Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
bubbles
Plec acasa dance3.gif yahoo.gif dance2.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 22-02-2008, 03:49 PM) *

Plec acasa dance3.gif yahoo.gif dance2.gif

Ce fain de tineeeeeeeee salut.gif
bubbles
Da foarte fain .. nu mi-am facut referatul asa ca va trebui sa il scriu de mana lol.gif asta daca il mai fac blink.gif
ramonavlas
In cazul asta, nu te invidiez pt WE pe care urmeaza sa il ai floare.gif
bubbles
Multumesc Ramona pupic.gif .Maine am 4 examene care mai de care mai naspa dar trece si apoi mai am 2 sapt si gata sesiunea cheer.gif
ramonavlas
Bafta in continuare la examene. Te asteptam cand e gata sesiune sa dai de baut )).gif
bubbles
Dau de acuma daca asta se pune ca noroc sa iau toate examenele grin.gif .Binenteles apa plata cu lamaie haninoroc.gif .Mai tineti minte reclama ai ade la zapp .. manechinele crae beau doar apa plata cu lamaie .. saluta nu mai stiu ce lol.gif lol.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 22-02-2008, 02:08 PM) *

Multumesc Ramona pupic.gif .Maine am 4 examene care mai de care mai naspa dar trece si apoi mai am 2 sapt si gata sesiunea cheer.gif

4 examene? swoon.gif

Intr-o zi? shock.gif
julyalina
pupic.gif
CITAT(bubbles @ 22-02-2008, 12:29 PM) *

Si mie Ramona lol.gif desi cateodata mai balesc si pe langa a lui tease.gif dar stiu ca e plina de grasimi bad.gif si asa ma opresc din gustat )).gif .Apropo babuinul meu avea aseara 73 kg doh.gif S-a ingrasat ca un porc swoon.gif

pai daca ii dai parjoale )).gif tease.gif

Pies... bubule, ai inceput sa alergi dupa alune ?
bubbles
CITAT(julyalina @ 23-02-2008, 01:26 AM) *

pupic.gif

Si mie Ramona lol.gif desi cateodata mai balesc si pe langa a lui tease.gif dar stiu ca e plina de grasimi bad.gif si asa ma opresc din gustat )).gif .Apropo babuinul meu avea aseara 73 kg doh.gif S-a ingrasat ca un porc swoon.gif

Dar daca numai mancarea asta ii place tease.gif .
Nu am inteles faza cu alunele huh.gif

No neataaaaaaaaaaaaaaaaaa yahoo.gif dance3.gif .Ce faceti?Am scapat de cele 4 examene care au fost teroare.Foarte mult de scris si putin timp doh.gif bang.gif dar s-a termiaaaaaattt yahoo.gif .Sambata seara am dormit la Chei iar aseara am venit la verii babuinului de langa oras (fetita din poze cu ochii mari e a verisoarei) si toata ziua pana aseara m-am jucat cu baby.gif .Doamne cat e de scumpa cum vorbeste ea in limba ei si cum poceste toate cuvintele give_heart.gif .Ieri ne-am plimbat vreo 2 ore si cu un ATV al verilor si sunt cam ragusita lol.gif lol.gif .M-am indragostit de Atv asa .. ma bate un gand dar tb sa iau permisul B ca sa il pot conduce pe strada grin.gif )).gif asa ca la vara dupa licenta punem de o scoala de soferi cheer.gif
anca veselie
bubule, bravo pt examene!
si pt proiectul cu scoala de soferi!
pupici
Cherie
Bun asa! N-am mers niciodata cu ATV-ul, insa am auzit ca e taaaaaare misto. Ma bucur ca ti-a placut! pupic.gif
ramonavlas
Chiar ffff misto, e si asta un motiv pt care astept vara....
crissy
CITAT(bubbles @ 25-02-2008, 09:28 AM) *

pupic.gif

)).gif Nici eu nu am inteles initial. Pe urma ti-am vazut mai bine avatarul si m-am gandit ca july a incurcat ghinda cu aluna grin.gif
cheer.gif Felicitari pt sesiunea incheiata! Sau mai ai examene de dat?
ramonavlas
Restante, ceva?
bubbles
CITAT(anca veselie @ 25-02-2008, 01:09 PM) *

bubule, bravo pt examene!
si pt proiectul cu scoala de soferi!
pupici

Ancule pupic.gif

CITAT(Cherie @ 25-02-2008, 02:05 PM) *

Bun asa! N-am mers niciodata cu ATV-ul, insa am auzit ca e taaaaaare misto. Ma bucur ca ti-a placut! pupic.gif

E criminal Cherie ..Babuinul are de gand sa isi ia si el unul grin.gif
CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 03:18 PM) *

Chiar ffff misto, e si asta un motiv pt care astept vara....

Ramona hug.gif
CITAT(crissy @ 25-02-2008, 03:35 PM) *

CITAT(bubbles @ 25-02-2008, 09:28 AM) *

pupic.gif

)).gif Nici eu nu am inteles initial. Pe urma ti-am vazut mai bine avatarul si m-am gandit ca july a incurcat ghinda cu aluna grin.gif
cheer.gif Felicitari pt sesiunea incheiata! Sau mai ai examene de dat?

Mai am examene pana pe 15 martie ca au mai scos astia un examen huh.gif de dat pe 15 doh.gif Trec si ele o data si o data .
July scuze nu vazusem ca am reusit sa schimb avatarul blum.gif

CITAT(ramonavlas @ 25-02-2008, 03:38 PM) *

Restante, ceva?

Inca nu stiu sorry.gif .Sper sa nu...

in seara asta am avut invitati si am facut o tocana de vitel drool.gif cu mamaliga .. Ce sa mai drool.gif :Imi ploua in gura " lol.gif

Nu va mai zic ca ma bate gandul serios de un baby.gif dupa ce am vazut cat e de scumpa nepotica give_heart.gif
ganesha
CITAT
scuze nu vazusem ca am reusit sa schimb avatarul

Ce tare-i asta lol.gif (bun, stiu cum e ca am patit si eu, da' suna tare de tot lol.gif )

La 73 de kile ii zici porc? Mai da-i o sansa... )).gif cit cintarea inainte?

Tin pumnii sa nu te pierzi printre examene!
bubbles
Pai .. babuinul meu avea cand ne-am cunoscut 65 kg swoon.gif )).gif Sper sa ies cu fruntea sus din atatea examene cheer.gif .Miercuri am in sfarsit examenul la operator calculator yahoo.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 25-02-2008, 10:55 PM) *

Pai .. babuinul meu avea cand ne-am cunoscut 65 kg swoon.gif )).gif Sper sa ies cu fruntea sus din atatea examene cheer.gif .Miercuri am in sfarsit examenul la operator calculator yahoo.gif

Ai sa iesi, ai sa iesi, fii pe pace! Numa' prin faptu' ca nu le-ai incurcat intre ele si ai tinut minte cite ai poti tine fruntea sus! )).gif Bafta miercuri! De fapt, bafta tot timpu'!
bubbles
Multumesc G. hug.gif give_rose.gif .
Sa va pun o poza si cu moi )).gif mai bine zis cu fata mea lol.gif .Scuzati cornul din frunte dar inainte de rusi mereu imi apara cosuri dry.gif .Am descoperit de ce faceam si pe fata iritatii si cosuri .. de la parul lasat in parti ma irit doh.gif asa ca mi-am luat bentie sa mi-l ridic de pa ochi si din lateral grin.gif
Imagine

Apropos blum.gif dupa ce am baut in seara asta cateva pahare de bere haninoroc.gif si am cam tras-o cu drag.gif bang.gif acum ma dreg cu o cana mare de zeama (moare) de varza cheers.gif
ramonavlas
Buna moarea dupa atata cherchereala. blum.gif
bubbles
Foarte buna Ramo grin.gif .Mai rau e ca apoi imi e si mai tare sete wacko.gif .
Azi am mancarica de ui cu legume si cu orez expandat grin.gif si pe seara iaurt si mere lol.gif
bubbles
Mi-am mancat mancarica si .. ma incearca un somn teribil.Azi sper sa reusesc sa biciclesc cheer.gif cheer.gif .Azi am facut cat de cat curat in casa .. ca era de sapt trecuta de cand am facut inainte sa plec si a ramas casa doar cu Fritz in ea .A fost superb afara yahoo.gif si am aierisit bine toata casa smile.gif
bubbles
No m-am enervat si am "calarit" pleasantry.gif bicicleta reusind sa fac 30 minute cheer.gif cheer.gif .Deja am baut 1.5l de ceai cheer.gif .

Am facut baie si m-am spalat cu body scrub-ul care mi l-am luat de la Fennel(e criminal cum miroase .. a cocos ca si untul de corp tot de la aceeasi firma) ,mi-am spalat si ce a ramas din pleata ,m-am dat cu untul de corp cu cocos ca sa miros bine lol.gif si de acum nu stiu ce sa mai fac ca maine am program de curatenie si invatat-dupa examen binenteles grin.gif .Mi-am mai luat un unt de corp cu Aloe .. miroase bestial drool.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 26-02-2008, 04:45 PM) *

No m-am enervat si am "calarit" pleasantry.gif bicicleta reusind sa fac 30 minute cheer.gif cheer.gif .Deja am baut 1.5l de ceai cheer.gif .

No ia trimite si la mine nervi din aia, poate calaresc si eu ceva sportiv )).gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 26-02-2008, 06:47 PM) *

CITAT(bubbles @ 26-02-2008, 04:45 PM) *

No ia trimite si la mine nervi din aia, poate calaresc si eu ceva sportiv )).gif

G. cu cea mai mare placere )).gif .Cum sa trimit paravion sau mai bine ii teleportez blum.gif . floare.gif

Asa mi-am schimbat vorba de cand ne-am mutat aici .. am inceput sa vorbesc cu NO la inceput si sa si tastez asa crazy.gif .Simi se pare normal desi la inceput nu suportam blink.gif
bubbles
Neataaaaaaaaa yahoo.gif .La 11:30 am examenul la calculatoare swoon.gif
Dumbo
Bafta la examen! cheer.gif cheer.gif cheer.gif facem galerie?
Cherie
Bafta!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Tinem pumnii! hug.gif
crissy
pupic.gif Tinem pumnii! (2 mai mari si doi mai micuti wink1.gif )
Nessie
Bafta multa! pupic.gif
bubbles
Am terminat yahoo.gif yahoo.gif .Am luat cu 9.50 cheer.gif cheer.gif Dau de baut apa cu lamaie haninoroc.gif
ramonavlas
Bravo!!!!
Cu asta ai terminat sesiunea, da?????????? give_rose.gif
bubbles
Nu ramona.Asta a fost un curs independent de operator calculator floare.gif
Cherie
Iuhuuu!!!
E rost de partytime2.gif laugh.gif
Bravo Bubule! cheer.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 27-02-2008, 04:05 PM) *

Am terminat yahoo.gif yahoo.gif .Am luat cu 9.50 cheer.gif cheer.gif Dau de baut apa cu lamaie haninoroc.gif

FELICITARI!!!!

pentru tine, ne sacrificam si bem doar apa cu lamiie!!! pupic.gif
crissy
CITAT(bubbles @ 27-02-2008, 02:05 PM) *

cheer.gif Bravo! Apa zici... bine, hai ca merge si asta. pupic.gif
ganesha
Bravo Bubule, stiam eu ca ai sa ai motiv de veselie, ca tu esti fata desteapta si ambitioasa! cheer.gif
bubbles
Multumesc fetelor give_rose.gif
G. ma faci sa rosesc blushing.gif .Si sa stii ca iar m-am enervat si .. am mai bagat 30 minute la bicicleta tease.gif
ironmissy
bine bubu!!!! salut.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 27-02-2008, 05:44 PM) *

Si sa stii ca iar m-am enervat si .. am mai bagat 30 minute la bicicleta tease.gif

Asa da! Bravo, bravo!!! pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Neata .Aseara am dormit la Bistrita si iar m-am jucat ca o nebuna cu nepotica.Uff asa mi-e de draga give_heart.gif

Multumesc Cherie pupic.gif
bubbles
Ieri am fost si mi-am luat broccoli swoon.gif si de acum vine partea urata .. cum sa ii fac lol.gif .Sper sa imi placa blink.gif
Sexymom
Felicitari gagico. cheer.gif
Brocolii ii faci la cuptor dupa ce ii fierbi inainte cca 3 minute in apa cu sare, ii scurgi bine, razi pe ei branza sau cascaval din abundenta si ii lasi sa se gratineze.Atat de simplu.Si se mananca ca si garnitura cu file de peste.
bubbles
Multumesc de reteta sexy pupic.gif pupic.gif
Sa pun si eu un meniu informativ blum.gif
MD 4 crenwusti de pui blushing.gif .Imi era pofta de crenwusti fierti.
P Broccoli cu 1/2 piept pui fiert
C 100g sunca light campofrio si 1 cana iaurt 0.1%

Pies:Inca nu mi-au aparut rusii batista.gif wacko.gif
Sexymom
Doar atat mananci? fructe nu?nici o felie de paine sau o grisina??
bubbles
Fructe nu mi-am cumparat batista.gif .Am uitat sorry.gif .Am rontatit acum cateva craks-uri si atat blum.gif

Am sa fug sa imi iau cateva mere mai tarziu cheer.gif
Nessie
Hello! pupic.gif

Bubule, tot vreau sa te intreb, dar sper sa nu te superi pe mine, ca nu o spun cu rautate. give_rose.gif Vad ca si luna asta iti faci probleme daca esti sau nu insarcinata, tot ca luna trecuta, dar din ce spui, nu iti doresti un bebe acum. De ce nu folositi metode contraceptive si scapi de stres? unsure.gif E simplu si sigur.
bubbles
CITAT(Nessie @ 29-02-2008, 03:21 PM) *

Hello! pupic.gif

Bubule, tot vreau sa te intreb, dar sper sa nu te superi pe mine, ca nu o spun cu rautate. give_rose.gif Vad ca si luna asta iti faci probleme daca esti sau nu insarcinata, tot ca luna trecuta, dar din ce spui, nu iti doresti un bebe acum. De ce nu folositi metode contraceptive si scapi de stres? unsure.gif E simplu si sigur.

Ness give_rose.gif anticonceptionale nu pot lua din cauza varicelor sorry.gif .sterilet nu mi-as baga pana nu fac primul copil ca am auzit numeroase povesti urate cu privire la sterilet.Luna asta ne-am protejat cu pre... dar mi-e frica sa nu se fi intamplat doamne fereste ceva si sa nu ne fi dat seama blink.gif wacko.gif
bubbles
Am adus si eu un film cu nepotica mea de 1an jumatate.Scuzati vocea din fundal ... care e a mea lol.gifNepotica

Am mai pus ci cateva poze cu ea aiciPoze

Pana la urma am schimbat meniul doh.gif
MD 4 crenwusti
G craks putine de tot
P 2 pachete de biscuiti cu cacao (mi-a fost pofta sorry.gif )
C macrou si 1 cana iaurt
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.