Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
dany
Ce sunt parjoalele ?????????????????

Bubule , iar incepi ca te-ai ingrasat ? Ca te ia mama ta la alergat ?????? Tu nu ai oglinda in casa sa te vezi ca esti o slabanoaga ??? cuplu.gif hug.gif

Cat si la ce ajuta SUPLIFORM-UL ??????? Si cat costa ??
nella
Supliformul e o crema anticelulitica..foarte buna..am folosit si eu numai un tub ca pe urma nu am mai apucat sa cumpar ca am uitat sau nu mai aveam bani... doh.gif nu e scump cam 7.5 ron...cam 2 euro grin.gif ..aveam niste vergeturi proaspete f urate pe picioare...erau proaspete doh.gif si am folosit doar 1 tub si nu m-am dat de 3 ori pe zi cum spune pe prpspect ci doar 1 data pe zi..cam 10 zile si vreau sa-ti spun ca abia se mai vad acum vergeturile...lucru care pana acum nu l-am mai obs la alte creme anticelulita sau antivergeturi..ceea ce m-a facut sa ma indragostesc de el...urmeaza sa mai fac vreo doua cure pana la vara ca sa se curete toata pielea si sa fiu bela si rachitoare cand merg la plaja....ca vara asta vreau sa imi expun slabiciunea la soare cheer.gif grin.gif ..c0ontine cafeina,extrat de iedera castan salbatic si ardei iute...pt mai multe detalii poti sa cauti pe google...supliform produs de hofigal...sper ca te-am lamurit pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Si sper sa nu fi facut prea multa reclama...nu primesc nici un ban de la ei lol.gif lol.gif lol.gif cu toate ca nu ar fi rau lol.gif lol.gif lol.gif

Parjoalele sunt chiftelutele..ase se spune la noi in moldova...cand am venit la Bv toata lumea se uita ciudat la mine cand vb de ele,cine stie ce-si imagina lumea lol.gif lol.gif cu greu am reusit sa le spun si eu chiftelute...aceeasi problema o aveam cu borsul ,eu spuneam ca mi-a tirmis mama bors...si mereu eram corectata ca se spune ciorbita....no..acum asa vorbesc pupic.gif pupic.gif pupic.gif
M-am bagat cam mult in seama pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Nella pupic.gif hug.gif si saru-manaaaaaaaaa pentru raspunsuri !!!!!!!!
E clar ca imi voi lua supliform cand vin acasa DAR intrebarea e : catr de des trebuie folosit ??????? Eu nu am multe vergeturi ( cateva pe picioare ) ...Il cumpar sa il folosesc mereu sau il cumpar pentru perioade de timp ????? Sa zic ..... 3 luni . Pentru cat timp e un tub ???

Parjoale = chiftelutze ??????? Am dat pe spate , pe bune !!!!! Credeam ca e ceve deosebit )).gif
May
Am si eu vreo 4-5 tuburi de supliform de anul trecut dar inca nu am inceput sa le folosesc... poate ar fi cazul dry.gif

P.S.:Scuze ca ma bag ca musca in lapte )).gif
nella
Ti-am spus eu ca o sa ai impresia ca e nu stiu ce grozavie lol.gif lol.gif lol.gif
In prospect spune ca se foloseste pt celulita,vergeturi,depuneri adipoase nedorite,dureri reumarice musculare si arficulare,fragilitate vasculara,tulburari ale ciurculatieiperiferice ,pt piele predispusa imbatranirii premature si protejarea ei impotriva factorilor nocivi.Se aplica in strat subtire de 1-3 ori pe zi pe zonele afectate prin masaj bland,timp de 10-15 min,se protejeaza cu caldura timt de 15-20 minzona masata.Se utilizeaza in cure de de 10 -12 zile75 ml un tub...
Tot ce am scris acum e de pe prospect pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 23-04-2008, 12:20 AM) *

Am si eu vreo 4-5 tuburi de supliform de anul trecut dar inca nu am inceput sa le folosesc... poate ar fi cazul dry.gif

P.S.:Scuze ca ma bag ca musca in lapte )).gif

Cum si nu le folosesti???Urat din partea ta ca nu te-ai infipt in ele...f bine ca ai aparut chiar imi era dor de tine si de taliuta ta de viespe pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
MAY pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Gata , m-am hotarat , Nella , imi vopi lua cateva tuburi cand vin acasa si daca sunt multumita le voi pune pe lista lui maica-mea de " pachet de treimis in Germania " )).gif
nella
Asa sa faci merita sincer...u e nici f scump si are efect...fara sa aiba reclama la tv ca altele care costa de te indoaie si nici un rezultat doh.gif
May
blushing.gif Hai mai! blushing.gif

Nu le-am folosit pt ca mai avem (si inca am) enjpe mii de creme cu care ma tot dadeam cand imi aminteam si le stricam degeaba. Am zis sa nu ma mai dau deloc daca tot nu respect programul si sa astept pana imi vine un chef d-ala cu adevarat. Am de la Dove, Vichy, Cellulight-ul de la Elmiplant si crema si ulei... numai chef nu am )).gif

Dany tu intrebai cat te tine un tub.... e super relativa treaba pt ca depinde cat ai copanele de mari si cat te lasa inima sa pui )).gif. Presupun ca o saptamana m-ar tine pe mine un tub... maxim... ( are 75 ml)
nella
Eu dadeam pe burta,coapse, solduri,sani si brate si m-a tinut 10 zile...dadeam doar 1 data pe zi..seara dupa dus naughty.gif
May
Inseamna ca eu sunt cam sloboda la mana, cred ca pun multa crema ca eu nu dadeam decat pe solduri, fund si pulpele superioare. Ziceai ca e buna si pt varice? Sper sa imi vina odata cheful si sa trec la treaba ca am mare nevoie w00t.gif
nella
Eu dadeam mai cu mila si intindeam mult....
Da e bine sa folosesti ca au spectru larg de actiune pupic.gif
lucy
Bubu, pupicute pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
pupic.gif pupic.gif
aki
Am dat comanda de SUPLIFORM din Rominia sa-mi aduca si mie blum.gif
butterfly
e ft bun supliformul biggrin.gif
aki
CITAT(butterfly @ 23-04-2008, 10:57 AM) *

e ft bun supliformul biggrin.gif

pupic.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Mama ce de lumeeeeeee grin.gif .

Dany eu si cu vorbele mele de acasa lol.gif cu parjoale,bors si cu "oleaca de apa" Ce pateam si la craiova ca ceream oleaca de apa si prietenii casa faca misto imi aduceau cat pt o inghititura pe fundul canii ca doar cerusem numai oleaca lol.gif .Supliformul, produs de hofigal, mie mi s pare una din cele mai bune .Adica mi se vede celulita mai pronuntat cand retin apa dar daca dau cu supliform nu se cunoaste deloc blink.gif .Eu am un ub de 2 saptamani si ma dau cam o data la doua zile si am uitat sa imi mai iau ca in gh nu gasesti dry.gif .Eu am dat 66000 lei vechi blum.gif
May ai aparut? pupic.gif
Nella mersi ca ai tinut locul hug.gif
Aki pupic.gif pupic.gif
Lucy ce mai faci?
Fluturel cum merge cura?

Chiar daca cantarul arata 61 kg eu parca tot ca la 59 arat doar el maminte lol.gif lol.gif .Cat despre Supliform incearca-l cu toata increderea...eu am fost fraiera si am dat milioane si pe alte produse care nu sunt bune deloc dry.gif
aki
Pe simbata il incerc si eu blum.gif
bubbles
Sper sa iti placa pupic.gif
Azi postim iar babuinului ii fac cartofi prajiti si mie fierti grin.gif iar pe seara salata de vinete grin.gif
aki
CITAT(bubbles @ 23-04-2008, 12:42 PM) *

Sper sa iti placa pupic.gif
Azi postim iar babuinului ii fac cartofi prajiti si mie fierti grin.gif iar pe seara salata de vinete grin.gif

Si noi blum.gif
butterfly
bubbles ..cura merge de la ft bn ( in ceea ce priveste mancat sanatos si sport) la ft rau ( nu am pofta de mancare mai deloc :-s )
bubbles
Fluturel cand am vazut tickeru` tau m-am minunat w00t.gif .Habar nu am avut ca ai dat asa multe kg jos pupic.gif .Ce zic colegii tai de scoala?Eu in a12a slabisem pana pe la 57 kg si toate fetele erau invidioase lol.gif lol.gif
Aki ce mancati de post?
aki
CITAT(bubbles @ 23-04-2008, 12:49 PM) *

Aki ce mancati de post?

Soia yahoo.gif

CITAT(aki @ 23-04-2008, 12:50 PM) *

CITAT(bubbles @ 23-04-2008, 12:49 PM) *

Aki ce mancati de post?

Soia yahoo.gif

Ea e la putere lol.gif
butterfly
pai ce sa zica...ca am slabit:)) oricum sunt date primele 5 intr-o alta perioada...apoi alte 5 in iarna..si acum inca 6 de cand cu postul (ma rog..de mai inainte de post putin:)) )
aki
CITAT(aki @ 23-04-2008, 12:50 PM) *

Soia yahoo.gif

Ea e la putere lol.gif

Ce prostii fac doh.gif
bubbles
Aki mie nu imi place deloc soia bad.gif doh.gif

Fluturel oricum e o mare realizare floare.gif .Stiu si eu cum e sa fii plinuta intr-o clasa unde majoritatea sunt slabaturi si usor usor sa devii si tu una din ele grin.gif
aki
CITAT(bubbles @ 23-04-2008, 12:55 PM) *

Aki mie nu imi place deloc soia bad.gif doh.gif

Pai, salam,pate,pirjoale(soia).Apoi fac bors,cartofi scazuti(pe care eu nu-i mininc) naughty.gif si salate w00t.gif
anca veselie
pupic.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 23-04-2008, 11:49 AM) *

Fluturel cand am vazut tickeru` tau m-am minunat w00t.gif .Habar nu am avut ca ai dat asa multe kg jos pupic.gif .Ce zic colegii tai de scoala?Eu in a12a slabisem pana pe la 57 kg si toate fetele erau invidioase lol.gif lol.gif
Aki ce mancati de post?

Exact atitea kg aveam si eu intr-a 12a )).gif pupic.gif Bubu!
butterfly
poate ajung si eu sa am tot atatea kg in a12a )).gif
Cherie
pupic.gif
bubbles
CITAT(aki @ 23-04-2008, 01:32 PM) *

Pai, salam,pate,pirjoale(soia).Apoi fac bors,cartofi scazuti(pe care eu nu-i mininc) naughty.gif si salate w00t.gif

Salam, pate bad.gif Nu imi plac la gust .Daca e sa mananc ,mananc cu greata batista.gif

CITAT(anca veselie @ 23-04-2008, 01:43 PM) *

pupic.gif

pupic.gif
CITAT(ganesha @ 23-04-2008, 03:49 PM) *

Exact atitea kg aveam si eu intr-a 12a )).gif pupic.gif Bubu!

G. eu aveam vreo 70 la inceputul clasei a 12 a grin.gif .De aia a fost mare transformarea lol.gif
CITAT(butterfly @ 23-04-2008, 04:25 PM) *

poate ajung si eu sa am tot atatea kg in a12a )).gif

Pai bafta cheer.gif si tinem pumnii pupic.gif

Neata yahoo.gif .Sunt la Piatra grin.gif .Nu am spus nimic la nimeni si am venit sa ii fac o surpriza bunicii )).gif si cumparaturi ca in orasul ala uitat de viata nu prea gasesti mancare buna sorry.gif

Am uitat sa va spun ca ma simt pufoasa ca o minge blink.gif si ma dor toate cele pe inauntru` ca de .. tb sa vina rusii doh.gif
bubbles
Uhhh pana la urma ma duc la Pey cheer.gif si stau si de Inviere ca babuinul e la servici si nu am pe nimeni prin zona ca si nasii sunt plecati sorry.gif .Si m-a incadrat soacra si la .. pus cartofi lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Paste fericit pupic.gif pupic.gif
otilici
Nu mai intri pe aici zilele astea?Paste fericit si tie floare.gif
pupic.gif
ganesha
Io aveam vreo 64, ca ma tinusem de prostii in vara dinainte lol.gif

Te-a prins la pus cartofi? grin.gif

paste fericit! pupic.gif
butterfly
Paste fericit!!! pupic.gif
Cherie
Paste fericit Bubule! pupic.gif
nella
Bubule Paste Fericit dar sper sa ne vedem ieri am stat si am lenevit in pat...de aia nu m+ai gasit am inghetat pe drum de frig ca am venit cu o troasca de autobuz ca si acum simt frigul in oase..am sa+ti las nr meu de tel intr-un offline pe mess ca sa dai un sms sa ne vedem cand vii in Piatra ok???? pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif dulce de tot hug.gif hug.gif hug.gif
aki
Bubu,ce faci?Am facut-o azi dimineata doh.gif .
Planuisem sa tin post negru azi,sa nu mininc nimic si am facut mai bine am baut cafea cu lapte sad.gif
Amazoana
Am trecut sa-ti las un pupic pupic.gif si sa-ti urez "Paste fericit"!
Andreea-Rodica
Sarbatori Fericite, lumina in suflet si in casa! hug.gif
aki
PASTE FERICIT cheer.gif
Imagine
crissy
Paste fericit!
Cherie
Imagine
lucy
PUP pupic.gif pupic.gif PASTE FERICIT give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
dany
HRISTOS A INVIAT !!
nella
Hristos a inviat pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif dulci
bubbles
Multumesc de urari detelor pupic.gif .Scuze ca intarziat cu raaspunsul sorry.gif .sunt la Craiova si sper sa reusesc sa intru mai des pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Am ramas singura acasa ca ai mei sunt dusi cu bunica la control .Stam pana Duminica aici grin.gif .Maine mergem in parc ca e zi de mici la partidul unde actioneaza taicameu lol.gif ,vineri prin real la aruncat ochii si sambata de odihnim pentru drum lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.