CITAT(ganesha @ 05-04-2008, 01:20 AM)

CITAT
Ca pe mine nu ma ajuta cu nimic daca eu sunt la fel de binevoitoare ca inaininte
Ba te ajuta, te ajuta sa ramii integra si cu inima deschisa si curata. Pina la urma asta conteaza, chiar daca
pe moment pare ca "nu se merita". Asa e, ne lovim de o gramada de oameni de nimic in viata, dar ne calesc experientele astea, sint oribile, dar macar invatam cu cine avem de-a face. Sint multi oameni rai pe lume, dar sint si oameni buni, putini, ce-i drept, dar care-s buni, is buni ca piinea calda

Off
G. daca ne-ai vedea pe mine si pe mine si pe babu .. Ne-am da si camasa sa ajutam un necunoscut.Daca il vedeai azi

ar fi dat orice ca sa ma simt eu bine.Ca si-a dat seama cand a vazut ca eu plang .. ca ma consum din cauza serviciului .. Ca eu nu ma pot de.. nicaieri si ..

.Nu am cuvinte.. m-a lasat sa analizez singura desi stiu ca il afecteaza si pe el sa vad ca sufar si ma macin

Daca ati stii de cate ori am zis ca GATA devin rea !! si nu pot

.tot ajut cum pot ..

Si ca sa zic ce am facut :azi cand am fost nervoasa

.Am ascultat muzica blues, m-am depilat (ceea ce va spun ca sincer nu a fost placut deloc

cu epilatorul si cu rusii pe cap ), am biciclit 20 minute si apoi m-am consolat singura proband haine care acu` mi-s mari.

.Si totusi El a stiut cumva de nu m-a enervat si m-a lasat in "pacea" mea

Si totusi sper sa imi dea DD sa trec peste acesta perioada straina fata de mine in care sa nu mai stiu de mine ci doar de trairile mele