Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
bubbles
Am facut putin curat ,desi e Duminica sorry.gif ca diseara s-ar putea sa avem musafiri si sa nu fie ca la turci )).gif .Mi-am lasat unghiile sa creasca .. nu le-am mai mancat (rosul unghiilor a fost mereu ticul meu) si acum mi-e greu sa tastez wacko.gif .

Stau si ma cert cu Fritz ca e un scandalagiu lol.gif lol.gif .I-am luat o scaricica (jucarie) pe care sa se dea huta si are si un clopotel si sta si bate ca bezmeticul in el lol.gif .Cred ca ii place cum suna si ii pare bine ca nu mai e singur grin.gif

M-am hotarat impreuna cu babuiul - nu-mi vine sa cred ca l-am convins - ca la toamna sa nu ma bag la master si sa ma bag la Fac rom- engl ID si in acelasi timp sa dau examen la romana sa intruca suplinitor cheer.gif .Desi va fi greu inca 3 ani sper sa reusesc sa fac fata dar cu fac mea de psiho nu am ce face aici fiindca nu stiu limba si in plus imi si place sa predau si sa fiu cu elevii smile.gif
Cherie
Bubule, un cabinet particular de psiho? naughty.gif
E la moda acum, lumea isi uita cheile acasa si merg repede la terapeut sa caute posibilele traume din copilarie care au dus la acel fapt )).gif
De clienti, nu cred sa duci lipsa blum.gif

Te pupic.gif
emu
'neata... asa devreme, ca iar n-apuc sa fiu pe aici de dimineata la ora Romaniei blum.gif
Bafta in ce ti-ai propus... credeam ca deja ai facut facultatea de engl-romana... de fapt credeam ca esti la doua in acelasi timp. Sunt confuza rau acum )).gif

CITAT(amalia0701 @ 14-03-2008, 10:07 AM) *
Esti gravidutza cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Inca un bebe pe site-ul nostru give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Sa fitzi sanatosi!
Da )).gif sunt... da' nu ma simt inca )).gif (nu simt partea urata, ca pe cea frumoasa o experimentez zilnic). Multumesc de complimente pupic.gif

Oops am citit restul comentariilor - am crezut ca mie mi se adresa Amalia smile.gif
aki
Andreia,trec sa-ti las pupici pupic.gif si sa-ti doresc o saptamina linistita.Pupici lui Fritz pupic.gif .Nu ai incercat sa-i dai limba sa ti-o ciupeasca? tease.gif
amalia0701
CITAT(emu @ 17-03-2008, 04:13 AM) *

'neata... asa devreme, ca iar n-apuc sa fiu pe aici de dimineata la ora Romaniei blum.gif
Bafta in ce ti-ai propus... credeam ca deja ai facut facultatea de engl-romana... de fapt credeam ca esti la doua in acelasi timp. Sunt confuza rau acum )).gif

CITAT(amalia0701 @ 14-03-2008, 10:07 AM) *
Esti gravidutza cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Inca un bebe pe site-ul nostru give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Sa fitzi sanatosi!
Da )).gif sunt... da' nu ma simt inca )).gif (nu simt partea urata, ca pe cea frumoasa o experimentez zilnic). Multumesc de complimente pupic.gif

Oops am citit restul comentariilor - am crezut ca mie mi se adresa Amalia smile.gif

Evident ca tie ma adresam )).gif
Stiu ca si Bubbless vrea un bebe.
anca veselie
neatzaaa!
mi se pare o idee f buna cu facultatea de engl romana! bafta multa pupic.gif
Amazoana
Neata bubbles, bafta cu noua facultate! pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .
Cherie cabinet ca sa imi fac trebuie sa mai astept ani buni ca trebuie sa gasesc un cabinet unde sa fac experiente ,sa fac master , si inca cativa ani sa platesc pt o stampila doh.gif E complicat si mai ales aici unde ar tb sa vb maghiara blink.gif asa ca tot pe la scoala daca gasesc ceva de facut wink1.gif pupic.gif
Emu .Ancul pupic.gif multumesc sper sa am bahta din toamna wacko.gif
Amalia hug.gif ma gandeam eu ca nu mi-o coci tu chiar asa .. din prima cu baby.gif blum.gif pupic.gif
Aki condoleante inca o data pupic.gif

Dulci mersi pupic.gif

Aseara am reusit sa biciclesc 20 minute dar numai atat ca eram rupta de oboseala.Imediat plec in oras cu mancare la babu si apoi la platit facturile doh.gif
aki
Bafta la facturi tease.gif Of,mi-i moartea sa platesc facturile.Cind vad cum se duc banii doh.gif
nella
pupic.gif O zi buna scumpa si reusita in tot ce iti doresti...o sapt usoara pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif
bubbles
Multumesc Nella la fel si tie give_rose.gif
Aki am terminat cu fracturile .. mai este un la curent dar e departe si se duce babuinul cu masina cheer.gif

Am schimbat si tickerul si am pus din nou 76 ca parca mai tare ma ambitionez cand vad ca am plecat de la 76 si am reusit sa dau atata jos sorry.gif .Sper sa intelegeti .. gargaunii de pe creier )).gif si am mai si scazut 600g grin.gif cheer.gif desi ieri mi-a aratat cantarul 59.9 kg swoon.gif azi nu a mai vrut batista.gif
aki
Ce bine imi pare cheer.gif Bravo,draguta pupic.gif
bubbles
Mersi Aki desi cred ca pana la urma nu vreau 55 si imi ajung 57 eusa_think.gif Nu stiu ce sa zic ca dupa varsta si inaltime cica ar trebui 56.6 kg sa am lol.gif .
aki
Nu mai ai mult pupic.gif .Eu mi-am facut puitn de cap zilele astea si ma stringe fusta blink.gif
nella
Bubule...ce a fost greu a trecut .....numai ca asa se intampla mereu ,cand mai ai putine kg de dat jos merge ceva mai greu ca s-a obisnuit organismul...dar nu dispera..va fi bine....oricum esti slaba maica cheer.gif cheer.gif pupic.gif hug.gif
bubbles
CITAT(aki @ 17-03-2008, 04:16 PM) *

Nu mai ai mult pupic.gif .Eu mi-am facut puitn de cap zilele astea si ma stringe fusta blink.gif

Aki s-ar putea sa ai si o usoara retentie de apa blum.gif pupic.gif
CITAT(nella @ 17-03-2008, 04:39 PM) *

Bubule...ce a fost greu a trecut .....numai ca asa se intampla mereu ,cand mai ai putine kg de dat jos merge ceva mai greu ca s-a obisnuit organismul...dar nu dispera..va fi bine....oricum esti slaba maica cheer.gif cheer.gif pupic.gif hug.gif

Nella mersi blushing.gif .Abia astept sa ajung la 57 macar sorry.gif

Azi am mancat asa :
-2 chifle rotunde
-o chifla am mancat-o cu putin pate vegetal
- pe o chifla mi-am pus fasole frecata cu usturoi (cam 1 lg 1/2)
-3 rosii
-2 cepe verzi
cheer.gif cheer.gif Nu cred ca e atat de mult nu eusa_think.gif
bubbles
Nu gasesc caloriile la pate vegetal wacko.gif .In afara de pate am asa:

2 Chifle simple (180 g / 423kcal)
Fasole albă uscată (20 g / 53kcal)
Ulei de floarea soarelui (10 g / 88.4kcal)
Roșii (250 g / 47.5kcal)
Ceapă (100 g / 30kcal)
Total:
Albumine:22.02
Hidrocarburi: 111.95
Grăsimi: 13.01
kcal: 641.9
bubbles
Oare sa aiba pate-ul vegetal mai mult de 600 claorii eusa_think.gif Nu cred dar mai stii )).gif .Va pupic.gif ca ma duc in vizeta la matusica grin.gif

A...si inca ceva..S-a cantarit aseara babuinul si 74.4 kg swoon.gif shock.gif .Mi se facuse mie rau lol.gif dupa care a bagat un sendwich cu 2 felii de paine ,2 snitele ,mustar si ketchup iar apoi somn de voie lol.gif
nella
CITAT(bubbles @ 17-03-2008, 04:46 PM) *

Nu gasesc caloriile la pate vegetal wacko.gif .In afara de pate am asa:

2 Chifle simple (180 g / 423kcal)
Fasole albă uscată (20 g / 53kcal)
Ulei de floarea soarelui (10 g / 88.4kcal)
Roșii (250 g / 47.5kcal)
Ceapă (100 g / 30kcal)
Total:
Albumine:22.02
Hidrocarburi: 111.95
Grăsimi: 13.01
kcal: 641.9

Bubule de pe ce lista ailuat caloriile...ca eu am lista de la Ramo si fasolea are 303 calorii la 100 de grame si ceapa 40 calorii..... blum.gif iar de pateu nu stiu sa spun ca si eu am vrut sa cumpar dar nu scrie pe cutie si am renuntat tease.gif
bubbles
De pe bonduelle am luat caloriile blum.gif iar ceapa a fost verde tease.gif

Hmmm sa ma duc sa imi iau ceva bun si de post .. sa nu ma duc eusa_think.gif .Sunt in dubii lol.gif si nu stiu nici ce as putea sa imi iau blink.gif
nella
Bubule ceapa verde are 20 calorii blum.gif sper ca nu te superi ca iti spun.... pupic.gif hug.gif pupic.gif ....
bubbles
Neata yahoo.gif
Nella nu mai conteaza ca aseara am mai balotat cate ceva sorry.gif .Asta e .. de acum ma abtin in restul saptamanii laugh.gif
Am dormit binisor desi am fost iar singura doh.gif dar ma simt obosita si casc din minut in minut smile.gif
Amazoana
Neata Bubbles
Baga o cafea maaaare! pupic.gif
bubbles
Am bagat blum.gif dar parca mi-e mai somn lol.gif .Eu sunt exact invers )).gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 18-03-2008, 12:34 PM) *

Am bagat blum.gif dar parca mi-e mai somn lol.gif .Eu sunt exact invers )).gif

No bine, mai asteapta putiiin. )).gif
bubbles
Cred ca si din cauza vremii sunt asa mai cu curul in sus lol.gif .M-a prostit de cap Fritzulica.Atata bate in clopotelul ala wacko.gif si atat se mai aranjeaza lol.gif .Cred ca e demonizat pope.gif
gaby_mp
Cred ca sunt idioata! Tu mi-ai scris in MP titlul jurnalului dar eu nu mi-am dat seama, credeam ca imi spui ceva - cine stie ce - si nu intelegeam unde am vorbit eu cu tine in subiectul WW )).gif apoi am cautat in jurnale dupa autor si am vazut ca era titlul )).gif si eu chiar ma gandeam citind mesajul privat "da oare asta nu a putut sa imi dea si mie numele jurnalului? tre sa il caut singura" Ce idioata sunt! baby.gif

Te urmaresc de-acum, da? blum.gif
Spor!
lucy
Buna Bubule,ce mai faci? pupic.gif
bubbles
CITAT(gaby_mp @ 18-03-2008, 05:26 PM) *

Cred ca sunt idioata! Tu mi-ai scris in MP titlul jurnalului dar eu nu mi-am dat seama, credeam ca imi spui ceva - cine stie ce - si nu intelegeam unde am vorbit eu cu tine in subiectul WW )).gif apoi am cautat in jurnale dupa autor si am vazut ca era titlul )).gif si eu chiar ma gandeam citind mesajul privat "da oare asta nu a putut sa imi dea si mie numele jurnalului? tre sa il caut singura" Ce idioata sunt! baby.gif

Te urmaresc de-acum, da? blum.gif
Spor!

pupic.gif spor si tie la WW wink1.gif si te astept cu meniuri floare.gif

CITAT(lucy @ 18-03-2008, 05:34 PM) *

Buna Bubule,ce mai faci? pupic.gif

Salut Lucy pupic.gif .Ce sa fac am ajuns si eu acasa .. am pus la facut mancare pt babuin si acum ma gandesc ce sa imi fac mie de post doh.gif ca pate vegetal nu mai cumpar ca imi place la gust si bag in mine prea mult plus ca are si multe grasimi sorry.gif .Insa am gasit orez integral cheer.gif si maine imi fac o mancarica de orez grin.gif
lucy
Si mie imi place pateul vegetal,iar orez integral n-am gatit niciodata doh.gif Se pregateste la fel ca astalaltu? pupic.gif
aki
Bubut pupic.gif
Pe unde esti? hug.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Am dormit cu babuinus ca doua valize grase in gara lol.gif lol.gif .Daca nu venea nasu` pe la noi mai dormeam )).gif
Aki pupic.gif aici sunt hug.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif Imi e dor de tine bubule... pupic.gif pupic.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(lucy @ 18-03-2008, 07:43 PM) *

Si mie imi place pateul vegetal,iar orez integral n-am gatit niciodata doh.gif Se pregateste la fel ca astalaltu? pupic.gif

Da doar ca se fierbe mai mult, adica 35 minute de cand da in clocot apa.

pupic.gif
bubbles
CITAT(nella @ 19-03-2008, 06:04 PM) *

pupic.gif pupic.gif pupic.gif Imi e dor de tine bubule... pupic.gif pupic.gif hug.gif

De ce Nella ?Ca doar am fost zilnic prezenta pe aici hug.gif give_rose.gif

CITAT(amalia0701 @ 20-03-2008, 12:52 AM) *

CITAT(lucy @ 18-03-2008, 07:43 PM) *

Da doar ca se fierbe mai mult, adica 35 minute de cand da in clocot apa.

pupic.gif

Bine ca ai zis ca tb sa imi fac si nu stia ca tb fiert ai mult pupic.gif

In rest..toate bune si .. bang.gif ... M-as angaja ,dar unde eusa_think.gif Imi vine sa ma tot duc batista.gif
sad.gif
danyhoney
Te innebuneste Fritz-ul ? lol.gif lol.gif Ce tare !!!! Tu i-ai cumparat clopotzelul asa ca ... taci si sufera lol.gif
bubbles
Da dar e bine ca i l-am luat ca stau si bag mana in cusca si bat si eu in clopotel si el se apropie .. ce zice ..asta e de a mea lol.gif .Asa socializam noi )).gif
danyhoney
lol.gif lol.gif Vezi sa nu creada ca esti vreo femela de a lui lol.gif
bubbles
S-ar putea sa creada asta .. Ca daca apare babuinul e langa mine face urat blink.gif .Asa de mult tin la el give_heart.gif chiar daca e un mic pasaroi .. m-am invatat deja cu el si nu ma deranjeaza daca face zgomot,mizerie etc Daca l-ai vedea cum se infoaie cand imi aude vocea lol.gif
bubbles
Fritzulica (asa ii zic eu - si barbatu zice ca am innebunit cat vorbesc cu El a.k.a. Fritz) acu` tace dar imediat cum am aprins lumina si fac un pic de zgomot spune si el un piuit slab .Si totusi azi .. am vazut un catel pui vagabond si .. mi-a ramas gandul la el batista.gif dar prevad ca voi primi un catelus cat de curand.. poate la ziua mea eusa_think.gif pray.gif
amalia0701
pupic.gif
Smile maine poate fi mai rau hug.gif , dar hai sa ne bucuram de PRIMA ZI DE PRIMAVARAAAAAA!
bubbles
CITAT(amalia0701 @ 20-03-2008, 11:00 AM) *

pupic.gif
Smile maine poate fi mai rau hug.gif , dar hai sa ne bucuram de PRIMA ZI DE PRIMAVARAAAAAA!

pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif floare.gif

Am primit cadou de la babuin un scaun de birou frumos give_heart.gif .Abia l-a montat cheer.gif
Amazoana
Sa-l stapaniti sanatosi.
Ce mai faci?
aki
CITAT(bubbles @ 20-03-2008, 03:14 AM) *

azi .. am vazut un catel pui vagabond si .. mi-a ramas gandul la el batista.gif dar prevad ca voi primi un catelus cat de curand.. poate la ziua mea eusa_think.gif pray.gif

De plush tease.gif
lucy
Sper din toata inima sa primesti catelusul pupic.gif Eu am avut un Brak German,o frumusete,l-am dat ca nu aveam posibilitate sa-l intretin sorry.gif Am suferit mult,mult dupa el crying.gif
gaby_mp
Dar de dieta nu se mai aude nimic? blum.gif
danyhoney
CITAT(bubbles @ 20-03-2008, 12:26 PM) *

Am primit cadou de la babuin un scaun de birou frumos give_heart.gif .Abia l-a montat cheer.gif

sa-l stapanesti cu placere ! give_rose.gif

CITAT(gaby_mp @ 20-03-2008, 10:28 PM) *

Dar de dieta nu se mai aude nimic? blum.gif

Parca vad ca iar a luat-o pe aratura doh.gif )).gif Dar isi revine ea ....sper .
lucy
Neata'Bubu pupic.gif Ce faci ?Dormi si la ora asta? lazy.gif flowers1.gif
Amazoana
Neataaaa pupic.gif
aki
Bubule noroc pupic.gif .Pe unde esti draga?Ai intrat in mes si ai iesit... rolleyes.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.