Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
bubbles
CITAT(Cherie @ 08-04-2008, 01:50 PM) *

... sau sa nu te mai cantaresti zilnic bataita.gif

Hmm si asta ar fi o parere lol.gif .
Mi-am xeroxat testele,apoi le-am colorat (a tb sa colorez in rosu ,verde si albastru) 100 foi wacko.gif .Si maine la gradi la copilasi )).gif .Sper sa vin normala inapoi.Tb sa le dau 3 teste pentru a le verifica atentia,perceptia si spiritul de observatie grin.gif
Cherie
Iti urez mult succes, iti vor manca si urekile w00t.gif
bubbles
Sper sa nu lol.gif .Noroc ca sunt o persoana calma in general )).gif .Am terminat 1 l de ceai de urzica cheer.gif .Uff greu mi-e sa beau lichide blink.gif
Cherie
Trebuie sa bei likide bataita.gif

Bea apa, bea alte ceaiuri, numai bea, te vei simti extraordinar!
aki
Pentru ce beai ceai de urzica?
Ce sa faci la gradinita?Ti-ai gasit un serviciu? pupic.gif
Cherie
Eu stiu ca ceaiul de urzica e f.f.f. bun pt ten cheer.gif
bubbles
Ceaiul de urzica e diuretic blum.gif .Beau ca sa fac multe drumuri la wc lol.gif .La gradinita trebuie sa aplic 3 feluri de teste pe copilasi pentru partea practica din lucrarea de licenta )).gif
bubbles
Babuinul .. s-a dus la ... alergat blink.gif .Nu stiu ce l-a apucat dar .. mai intai s-a dus sa isi ia o pereche de pantaloni de trenning si apoi se va duce sa alerge grin.gif )).gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 08-04-2008, 05:37 PM) *

Babuinul .. s-a dus la ... alergat blink.gif .Nu stiu ce l-a apucat dar .. mai intai s-a dus sa isi ia o pereche de pantaloni de trenning si apoi se va duce sa alerge grin.gif )).gif

Cum adica s-a dus? Pai tu ce faci? blum.gif

Bafta la gradi! baby.gif
Dumbo
Parerea mea e ca atunci cand esti graviduta nu ai cum sa te ingrasi. Eu de exemplu trebuie sa mananc putin si des, altfel ma doare stomacul si inca destul de tare. Plus ca e bb care se dezvolta si te alegi cu o frumusete de burtika. Plus sanii care se umfla. Mai retii si lichide. Eu beau mai multa apa ca oricand si nu pentru ca imi impun ci pentru ca pur si simplu imi cere organismul atata apa.
Dar nu cred in chestia ca ai poftit ceva si a trebuit sa mananci pana crapi. Daca poftesti mananci, dar cu masura, cat sa stie organismul ca a primit ce a avut nevoie.

Bubule, nu stiu cum e la voi cu practica asta, dar majoritatea celor care au venit la noi in firma sa faca practica au si ramas. Asa ca eu iti tin pumnii, preventiv.
Nu faci poze cu hainutele? naughty.gif

bubbles
CITAT(Nessie @ 08-04-2008, 05:59 PM) *

CITAT(bubbles @ 08-04-2008, 05:37 PM) *

Cum adica s-a dus? Pai tu ce faci? blum.gif

Bafta la gradi! baby.gif

Eu nu pot alerga ca inca respir cam naspa si nu as vrea sa ma apuce o criza de astm sorry.gif .Ma voi duce la Gh cand va alerga pe stadion blum.gif

CITAT(Dumbo @ 08-04-2008, 06:41 PM) *

Parerea mea e ca atunci cand esti graviduta nu ai cum sa te ingrasi. Eu de exemplu trebuie sa mananc putin si des, altfel ma doare stomacul si inca destul de tare. Plus ca e bb care se dezvolta si te alegi cu o frumusete de burtika. Plus sanii care se umfla. Mai retii si lichide. Eu beau mai multa apa ca oricand si nu pentru ca imi impun ci pentru ca pur si simplu imi cere organismul atata apa.
Dar nu cred in chestia ca ai poftit ceva si a trebuit sa mananci pana crapi. Daca poftesti mananci, dar cu masura, cat sa stie organismul ca a primit ce a avut nevoie.

Bubule, nu stiu cum e la voi cu practica asta, dar majoritatea celor care au venit la noi in firma sa faca practica au si ramas. Asa ca eu iti tin pumnii, preventiv.
Nu faci poze cu hainutele? naughty.gif

Da poate daca as fi facut l ao firma .. dar acum fac la gradi .dar cine stie poate voi reusi sa intru in invatamant din toamna wink1.gif . Dumbo am si eu intrebare daca nu te superi .. in ce luna ai ramas gravi si cati ani avea babu tau cand ai ramas?Si daca stii ce e copilul give_rose.gif Iti explic eu apoi de ce grin.gif

Am gasit niste crackers cu 10 pachetele de biscuiti a cate 4 biscuiti in pachetel (de aia de se pot rupe in 2 doh.gif ) si au 120calorii la 100g si 3g lipide adica 2.3p la 100g cheer.gif .Iar un pachetel are 25 g si 0.6p swoon.gif cheer.gif cheer.gif .Asa bine imi pare grin.gif
Cherie
pupic.gif Bubulino!
bubbles
pupic.gif Cherie

Am fost la gradi si m-au terminat lol.gif .Doamna vreau aia,doamna cealalta si tot asa.Nu va mai zic de cantar ca imi vine sa ii dau foc angry2.gif batista.gif
ramonavlas
Da-i foc, e singura solutie sa nu te mai cantaresti in fiecre zi. dry.gif
bubbles
Sau sa il arunc pe geam...Da` parca mi-e mila de el ca totusi nu are nici o vina ca eu m aingras pe zi ce trece bang.gif
aki
CITAT(bubbles @ 09-04-2008, 12:44 PM) *

Sau sa il arunc pe geam...Da` parca mi-e mila de el ca totusi nu are nici o vina ca eu m aingras pe zi ce trece bang.gif

Nu te ingrasi retii apa tease.gif
nella
Of bubule....lasa-l incolo de cantar....nu te mai cantari zilnic...slabaturo te pup dulce si fruntea sus pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Letitia
Imagine

Hello, Bubbles! Am venit in vizita! blum.gif
Aud ca vrei sa arunci cantarul. Arunca-l sub fundul patului. Numai efortul de a-l scoate te va face sa mai arzi niste calorii.
ramonavlas
Da, si eu l-am pus pe dulap si l-am impins....nu am chef sa ma urc pe scaun (trebuie sa il aduca din bucatarie) si sa il iau de acolo in fiecare dimineata. La mine asta e solutia. Sa vad si cat ma tine. )).gif
buretel
Eu il tin in dormitor, ca nu am loc in alta parte. Dar nu ma supar pe el niciodata, ci doar pe mine )).gif
Dumbo, felicitari pt bebe give_rose.gif
bubbles
CITAT(aki @ 09-04-2008, 01:40 PM) *

CITAT(bubbles @ 09-04-2008, 12:44 PM) *

Nu te ingrasi retii apa tease.gif

Stiu blink.gif .Pana la urma am luat un furosemid si dupa ce am fost la toailette de parca as fi baut o tona de apa .. m-am uract pe cantar si 60.7 kg blink.gif .Pai e 1 kg wacko.gif ..la [*****] lol.gif .
Letitia bun venit floare.gif
Buretel eu il tin la baie blum.gif ca atunci cand ma schimb dimineata sa ma pot sui repede pe el )).gif
Ramona,Nella pupic.gif give_rose.gif
ramonavlas
Vezi ca o iei. Iar te-ai cantarit? mad.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 09-04-2008, 06:56 PM) *

eu il tin la baie blum.gif ca atunci cand ma schimb dimineata sa ma pot sui repede pe el )).gif

Eu am cite un cintar in ambele bai lol.gif tease.gif
(acu explicatia: )).gif nu-s obsedata, uit cu saptaminile sa ma sui pe el, da' asa s-a nimerit - aveam unul mecanic de muuult, si apoi am luat unul electronic si l-am pastrat si pe ala vechi)

pupic.gif Bubu!
ironmissy
si eu am boala cu cantaritul... doh.gif doh.gif doh.gif
it's wrong!!!
si eu sunt tentata dimineata sa ma cantaresc, dar stiu cum sa ma pacalesc grin.gif
pentru ca trebuie sa iau alfa-burnu' pe stomacul gol, cum ma trezesc, fuga fuga sa-l iau, evident cu o cana maaaare de apa. si asa imi zic ca nu mai are rost sa ma cantaresc ca am baut deja apa.
totusi, aceasta metotda nu fucntioneaza tot timpul.

acum serios, nu te mai cantari asa des!!!!
si oricum, chiar n-are rost sa te cantaresti in mijlocul zilei, sau chiar seara. e total irelevant si mai rau te demoralizezi. ca sa nu mai zic ca nu stii foarte bine ca in cel mai rau caz e retentie de apa, nu ai cum sa pui un kg de grasime in 2 zile!

hai te pupic.gif si sa fii cuminte! daca nu vrei sa te iau la alergat wink1.gif
nella
Nu am gasit la nici un chisc revista dar in schimb mi-am cumparat 2 tavi de briose si una de chec ..dintr-aia cu ridicatura in mijloc...ca nu stiu cum se cheama doh.gif (am gasit la un magazin dintr-ala totul la 3.9)
aki
CITAT(ramonavlas @ 09-04-2008, 01:49 PM) *

Da, si eu l-am pus pe dulap si l-am impins....nu am chef sa ma urc pe scaun (trebuie sa il aduca din bucatarie) si sa il iau de acolo in fiecare dimineata. La mine asta e solutia. Sa vad si cat ma tine. )).gif

Si eu la fel am facut.L-am rugat pe Sergiu sa il puie pe dulap si sa-l impinga cit mai incolo.Daca Sergiu e acasa ma cintaresc ca mi-l da jos,daca nu-i nu-l pot ajunge lol.gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 09-04-2008, 10:49 PM) *

CITAT(bubbles @ 09-04-2008, 06:56 PM) *

eu il tin la baie blum.gif ca atunci cand ma schimb dimineata sa ma pot sui repede pe el )).gif

Eu am cite un cintar in ambele bai lol.gif tease.gif
(acu explicatia: )).gif nu-s obsedata, uit cu saptaminile sa ma sui pe el, da' asa s-a nimerit - aveam unul mecanic de muuult, si apoi am luat unul electronic si l-am pastrat si pe ala vechi)

pupic.gif Bubu!

G. in amandoua baile?Inseamna ca nu-s total wacko.gif crazy.gif ca eu am unul aici, unul la Chei si unul la Gh lol.gif .Mai tb sa duc si la Craiova grin.gif
CITAT(ironmissy @ 09-04-2008, 11:03 PM) *

si eu am boala cu cantaritul... doh.gif doh.gif doh.gif
it's wrong!!!
si eu sunt tentata dimineata sa ma cantaresc, dar stiu cum sa ma pacalesc grin.gif
pentru ca trebuie sa iau alfa-burnu' pe stomacul gol, cum ma trezesc, fuga fuga sa-l iau, evident cu o cana maaaare de apa. si asa imi zic ca nu mai are rost sa ma cantaresc ca am baut deja apa.
totusi, aceasta metotda nu fucntioneaza tot timpul.

acum serios, nu te mai cantari asa des!!!!
si oricum, chiar n-are rost sa te cantaresti in mijlocul zilei, sau chiar seara. e total irelevant si mai rau te demoralizezi. ca sa nu mai zic ca nu stii foarte bine ca in cel mai rau caz e retentie de apa, nu ai cum sa pui un kg de grasime in 2 zile!

hai te pupic.gif si sa fii cuminte! daca nu vrei sa te iau la alergat wink1.gif

pupic.gif floare.gif

CITAT(nella @ 09-04-2008, 11:28 PM) *

Nu am gasit la nici un chiosc revista dar in schimb mi-am cumparat 2 tavi de briose si una de chec ..dintr-aia cu ridicatura in mijloc...ca nu stiu cum se cheama doh.gif (am gasit la un magazin dintr-ala totul la 3.9)

Sa vezi ce te iau cu tavile de ingrasacioase bataita.gif .Dar vreau si eu forme de muffins grin.gif

CITAT(aki @ 10-04-2008, 09:08 AM) *

Si eu la fel am facut.L-am rugat pe Sergiu sa il puie pe dulap si sa-l impinga cit mai incolo.Daca Sergiu e acasa ma cintaresc ca mi-l da jos,daca nu-i nu-l pot ajunge lol.gif

Daca vrei cu adevarat tot ai ajunge la el tease.gif

Programul de azi blink.gif .Beau cafeluta cu voi,impaturesc covoarele,scoase afara ,batute si periate, strans de prin casa ca ne pregatim ca maine e ziua cea mare cand vin cu usile si geamurile doh.gif

Sa va pun si o melodie care imi place la nebunie .. e de cand mergeam la sala grin.gifBass Hunter dance3.gif dance2.gif gym.gif
anca veselie
spor la treburi! pupic.gif
eu am cantarul in dormitor, dar rezist cu stoicism la cantarit. tease.gif acum sunt chiar restanta
buretel
Beey, deci stati 'oleaca' )).gif Si eu ma cantaresc zilnic, ce spuneam e ca nu fac o tragedie daca vad in plus sau in minus, e normal sa fie oscilatii, din varii motive. Eu asta incercam sa va spun, sa nu va mai panicati. De asta va recomand cantarirea saptamanala, pt a evita stresul wink1.gif

Eu n-am nici un covor in casa yahoo.gif Am scapat )).gif
bubbles
Eu am 2 si o traversa doh.gif dar se scutura usor .. cred eu lol.gif .
Dumbo te-am intrebat ceva mai devreme cu cateva pagini tease.gif
Buretel give_rose.gif nu ma mai panichez de acu` Incerc sa privesc totul la rece .. doar sa nu ma aduca inapoi la 76 privitu` asta lol.gif
Dumbo
Buna dimineata,
bubule, si eu ma cantaresc in fiecare dimineata cam la aceeasi ora. am incercat sa nu ma mai cantaresc zilnic dar o luam pe aratura cu kilogramele. Idea e ca daca vad ca am luat un 1-2 kilograme intr-o zi imi dau seama ca e ori apa (si chiar ar trebui sa mananc mai putin sarat) ori am luat-o pe ulei.
Oricum incerc in ziua aia sa mananc mai putin.

Acum chiar nu ma agit cu dieta, dar nu as vrea sa pun chiar asa de multe kilograme si dupa sa ma chinui mult sa le dau jos.

Buretel, multumesc. Marti ma duc sa il vad si ii transmit toate salutarile lol.gif
Cherie
Moaaa, cata problema cu cantarul aici )).gif )).gif )).gif
Metoda de necantarire - scoateti bateriile de la cele electronice naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Efect garantat! naughty.gif cheer.gif clap.gif

pupic.gif Bubu!
Dumbo
bubles, scuze, nu am vazut.
decembrie, 31, si marti daca sta in vre-o pozitie indecenta o sa vedem, desi amandoi am zis ca nu cred pana nu il vad.
bubbles
Va salut.gif dintr-o vizeta blum.gif .Dumbo si varsta sotului a intereseaza blum.gif

Uhh scuze .. deci dec .. eu zic ca e baiat blum.gif sa ma anunti ce e ca sunt curioasa grin.gif
aki
CITAT(Cherie @ 10-04-2008, 10:51 AM) *

Metoda de necantarire - scoateti bateriile de la cele electronice naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Si unde sa le arunc in wc? tease.gif
butterfly
O pui pe Danutza sa le ascunda si sa ti le dea o data p sapt/luna etc wink1.gif) dar nu o data pe zi )).gif
Cherie
CITAT(aki @ 11-04-2008, 09:06 AM) *

Ei, si cu tine acum!!! Le pui undeva, unde sa nu-ti fie la indemana, daca preferi wc-ul, nu-i problema, ideea e ca s-ar putea sa nu mai functioneze dup-aia lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ramonavlas
Cantarul sau wc-ul? )).gif
aki
CITAT(Cherie @ 11-04-2008, 09:29 AM) *

CITAT(aki @ 11-04-2008, 09:06 AM) *

Ei, si cu tine acum!!! Le pui undeva, unde sa nu-ti fie la indemana, daca preferi wc-ul, nu-i problema, ideea e ca s-ar putea sa nu mai functioneze dup-aia lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Pai nici nu ma gindesc sa le recuperez din wc lol.gif Cumpar aletele,dar ascund banii sa nu am pe ce le cumpara.Sau sa dau drumul si la bani in wc? lol.gif
Cherie
Ramo, mai degraba bateriile, iesi mai ieftin cu achizitionarea altora, noi. Pentru cei cu dare de mana, merge si cantarul, asa mai iesi putin si din rutina zilnica lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Aki, banii pastreaza-i lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
aki
CITAT(Cherie @ 11-04-2008, 12:27 PM) *

Ramo, mai degraba bateriile, iesi mai ieftin cu achizitionarea altora, noi. Pentru cei cu dare de mana, merge si cantarul, asa mai iesi putin si din rutina zilnica lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Aki, banii pastreaza-i lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Sa ma uit mai bine,mai ca nici nu am ce pastra din salariul primit eri doh.gif
Cherie
Deci ramanem la varianta cu bateriile blum.gif
bubbles
Va salut rapid ca la mine in apartament e santier doh.gif .Ieri au pus geamurile si 3 usi iar pt azi au mai ramas 2 cheer.gif .Abia astept sa se termine o data doh.gif
Cherie
Spor la smotruiala Bubule, o sa ai nevoie, la noi cand au schimbat usile & geamurile, arata casa ca dupa bombardament! Si ca bonus, unul dintre muncitori i-a furat Aqua di Gio-ul lui frati-miu lol.gif lol.gif lol.gif Asa ca stai cu okii pe ei, ca nu se stie niciodata cu astia, nu-i doare sufletul, ca doar nu stau ei dupa sa faca curat mad.gif

pupic.gif
Dumbo
Uf, noi cand am pus termopane aveam praf peste tot...
pana si pe tubul de deodorant din dulap...
nella
Spor la treaba Bubule pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
danyhoney
CITAT(Dumbo @ 12-04-2008, 02:55 PM) *

Uf, noi cand am pus termopane aveam praf peste tot...
pana si pe tubul de deodorant din dulap...

Hmmmmm......cu parere de rau spun ca muncitorii din Ro ar trebui sa invete ceva de la cei din strainezia : isi fac treaba si APOI fac curat !!!!!!! Aici nu ai treaba cu smotru , frecat , etc ..... Candva va veni si in RO chestia asta !!!
Spor la curatenie , Andreea !!!
Cherie
E f. adevarat Dany, dar ce poti sa le ceri cretinilor? Nu numai ca nu fac curat, dar mai fac si o mizerie de zile mari, pun mainile jegoase pe pereti, pe mobila, nu le pasa dry.gif mad.gif
lucy
Pup Bubu pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ALICE
Vai Bubbles, caut o usa de 2 saptamani.Una cu model, si abia azi am gasit.E asa frumoasa........ wub.gif
http://img234.imageshack.us/my.php?image=model680fd0.jpg
Ce zici?Era ultima mea sansa sa intru in magazinul ala.Si am gasit-o cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.