CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:16 PM)

Bubule, exista varianta de sterilet si pt persoane care nu au nascut inca. Costa mai mult, insa sunt f. bune.

Nu conteaza cat costa doar sa am precizia ca apoi nu voi avea probleme cad voi vrea sa fac un urmas

Cred ca pana la urma voi face injectie de ai care se administreaza la 3 luni si te protejeaza pe intreaga perioada pana la urmatoarea injectie

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:19 PM)

CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 10:15 PM)

Ramona este la baton de ala mare

daca intelegi ce vreau sa psun si se ia la suta de grame.Nu mai stiu exact cat avea... parca 1,5 p la 100g

deci are putine calorii

Uite ca am gasit data cand am postat prima oara despre sunca asta
CITAT(bubbles @ 05-02-2008, 04:08 AM)

CITAT(crissy @ 04-02-2008, 11:02 PM)

Spor la invatat si bafta la examene. Ce sunca e aia cu 1.5 p la 100 g? Eu punctez sunca presata de pui cu 1.5 p la 25 g.
Sunca de pui light de la campofrio la 1.5p la 100g

Da, stiu batonul mare, asa iau si eu....dar nu stiu sa transform,.....ma interesau caloriile, ca cu punctele nu prea ma descurc.
Oricum multumesc, stiu ca exista si o sa ma uit dupa ea sa vad daca are mai mult de 78 (cea pe care o mananc eu atata are)

Pai nu cred ca are mai mult ca ... Cum sa iti explic eu.Punctajul se face prin impartirea caloriilor la 60 si a lipidelor la 9 .Si lipide are cateva si atunci tb sa aiba calorii putine ca sa aiba numai 1.5 puncte

.Nu stiu cat de bine intelegi