Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
nella
De obicei marea problema a noastra e ca ne facem rau singuri sad.gif
Pazea ca vin la masa..sa-mi spui cand e gata )).gif )).gif
bubbles
Te anunt eu ca oricum mai dureaza doh.gif blum.gif
nella
M-am scos ..nu mai gatesc azi lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(nella @ 11-10-2008, 12:40 PM) *

Te astept atunci tease.gif .Gata curatenia si de acum sa pun la facut supa de galuste cu pui yahoo.gif si lui babu friptura cu piure cred wacko.gif .Pentru seara am .. paste cu sunca si ciuperci )).gif .Maine plecam pana la Cluj intr-o plimbare grin.gif

Nu prea stiu cum sa claculez supa wacko.gif
Panda
CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 02:20 PM) *

Te astept atunci tease.gif .Gata curatenia si de acum sa pun la facut supa de galuste cu pui yahoo.gif si lui babu friptura cu piure cred wacko.gif .Pentru seara am .. paste cu sunca si ciuperci )).gif .Maine plecam pana la Cluj intr-o plimbare grin.gif

harnicutzo....
greu de calculat supa.. blum.gif
May
La supa ma bag si eu blum.gif
Mariana
Vezi ca ai PM.
pupic.gif hug.gif
bibi
CITAT(May @ 10-10-2008, 06:23 PM) *

Si de ce ar fi trebuit sa fumezi? bataita.gif Fa-te bine pupic.gif

P.S.: nici eu nu am jurnal devil.gif

Eu nu inteles nimik din asta.

CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 12:21 PM) *

CITAT(nella @ 11-10-2008, 12:17 PM) *

O zi frumoasa Bubule pupic.gif te simti mai bine?

Da .M-a durut si aseara stomacul dar nu asa tare doh.gif .Azi am zi de mop.gif gatesc.gif spal.gif calc.gif

eusa_think.gif fingers.gif
ganesha
Supa rolleyes.gif As minca si cu ochii o supa galbenaaa si limpede, cu fidea sau cu galuste....

Am si eu azi programu' lu' Bubu )).gif
bubbles
CITAT(Panda @ 11-10-2008, 02:23 PM) *

CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 02:20 PM) *

harnicutzo....
greu de calculat supa.. blum.gif

nu am mai facut supa .. am lasat pe maine )).gif

CITAT(May @ 11-10-2008, 03:06 PM) *

La supa ma bag si eu blum.gif

Maine daca vii hug.gif

CITAT(Mariana @ 11-10-2008, 06:00 PM) *

Vezi ca ai PM.
pupic.gif hug.gif

Vazut si raspuns floare.gif

CITAT(ganesha @ 11-10-2008, 07:19 PM) *

Supa rolleyes.gif As minca si cu ochii o supa galbenaaa si limpede, cu fidea sau cu galuste....

Am si eu azi programu' lu' Bubu )).gif

Si mie imi place cea de galuste tare .. e preferata mea pupic.gif

bibi hug.gif hug.gif
bubbles
Am o lene de ma doare doh.gif .Azi am mancat .. :
1 actimel
250 g sana Tnuva
200g sunca
1 rosie
10 g alune
si am baut o bere doh.gif
Acum mananc un mar .. e mai bine decat o patratica de 50 de g de ciocolata nu lol.gif

Ca sa nu mai zic ca mi-e rusine de mine bang.gif ca abia m-au incaput niste panatloni 42 care imi erau LARGI la 61 de kile blink.gif
bubbles
Sa va pun cea mai tare poza cu nanasa lol.gif haha.gif .Sper sa nu aveti cosmaruri Imagine
romanitza
Bubb...m-ai omorit... lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(romanitza @ 11-10-2008, 09:05 PM) *

Bubb...m-ai omorit... lol.gif lol.gif lol.gif

Eu am avertizat dinainte ca e cea mai periculoasa poza cu mine tease.gif rofl.gif shucks.gif
ganesha
Tare poza! )).gif
bubbles
Sa va mai pun cateva poze de la nunta de care am facut rost in seara asta in afara de cea cu mine frumoasa lol.gif
Imagine
Dansam de rupeam )).gif Imagine
Invartita Imagine
Imagine
Aici coborasem cu pizioarele pe pamant lol.gif de ram la fel de inalta ca babuImagine

Dimineata rupta in gura lol.gif Imagine
Ultima cu aranjamentul floral de pe masa noastra Imagine
bibi
CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 08:09 PM) *

1 actimel
250 g sana Tnuva
200g sunca
1 rosie
10 g alune
Acum mananc un mar .. e mai bine decat o patratica de 50 de g de ciocolata nu lol.gif

Ca sa nu mai zic ca mi-e rusine de mine bang.gif ca abia m-au incaput niste panatloni 42 care imi erau LARGI la 61 de kile blink.gif

Amu am vazut meniul...nu ai gatit nimica azi? Numai uscaturi ...

Normal ca e mai bine decat ciocolata, 50 g e jumate de ciocolata totusi.

Vezi ce inseamna dezmatul?

Aratai dimineata ca si seara, deci iti prieste nedormitul.
bubbles
CITAT(bibi @ 11-10-2008, 09:29 PM) *

CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 08:09 PM) *

1 actimel
250 g sana Tnuva
200g sunca
1 rosie
10 g alune

Amu am vazut meniul...nu ai gatit nimica azi? Numai uscaturi ...

Normal ca e mai bine decat ciocolata, 50 g e jumate de ciocolata totusi.

Vezi ce inseamna dezmatul?

Aratai dimineata ca si seara, deci iti prieste nedormitul.

Mi-a fost lene sa imi mai gatesc azi bang.gif zid.gif .Poza aia frumoasa tot dimineata e facuta cand aveam chef de glume lol.gif lol.gif
Vad si imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii cand stiu cat m-am luptat cu mine insumi ca sa ajung la 60 de kg batista.gif .bine ca nu am intrat in magazin ca ma batea gandul sa imi iau ciocolata de casa si apoi mi-am adus aminte de pantaloni wacko.gif .Am mai baut azi 2 guri de must si am uitat sa trec in meniu si cativa struguri negrii de la care am facut .. diaree blink.gif

Ce-mi place melodia asta rolleyes.gifBambi - Doare ca ne-am pierdut
bibi
Sa nu uiti de pantaloni pana mai incolo..
bubbles
CITAT(bibi @ 11-10-2008, 09:50 PM) *

Nu uit ca .. nu e singura pereche care nu ma mai incape .Mai am o pereche de pantaloni de trenning si o pereche de blugi de aia pana batista.gif
bibi
CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 09:36 PM) *

Suna bine asa in studiou ca astea sunt varza live...dar mesajul e zero.

CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 09:54 PM) *

Nu uit ca .. nu e singura pereche care nu ma mai incape .Mai am o pereche de pantaloni de trenning si o pereche de blugi de aia pana batista.gif

Pantaloni sport si nu te mai incap?

Esti umflata , nu se poate.
bubbles
CITAT(bibi @ 11-10-2008, 09:57 PM) *

CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 09:36 PM) *

Suna bine asa in studiou ca astea sunt varza live...dar mesajul e zero.

CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 09:54 PM) *

Pantaloni sport si nu te mai incap?

Esti umflata , nu se poate.

Stiu ca sunt varza .. ele si cu alea 2 de la Indigo .. doamne fereste bang.gif

Pantalonii nu sunt elastici deloc si au si dublura pe dedesubt simi i-am luat si eu marimea S blink.gif
bibi
aaa, sunt din aia de fash..
bubbles
CITAT(bibi @ 11-10-2008, 10:03 PM) *

aaa, sunt din aia de fash..

Da doh.gif .Prostie mare am facut ca am luat marime asa mica dar atunci nu ma gandeam ca o sa ma ingras lol.gif Cand imi vor veni iar larguti dau de baut grin.gif
Ramo
Cand iti vor veni iar largutzi, te tzii mai departe de treaba, ce baut??? Baut cand suntem la finalul ticker-ului, da????????? floare.gif
bibi
Eu nu suport decat bumbac .
Cherie
pupic.gif Bubule

Baga niste ceai de menta pentru deranjamente la stomac hug.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 11-10-2008, 10:06 PM) *

Cand iti vor veni iar largutzi, te tzii mai departe de treaba, ce baut??? Baut cand suntem la finalul ticker-ului, da????????? floare.gif

Pai asa e corect, ca daca o bem inainte nu are farmec.Sarbatoare totala. Chiar e cineva pe aici care a ajuns la greutatea dorita, nu aia de pe tickerul intermediar?
Ramo
CITAT(bibi @ 11-10-2008, 10:06 PM) *

Si eu la fel....mai ales la lenjerie intima.
bubbles

Bem bem apa sau ceai cu lamaie floare.gif

Eu bumbac port mai ales la lenjeria intima ca altefl .. ma irit )).gif
CITAT(Cherie @ 11-10-2008, 10:08 PM) *

pupic.gif Bubule

Baga niste ceai de menta pentru deranjamente la stomac hug.gif

Cherie pupic.gif ce faci?
CITAT(bibi @ 11-10-2008, 10:08 PM) *

Pai asa e corect, ca daca o bem inainte nu are farmec.Sarbatoare totala. Chiar e cineva pe aici care a ajuns la greutatea dorita, nu aia de pe tickerul intermediar?

Cred ca Miha a ajuns la greutatea si mai e si Tulip care ajunsese la greutatea dorita unsure.gif .Eu mai aveam doar vreo 3-4 kile dry.gif

CITAT(ramonavlas @ 11-10-2008, 10:09 PM) *

Si eu pupic.gif
bibi
CITAT(ramonavlas @ 11-10-2008, 10:09 PM) *

Daaa, am din aia de fitzoshenii dar ii dau repede jos naughty.gif naughty.gif ...si tanganezii cum imi place sa le zic caut sa fie bumbac!!
Ramo
Mie nu imi plac tanga tease.gif
bubbles
Nici eu pana anul asta nu mai purtasem de mult tanga dar acum m-am reobisnuit si port mereu grin.gif mai ales ca ii plac lui babu tare .Dar cel mai tare imi plac boxerasii )).gif
Ramo
Nici boxerii nu imi plac....da nici aia de bunica.....imi plac astia cu talie joasa, nu f decoltati pe sold...if you know what I mean....
bubbles
Je stie lol.gif .Am de toate felurile bang.gif depinde de dispozitie si de ce haine port grin.gif
Ramo
Eu vara nu prea port....si nici in alte anotimpuri ....adica...nu ca nu port niciodata, dar cand iau pantaloni si o bluzitza mai scurta, nu iau choloti, sa nu se vada dunga ca mooor cand vad. E, asta e fixul meu doh.gif
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 11-10-2008, 10:18 PM) *

Eu vara nu prea port....si nici in alte anotimpuri ....adica...nu ca nu port niciodata, dar cand iau pantaloni si o bluzitza mai scurta, nu iau choloti, sa nu se vada dunga ca mooor cand vad. E, asta e fixul meu doh.gif

Aaaaa .. porti tinuta de vara )).gif
nella
bubu esti super in prima poza....asa ai stat si cand ai inchinat??? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(nella @ 11-10-2008, 10:23 PM) *

bubu esti super in prima poza....asa ai stat si cand ai inchinat??? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Cam asa eram cand am pus banii in plic lol.gif lol.gif lol.gif
nella
Tot ii bun,ai facut si poza ca sa vada si finii mereu ce nasa au lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(nella @ 11-10-2008, 10:26 PM) *

Tot ii bun,ai facut si poza ca sa vada si finii mereu ce nasa au lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Ma gandeam sa le fac cadou pe 1 cand isi serbeaza ziua (el e pe 1 si ea pe 6 si isi fac ziua o data) poza cu mine uitandu-se crucis dar tablou lol.gif lol.gif lol.gif
nella
Tu vrei sa ramana cu sechele??? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(nella @ 11-10-2008, 10:29 PM) *

Tu vrei sa ramana cu sechele??? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Ei ca ei .. dar viitorii finuti sa stie cine i-a botezat lol.gif lol.gif lol.gif si sa vada si copii mei cum eram la 22 de ani grin.gif
nella
F bine asa sa faci:)).... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Panda
CITAT(bibi @ 11-10-2008, 10:08 PM) *

si eu w00t.gif ...am avut de dat jos 10..si atatea am dat yahoo.gif
nella
Bravo panda...ai reusit ,f frumos ai slabit cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ganesha
CITAT(Panda @ 11-10-2008, 09:45 PM) *

Chiar e cineva pe aici care a ajuns la greutatea dorita, nu aia de pe tickerul intermediar?

si eu w00t.gif ...am avut de dat jos 10..si atatea am dat yahoo.gif

Si eu! De fapt am trecut de ea, la initialul initialului tickerul meu era 78 -> 64. Ca de', asa mi se parea mie normal pe vremea aia, la 1m74 logic e 64 kg. Intre timp m-am desteptat. Si am depasit si 64-ul respectiv cheer.gif
(Acu' n-am nici o greutate dorita, tickerul e asa... ca e la moda lol.gif )
bubbles
Felicitari Pandel si G. .Poate am sa ajung si eu la finalul tickerului ca am uitat cat ma pus lol.gif lol.gif lol.gif

Later edit: 58 de kile dar la 1.65 ar tb 55 lol.gif
bubbles
Meniul pt azi dry.gif calculat:
actimel 1.4
Tnuva 4
struguri 300g 3
bere 3
sunca 200g 5
rosie 0
mere 0
alune 10g 2
total 18.4 p date pe prostiiiiiiiiii zid.gif girl_cray.gif

Gata meciul .. 2-2 dry.gif .rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nella
In afara de iaurt ,fructe si sunca alt ceva satios nu mai ai..ma mir ca rezisti sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.