Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
May
CITAT(bibi @ 11-10-2008, 06:15 PM) *

CITAT(May @ 10-10-2008, 06:23 PM) *

P.S.: nici eu nu am jurnal devil.gif

Eu nu inteles nimik din asta.

NU poti sa ma certi ca eu n-am jurnal sa scriu ce mananc )).gif

bubu pune-ti poza aia la avatar lol.gif
buretel
Bubule, frumoase pozele wink1.gif Mai ales prima, e totala lol.gif lol.gif lol.gif Buna ideea cu inramatul pt fini devil.gif

CITAT(bibi @ 11-10-2008, 10:08 PM) *

Chiar e cineva pe aici care a ajuns la greutatea dorita, nu aia de pe tickerul intermediar?

Si eu...Acum mai mult ma joc cu targetu', l-am pus asa, poate-poate grin.gif Ca sa nu mai spun ca am fost si mai jos de atat, dar fara sport, si mai mult infometare blushing.gif Gone are the days...Acum m-am desteptat )).gif
bubbles
Sunt aici tease.gif
bibi
Ma bucur ca sunt si fete care dom'le nu se joaca cu dieta si sportul...aviz celor de mai sus P,G,B...bravo fetelor.Sunteti un exemplu.
Bubule ..ai dat tu jos da acu o iei in sus..vezi, rezistenta e sa tot o iei in jos sau sa "definesti"kg.

Bravo inca odata.

CITAT(ramonavlas @ 11-10-2008, 10:13 PM) *

Mie nu imi plac tanga tease.gif

Nici eu pana acum vreo 15 ani (stii ca acum si pustoaicele de 6-8,9 ani am vazut ca poarta tanga?), dar iarna nu rezist.Imi ingheata cu.rul..asa ca trec pe bikini..

CITAT(ramonavlas @ 11-10-2008, 10:18 PM) *

Eu vara nu prea port....si nici in alte anotimpuri ....adica...nu ca nu port niciodata, dar cand iau pantaloni si o bluzitza mai scurta, nu iau choloti, sa nu se vada dunga ca mooor cand vad. E, asta e fixul meu doh.gif

Italiancoooo.. naughty.gif naughty.gif

May, norocul tau...sau ghinion?!
May
Ghinion mai mult, ca uneori trebuie sa ma bat singura si nu ajung sa imi dau cu batul peste fund lol.gif
bibi
CITAT(May @ 12-10-2008, 11:36 PM) *

Ghinion mai mult, ca uneori trebuie sa ma bat singura si nu ajung sa imi dau cu batul peste fund lol.gif

Sau cu shutul in fund!! lol.gif lol.gif lol.gif

Pai, ia masuri..
May
Cu shutul in fund pot sa imi dau dar mi-e ca-mi ramane calcaiul acolo lol.gif

Nu poci ca sa iau masuri ca nu sunt in stare sa tin un jurnal wacko.gif
buretel
Bibi, multam pupic.gif

CITAT(May @ 13-10-2008, 04:35 PM) *
ca nu sunt in stare sa tin un jurnal wacko.gif
...nici eu, lene mare doh.gif

Alooo, unde umbli Miss Gheorgheni? biggrin.gif
Katia

Uite ca acum m-am uitat atent la ticker-ul tau...ai slabit 20 de kg??? woooowwww....nu stiu de ce dar eram sigura ca aveai putin de slabit.... daca tot nu tii un jurnal...te intreb si eu cum ai facut prin jurnalele altora )).gif

CITAT(bubbles @ 12-10-2008, 10:15 PM) *

Sunt aici tease.gif

Frumoase poze....arati foarte bine imbracat in rosu..felicitari pupic.gif
bubbles
CITAT(May @ 12-10-2008, 01:54 AM) *

bubu pune-ti poza aia la avatar lol.gif

Nu am curaj )).gif .Nu vreau sa ma tineti minte asa lol.gif

CITAT(buretel @ 12-10-2008, 10:56 AM) *

Bubule, frumoase pozele wink1.gif Mai ales prima, e totala lol.gif lol.gif lol.gif Buna ideea cu inramatul pt fini devil.gif

pupic.gif Buretele
CITAT(bibi @ 12-10-2008, 10:23 PM) *

Ma bucur ca sunt si fete care dom'le nu se joaca cu dieta si sportul...aviz celor de mai sus P,G,B...bravo fetelor.Sunteti un exemplu.
Bubule ..ai dat tu jos da acu o iei in sus..vezi, rezistenta e sa tot o iei in jos sau sa "definesti"kg.

Bravo inca odata.

Bibi sper ca sa mearga tot in kos de acum hug.gif

CITAT(buretel @ 13-10-2008, 05:35 PM) *

Alooo, unde umbli Miss Gheorgheni? biggrin.gif

Sunt pe acasa .. azi am dughit si am avut cheat day-ul .. dar nu va speriati ca nu am rupt cu mancarea ca iar nu mi-a fost foame blink.gif

CITAT(Katia @ 13-10-2008, 05:47 PM) *

Frumoase poze....arati foarte bine imbracat in rosu..felicitari pupic.gif

Multumesc Katia give_rose.gif
Cherie

De ce? angry2.gif

pupic.gif Bubulino!
nella
Pe unde umbli bubule? pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 13-10-2008, 08:51 PM) *

De ce? angry2.gif

pupic.gif Bubulino!

pupic.gif Cherie
CITAT(nella @ 13-10-2008, 09:06 PM) *

Pe unde umbli bubule? pupic.gif pupic.gif pupic.gif

pupic.gif Nella sunt aici hug.gif .

Am uitat sa va spun ca ieri am fost la iarba verde si am mers cu masina cam 2 km cheer.gif cheer.gif cheer.gif pe drum de tara si am plecat fara sa inec motorul nici o data yahoo.gif
nella
te-am cautat pe mess..vroiam sa te intreb ceva...si bravo pt condus pupic.gif
Cherie
Ai carnet Bubule?
bubbles
CITAT(nella @ 13-10-2008, 09:10 PM) *

te-am cautat pe mess..vroiam sa te intreb ceva...si bravo pt condus pupic.gif

Nu intru in seara asta pe mess ca nu stau mult wink1.gif
CITAT(Cherie @ 13-10-2008, 09:14 PM) *

Ai carnet Bubule?

Nu .. vreau sa dau cat de curand blum.gif
dany
CITAT(Cherie @ 13-10-2008, 07:51 PM) *

De ce? angry2.gif

Aceeasi intrebare si de la mine ...
CITAT(bubbles @ 13-10-2008, 08:08 PM) *

Am uitat sa va spun ca ieri am fost la iarba verde si am mers cu masina cam 2 km cheer.gif cheer.gif cheer.gif pe drum de tara si am plecat fara sa inec motorul nici o data yahoo.gif

hehehe , is mai tare ....Am condus prin august vreoooo 5 km pe o plaja din danemarca care e imensaaaaaaaaa .Cu al meu cumnat in dreapata ( e mai calm decat al meu domn ) lol.gif
buretel
CITAT(dany @ 13-10-2008, 10:12 PM) *

CITAT(Cherie @ 13-10-2008, 07:51 PM) *

De ce? angry2.gif

Aceeasi intrebare si de la mine ...

Raspund eu pentru amandoua: de leneeeeee lol.gif lol.gif lol.gif
CITAT(bubbles @ 13-10-2008, 08:08 PM) *

hehehe , is mai tare ....Am condus prin august vreoooo 5 km pe o plaja din danemarca care e imensaaaaaaaaa .Cu al meu cumnat in dreapata ( e mai calm decat al meu domn ) lol.gif

La Skagen? w00t.gif

Bravo Bubule pt condus, eu la prima experienta soferistica era sa calc o vaca lol.gif lol.gif lol.gif Ne-am oprit amandoua in mijlocul drumului, si mama paralizase de frica lol.gif lol.gif
May
Cum sa calci ma o vaca? Eventual te suiai cu masina peste ea lol.gif

Nu pot sa tin un jurnal pt ca nu sunt in stare sa imi scriu meniurile zilnic si sa aberez intr-un singur loc, asa ca aberez prin toate jurnalele )).gif
dany
Nuu , buretelu` , nu la Skagen ca e departe de mine ....

Hmmm , adica eu am jurnal si pun meniuri ? tease.gif Ei , lasa , mai bine asa , aberezi la mine in jurnal hug.gif
May
Pai tu ai motiv sa nu pui meniuri )).gif. Pana la urma concluzia este ca nu sunt in stare, pur si simplu imi place sa comentez pe unde citesc ceva ce ma intereseaza, daca e de aberat, aberez la tine dany ca nu te superi.. mi-e bine asa, nu simt nevoia de jurnal rolleyes.gif
Panda
CITAT(May @ 14-10-2008, 12:39 AM) *

Pai tu ai motiv sa nu pui meniuri )).gif. Pana la urma concluzia este ca nu sunt in stare, pur si simplu imi place sa comentez pe unde citesc ceva ce ma intereseaza, daca e de aberat, aberez la tine dany ca nu te superi.. mi-e bine asa, nu simt nevoia de jurnal rolleyes.gif

ah moooor dupa fructele alea din semantura ta..mai ales ciresele...arata DEMENTIAL
bubbles
CITAT(buretel @ 13-10-2008, 11:17 PM) *

Bravo Bubule pt condus, eu la prima experienta soferistica era sa calc o vaca lol.gif lol.gif lol.gif Ne-am oprit amandoua in mijlocul drumului, si mama paralizase de frica lol.gif lol.gif

Eu nu am avut inca experiente din astea )).gif .Chiar am mers bine ,am si intrat in depasire la o caruta si am stiut sa semnalizez grin.gif si sa ma incadrez )).gif .

Dany lasa ca si daca nu scrii meniuri noi tot veni la tine in giurnal sa imi fac de cap grin.gif
nella
salutare si o zi frumoasa pupic.gif
bubbles
Ziua buna si tie pupic.gif .Sunt la Piatra blum.gif
nella
vreau si eu......... girl_cray.gif girl_cray.gif girl_cray.gif girl_cray.gif
May
Atentie! bubu a depasit o caruta! Nu a facut calul infarct? )).gif

panda si eu as manca cirese drool.gif
aki
CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 12:34 PM) *

paste cu sunca si ciuperci dance3.gif

Spune-mi si mie cum le faci ca am si eu ciuperci acasa w00t.gif

CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 09:01 PM) *

Sa va pun cea mai tare poza cu nanasa lol.gif haha.gif .Sper sa nu aveti cosmaruri

Si eu nu vad nimic sad.gif

CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 09:25 PM) *

Sa va mai pun cateva poze de la nunta de care am facut rost in seara asta in afara de cea cu mine frumoasa lol.gif
Imagine
Dansam de rupeam )).gif
Aici coborasem cu pizioarele pe pamant lol.gif de ram la fel de inalta ca babu

Dimineata rupta in gura lol.gif
Ultima cu aranjamentul floral de pe masa noastra

Nici aici nu vad nimic blink.gif

CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 10:24 PM) *

CITAT(nella @ 11-10-2008, 10:23 PM) *

bubu esti super in prima poza....asa ai stat si cand ai inchinat??? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Cam asa eram cand am pus banii in plic lol.gif lol.gif lol.gif

Vreau sa vad si eu cum ai fost ...
Nu am fost demultisor in jurnal la tine si am scapat firul povestii blink.gif
Grasutza
Mi-e pofta de o inghetata cu caramel, sau una cu stafide si rom.
Gasesc pe aici, pe la tine? blushing.gif
Crissa
CITAT(bubbles @ 14-10-2008, 12:22 PM) *

Ce cauti la Piatra? unsure.gif Oi fi pietreanca te pomenesti? unsure.gif
nella
Da bubu e pietreanca dar sta in ghiorghieni..si eu sunt tot din piatra cheer.gif cheer.gif cheer.gif dar stau la brasov...
Crissa
Mey neicushorule, o sa devin si eu pietreanca "cu acte" si cu "defect la mana stanga" pe 22 aug 2009 hug.gif .. asa ca ingrosam randurile naughty.gif
amalia0701
CITAT(Crissa @ 14-10-2008, 04:01 PM) *

Mey neicushorule, o sa devin si eu pietreanca "cu acte" si cu "defect la mana stanga" pe 22 aug 2009 hug.gif .. asa ca ingrosam randurile naughty.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Casa de piatra cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
CITAT(May @ 14-10-2008, 01:45 PM) *

Atentie! bubu a depasit o caruta! Nu a facut calul infarct? )).gif

panda si eu as manca cirese drool.gif

Din cate am vazut eu ... calul a mers mai departe .. mai degraba era sa faca sotul infarct )).gif

CITAT(aki @ 14-10-2008, 02:09 PM) *

CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 12:34 PM) *

paste cu sunca si ciuperci dance3.gif

Spune-mi si mie cum le faci ca am si eu ciuperci acasa w00t.gif

Nu am fost demultisor in jurnal la tine si am scapat firul povestii blink.gif

Am sters pozele sad.gif ca stii ca nu imi place sale las .. lasa ca ti le arat cand mai vb pe net pupic.gif .Pastele le fac simplu ... separat fac sosul in care pun ciuperci si sunca si acest sos il pun apoi peste pastele fierte hug.gif
CITAT(Grasutza @ 14-10-2008, 02:26 PM) *

Mi-e pofta de o inghetata cu caramel, sau una cu stafide si rom.
Gasesc pe aici, pe la tine? blushing.gif

Gasesti orice vrei dulce si virtual aici la mine grin.gif
CITAT(Crissa @ 14-10-2008, 03:39 PM) *

CITAT(bubbles @ 14-10-2008, 12:22 PM) *

Ce cauti la Piatra? unsure.gif Oi fi pietreanca te pomenesti? unsure.gif

Da.. sunt pietreanca get-beget cheer.gif cheer.gif

CITAT(Crissa @ 14-10-2008, 04:01 PM) *

Casa de Piatra atunci )).gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif si poate ne vedem candva hug.gif

Nella pupic.gif
Amalia hug.gif

Neata .. pe la 5 jumate .M-a suparat rau sotul aseara si de aia nici nu am mai putut dormi langa el si greu o sa ma mai aduca la ganduri pasnice in ceea ce il priveste sad.gif
bibi
Ce facu sotul de te-ai trezit cu gainile odata?

Nu stii ca nu exista nu pot?!

CITAT(buretel @ 13-10-2008, 05:35 PM) *

Bibi, multam pupic.gif

ca nu sunt in stare sa tin un jurnal wacko.gif
...nici eu, lene mare doh.gif

Cu placere.Lenea asta ne omoara. tease.gif

CITAT(May @ 14-10-2008, 12:39 AM) *

Esti invitata la aberat si la mine daca nu mai e loc.. salut.gif
Panda
netza bubule
buretel
CITAT(bubbles @ 15-10-2008, 05:33 AM) *

Neata .. pe la 5 jumate .M-a suparat rau sotul aseara si de aia nici nu am mai putut dormi langa el si greu o sa ma mai aduca la ganduri pasnice in ceea ce il priveste sad.gif

Ce s-a intamplat, v-ati certat? sad.gif
Hai cu noi aici, nu sta singura si bosumflata hug.gif
Ella79
Bubule, vrei sa il caftim noi? Pe sotz adica..
bubbles
CITAT(bibi @ 15-10-2008, 08:47 AM) *

Ce facu sotul de te-ai trezit cu gainile odata?

M-a suparat si de mult nu a mai facut asta sorry.gif
CITAT(Panda @ 15-10-2008, 08:58 AM) *

netza bubule

Neata Pandel pupic.gif
CITAT(buretel @ 15-10-2008, 09:42 AM) *

CITAT(bubbles @ 15-10-2008, 05:33 AM) *

Ce s-a intamplat, v-ati certat? sad.gif
Hai cu noi aici, nu sta singura si bosumflata hug.gif

Nu stau suparata si bosumflata .. nu e genul meu doar ca il fac sa il doara si pe el dar prin cuvinte si felul de a ma purta grin.gif

CITAT(Ella79 @ 15-10-2008, 09:46 AM) *

Bubule, vrei sa il caftim noi? Pe sotz adica..

Mai bine prin cuvinte ca sa isi dea seama cat a gresit )).gif pupic.gif
buretel
Beeey, cu ce te-a suparat asa tare?? blink.gif

Pe bune ca mai trec odata prin Gh si il bat mad.gif
bubbles
CITAT(buretel @ 15-10-2008, 10:31 AM) *

Beeey, cu ce te-a suparat asa tare?? blink.gif

Pe bune ca mai trec odata prin Gh si il bat mad.gif

M-a deranjat mai ales prin vorbe si de aia .. aseara a trebuit sa isi faca singur de mancare si orice e in jumatate acum.Daca ii e foame ,isi face de mancare, nu are haine-sa si le spele ,nu ii convine ceva in casa -sa ia sa faca )).gif. Vrea sa imi dea comanda la un lant de aur si un inel frumoase ca eu mile-am ales ... dar poate sa si le vare in ... ca nimic ,nimic nu mai am nevoie de la el )).gif

Si eu sunt incapatanata rau si nu imi ies din voie decat greu grin.gif ca doar de aia sunt tauroaica si olteanca pe deasupra lol.gif
Ramo
No las ca iti trece, nu mai fii copil pupic.gif
buretel
lol.gif lol.gif lol.gif Imi place cum l-ai instruit )).gif
bubbles
CITAT(Ramo @ 15-10-2008, 10:34 AM) *

No las ca iti trece, nu mai fii copil pupic.gif

Astea nu sunt copilarii ca m-am saturat de unele faze de ale lui si i le-am zis de N-spe ori si de aia o sa vada acum cam ce imi poate si mie pielea )).gif hug.gif

CITAT(buretel @ 15-10-2008, 10:36 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Imi place cum l-ai instruit )).gif

Nu ii convine deloc dar el a ales )).gif
nella
Daca l-ai pus la respect inseamna ca a sarit calul sad.gif ....dar fruntea sus ca o sa va treaca pupic.gif
bubbles
CITAT(nella @ 15-10-2008, 11:15 AM) *

Daca l-ai pus la respect inseamna ca a sarit calul sad.gif ....dar fruntea sus ca o sa va treaca pupic.gif

Nu stiu cat de repede o sa imi treaca ca m-a enervat rau daca azi dimineata la 5 m-am trezit si am inceput sa plang batista.gif .
nella
Off mai bubule.... hug.gif .....ca sa te inseninez putin iti spun ca dupa furtuna apare si soarele si ... furesecurile sunt mai dulci dupa o cearta naughty.gif
bubbles
Ce fursecuri .. la astea are interdictie cat o vrea p..da mea lol.gif lol.gif lol.gif (scuzati expresia blushing.gif ) .
nella
Pai o sa aiba interdictie pana o sa te manance lol.gif si atunci o sa fie el ciufutel si nu o sa mai vrea lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ...cunosc lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(nella @ 15-10-2008, 11:26 AM) *

Pai o sa aiba interdictie pana o sa te manance lol.gif si atunci o sa fie el ciufutel si nu o sa mai vrea lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ...cunosc lol.gif lol.gif lol.gif

Poate sa fie si mama lui ciufutica pana mi-o trece mie cu adevarat .. el ma stie in stare sa nu vorbesc cu el cate o saptamana si sa ma port ca(,)cu ultimul om cu el smile.gif

In momente de astea imi vine sa plec si sa ma duc [*****] acasa la Piatra si sa imi traiesc eu viata linistita si fara probleme pe cap si fara certuri etc sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.