Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
dany
Rusii vin saptamana viitoare deja ???? Parca au venit pe 4-5 ianuarie , nu ?

Cred ca ma fac si eu prietena cu cm-ul )).gif
bubbles
Rusii au venit pe 3 ultima oara iar acum sigur vin cu 3-4 zile mai repede (in ianurie tb sa vina pe 7 dry.gif ) iar vineri e 1 asa ca pe vineri sunt cu rusii la mine )).gif daca nu e de baby.gif
dany
Tot a deschis Emi sezonul de gravidutze ...asa ca ....pe cai ( sau pe / sub babuin ) si vezi ce faci naughty.gif
bubbles
Hmm nu ar fi problema doar ca am stat bine si m-am gandit si totusi nu as vreasa ma duc la licenta cu burtica.Nu de alta dar tb sa stau in Iasi si va dati seama cum m-as simti.Si sa nu imi fie si rau ... sad.gif Problema e ca de cand nu maiiau anticonceptionale mi s-au dereglat rusii..Adica vin mereu mai repede cu cateva zile blink.gif
stardust
Ce face Fritz? blushing.gif
Cherie
Neata Bubu! Duminica placuta si mult spor la invatat! pupic.gif
bubbles
Star Fritz si-a mai revenit.Croncane intr-una si se joaca .. cel doare pe el lol.gif
Ieri am dat 2 examene...grele mai ales ca la unu am scris 6 pagini.Macar celalalt era grila .. dar destul de dificil si ala blink.gif Aseara a fost la ziua nasei/matusii mele si am stat pana la 2 si numai la ww nu mi-a stat capul blush.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce faceti fetelor ?Eu azi tb sa stau cu varu-miu,. sa merg la curs si sa imi fac si ceva WW de mancare doh.gif .Noroc ca mi-am spalat vasele si chiuveta si aragazul aseara.Ma pusesem in pat si imi stateau ca un bold pe creier asa ca pe la 10 m-am ridicat din pat si le-am dat gata grin.gif

Ieri am facut supa cu galuste si mancarica de cartofi cu ciolan drool.gif .Eu am gustat doar cativa cartofi din mancarica )).gif
julyalina
'neatza bubbles ! pupic.gif

eu as fi papat supa cu galuste blushing.gif
bubbles
Astazi vreau sa imi fac pui mediteranian..am luat un plic de la Maggi sa vad cum e si pun la el :
400g piept pui 6.6p
1 rosie 0p
2 linguri ulei 6p eusa_think.gif
total:12.6p la 4 portii yahoo.gif => 3.1 p la o portie grin.gif

CITAT(julyalina @ 28-01-2008, 11:26 AM) *

'neatza bubbles ! pupic.gif

eu as fi papat supa cu galuste blushing.gif

Neata July pupic.gif Hai la mine ca iti dau o portie daca vrei blum.gif

Si cafeaua Imagine Imagine
lilistiuca
neata iubita!!!!

bravo tie ca ai biciclit ...eu doar am sters-o de praf in wk... blushing.gif ...sunt o mare puturoasa....

mai ai examene??? daca da, bafta in continuare!!!

pupic.gif

bubbles
CITAT(lilistiuca @ 28-01-2008, 11:30 AM) *

neata iubita!!!!

bravo tie ca ai biciclit ...eu doar am sters-o de praf in wk... blushing.gif ...sunt o mare puturoasa....

mai ai examene??? daca da, bafta in continuare!!!

pupic.gif

Neata pupic.gif .Sper sa pot bicicli si azi .. numai chef sa imi vina diseara dupa ce vin de la curs dry.gif .Mai am 16 exams doh.gif .Or trece ele cumva )).gif
julyalina
mai ai 16 examene ? swoon.gif da' la ce facultate esti tu ? eu aveam 16 tot anul impartite in 2 sesiuni rolleyes.gif
bubbles
Sunt la psihologie si e chestia ca mi-am ales sa fac toate modulele optionale..asta ca sa nu le platesc apoi daca imi trebuie dry.gif .Si mai e si faza ca s-au comasat 3 ani din 4 si eu sunt ultimul acum asa ca tb sa ne bage carte tare in cap )).gif
anca veselie
ce de examene doh.gif
spor la invatat si bafta multa pupic.gif
bubbles
Multumesc Anca pupic.gif
Pana acum am mancat o farfurie de ciorba de perisoare doar zeama si am sa o punctez cu 2p si cateva alune tot 2p wink1.gif
Nessie
Sa-ti traiasca Fritz! pupic.gif

E foarte greu sa inveti un papagal sa vorbeasca, mai ales un perus. doh.gif Cei imperiali prind mai repede, dar nu e inposibil nici la Fritz. Ideea e sa vorbesti cu el mereu, sa auda sunete de la tv, radio, dar nu in permanenta, ca are nevoie si el de odihna.

Daca ii cumperi o partenera o sa fie mai fericit, dar nu o sa mai invete sa vorbeasca. Daca are cu cine discuta pe limba lui, nu il mai intereseaza oamenii. De pui, nu-ti face griji, ca nu or sa apara. E proces complicat si asta. wink1.gif

Daca vrei sa intrebi ceva si daca stiu, te ajut cu mare placere. Am avut o minicrescatorie si ajunsesem la 15 perusi.
axe10
CITAT(bubbles @ 28-01-2008, 10:10 AM) *

Sunt la psihologie si e chestia ca mi-am ales sa fac toate modulele optionale..asta ca sa nu le platesc apoi daca imi trebuie dry.gif .Si mai e si faza ca s-au comasat 3 ani din 4 si eu sunt ultimul acum asa ca tb sa ne bage carte tare in cap )).gif

Treci la citit....ca mie mi-e rau cand vad cate examene ai...

Cherie
Cum merge cititul Bubule? Spor mult iti doresc! cheer.gif

pupic.gif floare.gif
bubbles
CITAT(Nessie @ 28-01-2008, 05:00 PM) *

Sa-ti traiasca Fritz! pupic.gif

E foarte greu sa inveti un papagal sa vorbeasca, mai ales un perus. doh.gif Cei imperiali prind mai repede, dar nu e inposibil nici la Fritz. Ideea e sa vorbesti cu el mereu, sa auda sunete de la tv, radio, dar nu in permanenta, ca are nevoie si el de odihna.

Daca ii cumperi o partenera o sa fie mai fericit, dar nu o sa mai invete sa vorbeasca. Daca are cu cine discuta pe limba lui, nu il mai intereseaza oamenii. De pui, nu-ti face griji, ca nu or sa apara. E proces complicat si asta. wink1.gif

Daca vrei sa intrebi ceva si daca stiu, te ajut cu mare placere. Am avut o minicrescatorie si ajunsesem la 15 perusi.

Salu Ness pupic.gif .Momentan suntem inca in acomodare ..eu si Fritz.Ieri atat s-a mai jucat cand ne-a auzit pe noi .Era asa scump cum se dadea el peste cap )).gif .Se prindea cu gherutele de la un picior de un perete si cu celalalte statea pe bara de plastic pe care o are in cusca si isi baga capul pe dedesubt si facea tumba lol.gif lol.gif lol.gif
CITAT(axe10 @ 28-01-2008, 05:15 PM) *

CITAT(bubbles @ 28-01-2008, 10:10 AM) *

Ce faci Axe? pupic.gif Cum a fost exam-ul de ieri?Sambata din fericire am 2 examene la care am de cititi ceva usor grin.gif

CITAT(MissDiorCherie @ 29-01-2008, 12:06 PM) *

Cum merge cititul Bubule? Spor mult iti doresc! cheer.gif

pupic.gif floare.gif

Am citit putin aseara .Am avut musafiri apoi si ne-am bagat repede in pat ca babu a tb sa plece de la 4:30 la scarbici azi dry.gif .
lilistiuca
neata iubita!!!!

faci dezintoxicarea astazi????
bubbles
Am fost si la curs ieri si a fost super ... m-am descurcat fff bine )).gif .Azi vroiam sa imi fac cura aceea a lui lilistiuca de dezintoxicare dar nu pot ca la 4 ma duc iar la curs dry.gif asa ca ramane pe maine sorry.gif .Am ramas si datoare cu un meniu pe ieri :
ciorba perisoare zeama 2
alune 2
carne pui 3.1
paine secara 1 fel 50g 2
iaurt baut 4.2
supa cu galuste 4
1 mar 0
1 rosie 0
2 portocale 0
total:17.3 p yahoo.gif din 19 )).gif .Fac rezerve pt week grin.gif
axe10
[quote name='bubbles' date='29-01-2008, 10:20 AM' post='114163']

[/quote]
Ce faci Axe? pupic.gif Cum a fost exam-ul de ieri?Sambata din fericire am 2 examene la care am de cititi ceva usor grin.gif
[/quote]

L-am luat cu 100%... )).gif )).gif

Poate reusesc sa mai dau unul pana la sf. saptamanii, ca saptamana viitoare sunt la munte cu copilul si barbatul si inca o familie cu o fetita ....asa ca nu am timp!

bubbles
[quote name='lilistiuca' date='29-01-2008, 12:24 PM' post='114164']
neata iubita!!!!

faci dezintoxicarea astazi????
[/quote]

Nu pot azi ca am iar curs la 4 si sa nu ma apuce ceva pe acolo bad.gif .Mi-am luat ulei de ricin ieri grin.gif si maine sigur fac ca nu ma duc nicaieri si suunt si singura acasa ca si maine lucreaza babuinul )).gif
[quote name='axe10' date='29-01-2008, 12:25 PM' post='114166']
[quote name='bubbles' date='29-01-2008, 10:20 AM' post='114163']

[/quote]
[/quote]

L-am luat cu 100%... )).gif )).gif

Poate reusesc sa mai dau unul pana la sf. saptamanii, ca saptamana viitoare sunt la munte cu copilul si barbatul si inca o familie cu o fetita ....asa ca nu am timp!
[/quote]
Felicitari Axe cheer.gif cheer.gif si bafta la urmatorul.Distractie placuta la munte give_rose.gif
julyalina
pai spor la invatat bubbles ! hai ca incet , incet trec si examenele astea pupic.gif

apropo... eu am avut un perus vreo 12 ani il chema kiwi si era verde . nu stia sa spuna decat kiwi si asta doar cand vroia el. in rest... facea de toate: ne pupa, venea la noi cand il stigam, intra in farfurii, pahare... cosul cu paine il distrugea )).gif apropo... ai mare atentie la cursuri si la carti! le place sa roada )).gif eu aveam toate cursulile capsate de kiwi blum.gif si multe carti din biblioteca au cotoarele capsate ...
bubbles
CITAT(julyalina @ 29-01-2008, 12:41 PM) *

pai spor la invatat bubbles ! hai ca incet , incet trec si examenele astea pupic.gif

apropo... eu am avut un perus vreo 12 ani il chema kiwi si era verde . nu stia sa spuna decat kiwi si asta doar cand vroia el. in rest... facea de toate: ne pupa, venea la noi cand il stigam, intra in farfurii, pahare... cosul cu paine il distrugea )).gif apropo... ai mare atentie la cursuri si la carti! le place sa roada )).gif eu aveam toate cursulile capsate de kiwi blum.gif si multe carti din biblioteca au cotoarele capsate ...

July al meu inca nu l-am scos atat de des afara din cusca dar vad ca stie unde e iesirea si se duce acolo si ciocane intr-una dry.gif ca si cum ar bate la usa lol.gif
julyalina
)).gif invata repede ... el il inchideam doar cand nu era nimeni acasa sau cand deschideam gemurile ...
bubbles
Acum i-am deschis portita si nu vrea sa iasa dry.gif .Imi place ca se joaca si ma cearta cand nu ii convine ceva.Va las vreo ora ca ma duc sa aspir si sa aerisesc toata casa ca sa ii pot da drumul lui apoi sa se simt abine lol.gif
bubbles
Gata si curatenia in toata casa dry.gif .Mai am doar de spalat .Uff acusica plec la curs grin.gif .Am aspirat, spalat pe jos, sters praf, sters dulapuri bucatarie si mai am baia de facut doh.gif .Mai stau un pic cu voi si ma duc si acolo blink.gif
dany
Ce viteza ai la curatenie )).gif Eu le cam bibilesc pe toate si tare mult mai dureaza doh.gif
bubbles
Si eu le bibilesc .. le iau le mut de colo colo ..Nu imi place le mut inapoi si tot asa.Nu ami zic cat mai dureaza cand ma apuc de sters praf bang.gif
bubbles
Am mai facut putin sport ca a trebuit sa il fugaresc pe Fritz .. ca i-am dat drumul si nu mai venea sa il prind lol.gif
Am balotat iaurtul de baut si fug la babuin cu mancare si apoi la curs ohmy.gifo wacko.gif
bubbles
Am fost la curs si am stat doar 30 min ca am terminat rapid ce am avut de facut yes.gif .Am mancat si mai am de consumat 6 p si nu stiu ce sa mai balotez swoon.gif .Cred ca imi pun o cana de cacao care mi-am luat de la zuzu lapte cu cacao si gust de ciocolata cu 1.5% grasime grin.gif .Am fost si la cumparaturi si mi-am mai luat carne de pui ,sunca ,iaurturi de baut, branza fitness ,fasole pastai la borcan (daca tot sunt la 0p 100g )).gif ) si cateva lucruri pe la bucatarie si baie smile.gif

Maine imi mai fac paste cu sunca la cuptor drool.gif ca mi-am luat un plic de ala de care face reclama smile.gif .Si vine:
-200g paste 4p (pana la saturatie)
-150g sunca 3.75
-700ml lapte 0.1% 3.5
Se pun pastele in tigaie cu sunca printre ele si peste se toarna laptele facut cu plicul de la ei si apoi se dau la cuptor .Normal scrie si cascaval dar nu pun ca sa nu mai adaug puncte grin.gif .Si asta e pt 4 persoane adica :2.8p la portie yahoo.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 29-01-2008, 08:03 PM) *

Am fost la curs si am stat doar 30 min ca am terminat rapid ce am avut de facut yes.gif .Am mancat si mai am de consumat 6 p si nu stiu ce sa mai balotez swoon.gif .Cred ca imi pun o cana de cacao care mi-am luat de la zuzu lapte cu cacao si gust de ciocolata cu 1.5% grasime grin.gif .Am fost si la cumparaturi si mi-am mai luat carne de pui ,sunca ,iaurturi de baut, branza fitness ,fasole pastai la borcan (daca tot sunt la 0p 100g )).gif ) si cateva lucruri pe la bucatarie si baie smile.gif

Maine imi mai fac paste cu sunca la cuptor drool.gif ca mi-am luat un plic de ala de care face reclama smile.gif .Si vine:
-200g paste 4p (pana la saturatie)
-150g sunca 3.75
-700ml lapte 0.1% 3.5
Se pun pastele in tigaie cu sunca printre ele si peste se toarna laptele facut cu plicul de la ei si apoi se dau la cuptor .Normal scrie si cascaval dar nu pun ca sa nu mai adaug puncte grin.gif .Si asta e pt 4 persoane adica :2.8p la portie yahoo.gif

Aaaa...pastele alea din reclama?
Eu nu ma omor dupa paste, in schimb imi plac taieteii de casa, din supa...supa insa, nu-mi place! )).gif
bubbles
Ehhtu esti cu dus si intors grin.gif wink1.gif .Mie imi plac pastele si abia vreau sa vad cum ies asa la cuptor cu sunca )).gif .
Cherie
Hahaha, sa stii ca asa sunt lol.gif Omul extremelor blum.gif
May
Pai si continutul plicului nu il punctezi? blink.gif
aki
Salut draguta cheer.gif pupic.gif .Am ajuns in sfirsit si pe la tine hug.gif
Sa-ti traiasca dragul de FRITZ hug.gif
Bafta la examene. give_rose.gif
Acum stam cu Sergiu la calc,pe rind sa reusim sa ne citim si noi emailurile,ca mine cine stie va fi net sau nu.... sorry.gif
julyalina
bubbles pupic.gif , azi faci cura aia cu ricin ?
Cherie
Neata! pupic.gif
ce cura cu ricin? blink.gif
bubbles
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 12:39 AM) *

Pai si continutul plicului nu il punctezi? blink.gif

May uitasem de continutul lui )).gif .asa ca mi l-am adus si l-am bagat in calculatorul WW (are val trecute) si a iesit in plus 0.2p la portie yahoo.gif cheer.gif adica 3 p pe portie grin.gif
CITAT(julyalina @ 30-01-2008, 11:02 AM) *

bubbles pupic.gif , azi faci cura aia cu ricin ?

Uff nu stiu ce sa fac?Cred ca mai bine aman pe weekend ca s-ar putea sa plecam azi de acasa sorry.gif .Si mi-e mai usor in week cel putin duminica ca atunci chiar nu tb sa fac nimic wink1.gif
CITAT(MissDiorCherie @ 30-01-2008, 11:10 AM) *

Neata! pupic.gif
ce cura cu ricin? blink.gif

Este in jurnalul Lilistiucei )).gif la pag 6 cura cu ricin si sare amara grin.gif

CITAT(aki @ 30-01-2008, 03:49 AM) *

Salut draguta cheer.gif pupic.gif .Am ajuns in sfirsit si pe la tine hug.gif
Sa-ti traiasca dragul de FRITZ hug.gif
Bafta la examene. give_rose.gif
Acum stam cu Sergiu la calc,pe rind sa reusim sa ne citim si noi emailurile,ca mine cine stie va fi net sau nu.... sorry.gif

Ce faci iubita? pupic.gif pupic.gif Mai rarutz ca-i mai dragutz a? pupic.gif Astept sa ti se rezolve problema cu netul dry.gif

Meniul pt ieri la care am adaugat niste Nuttela pe care pt prima data in viata mea am mancat-o cu scarba blink.gif doar ca stiam ca tb sa imi iasa punctele ca sa nu dau in yo-yo wacko.gif .Mi s-a parut extre de foarte dulce si scarboasa crazy.gif
Meniu ieri:
iaurt 0.1% 250g 1.25
iaurt de baut 4.2
pui mediteranean 3.1
paine secara 2
fasole pastai 0
lapte cu cacao zuz 3.2
fructe 1
actimel 1.4
grau expandat2 felii 0.6
Nuttela 2
total:18.75p yahoo.gif cheer.gif .
Azi imi fac pastele mele cu sunca si babuinului ii fac fasole cu costita si varza murata drool.gif dar nu imi trebuie nana.gif nono.gif
julyalina
CITAT(bubbles @ 30-01-2008, 09:35 AM) *

Neata yahoo.gif .Eu am luat Yasmin si nu am pus nici un kil pe mine ba chiar scria pe prospect ca poti slabi si tin minte ca am dat jos 2-3 kg repede )).gif .Acum nu mai iau din cauza ca am niste varice si mi s-au umflat de la anticon si e periculos sorry.gif

blink.gif ti-a dat medicul anticonceptionale dupa ce a vazut ca ai varice ????
ai grija mare! aste sunt total contraindicate pentru ca poti face o gramada de complicatii de la ele. anticonceptionalele (de orice fel) iti ingroasa sangele . iar atunci cand ai deja probleme circulatorii astea sunt bomboana pe coliva! la propriu. stiu ce spun pentru ca sunt in aceeasi situatie si am discutat despre asta cu mai multi medici. unul chiar mi-a spus "poti sa iei antico. dar pe raspunderea ta ! eu nu iti recomand! "
bubbles
CITAT(julyalina @ 30-01-2008, 01:03 PM) *

CITAT(bubbles @ 30-01-2008, 09:35 AM) *

Neata yahoo.gif .Eu am luat Yasmin si nu am pus nici un kil pe mine ba chiar scria pe prospect ca poti slabi si tin minte ca am dat jos 2-3 kg repede )).gif .Acum nu mai iau din cauza ca am niste varice si mi s-au umflat de la anticon si e periculos sorry.gif

blink.gif ti-a dat medicul anticonceptionale dupa ce a vazut ca ai varice ????
ai grija mare! aste sunt total contraindicate pentru ca poti face o gramada de complicatii de la ele. anticonceptionalele (de orice fel) iti ingroasa sangele . iar atunci cand ai deja probleme circulatorii astea sunt bomboana pe coliva! la propriu. stiu ce spun pentru ca sunt in aceeasi situatie si am discutat despre asta cu mai multi medici. unul chiar mi-a spus "poti sa iei antico. dar pe raspunderea ta ! eu nu iti recomand! "

Am luat la recomandarea mamei care e medic si mi-a zis ca daca ma dor varicele,se umfla etc sa le las.Un an nu am avut treaba dar de l ainceputul iernii m-au durut rau blink.gif .Si ma mai dor cand e frig crancen afara .S-ar putea sa fi fost si de la frig dar mai bine sa previn wink1.gif .
julyalina
nasol sad.gif ai grija !
acum nu am timp dar cand vrei putem sa dicutam chiar mai multe despre acest subiect.
mama ta ce fel de medic este ?
bubbles
Mama e pe mai multe )).gif .Are si ecografie la un cabinet particular si a zis ca saptamana asta a avut o gramada de pacinete care s-au plans de aceeasi problema ca mine blink.gif .
bubbles
Mancat paste..ce sa zic bune dar ..Axe ai avut dreptate scare.gif .Mai bine pun eu verdeturi and stuff si fara puncte si cred ca ies mai bune sorry.gif No acum ce sa fac ca tb sa le mananc in 4 zile,cate o portie pe zi doh.gif .Mai am cina pt seara asta ... fasole pastai cu piept de pui si usturoi yahoo.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 30-01-2008, 06:03 PM) *

Mancat paste..ce sa zic bune dar ..Axe ai avut dreptate scare.gif .Mai bine pun eu verdeturi and stuff si fara puncte si cred ca ies mai bune sorry.gif No acum ce sa fac ca tb sa le mananc in 4 zile,cate o portie pe zi doh.gif .Mai am cina pt seara asta ... fasole pastai cu piept de pui si usturoi yahoo.gif

De ce patru zile?...da-i si lui babu...si scapi mai repede...

Daca le faceai tu, era numai o portie.
Cherie
Neata Bubu! pupic.gif
Lasa pastilele anticonceptionale ca nu-s bune deloc. Ca si July si eu iti pot cateva exemple negative... Si eu am patit-o de la ele, asa ca am renuntat! Si e mult mai bine! floare.gif
O zi frumoasa de tot iti doresc! hug.gif

P.S. ti-am zis eu ca nu-s bune pastele )).gif
bubbles
Babu nu mananca uscaturi de ale mele dry.gif sau cel putin asa a zis el )).gif

Neata.Am ramas datoare cu maniul de ieri :
ou 2
sunca 100g 2.5
1 rosie 0
pastai cu pui 3.1
paste cu sunca 3
fructe 0
1/2 fel secara 1
actimel 1.4
iaurt 0.1% 1.25
grau expandat 0.6
o fel br topita hochland 0.9
50 g sunca 1.25
total:17p yahoo.gif .Eu consider ca am mancat drept bine si in puncte putine lol.gif grin.gif .

CITAT(MissDiorCherie @ 31-01-2008, 11:28 AM) *

Neata Bubu! pupic.gif
Lasa pastilele anticonceptionale ca nu-s bune deloc. Ca si July si eu iti pot cateva exemple negative... Si eu am patit-o de la ele, asa ca am renuntat! Si e mult mai bine! floare.gif
O zi frumoasa de tot iti doresc! hug.gif

P.S. ti-am zis eu ca nu-s bune pastele )).gif

Miss nu mai iau pastile de vreo 4 luni smile.gif si nici nu voi mai lua pupic.gif
Va pupic.gif si fug ca duc la dentist swoon.gif
buretel
pupic.gif bub. Tare dragut Fritz wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.