Incep prin un mare: OUCH ! Am fost sa-mi ia sange, eu sunt un caz nefericit pentru ca nu-mi sunt vizibile venele si ma tot inteapa pana-mi pierd rabdarea. Acum sunt atat de umflata si vanata la mana dreapta de parca-s drogata drogatelor. Noroc ca am maneca lunga
Ieri am fost si la oftalmolog, control de rutina. Nu port ochelarii nici in ruptul capului (am valori neglijabile), asa ca m-am dus sa-mi faca consult pt lentile. A spus ca nu e cazul, nici nu trebuie sa port ochelarii tot timpul, decat cand simt ca-mi sunt obositi ochii. Mi-a dat niste picaturi de intretinere care se pot folosi toata viata, sa-mi pun in ochi de trei ori pe zi. Aia o crede el! Am avut ceva tentative aseara, dar dupa ce am golit jumate' de tub fiindca ba inchideam ochiul, ba nu-l nimeream, m-am lasat pagubasa.
Dumbi, pe unde umbli? Ca tot mai rar iti vad ochii. Da, acum m-am invatat minte cu imbracatul. Noi nu avem nici o tinuta impusa la servici dar cand trebuie sa merg la conferinte sau sa ma intalnesc cu clientii se subintelege ca ma imbrac elegant (desi sefa are o singura tinuta: sport casual, pt orice ocazie... e groaznica!). Acum cum suntem in mari tensiuni cred ca o sa tot avem chestii neprevazute, asa ca m-am imbracat elegant astazi. Parul in schimb nu-mi place deloc cum imi sta. Tot timpul mi se intampla asa, cand e sa stea bine si ma si chinui de numa' sa-l aranjez, face pe rebelul
Ella, poti sa razi tu dar chifteaua aia era gigant. Avea vreo 75 de grame sau asa, era si grea si mare. 19 gr de grasime. Si pe mine ma aburesc sefii, asa ca aburesc si eu pe cine apuc
).gif)
Adevarul e ca nu avem mai multe informatii dar nimeni nu ne crede, asa ca le spunem ce vor sa auda.
Dany, astazi mi-am adus chiftelute WW cu sos de rosii, e prima data cand o sa mananc asa ceva de la ei, o sa-ti spun daca mi-au placut sau nu. Si mancarea de astazi si cea de ieri sunt proaspete. Din cele inghetate am probat foarte multe din produsele lor: unele sunt bune, altele sunt ok... nu m-a dat nimic pe spate, ca doar e mancare light
).gif)
Daca as avea timp sa merg la cumparaturi si sa-mi gatesc pentru a doua zi, as prefera varianta asta. Tu ce mai gatesti?
CITAT(bubbles @ 24-01-2008, 10:47 AM)

Neata

.Eu ma gandeam sa fac un fel de sala/salon de infrumusetare unde sa informez lumea de WW si apoi daca da roade poate si un fel de fast food cu mancare WW cu punctele direct calculate
).gif)
Si eu ma mir ca nu exista deja restaurante din astea. Ma gandesc ca nu dau voie cei de la WW, altfel nu-mi imaginez de ce nu e plin de ele.
De fapt, la mine la universitate, fix cand eram eu in ultimul semestru au introdus si mancare WW si spuneau si nr de puncte. Am mancat de cateva ori, a fost foarte buna desi ma-ndoiesc ca stateau bucatarii sa numere exact lingurile de ulei la atatea portii.
Bubule, eu am impresia ca tu esti mare gospodina, asa-i?