Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
aki
Unde esti? w00t.gif Toata ziua te-am asteptat pe mes doh.gif
crissy
pupic.gif
Bubule, te felicit pt slabeala. Deci ai trecut si pragul psihologic...
Amazoana
Ce faci fata draga? pe unde umblii? O seara frumoasa! pupic.gif
bubbles
CITAT(aki @ 26-03-2008, 07:02 PM) *

Unde esti? w00t.gif Toata ziua te-am asteptat pe mes doh.gif

Am fost pe acasa cu treaba blum.gif pupic.gif
CITAT(crissy @ 26-03-2008, 09:21 PM) *

pupic.gif
Bubule, te felicit pt slabeala. Deci ai trecut si pragul psihologic...

Inca nu pot spune da .. pana nu vad fix 59 dar saptamana asta sigur nu voi vedea ,ci chiar poate inapoi 60-61 din cauza ca tb sa apara rusii .. noroc ca mi-am adus aminte ca altefl aveam ce ma da cu capul de pereti apoi lol.gif

CITAT(dulcikatty @ 26-03-2008, 10:56 PM) *

Ce faci fata draga? pe unde umblii? O seara frumoasa! pupic.gif

Ce sa fac draguta...bine pupic.gif Tu? Aseara am avut musafiri pupic.gif

Neata yahoo.gif .Azi stau cu varu ca e bolnavior sorry.gif a racit si a facut si conjuctivita batista.gif saracul de el.S-a mai cumintit si acum imi fac placere sa stau cu el w00t.gif .
Amazoana
Neata
Cati ani are varul tau?
Eu sunt bine, usor obosita ca am avut musafiri cu care am stat pana tarziu....
bubbles
Si noi am stat pana la 12 .Varul face in vara 6 anisori grin.gif dar de cand a dat de gustul jocurilor la calculator .. s-a linistit total ohmy.gif pupic.gif
Amazoana
Multi inainte. Pacat ca a dat de calculator asa de micut. Eu nu sunt de acord cu asta....
bubbles
UItati ce aparat si-a luat matusica grin.gif si azi sper sa il chinui si eu macar 10 minute desi stiu ca dupa voi avea o febra musculara mai mare ca mine doh.gif

Asta e http://www.dra.ro/magazin/index.php?main_p...products_id=102

CITAT(dulcikatty @ 27-03-2008, 11:15 AM) *

Multi inainte. Pacat ca a dat de calculator asa de micut. Eu nu sunt de acord cu asta....

Nici eu nu prea sunt de acord dar macar nu mai sta si ma bate pe mine la cap sa ma jos cu el wink1.gif
dany
Neatza !

CITAT(bubbles @ 27-03-2008, 08:13 AM) *

Si noi am stat pana la 12 .Varul face in vara 6 anisori grin.gif dar de cand a dat de gustul jocurilor la calculator .. s-a linistit total ohmy.gif pupic.gif

Eu nu sunt deloc de acord cu jocurile pe calculator la o varsta asa de mica dar ...daca parintii il lasa . Parerea mea e ca mai bine te joci tu cu el decat sa stea toata ziua la calculator . 2 ore / zi de calculator ( daca chiar trebuie ) zic eu ca sunt de ajuns . Dar , cum spuneam , asta e doar parerea mea .
Nessie
Cam mare aparatul ala si doar pentru abdomene... huh.gif , nu mai zic de pret. Nu mi se pare ca merita investitia, dar daca e deja luat, nu-l rata! grin.gif Chinuie-l si tu putin! )).gif

Eu am fost tare incantata de cate poti face cu benzile pentru pilates. ohmy.gif Nu mi-a venit sa cred cum iti poti lucra toti muschii doar cu benzile alea de cauciuc. Mi-am comandat si eu un set si abia astept sa imi ajunga. naughty.gif
gaby_mp
Si ce anume poti face cu ele?
Nessie
Imaginatie sa ai, ca poti lucra orice muschi cu ele. Doar cateva filmulete gasite pe youtube:
Filmul 1
Filmul 2
Filmul 3
Filmul 4
Filmul 5

Cu cat e mai tare elasticul sau cu cat il scurtezi tu mai mult, cu atat simti ca si cum ai lucra cu greutati mai mari.
gaby_mp
Multumesc! Ditamai sala de fitness naughty.gif
aki
Mai intra fata hai pe mes w00t.gif
nella
pupic.gif hug.gif ...o seara frumoasa sa ai..si sanatate multe verisorului...ai grija sa nu te pricopsesti si tu cu raceala ca abia ti-a trecut pupic.gif
nella
CITAT(Nessie @ 27-03-2008, 11:56 AM) *

Cam mare aparatul ala si doar pentru abdomene... huh.gif , nu mai zic de pret. Nu mi se pare ca merita investitia, dar daca e deja luat, nu-l rata! grin.gif Chinuie-l si tu putin! )).gif

Eu am fost tare incantata de cate poti face cu benzile pentru pilates. ohmy.gif Nu mi-a venit sa cred cum iti poti lucra toti muschii doar cu benzile alea de cauciuc. Mi-am comandat si eu un set si abia astept sa imi ajunga. naughty.gif

De unde ti-ai comandat?Se gasesc si la noi?As vrea si eu ..sunt scumpe tare?Scuze intrebarile dar am ramas f uimita dupa ce am vazut filmuletele w00t.gif w00t.gif pupic.gif mersi mult pt informatii.... hug.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 27-03-2008, 12:22 PM) *

Neatza !

Eu nu sunt deloc de acord cu jocurile pe calculator la o varsta asa de mica dar ...daca parintii il lasa . Parerea mea e ca mai bine te joci tu cu el decat sa stea toata ziua la calculator . 2 ore / zi de calculator ( daca chiar trebuie ) zic eu ca sunt de ajuns . Dar , cum spuneam , asta e doar parerea mea .

pupic.gif daca nu il lasa la calculator face urat )).gif dar nu sta maimult de 1/2 ora ca se plictiseste repede wink1.gif
CITAT(Nessie @ 27-03-2008, 01:56 PM) *

Il folosesc si eu daca tot il are grin.gif ca e pacat sa ramana nefolosit )).gif .De unde ai luat benzile? pupic.gif

Nella pupic.gif distractie placuta cu babu tau wink1.gif

Neataaa yahoo.gif si azi stau cu varu doh.gif ca ieri am cam tras chiulul si l-am lasat pe babuin cu el iar eu am fost in oras )).gif vreo 3 ore grin.gif .V-am spus ca mi-am facut alaltaieri mancare de legume .. a iesit super buna drool.gif .Parca nu imi venea sa cred ca e facuta de mine )).gif .Ieri am facut si un fel de drob dar nu imi place ca am pus prea multe ciuperci si are prea tare gust de ciuperci sorry.gif batista.gif si e tot dietetic doh.gif .Aseara an facut ciorba de afumatura si am mancat si eu o farfurie ca imi era pofta doh.gif .Si am mancat si un iaurt dupa atat timp )).gif
bubbles
Tocmai am bagat 50 de abdomene (sau ce-or fi) cu aparatul matusii si sper sa mai bag macar o serie de inca 50 cheer.gif
Nessie
Nella si Bubbles, nu stiu ce sa va spun mai mult despre benzi. unknw.gif V-am dat link chiar de unde le-am comandat. E acolo si pret si cum arata si tot...
Cherie
Oooo, dar nu va inghesuiti prea tare la benzile alea )).gif
Sa va povestesc si eu. Dupa cateva exercitii executate in stil militaresc (Nessie poate confirma) aveam doua ganduri negre: ori sa pun mana pe o foarfeca si sa le fac ferfelita, ori sa ma spanzur eu cu ele. lol.gif lol.gif lol.gif (Ness poate confirma si asta laugh.gif)
Nessie
CITAT(Cherie @ 28-03-2008, 05:01 PM) *

Sa va povestesc si eu. Dupa cateva exercitii executate in stil militaresc (Nessie poate confirma) aveam doua ganduri negre: ori sa pun mana pe o foarfeca si sa le fac ferfelita, ori sa ma spanzur eu cu ele. lol.gif lol.gif lol.gif (Ness poate confirma si asta laugh.gif)

lol.gif lol.gif In timp ce le laudam, aveam in minte fata ta de la sala cand scoate Cori benzile din punga. (Cherie: ohmy.gif bang.gif doh.gif ). E ca si cum ai lucra cu greutati si daca nu esti obisnuita, ti se pare aiurea. Mie imi place mai mult sa lucrez cu greutatile decat sa dau din picioare. laugh.gif
ganesha
CITAT
V-am spus ca mi-am facut alaltaieri mancare de legume .. a iesit super buna drool.gif .Parca nu imi venea sa cred ca e facuta de mine

Cit de tare suna! )).gif )).gif )).gif Ma recunosc in ce-ai scris, mi se intimpla si mie sa ma minunez de mine insami lol.gif

Ioi da-i scump aparatul ala, chiar si in reducere!!! Am vazut pe aici in magazine si la pret intreg e cam o treime din cit zice la link. Macar sa-l folosesti de toti banii!!!!
Cherie
CITAT(Nessie @ 28-03-2008, 05:41 PM) *

CITAT(Cherie @ 28-03-2008, 05:01 PM) *

lol.gif lol.gif In timp ce le laudam, aveam in minte fata ta de la sala cand scoate Cori benzile din punga. (Cherie: ohmy.gif bang.gif doh.gif ). E ca si cum ai lucra cu greutati si daca nu esti obisnuita, ti se pare aiurea. Mie imi place mai mult sa lucrez cu greutatile decat sa dau din picioare. laugh.gif

Din contra, sunt mai obisnuita cu greutatile decat cu datul din picioare. Dar benzile alea, pur si simplu ma omoara. Alea, cerculetele si "pe palme si genunki" lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Cu fetzele de mai sus, as putea deveni imaginea firmei producatoare/distribuitoare intr-o campanie de auto-distrugere a vanzarilor lol.gif lol.gif lol.gif
nella
Atunci stau linistita ca ...mai am aparate care stau in camera pe post de mobila ca sunt asa obo de la munca si numai de ele nu mai chef,adica pun mana pe ele ..le mut dintr-o parte intr-alta..ca imi mai stau si in cale.... lol.gif,dar am sa ma ambitionez eu sa ma reapuc..aerobic nu am mai facut de cel putin 2 sapt ca tipa cu care faceam a avut repetii intr-una...v-am spus ca noi facem la teatru,cu o balerina...si era super acum iar parca sunt o baba abia ma misc.... doh.gif
Acum mi-am mai revebit din intepeneala lol.gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 28-03-2008, 09:28 PM) *

CITAT
V-am spus ca mi-am facut alaltaieri mancare de legume .. a iesit super buna drool.gif .Parca nu imi venea sa cred ca e facuta de mine

Cit de tare suna! )).gif )).gif )).gif Ma recunosc in ce-ai scris, mi se intimpla si mie sa ma minunez de mine insami lol.gif

Ioi da-i scump aparatul ala, chiar si in reducere!!! Am vazut pe aici in magazine si la pret intreg e cam o treime din cit zice la link. Macar sa-l folosesti de toti banii!!!!

Am mai facut eu mancare si parca era facuta de mama nu de mine atat de gustosa era grin.gif .Aparatul il folosesc daca tot il are matusa .. de ce sa il tina de mobila grin.gif

Nessie cand o mai prinzi pe Mara la facut cu benzile .. fa si tu o poza sa o vedems i noi naughty.gif .
Cherie floare.gif
Nella pune mana si foloseste aparatele cuplu.gif .Eu vorbesc care nu m-am mai suit pe bicicleta de o saptamana blushing.gif
Sexymom
Eu mi-am propus azi sa scot bicicleta din garaj si sa dau o tura pe autostrada, poate ma iau la intrecere si cu un mercedes lol.gif intr-o vale ceva lol.gif Mie o lene de ma doare sad.gif
bubbles
Sexy si mie mi-e lene tareeeeee plus ca ma cam enerveaza nasul .. si stranut blink.gif .Nu stiu de ce batista.gif parca iar sunt putin fornaita dar tb sa imi iau niste actimel ca sa imi revin grin.gif
Sexymom
Nu e bun Actimelu, mai bine incearca aspirina saracului lol.gif
Cherie
CITAT(Sexymom @ 29-03-2008, 01:19 PM) *

Nu e bun Actimelu, mai bine incearca aspirina saracului lol.gif

Hahaha, asa da. Plus ca, un orgasm face cam cat o jumatate de ora de bicicleta. naughty.gif
Nu te mai kinui lol.gif Si nu-l mai pune pe babu la dieta blum.gif
bubbles
Am a bag un coldrex dar mai tarziu ca am o cutie plina )).gif .I-am facut mancare lui haplea (aka babuin) si tb sama duc sa i-o duc .. I-am facut ... carne de pui fripta cu piure si gogosari drool.gif dar nu ma ating de mancara asta nana.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 29-03-2008, 01:22 PM) *

Am a bag un coldrex dar mai tarziu ca am o cutie plina )).gif .I-am facut mancare lui haplea (aka babuin) si tb sama duc sa i-o duc .. I-am facut ... carne de pui fripta cu piure si gogosari drool.gif dar nu ma ating de mancara asta nana.gif

drool.gif drool.gif drool.gif
swoon.gif de poftaaaaaaaaa!!!!
da si u send la o farfurie catre mine naughty.gif
bubbles
Iti trimit dar nu e buna la regim tease.gif de aia ii si duc tot ce am facut ,ca sa nu ma tenteze sa pun si eu mana si apoi sa bag in gurita lol.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 29-03-2008, 01:25 PM) *

Iti trimit dar nu e buna la regim tease.gif de aia ii si duc tot ce am facut ,ca sa nu ma tenteze sa pun si eu mana si apoi sa bag in gurita lol.gif

Cine a zis ca tine regim? lol.gif
Sexymom
Fetelor, am gatit ieri un iepure intreg, a fost criminal de bun. yahoo.gif l-am facut la cuptor cu usturoi si vegeta, si am turnat peste el 1 cutie de vin alb, imi ploua in gura cand imi amintesc cum se bateau turcii la gura intregii familii care habar nu a avut ca au mancat iepure si nu rata lol.gif lol.gif Si ei care au spus ca nu ar manca iepure nici picati cu ceara lol.gif lol.gif

L-am pus pe macelar sa ii taie capul cu ochii bulbucati, asa ca nu au vazut ce este lol.gif
bubbles
Sexy drool.gif as lua si eu iepure dar nu stiu cum se gateste sorry.gif .Cand iau o sa te rog sa pui reteta hug.gif .Nu mai povestii de saracul iepuras ca asa mi-e de mila batista.gif

Mara iar ai luat-o pe fagasuri necunoscute cu mancare ingrasacioasa ? cuplu.gif
Cherie
CITAT(Sexymom @ 29-03-2008, 01:43 PM) *

Fetelor, am gatit ieri un iepure intreg, a fost criminal de bun. yahoo.gif l-am facut la cuptor cu usturoi si vegeta, si am turnat peste el 1 cutie de vin alb, imi ploua in gura cand imi amintesc cum se bateau turcii la gura intregii familii care habar nu a avut ca au mancat iepure si nu rata lol.gif lol.gif Si eu care au spus ca nu ar manca iepure nici picati cu ceara lol.gif lol.gif

L-am pus pe macelar sa ii taie capul cu ochii bulbucati, asa ca nu au vazut ce este lol.gif

O singura data am mancat iepure, in schimb rata as manca non-stop!!! naughty.gif
Cu varza eat.gif
Sexymom
E simplu de tot de pregatit iepurele. Il tai in 4 bucuti, il ungi pe ambele parti cu ulei de masline si vegeta, pui usturoi si 1 st de vin alb, il bagi la cuptor la temp de 220 grade si il lasi 1 ora.Are o carne buna de tot si f.f. slab calorica, 90 cal pe 100g.
Cherie
Friptura de miel va place? La cuptor? Cu vin si verdeturi? drool.gif
Mi-e asa de foame, ca parca simt mirosul )).gif )).gif )).gif
Sexymom
Dap.
Eu mananc acum un iaurt cu bucati de ananas.
Cherie
CITAT(Sexymom @ 29-03-2008, 01:50 PM) *

O fi rau? )).gif
nella
Eu nu pot manca iepure..imi e mila...am crescut cativa cand eram mica si asa de mult ii iubesc ca nu pot sa-i mananc sad.gif sorry.gif
Si nici miel nu pot manca...tot de mila..imi vine sa plang cand ma gandesc...sunt f sentimentala blink.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 29-03-2008, 03:48 PM) *

Friptura de miel va place? La cuptor? Cu vin si verdeturi? drool.gif
Mi-e asa de foame, ca parca simt mirosul )).gif )).gif )).gif

Mie nu imi place bad.gif dar babuinului ii place la nebunie cum il face mama lui la cuptor din lut drool.gif .Mie cea de pui imi place facuta acolo )).gif

CITAT(Sexymom @ 29-03-2008, 03:50 PM) *

Dap.

Sa-ti fie de bine give_rose.gif

CITAT(Cherie @ 29-03-2008, 03:51 PM) *

CITAT(Sexymom @ 29-03-2008, 01:50 PM) *

O fi rau? )).gif

De ce sa fie rau ?

O melodie care imi place la nebunie Kylie Minogue

Nella si mie mi-e miola de miei batista.gif dar la iepuri ma gandesc ca este pui sau altceva sorry.gif .Sa va zic eu .. daca taie soacra o gaina sau un pui din curte eu nu mananc ca " L-am cunoscut" )).gif iar din vitelul pe care l-a taiat pt nunta nu am mancat deloc pt ca eu l-am crezcut de mic batista.gif si atat de rau mi-a parut doh.gif

Pe marti astept rusii si la cantar deja se vede cuplu.gif .Imi arata 61 batista.gif
nella
Ma gandeam ca sunt singura care are asemenea probleme....puii ii manac cam fara probleme si vita daca e cumparata gata taiata...dar sa vad cum taie animalul .... ma fac vegetariana decat sa imi amintesc privirea lor sorry.gif sad.gif
Cherie
Offff, cuptorul ala cu lut e o minune. Mancarea iese super gustoasa. Sora bunicului meu, de la Bacau facea acolo niste mancaruri, niste .... Nu mai zic. Senzationale, oricum!!! Ce mi-e dor... batista.gif
Sexymom
Nella, asa spuneam si eu inainte ca nu sunt in stare sa mananc ceva cu ochii, si sa vezi acum cum belesc langostinele lol.gif Trebuie sa incerci si tu.
nella
ohmy.gif nu ma vad sincer poate odata cu innaintarea in varsta am sa reusesc dar acum nu cred... sorry.gif
bubbles
Nici eu nu ma vad vreodata mancand un animal din gradina proprie .. Nella noi si Tudor Arghezi care isi lasa animalele din ograda sa moara de batranete ca nu le putea manca )).gif .O data m-a pus soacra sa jumulesc o gaina si asa am dat la rate drool.gif din cauza mirosului de apa fiarta + gaina batista.gif bad.gif

Mi-am luat actimel, un iaurt de baut cu visine drool.gif (pe care l-am sorbit imediat ) ,branza topita si crema de branza hochland.Noroc ca am painici din grau expandat ca sa nu bag paine in mine grin.gif .Am niste pofte cred ca de la rusi batista.gif de as manca si un cal blink.gif .

Uitati boschetarul de Fritz cum sta pe rotundul din plastic si se prinde de scaricica ca sa poata bate in clopotel in acelasi timp si din cand in cand isi mai da drumul si are un avant lol.gif Friztulica
camvalmy
CITAT(bubbles @ 29-03-2008, 02:57 PM) *

uitati boschetarul de Fritz cum sta pe rotundul din plastic si se prinde de scaricica ca sa poata bate in clopotel in acelasi timp si din cand in cand isi mai da drumul si are un avant lol.gif Friztulica

Bubbles, uita-te un pic la papagalul tau si imagineaza-ti cum ar fi cu 5 lol.gif lol.gif lol.gif .
Sunt de groaza biggrin.gif .
bubbles
Pe mine ma innebuneste numai asta ... dar sa mai am inca 4 .Vad ca usor usor s-a invatat cu mana mea ,dar mai avem de lucrat lol.gif
bubbles
Mi-am facut niste poze singura in oglinda .. cu niste haine mai vechi sau mai noi ca sa ma vedeti si voi sa nus puneti ca ma laud singura ca am slabit lol.gif .Scuzati urmele de degete pe oglinda dar varu ieri a avut multa treaba sa murdareasca oglinda si nu mi-m dat seama sa os terg blushing.gif

Aici sunt cu niste pantaloni care abia ma incapeau si acum stau lejer (ma rog asa ii simt eu )
Imagine

Uitati cum arat fara bluza lol.gif lol.gif Ma rog nu de tot blum.gif
Imagine

Pantalonii albi i-am luat acum 1 an jumatate si nu ma incapeau .I-am luat pt un botez iar acum nu ii mai pot purta ca stau ca pe gard bang.gif
Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.