CITAT(amalia0701 @ 05-04-2008, 08:01 AM)

Hai iubita, ce-i cu starea asta?
Gandeste pozitiv.
O sa gasesti tu Job-ul tau iar daca te angajai acu erai atunci cand o sa apara el ocupata.
Doamne Doamne le aranjeaza el bine, fii sigura de asta.
Cred ca e o perioda cand se cheltuie mai multzi bani, dar gandeste ca daca maine ai avea un job de 3000 de lei /luna ai cheltui 5000 lei/luna si tot nu ai avea bani destui.
Deci nu banii sunt problema ci modul in care-i administram
Weekend fain sa ai iubita
Nu te mai consuma, faci riduri

Amelie 
.Stiu ca fac riduri de aia ma enervez foarte rar
CITAT(nella @ 05-04-2008, 05:08 PM)

Nella

.Mie mi-e ciuda ca daca ramaneam in Piatra ..gaseam ceva de facut cu siguranta.Si cand te gandesti ca e doar un deal de trecut si acolo dai de Ei

.
CITAT(Dumbo @ 05-04-2008, 05:41 PM)

Bubule, cand o sa te atepti mai putin o sa iasa soarele si pe strada ta.
Asa sper
Dumbo 
CITAT(Nessie @ 05-04-2008, 07:26 PM)

Andreea, nu stiu ce fel de joburi cauti tu si pe unde, dar ai incercat ceva pe cont propriu? Stiu ca ti-ar placea sa fii profesoara. Da anunturi in ziare locale sau lipeste fluturari pe la portile scolilor cum ca faci meditatii.
Da-ne mai multe detalii despre unde ai fi dispusa sa lucrezi si nu se stie... suntem atatea fete aici, poate sare ceva.
Sunt alaturi de tine!

Nessie 
pana la urma am hotarat ca sa ma bag in toamna la facultate (alta

) romana - engleza ca pe materiile astea voi gasi mereu un post pt predat ca profesor calificat

CITAT(Cherie @ 06-04-2008, 09:05 AM)

Bubule, ce depresie te-a lovit
Nu te descuraja, eu am umblat un an pe la interviuri, nu ma baga nimeni in seama pt ca nu aveam experienta, de parca s-ar fi putut cumpara... Pana la urma am gasit ceva, platit putin si cu un program horror, insa eram f. entuziasmata! Am invatat multe lucruri acolo, am capatat un an de experienta, apoi, mi-am luat inima in dinti si am cautat altceva (Trebuia sa ma inscriu si la facultate si acolo mi-ar fi fost imposibil sa raman)
Cum zic si fetele, anunta-ti toti cunoscutii ca esti in cautare de serviciu, din vorba in vorba, poate se iveste ceva, nu poti stii niciodata! Eu fostul job l-am gasit printr-o colega de facultate.
Oricum, capul sus si nu te mai ingrijora din cauza prostilor, au mintea mult prea odihnita si au timp si energie ca sa poate face zile fripte altora!

Cherie nu stii cum e si cu depresia asta ...Te loveste cand ti-e lumea mai draga

CITAT(buretel @ 06-04-2008, 08:29 PM)

Bubule, hai, fruntea sus! Jobul tau e undeva acolo, si te asteapta
Vino pe aici si scrie-ne, nu sta singura si suparata

CITAT(gaby_mp @ 06-04-2008, 12:28 AM)

Astazi am fost sa lipesc niste afise pentru un training in Iasi. Dau
link poate va intereseaza. Ideea e ca astfel am vazut ca la
Sage angajeaza personal.. e vorba de chelnerita banuiesc, dar e un local linistit, cu multe sortimente de ceaiuri, unde lumea vine sa citeasca o carte si sa asculte muzica linistitoare in surdina. Poate te intereseaza? Nu e gen alea din Tudor deloc...
Gabi, Bubu locuieste in Gheorgheni, si isi gaseste greu servici, pt ca se cere si lb. maghiara

Buretel ce bine imi pare ca ai ma aparut si tu

.
Gaby din pacate conjuctura si imprejurarile au facut sa ajungem in Gh.

CITAT(Andreea-Rodica @ 06-04-2008, 09:11 PM)

Sper ca esti bine! Nu e cazul sa fii asa dura cu tine, incet se rezolva lucrurile. Mai intai licenta si apoi jobul. Iti doresc o saptamana minunata!

Andreea
CITAT(aki @ 07-04-2008, 08:44 AM)

CITAT(bubbles @ 04-04-2008, 09:41 AM)

CITAT(aki @ 03-04-2008, 02:12 PM)

Zici ca te ajung cu kg?Mai am 500 de gr si sunt linga tine,dar tu esti cu mult mai slaba ca mine

Nu te cred

.Tot slaba esti si tu si cred ca esti si mai inalta ca mine

Cat ai in inaltime?
Am 1.65 m

Tu?
Si eu tot 1.65

CITAT(aki @ 07-04-2008, 08:59 AM)

Tocmai acum am citit prin ce treci

Dar stii tare bine cit am catat si eu ceva de lucru

Si uite ca a venit soarele si pe strada mea.Mai asteapta ca se iveste lucrul tau.Inseamna ca acel post nu a fost al tau

.Ai o casa,ai o familie.Ce te omori asa?Pai ce sa zica altii care traiesc pe la gazde si arunca o gramada de bani pe luna pentru chirie?Esti sanatoasa,sotul sanatos?Asta e o chestie de timp,iti gasesti tu serviciul nu retrai

.Te iubesc mult-mult.Dar nu poti si tu sa-mi lasi un offline cind ai nevoie de un umar sa smorcai

Sper sa se rezolve si la mine

CITAT(Cherie @ 07-04-2008, 09:43 AM)

Bubs unde esti? Esti ok, te-ai mai calmat?

Sunt mai bine.Ca m-a ajutat babuinul

sa ma mai destind