Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
buretel
Valabil si la mine, sunt singura consumatoare de conopida, din motivele mai sus amintite )).gif )).gif
May
Nu stiu pe unde am vazut/auzit dar, cica, daca pui o felie de ceapa pe gaurica aia mica a capacului pe unde iese aburul din oala, nu iti mai miroase mancarea din oala unsure.gif
ganesha
Te-am vazut si eu in poze, draguta nasica! pupic.gif
aki
Ai fost superba nasa floare.gif
Si ce mi-a placut ca ati fost ambii in rosu w00t.gif
onushca85
Mie imi place conopida doar facuta salata cu maioneza si usturoi si mancare dar sa aiba multa carne de pui prin ea.biggrin.gif
buretel
Maioneza caaah wacko.gif Nu-mi place deloc doh.gif

pupic.gif Bubbles, pe unde esti?
onushca85
Eu o ador, dar trebuie sa stau departe de ea:(
bubbles
Neata yahoo.gif .Sunt pe aici dar inca avem musafiri )).gif .Eu conopida nu mananc nici macar murata ca nu imi place bad.gif .
Aki pupic.gif
G hug.gif

bibi la noi scot finii nasii la restaurant in ziua dupa nunta grin.gif

CITAT(May @ 08-10-2008, 04:20 PM) *

CITAT(bubbles @ 08-10-2008, 09:23 AM) *

May lol.gif lol.gif Acu mi se taiase respiratia ca am crezut ca zici ceva de mine lol.gif lol.gif

Maine, poimaine, ti-e frica si de mine bu-hu-huuu lol.gif

Niciodata May tease.gif

Panda pupic.gif
onushca85
Pe mine m-ai uitat blum.gif sad.gif
bibi
CITAT(May @ 08-10-2008, 11:24 PM) *

Nu stiu pe unde am vazut/auzit dar, cica, daca pui o felie de ceapa pe gaurica aia mica a capacului pe unde iese aburul din oala, nu iti mai miroase mancarea din oala unsure.gif

Daaa, cred ca miroase a ceapa pe urma lol.gif lol.gif

CITAT(aki @ 09-10-2008, 10:19 AM) *

Ai fost superba nasa floare.gif
Si ce mi-a placut ca ati fost ambii in rosu w00t.gif

Pot sa ma laud cu sugestia culorii rochiei? Ca ea vroia visiniu!!

Sau incurc.. rolleyes.gif

CITAT(bubbles @ 09-10-2008, 11:27 AM) *

bibi la noi scot finii nasii la restaurant in ziua dupa nunta grin.gif

A doua zi dorm toti la noi...deci nu e obiceiul.Ai scapat .
onushca85
Chiar m-ai uitat?
May
Nu te-a uitat, are orbul gainii )).gif
onushca85
Hai mai? sau nu vrea sa vb cu mine?
May
Prrrrrr calutule! )).gif De ce te gandesti la ce mai rau? Am vazut ca si de amalia credeai ca e suparata pe tine. Sunt sigura ca bubu nu te-a vazut, sau te-a vazut si a uitat sa raspunda.... totusi, zicea ca are musafiri. Asa e pe net, mai citesti posturile din 2 in 2. Sunt sigura ca o sa apara cu scuzele de rigoare wink1.gif
onushca85
Nu m-am suparat )).gif) Sincer nu, era doar o gluma de copil prost biggrin.gif

Am citit ca are musafiri, si eu mai sar din postari din greseala, eu doar ma tineam de capul ei sa imi dea un pupic wink1.gif
aki
CITAT(onushca85 @ 09-10-2008, 01:31 PM) *

eu doar ma tineam de capul ei sa imi dea un pupic wink1.gif

lol.gif Dupa tine ocup rind si eu tease.gif
onushca85
Pana vede ea avem de stat la coada ca pe timpul lui Ceausescu la lapte )).gif
bubbles
CITAT(onushca85 @ 09-10-2008, 01:26 PM) *

Hai mai? sau nu vrea sa vb cu mine?

Cum sa nu vreau sa vorbesc cu tine tease.gif .Am uitat sa iti dau pupic.gif desi am vrut sa scriu dar sunt prea wacko.gif de la oboseala doh.gif . pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(aki @ 09-10-2008, 01:46 PM) *

CITAT(onushca85 @ 09-10-2008, 01:31 PM) *

eu doar ma tineam de capul ei sa imi dea un pupic wink1.gif

lol.gif Dupa tine ocup rind si eu tease.gif

Aki pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Bibi-lica intr-adevar ai zis ca sa nu imi iau rochie visinie si ai avut maaare dreptate cheer.gif .Cat despre obiceie atatea obiceie atatea bordeie lol.gif lol.gif
bibi
Sa fii sanatoasa.

Ce ai mancat azi? Zii repede ca nu scapi!
May
bibi, spaima jurnalelor lol.gif. Ce imi place cum va ia la rost pe toate devil.gif
bibi
Cum lipseste una la apel cum vin cu biciul... lol.gif lol.gif

Rise and shine!!

buretel
CITAT(May @ 09-10-2008, 10:42 PM) *

bibi, spaima jurnalelor lol.gif. Ce imi place cum va ia la rost pe toate devil.gif

Noroc de mine ca n-am jurnal devil.gif lol.gif

Bubule, ai adormit cu capul pe soba? Hai, misca dosul la raport grin.gif
bibi
CITAT(buretel @ 10-10-2008, 08:50 AM) *

Norocul tau tease.gif ..
buretel
tata.gif tata.gif tata.gif M-am scos!
bibi
CITAT(buretel @ 10-10-2008, 09:08 AM) *

tata.gif tata.gif tata.gif M-am scos!

alien.gif Ce ma oftic ca nu sunt ecomotioane d'astea de care vreau eu sa arat...

In lipsa: wacko.gif box.gif cuplu.gif si preferatul meu drag.gif drag.gif drag.gif drag.gif
bubbles
CITAT(bibi @ 09-10-2008, 08:43 PM) *

Sa fii sanatoasa.

Ieri am mancat 2 sendwich-ur si aseara niste piure cu o bucata carne de porc facuta in cuptor la tava si cu putina maioneza de usturoi de la care ma doare stomacul ingrozitor si am niste crampe chinuitoare batista.gif

Ce-ti pasa .. tu nu ai giurnal ca te ia si pe tine la rost tease.gif

Buretele pupic.gif nu am dormit deloc azi noapte ca a dormit si fata nasilor cu noi si de frica sa nu cada din pat, sa fie acoperita etc etc eu am stat de veghe blink.gif
buretel
Mi-ai facut pofta de piure dry.gif Sa vad cum il vrajesc pe bucatar azi lol.gif

Pai daca ai stat de veghe, mergi acum si te odihneste wink1.gif
bubbles
CITAT(buretel @ 10-10-2008, 10:32 AM) *

Pai daca ai stat de veghe, mergi acum si te odihneste wink1.gif

Eu sunt moarta dupa pireu wacko.gif si cam manananc zilnic ca nu consum multe puncte si plus ca e si satios cheer.gif .As dormi dar nu pot ca ma rupe stomacul batista.gif
buretel
Fa-ti un ceai de menta, calmeaza. Si ia niste carbune, un colebil ceva.
bibi
CITAT(bubbles @ 10-10-2008, 10:29 AM) *

Sa fii sanatoasa.

Ieri am mancat 2 sendwich-ur si aseara niste piure cu o bucata carne de porc facuta in cuptor la tava si cu putina maioneza de usturoi de la care ma doare stomacul ingrozitor si am niste crampe chinuitoare batista.gif

Buretele pupic.gif nu am dormit deloc azi noapte ca a dormit si fata nasilor cu noi si de frica sa nu cada din pat, sa fie acoperita etc etc eu am stat de veghe blink.gif

Asa iti trebuie daca bagi prostii seara...

Invata-te ca vine acu bebe si sa te antrenezi din timp sa nu faci " febra". blum.gif
Panda
CITAT(bibi @ 10-10-2008, 10:58 AM) *

Sa fii sanatoasa.

Invata-te ca vine acu bebe si sa te antrenezi din timp sa nu faci " febra". blum.gif

subscriu laugh.gif
bibi
In loc sa oblojim fata... lol.gif
onushca85
floare.gif
nella

Sa fii sanatoasa.

Bubu esti ou kinder cu surpize?Sau am inteles gresit?? w00t.gif
bibi
Total gresit ai inteles. E nasoala, adica e nasol cu a...nu se simte bine.
nella
Da asa se pare ...am crezut ca in sfarsit e bebe pe drum la ei....am citit mai atent tot si am vazut ca am inteles gresit... grin.gif
bubbles
CITAT(buretel @ 10-10-2008, 10:45 AM) *

Fa-ti un ceai de menta, calmeaza. Si ia niste carbune, un colebil ceva.

Stiu ca (,) calmeaza dra in acelasi timp ma si constip de la menta wacko.gif

Da dar asa pofta imi era de maioneza aia drool.gif dar nu mi-a fost numai mie rau ca si babuinul a patit la fel wacko.gif .Deja m-am obisnuit .. dimineata trezirea,facut ceai si sandwich si trimis copil la scoala laugh.gif .Dar ar fi bine sa vina asa direct mare )).gif

CITAT(bibi @ 10-10-2008, 11:07 AM) *

In loc sa oblojim fata... lol.gif

floare.gif pupic.gif

CITAT(onushca85 @ 10-10-2008, 02:23 PM) *

floare.gif

pupic.gif

CITAT(nella @ 10-10-2008, 02:28 PM) *

Bubu esti ou kinder cu surpize?Sau am inteles gresit?? w00t.gif

CITAT(bibi @ 10-10-2008, 02:32 PM) *

Total gresit ai inteles. E nasoala, adica e nasol cu a...nu se simte bine.

Nu nu nu nu in nici un caz wacko.gif .Inca nu imi trebuie grin.gif
buretel

Gata, l-am vrajit lol.gif Am mancat piure azi, dar nu l-a gatit el, relax. Am luat de la impinge-tava )).gif
Buuuun drool.gif
aki
Am avut o zi ingrozitoare.Au strigat care si cum au putut azi la mine.Esec la Ministerul de finante si instantaneu la Achizitii Publice ca depindeau actele unul de altul mad.gif
Iti doresc un weekend placut give_rose.gif
bubbles
CITAT(buretel @ 10-10-2008, 04:09 PM) *

Gata, l-am vrajit lol.gif Am mancat piure azi, dar nu l-a gatit el, relax. Am luat de la impinge-tava )).gif
Buuuun drool.gif

Eu mananac cartofi cu branza de vaci si patrunjel in seara asta blum.gif
CITAT(aki @ 10-10-2008, 04:31 PM) *

Am avut o zi ingrozitoare.Au strigat care si cum au putut azi la mine.Esec la Ministerul de finante si instantaneu la Achizitii Publice ca depindeau actele unul de altul mad.gif
Iti doresc un weekend placut give_rose.gif

Pup Akisorul pupic.gif .Lasa ca luni va fi mai bine hug.gif
bubbles
Cred ca fac cartofi natur cheer.gif si eu ii mananc cu branza si sunca de pui iar babu si fata nasilor cu pulpe de pui prajite cheer.gif .Tocmai mi-am dat seama ca azi ,pana la ora asta nu am fumat nici o tigara drag.gif cheer.gif
May
Si de ce ar fi trebuit sa fumezi? bataita.gif Fa-te bine pupic.gif

P.S.: nici eu nu am jurnal devil.gif
amalia0701
pupic.gif
Io de cand am tzinut monti nici nu mai am cartofi in casa.
Ianinte ra un aliment de baza, cartofi piure aproape zilnic, acu mananca si colocatarii carne si salata cheer.gif cheer.gif
bubbles
CITAT(May @ 10-10-2008, 06:23 PM) *

Si de ce ar fi trebuit sa fumezi? bataita.gif Fa-te bine pupic.gif

P.S.: nici eu nu am jurnal devil.gif

Cum de ce tease.gif .Ca fiecare drag.gif e o placere )).gif
CITAT(amalia0701 @ 11-10-2008, 09:44 AM) *

pupic.gif
Io de cand am tzinut monti nici nu mai am cartofi in casa.
Ianinte ra un aliment de baza, cartofi piure aproape zilnic, acu mananca si colocatarii carne si salata cheer.gif cheer.gif

Eu nu ma satur decat din cartofi sorry.gif

Ziua buna gagiciiiiii yahoo.gif
nella
O zi frumoasa Bubule pupic.gif te simti mai bine?
bubbles
CITAT(nella @ 11-10-2008, 12:17 PM) *

O zi frumoasa Bubule pupic.gif te simti mai bine?

Da .M-a durut si aseara stomacul dar nu asa tare doh.gif .Azi am zi de mop.gif gatesc.gif spal.gif calc.gif
nella
Cand mai ai asemenea probleme cumpara-ti niste omez,sau omeran(e acelasi produs numai altfel)e f bun pt durerile de stomac,carbune sau orice alt antacid....vezi ca a venit toamna si e perioada proprice gastritelor,gastroduodenitelor si ulcerului.....iti spun ca eu am un ulcer gastro-duodenal....nu am probleme decat primavara si toamna...mai am crize de stomac si sa stii ca am eliminat multe alimente care provoaca iritarea mucoasei stomacului....in clasa a 10-a am facut un tratament cu ceai de galbenele si coada soricelului si iti spun sincer ca nu am mai avut probleme pana am venit la Bv....pe urma iar am tinut regim si uite ca sunt cativa ani de cand nu am mai avut crize urate....ai grija de tine si daca se repeta mergi si la dr .
Te pup si spor la treaba hug.gif
bubbles
CITAT(nella @ 11-10-2008, 12:27 PM) *

Cand mai ai asemenea probleme cumpara-ti niste omez,sau omeran(e acelasi produs numai altfel)e f bun pt durerile de stomac,carbune sau orice alt antacid....vezi ca a venit toamna si e perioada proprice gastritelor,gastroduodenitelor si ulcerului.....iti spun ca eu am un ulcer gastro-duodenal....nu am probleme decat primavara si toamna...mai am crize de stomac si sa stii ca am eliminat multe alimente care provoaca iritarea mucoasei stomacului....in clasa a 10-a am facut un tratament cu ceai de galbenele si coada soricelului si iti spun sincer ca nu am mai avut probleme pana am venit la Bv....pe urma iar am tinut regim si uite ca sunt cativa ani de cand nu am mai avut crize urate....ai grija de tine si daca se repeta mergi si la dr .
Te pup si spor la treaba hug.gif

Omez am in casa si am uitat bang.gif wacko.gif pupic.gif
nella
Pune mana si i-a unul si nu mai manca chestii greoaie vreo 2 zile pana iti revii...si daca ai probleme cu digestia iti recomand digestiv plus de la ozone...f bune si nu sunt scumpe deloc....mai bune decat colebil parerea mea grin.gif ...ai grija de tine si sper ca te-am lamurit asa cat de cat biggrin.gif
bubbles
Nella de fapt e numai vina mea ca stiu ca de la usturoi face urat stomacul wacko.gif .In cl a9a am mancat tot asa mujdei facut ca o maioneza si a doua zi am ajuns la urgente ca am crezut ca am apendicita si de fapt facusem colica bang.gif

Azi fac supa cu galuste si paste cu sunca si ciuperci dance3.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.