Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
bubbles
CITAT(amalia0701 @ 07-10-2008, 08:48 PM) *

Ia sa vedem:
Imagine]tort nunta[/url]

uhhh .. Doamne Doamne swoon.gif Amalia vrei sa imi faci zile negre lol.gif lol.gif
amalia0701
Profil:
Imagine]m-as marita si io smile.gif[/url]
bubbles
Trandafirii sunt comestibili? )).gif Macar sa ma uit la bunataturi daca de acum nu mai bag in gura pana nu ajung la 58-59 dry.gif
amalia0701
Asat merge de tortul Nashei pupic.gif , promit ca nu mai pun altul )).gif Imagine]nu vrei sa stii ce gust are smile.gif[/url]

In afara de farfurie totul e comestibil.
Sunt facuti de ea.
bubbles
E bun Amalia .. ma faci sa mor aici langa tort dry.gif Lasa cand ajung in Craiova te pun sa ii dai comanda de un tort ca asta ultimul )).gif .cred ca are un gust naspa (asta asa ca autosugestie lol.gif )
amalia0701
Te-am pacalitL:
Imagine]Cos cu cale si astea se mananca smile.gif[/url]
bibi
Acum am reusit si eu pozele. Interesanta rochia miresei, ca nu baga nimeni de seama...nashu era fara tocuri.. blum.gif ?

In rest am vazut veselie...si un spate gol la tine...esti bine fata.

Nu am inteles insa obiceiul asta de a merge in rochie de mireasa la cununia civila.
amalia0701
tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif
bibi
PS Preferatul meu in materie de torturi e tortl Richard care nu l-am mai vazut in cofetarii..
amalia0701
CITAT(bibi @ 07-10-2008, 09:01 PM) *

Nu am inteles insa obiceiul asta de a merge in rochie de mireasa la cununia civila.

Si io as fi mers, doar ca am fost la sfat la 11 si la biserica la 18, m-am gandit ca ajung varza )).gif

CITAT(bibi @ 07-10-2008, 09:02 PM) *

PS Preferatul meu in materie de torturi e tortl Richard care nu l-am mai vazut in cofetarii..

Zi retzeta, poze ceva sa o invatza pe laura si te astept la Craiova )).gif
dany
De Andreea ai scapat , Amelie , dar uite ca vin eu cu balele dupa mine .....Al 2-lea tort aproape ca l-am mancat din priviri doh.gif
Cand mai vin in tara si o punem de o intalnire la Bucuresti , te prezinti cu un tort din ala ca altfel ..... hug.gif
bubbles

Acum am reusit si eu pozele. Interesanta rochia miresei, ca nu baga nimeni de seama...nashu era fara tocuri.. blum.gif ?

In rest am vazut veselie...si un spate gol la tine...esti bine fata.

Bibi a mers in rochia de mireasa ca sa putem merge apoi la sedinta foto in parc ca dupa religioasa nu aveau timp smile.gif .Nasu avea si el tocuri dar ale meele erau si mai si grin.gif .Veselia a fost mareeee dar se va vedea simai bine de pe pozele facute de fotograf grin.gif cand le primim.

Amalia chiar sunt comestibile??? drool.gif Mie de la torturi imi plac florile comestibile cel mai tare swoon.gif .M-ai terminat in seara asta .. ma duc sa bag o cana cu iaurt si 1 lgta cacao in el ca am lasat iaurtul pe seara ca eram sigura ca imi va fi pofta de ceva dulce tease.gif tata.gif

O poza ceva ca sa stiu si eu cum arata )).gif
bibi
CITAT(amalia0701 @ 07-10-2008, 09:03 PM) *

Si io as fi mers, doar ca am fost la sfat la 11 si la biserica la 18, m-am gandit ca ajung varza )).gif

Zi retzeta, poze ceva sa o invatza pe laura si te astept la Craiova )).gif

De unde poze ca din ala mancam cand eram in liceu la Ambasador si mai plecam cateodata si fara sa platim ca nu venea tanti aia sa ne ia banii!!
E cu multa ciocolata dar si blat si stiu ca-l serveam cu inghetatta..

Ce amintiri...de aia sunt acum atata cat sunt.
bubbles
CITAT(bibi @ 07-10-2008, 09:29 PM) *

De unde poze ca din ala mancam cand eram in liceu la Ambasador si mai plecam cateodata si fara sa platim ca nu venea tanti aia sa ne ia banii!!
E cu multa ciocolata dar si blat si stiu ca-l serveam cu inghetatta..

Ce amintiri...de aia sunt acum atata cat sunt.

Si mie imi placea tare cand eram mica tortul de ciocolata dar acum il prefer pe cel de fructe ... desi parca o felie din tort de ciocolata ar prinde foarte bine .dar doar dupa ce ajung sub 60 de kile tease.gif

Uff ce am scris .. tort de fructe si de fapt vroiam sa scriu frisca lol.gif lol.gif dar gandul meu tot la fructe si dieta e lol.gif Niciodata nu am gresit in halul asta .. sa amestec frisca cu fructele haha.gif
dany
CITAT(bubbles @ 07-10-2008, 07:39 PM) *

Meniu final azi:
iaurt 0.1% 500g 2.5
sunca 50g 0.9
telemea 50g 3.5
sunca 100g 1.8
ou 1 2
2 felii orez 1.2
cartofi 2
pomelo+nectarine 1
2 lgte maio 1.2
actimel 1.4
rosii 0
ceapa 0
Total:17.5 p yahoo.gif si 66 de kile sad.gif*

Ai zis la mine de ceva varza ......N-o vad in meniu .
bubbles
Dany nu am mancat .. am facut-o pentru maine si in caz ca imi mai era foame in seara asta )).gif dar din fericire nu .. inca grin.gif
dany
CITAT(bubbles @ 07-10-2008, 08:33 PM) *

dar gandul meu tot la fructe si dieta e lol.gif

Ia , sa vad cat te tine ! grin.gif
bibi
Cred ca asta de care vorbesc eu e cel mai caloric tort pe care il cunosc...

E ceva in genul asta la TipTop pt cunoscatori dar nu se compara cu ALA de demult...
bubbles
CITAT(dany @ 07-10-2008, 09:40 PM) *

Sper cat mai mult dry.gif .Acu sa nu ma deochi tease.gif tata.gif

CITAT(bibi @ 07-10-2008, 09:43 PM) *

Cred ca asta de care vorbesc eu e cel mai caloric tort pe care il cunosc...

E ceva in genul asta la TipTop pt cunoscatori dar nu se compara cu ALA de demult...

Cred ca numai o felie are cat necesarul de calorii pe o zi lol.gif lol.gif
dany
CITAT(bubbles @ 07-10-2008, 08:45 PM) *

De abia ai inceput ! Si ... stii ca laudele de la mine vin mai greu , nu ? tease.gif
bubbles
CITAT(dany @ 07-10-2008, 09:47 PM) *

CITAT(bubbles @ 07-10-2008, 08:45 PM) *

De abia ai inceput ! Si ... stii ca laudele de la mine vin mai greu , nu ? tease.gif

Stiu stiu tata.gif doar ca sper ca de data ast asa le capat grin.gif
dany
Vom vedea tata.gif
Sper , doar , sa nu fii si tu lista celor care spun " de dany mi-e frica " . Am auzit-o cand am fost in tara si am ramas masca wacko.gif
bibi
Ce mai conteaza cate calorii are cand ai de unde si cu ce?!

O sa caut reteta poate o gasesc pe undeva...pe net evident ca eu nu o am in casa.

CITAT(dany @ 07-10-2008, 09:54 PM) *

Vom vedea tata.gif
Sper , doar , sa nu fii si tu lista celor care spun " de dany mi-e frica " . Am auzit-o cand am fost in tara si am ramas masca wacko.gif

Se baga cu capul la fund in piscina aia care am vazut-o acum cateva zile...
bubbles

Vom vedea tata.gif

Eu sigur nu !!! La inceput imi era simie frica dar acu` m-am invatat cu tine floare.gif

CITAT(bibi @ 07-10-2008, 09:55 PM) *

Ce mai conteaza cate calorii are cand ai de unde si cu ce?!

O sa caut reteta poate o gasesc pe undeva...pe net evident ca eu nu o am in casa.

Asteptam reteta drool.gif
bibi
CITAT(bubbles @ 07-10-2008, 09:56 PM) *

Pai tie nu ti-o dau ca esti la dieta! blum.gif tease.gif tease.gif tease.gif
bubbles
CITAT(bibi @ 07-10-2008, 10:00 PM) *

CITAT(bubbles @ 07-10-2008, 09:56 PM) *

Pai tie nu ti-o dau ca esti la dieta! blum.gif tease.gif tease.gif tease.gif

Macar sa o citesc si sa mi-o imaginez pray.gif
dany
Corect ! lol.gif lol.gif Tzeapa , Andreea tease.gif
bibi
Daca o gasesc o fac publica...poate o pacalesc pe lilianab si o pun la ea la bucatarie acolo sa zica lumea ca e de dieta. lol.gif lol.gif
dany
CITAT(bubbles @ 07-10-2008, 08:56 PM) *

Vom vedea tata.gif

Eu sigur nu !!! La inceput imi era simie frica dar acu` m-am invatat cu tine floare.gif

lol.gif lol.gif Vezi ca nu stii inca tot ce-mi poate capul tease.gif )).gif

CITAT(bibi @ 07-10-2008, 09:03 PM) *

Daca o gasesc o fac publica...poate o pacalesc pe lilianab si o pun la ea la bucatarie acolo sa zica lumea ca e de dieta. lol.gif lol.gif

O pui la " dulciuri " , unde am pus eu praji cu mandarine si asa nu te ia lumea la smotocit )).gif
bubbles
CITAT(dany @ 07-10-2008, 10:02 PM) *

Corect ! lol.gif lol.gif Tzeapa , Andreea tease.gif

Da mersi tata.gif

CITAT(bibi @ 07-10-2008, 10:03 PM) *

Da ca sa tragi teapa la toata lumea cu tortul tau blum.gif

CITAT(dany @ 07-10-2008, 10:04 PM) *

CITAT(bubbles @ 07-10-2008, 08:56 PM) *

Vom vedea tata.gif

lol.gif lol.gif Vezi ca nu stii inca tot ce-mi poate capul tease.gif )).gif

Nu mi-e frica oricum blum.gif
dany
Stiu ca nu ti-e frica ca doar nu-s un monstru dar cand te voi trage de urechi serios sa nu mai dispari cateva zile ca in trecut , ai inteles ? blum.gif
bubbles
CITAT(dany @ 07-10-2008, 10:07 PM) *

Stiu ca nu ti-e frica ca doar nu-s un monstru dar cand te voi trage de urechi serios sa nu mai dispari cateva zile ca in trecut , ai inteles ? blum.gif

Am inteles sa traiti cu respect salut.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif
May
O sa platesc cu viata mea pt ce o sa va spun acum, dar nu mai pot sa tin in mine sad.gif. Ar trebui sa va fie frica de dany, este un monstru! Toate pozele pe care le-ati vazut de la intalnirea mea cu ea de fapt sunt trucate, ne-a obligat sa zambim sub amenintarea unghiilor ei de vrajitoare. Feriti-va! Bu-hu-hu! lol.gif

dany
Aoleuuuuuuu , ar cam trebui sa dispar de pe aici acum , nu ? doh.gif

Ok , va pup , v-am iubit , v-as fii luat rau de motz da` mi-a stricat May placerea ...

Daca tot is vrajitoare ......va oblig sa va tineti de dieta .... si pe tine , May , daca tot ai gura mare si nu poti tine in tine ....te oblig sa-mi fii pe veci alaturi ca si pana acum devil.gif
May
Aoleu, tocmai a dat cineva cu usa de la intrare de pamant. Aoleu e eaaaaaaa, salvati-ma lol.gif
dany
Ai vazut ce pot ????? Asa-ti trebuie !!!! Nu-s eu .....e spiritul meu care nu te vai mai lasa sa ai liniste de acum incolo ca m-ai pus in postura asta aici grin.gif blum.gif lol.gif
May
Poate am cosmar la noapte lol.gif

bubu ai grija ca esti next )).gif
dany
CITAT(May @ 07-10-2008, 11:01 PM) *

Poate am cosmar la noapte lol.gif

daca nu-ti tii gura ....... tease.gif
amalia0701
Nasha, fina e gravida?
bubbles
CITAT(May @ 07-10-2008, 11:38 PM) *

O sa platesc cu viata mea pt ce o sa va spun acum, dar nu mai pot sa tin in mine sad.gif. Ar trebui sa va fie frica de dany, este un monstru! Toate pozele pe care le-ati vazut de la intalnirea mea cu ea de fapt sunt trucate, ne-a obligat sa zambim sub amenintarea unghiilor ei de vrajitoare. Feriti-va! Bu-hu-hu! lol.gif

May lol.gif lol.gif Acu mi se taiase respiratia ca am crezut ca zici ceva de mine lol.gif lol.gif
CITAT(dany @ 07-10-2008, 11:41 PM) *

Aoleuuuuuuu , ar cam trebui sa dispar de pe aici acum , nu ? doh.gif

Ok , va pup , v-am iubit , v-as fii luat rau de motz da` mi-a stricat May placerea ...

Daca tot is vrajitoare ......va oblig sa va tineti de dieta .... si pe tine , May , daca tot ai gura mare si nu poti tine in tine ....te oblig sa-mi fii pe veci alaturi ca si pana acum devil.gif

Tot nu mi-e frica tease.gif

CITAT(amalia0701 @ 08-10-2008, 08:55 AM) *

Nasha, fina e gravida?

Amalia, nu e gravida lol.gif lol.gif M-au mai intrebat muuuulte persoane )).gif .Ea e doar plinuta de aia si-a facut si asa rochia lol.gif .Toata noaptea m-am gandit si am visat la torturile tale .. si acum imi ploua in gura lol.gif

Neata gagici yahoo.gif .O noua zi de cucerit lumea cheer.gif
bibi
Lasa ca ai varza...nu te mai gandi la torturi.
bubbles
CITAT(bibi @ 08-10-2008, 12:45 PM) *

Lasa ca ai varza...nu te mai gandi la torturi.

Am o oala cheer.gif .Azi fin si finii in vizeta doh.gif si nu stiu ce sa fac de mancare huh.gif
onushca85
Eu zic sa le dai varza, sunt fini nu nasi )).gif
bubbles
CITAT(onushca85 @ 08-10-2008, 03:31 PM) *

varza ca varza ca a zis si babu ca mananca daca ii prajesc si niste carnati langa ea lol.gif lol.gif Cred ca le cumpara babu ceva carne de porcovan lol.gif lol.gif

Ma bate la cap fata nasilor sa fac tae-bo cu ea si eu cu rusii pe cap bang.gif .Cum sa ii explix la un copil de 9 ani ca nu pot din cauza ... .Si m-am apucat si de rontaita la boabe de cafea .. ca mi-am luat 500g de boabe ca sa rontai cand vine marea pofta peste mine doh.gif .Nu stiu ce sa mananc azi in afara de varza ca mi-e lene sa fac altecva sad.gif
May
CITAT(bubbles @ 08-10-2008, 09:23 AM) *

May lol.gif lol.gif Acu mi se taiase respiratia ca am crezut ca zici ceva de mine lol.gif lol.gif

Maine, poimaine, ti-e frica si de mine bu-hu-huuu lol.gif
buretel
Si de mine devil.gif devil.gif lol.gif lol.gif

Io am prestat conopida fiarta azi, cu niste pui la rotisor, super combinatie lol.gif lol.gif Nu mai zic mirosul din bucatarie, zici ca faceam fiertura de sosete wacko.gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 08-10-2008, 05:20 PM) *

Io am prestat conopida fiarta azi, cu niste pui la rotisor, super combinatie lol.gif lol.gif Nu mai zic mirosul din bucatarie, zici ca faceam fiertura de sosete wacko.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Numa io mananc conopida la mine in casa, din cauza de miros lol.gif lol.gif lol.gif
Panda
as mai citi si eu pe aici pe acolo.... dar trage fimea de mine sa-i citesc povesti...deja ma roaga de 30 min.
va pup pe toate si mai ales gazda
bibi
CITAT(onushca85 @ 08-10-2008, 03:31 PM) *

Izact!!

Cu ceva carne de "porcovan"daca tine nashu neaparat...

CITAT(amalia0701 @ 08-10-2008, 07:36 PM) *

CITAT(buretel @ 08-10-2008, 05:20 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Numa io mananc conopida la mine in casa, din cauza de miros lol.gif lol.gif lol.gif

Credeam ca numai ai mei sunt in figuri...adevarul e ca nici pe mine nu ma da pe spate mirosul de conopida fiarta, dar stiu ce iese pe urma si-mi trece.

PIES: Auzi BUBU la voi nu se scot finii la biserica si apoi pe cheltuiala nashului la un restaurant ceva sau o masa mare acasa la o saptamana dupa nunta?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.