Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
anca veselie
dar legumele?
pupic.gif
in legatura cu rusii, parca ziceai ca luna trecuta ti-au venit pe 30-31. la un ciclu normal, de 28 zile, ar insemna ca tre sa vina azi maine, asa ca eu zic sa stai linistita.
ramonavlas
Care e sunca light Campofrio, cate calorii are, stii cumva?
bubbles
Ramona este la baton de ala mare lol.gif daca intelegi ce vreau sa psun si se ia la suta de grame.Nu mai stiu exact cat avea... parca 1,5 p la 100g wacko.gif deci are putine calorii doh.gif

Uite ca am gasit data cand am postat prima oara despre sunca asta blum.gif
CITAT(bubbles @ 05-02-2008, 04:08 AM) *

CITAT(crissy @ 04-02-2008, 11:02 PM) *

Spor la invatat si bafta la examene. Ce sunca e aia cu 1.5 p la 100 g? Eu punctez sunca presata de pui cu 1.5 p la 25 g.

Sunca de pui light de la campofrio la 1.5p la 100g wink1.gif

Cherie
Bubule, exista varianta de sterilet si pt persoane care nu au nascut inca. Costa mai mult, insa sunt f. bune. wink1.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 10:15 PM) *

Ramona este la baton de ala mare lol.gif daca intelegi ce vreau sa psun si se ia la suta de grame.Nu mai stiu exact cat avea... parca 1,5 p la 100g wacko.gif deci are putine calorii doh.gif

Spor la invatat si bafta la examene. Ce sunca e aia cu 1.5 p la 100 g? Eu punctez sunca presata de pui cu 1.5 p la 25 g.

Da, stiu batonul mare, asa iau si eu....dar nu stiu sa transform,.....ma interesau caloriile, ca cu punctele nu prea ma descurc.
Oricum multumesc, stiu ca exista si o sa ma uit dupa ea sa vad daca are mai mult de 78 (cea pe care o mananc eu atata are) cheer.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:16 PM) *

Bubule, exista varianta de sterilet si pt persoane care nu au nascut inca. Costa mai mult, insa sunt f. bune. wink1.gif

Nu conteaza cat costa doar sa am precizia ca apoi nu voi avea probleme cad voi vrea sa fac un urmas sorry.gif Cred ca pana la urma voi face injectie de ai care se administreaza la 3 luni si te protejeaza pe intreaga perioada pana la urmatoarea injectie wink1.gif

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:19 PM) *

CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 10:15 PM) *

Da, stiu batonul mare, asa iau si eu....dar nu stiu sa transform,.....ma interesau caloriile, ca cu punctele nu prea ma descurc.
Oricum multumesc, stiu ca exista si o sa ma uit dupa ea sa vad daca are mai mult de 78 (cea pe care o mananc eu atata are) cheer.gif

Pai nu cred ca are mai mult ca ... Cum sa iti explic eu.Punctajul se face prin impartirea caloriilor la 60 si a lipidelor la 9 .Si lipide are cateva si atunci tb sa aiba calorii putine ca sa aiba numai 1.5 puncte wink1.gif .Nu stiu cat de bine intelegi sorry.gif
Cherie
Doctorul mamei mele i-a povestit, se poate si e f. sigur! floare.gif
bubbles
Mersi Cherie pupic.gif .Ma interesez exact ce sa fac cand ajung la mama in aprilie wink1.gif .Stie ea unde sa ma duca grin.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 08:31 PM) *

Mersi Cherie pupic.gif .Ma interesez exact ce sa fac cand ajung la mama in aprilie wink1.gif .Stie ea unde sa ma duca grin.gif

Cel mai bine! Am fost si eu tentata, insa luam pastile. Oricum, dupa ce studiez serios problema, vorbesc si mai serios cu doctorul, poate mi-as pune si eu.
crissy
CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 04:30 PM) *

Am adus si eu un film cu nepotica mea de 1an jumatate.Scuzati vocea din fundal ... care e a mea lol.gifNepotica

Am mai pus ci cateva poze cu ea aiciPoze

wub.gif Ce dragalasa e w00t.gif Si ce-i turuie gura w00t.gif .
bubbles
CITAT(crissy @ 01-03-2008, 01:13 AM) *

CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 04:30 PM) *

Am adus si eu un film cu nepotica mea de 1an jumatate.Scuzati vocea din fundal ... care e a mea lol.gifNepotica

Am mai pus ci cateva poze cu ea aiciPoze

wub.gif Ce dragalasa e w00t.gif Si ce-i turuie gura w00t.gif .

Crissy give_rose.gif vorbeste de numa dar bineneteles ca multe le intelege numai ea lol.gif

Neata yahoo.gif si o primavara frumoasa va doresc hug.gif
Cherie
O primavara senzationala! cheer.gif
bubbles
Mersi la fel Cherie pupic.gif .Am fost si am luat 2 de 9 si un 10 si am hotarat si lucrarea de licenta cheer.gif .De acum sa ma apuc de ea grin.gif .Si mi-am luat si mi-am facut test de sarcina ca nu mai suportam stressul sorry.gif
ramonavlas
Siiiii???????
Ce zice testul? naughty.gif
nella
LA MULTI ANI SI O PRIMAVARA PLINA DE BUCURII SI IMPLINIRI..UN MARTISR PLIN DE PUPICEI SI IMBRATISARI.... pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
bubbles
Daca va spun ce am mancat eu azi doh.gif .Cand am ajuns de la examene am mancat normal putina ciorba de pui cu ffff putina mamaliga dar apoi ... a facut bunica clatite cu gem acru de al ei de visine drool.gif
Cherie
drool.gif
bubbles
Meniu azi:
-Ciorba de pui cu mamaliguta (maxim 50g)
-cativa covrigei
-clatite (vreo 7 la numar :blushing) cu gem fara zahar doh.gif
- 100g crenwusti pui si 100g sunca light
Oare cate mii de calorii am batista.gif bang.gif
nella
Salutare!!!!!!Ce faci?
felicitari pt sesiune si sa stii ca mi-ai facut pofta de clatite w00t.gif naughty.gif dar.....o sa pap cu alta ocazie cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif Imagine
Cafeaua e gata,eu sunt treaza numai ca azi e duminca si e zi libera de treaba grin.gif

Nella lasa clatitele cuplu.gif ca nu-s bune )).gif
bubbles
De azi ma reapuc de slabit .. poate pana la ziua mea ajung la 55 kg eusa_think.gif .Ziua mea e in mai pe 14 .. oare am vreo sansa?
Se apropie Pastele si mi-am adus aminte de prietenul bun care a murit la 17 ani acum 4 ani fin inainte de Paste cu o saptamana batista.gif
bubbles
Uff ce nervi am ca ieri am mancat mult ca o toanta doar de aia mi-a fost si rau sorry.gif dar de azi gata cheer.gif .Regim scrie c ama maresc pe zi ce trece wacko.gif .Rusii inca nu apar .. nu stiu ce [*****] am
bubbles
Seara .Ce sa va zic.Rusii nu apar.Ma gandesc sa nu fi facut gresit testul si .. in seara asta am aflat ca si babu vrea baby.gif give_heart.gif asa ca daca e sa fie nu va fi problema grin.gif

I-am zis soacrei ca au intarziat rusii si cand am vazut ce fericita era cand i-am zis wacko.gif nu-mi venea sa cred si cand i-am zis ca a iesit negativ i-a parut rau sorry.gif
bubbles
Ma gandesc daca va fi sa fiu cu baby.gif veti mai fi langa mine tease.gif
nella
CITAT(bubbles @ 03-03-2008, 12:06 AM) *

Ma gandesc daca va fi sa fiu cu baby.gif veti mai fi langa mine tease.gif

Normal ca vom fi ce vb e asta....pai mamicile sunt tinute in puf cheer.gif cheer.gif pupic.gif hug.gif
bubbles
Numai Doamne Doamne stie cat imi doresc eu baby.gif si pana in seara asta nu eram sigura pe babu dar de acum give_heart.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 03-03-2008, 12:13 AM) *

Numai Doamne Doamne stie cat imi doresc eu baby.gif si pana in seara asta nu eram sigura pe babu dar de acum give_heart.gif

Uuuu, ce planuuuri! Spor la treaba atunci! naughty.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 03-03-2008, 02:13 AM) *

iubita, sa dea Dumnezeu sa "se prinda" si sa faci un bebe!!!!!! pupic.gif
Dumbo
Bubule, cand o sa ai baby.gif facem topic separat pentru mamici. Ce zici?
Si o sa ne invidieze toate fetele de pe forum ca noi o sa discutam despre tot felul de mancaruri fara sa ne gandim la diete.
bubbles
CITAT(ganesha @ 03-03-2008, 06:42 AM) *

CITAT(bubbles @ 03-03-2008, 12:13 AM) *

Uuuu, ce planuuuri! Spor la treaba atunci! naughty.gif

Multumesc pupic.gif

CITAT(lilistiuca @ 03-03-2008, 11:15 AM) *

CITAT(bubbles @ 03-03-2008, 02:13 AM) *

iubita, sa dea Dumnezeu sa "se prinda" si sa faci un bebe!!!!!! pupic.gif

Abia astept ca nu vreau numai unu...ci vreo 2-3 in decurs de 10 ani grin.gif
CITAT(Dumbo @ 03-03-2008, 12:42 PM) *

Bubule, cand o sa ai baby.gif facem topic separat pentru mamici. Ce zici?
Si o sa ne invidieze toate fetele de pe forum ca noi o sa discutam despre tot felul de mancaruri fara sa ne gandim la diete.

Da,da drool.gif numai mancaruri elaboriose si delicioase vom face )).gif
In alta ordine de idei .. au venit rusii sorry.gif asa ca de cand se termina ne apucam de treaba sex.gif
crissy
cheer.gif cheer.gif w00t.gif Purcedeti la baby.gif ? cheer.gif cheer.gif Galerie ca sa se prinda cat mai repede cheer.gif .
Bineinteles ca vom fi alaturi de tine hug.gif . pupic.gif
nella
Salutare!!!!!!O saptamana cat mai buna si plina de reusite....ti-am spus eu...bb o sa vina cand vrea el...pupicei dulci si fruntea sus ca va fi bine!
Anna
hello bubu
pe unde umblii? faci baby.gif ? naughty.gif naughty.gif
ramonavlas
S-a pus deja pe treaba gagica sex.gif
Cherie
pupic.gif Bub!
bubbles
CITAT(crissy @ 03-03-2008, 02:43 PM) *

cheer.gif cheer.gif w00t.gif Purcedeti la baby.gif ? cheer.gif cheer.gif Galerie ca sa se prinda cat mai repede cheer.gif .
Bineinteles ca vom fi alaturi de tine hug.gif . pupic.gif

pupic.gif pupic.gif
CITAT(nella @ 03-03-2008, 02:43 PM) *

Salutare!!!!!!O saptamana cat mai buna si plina de reusite....ti-am spus eu...bb o sa vina cand vrea el...pupicei dulci si fruntea sus ca va fi bine!

Mersi la fel.O saptamana usoara si tie pupic.gif

CITAT(Anna @ 03-03-2008, 05:41 PM) *

hello bubu
pe unde umblii? faci baby.gif ? naughty.gif naughty.gif

Nu inca ca am rusii pe cap )).gif
CITAT(ramonavlas @ 03-03-2008, 06:39 PM) *

S-a pus deja pe treaba gagica sex.gif

Saptamana viitoare e punem pe treaba tease.gif
CITAT(Cherie @ 04-03-2008, 12:45 AM) *

pupic.gif Bub!

pupic.gif
ramonavlas
Si eu care credeam ca tot la asta lucrati de vreme dce ai cam lipsit de pe aici )).gif
bubbles
Ramona tease.gif nu inca.Te anunt cand ca sa te pregatesti sa nasesti blum.gif
De azi am sa trec si eu meniurile fara sa numar nimic ... sper sa nu trec de 1200 calorii grin.gif
ramonavlas
Ooo, de-abia astept sa mai nasesc o data, cel putin....asa ca treceti la treaba cat mai repede )).gif
Stai linistita ca te avertizam noi daca depasesti 1200/zi.
bubbles
Cred ca plecam pana la Ciuc la cumparaturi cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Ce-ti pasa? sad.gif
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 04-03-2008, 01:58 PM) *

Ce-ti pasa? sad.gif

Ramona pupic.gif hug.gif .Profit inca pana termin facultatea ca apoi daca a angajez nu voi mai avea timp de nimic sad.gif
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 04-03-2008, 01:33 PM) *

Ooo, de-abia astept sa mai nasesc o data, cel putin....asa ca treceti la treaba cat mai repede )).gif
Stai linistita ca te avertizam noi daca depasesti 1200/zi.

Pana la urma cred ca ma reintorc la WW lol.gif Sunt atat de nehotarata dar trebuie sa ma reapuc o data si o data de dieta doh.gif .Oricum sa ma anunti si din punct de vedere caloric daca depasesc ok? pupic.gif
Nu am mai plecat nicaieri ca e prea urata vremea asa ca o lasam pe saptamana viitoare doh.gif
bubbles
No m-am hotarat ca sa tin WW nou..cu acele puncte pana la saturatie lol.gif la mai multe alimente grin.gif .
Azi am mancat asa:
-3 kiwi
-un piept de pui afumat de 250g
-un castravete drool.gif
iaurt degresat
-peste
-broccoli.
Pestele e pentru seara asta .. cod fiert cu broccoli.Lui babu i-am facut prajit dry.gif asa ca m-am hotarat ca mie sa imi fierb ca sa nu imi fie pofta din cel prajit grin.gif
nella
Sa-ti fie de bine papica blum.gif blum.gif blum.gif
Si sa stapaniti sanatosi setul de inox... rolleyes.gif rolleyes.gif
crissy
)).gif A alunecat broccoli pe gat?
bubbles
Nella mersi pupic.gif
Crissy chiar mi-a placut laugh.gif .Diseara am broccoli cu pui blum.gif
danyhoney
Neata !

Sa ai grija la noul WW sa nu te dai peste cap cu punctele zilnice .Ce e pe lista cu puncte pana la saturatie inseamna doar la o masa . Restul alimentelor le cantaresti si calculezi normal .
Ieri n-ai scris de cate puncte ai mancat naughty.gif
Multa bafta !
bubbles
CITAT(danyhoney @ 05-03-2008, 01:06 PM) *

Neata !

Sa ai grija la noul WW sa nu te dai peste cap cu punctele zilnice .Ce e pe lista cu puncte pana la saturatie inseamna doar la o masa . Restul alimentelor le cantaresti si calculezi normal .
Ieri n-ai scris de cate puncte ai mancat naughty.gif
Multa bafta !

Inca incerc sa ma reobisniesc blum.gif dar nu am depasit 19 p sigur ca am mancat fara paine si fara prajeli etc give_rose.gif
Deci daca la o masa mananc cod si pun 3p pana la saturatie..daca la urmatoarea masa mananc pept de pui nu mai pot 3p pana la saturatie? floare.gif
anca veselie
neatza! pupic.gif
bubule, vad ca nu s-a mai miscat tickerul de sport... ce e cu tine?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.