Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
bubbles
CITAT(ganesha @ 26-09-2008, 12:49 AM) *

Daaaa, maaaa, de aia nu ma puteam eu loga acum, ca se revarsa burtica ta si impiedica accesul lol.gif

Sa le porti iubita si cu succese (de care vrei tu tease.gif )!

Pai vezi blum.gif de acum nu mai pun poze cu mine unde sa mi se vada suncile tease.gif
CITAT(May @ 26-09-2008, 12:58 AM) *

vezi bubule, nu mai pune poze d-astea ca nu mai poate lumea sa intre pe forum )).gif incurci circulatia lol.gif

tease.gif blum.gif tata.gif

CITAT(buretel @ 26-09-2008, 09:12 AM) *

Beey, m-am "speriat" si eu, am intrat pe contrasens lol.gif lol.gif
pupic.gif Bubule-slabanog, weekend placut!

ps: am uitat, pt May tata.gif tata.gif tata.gif )).gif
Nu maaa, te pupic.gif blum.gif

pupic.gif Buretelul .. mi-a fost dor de tine hug.gif
CITAT(Sexymom @ 26-09-2008, 06:38 PM) *

Iti stau super lucrusoarele, sa le porti sanatoasa si sa te faci bine cat mai repede. pupic.gif

Multumesc Sexy pupic.gif .Ma simt mult mai bine .. a fost doar o viroza hug.gif
CITAT(ella_mina @ 28-09-2008, 11:29 AM) *

arati foarte bine bubu pupic.gif
la cate kg ai ajuns?
spor la mancat sanatos in continuare si la cat mai mult sport!!!

La kg ma invart in jurul celor de pe ticker desi imi vin hainele de la 60-61 de kg mult mai bine .Ieri am luat oleaca pe mine si rochita de mireasa si imi era mai larga ca anul trecut doh.gif cand aveam 60 de kg la nunta blink.gif .
Ella pupic.gif

Aseara am facut o mancare de cartofi cu ciolan afumat drool.gif si am mancat si eu o portie ca imi curgeau balele lol.gif
Sexymom
Eu fac azi shaorma ca si mie imi curg balele.
Duminica placuta grasutzo lol.gif lol.gif .(sper ca nu crezi ce spun)
nella
o duminica frumoasa bubule si ma bucur ca te simti mai bine pupic.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 28-09-2008, 11:46 AM) *

CITAT(ganesha @ 26-09-2008, 12:49 AM) *

Daaaa, maaaa, de aia nu ma puteam eu loga acum, ca se revarsa burtica ta si impiedica accesul lol.gif

Sa le porti iubita si cu succese (de care vrei tu tease.gif )!

Pai vezi blum.gif de acum nu mai pun poze cu mine unde sa mi se vada suncile tease.gif

Pai normal ca n-ai sa mai pui. Ca sa pui poze cu sunci ar trebui mai intii sa faci rost de sunci . tata.gif giggle.gif
bubbles
CITAT(Sexymom @ 28-09-2008, 01:34 PM) *

Eu fac azi shaorma ca si mie imi curg balele.
Duminica placuta grasutzo lol.gif lol.gif .(sper ca nu crezi ce spun)

Multumesc la fel pupic.gif .shaworma drool.gif
CITAT(nella @ 28-09-2008, 04:34 PM) *

o duminica frumoasa bubule si ma bucur ca te simti mai bine pupic.gif

Si tie Nella hug.gif

CITAT(ganesha @ 28-09-2008, 04:42 PM) *

Pai normal ca n-ai sa mai pui. Ca sa pui poze cu sunci ar trebui mai intii sa faci rost de sunci . tata.gif giggle.gif

tata.gif tease.gif

Azi am fost la iarba verde ca a fost frumos si cald afara grin.gif
Cherie
pupic.gif si sper ca te simti mai bine! hug.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 28-09-2008, 10:24 PM) *

pupic.gif si sper ca te simti mai bine! hug.gif

pupic.gif Cherie.
pupic.gif fetele .Am ajuns la piatra ca sa ma inscriu la master doh.gif
bubbles
Sa va povestesc ce am facut ieri...Am iesit la padure cu nasii si inca o pereche de prieteni si am facut o tocana la ceaun drool.gif in mijlocul naturii )).gif Am sa pun si poze cand ajung acasa la Gh.A fost super fain grin.gif )).gif Azi am de umblat o gramada dar na...ce sa fac acum ,trebuie sa fac si masterul doh.gif
bubbles
Gata si cu plimbatul sweating.gif .Nici nue cald rau afara si eu cu geaca groasa+maiou+pulover pe mine wacko.gif da macar am transpirat grin.gif .Am gasit revista de care spunea Ramo - Beau Monde cu DVD yahoo.gif doar ca tb sa il vad cand ajung la Gh ca aici nu am DVD doh.gif
bubbles
Merge cd-ul si la calc meu yahoo.gif .Sa notez ce am mancat azi (cu tot cu prostii )).gif )
-o portie mancare de ceapa cu pui (facuta fara sare ca are bunica probl cu tensiunea si fara ulei);
-o portie de pui cu smantana facuta la fel (fara sare si ulei)
-2 fornetti cu telemea blush.gif
-cateva Viva Choco Rolls (sunt inainte de rusi si cere corpul numai prostii wacko.gif
-o portie mica de branzica cu smantana si mamaliguta grin.gif

Nu va mai spun ca Sambata e marele eveniment cand vom fi nasi doh.gif si daca bag in continuare asa prostii in mine nu ma mai cuprinde rochia wacko.gif
bubbles
In loc de mamaliga cu branza si smantana am mancat tot mancare de ceapa drool.gif ca e mai slaba decat smantana in combinatie cu branza de vaci de tara si mamaliga )).gif Am reusit sa fac si cele 10 min de incalzire de pe cd-ul cu dra Raicu grin.gif .Ma dor picioarele rau de tot wacko.gif si asa am obosit numai in astea 10 min .. se cunoaste ca nu mai am rezistenta dar sper sa imi revin repede )).gif
ganesha
Felicitari pentru inscrisul la master! floare.gif

Simbata asta esti nasica?
Mariana
pupic.gif hug.gif give_rose.gif hug.gif pupic.gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 30-09-2008, 02:59 AM) *

Felicitari pentru inscrisul la master! floare.gif

Simbata asta esti nasica?

Da G. .Sambata asta e marele eveniment wacko.gif .Felicitari si pt Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals.Stii ca ai zis ca tb sa mai adaugi ceva ... blum.gif cheer.gif
CITAT(Mariana @ 30-09-2008, 09:11 AM) *

pupic.gif hug.gif give_rose.gif hug.gif pupic.gif

pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif
aki
Salutari Bubule.Am asa de mult treaba ca nici nu am cind sa stau cu voi la vorba doh.gif
Cherie
pupic.gif Bubule!
bubbles
CITAT(aki @ 30-09-2008, 11:58 AM) *

Salutari Bubule.Am asa de mult treaba ca nici nu am cind sa stau cu voi la vorba doh.gif

pupic.gif
CITAT(Cherie @ 30-09-2008, 12:09 PM) *

pupic.gif Bubule!

hug.gif give_rose.gif

Gataaaa m-am inscris yahoo.gif .Trebuie sa apara si rusii bang.gif si sunt umflata ca o gogoasa .. ca sa nu mai zic ca arata cantarul 66 de kg dry.gif batista.gif
bibi
Te-ai inscris la master?
Ce domeniu...?
bubbles
Managaement organizational si al resurselor umane pupic.gif
bibi
CITAT(bubbles @ 30-09-2008, 01:09 PM) *

Managaement organizational si al resurselor umane pupic.gif

Resurse umane..buuuunnn...ai cautat joburi pe bestjobs?

bubbles
Nu am cautat ca pe Gh nu sunt puse sad.gif .trebuie sa caut direct in oras doh.gif
aki
pupic.gif
bubbles
Pana acum am asa:
mamaliga 5
ciorba de cartofi 4
mancare de ceapa 3
total:12p .. mai am inca 7 wacko.gif .incerc sa imi revin doh.gif .Am punctat cu aroximare dar oricum daca am pus .. am pus mai mult poate la mamaliga )).gif
Ramo
doh.gif Esti mai rau ca vremea...nu ziceai tu aseara ca te apuci de calorii??? doh.gif
Panda
felicitari pt master bubule... si vad ca te apuci de ww.. da zau ca nu inteleg de ce.. sport iti trebuie tie... ca si mie... dar multicel nu asa in gluma.. give_rose.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 30-09-2008, 03:31 PM) *

doh.gif Esti mai rau ca vremea...nu ziceai tu aseara ca te apuci de calorii??? doh.gif

Si mie mi s-a parut tot asa, am zis ca am pierdut vreun raspuns de al ei pe undeva ca nu apuc sa citesc tot forumul in fiecare zi.
Lasa, macar sa se tina de ww... cheer.gif
Andreea-Rodica
Trec si pe aici sa pup masteranda. hug.gif
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 30-09-2008, 03:31 PM) *

Ramona pana nici vremea nu ma intrece pupic.gif Nu pot cu calorii .. daca m-am obisnuit cu WW si le stiu in mare deja caloriile la majoritatea alimentelor si i-e mult mai usor si la fructe, legume etc hug.gif

CITAT(Panda @ 30-09-2008, 03:39 PM) *

felicitari pt master bubule... si vad ca te apuci de ww.. da zau ca nu inteleg de ce.. sport iti trebuie tie... ca si mie... dar multicel nu asa in gluma.. give_rose.gif

Pai vreau sa revin inapoi macar la 60 de kile give_rose.gif

CITAT(Mariana @ 30-09-2008, 05:44 PM) *

pupic.gif hug.gif

pupic.gif pupic.gif hug.gif

CITAT(bibi @ 01-10-2008, 08:13 AM) *

Si mie mi s-a parut tot asa, am zis ca am pierdut vreun raspuns de al ei pe undeva ca nu apuc sa citesc tot forumul in fiecare zi.
Lasa, macar sa se tina de ww... cheer.gif

Bibi pupic.gif pupic.gif hug.gif nu pot cu calorii ca nu am rabdarea sa cantaresc chiar tot doh.gif .Asa la WW stiu ca pastele pana la saturatie 4p, cartofii fierti 2p etc give_rose.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 01-10-2008, 08:30 AM) *

Trec si pe aici sa pup masteranda. hug.gif

Sarut mana pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .O noua zi de cucerit lumea cheer.gif
bubbles
V-am promis cateva poze de la iarba cu ceaunul aburind cu mancare si 2 cu mine grin.gif
Imagine
Imagine

Imagine

Imagine
Panda
mancare si apa o vaz... dar pe tine nu te vaz sad.gif

PS: am vazut ticker-ul tu cu abdomenele... se pare ca-l muncesti pe aparat ; nu-l lasi deloc
bubbles
Obesrvtai pozitia de futomodel lol.gif
Imagine

Panda mai am de trecut inca 200 ca am uitat inainte sa plec de acasa.Diseara sper sa mai fac 300 si 20 min de tae-bo cheer.gif

Aici eram stramba toata blink.gif
Imagine

In sfarsit s-a incalzit si la noi si .. astia au dat caldura in calorifere wacko.gif .Cand era frig afara si faceam foc in soba nu dadea nimeni nimic .. iar acum ca e cald afara au mai bagat si caldura doh.gif
Panda
hmmm, as manca si eu o mancarica la ceun acolo pe dealurile alea si langa apa aia rolleyes.gif
bubbles
A fost foarte buna dar .. mi-a fost cam rau dupa bad.gif ..Nu stiu de ce..poate ca am mancat cu pofta unknw.gif
Panda
CITAT(bubbles @ 02-10-2008, 10:58 AM) *

A fost foarte buna dar .. mi-a fost cam rau dupa bad.gif ..Nu stiu de ce..poate ca am mancat cu pofta unknw.gif

sau poate fiinda era cam grasa lol.gif ... am vazut kaiser/ ceva de genul asta
bubbles
CITAT(Panda @ 02-10-2008, 11:01 AM) *

CITAT(bubbles @ 02-10-2008, 10:58 AM) *

sau poate fiinda era cam grasa lol.gif ... am vazut kaiser/ ceva de genul asta

Mda .. era carne de porc si costita si era grasa ..si cum nu prea am mai mancat gras ,cred ca din cauza asta )).gif
bubbles
Sa va spun ca aseara dupa ce am mancat bine ieri aveam 65.2 kg iar acum .. 64.9 kg.Cum [*****] ca doar am fost si la toaleta blush.gif si numai 300g .. poate sa fie de la rusi? blink.gif

Am avut si un casut de 2.5kg si l-am portionat in felii si l-am pus la congelator sa fie pe iarna cheer.gif .In frigider am si urda dar u ma ating de ea nici batuta blink.gif .
Am uitat sa va spun ca mama mea ieri a luat examenul si este Medic Primar JC_boogie.gif cheer.gif

Diseara merge la teatru romanesc swoon.gif cu Caludiu Bleont .. "un barbat si mai multe femei" )).gif
Mi-am luat o sunca de pui cu 1.8p la 100g cheer.gif
aki
Felicitari mamei tale.
Esti suparata pe mine? rolleyes.gif
bibi
CITAT(bubbles @ 02-10-2008, 12:17 PM) *

Sa va spun ca aseara dupa ce am mancat bine ieri aveam 65.2 kg iar acum .. 64.9 kg.Cum [*****] ca doar am fost si la toaleta blush.gif si numai 300g .. poate sa fie de la rusi? blink.gif

Am avut si un casut de 2.5kg si l-am portionat in felii si l-am pus la congelator sa fie pe iarna cheer.gif .In frigider am si urda dar u ma ating de ea nici batuta blink.gif .
Am uitat sa va spun ca mama mea ieri a luat examenul si este Medic Primar JC_boogie.gif cheer.gif

Diseara merge la teatru romanesc swoon.gif cu Caludiu Bleont .. "un barbat si mai multe femei" )).gif
Mi-am luat o sunca de pui cu 1.8p la 100g cheer.gif

Felicitari mamei!

NU TE MAI CANTARI....
Uite eu am facut-o de 2 ori intr-o luna..

Cred ca stai prea mult acasa...eu nu am timp sa ma cantaresc.
May
Ce futomodel esti naughty.gif, vad a ai parasit clubul celor care beau doar apa plata cu lamaie si ai intrat in cel Cu lingura langa ceaun. Aia sunt raiatii noi? naughty.gif pupic.gif

Felicitari pt mama ta! cheer.gif
Cherie
CITAT(Panda @ 02-10-2008, 09:57 AM) *

hmmm, as manca si eu o mancarica la ceun acolo pe dealurile alea si langa apa aia rolleyes.gif

Subscriu!!!
dany
N-am mai vazut mancare la ceaun de .......nspemiideani .....Inund tastatura imediat ......
romanitza
BUB...ce te invidiez pupic.gif ...faina bucatareasa si decorul e minunat...
ganesha
Bubule, cind vad ceaunu' ala mi se face dor de cooooort, si de ceaunul aferent rolleyes.gif Faine poze!
Bravo pentru mama ta!
bubbles
CITAT(aki @ 02-10-2008, 01:12 PM) *

Felicitari mamei tale.
Esti suparata pe mine? rolleyes.gif

Cum sa fiu suparata pe tine si de ce sa fiu ? pupic.gif hug.gif

CITAT(bibi @ 02-10-2008, 01:28 PM) *

Felicitari mamei!

NU TE MAI CANTARI....
Uite eu am facut-o de 2 ori intr-o luna..

Cred ca stai prea mult acasa...eu nu am timp sa ma cantaresc.

Bibi nu ma mai cantaresc ca mai rau imi fac doh.gif cel putin pana trec rusii (daca mai vin wacko.gif )

CITAT(May @ 02-10-2008, 02:53 PM) *

Ce futomodel esti naughty.gif, vad a ai parasit clubul celor care beau doar apa plata cu lamaie si ai intrat in cel Cu lingura langa ceaun. Aia sunt raiatii noi? naughty.gif pupic.gif

Felicitari pt mama ta! cheer.gif

May eu mi-s cu ceaunu si mancarea afumata grin.gif .Da raiatii noi sunt aia pupic.gif

CITAT(Cherie @ 02-10-2008, 03:12 PM) *

CITAT(Panda @ 02-10-2008, 09:57 AM) *

Subscriu!!!

pupic.gif floare.gif

CITAT(dany @ 03-10-2008, 12:26 AM) *

N-am mai vazut mancare la ceaun de .......nspemiideani .....Inund tastatura imediat ......

Pai cand ai sa vii la Praid cu Dirk .. o sa mergem si la un ceaun pupic.gif

CITAT(romanitza @ 03-10-2008, 01:05 AM) *

BUB...ce te invidiez pupic.gif ...faina bucatareasa si decorul e minunat...

Roma pupic.gif pupic.gif pupic.gif Intr-adevar decorul e criminal aici hug.gif

CITAT(ganesha @ 03-10-2008, 01:14 AM) *

Bubule, cind vad ceaunu' ala mi se face dor de cooooort, si de ceaunul aferent rolleyes.gif Faine poze!
Bravo pentru mama ta!

Inca nu am fost niciodat acu cortul dar la anul am zisca macar 2-3 zile sa mergem si noi pupic.gif

Fetele multumesc pentru felicitarile pt mamica mea give_rose.gif Adevarul e ca sunt mandra rau de ea cheer.gif

Ieri nu m-am mai putu tine de numarat ca ne-au scos nasii la un gratar pe Bicajel (undeva langa Lacul Rosu - de fapt se preconizeaza ca statiunea acolo se va muta) si am mancat ciorba,gratar si friptura la cuptor de .. miel ..Eu care in viata mea nu am mancat ,mi-a placut la nebunie wacko.gif .Am sa va pun si cateva poze cu locul unde am fost de nu imi venea mie sa cred ca sunt acolo .. e facut ceva gen pensiune din afara..dar mai bine las sa vorbeasca pozele )).gif

Ca sa va descriu in mare .. te aflii in mijlocul naturii si ai toate conditiile: piscina, jacuzzy,sezlonguri, dusuri langa piscina, gratar facut din piatra , aranjamente din pietre masive + aranjamente floarale care mai de care, cazare la casute unde are baie cu lavoar, toaleta si cabina de dus, incazlire in casuta ,TV LCD ,frigider etc iar afara pt a mai face sport este si un teren mare de alergat si de jucat fotbal sau volei etc .E criminal swoon.gif .Este undeva unde avem si noi pamant si vrem si noi sa ne facem casuta de vacanta )).gif

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

MAine e ziua cea mare cand voi nasa bad.gif wacko.gif
bubbles
In mare cam asta e in calorii meniul pe azi:
Cereale musli cu fructe Sanovita - 50 grame, 166 calorii, 4.8 proteine, 2 lipide, 34.1 carbohidrati, 4.9 fibre
Lapte cu cacao si gust de ciocolata - 150 grame, 99.5 calorii, 4.8 proteine, 2.3 lipide, 15 carbohidrati, 0 fibre
Pui, pulpe fara piele - 300 grame, 627 calorii, 78 proteine, 33 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Piersici - 200 grame, 78 calorii, 1.8 proteine, 0.6 lipide, 19 carbohidrati, 3 fibre
Mar, Ionatan - 100 grame, 52 calorii, 0.4 proteine, 0.2 lipide, 13.8 carbohidrati, 2.4 fibre
Ananas compot rondele si suc - 500 grame, 300 calorii, 2 proteine, 0.5 lipide, 78.5 carbohidrati, 4 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 1300 grame, 1322.5 calorii, 91.8 proteine, 38.6 lipide, 160.4 carbohidrati, 14.3 fibre

Iar ca puncte e asa:
50 g cereale cu muslie fara zahar 2.9
lapte cu cacao 150g 2
300g pulpa fara piele 7.5
piersica si mar 0
500 g ananas compot light 5
total 17.4p cheer.gif yahoo.gif

Sper sa ma pot tine de el .. dar daca e sa schimb ceva poate o sa schimb pulpele eusa_think.gif
bibi
Mama ce misto e acolo, zi si tu mai exact, cum se numea "localul"...ca poate gasim ceva preturi si pe internet. Ma rog acum de piscina nu mai e dar...e de perspectiva.

Ce faci tu le numeri in toate felurile ca poate te potolesti?

Petrecere frumoasa maine. Vezi ca pe seara ploua cica.

Du frate cantarul ala undeva sau nu-i mai pune baterii...
bubbles
CITAT(bibi @ 03-10-2008, 01:23 PM) *

Mama ce misto e acolo, zi si tu mai exact, cum se numea "localul"...ca poate gasim ceva preturi si pe internet. Ma rog acum de piscina nu mai e dar...e de perspectiva.

Ce faci tu le numeri in toate felurile ca poate te potolesti?

Petrecere frumoasa maine. Vezi ca pe seara ploua cica.

Du frate cantarul ala undeva sau nu-i mai pune baterii...

Se numeste Pensiunea Teo dar inca nu are pagia de net ca vara asta i-a dat drumul pupic.gif Casuta cu 2 paturi a fost 150 RON .E foarte frumos ca esti in mijlocul naturii si unde te uiti sunt numai munti impaduriti si este un aer curat tare naughty.gif
Pai incerc sa combin si WW si caloriile cat pot pupic.gif .Oricum imi iau si ceva gros la mine ca nunta e la rstaurantul unde am avut si noi in Lacul Rosu si sigur va fi frig doh.gif .Cantarul am zis ca il duc la cineva ca ma enerveaza cand il vad in baie lol.gif
bibi
Retinut.

E interesant.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.