Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
amalia0701
pupic.gif
Hai iubita, ce-i cu starea asta?
Gandeste pozitiv.
O sa gasesti tu Job-ul tau iar daca te angajai acu erai atunci cand o sa apara el ocupata.
Doamne Doamne le aranjeaza el bine, fii sigura de asta.
Cred ca e o perioda cand se cheltuie mai multzi bani, dar gandeste ca daca maine ai avea un job de 3000 de lei /luna ai cheltui 5000 lei/luna si tot nu ai avea bani destui.
Deci nu banii sunt problema ci modul in care-i administram )).gif pupic.gif
Weekend fain sa ai iubita hug.gif
Nu te mai consuma, faci riduri pupic.gif
gaby_mp
Cauti in Iasi loc de munca? Cam ce te-ar interesa? Adica banuiesc nu vrei chelnerita dar poate ar fi ok vanzatoare in mall? Intreb, poate daca vad ceva te anunt!
nella
Bubule fruntea sus..ai o licenta de dat....inainte de toate gandeste-te ca mai sunt cateva luni si ai sa in mana si diploma...pe urma iti va fi ceva mai usor sa gasesti ceva bun de lucru...te inteleg perfect...incearca sa te mobilizezi si sa te apuci de lucru pt licenta...banii cum vin asa se duc crede-ma,dupa ce iei diploma vor creste sansele si salarul va fi si mai bun,ca acum vei fi incadrata la studii medii unde salariul e f mic,dupa ce ai licenta luata esti cu studii superioare si minimul pe economie e de 880 la debutanti....
Sper sa te linistesti pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Dumbo
Bubule, cand o sa te atepti mai putin o sa iasa soarele si pe strada ta.
Nessie
Andreea, nu stiu ce fel de joburi cauti tu si pe unde, dar ai incercat ceva pe cont propriu? Stiu ca ti-ar placea sa fii profesoara. Da anunturi in ziare locale sau lipeste fluturari pe la portile scolilor cum ca faci meditatii.

Da-ne mai multe detalii despre unde ai fi dispusa sa lucrezi si nu se stie... suntem atatea fete aici, poate sare ceva. give_rose.gif

Sunt alaturi de tine! hug.gif
gaby_mp
Astazi am fost sa lipesc niste afise pentru un training in Iasi. Dau link poate va intereseaza. Ideea e ca astfel am vazut ca la Sage angajeaza personal.. e vorba de chelnerita banuiesc, dar e un local linistit, cu multe sortimente de ceaiuri, unde lumea vine sa citeasca o carte si sa asculte muzica linistitoare in surdina. Poate te intereseaza? Nu e gen alea din Tudor deloc...
Cherie
Bubule, ce depresie te-a lovit sad.gif
Nu te descuraja, eu am umblat un an pe la interviuri, nu ma baga nimeni in seama pt ca nu aveam experienta, de parca s-ar fi putut cumpara... Pana la urma am gasit ceva, platit putin si cu un program horror, insa eram f. entuziasmata! Am invatat multe lucruri acolo, am capatat un an de experienta, apoi, mi-am luat inima in dinti si am cautat altceva (Trebuia sa ma inscriu si la facultate si acolo mi-ar fi fost imposibil sa raman)

Cum zic si fetele, anunta-ti toti cunoscutii ca esti in cautare de serviciu, din vorba in vorba, poate se iveste ceva, nu poti stii niciodata! Eu fostul job l-am gasit printr-o colega de facultate.
Oricum, capul sus si nu te mai ingrijora din cauza prostilor, au mintea mult prea odihnita si au timp si energie ca sa poate face zile fripte altora! mad.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
buretel
Bubule, hai, fruntea sus! Jobul tau e undeva acolo, si te asteapta pupic.gif
Vino pe aici si scrie-ne, nu sta singura si suparata sad.gif

CITAT(gaby_mp @ 06-04-2008, 12:28 AM) *

Astazi am fost sa lipesc niste afise pentru un training in Iasi. Dau link poate va intereseaza. Ideea e ca astfel am vazut ca la Sage angajeaza personal.. e vorba de chelnerita banuiesc, dar e un local linistit, cu multe sortimente de ceaiuri, unde lumea vine sa citeasca o carte si sa asculte muzica linistitoare in surdina. Poate te intereseaza? Nu e gen alea din Tudor deloc...

Gabi, Bubu locuieste in Gheorgheni, si isi gaseste greu servici, pt ca se cere si lb. maghiara dry.gif
gaby_mp
Imi cer scuze atunci, eu aveam impresia ca e in Iasi sad.gif
Andreea-Rodica
Sper ca esti bine! Nu e cazul sa fii asa dura cu tine, incet se rezolva lucrurile. Mai intai licenta si apoi jobul. Iti doresc o saptamana minunata! hug.gif
aki
CITAT(bubbles @ 04-04-2008, 09:41 AM) *

CITAT(aki @ 03-04-2008, 02:12 PM) *

Zici ca te ajung cu kg?Mai am 500 de gr si sunt linga tine,dar tu esti cu mult mai slaba ca mine wink1.gif

Nu te cred blum.gif .Tot slaba esti si tu si cred ca esti si mai inalta ca mine eusa_think.gif Cat ai in inaltime?

Am 1.65 m blum.gif Tu?
aki
Tocmai acum am citit prin ce treci pupic.gif Dar stii tare bine cit am catat si eu ceva de lucru sorry.gif Si uite ca a venit soarele si pe strada mea.Mai asteapta ca se iveste lucrul tau.Inseamna ca acel post nu a fost al tau pupic.gif .Ai o casa,ai o familie.Ce te omori asa?Pai ce sa zica altii care traiesc pe la gazde si arunca o gramada de bani pe luna pentru chirie?Esti sanatoasa,sotul sanatos?Asta e o chestie de timp,iti gasesti tu serviciul nu retrai pupic.gif .Te iubesc mult-mult.Dar nu poti si tu sa-mi lasi un offline cind ai nevoie de un umar sa smorcai cuplu.gif
Cherie
Bubs unde esti? Esti ok, te-ai mai calmat? pupic.gif
bubbles
CITAT(amalia0701 @ 05-04-2008, 08:01 AM) *

pupic.gif
Hai iubita, ce-i cu starea asta?
Gandeste pozitiv.
O sa gasesti tu Job-ul tau iar daca te angajai acu erai atunci cand o sa apara el ocupata.
Doamne Doamne le aranjeaza el bine, fii sigura de asta.
Cred ca e o perioda cand se cheltuie mai multzi bani, dar gandeste ca daca maine ai avea un job de 3000 de lei /luna ai cheltui 5000 lei/luna si tot nu ai avea bani destui.
Deci nu banii sunt problema ci modul in care-i administram )).gif pupic.gif
Weekend fain sa ai iubita hug.gif
Nu te mai consuma, faci riduri pupic.gif

Amelie pupic.gif .Stiu ca fac riduri de aia ma enervez foarte rar lol.gif

CITAT(nella @ 05-04-2008, 05:08 PM) *

Bubule fruntea sus..ai o licenta de dat....inainte de toate gandeste-te ca mai sunt cateva luni si ai sa in mana si diploma...pe urma iti va fi ceva mai usor sa gasesti ceva bun de lucru...te inteleg perfect...incearca sa te mobilizezi si sa te apuci de lucru pt licenta...banii cum vin asa se duc crede-ma,dupa ce iei diploma vor creste sansele si salarul va fi si mai bun,ca acum vei fi incadrata la studii medii unde salariul e f mic,dupa ce ai licenta luata esti cu studii superioare si minimul pe economie e de 880 la debutanti....
Sper sa te linistesti pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif

Nella hug.gif pupic.gif .Mie mi-e ciuda ca daca ramaneam in Piatra ..gaseam ceva de facut cu siguranta.Si cand te gandesti ca e doar un deal de trecut si acolo dai de Ei doh.gif bang.gif.

CITAT(Dumbo @ 05-04-2008, 05:41 PM) *

Bubule, cand o sa te atepti mai putin o sa iasa soarele si pe strada ta.

Asa sper Dumbo sorry.gif
CITAT(Nessie @ 05-04-2008, 07:26 PM) *

Andreea, nu stiu ce fel de joburi cauti tu si pe unde, dar ai incercat ceva pe cont propriu? Stiu ca ti-ar placea sa fii profesoara. Da anunturi in ziare locale sau lipeste fluturari pe la portile scolilor cum ca faci meditatii.

Da-ne mai multe detalii despre unde ai fi dispusa sa lucrezi si nu se stie... suntem atatea fete aici, poate sare ceva. give_rose.gif

Sunt alaturi de tine! hug.gif

Nessie give_rose.gif pana la urma am hotarat ca sa ma bag in toamna la facultate (alta doh.gif ) romana - engleza ca pe materiile astea voi gasi mereu un post pt predat ca profesor calificat pupic.gif
CITAT(Cherie @ 06-04-2008, 09:05 AM) *

Bubule, ce depresie te-a lovit sad.gif
Nu te descuraja, eu am umblat un an pe la interviuri, nu ma baga nimeni in seama pt ca nu aveam experienta, de parca s-ar fi putut cumpara... Pana la urma am gasit ceva, platit putin si cu un program horror, insa eram f. entuziasmata! Am invatat multe lucruri acolo, am capatat un an de experienta, apoi, mi-am luat inima in dinti si am cautat altceva (Trebuia sa ma inscriu si la facultate si acolo mi-ar fi fost imposibil sa raman)

Cum zic si fetele, anunta-ti toti cunoscutii ca esti in cautare de serviciu, din vorba in vorba, poate se iveste ceva, nu poti stii niciodata! Eu fostul job l-am gasit printr-o colega de facultate.
Oricum, capul sus si nu te mai ingrijora din cauza prostilor, au mintea mult prea odihnita si au timp si energie ca sa poate face zile fripte altora! mad.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Cherie nu stii cum e si cu depresia asta ...Te loveste cand ti-e lumea mai draga doh.gif

CITAT(buretel @ 06-04-2008, 08:29 PM) *

Bubule, hai, fruntea sus! Jobul tau e undeva acolo, si te asteapta pupic.gif
Vino pe aici si scrie-ne, nu sta singura si suparata sad.gif

CITAT(gaby_mp @ 06-04-2008, 12:28 AM) *

Gabi, Bubu locuieste in Gheorgheni, si isi gaseste greu servici, pt ca se cere si lb. maghiara dry.gif

Buretel ce bine imi pare ca ai ma aparut si tu pupic.gif pupic.gif .

Gaby din pacate conjuctura si imprejurarile au facut sa ajungem in Gh. dry.gif floare.gif
CITAT(Andreea-Rodica @ 06-04-2008, 09:11 PM) *

Sper ca esti bine! Nu e cazul sa fii asa dura cu tine, incet se rezolva lucrurile. Mai intai licenta si apoi jobul. Iti doresc o saptamana minunata! hug.gif

Andreea give_rose.gif hug.gif

CITAT(aki @ 07-04-2008, 08:44 AM) *

CITAT(bubbles @ 04-04-2008, 09:41 AM) *

CITAT(aki @ 03-04-2008, 02:12 PM) *

Zici ca te ajung cu kg?Mai am 500 de gr si sunt linga tine,dar tu esti cu mult mai slaba ca mine wink1.gif

Nu te cred blum.gif .Tot slaba esti si tu si cred ca esti si mai inalta ca mine eusa_think.gif Cat ai in inaltime?

Am 1.65 m blum.gif Tu?

Si eu tot 1.65 blum.gif
CITAT(aki @ 07-04-2008, 08:59 AM) *

Tocmai acum am citit prin ce treci pupic.gif Dar stii tare bine cit am catat si eu ceva de lucru sorry.gif Si uite ca a venit soarele si pe strada mea.Mai asteapta ca se iveste lucrul tau.Inseamna ca acel post nu a fost al tau pupic.gif .Ai o casa,ai o familie.Ce te omori asa?Pai ce sa zica altii care traiesc pe la gazde si arunca o gramada de bani pe luna pentru chirie?Esti sanatoasa,sotul sanatos?Asta e o chestie de timp,iti gasesti tu serviciul nu retrai pupic.gif .Te iubesc mult-mult.Dar nu poti si tu sa-mi lasi un offline cind ai nevoie de un umar sa smorcai cuplu.gif

Sper sa se rezolve si la mine pupic.gif

CITAT(Cherie @ 07-04-2008, 09:43 AM) *

Bubs unde esti? Esti ok, te-ai mai calmat? pupic.gif

Sunt mai bine.Ca m-a ajutat babuinul give_heart.gif sa ma mai destind pupic.gif
julyalina
pupic bubul stresat pupic.gif
cu jobul nu-ti mai face atatea probleme hug.gif sigur o sa apara si pentru tine jobul potrivit hug.gif
bubbles
Ieri am fost la vara babuinului cu serviciul dry.gif dar doar ca sa ma joc cu nepotica doh.gif .Ea deja seplange ca e obositor,ca o dor picioarele etc si iar cica tine regim si nu mananca nimic ziua cat lucreaza si baga bine seara doh.gif .Apoi am sunat la niste prieteni care au fost la nunta si pe care nu i-am mai vazut de atunci si ea era atunci insarcinata in 2 luni si a nascut acum 2 saptamani.Au un baietel superb )).gif .E cat o mana de om - chiar am pus mana mea pe langa a lui si era 3/4 din ea lol.gif .Dar am ramas socata cand am vazut-o pe ea shock.gif .Ma gandeam ca va fi mai plinuta ca si asa era destul de plinuta inainte de a ramane insarcinata.Avea 76 de kilograme swoon.gif si a avut o sarcina toxica .Si acum are 60 de kilograme.Doamne cat e de slaba.Parca nu imi venea sa cred .. ce trasa e la fata si cat e de slaba swoon.gif .A zis ca in toata perioada sarcinii i-a fost rau si a avut zile cand a mancat si numai lamai ca altceva nu putea baga in gura.Problema e ca bebelul a tras tot din ea .. si va dati seama cam ce carente are ca desi nu a mancat nimic ea .. El a crescut pana la 3550g swoon.gif

CITAT(julyalina @ 07-04-2008, 10:03 AM) *

pupic bubul stresat pupic.gif
cu jobul nu-ti mai face atatea probleme hug.gif sigur o sa apara si pentru tine jobul potrivit hug.gif

pupic.gif si eu canarul care lipseste de pe la noi give_rose.gif
buretel
pupic.gif neata!

Daaa, asa-s eu: cand apare, ca o boare/ cand dispare... )).gif )).gif

Deci am vazut pozele, esti ultra slaba, NU te mai concentra atat de mult pe asta, arati f bine, ai tonus. Canalizeaza-ti energia pe alte lucruri importante, cum ar fi cautarea jobului smile.gif Si atunci ai sa vezi ca nu vei mai avea o imagine distorsionata despre tine. Esti f ok, si daca nu intelegi, te pleznesc de nu te vezi! lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(buretel @ 07-04-2008, 10:19 AM) *

pupic.gif neata!

Daaa, asa-s eu: cand apare, ca o boare/ cand dispare... )).gif )).gif

Deci am vazut pozele, esti ultra slaba, NU te mai concentra atat de mult pe asta, arati f bine, ai tonus. Canalizeaza-ti energia pe alte lucruri importante, cum ar fi cautarea jobului smile.gif Si atunci ai sa vezi ca nu vei mai avea o imagine distorsionata despre tine. Esti f ok, si daca nu intelegi, te pleznesc de nu te vezi! lol.gif lol.gif

Multumesc buretel pupic.gif floare.gif .Astept bataia lol.gif lol.gif .De ce ai schimat poza ca imi placea mai tare cea in care aratai fundul lol.gif
julyalina
pozeeee??? unde poze ? dry.gif
nella
Bubule...fruntea sus..a inceput o saptamana noua,te pupic dulce si sa fii tare,nu dispera totul va fi bine pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
bubbles
CITAT(julyalina @ 07-04-2008, 10:56 AM) *

pozeeee??? unde poze ? dry.gif

Le-am scos July sorry.gif
CITAT(nella @ 07-04-2008, 10:57 AM) *

Bubule...fruntea sus..a inceput o saptamana noua,te pupic dulce si sa fii tare,nu dispera totul va fi bine pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif

Asa sper si eu pupic.gif hug.gif
nella
Ai gasit forme?eu am fost ieri in selgros si am gasit tava de muffinsuri dar e prea mare pt cuptorasul meu,asa ca raman la astea de silicon....in selgros nu am vazut nimic de silicon,poate nici nu am cautat unde trebuia,ca as mai vrea niste forme dar.... rolleyes.gif
bubbles
Nu am gasit forme ca inca nu am plecat la ai mei .Sapatamana viitoare cred ca mergem la Cv si daca gasesc iti zic wink1.gif
Cherie
Our Bubu is back! naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Welcome Miss cheer.gif cheer.gif cheer.gif

P.S. am avut si eu o colega, cam de aceiasi greutate cu mine, care, dupa bebe, era batz. Tot din cauza senzatiei de voma. Anyway, a facut o fetita frumoasa si i-a pus numele Mara give_heart.gif
aki
Si eu tot am avut o prietena grasa foc,cind eram in facultate.Familia era Tacu,dar din cauza ca era plinuta toti ii ziceau Tancu.Cred ca avea vrea 80 si ceva.Ma gindeam eu in sinea mea:Ce va fi daca va mai naste.A nascut si a ajuns la 49 kg.Va inchipuiti?Dar eu mereu aveam 48-49 si dupa nastere am ajuns la 68 wacko.gif
ramonavlas
Psai ma apuc repede de facut un bebe.... )).gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 07-04-2008, 11:14 AM) *

Our Bubu is back! naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Welcome Miss cheer.gif cheer.gif cheer.gif

P.S. am avut si eu o colega, cam de aceiasi greutate cu mine, care, dupa bebe, era batz. Tot din cauza senzatiei de voma. Anyway, a facut o fetita frumoasa si i-a pus numele Mara give_heart.gif

Uff am mai auzit eu de astea dar pana nu am vazut-o pe tipa asta..Nu credeam )).gif

CITAT(aki @ 07-04-2008, 11:24 AM) *

Si eu tot am avut o prietena grasa foc,cind eram in facultate.Familia era Tacu,dar din cauza ca era plinuta toti ii ziceau Tancu.Cred ca avea vrea 80 si ceva.Ma gindeam eu in sinea mea:Ce va fi daca va mai naste.A nascut si a ajuns la 49 kg.Va inchipuiti?Dar eu mereu aveam 48-49 si dupa nastere am ajuns la 68 wacko.gif

O sarcina iti poate da metabolismul peste cap doh.gif

CITAT(ramonavlas @ 07-04-2008, 11:26 AM) *

Psai ma apuc repede de facut un bebe.... )).gif

Si eu daca as stii ca as slabi si nu m-as face cat casa lol.gif poporului ca daca tot e cea mai mare de pe glob lol.gif .Eu una sincer nu vreau sa am o sarcina toxica ca a ei dar sper sa nu pun mai mult de 12-14 kg wacko.gif
ramonavlas
Si eu sper sa nu pun multe kg. Oricum era o gluma sa ma grabesc sa fac bebe. Nu as face doar ca sa slabesc eu.
aki
Deacum cum om fi...Sanatoase sa fim w00t.gif
bubbles
Si noi dar si bebe sa fie.Ea saraca a facut infectie urinara din cauza ca bb ii apasa pe rinichi si i l-a dilatat si a facut la antibiotic si totusi a ajutat-o DD sa iasa bebe sanatos smile.gif
nella
Interesant subiect..mie mi se pare f ciudat sa slabesti cand esti gravida...pt ca am vazut la toate colegele mele,au pus toate cam 16-18 kg in timpul sarcinii,altele peste 20....dar aveau o vorba...primesc un biscuite,sau bomboana pt mine si un pt copil lol.gif ... si mai am o colega care a facut 2 facultati si ea primea cate 3 pe perioada sarcinii,2 pt cele 2 facultati terminate si 1 pt bebe lol.gif lol.gif a pus 20 si ceva de kg ,a sarit mult de 100 si acum se chinuie sa slabeasca ca vrea din toamna sa vina la teatru si sa nu aiba probleme cu directorul...ca e un mare idiot cu persoanele plinute doh.gif
bubbles
CITAT(nella @ 07-04-2008, 11:39 AM) *

Interesant subiect..mie mi se pare f ciudat sa slabesti cand esti gravida...pt ca am vazut la toate colegele mele,au pus toate cam 16-18 kg in timpul sarcinii,altele peste 20....dar aveau o vorba...primesc un biscuite,sau bomboana pt mine si un pt copil lol.gif ... si mai am o colega care a facut 2 facultati si ea primea cate 3 pe perioada sarcinii,2 pt cele 2 facultati terminate si 1 pt bebe lol.gif lol.gif a pus 20 si ceva de kg ,a sarit mult de 100 si acum se chinuie sa slabeasca ca vrea din toamna sa vina la teatru si sa nu aiba probleme cu directorul...ca e un mare idiot cu persoanele plinute doh.gif

Asa am si eu o prietena de care mi-e mila cu adevarat sorry.gif De la 60 , in ultima luna de sacina cand s-a cantarit la mine avea 101kg sorry.gif si a aramas cam cu 90 si o cred ca ii e greu.Plus ca nu poate tine regim din cauza ca are probleme cu stomacul sad.gif .

Totusi sper cand va fi sa fie sa semna cu mama..ca la ea nu se cunostea ca e gravida daca isi lua un halat pe ea (cum facea practica la spitale etc sau in facultatea ) la 9 luni.Si o intreba lumea ca daca e gravida si ea le spunea ca si tb sa nasca lol.gif lol.gif .Si ramaneau toti mirati dar .. ma rog mama a fost gimnasta si a avut abdomenul tare ca piatra de aia a zis ca nici nu i-a crescut burta asa tare )).gif
ramonavlas
Nella, faza cu unu pt mine, unu pt bebe, ma chiar enerveaza, de ce 98% din gravide spun ca trebuie sa manance pt 2? Eu nu sunt de-acord!
Bubule, si eu am probleme cu stomacul si pt aia pot tine dieta, stiu ce nu imi face bine si nu mananc!
bubbles
Ramona ai dreptate!!Nu ea devarat ca trebuie sa mananci pentru 2.Intr-adevar tb sa mananci mai mult dar in nici un caz sa exagerezi !!! pupic.gif si cred ca tipa respectiva s-a si invatat sa manance mult din timpul sarcinii si de aia nu poate tine dieta.Pai ea mananca o paine la o masa wacko.gif .dar si ea si vara babuinului viseaza la o dieta care in 5 zile 7 kile bang.gif si oricat le-as explica tot nu inteleg bang.gif
ramonavlas
Si eu visez la o astfel de dieta, dar am trait pe pielea mea, se poate slabi dar urgent le pui inapoi, ai noroc daca nu se pun mai multe.
aki
Tare mi-i frica de a doua sarcina doh.gif Si de virsta si de greutate grin.gif .Cica Andreia Marin a luat 30 kg in plus wacko.gif
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 07-04-2008, 11:53 AM) *

Si eu visez la o astfel de dieta, dar am trait pe pielea mea, se poate slabi dar urgent le pui inapoi, ai noroc daca nu se pun mai multe.

Stiu si tot nu vrea nimeni sa ma asculte dry.gif .Chiar radeam cu babuinul intr-o zi ca daca ar fi sa fac o afacere din diete si chestii de slabit as fi miliardara la cate citesc si cunosc lol.gif lol.gif

CITAT(aki @ 07-04-2008, 11:53 AM) *

Tare mi-i frica de a doua sarcina doh.gif Si de virsta si de greutate grin.gif .Cica Andreia Marin a luat 30 kg in plus wacko.gif

Asa mult ? swoon.gif
M-am cantarit si .. 59.9kg cheer.gif Mi-am revenit bine dupa stop cand imi arata si 61.5kg shock.gif dar ma simt plina is poate de aia nu arata mai putin eusa_think.gif .
bubbles
Mi-a venit pachetul de la mama cheer.gif .am o pereche de panatloni 3/4 la dunga cum ar veni - mai de ocazie - dar care vin cam ciudat blink.gif ,o pereche de blugi 3/4 mar 27 swoon.gif care mi-s comozi tare (cred ca daca ii port isi dau bine drumul )).gif ) si o bluzita tip hanorac cu gluga faina cheer.gif
nella
sa la stapanesti sanatoasa..of mamicile astea cate daruri ne mai fac cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
CITAT(bubbles @ 07-04-2008, 03:11 PM) *

Mi-a venit pachetul de la mama cheer.gif .am o pereche de panatloni 3/4 la dunga cum ar veni - mai de ocazie - dar care vin cam ciudat blink.gif ,o pereche de blugi 3/4 mar 27 swoon.gif care mi-s comozi tare (cred ca daca ii port isi dau bine drumul )).gif ) si o bluzita tip hanorac cu gluga faina cheer.gif

Sa le porti sanatoasa hug.gif
Cherie
Sa le porti sanatoasa Bubs! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Nici eu nu sunt de acord cu mancatul in timpul sarcinii cat pt 2... Am 2 prietene gravide, daca le vedeti din spate, puteti jura ca n-au bebe, iar in fata ditamai burtoiul. Pana si talia si-au pastrat-o. Pe bune, sunt eu mai grasa decat ele w00t.gif
Iar faza ca "nu tin dieta ca ma doare stomacul" no comment. Daca te doare stomacul, poti sa renunti la paine (mai ales cand servesti una la o masa wacko.gif) la dulciuri, sucuri si alte nenorociri. In schimb, ma doare stomacul si pot sa mananc pana crap, yeah right. Ma enerveaza astfel de pretexte, dar nici unul ca cel "cu glanda" Toata lumea sufera "de glanda" Si cand apuca sa-si faca analizele, n-au nimic. Dar e usor sa arunci vina pe un lucru imaginar, pe un pretext uzual, decat sa pui mana sa faci ceva concret. dry.gif
aki
CITAT(Cherie @ 07-04-2008, 03:57 PM) *

Nici eu nu sunt de acord cu mancatul in timpul sarcinii cat pt 2... Am 2 prietene gravide, daca le vedeti din spate, puteti jura ca n-au bebe, iar in fata ditamai burtoiul. Pana si talia si-au pastrat-o. Pe bune, sunt eu mai grasa decat ele w00t.gif
Iar faza ca "nu tin dieta ca ma doare stomacul" no comment. Daca te doare stomacul, poti sa renunti la paine (mai ales cand servesti una la o masa wacko.gif) la dulciuri, sucuri si alte nenorociri. In schimb, ma doare stomacul si pot sa mananc pana crap, yeah right. Ma enerveaza astfel de pretexte, dar nici unul ca cel "cu glanda" Toata lumea sufera "de glanda" Si cand apuca sa-si faca analizele, n-au nimic. Dar e usor sa arunci vina pe un lucru imaginar, pe un pretext uzual, decat sa pui mana sa faci ceva concret. dry.gif

CORECT cheer.gif cheer.gif cheer.gif
SI EU INTR-UN TIMP DADEAM VINA PE GLANDA,DAR NU A FOST NIMIC.ERAM FOARTE STRESATA SI UNICA BUCURIE PENTRU MINE ERA SA BAG CEVA IN GURA doh.gif
Cherie
Exact! Cand eu recunosteam in fata altor persoane mai-mult-decat-dolofane cum ca m-am ingrasat mancand ca o vaca, pur si simplu le cadea fata )).gif
amalia0701
CITAT(Cherie @ 07-04-2008, 04:13 PM) *

Exact! Cand eu recunosteam in fata altor persoane mai-mult-decat-dolofane cum ca m-am ingrasat mancand ca o vaca, pur si simplu le cadea fata )).gif

Esti rea.
Sa iti povestesc io cu am ajuns la 120 de kg, cu un spor de cate 5 kg pe an tinand cure de slabire cate 5-6 pe an?
sad.gif
Io cred ca viatza sedentara si o adevarata educatie alimentara sunt problemele noastre.
aki
Andreia yahoo.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 07-04-2008, 03:57 PM) *

Ai dreptate!!!!Mai ales de faza cu glanda lol.gif

CITAT(amalia0701 @ 08-04-2008, 10:02 AM) *

Esti rea.
Sa iti povestesc io cu am ajuns la 120 de kg, cu un spor de cate 5 kg pe an tinand cure de slabire cate 5-6 pe an?
sad.gif
Io cred ca viatza sedentara si o adevarata educatie alimentara sunt problemele noastre.

Amalia give_rose.gif .Nu te supara ca nu cred ca Cherie a zis-o cu rea intentie pupic.gif

Neata lumeeeeeeeee yahoo.gif .Am fost ieri la scoala si mi-am gasit unde sa imi fac partea practica asa ca maine si poimaine cred .. voi fi pe teren cheer.gif .Macar de asta sa scap ca e 1/2 de lucrare wacko.gif
Cherie
CITAT(amalia0701 @ 08-04-2008, 10:02 AM) *

Esti rea.
sad.gif

Amalia, nu este cazul tau, crede-ma. Tu macar ai incercat sa faci ceva (jumatate din kg mele in plus provin tot din diete cretine, asa ca te inteleg perfect), persoanele de care vorbesc eu stau si asteapta cum zicea si Bubu, sa se inventeze dieta aia minune in care sa slabesti 10 kg pe saptamana. Dar pana atunci, ele asteapta. Si tot asteapta. Si atat.
Si eu sunt acum tot intr-un moment de cumpana, in care nu-mi mai vine sa fac nimic, poate sa ma mai ingras vreo 10 kg, ca le-oi da eu jos bang.gif, viata sedentara m-a acaparat si pe mine si nu-mi place deloc cry.gif

Si nu, nu am zis-o cu rea intentie, pur si simplu am inceput si eu sa resimt, dupa milioane de diete. sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Amalia si nu fi suparata pe mine, te rog!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Bubu!
nella
o zi buna bubule pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
pupic.gif Cherie
pupic.gif Nella
Eu sunt suparata .ieri mi-a aratat 59.9 kg si azi 61.7 swoon.gif si mi-e umflat piciorul .Iar am retinut apa asa ca incerc sa beau de acum vreo 2-3 l doh.gif
Cherie
... sau sa nu te mai cantaresti zilnic bataita.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.