Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
Sexymom
Cum reusesti fata sa slabesti asa de repede? eu mor de ciuda ca de 3 saptamani ma chinui si nu am dat jos 1 gram doh.gif .
bubbles
CITAT(Sexymom @ 18-02-2008, 02:49 PM) *

Cum reusesti fata sa slabesti asa de repede? eu mor de ciuda ca de 3 saptamani ma chinui si nu am dat jos 1 gram doh.gif .

Sexy daca dai in urma si citesti .. am stat si eu la 62.4 kg o luna is am tinut WW si muream de ciuda si dintr-o data si-a dat iar drumul corpul eusa_think.gif
Nessie
pupic.gif Bubbule, am vazut ca ai intrebat la neuroni de cursul de contabilitate si iti raspund aici.

Nu cred ca e suficient un curs. Eu am diploma de contabil de la bac, pentru ca am facut liceul economic, dar nu am drept de samnatura. Asta din cate stiu se obtine printr-un examen la CECCAR, dar nu sunt sigura, pentru ca nu m-a interesat sa merg mai departe.

Lacry stiu ca dadea niste atestari de genul asta, poate iti spune ea mai multe.
bubbles
CITAT(Nessie @ 18-02-2008, 03:22 PM) *

pupic.gif Bubbule, am vazut ca ai intrebat la neuroni de cursul de contabilitate si iti raspund aici.

Nu cred ca e suficient un curs. Eu am diploma de contabil de la bac, pentru ca am facut liceul economic, dar nu am drept de samnatura. Asta din cate stiu se obtine printr-un examen la CECCAR, dar nu sunt sigura, pentru ca nu m-a interesat sa merg mai departe.

Lacry stiu ca dadea niste atestari de genul asta, poate iti spune ea mai multe.

Multumesc de raspuns Ness pupic.gif dar am aflat ca nu am ce sa fac cu diploma respectiva..Doar daca fac Ase ..mai stii naughty.gif

Babu a primit cadou un set de oale cu capac (apropo batut ca sa gateasca si el cat sta acasa singur lol.gif ) si o sticla mare de sampanie cu o chestie faina de decor in care sa o tina iar de la mine o pereche de boxeri cheer.gif .
Ai mei au fost ca porumbacii numai ei 2 la Olanesti si a intrat mama pe la nu stiu ce mall si mi-a luat 2 genti Lee Copper cheer.gif Abia astept sa le vad grin.gif

A..si de la parintii lui a primit 1000lei iar de la ai mei bani pt telefonul pe care si l-a luat (sper sa intelegeti) lol.gif
crissy
cheer.gif La multi ani pt bubu! bday.gif
bubbles, w00t.gif nebunitzo, ce tort i-ai facut?! Am rulat pozele de 2 ori ca sa vad daca intr-adevar e ceea ce m-am gandit initial ca e )).gif . Mai lipsea niste ciocolata rasa pe langa bucatile de banana blushing.gif
bubbles
Uite la bucatelile de ciocolata nu m-am gandit lol.gif lol.gif .Nu stiu ce mi-a venit sa i-l fac asa ca initial din faza de proiect era fara acea banana lol.gif
Andreea-Rodica
La multi ani sotiorului tau iubit! bday.gif
Cherie
M-ai omorat cu tortul ala lol.gif lol.gif lol.gif
Sa-ti traiasca omul! cheer.gif
Nepotica este o frumoasa, ce oki, ce gene are w00t.gif naughty.gif

p.s. pomana porcului drool.gif drool.gif drool.gif drool.gif

Simt ca-mi curg balele... dry.gif
axe10
La multi ani baiatului salvator!

Sanatate si fericire alaturi de tine!!
ganesha
Ce roza esti, si ce slabanoaga naughty.gif Si mai esti si gospodina priceputa si decoratoare maiastra tease.gif . Sa-ti traisca sotu' si sa te bucure! floare.gif
bubbles
Multumesc fetelor pupic.gif flowers1.gif
G. eu slabanoaga unde? tease.gif lol.gif
M-am apucat de facut mancare .. cartofi prajiti pt babuin si cu friptura iar diseara fasolica cu costite afumate tot pt el .. Eu iaurt,fructe etc )).gif
stardust
Bubule, la multi ani cu intarziere pentru babuinul tau. M-ai dat pe spate cu tortul ala. Erau si socrii pe acolo? Sunt curioasa cum au reactionat smile.gif Maica-mea de exemplu nu prea stie de gluma la faze din astea sad.gif

Si acum cand ne uitam la TV si doi sunt in tandreturi intoarce capul sau schimba direct pe alt canal, chiar daca suntem in mijlocul filmului mad.gif

Felicitari, imi place mult cum arati!
bubbles
CITAT(stardust @ 19-02-2008, 02:43 PM) *

Bubule, la multi ani cu intarziere pentru babuinul tau. M-ai dat pe spate cu tortul ala. Erau si socrii pe acolo? Sunt curioasa cum au reactionat smile.gif Maica-mea de exemplu nu prea stie de gluma la faze din astea sad.gif

Si acum cand ne uitam la TV si doi sunt in tandreturi intoarce capul sau schimba direct pe alt canal, chiar daca suntem in mijlocul filmului mad.gif

Felicitari, imi place mult cum arati!

Bun venit inapoi pupic.gif .Socrii nu au fost dar ei sunt genul care gusta astfel de glume.Sunt in pas cu moda lol.gif .Multumesc mult pupic.gif
Cherie
Bubule tu nu servesti decat iaurt & fructe azi? tease.gif
bubbles
Nici nu prea stiu ce sa mananc altceva tease.gif .Parca m-am pictisit de mancare blum.gif
stardust
Bubule, cum merge cu Pilates-ul? Ma gandeam sa ma apuc si eu, ca inca nu-s la stadiul in care pot sa sar prea mult fara sa ma sufoc blushing.gif
bubbles
CITAT(stardust @ 19-02-2008, 02:54 PM) *

Bubule, cum merge cu Pilates-ul? Ma gandeam sa ma apuc si eu, ca inca nu-s la stadiul in care pot sa sar prea mult fara sa ma sufoc blushing.gif

Uhh uhh m-ai prins cu mata in sac blush.gif .Nu am mai facut .. am o lene in ultime vreme de mi-e lene sa si mananc blink.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 19-02-2008, 12:50 PM) *

Nici nu prea stiu ce sa mananc altceva tease.gif .Parca m-am pictisit de mancare blum.gif

Fa o cura de detoxifiere atunci! Vine primavara, prinde bine!
bubbles
CITAT(MissDiorCherie @ 19-02-2008, 02:58 PM) *

Fa o cura de detoxifiere atunci! Vine primavara, prinde bine!

Am sa fac dar nu trebuie sa ma gandesc la ea exact ca la o cura .. ca at cand stiu ca tin cura ma apuca toate nabadaiile doh.gif
Cherie
E cura de detox, nu de slabire blum.gif
bubbles
CITAT(MissDiorCherie @ 19-02-2008, 03:03 PM) *

Nu conteste .. pisicul meu nu trebuie sa stei ca e vreo cura de nici un fel tease.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 19-02-2008, 01:09 PM) *

Nu conteste .. pisicul meu nu trebuie sa stei ca e vreo cura de nici un fel tease.gif

Atunci te gandesti ca mananci verzituri ca sa ai un ten frumos naughty.gif
ironmissy
cu intarziere, la multi ani sotului! give_rose.gif
buretel
La Multi Ani sotului give_rose.gif
Tare te-ai cumintit bubule pupic.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 19-02-2008, 03:09 PM) *

lol.gif te inteleg perfect.......si pisicul meu e la fel de indaratnic!!!!

pupic.gif
bubbles
CITAT(ironmissy @ 19-02-2008, 03:59 PM) *

cu intarziere, la multi ani sotului! give_rose.gif

CITAT(buretel @ 20-02-2008, 01:26 AM) *

La Multi Ani sotului give_rose.gif
Tare te-ai cumintit bubule pupic.gif

Multumesc fetelor pupic.gif pupic.gif .
Buretel de ce ai schimbat poza?Si asta e faina dar si cea cu Sponge Bob era criminala )).gif

CITAT(lilistiuca @ 20-02-2008, 12:32 PM) *

CITAT(bubbles @ 19-02-2008, 03:09 PM) *

lol.gif te inteleg perfect.......si pisicul meu e la fel de indaratnic!!!!

pupic.gif

Ce sa facem .. astea suntem lol.gif pupic.gif
Era sa il omor pe Fritz.Nu va zic ce spaima am tras ca a cazut dupa sifonier si ia tu femeie singura acasa si trage sifonierul plin ca sa nu cumva sa apara babuinul sa ma ia la rost si nu il mia gaseam dupa ce am tras sifonierul ... am zis gata .. Fritz e dus pope.gif .Cand am vrut sa ma duc sa il trag si pe celalalt il vad pe Fritz pe parchet .. statea si se uita la mine lol.gif lol.gif Cred ca a iesit fara sa il vad iar eu eram toata gata .. Nu va zis ce tanspiratii m-au trecut batista.gif

Azi avem piure c ficatei de pui drool.gif
ironmissy
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Nessie
lol.gif lol.gif Uite asa mai slabesti 200g, tragand de sifoiere prin casa.
Cherie
Ce tare! Puteai sa darami si casa, papagalul sa fie sanatos!!!
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
buretel
CITAT(bubbles @ 20-02-2008, 04:51 PM) *
Buretel de ce ai schimbat poza?Si asta e faina dar si cea cu Sponge Bob era criminala )).gif
Asta e buna? )).gif )).gif
pupic.gif Ce pofta mi-ai facut de piure cu ficatei de pui drool.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Da mai aveam un pic si daramam tot ca sa il gasesc macar asa ds ca sa il inmormantez cum trebuie lol.gif lol.gif dar i-am auzit glasciorul si am zis ca e prins pe sub vreo parte de mobilier sigur .. si cand sa dau si celalt sifonier el statea pe parchet si se uita la mine si imediat si-a luat zborul lol.gif lol.gif Cred ca in gandul lui "Ia fraiero si cauta bine lol.gif " .Saptamana viitoare e 1 si tb sa ma napadeasca rusii asa ca incep sa retin apa doh.gif sorry.gif so mi-au iesit niste chestii pe fata .. cred ca de la mancare .. Ceva tip iritatie .. sunt urata ca boala pope.gif
Dumbo
Bubule or iesi si toxinele alea din corp care pe unde pot... de aiai te umpli de cosuri...
bubbles
CITAT(Dumbo @ 21-02-2008, 12:54 PM) *

Bubule or iesi si toxinele alea din corp care pe unde pot... de aiai te umpli de cosuri...

Dumbo give_rose.gif de obicei cand tb sa apara rusii imi apar cosulete sorry.gif dar trec mai repede decat stopul.Bine ca nu am un ten mofturos ca daca ma dau cu Nidoflor (crema cu antibiotic) trec in cateva zile cheer.gif

Azi am fost toata o treaba lol.gif .Am fost si mi-am rezolvat cu buletinul .. mi-am facut viza de flotant ca sa pot da examen la calculatoare ..Am fost in oras si mi-am luat un pomelo mareeeeee drool.gif pentru diseara grin.gif .Am facut curat in toata casa:aspirat,spalat pe jos,spalat geamuri inclusiv cele de la balcon (e inchis balconul )).gif ) si am spalat in baie si am si bagat o masina la spalat si cred ca vor mai trebuie inca 2 bagate cheer.gif grin.gif .Babuinusul e plecat la pescuit asa ca diseara mancam peste .. ori prins dar cred ca mai degraba cumparat lol.gif lol.gif
Sexymom
CITAT(bubbles @ 21-02-2008, 01:20 PM) *

.Bine ca nua m un ten mofturos ca daca ma dau cu Nidoflor (crema cu antibiotic)

Fata cu Nidoflor le dadeam eu la poponetz fetelor cand se iritau lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Stiu Sexy dar e singura crema la care imi trec bubitele lol.gif lol.gif .Stiu ca de cand eram in clasa a5a si ma dadeam cad imi aparea ceva .. in 2 zile imi trecea tease.gif
Cherie
CITAT(Sexymom @ 21-02-2008, 02:24 PM) *

CITAT(bubbles @ 21-02-2008, 01:20 PM) *

.Bine ca nua m un ten mofturos ca daca ma dau cu Nidoflor (crema cu antibiotic)

Fata cu Nidoflor le dadeam eu la poponetz fetelor cand se iritau lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Daca e buna pt funduletzul de bebe, e bun pt orice!
Vezi si cazul Bepanthen! salut.gif
Sexymom
lol.gif
Cherie
blum.gif
bubbles
Ziceti voi ce vreti .. dar cine o sa aiba tenul neted ca un fundulet de copilas lol.gif tease.gif lol.gif
Cherie
La Bepanthen era si mai tare, arata la reclama un bebelus cu fundul iritat, deci ceva de vis.
Ce-am ras de frati-miu cand si-a facut un tattoo si l-au pus aia de la salon sa-si dea cu Bepanthen. Oricum, ca eficienta, nota 10!

CITAT(bubbles @ 21-02-2008, 02:37 PM) *

Ziceti voi ce vreti .. dar cine o sa aiba tenul neted ca un fundulet de copilas lol.gif tease.gif lol.gif

Sincer, cred c-o sa ma duck si eu la farmacie sa intreb lol.gif
bubbles
Missy sa stii ca nu toata lumea il tolereaza tease.gif .Am mai avut prietene/colege care cand vedeau ce bine ma vindec eu .. si-au luat si ele si ciuciu ca nu le-a trecut deloc tease.gif blum.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 21-02-2008, 02:38 PM) *

Missy sa stii ca nu toata lumea il tolereaza tease.gif .Am mai avut prietene/colege care cand vedeau ce bine ma vindec eu .. si-au luat si ele si ciuciu ca nu le-a trecut deloc tease.gif blum.gif

Da? pupic.gif
bubbles
Da pupic.gif Lor le-a facut tenul mai gras si mai urat si nu intelegeau de ce mie imi trece si lor nu blink.gif .Adevarul e ca nici eu nu inteleg de ce .. dar se stie ca exista mai multe tipuri de ten si poate de aia eusa_think.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 21-02-2008, 02:43 PM) *

Da pupic.gif Lor le-a facut tenul mai gras si mai urat si nu intelegeau de ce mie imi trece si lor nu blink.gif .Adevarul e ca nici eu nu inteleg de ce .. dar se stie ca exista mai multe tipuri de ten si poate de aia eusa_think.gif

Probabil! cheer.gif
crissy
bubule, ai grija ca nidoflorul da dependenta sad.gif floare.gif
Sursa1
Sursa2
Si eu am folosit-o pe funduletul fii-mei cand avea iritatie nasoala, ii trecea imediat, pana cand m-a avertizat o prietena ca da dependenta.
bubbles
Crissy give_rose.gif multumesc.Eu nu ma dau decat in cazuri exceptionale pupic.gif
bubbles
Asa bine imi pare ca ieri am reusit sa biciclesc 40 minute cheer.gif .Sper sa fac si azi grin.gif .I-am facut mancare babuinului:parjoale si mai tb sa ii fac cartofii .. si mie mi-am facut pulpe de pui cu legume )).gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 22-02-2008, 02:25 PM) *

Asa bine imi pare ca ieri am reusit sa biciclesc 40 minute cheer.gif .Sper sa fac si azi grin.gif .I-am facut mancare babuinului:parjoale si mai tb sa ii fac cartofii .. si mie mi-am facut pulpe de pui cu legume )).gif

Mie imi place mai mult mancarea ta decat a lui )).gif
bubbles
Si mie Ramona lol.gif desi cateodata mai balesc si pe langa a lui tease.gif dar stiu ca e plina de grasimi bad.gif si asa ma opresc din gustat )).gif .Apropo babuinul meu avea aseara 73 kg doh.gif S-a ingrasat ca un porc swoon.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 22-02-2008, 02:29 PM) *

Si mie Ramona lol.gif desi cateodata mai balesc si pe langa a lui tease.gif dar stiu ca e plina de grasimi bad.gif si asa ma opresc din gustat )).gif .Apropo babuinul meu avea aseara 73 kg doh.gif S-a ingrasat ca un porc swoon.gif

Pune-l la dieta )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.