Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
aki
CITAT(anca veselie @ 17-04-2008, 01:49 PM) *

in loc sa te cantaresti, mai scrii juma de pagina.

lol.gif lol.gif
ramonavlas
Razi tu razi Aki pupic.gif da Anca are f multa dreptate.
Bublles ai suficient timp. Nu o lasa pe februarie ca iti va parea rau. Eu cand am dat a doua licenta, dupa 2 zile aveam si disertatia....deci 2 lucari am facut in timp nu f lung.
nella
Bubule nu vreau s te plictisesc dar ai incredere in tine si in D-zeu si apuca-te de lucrare ca e mult mai bine ca lucururile sa fie facute atunci cand e cazul nu amana ca nu stii ce modificari mai au loc si sa nu iti para rau....timp ai inca si cu vointa iti dam noi..eu mai am inca in borcanel blum.gif
Te rog sa te gandesti bine...si eu munceam si cu toate astea am pregatit o licenta f frumoasaasa ca multe"succesuri[u]" pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
CITAT(aki @ 17-04-2008, 07:08 AM) *

CITAT(danyhoney @ 17-04-2008, 12:27 AM) *

Noi am fost la nasi la o pereche ( cea mai buna prietena a mea care e acum in State ) care acum nu mai sunt impreuna . Am fost nasi la logodna !
Acum cateva luni am aflat ca prietena mea se va marita ( cu altcineva , normal ) DAR ca ar vrea ca noi sa ramanem nasii .

Daca i-ati cununat nu aveti voie sa ramineti nasi la prietena,iar daca nu puteti,bani sa fie w00t.gif

Nu i-am cununat , Aki . Am fost doar nasi la logodna si asta a fost facuta la un preot acasa .
aki
Andreia, pe unde umbli? blum.gif Iti las un pupic.gif
ganesha
Hai Bubule, curaj cheer.gif , e pacat sa amini, ca nu stii ce o sa se iveasca mai tirziu, poate ai sa ai o ocazie minunata de a face ceva, si n-ai sa poti din cauza ca trebuie sa lucrezi la licenta. Stii tu cum e cu "nu lasa pe miine..." sau cu "ce-i in mina nu-i minciuna" pupic.gif
bubbles
Meniu azi:
MD 1 ou si 100g sunca
G o banana
Pranz 2 cartofi fierti, 1 ceapa,50 iaurt diet si 4 crenvusti din piept de pui si 50 g paine fitness
Cina Fructe
Cherie
pupic.gif Bubu, pe unde umbli?
Amazoana
Am trecut sa-ti las o hug.gif si un pupic.gif
crissy
Bubu trage chiulul devil.gif
Sau isi scrie lucrarea wink1.gif

Am revenit grin.gif
Tocmai spunea Tulip la neuroni ca a fost la salina Praid. Am cautat pe harta si am vazut ca e aproape de Gheorghieni. Ai vizitat-o? Poti sa-mi dai detalii?
bubbles
CITAT(Cherie @ 19-04-2008, 01:38 PM) *

pupic.gif Bubu, pe unde umbli?

Cu treaba tease.gif pupic.gif
CITAT(dulcikatty @ 19-04-2008, 01:45 PM) *

Am trecut sa-ti las o hug.gif si un pupic.gif

Mersi pupic.gif pupic.gif hug.gif

CITAT(crissy @ 20-04-2008, 09:07 PM) *

Bubu trage chiulul devil.gif
Sau isi scrie lucrarea wink1.gif

Am revenit grin.gif
Tocmai spunea Tulip la neuroni ca a fost la salina Praid. Am cautat pe harta si am vazut ca e aproape de Gheorghieni. Ai vizitat-o? Poti sa-mi dai detalii?

Nu scriu lucrarea dar am avut treaba o gramada.Am ajuns inapoi in Gh sorry.gif si credeam ca voi muri cand am intrat .. imi venea sa plang cry.gif .
crissy nu am fost la Praid sorry.gif dar mi-au zis ai mei ca e foarte frumos ca ei au fost asta vara wink1.gif
Cherie
De ce iti venea sa plangi? hug.gif
bubbles
De ciuda ca ne-am intors in orasu` asta urat bang.gif .Asa nu as mai fi plecat de acasa sorry.gif
aki
Salut si pe la tine pupic.gif Pai de ce ati hotarit sa traiti aici? unsure.gif
julyalina
hug.gif hai mai bubule ca nu e dr***l asa de negru pupic.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 21-04-2008, 10:35 AM) *

De ciuda ca ne-am intors in orasu` asta urat bang.gif .Asa nu as mai fi plecat de acasa sorry.gif

Dar pana la urma unde e casa ta? La Gh. sau la Piatra? blushing.gif
bubbles
CITAT(aki @ 21-04-2008, 10:54 AM) *

Salut si pe la tine pupic.gif Pai de ce ati hotarit sa traiti aici? unsure.gif

Ca aici s-a angajat babuinul blum.gif

CITAT(julyalina @ 21-04-2008, 01:12 PM) *

hug.gif hai mai bubule ca nu e dr***l asa de negru pupic.gif

Stiu sorry.gif .Tu ce mai faci ? pupic.gif
CITAT(Cherie @ 21-04-2008, 01:13 PM) *

CITAT(bubbles @ 21-04-2008, 10:35 AM) *

Dar pana la urma unde e casa ta? La Gh. sau la Piatra? blushing.gif

Pai am 2 case .. de fapt 3 dar a treia e de fapt numai a lui babu lol.gif .Eu am apartament in Piatra unde sta si bunica mea, el are casa la Chei care e a parintilor lui si avem apartamentul pe numele nostru in Gh lol.gif O harababura totala )).gif .
M-ama pucat de treaba si am inceput cu frigiderul cheer.gif .L-am curatat si acum astept sa se dezghete congelatorul.Apoi nu stiu ce mai fac dar le iau pe rand lol.gif
nella
Bubule hai si la mine sa dezgheti frigiderul ca mie mi-e greu sa ma apuc....vreau sa-l dezget ca a prinz gheata si sa nu am grija asta pt cand vin de la Piatra doh.gif
Miercuri vin acasa....ti-ai gasit forme?Abia astept sa ne vedem pupic.gif pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Nu am gasit .Imi iei tu? pupic.gif Cat stai acasa?
nella
Daca e sa-mi iasa planul maine cam 2 saptamani stau acasa cheer.gif .... si iti cumpar eu pupic.gif

E primarul la Maruta acum cu nevasta si copiii cheer.gif
bubbles
Poze noi cu nepoata si cu telegondola...ca am uitat sa va spui .. da m`am dat cu telegondola si mi-a fost cam bad.gif la inceput da apoi o fo` ghine lol.gif

Poze
ganesha
CITAT(bubbles @ 21-04-2008, 05:14 PM) *

Poze noi cu nepoata si cu telegondola...ca am uitat sa va spui .. da m`am dat cu telegondola si mi-a fost cam bad.gif la inceput da apoi o fo` ghine lol.gif

Poze

Ce faaaain, vreau si eu! Is moarta dupa chestiile cu "pe sus", pe oriunde merg de e ceva de catarat, plimbat, telescaun, telecabina, turn, nebunii nu ratez ocazia lol.gif
nella
ce poze frumoase....abia astept sa vin acasa cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Cherie
Gata, am inteles )).gif
bubbles
Neataaaa yahoo.gif .Azi sunt singura ca babu lucreaza asa ca prestez curatenie grin.gif
G. hai la mine ca te duc eu la inaltime )).gif
Nella abia astept sa ne vedem.Eu luni cred ca vin acasa (a2a zi de Paste) pupic.gif
Cherie ti-am zis eu a e complicate lol.gif
L-am adus pe Fritz acasa ieri doh.gif .Asa dor mi-a fost de el sorry.gif .Si de fapt v-am mai zis ca e o EA blink.gif .Nu stiu ce sa fac de mancare pentru Sambata.Voi cand vopsiti ooale ?Nu va ganditi la prostii naughty.gif .Eu Sambata sunt singura si abia luni vin socrii si aduc ei carnea direct facuta cu condimente etc doar cat sa o bag la cuptor cheer.gif si cred ca fac si o salata de boeuf smile.gif
Cherie
Da, e f. complicat )).gif

Ouale, cred ca sambata, la noi oricum nu se mananca prea multe, le vopsim mai mult sa fie acolo pe masa tease.gif
bubbles
Sa va pun si meniul de ieri care desi e urat tare bad.gif am reuist totusi sa nu mananc nimic dupa ora 19 grin.gif
MD 2 ochiuri cu 3 fel mici de paine si cu 200g sunca
Pr 100g kaizer cu 10 g paine si mustar
Cina fasole boabe cu costite afumate drool.gif si cu 2 fel paine doh.gif bang.gif si apoi nimic smile.gif .
aki
Gospodina mamei hug.gif
bubbles
Nu stiam eu ce e cu poftele astea de ... mancare gatita si nu dulce.Pe vineri tb sa apara rusii si ma dor si ovarele de mor blink.gif
Cherie
Lasa, mai bine mancare decat dulce. SI daca dai si painea la o parte e super ok!
bubbles
Stiu .. macar painea sa o imputinez lol.gif .Azi ii fac babuinusului parjolute cu piure de cartofi drool.gif .Eu am sa mananc doar piure si cu sunca de pui grin.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 22-04-2008, 11:48 AM) *

Stiu .. macar painea sa o imputinez lol.gif .Azi ii fac babuinusului parjolute cu piure de cartofi drool.gif .Eu am sa mananc doar piure si cu sunca de pui grin.gif

Deci tocmai m-ai omorat drool.gif
Dumbo
Bubbles, nu sunt in clar cum e cu alea 10gr paine. lol.gif
Cherie
)).gif )).gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 22-04-2008, 11:51 AM) *

CITAT(bubbles @ 22-04-2008, 11:48 AM) *

Deci tocmai m-ai omorat drool.gif

De ce? grin.gif .

CITAT(Dumbo @ 22-04-2008, 11:52 AM) *

Bubbles, nu sunt in clar cum e cu alea 10gr paine. lol.gif

Adica? lol.gif Atat a fost cam 10 g de paine adica 1/2 felie de paine blum.gif
aki
Of,e amiaza si iarasi de mincare vorbiti? doh.gif
bubbles
Pai n u .. mancare drool.gif pe toate drumurile grin.gif
Cherie
M-ai omorat cu parjoalele & piureul tau!!! nana.gif

De ce nu le faci mai "diet" sa poti manca si tu? Da-o drqului, Doamne iarta-ma, de sunca ca e plina de nenorociri mad.gif
aki
Daca dam tot draqului nu mai stiu ce mai mincam doh.gif
anca veselie
dar post nu tine nimeni? tease.gif
Cherie
CITAT(aki @ 22-04-2008, 12:11 PM) *

Daca dam tot draqului nu mai stiu ce mai mincam doh.gif

Nu mancam mezeluri!!!
bubbles
Cherie si cum sa ;e fac mai diet ca piureul mi-l fac simplu dar parjoalele cat de diet pot fi? blum.gif
Ancule eu nu tin ca am tinut 2 sapt si am mari probleme cu calciul sorry.gif

Ce nervi am .. ieri am sters termoplanul de la bucatarie si azi e deja murdar angry2.gif .Si imediat vine ploaia si se murdareste si cel din camera doh.gif

Nu ma mai duc la babuin cu mancare asa ca am timp sa tot fac mancare si astfel am zis ca bag la facut si un pic de ciorba de perisoare grin.gif cheer.gif
aki
CITAT(bubbles @ 22-04-2008, 01:05 PM) *

Cherie si cum sa ;e fac mai diet ca piureul mi-l fac simplu dar parjoalele cat de diet pot fi? blum.gif
Ancule eu nu tin ca am tinut 2 sapt si am mari probleme cu calciul sorry.gif

Ce nervi am .. ieri am sters termoplanul de la bucatarie si azi e deja murdar angry2.gif .Si imediat vine ploaia si se murdareste si cel din camera doh.gif

Nu ma mai duc la babuin cu mancare asa ca am timp sa tot fac mancare si astfel am zis ca bag la facut si un pic de ciorba de perisoare grin.gif cheer.gif

Dar eu sa ma bati ca nu stiu deseara ce sa mininc devil.gif
bubbles
Am fost la babuin cu parjolute grin.gif .Abia am terminat de mancat ciorba de perisoare cu paine fitness si diseara am mancarica de piept de pui cu legume cheer.gif
bubbles
Sa pun si un meni informativ desi cred ca am exagerat cu punctajul la parjolute si ciorba (desi am pus si smantana si fidea eusa_think.gif )
parjoale 5
ciroba perisoare 7.5
paine fitness 100g 3.5
piept pui fiert 3 (legumele fierte nu le-am mai punctat)
total :19p cheer.gif din 19 grin.gif
crissy
Idee de parjoale dietetice: le coci in cuptor, puse pe o tava acoperita cu hartie de copt. Ies mai tari, dar macar nu au atata ulei ca cele prajite blum.gif
bubbles
Mersi Crissy de idee pupic.gif .Sper ca ai vazut ce am scris de mersul la Praid wink1.gif .Am bagat 30 minute bicicleta.Acum ma duc sa ma scrub-uiesc lol.gif si sa ma cremuiesc iar apoi cred ca ma duc pana la matusa in vizeta )).gif
bubbles
Si sa ma duc la dush in pasi de dans ... va las o melodie care mie imi place la nebunie si imi provoaca si pofta de dans doh.gif Get better
bubbles
Gata dushul si cremuitul cu Supliform cheer.gif .Sunt atat de bine dispusa si nu stiu de ce blink.gif

Apropos .. marti se pare ca plec la Cv la mama si .. Pana atnci ar cam trebui sa imi revin la kg dry.gif ca ma ia si ma alearga blink.gif bang.gif daca ma vede ca m-am ingrasat lol.gif
butterfly
sportul da o senzatie faina )).gif o sa fac si eu dupa ce se trezeste sormea biggrin.gif sper ca la 8 e treaza :-s
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.