Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
bubbles
Sunt cu rusii tease.gif si astea sunt zilele cele mai "bogate" Diseara incerc sa pedalez putin grin.gif
Ancul pupic.gif
aki
Salut,draguta pupic.gif Ce dor imi era de tine hug.gif
Nu vine bbe inca? blink.gif .Ma astepti pe mine? yahoo.gif
bubbles
CITAT(aki @ 05-03-2008, 02:54 PM) *

Salut,draguta pupic.gif Ce dor imi era de tine hug.gif
Nu vine bbe inca? blink.gif .Ma astepti pe mine? yahoo.gif

Salut iubita pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Mi-e dor sa stau seara de vb cu tine pe mess sorry.gif
Hai sa va zic .. ieri am mancat pana in 19p si am luat un furosemid pt retentia de apa (mi se umflasera picioarele de la rusi) si toata noaptea am fost la baie.Ieri mi-a aratat 63.3kg cantarul iar acum 61.8kg swoon.gif .Sa fie posibil asa ceva?Adevarul e c-am dezumflat bine pleasantry.gif
In alta ordine de idei..am serbare la varu-miu la 4:30 grin.gif laugh.gif
aki
Distractie placuta hug.gif
bubbles
Ce distractie shock.gif .CRed ca voi veni creierita de acolo .. numai copii care tipa,se imping si plang crazy.gif
nella
CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 03:17 PM) *

Ce distractie shock.gif .CRed ca voi veni creierita de acolo .. numai copii care tipa,se imping si plang crazy.gif

Multa rabdare scumpa sa nu te capieze prea tare naughty.gif party.gif crazy.gif doctor.gif pupicei dulci de tot hug.gif
bubbles
Gata cheer.gif .Am fost,am filmat si m-am intors acasa grin.gif .Nu sunt atat de crazy.gif pe cat credeam ca voi fi lol.gif
bubbles
Ancule uite ca am schimbat ticker`ul la sport tease.gif .Am reusit sa biciclesc 30 minute cheer.gif cheer.gif

As posta si meniul dar mi-e rusine blushing.gif ca am bagat si ceva dulce.De luni incerc sa renunt de tot la acel ceva dulce pleasantry.gif laugh.gif
bubbles
Nu v-am spus motivul pentru care m-am apucat iar de treaba pleasantry.gif .Pe 3 Mai avem o nunta in Brasov cheer.gif si trebuie sa arat exceptional si poate in 8 saptamani dau si restul de kg jos pana la 55 blink.gif .Ce ziceti oare am vreo sansa daca ma tin de treaba eusa_think.gif .Apropo dupa ce vine caldura ma apuc de alergat cheer.gif
Meniul pt azi:
cereale 30g 2
1 cana iaurt 1.25

kiwi 0
compot ananas 5
piept pui 150g afumat 3.75
castravete 0
covrigei 50g 3
biscuiti 1/2 pac 3.8
total18.8p doh.gif Nici azi nu am economisit nimic crazy.gif .Sa vedem cum se anunta week-endul grin.gif
crissy
Ce ziceai la neuroni de cartulia aia? O vreau si eu. Trimit pm cu ID mess. pupic.gif floare.gif
bubbles
Crissy am dat add .. eu sunt boierica tease.gif in caz ca nu stii blum.gif
dany
CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 08:12 PM) *

Nu v-am spus motivul pentru care m-am apucat iar de treaba pleasantry.gif .Pe 3 Mai avem o nunta in Brasov cheer.gif si trebuie sa arat exceptional si poate in 8 saptamani dau si restul de kg jos pana la 55 blink.gif .Ce ziceti oare am vreo sansa daca ma tin de treaba eusa_think.gif .

Daaaa, ai sanse foarte mari .... daca nu te mai bagi la dulciuri si nu mai ai un meniu asa de aiurea ca si azi blum.gif tease.gif
bubbles
Dany la mine e aiurea ca daca babuinul nu e acasa .. mi-e lene sa mananc blink.gif si mananc la plesneala dar de acum imi fac mancare pt cateva zile ca sa am si cand nu va fi el .Cat despre dulce...uff rusii astia doh.gif
bubbles
Neataaaaaaa yahoo.gif yahoo.gif .Desi nu am putut dormi toata noapte din cauza piciorului drept care m-a durut in draci batista.gif azi sunt fresh lol.gif .Imediat ma duc la dentist doctor.gif si apoi plecam spre Piatra dance3.gif
amalia0701
pupic.gif
ganesha
Sanse ai, iar noi o sa face galerie! cheer.gif
bubbles
Buna ziua .Ieri a fost chiar placut la dentist pana mi-a bagat un ac in masea pe viu si nervul nu murise de loc si m-a durut pana in creier doctor.gif dar dupa mi-a dat anestezie si nu a mai durut atat grin.gif .
Cand am ajuns acasa ,am fost la Bistrita la nepotica, din nou doh.gif si am dorit acolo.De mancat zic eu am mancat bine.Nu am gustat deloc dulce grin.gif dar am mancat fructe mai multe si cativa mici iar seara piept fiert fara pielita cheer.gif .Desi aveau dulce am rezistat eroic orc.gif

De dimineata a facut matusa fripturica si babu cu vara-sa au bagat bine l aghiozdanel iar eu .. am mancat o portocala,2 kiwi si 1/2 banana (ca cealalta jumatate i-a tb nepoatei grin.gif ) .La pranz la 12 am mancat o portie de cartofi prajiti (facuti de bunica mai saraci in ulei) si nu au fost mai mult de 100g si 1/2 piept fiert de pui cu o fel de paine cheer.gif .Diseara cred ca iaurt sau iar fructe )).gif
Punctajul ar sta cam asa
1/2 banana 0.5p
portocala 0
2 kiwi mici 0p
crackers 0.5p
paine 2p
cartofi 100g 6.3p
piept pui 3p
total:12.3p cheer.gif cheer.gif
bubbles
CITAT(amalia0701 @ 06-03-2008, 02:18 PM) *

pupic.gif

pupic.gif
CITAT(ganesha @ 06-03-2008, 05:26 PM) *

Sanse ai, iar noi o sa face galerie! cheer.gif

Multumesc G. cheer.gif
Am fost la examen la practica.Trebuie la sfarsit de semestru sa predam un proiect si am luat 10 cheer.gif .Pana acum am 2 de 9 si 2 de 10 .Astept sa vedem ... sper sa nu pic la nici un examen pray.gif
anca veselie
e naspa la dentist, dar mai bine cu maselele tratate pupic.gif
bravo pt biciclit! cheer.gif
bubbles
Ancule floare.gif e naspa dar macar nu am decat o masea de facut cheer.gif ca am fost mai desteapta in a 11 a si mi-am facut atunci mai multe ca sa nu ajung cum am ajuns cu asta pana la scos nervul dry.gif
Amazoana
Imagine
anca veselie
la mine daca se cariaza maseaua se face o gaura mare inauntru sad.gif si pe dinafara se vede ceva mic sad.gif dar la primul semn ma duc la dentist blum.gif
Andreea-Rodica
Imagine
crissy
pupic.gif La multi ani de 8 Martie!
bubbles
Multumesc fetelor pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Dulci pupic.gif
Ancule pupic.gif
Andreea pupic.gif
Crissy & Elise pupic.gif

Am ajuns la Gh si diseara mergem la party la restaurant cheer.gif de 8 Martie cu unchii mei (care ni-s si nasi) grin.gif asa ca nu numar sorry.gif dar incerc sa nu ma arunc in mancare )).gif .Imediat plec cu vara lui babu la piata dance3.gif dupa fructe si ceva legume )).gif
bubbles
Gata .. plec la piata la shopping lol.gif lol.gif .Nuv-am zis .. am primit 3 cadouri de la babu )).gif din cauza ca primele 2 nu mi-au placut mi-a mai luat unul lol.gif dar va povestesc mai incolo blum.gif
nella
LA MULTI ANI!!!!!!!!! SA FII IUBITA SI SA AI PARTE DE CELE MAI FRUMOASE CLIPE TRAITE ALATURI DE CEI DRAGI,SANATATE SI FERICIRE.....O PRIMAVARA FRUMOASA pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif
ironmissy
CITAT(bubbles @ 08-03-2008, 12:21 PM) *

Gata .. plec la piata la shopping lol.gif lol.gif .Nuv-am zis .. am primit 3 cadouri de la babu )).gif din cauza ca primele 2 nu mi-au placut mi-a mai luat unul lol.gif dar va povestesc mai incolo blum.gif

lol.gif lol.gif misto asa!
asteptam detalii

floare.gif floare.gif & la multi ani!
Cherie
pupic.gif

Imagine
bubbles
No ce sa va zic... poate ca la ora asta deja am avut prea multe haninoroc.gif dar mi-am dat seama de mult elucruri sorry.gif

Nu stiu care va fi viitorul meu....dar ramane de discutat ... depinde daca nu ies in gura mare si nu ma apuc de tipat multe lucruri care nu imi convin lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
bubule, sper ca esti ok. pupic.gif hug.gif nu judeca prea tare lucrurile la un pahar, dupa un somn bun viatza se vede altfel wink1.gif
bubbles
Neata doh.gif Sunt racita moarta batista.gif .Azi noapte nu prea am dormit ca asa m-a usturat gatul si simteam ca ma sufoc blink.gif .Cred ca de la ploaia de sambata cand am fost asa la piata si am ajuns murata acasa bang.gif .Ieri am reusit sa postesc asa ca nu numar si incerc sa tin toata saptamana asta iar apoi miercurile si vinerile si in saptamana mare.Sper sa reusesc desi e bine ca sunt racita ca nu are nici un gust mancarea lol.gif

Ancule pupic.gif cred ca am sa iau babuinul si am sa il spnzur de ... daca ma mai enerveaza lol.gif lol.gif
lucy
Bubule, imi pare tare rau ca esti bolnavioara sorry.gif ,da te faci tu bine... pupic.gif pupic.gif
bubbles
Multumesc Lucy floare.gif .Mai rau e ca nu pot manca si imi vine sa vars din cauza usturimii/mancarimii din gat sorry.gif
nella
Of sad.gif i-a si tu ceva pastilute ca nu e bine....sa nu stai falamda...ca sa nu iti scada imunitatea ca daca se intampla asta..adio regim..ai grija de tine. pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Cherie
Bubule, pune mana si mananca! bataita.gif
Lichide multe, citrice multe. Cum ziceau si fetele, mai rau iti slabesti corpul fara mancare si asa isi face raceala de cap. huh.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif Fa-te bine ca avem de sarbatorit in weekend lol.gif
dana
Am trecut sa te salut si vad ca esti bolnavioara sorry.gif
uite, ti-am adus ceva ca sa-ti treaca mai repede raceala:
Imagine
hug.gif
Amazoana
Buna Bubbles, te simti mai bine? Iti las un pupic.gif si te invit la o ciorbita, poate ajuta.....somn usor!
ironmissy
uof bubule, te inteleg ca te simti nasol, si eu sunt racita. sad.gif
mi-e nasu infundat si am senzatia ca o sa curga ochii. sorry.gif
dany
fa-te bine repedeeeeeeeee !!!!! sambata ...tarziu in noapte facem chef si musai sa fii prezenta !!!!! hug.gif
Amazoana
Neata!
Hai sus!!! Te simti mai bine? pupic.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 12-03-2008, 02:36 AM) *

fa-te bine repedeeeeeeeee !!!!! sambata ...tarziu in noapte facem chef si musai sa fii prezenta !!!!! hug.gif

Uite asa am aflta exact cand e marele chef cheer.gif
Sa stiu sa ma pregatesc de beut in stilul meu )).gif
aki
Salut draguta hug.gif .Uite ca in sfirsit asm ajuns si pe la tine blum.gif Tu vezi ca mai am putin s te ajung din urma? tease.gif Mai am jumate de kg si sunt ca tine grin.gif .Cit te-am invidiat eu odata.... doh.gif
ramonavlas
Bubuleeeee, trezirea!!!!
Bea un ceai fierbinte cu noi si poate iti va mai trece.... pupic.gif
bubbles
Nella pupic.gif hug.gif

Cherie Am mancat niste mazare si niste pate vegetal pupic.gif

Dana Multumesc de ceiut pupic.gif
CITAT(dulcikatty @ 11-03-2008, 11:22 PM) *

Buna Bubbles, te simti mai bine? Iti las un pupic.gif si te invit la o ciorbita, poate ajuta.....somn usor!

Cred ca ar merge o ciorba dar sa fie de post blum.gif hug.gif floare.gif

Iron si eu sunt la fel.Ochii imi curg noaptea de la somn ca nu pot dormi blink.gif iar nasul desi e infundat ,curge mereu doh.gif pupic.gif

Dulci parca e mai bine ca ieri grin.gif
CITAT(ramonavlas @ 12-03-2008, 12:07 PM) *

CITAT(danyhoney @ 12-03-2008, 02:36 AM) *

Uite asa am aflta exact cand e marele chef cheer.gif
Sa stiu sa ma pregatesc de beut in stilul meu )).gif

Dany voi fi acolo salut.gif )).gif

CITAT(aki @ 12-03-2008, 12:15 PM) *

Salut draguta hug.gif .Uite ca in sfirsit asm ajuns si pe la tine blum.gif Tu vezi ca mai am putin s te ajung din urma? tease.gif Mai am jumate de kg si sunt ca tine grin.gif .Cit te-am invidiat eu odata.... doh.gif

Bravo Aki clap.gif pupic.gif .Asa bine imi pare pt tine hug.gif .Si ce daca ma ajungi .. asa poate te invidiez si eu pe tine si ma apuc iar de regim.Momentan tin post blum.gif

CITAT(ramonavlas @ 12-03-2008, 12:17 PM) *

Bubuleeeee, trezirea!!!!
Bea un ceai fierbinte cu noi si poate iti va mai trece.... pupic.gif

Ramo pupic.gif
ganesha
pupic.gif pupic.gif sa treaca!
bubbles
Mersi G pupic.gif

Neata yahoo.gif .Sa pun 2 poze de la chef cu mine si cu babu grin.gif
Imagine

Imagine
bubbles
Pantalonii care i-am avut pe mine sunt de la mama de asta vara si atunci stateau sa plesneasca iar acum imi sunt largi cheer.gif .Trebuie neaparat azi sa biciclesc ca iar am stagnat cu sportul bang.gif
anca veselie
imi place tunsoarea ta! si pantalonii iti vin tare bine pupic.gif
bubbles
Multumesc blushing.gif .Parul statea nebuneste pleasantry.gif .. asa cum l-am lasat sa creasca )).gif dar nici nu ma mai tund iar .. il las sa creasca lung grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.