Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
May
Asta sa fie problema )).gif macar de ne-am intalni wink1.gif

Eu am o mare problema acum cu omu` meu... vrea alt calculator si se comporta ca un copil de 5 ani. Ma intreaba daca sunt de acrod, ce parere am... ii spun ca nu are nevoie de altul, ca nu e momentul, ca avem alte prioritati si el pune botul ala bosuflat si zice ``da` vrea si eu altulll`` exact ca un copil! mad.gif Santaj d-ala emotional de parca nu ii cumpar acadele dry.gif. Daca ii spun ca nu sunt de acord, e suparat, daca ii spun sa faca ce vrea, iar se supara ... el vrea sa fiu eu de acord doh.gif. M-a sucit, m-a invartit... maine mergem sa ne uitam la oferte tease.gif
bubbles
May dar de ce nu incearca sa il imbunateasca pe cel care il aveti acum ca sigur l-ar ajunge mai putin pupic.gif
dany
CITAT(bubbles @ 03-10-2008, 11:22 PM) *

Dany nu-i problema ca stiu si eu un cuvant in germana .. sau cred ca stiu lol.gif wurtz=part lol.gif lol.gif L-am invatat in clasa a 9 a naughty.gif

na , am mai invatat un cuvant nou .....Eu stiu alt cuvant pentru acelasi inteles lol.gif
CITAT(May @ 03-10-2008, 11:25 PM) *

Asta sa fie problema )).gif macar de ne-am intalni wink1.gif

Eu am o mare problema acum cu omu` meu... vrea alt calculator si se comporta ca un copil de 5 ani. Ma intreaba daca sunt de acrod, ce parere am... ii spun ca nu are nevoie de altul, ca nu e momentul, ca avem alte prioritati si el pune botul ala bosuflat si zice ``da` vrea si eu altulll`` exact ca un copil! mad.gif Santaj d-ala emotional de parca nu ii cumpar acadele dry.gif. Daca ii spun ca nu sunt de acord, e suparat, daca ii spun sa faca ce vrea, iar se supara ... el vrea sa fiu eu de acord doh.gif. M-a sucit, m-a invartit... maine mergem sa ne uitam la oferte tease.gif

V-ati uitat per Ebay ??????
Cand povestesti de al tau .....parca il vad pe al meu . Si ....cand , la un moment dat , zic : ok , cumpara . Zice el : nuuu , ca n-avem bani lol.gif lol.gif Sa mor , nu alta doh.gif
May
Ar fi fost bine sa il ajunga mai putin, dar daca il auzi cate vrea w00t.gif. A zis ca isi ia altul nou care sa aibe 80% din ce vrea el, mie mi-l lasa pe al lui iar pe cel pe care il folosesc eu il face bucatele si le adauga la celelalte ca asta ce il am eu are o gramada de piese cumparate recent wacko.gif

Mi-e si aiurea sa ii zic ceva pt ca el aduce banii in casa si eu ii cheltui. El niciodata nu vrea nimic, pana si haine trebuie sa il oblig de-a dreptul sa isi ia, sau sa i le iau eu fara sa stie. E adevarat ca vrea o data pe an si el ceva, dar atunci e ceva bomba )).gif

Scaunul lui de la calculator arata jalnic, am dat comanda de altul acum 2 saptamani si maine e posibil sa il aduca... si toate astea fara sa il intreb nimic pt ca el niciodata nu si-ar lua ceva pt el... in schimb pt mine.. wacko.gif
bubbles
Clasa de langa noi facea germana si asta a fost singurul cuvant care ni l-au zis tot anul si de aia l-am retinut lol.gif

Eu cu al meu nici nu ma pun in gura degeaba .. ii zic ca e treaba lui si problema lui )).gif
May
dany a gasit niste pc-uri beton pe net, nu stiu daca pe ebay... dar la atatia bani mi-e teama sa cumpar ceva de pe net, plus ca noi avem nevoie sa putem face rate sad.gif
bubbles
CITAT(May @ 04-10-2008, 12:34 AM) *

Ar fi fost bine sa il ajunga mai putin, dar daca il auzi cate vrea w00t.gif. A zis ca isi ia altul nou care sa aibe 80% din ce vrea el, mie mi-l lasa pe al lui iar pe cel pe care il folosesc eu il face bucatele si le adauga la celelalte ca asta ce il am eu are o gramada de piese cumparate recent wacko.gif

Mi-e si aiurea sa ii zic ceva pt ca el aduce banii in casa si eu ii cheltui. El niciodata nu vrea nimic, pana si haine trebuie sa il oblig de-a dreptul sa isi ia, sau sa i le iau eu fara sa stie. E adevarat ca vrea o data pe an si el ceva, dar atunci e ceva bomba )).gif

Scaunul lui de la calculator arata jalnic, am dat comanda de altul acum 2 saptamani si maine e posibil sa il aduca... si toate astea fara sa il intreb nimic pt ca el niciodata nu si-ar lua ceva pt el... in schimb pt mine.. wacko.gif

M-ai ametit total wacko.gif doh.gif Eu nu prea zic ca am si motive lol.gif .de ce sa imi iasa par alb cand pot sa stau relax si fara nervi doar ca .. daca ma vede prea relax nici atunci nu-i bine doh.gif

CITAT(May @ 04-10-2008, 12:35 AM) *

dany a gasit niste pc-uri beton pe net, nu stiu daca pe ebay... dar la atatia bani mi-e teama sa cumpar ceva de pe net, plus ca noi avem nevoie sa putem face rate sad.gif

Pai voi vreti numai unitatea nu?Fara monitor?
May
Pai acum avem 2 pc-uri: al meu si al lui. Cand va veni cel nou, al meu o sa il faca bucati, eu o sa raman cu al lui cel vechi si el cu cel nou. Si staiii ca a zis el ca il face bucati... dar parca vad ca mi-l tine si pe asta wacko.gif

CITAT(bubbles @ 03-10-2008, 11:37 PM) *

Habar n-am... ia stai sa-l intreb w00t.gif

Cica ia si monitorul numai daca prinde o oferta sa fie ieftin sau gratis )).gif
bubbles
CITAT(May @ 04-10-2008, 12:39 AM) *

Pai acum avem 2 pc-uri: al meu si al lui. Cand va veni cel nou, al meu o sa il faca bucati, eu o sa raman cu al lui cel vechi si el cu cel nou. Si staiii ca a zis el ca il face bucati... dar parca vad ca mi-l tine si pe asta wacko.gif

CITAT(bubbles @ 03-10-2008, 11:37 PM) *

Habar n-am... ia stai sa-l intreb w00t.gif

No...deci e clar lol.gif .O sa fie May logata la 2 calculatoare si o sa ne tian mereu sub papuc lol.gif Eu zic sa tii unul si in bucatarie sa pui si camera web si sa dai sa vedem si noi cum faci mancare tease.gif
Da pai vezi ca daca vrea a il fol si pe al 3 lea ii tb si monitor )).gif
dany
CITAT(May @ 03-10-2008, 11:34 PM) *

Hmmmm, or fii frati ai nostrii domni ????? wacko.gif

Abia astept sa-mi spui reactia lui la noul scaun cheer.gif
CITAT(bubbles @ 03-10-2008, 11:34 PM) *

Clasa de langa noi facea germana si asta a fost singurul cuvant care ni l-au zis tot anul si de aia l-am retinut lol.gif

Ar fii trebuit sa retii mai multe ca , uite , ai dat epste mione si am pretentii sa stii germana blum.gif grin.gif

CITAT(May @ 03-10-2008, 11:35 PM) *

Te inteleg fffff bine , crede-ma !!!!!! Dar , cum zici si tu , PC-uri de cumparat pe net sunt destule dar depinde de pretentiile celui care vrea sa cumpere . A fost o idee aiurea din partea mea !
rate !!! Offfffffff......
bubbles
Si al meu la fel .. nu vrea nimic cate un an si cand vrea o trazneste rau de tot.de ex acum dupa ce ca vom cununa dimineata wacko.gif i-a trebuit si GPS si lant de aur.GPS si-a luat si sapt asta isi ia lantul wacko.gif .dar ce sa ii spun cand la el ii incap si hainele de vara si cele de iarna pe 2 rafturi in sifonier iar la mine .. nu imi ajung 2 sifoniere lol.gif
dany
CITAT(May @ 03-10-2008, 11:39 PM) *

Nu putea si el sa deschida gura cand ne-am vazut in Brasov ???????? Dupa ce m-am intors acasa , al meu a dat un monitor socrului meu pentru ca , pur si simplu , il enerva sa avem 2 si sa folosim doar 1. Laptop-ul il folosim , mai nou , din an in paste doh.gif
bubbles
Ca sa nu mai zic de pantofi,saboti, cizme etc )).gif

Dany da eu de unde sa stiu ca voi da peste cineva care stie germana lol.gif .La ora aia noi ne amuzam doar de cuvantul ast a:))
May
Sper sa ii placa scaunul. Initial am vrut sa fie o surpriza dar nu am putut sa ma abtin si i-am zis. In secunda doi trebuia sa caut scaune pe net ca sa ii gasesc unul asemanator cu ce i-am luat, ca e si el curios ca o pisica )).gif. La el nu e neaprat cum arata un lucru, ci cum se simte cu el rolleyes.gif
dany
CITAT(bubbles @ 03-10-2008, 11:45 PM) *

Si al meu la fel .. nu vrea nimic cate un an si cand vrea o trazneste rau de tot.de ex acum dupa ce ca vom cununa dimineata wacko.gif i-a trebuit si GPS si lant de aur.GPS si-a luat si sapt asta isi ia lantul wacko.gif .dar ce sa ii spun cand la el ii incap si hainele de vara si cele de iarna pe 2 rafturi in sifonier iar la mine .. nu imi ajung 2 sifoniere lol.gif

la noi in dressing sunt 8 chestii de atarnat hainele .....Ghici cine are 6 si cine doar 2 ???

CITAT(May @ 03-10-2008, 11:47 PM) *

Sper sa ii placa scaunul. Initial am vrut sa fie o surpriza dar nu am putut sa ma abtin si i-am zis. In secunda doi trebuia sa caut scaune pe net ca sa ii gasesc unul asemanator cu ce i-am luat, ca e si el curios ca o pisica )).gif. La el nu e neaprat cum arata un lucru, ci cum se simte cu el rolleyes.gif

Ahhhhhh , deci nu ti-ai putut tine gura cu surpriza doh.gif
bubbles
CITAT(dany @ 04-10-2008, 12:48 AM) *

CITAT(bubbles @ 03-10-2008, 11:45 PM) *

la noi in dressing sunt 8 chestii de atarnat hainele .....Ghici cine are 6 si cine doar 2 ???
CITAT(May @ 03-10-2008, 11:47 PM) *

Ahhhhhh , deci nu ti-ai putut tine gura cu surpriza doh.gif

Ghici ghicitoare cine-i oare??? Greu tare de ghicit .. sa fie oare Dany tease.gif lol.gif lol.gif
May
Vaiiiii a trebuit sa stau dupa el sa citeasca toata pagina asta sa vada ce vorbim lol.gif ca l-am intrigat cu intrebarea despre calculator, cred ca s-a speriat ca ii iau eu pc pe ascuns lol.gif. Acum rade cu gura pana la urechi si e multumit ca si ai vostrii sunt la fel, nu numai el lol.gif
bubbles
CITAT(May @ 04-10-2008, 12:50 AM) *

Vaiiiii a trebuit sa stau dupa el sa citeasca toata pagina asta sa vada ce vorbim lol.gif ca l-am intrigat cu intrebarea despre calculator, cred ca s-a speriat ca ii iau eu pc pe ascuns lol.gif. Acum rade cu gura pana la urechi si e multumit ca si ai vostrii sunt la fel, nu numai el lol.gif

Asta da surpriza lol.gif lol.gif lol.gif
May
Cica lol.gif vaiii, cica sa va spun ca el nu are loc de hainele mele in sifonie, ca am un sertar numai cu posete si ca la el si chilotii sunt inghesuiti lol.gif
bubbles
Vezi poate provoci infarct saracului om tease.gif

CITAT(May @ 04-10-2008, 12:51 AM) *

Cica lol.gif vaiii, cica sa va spun ca el nu are loc de hainele mele in sifonie, ca am un sertar numai cu posete si ca la el si chilotii sunt inghesuiti lol.gif

Al meu stie cum e lol.gif Bergenbier prietenii stiu de ce lol.gif lol.gif
May
El e fericit acum ca maine ii cumpar ``acadea`` lol.gif. Bun, maine doar mergem sa ne uitam, apoi mai vedem si in functie de ce gaseste grin.gif

Mersi ca ati vb cu mine despre asta, simteam ca explodez )).gif
bubbles
CITAT(May @ 04-10-2008, 12:54 AM) *

El e fericit acum ca maine ii cumpar ``acadea`` lol.gif. Bun, maine doar mergem sa ne uitam, apoi mai vedem si in functie de ce gaseste grin.gif

Mai am si eu momente de astea cand simt ca bubui si .. imi pun castile si cant lol.gif .Nu zic ca in momentele alea simte si al meu explodeaza lol.gif dar doar din cauza lui ajung in asa hal incat sa cant lol.gif

Nu stiu cum face si al meu .. de multe ori merge sa se uite .. doar si ajunge cu obiectul acasa dry.gif

A..ca sa nu va zic ca azi cand i-am dus mancare .. m-a anuntat ca si-a luat capace la masina ca doar nu poate sa mearga ca nas cu capace urate wacko.gif .Mai am 4 ore si apare babuinul si plecam )).gif O sa fiu o nasa droghi lol.gif
May
La faza asta nu ajunge cu obiectul acasa ca trebuie sa ii faca muma-sa ratele dry.gif. Cred ca asta ma dispera cel mai rau dry.gif
bubbles
CITAT(May @ 04-10-2008, 12:58 AM) *

La faza asta nu ajunge cu obiectul acasa ca trebuie sa ii faca muma-sa ratele dry.gif. Cred ca asta ma dispera cel mai rau dry.gif

Da e naspa cand depinzi de cineva dry.gif

No, droghi nasa va paraseste.un week placut va doresc si un somn usor pupic.gif asta daca ma pot dezlipi de calculator )).gif
dany
CITAT(May @ 03-10-2008, 11:54 PM) *

Anytime ! hug.gif

CITAT(bubbles @ 03-10-2008, 11:57 PM) *

Mai am 4 ore si apare babuinul si plecam )).gif O sa fiu o nasa droghi lol.gif

Adica ?????? Ce ai bagat sub nas de cand vorbesti cu noi ? lol.gif
CITAT(May @ 03-10-2008, 11:58 PM) *

Adica , cum ???? Ce treaba are mama-sa ????
bubbles
Slanina am prizat )).gif .Dar oricum numai de la oboseala si tot droghi voi fi .. sa va spun programul..
La 6 plecam spre Piatra.Ne oprim la Chei sa ne schimbam.La 9:30 trebuie sa fim la civila. La 11:30 ma duc la coafat.La 1:30 cel tarziu plecam spre Pey (din nou ca el e din aceeasi zona ca babunul) .Mergem il luam pe el de acasa si la 3-3:30 plecam spre Piatra dupa ea.La 5-5:30 tb sa fim la Biserica.Iar apoi inapoi spre Lacul Rosu pana la 8. wacko.gif .
May
dany noi nu avem dreptul de munca deci nu putem face rate, trebuie sa le faca mama-sa pe numele ei sad.gif

bubule distractie faina maine si sa nu uiti de poze cheer.gif
bubbles
Am sa fac cat mai multe poze cheer.gif .Abia astept si am niste emotii cat mine de mari si de late insolduri lol.gif lol.gif
dany
Ai de capul meu ce program ai , Andreea doh.gif Baga o tuica ( ahhhhhh , nu ai ca n-ai fost la blocu` vecin doh.gif ) sau altceva si sa vezi ca vei dormi , cat de cat .
parca ma vad pe mine ! Nici eu nu pot dormi inaintea unui eveniment important sad.gif . Nu stiu cum de nu au vazut fetele cearcanele mele cand ne-am intalnit ....Eram varza de obosita )).gif

Aha , am inteles acum , May pupic.gif

CITAT(bubbles @ 04-10-2008, 12:26 AM) *

Am sa fac cat mai multe poze cheer.gif .Abia astept si am niste emotii cat mine de mari si de late insolduri lol.gif lol.gif

daaa, daaaaa , daca nu ziceai ceva de soldurile tale mari si grase nu puteai pleca la somn tease.gif
bubbles
CITAT(dany @ 04-10-2008, 01:29 AM) *

Ai de capul meu ce program ai , Andreea doh.gif Baga o tuica ( ahhhhhh , nu ai ca n-ai fost la blocu` vecin doh.gif ) sau altceva si sa vezi ca vei dormi , cat de cat .
parca ma vad pe mine ! Nici eu nu pot dormi inaintea unui eveniment important sad.gif . Nu stiu cum de nu au vazut fetele cearcanele mele cand ne-am intalnit ....Eram varza de obosita )).gif

Aha , am inteles acum , May pupic.gif

CITAT(bubbles @ 04-10-2008, 12:26 AM) *

daaa, daaaaa , daca nu ziceai ceva de soldurile tale mari si grase nu puteai pleca la somn tease.gif

nu plec inca ca degeaba a bag in pat )).gif Si nuami bine ca mi-am pus si o melodie ca sa incep bine ziua )).gif Bea finu si cu nanasu dance3.gif dance2.gif .Am niste vermut si 2 sticle de whisky (pt servit ca asa e obiceiul .. servesc si nasii) si mai am si o sticla de brandy in biblioteca (pua la pastrare lol.gif

Orisicum sper sa mearga brici )).gif programul .Noi stim cam cum e ca la fel a fost si la noi grin.gif .Asa imi misc maine seara bucile pe ringul de dans doamne doamne :lalalala:
May
Apropo de solduri lol.gif

Mergeam azi la sala, eram f aproape, mai aveam doar sa trec o intersectie. Eu asteptam la trecerea de pietoni si din prima masina care a oprit la stop a iesit un baiat cu capul pe geam si a inceput sa zica: bravo blondino ca te duci la sala, daca mai dai jos din solduri te faci buna-buna lol.gif
bubbles
Ma gandesc sa iau pe sub rochie si pantalonii de transpirat si lol.gif lol.gif sa trag peste ei ciorapii )).gif

CITAT(May @ 04-10-2008, 01:33 AM) *

Mergeam azi la sala, eram f aproape, mai aveam doar sa trec o intersectie. Eu asteptam la trecerea de pietoni si din prima masina care a oprit la stop a iesit un baiat cu capul pe geam si a inceput sa zica: bravo blondino ca te duci la sala, daca mai dai jos din solduri te faci buna-buna lol.gif

lol.gif lol.gif Radem desi e cam badarn dry.gif ca mie sa imi zica unul asa il si trosnesc lol.gif
May
Adevarul este ca cei de aici fac comentarii f cu bun simt, in cazul in care le fac. De obicei imi spun buna ziua. blondo... la revedere, blondo... o zi buna, blondo... Fara blondo nu se poate lol.gif. Tipul asta de azi chiar m-a amuzat )).gif

CITAT(bubbles @ 04-10-2008, 12:34 AM) *

Ma gandesc sa iau pe sub rochie si pantalonii de transpirat si lol.gif lol.gif sa trag peste ei ciorapii )).gif

Numai asa se umple ringul de apa lol.gif
bubbles
CITAT(May @ 04-10-2008, 01:37 AM) *

Adevarul este ca cei de aici fac comentarii f cu bun simt, in cazul in care le fac. De obicei imi spun buna ziua. blondo... la revedere, blondo... o zi buna, blondo... Fara blondo nu se poate lol.gif. Tipul asta de azi chiar m-a amuzat )).gif

CITAT(bubbles @ 04-10-2008, 12:34 AM) *

Numai asa se umple ringul de apa lol.gif

Pai si daca ai in cap .. sa spunem o culoare dubioasa cum e caramiziul .. Ar zice buna caramizio? lol.gif lol.gif
Da dar nu-i problema daca se umple ringul de dans cu apa ca pompierul e langa mine si baga furtunele ca sa faca loc si la mai multa lol.gif lol.gif
dany
CITAT(bubbles @ 04-10-2008, 12:33 AM) *

nu plec inca ca degeaba a bag in pat )).gif Si nuami bine ca mi-am pus si o melodie ca sa incep bine ziua )).gif Bea finu si cu nanasu dance3.gif dance2.gif .Am niste vermut si 2 sticle de whisky (pt servit ca asa e obiceiul .. servesc si nasii) si mai am si o sticla de brandy in biblioteca (pua la pastrare lol.gif

hehehe , ce melodie misto !!!!!! Numa`` buna de dantuit .......iar mi se face dor de o nunta romaneasca sad.gif
CITAT(May @ 04-10-2008, 12:33 AM) *

lol.gif lol.gif
May
Eu nu cred ca imi mai iau pantalonii la sala ca mi-e rusine ca ud aparatele blushing.gif
dany
CITAT(bubbles @ 04-10-2008, 12:39 AM) *

Da dar nu-i problema daca se umple ringul de dans cu apa ca pompierul e langa mine si baga furtunele ca sa faca loc si la mai multa lol.gif lol.gif

Depinde unde baga furtunul tease.gif blushing.gif

CITAT(May @ 04-10-2008, 12:40 AM) *

Eu nu cred ca imi mai iau pantalonii la sala ca mi-e rusine ca ud aparatele blushing.gif

I-ai avut pe tine ? Cum a fost ? Prima oara stiu .....dar apoi ?

No , s-o treminat melodia sad.gif Acu` sa caut altele in genul asta lol.gif

pana atunci ascult ( iar !! ) jaga jaga lol.gif
May
Pe sub fuste la fete lol.gif
bubbles
CITAT(dany @ 04-10-2008, 01:40 AM) *

CITAT(bubbles @ 04-10-2008, 12:33 AM) *

hehehe , ce melodie misto !!!!!! Numa`` buna de dantuit .......iar mi se face dor de o nunta romaneasca sad.gif
CITAT(May @ 04-10-2008, 12:33 AM) *

lol.gif lol.gif

Imi pare bine ca iti place melodia ca e uan din preferatele noastre cheer.gif .Altii care ii ascultam sunt Suzana si Puiu .Au niste melodii faine tare Suzana
CITAT(May @ 04-10-2008, 01:40 AM) *

Pai si daca le uzi ce? tease.gif

CITAT(dany @ 04-10-2008, 01:41 AM) *

CITAT(bubbles @ 04-10-2008, 12:39 AM) *

Depinde unde baga furtunul tease.gif blushing.gif

Drept ca la asta nu m-am gandit lol.gif lol.gif Acum depind si rusii cat sunt de ... vanjosi si de curgatori lol.gif lol.gif Poate nu imi ajunge nici macar un Pempers lol.gif lol.gif
May
CITAT(dany @ 04-10-2008, 12:43 AM) *

A fost si mai rau wacko.gif mai ales ca am un aparat pe care zici ca schiez, deci imi arunc picioarele in stanga si indrepata si imi zburau picaturi de pe sub pantaloni. Am udat si baza aparatului si parchetul pe langa. Pe aparat au cazut atatea picaturi incat s-au unit la un moment dat si au facut asa un firicel de apa care a cazut pana pe parchet doh.gif. Imi venea sa intru in pamant blushing.gif
bubbles
Jaga, jaga rulz la nunti botezuri etc rock.gif
May
bubu daca le ud, urmatorul care vine dupa mine oare cum o sa se simta? sad.gif. Mai e un tip care transpira enorm, cand alearga ii sar stropi de pe frunte desi se sterge continuu cu prosopul, dar macar la el nu e cu intentie wacko.gif
bubbles
CITAT(May @ 04-10-2008, 01:45 AM) *

CITAT(dany @ 04-10-2008, 12:43 AM) *

A fost si mai rau wacko.gif mai ales ca am un aparat pe care zici ca schiez, deci imi arunc picioarele in stanga si indrepata si imi zburau picaturi de pe sub pantaloni. Am udat si baza aparatului si parchetul pe langa. Pe aparat au cazut atatea picaturi incat s-au unit la un moment dat si au facut asa un firicel de apa care a cazut pana pe parchet doh.gif. Imi venea sa intru in pamant blushing.gif

Mi te si imaginez cu un picior in dr si unul in stg lol.gif lol.gif Am patit si eu .. doar ca la mine se adunase in spate la behind si ziceai ca am facut pe mine lol.gif

CITAT(May @ 04-10-2008, 01:47 AM) *

bubu daca le ud, urmatorul care vine dupa mine oare cum o sa se simta? sad.gif. Mai e un tip care transpira enorm, cand alearga ii sar stropi de pe frunte desi se sterge continuu cu prosopul, dar macar la el nu e cu intentie wacko.gif

eu glumeam blum.gif ca si eu cand mergeam cu pantalonii imi luam un prosop mare dupa mine in sala si il puneam pe aparate casa nu las urme blum.gif

Dany uite si asta imi place la nebunie lol.gif nu ca ar bate apropouri la mine si soacra dar... Sa traiasca socrul meu
May
Sa traiasca socrul meu la 3000 de km distanta lol.gif
bubbles
CITAT(May @ 04-10-2008, 01:51 AM) *

Sa traiasca socrul meu la 3000 de km distanta lol.gif

Si asa .. al meu e la 50 km lol.gif
dany
Bueyyyyy , sa-mi traiasca socrul ca e la 1,5 km si e tare de treaba tease.gif

Bubule , m-ai cam dat peste cap cu muzica ta cheer.gif Am primit de la Ramo un CD cu muzica lautareasca si tiganeasca grin.gif . Mistoooo , nene !!!!
Da` acum ascult ( iar ) melodia mea preferata ! Am pus-o la mine ....
bubbles
CITAT(dany @ 04-10-2008, 01:58 AM) *

Bueyyyyy , sa-mi traiasca socrul ca e la 1,5 km si e tare de treaba tease.gif

Bubule , m-ai cam dat peste cap cu muzica ta cheer.gif Am primit de la Ramo un CD cu muzica lautareasca si tiganeasca grin.gif . Mistoooo , nene !!!!
Da` acum ascult ( iar ) melodia mea preferata ! Am pus-o la mine ....

Noua ne plac tare melodiile astea populare mai ales cand mergem la gratare si dupa ce se incing tuicile lol.gif ..Atunci merg foarte bine )).gif Am ascultat si eu melodia ta preferata .. e una din putinile care mimi plac la nebunie inca de cand a fost lansata pupic.gif
dany
CITAT(bubbles @ 04-10-2008, 01:00 AM) *

Noua ne plac tare melodiile astea populare mai ales cand mergem la gratare si dupa ce se incing tuicile lol.gif ..Atunci merg foarte bine )).gif

lol.gif Deci stii ce muzica vreau cand vin in tara , da ?????
bubbles
CITAT(dany @ 04-10-2008, 02:04 AM) *

CITAT(bubbles @ 04-10-2008, 01:00 AM) *

Noua ne plac tare melodiile astea populare mai ales cand mergem la gratare si dupa ce se incing tuicile lol.gif ..Atunci merg foarte bine )).gif

lol.gif Deci stii ce muzica vreau cand vin in tara , da ?????

Am inteles , sa traiti salut.gif

Gata .. Bubster se retrage ca sa stau in pat macar 1ora jumate )).gif
bubbles
Am si revenit .. gata somnul lol.gif .Am atipit un pic dar gata .. am pus la facut cafeaua doh.gif si astept ca apare babuinul imediat )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.