif .Eu cand mi-e pofta de ceva bun .. rod bomboane de menta lol.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 12-02-2008, 11:06 AM) *

Da ,da Anca plecaciune.gif plecaciune.gif )).gif .Eu cand mi-e pofta de ceva bun .. rod bomboane de menta lol.gif

Mie nu-mi plac dry.gif
Dar as roade cu placere niste Rum Kokos naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
anca veselie
miss dior, am facut click blum.gif si mie imi plac dulciurile de mor dar acum CHIAR vreau sa slabesc asa ca toata vointa mea e canalizata in acest sens. din pacate m-am reapucat de fumat blushing.gif am voie in schimb dropsuri orbit fara zahar, asa ca pap din alea grin.gif plus ca voi sunteti in sesiune, stres, invatat. eu zic ca examenele-s mai importante floare.gif

ps rum kokos w00t.gif w00t.gif imi plac de mor!
lilistiuca
offf.....eu in sesiune imi faceam crutoane (mama de fapt) si mincam ciocolatele chinezesti, din alea mici, in tipla aurie.....mama, ce vremuri....asta se intimpla in anii 80.... lol.gif

ce batrina sunt... doh.gif

CITAT(anca veselie @ 12-02-2008, 01:37 PM) *

[

ma bat cu fiica-mea pe ele....sunt nebunie curata.....mincam o punga la o strigare... )).gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 12-02-2008, 11:37 AM) *

miss dior, am facut click blum.gif si mie imi plac dulciurile de mor dar acum CHIAR vreau sa slabesc asa ca toata vointa mea e canalizata in acest sens. din pacate m-am reapucat de fumat blushing.gif am voie in schimb dropsuri orbit fara zahar, asa ca pap din alea grin.gif plus ca voi sunteti in sesiune, stres, invatat. eu zic ca examenele-s mai importante floare.gif

Eu nici macar nu am incercat sa fumez, imi place sa fumez, e singurul meu viciu cheer.gif
Am luat si eu de la iubi un drops din ala fara zahar si mi-a placut! Uite o idee buna! mersi pupic.gif

Cat despre Rum Kokos naughty.gif naughty.gif naughty.gif devil.gif

CITAT(lilistiuca @ 12-02-2008, 12:39 PM) *

ma bat cu fiica-mea pe ele....sunt nebunie curata.....mincam o punga la o strigare... )).gif

Asa sunt si eu cu mama mea! hug.gif
anca veselie
eu m-am lasat de 2 ori pana acum lol.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 12-02-2008, 02:59 PM) *

eu m-am lasat de 2 ori pana acum lol.gif

Si te-ai re-apucat? nono.gif
anca veselie
da grin.gif
bubbles
Si eu incerc sa ma las de fumat .. grin.gif .Am si saptamani cand nu fumez..la mine e mai mult un moft acum si nu un viciu lol.gif .Cred ca un pachet m-ar tine si 2-3 saptamani lol.gif .Am curs la 4 dar nu ma duc...nu am chef smile.gif
anca veselie
foarte urat din partea ta! du-te fugutza la scoala, ca vin cu batul!
Cherie
CITAT(anca veselie @ 12-02-2008, 03:03 PM) *

da grin.gif

salut.gif
Tre` sa murim si noi din ceva nu? blum.gif
Ce facem daca nu fumam si ne calca vreo masina? lol.gif devil.gif

CITAT(bubbles @ 12-02-2008, 03:21 PM) *

Si eu incerc sa ma las de fumat .. grin.gif .Am si saptamani cand nu fumez..la mine e mai mult un moft acum si nu un viciu lol.gif .Cred ca un pachet m-ar tine si 2-3 saptamani lol.gif .Am curs la 4 dar nu ma duc...nu am chef smile.gif

Ei, tu arzi hartia degeaba! Ori fumezi ori nu fumezi bataita.gif
Te-ai dus la scoala? Ai? tease.gif
anca veselie
CITAT(MissDiorCherie @ 12-02-2008, 06:38 PM) *

da grin.gif

salut.gif

uite, la asta nu m-am gandit lol.gif
lilistiuca
la fel zice si sotul meu, ca tot omul trebuie sa moara de ceva...el va muri de tigara.... sad.gif
julyalina
eu nu fumez. nu am fumat niciodata pentru ca nu am vrut , desi oportunitati am avut. totusi, singura data cand am tras a fost dintr-o narghilea acum 1 an. am fost la o cafenea indiana si ... mi-a placut ca era parfumata dar m-am cam ametit )).gif

pupic.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 12-02-2008, 10:16 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 12-02-2008, 06:38 PM) *

da grin.gif

salut.gif

uite, la asta nu m-am gandit lol.gif

naughty.gif lol.gif

CITAT(julyalina @ 13-02-2008, 08:30 AM) *

eu nu fumez. nu am fumat niciodata pentru ca nu am vrut , desi oportunitati am avut. totusi, singura data cand am tras a fost dintr-o narghilea acum 1 an. am fost la o cafenea indiana si ... mi-a placut ca era parfumata dar m-am cam ametit )).gif

pupic.gif

Foarte bine July! pupic.gif
Narghileaua e altceva, narghilea pot fuma si copiii!
Mie una, nu-mi place grin.gif
julyalina
mie imi place )).gif as mai vrea sa repetam vizita rolleyes.gif
anca veselie
si mie-mi place narghileaua!
bubule, pe unde umbli? la scoala? blum.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Nu la scoala lol.gif Cursul era la calculatoare nu la faculta blum.gif si nu am avut chef sa merg crazy.gif .Ieri am amncat ok pana pe seara cand am gustat si ceva dulce .. dar nu imi pare rau wacko.gif .Nu mai numar .. inca blum.gif
bubbles
Am uitat sa mentionez ca am si facut 30 minute de bicicleta aseara grin.gif .
Cherie
Ia te uite dom'ne ce fata serioasa avem aici! hug.gif

pupic.gif
Anna
pupic.gif bubu

si mie imi place narghileaua, si e asa o atmosfera frumoasa in valea regilor, esti invaluit in fumul ala frumos mirositor.
de pepene galben imi place mult
de fumat fumez si eu din an in paste, mai mult la vreun party ceva sau cand ies cu fetele la discutii blum.gif )).gif

Cherie
Bubule, ce cadou ai primit? cheer.gif
bubbles
Nu am mai fost dupa cadouri blum.gif .Cred ca maine cand mergem in Piatra ca de acolo avem ce sa alegem )).gif

Ziua yahoo.gif la toata lumea .Azi stau singura cheer.gif si ma uit la Dvd si mai citesc ceva pentru examene si tb sa ii fac parjoale babuinului .. dar atat ca ieri am fost cuminte si am spalat toate hainele ..doar la Fritz tb sa mai fac azi curat lol.gif
bubbles
Am uitata sa va spun ca si aseara am biciclcit 30 minute cheer.gif cheer.gif .
ironmissy
bravo pt biciclit!!! pupic.gif

ce rau imi pare ca efectiv n-am unde sa pun o bici in camera mea. sau oriunde altundeva in casa. sorry.gif
bubbles
CITAT(ironmissy @ 14-02-2008, 03:04 PM) *

bravo pt biciclit!!! pupic.gif

ce rau imi pare ca efectiv n-am unde sa pun o bici in camera mea. sau oriunde altundeva in casa. sorry.gif

Eu am pus-o in camera unde dormim ca nici noi nu prea avem loc sorry.gif .
Azi am stat ,m-am uitat la Elizabeth the golden age si am citit din cursuri grin.gif .maine plecam acasa cheer.gif .Habar nu am ce sa iau cadou babuinului .. i-am luat pe moment o cana cu zodia lui .. dar mi-am luat si mie una cu zodia mea )).gif
Si am uitat sa va spun ce vreau eu cadou ... vreau sa luam gresie sa punem in baie grin.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 14-02-2008, 09:32 PM) *

Si am uitat sa va spun ce vreau eu cadou ... vreau sa luam gresie sa punem in baie grin.gif

ce romantica esti!!! lol.gif

pupic.gif
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 15-02-2008, 08:32 AM) *

ce romantica esti!!! lol.gif

pupic.gif

Chiar ca! lol.gif lol.gif lol.gif
julyalina
pupic.gif
mai bine asa hug.gif sf valentin e importat si la noi e nebunie mare doar de cativa ani incoace. Asa cum scrie la semnatura Gabitzei,
CITAT
Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul.
trebuie sa te porti frumos cu celalat tot timpul nu doar 1 zi / an floare.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Pup fetele cucietele care m-au vizitat pupic.gif .Se pare ca de Sf valentin am primit cel mai frumos cadou de la cantarul meu grin.gif -700g cheer.gif cheer.gif

Am schimbat si tickerul in caz ca nu ati vazut lol.gif lol.gif
anca veselie
bravo bubule pupic.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 15-02-2008, 03:18 PM) *

Ziua yahoo.gif .Pup fetele cucietele care m-au vizitat pupic.gif .Se pare ca de Sf valentin am primit cel mai frumos cadou de la cantarul meu grin.gif -700g cheer.gif cheer.gif

Felicitari Bubulino! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
crissy
cheer.gif cheer.gif Bravo! Asteptam sa ne dai vestea buna si cu pragul psihologic wink1.gif
aki
CITAT(bubbles @ 15-02-2008, 04:18 PM) *

Pai asa nu mai merge sorry.gif .Cum te ajung eu daca tu fugi inainte mad.gif
butterfly
felicitari pt cele 700 g !La cat mai multe wink1.gif) pupic.gifpupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .A trecut si ziua lui babu cheer.gif cu bine.Am facut un tort drool.gif swoon.gif
Cherie
pupic.gif Bubu si sper ca te-ai distrat!
bubbles
Poze de aseara Poze
lilistiuca
sa-ti traiasca, sa fie sanatos!!!

misto totul.....si tentant!!!!

pupic.gif
bubbles
Apropo eu sunt cea in Roz blum.gif
anca veselie
la multi ani pt babu!!!!!!!
fain tortul naughty.gif
bubbles
Anca pupic.gif a fost cu specific barbatesc..facut de mine )).gif
anca veselie
foarte frumos din partea ta pupic.gif
aki
Nu ma vazut ca ai pus poze,ca vroiam sa ne arati poz tortului blum.gif
Sexymom
La multi ani sotului tau, frumoase poze, gustos tortul, misto `pantalonii roz )).gif
bubbles
Pantalonii roz sunt Marimea S swoon.gif si acum ma incap si cu ciorapi grosi pe dedesubt ohmy.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.