Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
aki
Buna Andreia.Acum praf,dar o sa fie si frumos w00t.gif
lilistiuca
bubule, spor la treaba!!!!

si eu am tot avut santiere in ultimii ani...ba am schimbat calorifere....am pus termopane...am zugravit camera fiica-mii ca ne inundasera...si acum doi ani am zugravit si restul...."mesterii" astia sunt criminali....te umplu de spume......si repara un lucru si strica doua prin zona....halal!!!

pupic.gif
nella
O saptamana frumoasa si usoara..spor la treaba pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 12-04-2008, 01:45 PM) *

Spor la smotruiala Bubule, o sa ai nevoie, la noi cand au schimbat usile & geamurile, arata casa ca dupa bombardament! Si ca bonus, unul dintre muncitori i-a furat Aqua di Gio-ul lui frati-miu lol.gif lol.gif lol.gif Asa ca stai cu okii pe ei, ca nu se stie niciodata cu astia, nu-i doare sufletul, ca doar nu stau ei dupa sa faca curat mad.gif

pupic.gif

Mersi pupic.gif

CITAT(Dumbo @ 12-04-2008, 03:55 PM) *

Uf, noi cand am pus termopane aveam praf peste tot...
pana si pe tubul de deodorant din dulap...

Da si la noi cam la fel dar am avut grija sa fie inchise bine toate usile grin.gif

CITAT(nella @ 12-04-2008, 11:05 PM) *

Spor la treaba Bubule pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

pupic.gif hug.gif
CITAT(danyhoney @ 13-04-2008, 02:18 AM) *

Hmmmmm......cu parere de rau spun ca muncitorii din Ro ar trebui sa invete ceva de la cei din strainezia : isi fac treaba si APOI fac curat !!!!!!! Aici nu ai treaba cu smotru , frecat , etc ..... Candva va veni si in RO chestia asta !!!
Spor la curatenie , Andreea !!!

Stiu Dany ca asa e in afara dar aici nu ai sa vezi asa ceva doh.gif Fac o mizerie de nedescris sorry.gif
CITAT(lucy @ 13-04-2008, 11:30 AM) *

Pup Bubu pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(ALICE @ 14-04-2008, 09:43 AM) *

Vai Bubbles, caut o usa de 2 saptamani.Una cu model, si abia azi am gasit.E asa frumoasa........ wub.gif
http://img234.imageshack.us/my.php?image=model680fd0.jpg
Ce zici?Era ultima mea sansa sa intru in magazinul ala.Si am gasit-o cheer.gif

Pai asa avem noi blum.gif .Cat costa?

CITAT(aki @ 14-04-2008, 09:50 AM) *

Buna Andreia.Acum praf,dar o sa fie si frumos w00t.gif

Asta asa e ... va pun poze imediat )).gif

CITAT(lilistiuca @ 14-04-2008, 09:52 AM) *

bubule, spor la treaba!!!!

si eu am tot avut santiere in ultimii ani...ba am schimbat calorifere....am pus termopane...am zugravit camera fiica-mii ca ne inundasera...si acum doi ani am zugravit si restul...."mesterii" astia sunt criminali....te umplu de spume......si repara un lucru si strica doua prin zona....halal!!!

pupic.gif

Bina ca s-a terminat greul blink.gif .La anu` centrala si parchet laminat iar in toamna facuta baia de la A la Z sad.gif
CITAT(nella @ 14-04-2008, 01:11 PM) *

O saptamana frumoasa si usoara..spor la treaba pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Mersi la fel pupic.gif

In alta oridune de idei ..ieri am fost la gratar grin.gif si ne-am mai relaxat si noi la [*****] lol.gif
ALICE
4.700.000 lei vechi wink1.gif
bubbles
La noi e 570 swoon.gif .Ai si instalarea iclusa in pret? Ehh ce sa facem asta e orasu` si astea sunt preturile sorry.gif .
Sa va pun si cateva poze .
O floare de a bunicii Imagine

Alta floare care abia incepuse sa infloreasca.Cand infloreste de tot e roz bonbon grin.gif Imagine

Babuinu cu un prieten pe ATV Imagine
anca veselie
ce frumusele sunt!
sa va bucurati sanatosi de usi pupic.gif
ALICE
Nu cred ca e cu instalarea inclusa.Nu stiu ca n-am intrebat, ca mie numai tocurile imi trebuie acum.Usa, un pic mai incolo.
ALICE
Are cine sa se chinuie cu ele.Important e ca eu sa le gasesc gata puse. biggrin.gif
Geamul nu-mi prea place, ca l-as fi vrut sablat.Dar asta e.Nu le poti avea pe toate si la bani putini
aki
Andreia salut pupic.gif .Pupici hug.gif
ganesha
Superbe florile, si iarba cea verde, si mocutza cea mica! pupic.gif
anca veselie
pupic.gif neatza!
bubbles
CITAT(nella @ 14-04-2008, 09:23 PM) *

Nu vrei sa ne arati cat esti de slaba? tease.gif tease.gif tease.gif lasa ca stiu eu pupic.gif

Nu ... chiar nu am cu mine sorry.gif si plus ca m-am mai ingrasat tease.gif .Imi prieste statul acasa la bunica doh.gif
CITAT(ganesha @ 15-04-2008, 12:07 AM) *

Superbe florile, si iarba cea verde, si mocutza cea mica! pupic.gif

Multumesc give_rose.gif

CITAT(Cherie @ 15-04-2008, 10:04 AM) *

Missy, asta vroiam si eu sa intreb: poze cu Bubu de ce nu ne pui? fingers.gif

Spor la treaba? pupic.gif

Eu am facut poze .. asa ca nu am cu mine bang.gif .

CITAT(anca veselie @ 15-04-2008, 10:33 AM) *

pupic.gif neatza!

Neata pupic.gif .
Afara e urat tare,ploua si zici ca imediat e noapte ,atat e de innorat.Azi cred ca ies la shopping de mancare sanatoasa ca prea m-am destrabalat in ultima vreme sorry.gif

Poza cu usa din sufragerie sa va faceti o parere de cum arata puse grin.gif Imagine

Si geamul .Mie una mi se par imense..nu stiu cum au proiectat asa geamuri mari la blocuri doh.gif Imagine

Geamul mai are o parte dar nu am mai tras perdeaua ca sa se vada tot dry.gif
Cherie
Foarte frumoase! Sa le stapaniti sanatosi! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
aki
Ce frumos andreia rolleyes.gif .Gospodina mamei, gospodina pupic.gif
butterfly
Sa le stapaniti sanatosi!

mie geamurile mari imi plac:d mai multa lumina wink1.gif) mai mult soare;))
bubbles
Aki atat moloz am carat de aveam si in fundul nasului lol.gif lol.gif

Fluturel si mie imi plac dar e mai naspa seara ca te vad vecinii lol.gif lol.gif si vrem sa punem jaluze grin.gif .
aki
doh.gif La mine aceiasi problema cu vecinii si stau la primul etaj blink.gif
bubbles
I-am zis babuinului ca ne vehgeaza astia cand facem sex.gif lol.gif .
Ieri am luat pe mine o pereche de blugi 3/4 care mi i-am luat in a12a si si atunci abia ii trageam pe mine iar acu` stau lejer yahoo.gif cheer.gif asa ca nu ma iau dupa cantar doh.gif bang.gif
aki
CITAT(bubbles @ 15-04-2008, 12:09 PM) *

I-am zis babuinului ca ne vehgeaza astia cand facem sex.gif lol.gif .
Ieri am luat pe mine o pereche de blugi 3/4 care mi i-am luat in a12a si si atunci abia ii trageam pe mine iar acu` stau lejer yahoo.gif cheer.gif asa ca nu ma iau dupa cantar doh.gif bang.gif

Felicitari.D unsure.gif ar pe mine ma stringe fusta ,pantalonii.Sa fie de la balonare?
nella
Sa le stapaniti sanatosi... cheer.gif cheer.gif cheer.gif Bravo pt pantaloni pupic.gif pupic.gif pupic.gif mai lasa cantarul ca ai sa te imbolnavesti de nervi pupic.gif
bubbles
Nella pupic.gif nu cred ca am sanse sa ma imbolnavesc ca deja sunt Zuza lol.gif

Sa va pun si o melodie pe care o ascult de azi dimineata doh.gif .Desi nu prea imi plac cei care canta blink.gif Andreea B.& 3SE
bubbles
Lumeeeeeeeeeeeeeee..vor niste prieteni sa le fim nasi doh.gif ..Suntem wacko.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 15-04-2008, 11:49 PM) *

Lumeeeeeeeeeeeeeee..vor niste prieteni sa le fim nasi doh.gif ..Suntem wacko.gif

De nunta sau de bebe? pupic.gif
aki
CITAT(bubbles @ 16-04-2008, 12:49 AM) *

Ce bine.Sa stii cit de tare imi doresc si eu w00t.gif .Faceti-va pomana cit sunteti tineri,ca daca te trec anii nu te mai intreaba nimeni pupic.gif
Cherie
Eu mi-as dori sa fiu, insa din pacate nu sunt inca casatorita.
pupic.gif
Nessie
sper sa nu fie cu suparare ca intreb, dar chiar nu stiu... unsure.gif De ce se bucura lumea cand e vorba de nasit? give_rose.gif
aki
CITAT(Nessie @ 16-04-2008, 12:15 PM) *

sper sa nu fie cu suparare ca intreb, dar chiar nu stiu... unsure.gif De ce se bucura lumea cand e vorba de nasit? give_rose.gif

In primul rind e un lucru bun/o pomana.Al doilea cred ca e placut ca cineva sa-ti poarte cinstea,adica finii w00t.gif
bubbles
Nasi de nunta doh.gif .Inca suntem in tratatuve grin.gif
aki
CITAT(bubbles @ 16-04-2008, 02:11 PM) *

Nasi de nunta doh.gif .Inca suntem in tratatuve grin.gif

D hug.gif umnezeu sa va ajute
ganesha
CITAT(aki @ 16-04-2008, 07:33 AM) *

CITAT(bubbles @ 16-04-2008, 12:49 AM) *

Ce bine.Sa stii cit de tare imi doresc si eu w00t.gif .Faceti-va pomana cit sunteti tineri,ca daca te trec anii nu te mai intreaba nimeni pupic.gif

Aki cea dulce pupic.gif

Bubule, cind se termina tratativele? )).gif
dany
Andreea , ma bucur pentru voi ca ati fost intrebati sa fiti nasi !!!!! hug.gif
Noi am fost la nasi la o pereche ( cea mai buna prietena a mea care e acum in State ) care acum nu mai sunt impreuna . Am fost nasi la logodna !
Acum cateva luni am aflat ca prietena mea se va marita ( cu altcineva , normal ) DAR ca ar vrea ca noi sa ramanem nasii . Normal ca i-am spus ca va trebui sa ne mai gandim . Nunta va fii in Seattle ........Heyyyy, noi suntem oameni normali , asa de multi bani nu avem ( zbor acolo + dar ) .....asa ca a ramas sa mai vorbim .
aki
CITAT(danyhoney @ 17-04-2008, 12:27 AM) *

Noi am fost la nasi la o pereche ( cea mai buna prietena a mea care e acum in State ) care acum nu mai sunt impreuna . Am fost nasi la logodna !
Acum cateva luni am aflat ca prietena mea se va marita ( cu altcineva , normal ) DAR ca ar vrea ca noi sa ramanem nasii .

Daca i-ati cununat nu aveti voie sa ramineti nasi la prietena,iar daca nu puteti,bani sa fie w00t.gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 17-04-2008, 12:05 AM) *

Aki cea dulce pupic.gif

Bubule, cind se termina tratativele? )).gif

G. nu stiu cand se termina.Eu una as vrea dar sa vedem ce spune si El sorry.gif

CITAT(danyhoney @ 17-04-2008, 12:27 AM) *

Andreea , ma bucur pentru voi ca ati fost intrebati sa fiti nasi !!!!! hug.gif
Acum cateva luni am aflat ca prietena mea se va marita ( cu altcineva , normal ) DAR ca ar vrea ca noi sa ramanem nasii . Normal ca i-am spus ca va trebui sa ne mai gandim . Nunta va fii in Seattle ........Heyyyy, noi suntem oameni normali , asa de multi bani nu avem ( zbor acolo + dar ) .....asa ca a ramas sa mai vorbim .

Dany hug.gif la noi asta e prima pereche care ne cheama si am ramas ohmy.gif ca de abia ne-am luat si deja vrea cineva sa le fim nasi grin.gif floare.gif

Aseara m-am cam harait cu babuinul ca am mancat si s-a luat de mine ca mi-am facut prost obicei sa mananc seara dry.gif .Si are dreptate ca in ultima vreme atat mananc seara blink.gif si nu stiu de ce bang.gif
aki
CITAT(bubbles @ 17-04-2008, 09:05 AM) *

Aseara m-am cam harait cu babuinul ca am mancat si s-a luat de mine ca mi-am facut prost obicei sa mananc seara dry.gif .Si are dreptate ca in ultima vreme atat mananc seara blink.gif si nu stiu de ce bang.gif

Pai ce ai blink.gif ?Atit ai muncit ca sa ajungi aici si acum iti faci de cap doh.gif ?Nu ti-i minte cum te chinuiai cu Pilatesul?Ei bataie de la mine mad.gif .Eu azi m-am suit pe cintar si mi-a aratat 59.800,dar parca inca nu sunt sigura ca asa este,e prea mare minunea,asa ca nu schimb tikerul.Mai las vre-o citev zile sa vad ce-mi arata.Vreau sa arat beton la cumatrie.Imi iau un custumas mulat-negru.Nu am rabdare sa vad cum imi va sta w00t.gif
bubbles
CITAT(aki @ 17-04-2008, 09:16 AM) *

Pai ce ai blink.gif ?Atit ai muncit ca sa ajungi aici si acum iti faci de cap doh.gif ?Nu ti-i minte cum te chinuiai cu Pilatesul?Ei bataie de la mine mad.gif .Eu azi m-am suit pe cintar si mi-a aratat 59.800,dar parca inca nu sunt sigura ca asa este,e prea mare minunea,asa ca nu schimb tikerul.Mai las vre-o citev zile sa vad ce-mi arata.Vreau sa arat beton la cumatrie.Imi iau un custumas mulat-negru.Nu am rabdare sa vad cum imi va sta w00t.gif

Nu stiu ce boala am bang.gif .Asa ca poti sa dai bine bataita.gif cuplu.gif .Dar parca m-am si saturat toata ziua sa am grija ce mananc etc sorry.gif .Totusi de azi ma reapuc de numarat constiincios grin.gif cheer.gif .Imediat fug in Kaufland sa imi iau mancare dietetica blum.gif

Si ca sa inchei asa voiniceste..in ultimele zile am consumat doar berula cheers.gif si pufuleti .Dau gata o punga in cateva minute sorry.gif bang.gif
aki
CITAT(bubbles @ 17-04-2008, 09:34 AM) *

CITAT(aki @ 17-04-2008, 09:16 AM) *

Pai ce ai blink.gif ?Atit ai muncit ca sa ajungi aici si acum iti faci de cap doh.gif ?Nu ti-i minte cum te chinuiai cu Pilatesul?Ei bataie de la mine mad.gif .Eu azi m-am suit pe cintar si mi-a aratat 59.800,dar parca inca nu sunt sigura ca asa este,e prea mare minunea,asa ca nu schimb tikerul.Mai las vre-o citev zile sa vad ce-mi arata.

Nu stiu ce boala am bang.gif .Asa ca poti sa dai bine bataita.gif cuplu.gif .Dar parca m-am si saturat toata ziua sa am grija ce mananc etc sorry.gif .Totusi de azi ma reapuc de numarat constiincios grin.gif cheer.gif .Imediat fug in Kaufland sa imi iau mancare dietetica blum.gif

Si ca sa inchei asa voiniceste..in ultimele zile am consumat doar berula cheers.gif si pufuleti .Dau gata o punga in cateva minute sorry.gif bang.gif

E aveam planificat sa mininc deseara bors cu varza proaspata.Aha,fix asa am mincat grin.gif .Cind m-am dus acasa nu mai era nimic doh.gif ,au mincat ai mei.Ca cica nu mai vor sa minince tort. ohmy.gif Asa ca mi-am fiert jumate dintr-o pulpa si am mincat-o cu rosii din conserva,ca nu mai aveam nimic mincare dietica pregatita.Asta a fost pe la 6 seara.Apoi am facut mincare,dar nu m-am atins de ea ca era deja tirziu.As putea pacatui doar cu bere tease.gif
bubbles
Eu nu stiu ce sa imi fac de mancare blink.gif .Cred ca niste mazare cu pui sau ... cartofi fierti cu pui sau .. Salata orientala cu cartofi,ceapa si putin sunca drool.gif .
Nunta la noi e in Octombrie si va dati seama ca tb sa arat zbengos nu grin.gif si as vrea si eu ceva mulat ca tine Aki grin.gif .Ehh mai vedem blum.gif
aki
CITAT(bubbles @ 17-04-2008, 10:11 AM) *

Eu nu stiu ce sa imi fac de mancare blink.gif .Cred ca niste mazare cu pui sau ... cartofi fierti cu pui sau .. Salata orientala cu cartofi,ceapa si putin sunca drool.gif .
Nunta la noi e in Octombrie si va dati seama ca tb sa arat zbengos nu grin.gif si as vrea si eu ceva mulat ca tine Aki grin.gif .Ehh mai vedem blum.gif

Da scoate cartofii din meniu.Eu nici nu stiu de cind nu am pus in gura o bucata de cartof.Fac doar ciorba cu ei dar nu-i mininc rolleyes.gif .Noi acum in mai aveam cumatrie. grin.gif
bubbles
Femeie blum.gif nu vb urat lol.gif .Cartofii ma fac sa ma simt satula blum.gif de aia ii am in meniu dar hai ca incerc sa ii scot de tot pupic.gif
michelle

Dany hug.gif la noi asta e prima pereche care ne cheama si am ramas ohmy.gif ca de abia ne-am luat si deja vrea cineva sa le fim nasi grin.gif floare.gif

Noi i-am intrebat pe nasii nostri daca vor sa ne cunune inainte ca ei sa fie casatoriti lol.gif La nunta noastra aveau 6 luni vechime in domeniu
aki
CITAT(bubbles @ 17-04-2008, 10:18 AM) *

Femeie blum.gif nu vb urat lol.gif .Cartofii ma fac sa ma simt satula blum.gif de aia ii am in meniu dar hai ca incerc sa ii scot de tot pupic.gif

Stii ce umpla stomacul bine?Salata de varza cu rosii si ton. tease.gif Mai pun si o jumate dintr-o pulpa de gaina si pina a doua zi nu mi-i foame w00t.gif
bubbles
CITAT(michelle @ 17-04-2008, 10:23 AM) *

Noi i-am intrebat pe nasii nostri daca vor sa ne cunune inainte ca ei sa fie casatoriti lol.gif La nunta noastra aveau 6 luni vechime in domeniu

Eu una as vrea floare.gif dar sa vedem ce zice si el doh.gif

CITAT(aki @ 17-04-2008, 10:23 AM) *

CITAT(bubbles @ 17-04-2008, 10:18 AM) *

Stii ce umpla stomacul bine?Salata de varza cu rosii si ton. tease.gif Mai pun si o jumate dintr-o pulpa de gaina si pina a doua zi nu mi-i foame w00t.gif

Nu imi place cu ton.Poate mai degraba cu pui wink1.gif
aki
Pune pui. tease.gif
bubbles
Un meniu informativ pt azi blum.gif
branza tip exquisa 250g 4,20
iaurt zuzu 250g 1,5
crackers 1,2
100g paine fitness 3,5
100g sunca pui 2,5
pastai 1
fructe 1
:total:14.9p cheer.gif
anca veselie
am citit ca vrei sa-ti dai licenta in febr. de ce? parerea mea e ca ai destul timp la dispozitie sa inveti si e pacat sa amani pupic.gif
bubbles
Nu stiu daca am timp sa imi fac lucrarea blink.gif .Ca noi nu mai dam scris ci doar prezentarea lucrarii sorry.gif
aki
CITAT(bubbles @ 17-04-2008, 12:28 PM) *

Un meniu informativ pt azi blum.gif
branza tip exquisa 250g 4,20
iaurt zuzu 250g 1,5
crackers 1,2
100g paine fitness 3,5
100g sunca pui 2,5
pastai 1
fructe 1
:total:14.9p cheer.gif

Tu cu numai atita mincare te saturi? blink.gif
bubbles
Mai am de mancat inca de vreo 4 puncte si ramane sa vad ce mananc grin.gif
anca veselie
CITAT(bubbles @ 17-04-2008, 12:52 PM) *

Nu stiu daca am timp sa imi fac lucrarea blink.gif .Ca noi nu mai dam scris ci doar prezentarea lucrarii sorry.gif

daca te mobilizezi o termini. depinde de tine pupic.gif

gandeste-te cum te-ai descurca daca ai avea un serviciu, cat timp liber ai avea pt invatat si lucrare.
eu am lucrat din anul 2, lucrarea de diploma mi-am facut-o in aproape 2 sapt, ramaneam seara la serviciu dupa program pana la 1, 2 noaptea si scriam la lucrare... tu ai o gramada de timp la dispozitie pe care nu-l folosesti. in loc sa te cantaresti, mai scrii juma de pagina.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.