Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
aki
Ce bine iti sta,esti o slaba tease.gif .
bubbles
Multumesc pupic.gif pupic.gif hug.gif
Azi am in meniu salata orientala cu cartofi fierti,o lingura ulei masline/fl soarelui si ceapa drool.gif

Ieri am luat diploma de utilizator calculator cheer.gif si se pare ca se vor face si cursuri de conta aici pe 1 an si cred ca ma voi baga si eu cheer.gif cheer.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 12:15 PM) *

Azi am in meniu salata orientala cu cartofi fierti,o lingura ulei masline/fl soarelui si ceapa drool.gif

Mi-am fiert si io pentru ieri un cartof mare, dar mi-a fost lene sa o fac blushing.gif
Io bag si masline si castravezti acri, iar ceapa e rosie.
aki
Eu aseara mi-am batut joc de dieta mea sorry.gif
bubbles
CITAT(amalia0701 @ 13-03-2008, 02:17 PM) *

CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 12:15 PM) *

Mi-am fiert si io pentru ieri un cartof mare, dar mi-a fost lene sa o fac blushing.gif
Io bag si masline si castravezti acri, iar ceapa e rosie.

Castraveti as putea baga si eu dar nu am batista.gif doar sa cumpar un borcanel )).gif pupic.gif
CITAT(aki @ 13-03-2008, 02:22 PM) *

Eu aseara mi-am batut joc de dieta mea sorry.gif

Lasa ca o mica abatere nu are nimic pupic.gif

Ma simt obosita si nu stiu de ce si am vb cu babu si a zis ca azi noapte am vb tare in somn.M-am ridicat in fund am tipat ceva la el si m-am culcat la loc lol.gif lol.gif .Ciudat e ca nu mai stiu ce blink.gif si nu a inteles nici el ce am zis lol.gif
Cherie
Salata orientala, buuuuun!!! mergea si ceva maioneza naughty.gif naughty.gif naughty.gif

pupic.gif
bubbles
Am sa imi iau din Kaufland de aia fara ou grin.gif dar sambata abia sad.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 12:49 PM) *

Am sa imi iau din Kaufland de aia fara ou grin.gif dar sambata abia sad.gif

Cum adica fara ou??? shock.gif
Aia nu`i maioneza, e otrava!
bubbles
Pai Ina manca maioneza fara ou de post blum.gif si era foarte buna la gust ca am luat si eu o data tease.gif .Si nu e otrava grin.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 11:16 AM) *

Mersi G pupic.gif

Neata yahoo.gif .Sa pun 2 poze de la chef cu mine si cu babu grin.gif
Imagine

Imagine

Mai slabanoaga mica!!! w00t.gif
Eu nu vazusem pozele si nu intelegeam de care poze vorbeau fetele lol.gif

CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 12:53 PM) *

Pai Ina manca maioneza fara ou de post blum.gif si era foarte buna la gust ca am luat si eu o data tease.gif .Si nu e otrava grin.gif

Bine, ok, e de post, dar macar fa-o tu in casa, stii ce pui in ea.
Auzisem la cineva ca facea maioneza de post din pufuleti. Is it true? w00t.gif
bubbles
Da ,da .Parca tot Ina facea maioneza din pufuleti sau pusese o reteta cu maio de post facuta de post eusa_think.gif Nu mai stiu exact pupic.gif
nella
Maica esti slaba... cheer.gif cheer.gif acum inteleg de ce mai calci stamb..eu zic ca arati super ok...te felicit...bravo tie...si pt slabit si pt iubit si pe....pantaloni blum.gif blum.gif
bubbles
Cherie multumesc dar eu am niste gargauni pe creier si nu ma vad atat de slabanoaga tease.gif
Nella multumesc pupic.gif hug.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 01:41 PM) *

Cherie multumesc dar eu am niste gargauni pe creier si nu ma vad atat de slabanoaga tease.gif

Cred ca vin cu batzul dupa gargaunii aia ai tai bataita.gif
bubbles
Te astept sa vii tease.gif dar adevarul e ca eu am probleme la picioare .. mai ales la pulpe sus unde sunt pufoasa lol.gif dar o data si o data tot va tb sa imi revin si acolo grin.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 01:43 PM) *

Te astept sa vii tease.gif dar adevarul e ca eu am probleme la picioare .. mai ales la pulpe sus unde sunt pufoasa lol.gif dar o data si o data tot va tb sa imi revin si acolo grin.gif

Pentru astfel de probleme exista sportul!
aki
CITAT(Cherie @ 13-03-2008, 03:47 PM) *

CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 01:43 PM) *

Pentru astfel de probleme exista sportul!

Adevarat,dar foarte greu de tinut de el tease.gif
bubbles
Aki hug.gif
Ascultati aici .. ma innebuneste melodia asta blink.gif

Bandidos give_heart.gif
bubbles
Seara yahoo.gif .Am fost la matusica mea un pic si initial am vrut sa intru la magazin sa iau napolitae de post grin.gif >INITIAL ca m-am abtinut cheer.gif
ramonavlas
Oooo, bravo!
bubbles
Ramona am 4 zile de cand nu am bagat nimic dulce in afara de bombonele de menta grin.gif cheer.gif but who`s counting lol.gif
ramonavlas
Bravo, eu pap in fiecare zi ceva dulce, putin da bag.... sad.gif
bubbles
Am mai avut eu perioade de astea .. mancam orbit cu gust de pepene cand vroiam dulce si trecea repede pofta )).gif .
ramonavlas
Avea si la mine efect candva guma in loc de dulce....nu mai merge.......
bubbles
Ehh stai sa ma vezi pe mine ca am cate o data pofta de dulce de mi-e rau .. Vorbesc serios sau imi scade glicemia foarte tare blink.gif .Si am si momente cand babuinul baga in el dulce si mie nu imi tb .Dar numai la inghetata nu rezist )).gif

Nebunu` de Fritz s-a apucat de facut galagie ca l-am deranjat doh.gif si bneneteles ca daca tot s-a trezit de ce sa nu mai si manance putin si i-am spus ca mancatul seara nu e bun lol.gif lol.gif
ironmissy
hehe, sa va zic ca eu acusi fac 4 saptamani de cand n-am mai bagat nimic dulce?
nici macar ceva cu indulcitori...
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 11:28 PM) *

Ehh stai sa ma vezi pe mine ca am cate o data pofta de dulce de mi-e rau .. Vorbesc serios sau imi scade glicemia foarte tare blink.gif .Si am si momente cand babuinul baga in el dulce si mie nu imi tb .Dar numai la inghetata nu rezist )).gif

Nebunu` de Fritz s-a apucat de facut galagie ca l-am deranjat doh.gif si bneneteles ca daca tot s-a trezit de ce sa nu mai si manance putin si i-am spus ca mancatul seara nu e bun lol.gif lol.gif

Inghetata e dulcele meu preferat.....nici eu nu rezist la asa ceva, nici daca ma trezeste cineva noaptea din somn sa imi dea asa ceva.

CITAT(ironmissy @ 13-03-2008, 11:29 PM) *

hehe, sa va zic ca eu acusi fac 4 saptamani de cand n-am mai bagat nimic dulce?
nici macar ceva cu indulcitori...

Bravo, nci eu nu sunt f tare cu dulciuriel, doar cand sunt la dieta poftesc asa ceva doh.gif
bubbles
Iron vrei sa ne faci in ciuda tease.gif pupic.gif
Ramo este si inghetata de la delta cu putine calorii ... am uitat cum se cheama grin.gif
Am biciclit good.gif 30 minute si am cam transpirat )).gif asa ca am facut un dus si m-am scremuit cu cocos asa ca acum miros ca o prajiturica grin.gif lol.gif
nella
Bravo pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif ..esti atre..cred ca osa ma bag si eu putin..totusi...sau...ma mai gandesc doh.gif doh.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 09:13 PM) *

Seara yahoo.gif .Am fost la matusica mea un pic si initial am vrut sa intru la magazin sa iau napolitae de post grin.gif >INITIAL ca m-am abtinut cheer.gif

Cine e "abtinut" asta, ca eu nu-l cunosc. )).gif Da-i admir profund pe cei care il )).gif )).gif )).gif Sper ca am sa fac si eu cunostinta cu el, speranta moare ultima )).gif

pupic.gif
emu
CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 03:45 AM) *
M-am ridicat in fund am tipat ceva la el si m-am culcat la loc lol.gif lol.gif
Ce te deranjeaza asa de tare de nu dormi bine noaptea?

CITAT(nella @ 13-03-2008, 04:02 AM) *
Maica esti slaba...
giggle.gif Mi-a placut exprimarea.

CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 04:43 AM) *
Te astept sa vii/Sa te intorci la mine... Imagine

larisuk
Buna sunt noua aici pe site si ma intrebam dak ma primiti si pe mine printre voi!
Am adus flori Imagine[color=#009900]
Amazoana
Buna dimineata Bubbles hug.gif pupic.gif

CITAT(larisuk @ 14-03-2008, 09:50 AM) *

Buna sunt noua aici pe site si ma intrebam dak ma primiti si pe mine printre voi!
Am adus flori Imagine

[color=#009900]BINE AI VENIT Larisuk!!! give_rose.gif
bubbles
CITAT(emu @ 14-03-2008, 02:12 AM) *

CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 03:45 AM) *
M-am ridicat in fund am tipat ceva la el si m-am culcat la loc lol.gif lol.gif
Ce te deranjeaza asa de tare de nu dormi bine noaptea?

CITAT(nella @ 13-03-2008, 04:02 AM) *
Maica esti slaba...
giggle.gif Mi-a placut exprimarea.

CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 04:43 AM) *
Te astept sa vii/Sa te intorci la mine... Imagine

Neata yahoo.gif .
Emu pupic.gif ce faci?Ce face bebe?Nu pot dormi ca i-e urat singura in casa sorry.gif batista.gif

CITAT(larisuk @ 14-03-2008, 09:50 AM) *

Am adus flori Imagine[color=#009900]

Bun venit si multumesc pt flori hug.gif .Da detalii despre tine wink1.gif .Vad ca ai ticker si ca ai slabit foarte bine.Cate kg vrei sa mai dai jos ,ce inaltime ai etc?
CITAT(dulcikatty @ 14-03-2008, 11:43 AM) *

[color=#009900]Buna dimineata Bubbles hug.gif pupic.gif [/col

Neata Dulcico pupic.gif pupic.gif
emu
Buna dimineata!
CITAT(bubbles @ 14-03-2008, 01:17 AM) *
Neata yahoo.gif .
Emu pupic.gif ce faci?Ce face bebe?Nu pot dormi ca i-e urat singura in casa sorry.gif batista.gif
Nu-l ai pe Fritz?! tease.gif El pe cine pazeste? )).gif
Bine fac, multumesc de intrebare... si bebe la fel, misca mult in ultima vreme naughty.gif si-n plus mi s-a dublat burtica in ultimele doua zile... la cat ma plangeam ca n-arat a femeie insarcinata deodata am inceput sa ma plang (mai mult m-alint, na) ca m-am facut butoi instantaneu lol.gif

Iti urez weekend placut de pe-acum, ca nu stiu daca mai intru pana sambata floare.gif
larisuk
Buna,pai sa incep cu inceputul
Ma numesc Larisa,am 21 de ani si sunt casatorita de aproximativ 3cu acte k am 5 ani de cand sunt impreuna cu sotul meu!Avem o fetita de 2 ani si 9 luni...in urma sarcinii m-am ingrasat foarte tarein ultima luna avea 98kg la 1,48 inaltime!
aki
Darguta,am trecut sa te pup ca nu pot intra in mes pupic.gif
Nessie
CITAT(larisuk @ 14-03-2008, 12:05 PM) *

Ma numesc Larisa,am 21 de ani si sunt casatorita de aproximativ 3cu acte k am 5 ani de cand sunt impreuna cu sotul meu!Avem o fetita de 2 ani si 9 luni...in urma sarcinii m-am ingrasat foarte tarein ultima luna avea 98kg la 1,48 inaltime!

Sa-ti traiasca fetita! pupic.gif

WOW, se pare ca sotul tau e singur prieten pe care l-ai avut.... Sau poate ma insel. grin.gif

Cum ai reusit sa slabesti atatea kilograme? Si ...a ai doar 1,48 cm blink.gif Sigur nu ai gresit?

aki
CITAT(Nessie @ 14-03-2008, 05:06 PM) *

CITAT(larisuk @ 14-03-2008, 12:05 PM) *

Sa-ti traiasca fetita! pupic.gif

Cum ai reusit sa slabesti atatea kilograme? Si ...a ai doar 1,48 cm blink.gif Sigur nu ai gresit?

Si eu la aceasta ma gindeam blink.gif
larisuk
Asa,in primul rand chiar am 1,48,si asta din cauza unor pb medicale ce le-am avut inca de la nastere!Si da sotul meu a fost primul barbat din viata mea,am mai avut un "iubit"inaintea lui dar nu a fost nimic serios!

Cu kg ma lupt de un an de zile,si am reusit in mare parte sa dau jos cat mi-am dorit,acum nu ma mai pot tine de nici o dieta si as mai avea de dat jos ink,sper sa-mi revin rapid cu alimentatia si sa slabesc atat cat mi-am dorit!
Voi ce diete tineti?Poate imi dat ivreo idee si ma reapuc si eu!
nella
Buna si bine ai venit give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif eu tin un fel de WW(Weight_Watchers) adica nu numar puncte ci calorii....cand am inceput regimul 3 sapt am numar puncte...dar am zis sa incerc si cu numaratul caloriilor..si la mine a mers mult mai usor cu a doua varianta...adica in fiecare sapt scap de cate un kg si pot sa caut produsele care au cele mai putine calorii..pt ca la puncte nu reuseam sa calculez corect totul...

Mult succes...si reusita pupic.gif
amalia0701
CITAT(emu @ 14-03-2008, 11:52 AM) *

Buna dimineata!
Neata yahoo.gif .
Bine fac, multumesc de intrebare... si bebe la fel, misca mult in ultima vreme naughty.gif si-n plus mi s-a dublat burtica in ultimele doua zile... la cat ma plangeam ca n-arat a femeie insarcinata deodata am inceput sa ma plang (mai mult m-alint, na) ca m-am facut butoi instantaneu lol.gif

Iti urez weekend placut de pe-acum, ca nu stiu daca mai intru pana sambata floare.gif

Esti gravidutza cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Inca un bebe pe site-ul nostru give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Sa fitzi sanatosi!
larisuk
CITAT(nella @ 14-03-2008, 05:53 PM) *

Buna si bine ai venit give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif eu tin un fel de WW(Weight_Watchers) adica nu numar puncte ci calorii....cand am inceput regimul 3 sapt am numar puncte...dar am zis sa incerc si cu numaratul caloriilor..si la mine a mers mult mai usor cu a doua varianta...adica in fiecare sapt scap de cate un kg si pot sa caut produsele care au cele mai putine calorii..pt ca la puncte nu reuseam sa calculez corect totul...

Mult succes...si reusita pupic.gif

[font=Lucida Console]Buna,la inceput si eu tot asa am slabit ,numarand calorii,acum nu ma mai pot tine de nimic,mananc foarte mult si prost,poate am sa-mi revin![color=#33CC00]
lucy
Neata buna pupic.gif Vad ca nu e nimeni pe forum la ora asta.Ce se-ntampla de nu va-ti trezit naughty.gif .Te pup Bubulina,bine ai venit Larisuk.........va pup pe toate pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Bine ai venit printre noi Larisuk, sa iti traiasca fetita, sa se faca mare si sa fie sanatoasa. Tie iti dorec succes la slabit.

Andreea, week-end placut si o saptamana frumoasa ca tine. pupic.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Sexymom
Amalia, Emu e viitoarea mamica, nu Bubbles. )).gif
Cherie
CITAT(Sexymom @ 15-03-2008, 03:20 PM) *

Amalia, Emu e viitoarea mamica, nu Bubbles. )).gif

)).gif
Andreea-Rodica
Poate maine-poimaine va intra in clubul gravidutelor si Bubbles! Poate Amalia nu a gresit prea tare. wink1.gif
Pupici multi gazdei! pupic.gif hug.gif
bubbles
CITAT(emu @ 14-03-2008, 01:52 PM) *

Buna dimineata!
Neata yahoo.gif .

Emu pupic.gif si burtica si pe tine hug.gif
Auzi la ele..nu lipsesc bine ca mi-o si coc lol.gif cu bebe lol.gif lol.gif .
Am terminat stresiunea cheer.gif yahoo.gif .Am tinut toata spatamana post yahoo.gif si ieri am refuzat o mare tentatie .. mancarica de vitel cu mamaliga drool.gif .Eu am mancat numai mamaliga goala cu putin usturoi cheer.gif yahoo.gif

CITAT(lucy @ 15-03-2008, 09:49 AM) *

Neata buna pupic.gif Vad ca nu e nimeni pe forum la ora asta.Ce se-ntampla de nu va-ti trezit naughty.gif .Te pup Bubulina,bine ai venit Larisuk.........va pup pe toate pupic.gif pupic.gif

pupic.gif hug.gif

CITAT(Sexymom @ 15-03-2008, 03:08 PM) *

Bine ai venit printre noi Larisuk, sa iti traiasca fetita, sa se faca mare si sa fie sanatoasa. Tie iti dorec succes la slabit.

Andreea, week-end placut si o saptamana frumoasa ca tine. pupic.gif

Multumesc Sexy pupic.gif hug.gif
CITAT(nella @ 15-03-2008, 05:17 PM) *

pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif

hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif

Larisuk pupic.gif copilasul si pe tine si bafta in lupta cu kg floare.gif .Eu una tin WW dar acum am facut pauza ca tin post wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.