Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
bubbles
CITAT(dulcikatty @ 20-03-2008, 05:07 PM) *

Sa-l stapaniti sanatosi.
Ce mai faci?

Ce sa fac .. pe acasa la Piatra blum.gif
CITAT(aki @ 20-03-2008, 05:26 PM) *

CITAT(bubbles @ 20-03-2008, 03:14 AM) *

azi .. am vazut un catel pui vagabond si .. mi-a ramas gandul la el batista.gif dar prevad ca voi primi un catelus cat de curand.. poate la ziua mea eusa_think.gif pray.gif

De plush tease.gif

Daa va fii de plush .. la tine vin si te iau la alergat cuplu.gif blum.gif

CITAT(lucy @ 20-03-2008, 08:43 PM) *

Sper din toata inima sa primesti catelusul pupic.gif Eu am avut un Brak German,o frumusete,l-am dat ca nu aveam posibilitate sa-l intretin sorry.gif Am suferit mult,mult dupa el crying.gif

Am avut si eu unul .. maidanez luat de pui dar am avut nunta si nu aveam ce face cu el sorry.gif plus ca era nebunatic .Uff atat ma iubea si eu il iubeam foarte tare batista.gif
CITAT(gaby_mp @ 21-03-2008, 01:28 AM) *

Dar de dieta nu se mai aude nimic? blum.gif

Nu tin dieta ca postesc blum.gif

CITAT(danyhoney @ 21-03-2008, 02:41 AM) *

CITAT(bubbles @ 20-03-2008, 12:26 PM) *

Am primit cadou de la babuin un scaun de birou frumos give_heart.gif .Abia l-a montat cheer.gif

sa-l stapanesti cu placere ! give_rose.gif

CITAT(gaby_mp @ 20-03-2008, 10:28 PM) *

Dar de dieta nu se mai aude nimic? blum.gif

Parca vad ca iar a luat-o pe aratura doh.gif )).gif Dar isi revine ea ....sper .

Mersi Dany pupic.gif .Nu am luat-o pe aratura ,chiar m-am abtinut sa nu imi iau napolitane and stuff de post )).gif si am preferat sa mananc putin dulceata tease.gif ..Imi pare rau ca mananc mai multa paine ca niciodata din cauza ca nu ma satur altfel batista.gif
CITAT(lucy @ 21-03-2008, 10:33 AM) *

Neata'Bubu pupic.gif Ce faci ?Dormi si la ora asta? lazy.gif flowers1.gif

Cred ca dormeam eusa_think.gif pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 21-03-2008, 11:45 AM) *

Neataaaa pupic.gif

Neataaaaaaaa pupic.gif
CITAT(aki @ 21-03-2008, 11:53 AM) *

Bubule noroc pupic.gif .Pe unde esti draga?Ai intrat in mes si ai iesit... rolleyes.gif

Noroc si tie pupic.gif .Sunt acasa la Piatra .. am venit cu o vara din Gh biggrin.gif si ieri ne-am plimbat o gramada si azi iar ne plimbam toata ziua blum.gif
Dumbo
Bubule, greu cu postul asta. Tii post complect? adica si de sex.gif ?
naughty.gif
aki
CITAT(Dumbo @ 21-03-2008, 01:52 PM) *

naughty.gif

Are dezlegare lol.gif
lucy
CITAT(aki @ 21-03-2008, 11:59 AM) *

naughty.gif

Are dezlegare lol.gif

De la cine are dezlegare?De la asta devil.gif ? lol.gif lol.gif
aki
CITAT(lucy @ 21-03-2008, 02:28 PM) *

CITAT(aki @ 21-03-2008, 11:59 AM) *

naughty.gif

Are dezlegare lol.gif

De la cine are dezlegare?De la asta devil.gif ? lol.gif lol.gif

De la babuin blum.gif
lucy
Daaaaaaaa,asa mai vii de-acasa!Si eu am dezlegare totala pentru sex.gif tata.gif
Amazoana
Eu tin post de sex.gif 5 luni, insaaaa nu tin post de papa. Se compenseaza oare???
gaby_mp
CITAT(dulcikatty @ 21-03-2008, 01:27 PM) *

Eu tin post de sex.gif 5 luni, insaaaa nu tin post de papa. Se compenseaza oare???

Daca s-ar pune, eu tin "post" de vreo 2 ani doh.gif tease.gif
dany
Of , asa de lungi posturile ???????? Pe Mada o inteleg ca de abia a plecat babuinul sad.gif ....dar tu gaby ???? Ar fii timpul sa faci ceva in sensul asta , nu ? naughty.gif
lucy
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Bubu give_rose.gif Din cauza acestor discutii perverse,va scriu un banc.Acest banc imi bantuie capul de ieri devil.gif devil.gif

Intrebare:

Stiti de ce Dumnezeu a inventat barbatul?????????

raspuns:

Pentru ca vibratorul nu aduce bani in casa blum.gif lol.gif
aki
Bubule mai am de aruncat 600 gr si sunt ca tine blum.gif
Cherie
Buna ziua cuvioasa miss Bubu!!!! pope.gif
Cum merge postul? pupic.gif
nella
Bubule mi-a fost dor de tine..am revenit pe baricade ...de maine am sa ma pun iar pe treaba ca ma simt mai binisor si nu mai vreau sa mai pierd timp....ca e tare pretios...mai am 4 kg de dat jos pana la paste si...sper sa reusesc....pupicei dulci pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif si saluta Piatra Neamtul din partea mea ca nu mai pot de dor...de 2 luni nu am mai ajuns acasa....si pana de paste mai e destul.... sad.gif
O saptamana usoara pupic.gif hug.gif
lucy
Neata bubulina pupic.gif give_rose.gif
aki
Bubulina e la Piatra. w00t.gif
lucy
CITAT(aki @ 24-03-2008, 08:46 AM) *

Bubulina e la Piatra. w00t.gif

Super floare.gif Sper sa se distreze bine si sa vina relaxata pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
pupic.gif hug.gif
gaby_mp
CITAT(danyhoney @ 22-03-2008, 12:02 AM) *

Of , asa de lungi posturile ???????? Pe Mada o inteleg ca de abia a plecat babuinul sad.gif ....dar tu gaby ???? Ar fii timpul sa faci ceva in sensul asta , nu ? naughty.gif

Da, sa slabesc blum.gif
De azi ma tin serios de WW ca is full de toate prostiile si ma simt nasol ca nu slabesc pt ca mananc ca vaca sad.gif Mi-e jena si de oamenii de la sala care vad ca vin des la aerobic dar vad ca nu scade curu' blushing.gif daca ma intreba "cum de" ce le spun? "pai... sa vedeti... mananc ca scroafa doh.gif " plus chiar numai ca bani si efort, ma oftic eu ca fac atatea [fac de 1 luna jumate aerobic min. 4/saptamana si de 2 saptamani masaj] si nu se vad cine stie ce rezultate, inafara ca pielea arata bine, celulita mai putina, muschi si stare fizica mai buna, dar kg cat ursu si numai din cauza ca nu pot eu sa imi pun lacat pe gura. Macar de-as fi pofticioasa, dar nu-s, eu mananc asa de plictiseala... aiurea smile.gif
GATA mellow.gif
aki
CITAT(gaby_mp @ 24-03-2008, 02:55 PM) *

CITAT(danyhoney @ 22-03-2008, 12:02 AM) *

Da, sa slabesc blum.gif
De azi ma tin serios de WW ca is full de toate prostiile si ma simt nasol ca nu slabesc pt ca mananc ca vaca sad.gif Mi-e jena si de oamenii de la sala care vad ca vin des la aerobic dar vad ca nu scade curu' blushing.gif daca ma intreba "cum de" ce le spun? "pai... sa vedeti... mananc ca scroafa doh.gif " plus chiar numai ca bani si efort, ma oftic eu ca fac atatea [fac de 1 luna jumate aerobic min. 4/saptamana si de 2 saptamani masaj] si nu se vad cine stie ce rezultate, inafara ca pielea arata bine, celulita mai putina, muschi si stare fizica mai buna, dar kg cat ursu si numai din cauza ca nu pot eu sa imi pun lacat pe gura. Macar de-as fi pofticioasa, dar nu-s, eu mananc asa de plictiseala... aiurea smile.gif
GATA mellow.gif

Of,toate suntem asa.Si cite-odata mincam de plictiseala naughty.gif
bubbles
Ziua buna yahoo.gif
No ce vad eu aici la mine acasa sex.gif treburi ,chestii doh.gif .
Duminica si ieri am mancat de frupt dar de azi gata intru inapoi blum.gif .Am facut putina curatenie si sa ma duc sa ma cantares ca tb sa schimb ticker )).gif A fost foarte fain in Piatra ,mi-am cumparat niste prostioare lol.gif .. o pijamaluta,2 perechi de boxerasi, un set pilota +2 fete perna si babuinul blugi ca cei vechi nu il mai cuprind si nu au nici 3 luni de cand i-a luat bang.gif Ieri am fost in Ciuc sa isi ia babuiul telefon (l-a stricat pe cel din februarie batista.gif ) si si-a facut abonament si mi-am facut si eu )).gif .Asta e al babuiului LG KG810 si mi-am luat si eu un Nokia lol.gif lol.gif Nokia 1600

CITAT(nella @ 24-03-2008, 02:28 AM) *

Bubule mi-a fost dor de tine..am revenit pe baricade ...de maine am sa ma pun iar pe treaba ca ma simt mai binisor si nu mai vreau sa mai pierd timp....ca e tare pretios...mai am 4 kg de dat jos pana la paste si...sper sa reusesc....pupicei dulci pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif si saluta Piatra Neamtul din partea mea ca nu mai pot de dor...de 2 luni nu am mai ajuns acasa....si pana de paste mai e destul.... sad.gif
O saptamana usoara pupic.gif hug.gif

Poate reusim sa ne vedem de Patse ca sigur voi fi pe acasa pupic.gif
dany
Sa folositi cu placere telefoanele hug.gif
bubbles
Mersi Dany hug.gif

Am schimbat ticker .. am ajuns la 59 yeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy batista.gif .imi vine sa plang de fericire cheer.gif cheer.gif rock.gif
aki
Si eu am avut mobil ca al tau blum.gif
Amazoana
Sa le stapaniti sanatosi!!!
Am primit si eu de la serviciu tel http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w200-1824.php cheer.gif
gaby_mp
Felicitari! Stim toti ca asteptai de ceva vreme pragul asta wink1.gif
Nessie
wow! clap.gif felicitari! Ai munci mult sa ajungi aici si ma bucur pentru tine! cheer.gif Acum sa incepi modelarea, daca termini cu slabirea. blum.gif
Amazoana
Am gresit o replica. Scuze
bubbles
CITAT(dulcikatty @ 25-03-2008, 04:14 PM) *

Sa le stapaniti sanatosi!!!
Am primit si eu de la serviciu tel http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w200-1824.php cheer.gif

Sa il folosesti cu placere pupic.gif si tu.
CITAT(gaby_mp @ 25-03-2008, 04:14 PM) *

Felicitari! Stim toti ca asteptai de ceva vreme pragul asta wink1.gif

Uff de cand il astept si totusi parca nu imi vine sa cred ca mai am doar 2.7 kg (ca am schimbat de la 55 la 57 target-ul final ca si asa zice lumea ca sunt prea slaba blink.gif )

CITAT(Nessie @ 25-03-2008, 04:48 PM) *

wow! clap.gif felicitari! Ai munci mult sa ajungi aici si ma bucur pentru tine! cheer.gif Acum sa incepi modelarea, daca termini cu slabirea. blum.gif

Ness ma duc la sala din mai cu nasa cheer.gif cheer.gif si vreau sa ma reapuc de Pilates .. cred ca voi incerca de diseara o sedinta de aia de 20 minute numai sa nu ma rup toata lol.gif
bubbles
Mi-am pus la fiert cartofii si ii fac piure cu putina margarina iar diseara prajesc intr-o lingura de ulei niste cod cheer.gif cu mamliguta facuta la microunde cheer.gif )).gif

Si sa va mai povestesc si de Fritz pope.gif .Ciocane intr-una in clopotel,se suie pe scara si se da uta sau se suie pe cerc si se prinde cu ciocul de scara ca sa isi faca avant lol.gif .Se da tumba peste cap, danseaza wacko.gif .Nu poti sta suparat daca il vezi .. tare il indigneaza clopotelul ala si i-a crescut coada la loc si nu mai poate face viraje in cusca atat de usor lol.gif ca s-ar da mereu peste cap )).gif .Intr-una e ba pe cerc,ba pe scara ,ba bate in clopotel si mai nou a invatat sa stea pe scara si sa bata in acelasi timp in clopotel doh.gif
bubbles
Uitati ce melodie asclut de juma de zi lol.gif Am bani de dat .. dance2.gif dance3.gif ... Sunt roman in tara mea ,oficial e bine asa la la la la
dany
lol.gif lol.gif lol.gif am ascultat-o si eu acum
nella
Sa stapaniti telefoanele mult timp blum.gif si sa stii ca Fritz vrea sa te binedispuna...ca de ..meriti .... daca e prea galagios mai lasa-l la mine din cand in cand...ca eu tot sunt singura mereu macar asa mai am si eu cu cine vb,sau certa??? naughty.gif naughty.gif
Te pup dulce pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 25-03-2008, 07:13 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif am ascultat-o si eu acum

E criminala lol.gif lol.gif .Dar de asta ce zici ... mi s-a facut parul maciuca batista.gif Nico si Vlad Mirita
CITAT(nella @ 25-03-2008, 07:22 PM) *

Sa stapaniti telefoanele mult timp blum.gif si sa stii ca Fritz vrea sa te binedispuna...ca de ..meriti .... daca e prea galagios mai lasa-l la mine din cand in cand...ca eu tot sunt singura mereu macar asa mai am si eu cu cine vb,sau certa??? naughty.gif naughty.gif
Te pup dulce pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif

Nu-l dau pt nimic in lume lol.gif pupic.gif hug.gif .Si eu sunt singura azi yahoo.gif si prefer sa stau cu voi macar acum cand pot pupic.gif

Sau asta Cassa Locco lol.gif lol.gif lol.gif

Doamne cat am ras la melodia celor de la Cassa Locco blink.gif wacko.gif dance3.gif
camvalmy
dar mel asta o stiti? mie imi place tare e fara zahar trupa http://www.trilulilu.ro/punkid/2f78a64a75f4c4
pupic.gif
bubbles
Si mie imi plac melodiile celor de la fara zahar blum.gif .Nu am mai apucat sa imi fac pestele cu vizetele mele .. oare sa imi fac acum? wacko.gif
gaby_mp
Da blum.gif
bubbles
De ce ? tease.gif blum.gif pupic.gif
gaby_mp
Pentru ca ma gandeam ca toti iti vor spune nu blum.gif in plus pestele are grasimi bune si e usor caloric wink1.gif
Dar de-acum e tarziu si daca papi o sa iti cada greu la stomac probabil sad.gif
Dumbo
camvalmy daca te plangi de liniste iti trimit mitza mea o saptamana. Numai o saptamana ca dupa aia mi-o trimiti inapoi cat poti de repede.
Din pacate o sa intri mai rar pe forum, nu de alta dar cum te pui la calculator ti se aseaza in brate, apoi pe maini si gata cu scrisul la tastatura.
bubbles
CITAT(gaby_mp @ 25-03-2008, 11:20 PM) *

Pentru ca ma gandeam ca toti iti vor spune nu blum.gif in plus pestele are grasimi bune si e usor caloric wink1.gif
Dar de-acum e tarziu si daca papi o sa iti cada greu la stomac probabil sad.gif

Mi-am pus la facut blum.gif ca dupa tsau 1/2 ora si ma sui pe bicla grin.gif si plus ca azi am mancat putin si sa nu dau nici in extrema cealalta sorry.gif

CITAT(Dumbo @ 25-03-2008, 11:22 PM) *

camvalmy daca te plangi de liniste iti trimit mitza mea o saptamana. Numai o saptamana ca dupa aia mi-o trimiti inapoi cat poti de repede.
Din pacate o sa intri mai rar pe forum, nu de alta dar cum te pui la calculator ti se aseaza in brate, apoi pe maini si gata cu scrisul la tastatura.

Dumbo nu cmvalmy se plangea ,ci Nella tease.gif
Dumbo
CITAT(Dumbo @ 25-03-2008, 09:22 PM) *

Scuze, Nella.

Oricum daca sunt si alti doritori deschid lista. tease.gif
camvalmy
Dumbo nu vreau sa te dezamagrsc dar eu am 5 papagali( care mananca cat 5 gaini si tipa mai tare decat gainile de cum se ivesc zorii de tre sa pui ceva pe ei daca vrei sa te odihnesti) si stand la curte mai am un adaos du 2 catei si vreo 3-4 vecinutze pisicute pe care le hranesc zilnic. Asa ca nu ma plang! totusi cred ca mami mai vrea inca ceva prieteni )).gif . pupic.gif
Bubbles acu ma duc sa postez ce am mancat azi dar te rog sa nu ma alergi... sau daca vrei tu sa dau jos ce am mancat biggrin.gif . sunt cam happy ca m-am uitat la mondenii si am ras )).gif lol.gif )).gif .
pupic.gif hug.gif pupic.gif
bubbles
Ce bine de tine ca stai la casa .. as vrea si eu batista.gif doar ca sa pot avea pisicute si catei sorry.gif .Eu am un singur papagal care e si ala bezmetic si imi face capul calendar doh.gif
nella
vreau si eu un animalut....ii simt lipsa pisicutei mele care e la piatra... sad.gif .... am uitat sa spun liniste nu am acasa.....ca au grija vecinii mei sa-si dea gauri in pereti zilnic si sa bata si cu ciocanuk de la 8 dim pana la 11 noaptea.....eu vroiam galagie facuta de un animalut tease.gif lol.gif sa am ce curata dupa el...sa-l hranesc.....offffff poate o sa am si casa mea vreodata si o sa-mi permit sa cresc unul... sad.gif

va anunt oficial ca maine vine iubi yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif nu va parasesc doar ca am sa intru mai rar ca de...am sa fiu ocupata devil.gif
camvalmy
Asta iarna ii tineam in baie pt ca faceau mare galegie in timpul zilei. si sa vezi ce de mizerie fac sad.gif , o groaza de fulgi...sa vezi faza tare- acum vreo 2 saptamani le-a cumparat mami cosulete ca sa isi faca cuib acolo si ei ce crezi ca au facut, au inceput sa le roada )).gif . tare nu?! tot rod si mananca o groaza. oricum in afara ca fac galagie unul imita rata si altul te pupa , sunt super haiosi )).gif .
bubbles
Nella lasa ca te revansezi apoi fata de noi .. ai grija de iubi tau pupic.gif

Camvalmy .. si al meu bate intr-un clopotel toata ziua si sta cocotat ca un liliac .. e dus rau lol.gif dar macar ma bine dispune lol.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Azi sunt very matinala )).gif .. Cand am deschis geamul uitati ce am vazut doh.gif
aki
CITAT(bubbles @ 25-03-2008, 05:36 PM) *

Si sa va mai povestesc si de Fritz pope.gif .

Am crezut ca a murit doh.gif
camvalmy
Buna bubbles! si la mine a nins, dar s-a topit pana acum. Oricum gata nu mai vreau iarna, vreau caldura ca m-am saturat de haine groase. Totusi mi-e cam rusinica blushing.gif ca nu am ce arata ca sa ma imbrac in haine subtiri blushing.gif blushing.gif blushing.gif . Pup pupic.gif
bubbles
CITAT(aki @ 26-03-2008, 12:46 PM) *

CITAT(bubbles @ 25-03-2008, 05:36 PM) *

Si sa va mai povestesc si de Fritz pope.gif .

Am crezut ca a murit doh.gif

Nu a murit lol.gif .E dement de aia am pus pope.gif .Si mai nou cred ca de fapt Fritz e o Ftritza lol.gif

CITAT(camvalmy @ 26-03-2008, 01:22 PM) *

Buna bubbles! si la mine a nins, dar s-a topit pana acum. Oricum gata nu mai vreau iarna, vreau caldura ca m-am saturat de haine groase. Totusi mi-e cam rusinica blushing.gif ca nu am ce arata ca sa ma imbrac in haine subtiri blushing.gif blushing.gif blushing.gif . Pup pupic.gif

Acum e frumos afara doar ca e frig tare sad.gif .S-a topit la fel de repede zapada pe cat s-a asternut sorry.gif

Azi mi-am luat inima in dinti si mi-am facut o mancarica de legume, adica broccoli crud (am gasit in Kaufland cate un copace de ala mare de broccoli), ciuperci champignons proaspete taiate marunt, ceapa calita in apa )).gif si mazare yahoo.gif iar pe deasupra am pus suc de rosii in care am pus putina apa cu 2 lgte de faina si chily si sper sa fie iute si sa aiba gust bun eusa_think.gif Va anunt daca mi-a placut lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.