Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Hop tzop...ca sa nu fac poc!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4
stardust
Buna fetele,

M-am decis sa imi fac si eu jurnal. De astazi incerc sa reincep WW pentru ca am de dat jos minim 7.2 kg.

Sper sa imi fie rusine daca nu mananc corect, acum ca am jurnal. Tin minte ca aveam jurnal si pe celalalt forum si ma cam trageau (pe buna dreptate) fetele de urechi.

Astazi in timp ce-mi cantaream si calculam micul dejun am constatat ca am inceput WW de foarte multe ori. Tot incep, tin o zi, doua si-apoi ma las pagubasa. Acum sunt decisa sa ma tin de treaba! Sper ca pana in mai sa reusesc sa mai dau jos din ciocolatile care le car dupa mine de atata timp blushing.gif
Tzutzi80
Felicitari Sorana! Si eu iti tin companie, nu de alta, dar si eu de azi tot WW. Eu am de dat vreo 15kg....dar ma multumesc si cu 10 sincer. Asa ca....ai colega de suferinta cheer.gif
otilici
Bafta multa Sorana!! cheer.gif Am sa trec si eu pe aici din cand in cand sa vad cum te tii de dieta naughty.gif
pupic.gif
ganesha
hug.gif Sorana, si fac galerie!

CITAT
Sper sa imi fie rusine daca nu mananc corect, acum ca am jurnal.

Asta nu-i un approach ideal, lasa sentimentele negative, ca si asa esti stresata in perioada asta, nu te gindi ca trebuie, gindeste-te ca vrei. Nu trebuie sa fie corect, ca nu iei note, e pentru tine: ca sa fii sanatoasa si frumoasa. E o nuanta subtila care face o maaaaare diferenta! give_rose.gif
danyhoney
Si eu am venit cu galeria cheer.gif cheer.gif cheer.gif

hug.gif
Ella79
Ai termen pana in mai wink1.gif iar eu vin la vizionare intermediara pe 14 februarie... grin.gif grin.gif grin.gif

I puuuuuuuuuuuuup you cheer.gif
daconst
Sorana,sunt sigura ca vei reusi de data asta...ca ai motivatie buna! wink1.gif
Ce-mi place numele jurnalului tau...ca parca ma regasesc si pe mine in el. lol.gif
stardust
Am terminat prima zi de dieta cu bine, zic eu. Dimineata am inceput-o prost pt ca nu am fost deloc organizata (ca de obicei), asa ca mi-am facut sandwichuri din 4 feliute de paine: pe trei din ele am intins branza cu verdeturi si am pus salam light, iar pe a patra am pus unt si gem de cirese (care avea gust de salam, nu stiu de ce )).gif ).

La servici nu avem restaurant, asa ca daca nu-mi duc mancare de acasa fac foamea. Asa am reusit sa ma mai si ingras (de parca n-aveam destule kg): imi era lene sa-mi pun mancare la pachet pt a doua zi, asa ca nu mancam nimic toata ziua si seara spargeam friguderul si... bineinteles numai cu ingrasacioase.

Asa, unde eram? Da, la pranz. Mi-am facut iar sandwichuri cu branza cu verdeturi si salam light si sunca light. Legume de obicei mananc rosii cirese dar nu aveam in casa, asa ca nu am avut legume. huh.gif Gustare am luat un quark de vanilie.

Nici fructe nu aveam, asa ca am baut un pahar de suc proaspat de portocale.

La cina am mancat carne de vita la gratar cu sparanghel, ciuperci, varza. Pe sparanghel am pus o lingurita de ulei de masline.

Pana si cu lichidele stau bine, sunt de-a dreptul impresionata )).gif Daca faceam si sport eram o bonbonica tease.gif
Dumbo
Cam multe sandwich-uri... dar ce sa mai iei de mancare la lucru...? Poate imi mai dai tu ceva idei...
nusarich
Bine te-am gasit Soranuta!
Sa ai spor la slabit si sa-ti atingi targetul inainte de mai! pupic.gif
michelle
Mie nu mi se pare ca ai mancat multe sandwichuri, din moment ce ai avut 4 feliute -> 2 sandwichuri.
Cea cu gem avea gust de salam pt ca probabil ai taiat intai salamul si apoi ai intins untul cu acelasi cutit...

Cu alte cuvinte felicitari pentru prima zi de dieta! cheer.gif
Ella79
Bravo Sorana!!!! cheer.gif Stiu eu sigur ca in 2 luni te faci super super woman!!
lucy
Buna iubita si spor la slabit give_rose.gif
stardust
Multumesc fetelor pentru incurajari pupic.gif

Miha, nu, salamul era gata feliat. Pentru intinsul untului am folosit un cutit nou, asa ca misterul ramane in aer )).gif Oricum, de mancat tot am mancat si gemul cu gust de salam. Ce ma dezamageste foarte mult e ca nu mai sunt la fel de mofuroasa in ceea ce priveste mancarea. Cand eram mica aveam mai multa personalitate cand era vorba de mancare: aia nu-mi placea, nici aialalta. Acum sunt mult mai flexibila, mananc de multe ori si chestii care nu-mi plac neaparat, probabil doar asa ca sa am ce face.

Meniul o sa il pun seara, ca sa pun finalul.

Astazi e inca o zi nasoala la servici. Nasoala pentru ca stau si ma uit in gol si nu avem ce face. Compania mea trece printr-o criza stupida care de vreo trei luni nu se mai termina. In concluzie venim toti la birou zi de zi ca sa stam pe scaun si sa innebunim.

De cand a zis Ella de Travian mi-am facut si eu cont. Am devenit o mica maniaca cu jocul asta blushing.gif
ironmissy
CITAT(stardust @ 23-01-2008, 03:41 PM) *

De cand a zis Ella de Travian mi-am facut si eu cont. Am devenit o mica maniaca cu jocul asta blushing.gif

nuuuuu. travianul chiar da dependenta! cand a auzit prietenul meu ca mi-am pus ceasul sa sune la 3 noaptea sa-mi consum niste resurse inainte de un atac a zis ca nu's sanatoasa si mi-a sters contul zicand ca-i spre binele meu. si cu greu n-am protestat. floare.gif
Ella79
CITAT(stardust @ 23-01-2008, 05:41 PM) *

Vezi poate ma ataci sa-mi furi lemnele, ca de 2 saptamani tot adun la ele ca sa trec la alt nivel. )).gif
bubbles
Felicitari pt jurnal si bafta la slabit cheer.gif pupic.gif
ganesha
Hello, my buddy cool.gif tare faza cu "cind eram mica". Sa vezi ce personalitate aveam eu, ca nu puneam gura pe dulce nici picata cu ceara... se rugau bunicii de mine si gazdele de pe la vizite, si mie mi se facea verde in fata ochilor. Ca sa nu mai zic cum uram sa ma duc la aniversari si zile de nastere ca trebuia sa maninc tort lol.gif Iar acum.... should I say more? lol.gif lol.gif lol.gif
stardust
G, eu cred ca suntem defecte. Eu eram atat de slaba incat la maica-mea ii era frica sa nu ma imbolnavesc. Eu visam cu ochii deschisi in timp ce mestecam, de vesnic imi ziceau ai mei ca mananc pietre. Ce e culmea ca la vecini imi placea sa mananc. De fapt problema era ca mie-mi trebuia audienta cand mancam. Asa ajungea bunica saraca sa gateasca pentru toti prietenii mei. Stiu ca ai mei imi faceau rost de tot felul de chestii bune dar eu trebuia sa impart tot. Ba mai trebuia bunica sa duca mancare gata gatita la vecini, ca sa aiba cu ce sa ma serveasca. Si uite ce am ajuns... )).gif

IronMissy, eu am fost inspirata si l-am facut si pe al meu sa se inscrie. Ieri seara mi-a marturisit ca l-au facut diplomat in alianta si e mandru ca face treaba buna. I-am spus sa-mi puna si mie niste pile ca prea ma ataca toti grin.gif

Ella, eu inca n-am cu ce ataca si cred ca oricum suntem pe servere diferite (eu sunt pe 1, parca tu ai zis ca esti pe 5). Pe mine ma ataca un roman nonstop, i-am si scris mesaj (pasnic) dar nici nu-mi raspunde. In profil scrie ca are 11 ani )).gif

Dupa ce mai devreme ma plangeam legat de jobul meu, ca n-am nimic de facut, azi a trebuit asa pe nepusa masa sa anunt ceva intr-o conferinta de presa. Sunt imbracata foarte frumos dar casual. Asta sa-mi fie invatatura de minte ca in perioada asta sa fiu la patru ace.
Ella79
Sunt pe serverul 4.

Cum a iesit conferinta de presa?
stardust
Mi-am calculat punctele de ziua de astazi si am sarit calul cu 4,5 p din prostie. De dimineata am mancat o chiftea imensa cumparata cu o felie de paine dar n-am avut timp sa calculez. Acu' am constatat ca avea 5 p. Intr-un fel e bine, un mic dejun de 6 p (1p avea si painea) e chiar indicat. Ah, am baut si un fresh de porto, deci inca 1p. Micul dejun a fost de 7p.

La pranz mi-am cumparat ceva mancare WW, e ca un fel de ciulama cu orez: 7,5 p
Am mancat si o banana (1p).

Seara am fost lihnita de foame, am baut 500 ml de Kefir (4,5p) cu doua felii de paine (3p).

Ella, a iesit bine, in sensul ca am iesit teafara si nevatamata de acolo, lucru care sincer, ma mira )).gif Am zis o groaza de lucruri dar de fapt nu am spus nimic, ma mir ca nu mi-au sarit aia-n cap. Sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa pot anunta ceva concret.
Dumbo
Si eu m-am apucat de joc dar cred ca m-au cotropit dusmanii demult, ca nu am mai ajuns pe acolo.

Sorana, de acum incepi sa te imbraci ca pentru conferinta de presa, cine stie de unde sare iepurele...?
Ella79
Bai, dar cata era chifteaua aia de avea 5 p? huh.gif
Imi place de tine ca aburesti ziaristii... )).gif mai am si eu obiceiuri din astea... grin.gif
danyhoney
CITAT(stardust @ 23-01-2008, 07:43 PM) *

La pranz mi-am cumparat ceva mancare WW, e ca un fel de ciulama cu orez: 7,5 p

Sorana , ti-ai mai luat si alte mancaruri WW ? Cum sunt la gust ? Si aici sunt o gramada dar nu m-am incumetat inca la nici una .
bubbles
Neata yahoo.gif .Eu ma gandeam sa fac un fel de sala/salon de infrumusetare unde sa informez lumea de WW si apoi daca da roade poate si un fel de fast food cu mancare WW cu punctele direct calculate )).gif
stardust
Incep prin un mare: OUCH ! Am fost sa-mi ia sange, eu sunt un caz nefericit pentru ca nu-mi sunt vizibile venele si ma tot inteapa pana-mi pierd rabdarea. Acum sunt atat de umflata si vanata la mana dreapta de parca-s drogata drogatelor. Noroc ca am maneca lunga )).gif

Ieri am fost si la oftalmolog, control de rutina. Nu port ochelarii nici in ruptul capului (am valori neglijabile), asa ca m-am dus sa-mi faca consult pt lentile. A spus ca nu e cazul, nici nu trebuie sa port ochelarii tot timpul, decat cand simt ca-mi sunt obositi ochii. Mi-a dat niste picaturi de intretinere care se pot folosi toata viata, sa-mi pun in ochi de trei ori pe zi. Aia o crede el! Am avut ceva tentative aseara, dar dupa ce am golit jumate' de tub fiindca ba inchideam ochiul, ba nu-l nimeream, m-am lasat pagubasa.

Dumbi, pe unde umbli? Ca tot mai rar iti vad ochii. Da, acum m-am invatat minte cu imbracatul. Noi nu avem nici o tinuta impusa la servici dar cand trebuie sa merg la conferinte sau sa ma intalnesc cu clientii se subintelege ca ma imbrac elegant (desi sefa are o singura tinuta: sport casual, pt orice ocazie... e groaznica!). Acum cum suntem in mari tensiuni cred ca o sa tot avem chestii neprevazute, asa ca m-am imbracat elegant astazi. Parul in schimb nu-mi place deloc cum imi sta. Tot timpul mi se intampla asa, cand e sa stea bine si ma si chinui de numa' sa-l aranjez, face pe rebelul mad.gif

Ella, poti sa razi tu dar chifteaua aia era gigant. Avea vreo 75 de grame sau asa, era si grea si mare. 19 gr de grasime. Si pe mine ma aburesc sefii, asa ca aburesc si eu pe cine apuc )).gif Adevarul e ca nu avem mai multe informatii dar nimeni nu ne crede, asa ca le spunem ce vor sa auda.

Dany, astazi mi-am adus chiftelute WW cu sos de rosii, e prima data cand o sa mananc asa ceva de la ei, o sa-ti spun daca mi-au placut sau nu. Si mancarea de astazi si cea de ieri sunt proaspete. Din cele inghetate am probat foarte multe din produsele lor: unele sunt bune, altele sunt ok... nu m-a dat nimic pe spate, ca doar e mancare light )).gif Daca as avea timp sa merg la cumparaturi si sa-mi gatesc pentru a doua zi, as prefera varianta asta. Tu ce mai gatesti?

CITAT(bubbles @ 24-01-2008, 10:47 AM) *

Neata yahoo.gif .Eu ma gandeam sa fac un fel de sala/salon de infrumusetare unde sa informez lumea de WW si apoi daca da roade poate si un fel de fast food cu mancare WW cu punctele direct calculate )).gif

Si eu ma mir ca nu exista deja restaurante din astea. Ma gandesc ca nu dau voie cei de la WW, altfel nu-mi imaginez de ce nu e plin de ele.

De fapt, la mine la universitate, fix cand eram eu in ultimul semestru au introdus si mancare WW si spuneau si nr de puncte. Am mancat de cateva ori, a fost foarte buna desi ma-ndoiesc ca stateau bucatarii sa numere exact lingurile de ulei la atatea portii.

Bubule, eu am impresia ca tu esti mare gospodina, asa-i? grin.gif
bubbles
Depinde la ce te referi tease.gif .Ai gasit ssecretul gustului de care ti-am zis?Vezi ca o mancare cum am eu la poze .. acrtofi cu piept/pulpa are cam 5-6 puncte .. depinde ce carne pui blum.gif Ma refer numai la o portie grin.gif
michelle
Sorana, ce picaturi iti pui?
Si eu imi pun picaturi cand imi simt ochii uscati, spre sfarsitul zilei. Asta e.. riscul meseriei, stau cel putin 14 ore in fata calculatorului blink.gif
Dumbo
Eu am inceput lucrul si am mult de alergat... asa ca incep sa scriu ceva si ... raman inclinata vre-o cateva ore pana ajung iar la calculator.

Seara sunt rupta, asa ca incerc sa ma pun cat mai repede in pat. Nu reusesc prea repede, dar tot e binishor.

Eu tot timpul ma imbrac sport-casual sau sport-sport.
Azi de exemplu mi-am tras o camasa alba-spre sport cu vestuta culoarea roz-turbat spre cireasa putreda, jeansi albastri un pic decolorati si adidasi albi cu dungi roz (nu chiar asa turbat ca vestuta).

Ieri am constatat de ce nu imi sta parul - "stilistul" meu m-a tuns cu cararea in partea cealalta. Asa ca acum tre sa astept sa creasca si intre timp... ramane sa ma simt intr-o parte. Data viitoare cred ca il castrez, daca mai face din astea cu mine. lol.gif
danyhoney
CITAT(stardust @ 24-01-2008, 10:56 AM) *

Dany, astazi mi-am adus chiftelute WW cu sos de rosii, e prima data cand o sa mananc asa ceva de la ei, o sa-ti spun daca mi-au placut sau nu. Si mancarea de astazi si cea de ieri sunt proaspete. Din cele inghetate am probat foarte multe din produsele lor: unele sunt bune, altele sunt ok... nu m-a dat nimic pe spate, ca doar e mancare light )).gif Daca as avea timp sa merg la cumparaturi si sa-mi gatesc pentru a doua zi, as prefera varianta asta. Tu ce mai gatesti?

Eu am luat doar pizza de la WW si ceva chestii de pus pe paine care nu mi-au placut sad.gif . Ma batea gandul sa ma bag si eu , din cand in cand , la mancarurile lor ( cele din frigi , nu congelate ) dar cand vad preturile mi se face rau imediat )).gif .

Eu mai fac cate ceva din cartile lor de bucate ( mai mult ce e cu pui sau carne slaba de porc .... ) . In rest gratare . Ieri mi-am facut o salata de boeuf falsa ( fara carne ) , mi-a iesit 1,2 kg si 100 gr = 0,5 p . Sunt satula si am portia de legume smile.gif

Apropo de luat sange : si eu sunt ca si tine , nu-mi gasesc venele asa ca imi iau sange din mana stanga ( cum tii mana cu palma in jos ) )).gif
michelle
Ce ai pus pe langa legume, Dany?
danyhoney
Deci am pus asa : morcovi , ceapa verde , radacina de telina , radacina de patrunjel , cartofi ( 1,5 p ) , 3 linguri de mazare ( 1 p ) , castraveti murati , o lingurita de mustar , piper si 150 gr Miracle Whip light - 5,2 % F ( 3,5 p ) . Total 6 p .
stardust
Miha, nu stiu cum se numesc, o sa-ti spun cand ajung acasa. Bine ca tu esti mai cuminte ca mine. Maica-mea-mi spune tot timpul ca sunt cel mai groaznic pacient al ei si o cred! )).gif

Dumbi, unde te-ai tuns in TM? Am auzit ca si-a deschis Botezatu' salon si e unu (sau una?) pe acolo care face minuni.

Dany, eu am vreo patru carti de retete WW pentru ca tot timpul cand sunt in magazin am impresia ca sunt o mare gospodina. Dupa ce-mi cumpar carti ma potolesc si le pun la pastrare. Am incercat cateva din ideile lor dar nu m-au dat pe spate. Intr-un fel e vina mea, nu stiu la ce ma asteptam, doar totul e light. Ohhh, ba da!! Am facut o retata WW super de carne la cuptor cu feta rasa peste ea, a fost delicioasa. Nu mai stiu de unde am luat reteta aia sad.gif

Bubu, nu, n-am gasit nici un secret ca nu sunt in Romania. Dar acum ca stiu secretul retetei a la Bubu, fac eu ceva inventii )).gif
danyhoney
Carne cu feta rasa ??? Mamaaa , ce buna o fii ! Ce carne era ? M-as bucura daca mi-ai spune din ce carte ai luat-o .... Am si eu 5 carti de-ale lor doh.gif Ma pun pe cautat ....
stardust
CITAT(danyhoney @ 24-01-2008, 11:52 AM) *

Carne cu feta rasa ??? Mamaaa , ce buna o fii ! Ce carne era ? M-as bucura daca mi-ai spune din ce carte ai luat-o .... Am si eu 5 carti de-ale lor doh.gif Ma pun pe cautat ....

Promit sa caut zilele astea reteta, e bestiala!

Tie cum ti se par retetele WW? Ai gasit una care sa te dea pe spate?
danyhoney
CITAT(stardust @ 24-01-2008, 12:03 PM) *

CITAT(danyhoney @ 24-01-2008, 11:52 AM) *

Promit sa caut zilele astea reteta, e bestiala!

Tie cum ti se par retetele WW? Ai gasit una care sa te dea pe spate?

Sa ma dea pe spate n-am gasit ...pana acum . dar sunt cateva care imi / ne plac . Am pus poze si retete la mine in jurnal , incepand cu pagina 49 naughty.gif . Poate iti place vreuna de acolo .
stardust
De luna viitoare vreau sa incep sa fac asta
Sexymom

Ieri am fost si la oftalmolog, control de rutina. Nu port ochelarii nici in ruptul capului (am valori neglijabile), asa ca m-am dus sa-mi faca consult pt lentile. A spus ca nu e cazul, nici nu trebuie sa port ochelarii tot timpul, decat cand simt ca-mi sunt obositi ochii. Mi-a dat niste picaturi de intretinere care se pot folosi toata viata, sa-mi pun in ochi de trei ori pe zi. Aia o crede el! Am avut ceva tentative aseara, dar dupa ce am golit jumate' de tub fiindca ba inchideam ochiul, ba nu-l nimeream, m-am lasat pagubasa.

Stardus nu faci bine deloc.Nu neglija problema asta.
stardust
CITAT(Sexymom @ 24-01-2008, 12:18 PM) *

Stardus nu faci bine deloc.Nu neglija problema asta.

Ce anume, Sexy? Ca nu-mi pun picaturile? O sa mai incerc, promit! blushing.gif
Sexymom
Sa nu neglijezi ochii, eu trebuia sa port ochelari permanent, nu am facut-o, si de 12 ani mi-a crescut usor miopia, nu mult dar suficient ca sa imi dau seama ca trebuia sa fac ce a zis medicul acum mult timp.

Nu e asa de neplacut sa pui picaturi, in cateva zile te obisnuiesti, si eu imi pun piocaturi in ochii odata pe zi.
stardust
Am terminat si cea de-a treia zi de dieta cu bine. Din nou, nu e perfecta dar pentru mine e grozav ca macar am grija ce mananc. Cum spunea si G, WW militeaza pt un mod de viata sanatos incluzand grasimile bune dar te si taxeaza pt asta. Eu as fi preferat sa fi pus doar 100 gr de fructe gratuite de exemplu si sa lase si o lingurita de ulei gratuit. Ma cam doare sufletul (strict din punct de vedere al punctelor vorbind) sa dau 2 puncte zilnic pe ulei cand eu si-asa nu ma satur din cate puncte am )).gif

Astazi am mancat asa:

Mic dejun dupa ce mi-au luat sange: o felie de paine lunga, unsa cu branza tartar si trei feliute de salam light
cafea cu un cub dublu de zahar si putin lapte cu 1.5%

Pranz: mancare WW cumparata, adica doua chiftelute, sos de rosii si cartofi piure. Au fost neasteptat de bune, 6.5p

Gustare: 1 pahar suc portocale fresh, 1p

Cina: doua felii paine prajite, "unse" cu usturoi, mozarella light, busuioc, menta, rosii cirese si 2 lingurite de ulei

Mana din care mi-au luat sange (parca-l si aud pe profesorul de anatomie cum urla: "Nu mana dom'ne, ca nu din MANA ti-au luat sange. Tu si desteptii aia de baieti care spun ca femeia are picioare frumoase. N-are dom'ne picioare frumoase, ca doar n-ai descaltat-o!) e praf, sunt vanata si rosie si-s toata umflata. Superba privelistea sorry.gif

Miha, nu am uitat ca ti-am promis sa ma uit la picaturi. Se numesc PVP - COMOD, Providon 2%. M-am uitat dupa substanta activa dar nu vad decat ca au in continut solutie sterila fara conservanti.
Dumbo
lol.gif
Mie mi-a dat doctorita de familie o lista de analize de m-am speriat. Trebuie sa imi fac curaj sambata sa ma duc sa vad ce zic vampirii... o fi o zi propice pentru "donat" sange? PArca e luna plina... sau mi se pare...?
Ella79
Mama Sorana, ce misto mananci! w00t.gif Mie mi se pare ca ai un meniu super misto. Si satios, si in puncte, si lactate, si grasimi, la marele fix!
O sa imi cumpar si eu niste mancare din aia WW cand vin, macar sa nu mor proasta ca n-am mancat in viata mea si pe al noi sigur nu voi gasi in curand.

daconst
Eu imi mai iau mancare WW cind o gasesc la reduceri. lol.gif
Azi mi-am luat pasta de pui cu ananas,care se unge pe paine.va spun maine cum e. naughty.gif

Sorana,felicitari pentru meniu! give_rose.gif
lilistiuca
CITAT(daconst @ 25-01-2008, 02:17 AM) *

Eu imi mai iau mancare WW cind o gasesc la reduceri. lol.gif
Azi mi-am luat pasta de pui cu ananas,care se unge pe paine.va spun maine cum e. naughty.gif

Sorana,felicitari pentru meniu! give_rose.gif

a....eu mor dupa pui cu ananas....mai ales ca se face asa simplu.... imi place gustul dulceag al puiului si ananasul cu iz de pui... lol.gif ...putin rumenit........
Dumbo
Sorana, la noi sunt o serie de tipi care au salon si clientele lor. Tipul meu imi place si are tot felul de idei, unele mai reusite, altele mai putin reusite. FAptul ca mi-a schimbat bretonul de pe stanga pe dreapta intra la idei nereusite.
Cred ca si parul meu e nelamurit...oare ce cauta in partea aia...?

Uf, imi faceti pofta de mancare... ma duc sa imi iau o cafea.
danyhoney
Fain meniul ! Bravo !

CITAT(stardust @ 24-01-2008, 08:53 PM) *

Pranz: mancare WW cumparata, adica doua chiftelute, sos de rosii si cartofi piure. Au fost neasteptat de bune, 6.5p

Deci le trec pe lista de cumparaturi )).gif
stardust
Sa nu ma injurati daca dati banii pe mancare gata facuta WW s-apoi nu va place )).gif E buna pentru ceea ce e... adica mancare light. Mie nu mi se pare chiar atat de scumpa, daca e sa-mi cumpar toate ingredientele si sa mai stau la cratita, eu tot acolo ajung. Eu socotesc totul in opportunity cost. Tre' sa dau de Emu sa-mi spuna cum sa traduc asta in romaneste.

De mult ma tot gandesc sa-mi cumpar niste carti de economie scrise in limba romana. Sunt foarte multi termeni de baza pe care nu stiu sa ii traduc. De multe ori discut cu tata tot felul de chestii despre economie, finante si ma impotmolesc sad.gif
stardust
Declar si a patra zi de dieta incheiata cu bine. (Nu-mi vine sa cred blushing.gif )

In seara asta am mancat salata cu germeni de praz. Sweet G, eu mananc germeni pentru ca ai spus tu ca-s buni si sanatosi, copil cuminte cum sunt, te copiez si eu cat pot! Dar daca tot i-am mancat, imi spui te rog la ce ajuta? )).gif
danyhoney
FELICITARI !!!!! cheer.gif cheer.gif Hai ca mai e putin si vedem ticker nou hug.gif

Dar eu tot astept reteta aia cu feta ...Am cautat in cartile mele dar n-am gasit ... sad.gif
Apropo , tu ce limba vorbesti acolo ? Te descurci in germana ? Am vreo 1000 de retete WW in calculator si ti le-as putea trimite ....
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.