Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Hop tzop...ca sa nu fac poc!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4
stardust
Sa stii ca nu am uitat de reteta. Mi-e ciuda ca am uitat sa scriu ca n-am uitat de ea doh.gif

Acum nu am acces la carti, avem patul vechi demontat in sufragerie si e sprijinit pe chestia unde am cartile. Cum se elibereaza, promit ca direct la carti ma duc. give_rose.gif

Aici vorbesc franceza. La servici si acasa vorbesc engleza. Incerc sa invat si flamanda dar mi se limba plimba-n gura doh.gif Germana am facut la scoala cativa ani dar am impresia ca am uitat tot. Cand merg in Germania si incerc sa vorbesc, toate cuvintele imi vin in franceza sad.gif
danyhoney
Ok , am inteles cu limba .

Stai linistita cu reteta .....Iti mai amintesc eu din cand in cand )).gif Adevarul e ca m-ai facut tare curioasa ...mai ales ca ai spus ca e buna . Si ... de cand cu WW eu ma cam feresc de feta . Doar daca imi iau feta light ...dar nici asta nu e in fiecare magazin ....

Cand ai tu timp .....

Am vrut sa te mai intreb ceva ( am citit povestea ta cu patul cel nou ) ....De ce nu ati montat voi singuri ramele patului ??? Noi am montat totul singuri , la orice mobila noua am cumparat .
May
Probabil ca montatul patului era inclus in pret, sau venea gratis din partea magazinului rolleyes.gif

Si eu astept reteta drool.gif
ganesha
CITAT(stardust @ 25-01-2008, 11:57 PM) *

Declar si a patra zi de dieta incheiata cu bine. (Nu-mi vine sa cred blushing.gif )

In seara asta am mancat salata cu germeni de praz. Sweet G, eu mananc germeni pentru ca ai spus tu ca-s buni si sanatosi, copil cuminte cum sunt, te copiez si eu cat pot! Dar daca tot i-am mancat, imi spui te rog la ce ajuta? )).gif

De ajutat n-ajuta, da's sanatosi. Au o gramada de grasimi bune, fibre, proteine (30% din ei insisi e proteina), fier, o gramada de vitamina E si B-uri, crom, magnan...

floare.gif
stardust
Multumesc, sweet G!

Dany, livrarea si montarea patului a fost inclusa in pret. Cred ca nu ar fi cine stie ce sa-l "reparam" noi acum dar in general cand ne bagam mainile se cam duce si garantia.

Mi-am cumparat serialul The Office, ma pun acum sa ma uit. V-am pupat!
danyhoney
CITAT(stardust @ 25-01-2008, 11:28 PM) *

Dany, livrarea si montarea patului a fost inclusa in pret. Cred ca nu ar fi cine stie ce sa-l "reparam" noi acum dar in general cand ne bagam mainile se cam duce si garantia.

Ok , am inteles ! Noi luam mereu mobila fara montare ca ne descurcam singuri .....si mai economisim ceva banutzi smile.gif

Vizionare placuta !!!
midnight_talker
Care-i treaba cu germenii?Germeni de grau?
Ella79
Hei, soro, pe unde esti?? Ca nu dadusi azi pe aici... blink.gif
stardust
Azi dimineata am fost curioasa si m-am urcat pe cantar, desi ziua oficiala e marti. Mi-a zambit frumos grin.gif

Midnight, eu mi-am cumparat germeni pentru ca am tot auzit-o pe ganesa vorbind de ei. I-am cumparat fara sa stiu ce stiu sa faca pentru ca stiu eu ca ce mananca ea e bun. Dupa ce i-am mancat am intrebat-o sa vad ce-mi spune despre ei, daca tot i-am mancat smile.gif

Ma duc sa mananc repede ceva, ca in 15 minute plecam la spectacol la Riverdance.

Va pup pe toate si pe mai tarziu.
Dumbo
Distractie placuta !
sa ne povestesti cum a fost.
stardust
A fost superb, de vis, n-am cuvinte!

Dupa spectacol am fost la cursul nostru de dans. Inca n-am mancat decat de dimineata, asa ca trebuie sa-mi pregatesc ceva repede, ca vad stelute verzi rolleyes.gif
Ella79
Ai reparat lustra? )).gif
stardust
CITAT(Ella79 @ 28-01-2008, 10:29 AM) *

Ai reparat lustra? )).gif

Da de unde, a dat al meu parte din ea jos, acu' atarna intr-o parte cu matze cu tot. Sunt curioasa cat o sa stam cu ea asa, ca daca ar fi dupa el probabil ca asa ar ramane. sorry.gif Explicatia lui e ca dupa ce trece ceva timp, el nu mai observa unele lucruri. doh.gif

Adevarul e ca lustra a cazut din cauza materialului din tavan. Asa ca acum nu stiu daca mai indraznim sa punem ceva noi. Trebuie sa ii sune pe cei care au construit casa dar sa vedem cand o s-o faca rolleyes.gif

Sunt in prima zi de bucurii si nu mai stiu in ce pozitie sa stau de dureri sorry.gif
ganesha
CITAT(stardust @ 27-01-2008, 01:44 PM) *

Midnight, eu mi-am cumparat germeni pentru ca am tot auzit-o pe ganesa vorbind de ei. I-am cumparat fara sa stiu ce stiu sa faca pentru ca stiu eu ca ce mananca ea e bun. Dupa ce i-am mancat am intrebat-o sa vad ce-mi spune despre ei, daca tot i-am mancat smile.gif

Sa ma fi vazut in weekend. Ce bun era... la gust naughty.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT
Sunt in prima zi de bucurii si nu mai stiu in ce pozitie sa stau de dureri

Ia vitamina A si vitamina E. Daca te doare mereu cind iti vine, investeste intr-un aparat de facut sucuri de legume/fructe, si cu vreo 2-3 zile inainte incepe sa bei suc de morcovi. Crede-ma pe cuvint, nici n-ai sa simti cind ti-a venit si cind ti-a trecut. pupic.gif
stardust
Sweet G, ia spune-mi mie la ureche ce ai mancat bun naughty.gif Chiar vreau sa aud (pentru satisfactia mea diabolica devil.gif ) cum ai calcat tu stramb grin.gif

Aparat de facut suc mi-am luat acum cateva luni, cred ca tot dupa ce am citit in jurnalul tau cat esti de constiincioasa cu facutul de suc. Imi si imaginam cum ma trezesc dimineata, pregatesc sucul, bem pe stomacul gol. Am facut suc fix o saptamana, acum este pus bine in dulap grin.gif Nu cred ca e capabil sa stoarca si morcovi dar trebuie sa investighez.

Urat din partea mea dar in seara asta merg la medic (aici nu exista medic de familie, mergi la cine vrei/apuci) sa-l mint ca sa-mi dea cateva zile de concediu. Situatia la mine la servici e atat de urata incat ma deprima atmosfera aia in care nu fac nimic. Cum de trei luni tot nu fac nimic, mi-a ajuns. Am sunat-o pe mama sa-mi zica niste simptome si sper sa-mi iasa minciuna blushing.gif

Ma tampesc notificarile primite pe mail cand apare un raspuns nou. Am incercat tot, am bifat sa primesc raspuns si am selectat "Fara notificari" , apoi am si debifat, tot aia e sad.gif
May
Vai, il minti pe nenea doctoru``? devil.gif
ganesha
CITAT(stardust @ 28-01-2008, 06:20 PM) *

Sweet G, ia spune-mi mie la ureche ce ai mancat bun naughty.gif Chiar vreau sa aud (pentru satisfactia mea diabolica devil.gif ) cum ai calcat tu stramb grin.gif

Pai am fo' la restaurantul indian. Asta zice tot naughty.gif pentru ca eu de acolo ies de-a dura - naan-ul este slabiciunea mea principala, iar acolo il face pe loc, si e cald, pufos, musteste de ghee (unt indian din ala clarified). In rest m-am abatut si pe la dulce (si la alimentara, nu numa' la restaurant... mama mama, tot asa, in cantitate nelimitata. A, cred ca am uitat sa zic: restaurantul asta, la prinz, functioneaza stil bufet, adica... all you can eat grin.gif

CITAT(stardust @ 28-01-2008, 06:20 PM) *

Ma tampesc notificarile primite pe mail cand apare un raspuns nou. Am incercat tot, am bifat sa primesc raspuns si am selectat "Fara notificari" , apoi am si debifat, tot aia e sad.gif

Auzi, auzi, sa-ti zic ce-am facut eu de-am scapat sa le vad la ochi Am facut un folder separat unde-mi intra numai mesajele de la oneden. Cel putin nu le mai vad in inbox. Cind se aduna vreo mie doo - deci destul de des lol.gif - dau delete si gata. Nici nu intru in folderul ala.
danyhoney
CITAT(stardust @ 28-01-2008, 05:20 PM) *

Aparat de facut suc mi-am luat acum cateva luni, cred ca tot dupa ce am citit in jurnalul tau cat esti de constiincioasa cu facutul de suc. Imi si imaginam cum ma trezesc dimineata, pregatesc sucul, bem pe stomacul gol. Am facut suc fix o saptamana, acum este pus bine in dulap grin.gif Nu cred ca e capabil sa stoarca si morcovi dar trebuie sa investighez.

)).gif )).gif Parca ai descris ce am gandit si facut eu )).gif

CITAT(stardust @ 28-01-2008, 05:20 PM) *

Urat din partea mea dar in seara asta merg la medic (aici nu exista medic de familie, mergi la cine vrei/apuci) sa-l mint ca sa-mi dea cateva zile de concediu. Situatia la mine la servici e atat de urata incat ma deprima atmosfera aia in care nu fac nimic. Cum de trei luni tot nu fac nimic, mi-a ajuns. Am sunat-o pe mama sa-mi zica niste simptome si sper sa-mi iasa minciuna blushing.gif

" sanatate " multa ( adica multe zile de la nenea dr ) wink1.gif
stardust
Multumesc, Miha, nu stiu cum faci dar tot timpul esti prin zona sa ma salvezi cand am probleme. Un fel de superwoman a lumii moderne, fara efecte speciale. Eram abonata la multe din jurnale (banuiesc ca la toate jurnalele la care am postat vreodata) dar m-am dezabonat mai de mult de cateva ori dar vad ca lista se tot reinnoieste dupa ce postez in alte jurnale.

Culmea, fix la jurnalul meu nu ma anunta cand aveam raspunsuri noi )).gif

May si Dany, sper sa-mi iasa cu doctorul. Azi nu m-am dus la servici dar am lucrat de acasa. Cu ocazia asta am vazut si eu emisiunea lui Teo tease.gif
michelle
CITAT(stardust @ 28-01-2008, 06:53 PM) *

Multumesc, Miha, nu stiu cum faci dar tot timpul esti prin zona sa ma salvezi cand am probleme. Un fel de superwoman a lumii moderne, fara efecte speciale. Eram abonata la multe din jurnale (banuiesc ca la toate jurnalele la care am postat vreodata) dar m-am dezabonat mai de mult de cateva ori dar vad ca lista se tot reinnoieste dupa ce postez in alte jurnale.

superwoman lol.gif lol.gif
Tre sa debifezi cand postezi un mesaj "Activeaza notificarea prin email la raspunsuri?"
danyhoney
CITAT(stardust @ 28-01-2008, 05:53 PM) *

May si Dany, sper sa-mi iasa cu doctorul. Azi nu m-am dus la servici dar am lucrat de acasa. Cu ocazia asta am vazut si eu emisiunea lui Teo tease.gif

doh.gif doh.gif Acum mi-am amintit ca vroiam sa ma uit si eu la ea ...
stardust
N-am mai fost astazi la doctor, ma duc maine dimineata.

Dany, eu nu sunt mare fana Teo. Am prins-o din intamplare si ma gandeam ca poate s-a schimbat cu ceva formatul emisiunii, asa ca m-am uitat. Dar vad ca tot la fel a ramas.
daconst
Eu nu prea apuc sa vad Teo cu ora asta noua,dar cica se da reluare dimineata la 8 parca. cheer.gif

Desi dupa 1 februarie o sa ma uit la Razvan si Dani pe Antena1.Imi place tare mult de ei,sunt niste nebuni! yahoo.gif
emu
CITAT(stardust @ 25-01-2008, 04:07 AM) *
Sa nu ma injurati daca dati banii pe mancare gata facuta WW s-apoi nu va place )).gif E buna pentru ceea ce e... adica mancare light. Mie nu mi se pare chiar atat de scumpa, daca e sa-mi cumpar toate ingredientele si sa mai stau la cratita, eu tot acolo ajung. Eu socotesc totul in opportunity cost. Tre' sa dau de Emu sa-mi spuna cum sa traduc asta in romaneste.

Asta se traduce ca si cost de oportunitate... sa inteleg ca iesi mai in castig daca o cumperi dpdv al timpului economisit sau ca iese mancarea buna la sigur lol.gif floare.gif

l.e. e si un "?" pe acolo... Imagine
Ella79
Neata!
Ti-ai luat concediu medical?
stardust
Heeeeeeeeey, Emu !! Ce ma bucur sa te vad pe la mine. Nu stiu cu ce sa te servesc, nu ma prea pricep la gravidute, sunt un fel de bibelou pentru mine )).gif Multumesc pt traducere, de multe ori cand le traduc dupa ureche iese ceva total nepotrivit pupic.gif

Nu, nu, ies mai castigata din punct de vedere al timpului economisit, altfel: merg la magazin, gatesc, pun la pachet, greeeeeeeeeu blushing.gif

Am fost la doctor cu minciunica mea de boala. Am avut noroc, cica e un virus in tot oraselul si toti au aceeasi problema ca si mine. M-am scos )).gif Mi-a dat liber pt ieri, azi si maine.

M-am cantarit dar desi s-a miscat in jos cantarul, sunt cu rusii-n vizita asa ca nu stiu daca sa modific tickerul sau nu. Mie mi-e tot timpul frica sa-mi schimb tickerul, ca ma gandesc "daca ma ingras iar apoi"? blushing.gif
danyhoney
CITAT(stardust @ 29-01-2008, 10:38 AM) *

Am fost la doctor cu minciunica mea de boala. Am avut noroc, cica e un virus in tot oraselul si toti au aceeasi problema ca si mine. M-am scos )).gif Mi-a dat liber pt ieri, azi si maine.

A stiut mama ta ce sa te invete sa spui lol.gif Odihna placuta zilele astea !

Ai schimbat si ticker ... bravoooo !!!
bubbles
Zile placute de concediu pleasantry.gif blum.gif felicitari pt greutate hug.gif
stardust
Am terminat si ziua de astazi cuminte si m-am incadrat in puncte. Din principiul fiecare punct conteaza, dupa ce mi-am pregatit frumos bolul cu cereale si lapte, bineinteles ca am reusit sa vars putin pe jos. Asa ca dupa ce am terminat de mancat, am strans frumos cerealele de pe covor si le-am cantarit. Aveau 4 grame, nu-s de aruncat punctele pe geam grin.gif (si apoi le-am aruncat la gunoi, in caz ca aveti imaginatii prea bogate... nu, nu le-am mancat )).gif )
daconst
CITAT(stardust @ 30-01-2008, 12:57 AM) *

Am terminat si ziua de astazi cuminte si m-am incadrat in puncte. Din principiul fiecare punct conteaza, dupa ce mi-am pregatit frumos bolul cu cereale si lapte, bineinteles ca am reusit sa vars putin pe jos. Asa ca dupa ce am terminat de mancat, am strans frumos cerealele de pe covor si le-am cantarit. Aveau 4 grame, nu-s de aruncat punctele pe geam grin.gif (si apoi le-am aruncat la gunoi, in caz ca aveti imaginatii prea bogate... nu, nu le-am mancat )).gif )

lol.gif lol.gif lol.gif
Asta nu mi-ar fi trecut prin cap.

Ce ticker frumos ai! cheer.gif
Cum sa nu modifici daca ai rusii?Eu sunt la fel ca tine si am modificat.
Nu te mai ingrasi,daca esti cuminte si stai in puncte...iti spune Je! pupic.gif
stardust
Uff, Dana acum mi s-au cam innecat corabiile sad.gif Am fost la ginecolog saptamana trecuta si mi-a prescris anticonceptionale noi.

Eu de vreo 6 luni nu mai luam anticonceptionale fiindca nu am mai avut reteta si n-am avut timp sa ajung la el (aici se pot cumpara doar pe baza de reteta, doctorul iti scrie reteta pentru un an intreg). I-am spus ca in ultima vreme imi tot ies cosuri din alea dureroase pe corp si aveam si cateva pe spate. A zis ca asta nu e o problema, ca-mi schimba anticonceptionalele (desi eu nu luam la momentul respectiv) si-mi da ceva cu hormoni feminini.

Acum am citit prospectul si cred ca sunt echivalentul Dianelor 35, ale mele se numesc Merck Elisa 35. Scrie ca trebuie luate mai degraba ca tratament si nu pentru o perioada foarte lunga. Cica e foarte probabil sa ma ingras. Mai asta-mi lipseste la kilogramele pe care deja le posed sad.gif
Dumbo
Stai linistita, eu am luat Diane vre-o 4 ani si nu m-am ingrasat deloc.
give_rose.gif
ganesha
Tin pumnii sa-ti iasa bine cu anticonceptionalele. Eu nu mai iau nici platita... Am luat incepind cu a 2a saptamina dupa sarcina si nu cred ca era momentu' da na... sfatu' medicului. Dupa vreo 5 ani le-am dat cit colo.

Tare tare faza cu cerealele... lol.gif

give_rose.gif
daconst
Sorana,stai linistita ca la toate pilulele scrie ca te poti ingrasa de la ele,dar asta nu e obligatoriu.
Totul e sa ti se potriveasca.Eu am luat ani de zile Microgynon si cand am mancat ca disperata m-am ingrasat,dar si cand mi-am pus ambitia am slabit.
Dr mea spunea ca nu pilula ingrasa ci mancarea. )).gif

Eu zic sa le testezi si sa vezi cum te simti de la ele,ca daca chiar iti dau pofta de mancare,le poti schimba iar. wink1.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Eu am luat Yasmin si nu am pus nici un kil pe mine ba chiar scria pe prospect ca poti slabi si tin minte ca am dat jos 2-3 kg repede )).gif .Acum nu mai iau din cauza ca am niste varice si mi s-au umflat de la anticon si e periculos sorry.gif
Ella79
Eu nu cred ca te ingrasi efectiv de la pilule. Cel mult iti dau pofta de mancare.
ironmissy
felicitari pentru ticker!!! cheer.gif
Ella79
Ce faci in concediu? Mai sunt reduceri? Cate grade sunt? Ce sa-ti aduc pe 14?
stardust
CITAT(Ella79 @ 30-01-2008, 12:09 PM) *

Ce faci in concediu? Mai sunt reduceri? Cate grade sunt? Ce sa-ti aduc pe 14?

Neataaaaaaaaaaaaaaa

N-am facut nimic in concediu, tot prin peajma PC-ului sunt ca parca ma simt vinovata ca am mintit blushing.gif asa ca lucrez, dar de acasa.

Reduceri sunt pana pe 31, initial imi planuisem sa merg prin magazine dar nu prea am chef. Sunt in pijamaua mov cu Mickey Mouse si tare-mi place. Azi am dormit pana la 11 blushing.gif

Nu stiu cate grade sunt ca n-am iesit afara dar ploua marunt.

Am inceput de doua zile sa iau anticonceptionalele noi, acum stau cu emotii pana martea viitoare cand am zi de cantar. Stiu ca si Miha parca se ingrasase de la anticonceptionale tratament. Astea sunt mai mult tratament, cu un continut mult mai ridicat de hormoni, de aia mi-e frica.
Ella79
Vaaaaaaaaaai si eu saptamana trecuta pe vremea asta tot asa, ma trezeam la 10 - 11 si stateam in pijama cat aveam eu chef. Si ce bine era!!!
Acum.... gata cu gluma.... ma trezesc la 6 si o apuc de nebuna pe strazi, disper dupa un loc de parcare si tanjesc sa dooooorm.
michelle
CITAT(stardust @ 30-01-2008, 01:19 PM) *

Stiu ca si Miha parca se ingrasase de la anticonceptionale tratament. Astea sunt mai mult tratament, cu un continut mult mai ridicat de hormoni, de aia mi-e frica.

Da, dar poate chiar am mancat mai mult ca de obicei. Tin minte ca atunci nu stiam cat valoreaza o punga de chipsuri de exemplu..
Oricum, bine ca esti constienta de o posibila situatie si nu lasi sa se intample. Daca numeri in continuare si nu sari calul sigur nu vor fi probleme
May
CITAT(Ella79 @ 30-01-2008, 08:51 AM) *

Eu nu cred ca te ingrasi efectiv de la pilule. Cel mult iti dau pofta de mancare.

Exact! Pilula in sine nu ingrasa, dar ca si vitaminele, poate da pofta de mancare, depinde de tine daca o poti tine in frau sau nu. pupic.gif
emu
Ola! Am intrat sa te felicit pt progres. 1.2kg intr-o saptamana e ceva w00t.gif Sa ai spor in continuare.

p.s. ca tratatie nu vreau decat 1 pahar de apa cu gheata pe vizita )).gif I'm easy blum.gif si nu ma sparg lol.gif
daconst
Felicitari pentru cantar! cheer.gif
Se pare ca si la tine rusii au fost de bun augur,ca si la mine. wink1.gif

La ce te mai uiti la tv in seara asta?
Eu tot la Agentul Vip ma opresc la ora asta...si Tantareanu asta imi e simpatic. )).gif
stardust
CITAT(daconst @ 30-01-2008, 09:22 PM) *

Felicitari pentru cantar! cheer.gif
Se pare ca si la tine rusii au fost de bun augur,ca si la mine. wink1.gif

La ce te mai uiti la tv in seara asta?
Eu tot la Agentul Vip ma opresc la ora asta...si Tantareanu asta imi e simpatic. )).gif

Hehe, ma distreaza tema cu silicoanele. Prietenii nostri ma tot innebunesc ca au acum silicoane ultimul racnet si daca vreau sa-mi pun, imediat ma aranjeaza. Nu stiu ce au acum cu mine ca nu stau chiar jalnic la capitolul asta )).gif

S-a terminat mini-vacanta mea, maine iar la servici wacko.gif

Eu pana n-ai zis tu dadeam apa la soricei in timp ce ma uitam la Oprah blushing.gif
danyhoney
Dana , te prind aici sa te intreb ceva . De ce eu am doar Antena 2 pe Digi ??? Ar fii trebuit sa fie toate 3 sad.gif sad.gif

Unde e Agentul Vip ??? Cand mai scrieti la ce emisiuni va uitati , scrieti si pe ce canal sunt ? Va roooggg !!

Sorana , ce mai face patul ? Tot asa stramb e ? )).gif
In legatura cu pilulele zic si eu ca restul fetelor : nu pilula te ingrasa !!! Tine corect WW si vei vedea ca va fii totul bine .

CITAT(stardust @ 30-01-2008, 09:34 PM) *

Hehe, ma distreaza tema cu silicoanele. Prietenii nostri ma tot innebunesc ca au acum silicoane ultimul racnet si daca vreau sa-mi pun, imediat ma aranjeaza. Nu stiu ce au acum cu mine ca nu stau chiar jalnic la capitolul asta )).gif

Poate iti pui tu si apoi ( pentru ca ai prea mult ) mai dai si la altele care chiar stau jalnic )).gif
stardust
Dany, Agentul VIP e pe Antena 2. Invitatul e o figura, desi nu stiu cu ce se ocupa )).gif

Eu ma uit in fiecare zi pe www.port.ro si studiez programul tv. In functie ce vad pe acolo imi stabilesc programul pentru seara wink1.gif
daconst
Dany,eu le am pe toate Antenele.Chiar nu stiu de ce la tine nu merg.Ca din moment ce tu ai prins satelitul,trebuie sa vezi tot pachetul care il ai.
Poate sa dai un telefon la aia din Buc de la service sa intrebi.Ca nu e normal,pe bune.

Sorana,ma distrez acum cu Dinu Maxer,ca a gasit-o pe asta si se si insoara sa n-o mai piarda ca pe Luciu. )).gif
danyhoney
Mersi , Dana . O sa o pun pe maica-mea sa sune . La mine trebuie reactivata cartela cam 1 data / luna doh.gif . Apare ca avertizare cand intru pe un canal , o sun pe maica-mea , ea suna la ei si dupa 30 min e ok .....Aiurea rau.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.