Eu am inteles-o. Si asa-i, cum il inveti asa il ai, de aia e foarte foarte important sa fii mereu pe pozitii, oricit de obosita ai fi. ADica daca nu-i da voie cu lucrul x, sub nici o forma nu-i dai voie cu lucrul x, nici "macar de data asta". Ei pricep repede, da' incearca sa te fenteze de numa'
Cind e mic se poate tine in ore = nr de luni + 1. E cam greu la inceput, am cam avut de alergat de colo-colo, pentru ca amindoi aveam job de 8 ore, plus o ora dus o ora intors (la mine) drumul, la el mai putin, plus copilu' de dus la scoala, luat, karate, aia, aialalta. Da' nu mai stiu exact exact cum am facut, ne-am descurcat. Am alergat de colo-colo, al meu de ex in loc de pauza de lunch minca in masina si tragea o fuga sa-l scoata... ma rog, alambicaturi.
In rest... praise the good, ignore the bad, dupa asta ne-am condus. S-a mai scapat in casa cind era foarte foarte mic, dar pot numara pe degetele de la mina de cite ori.
A! tre' sa mai adaug - ca am vazut ca ai intrebat CIT DUREAZA - vreo 2 luni a durat nebunia nebuna. Noi l-am luat in august, deja prin noiembrie nu ne mai durea capul de nimic. Da' absolut de nimic. Statea cuminte pina veneam, nu facea, etc.