Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Winners never quit, quitters never win!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ironmissy
CITAT(MissDiorCherie @ 07-02-2008, 06:40 PM) *

Hey Missy! Pe unde umbli? pupic.gif

din nefericire, nu umblu nicaieri. toata ziua am stat in casa si mi-am batut capul cu niste scheme electronice nesuferite. daca nu innebunesc, sunt tare.

efectiv asa ma simt: wacko.gif .

pupic.gif
Cherie
CITAT(ironmissy @ 07-02-2008, 07:06 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 07-02-2008, 06:40 PM) *

Hey Missy! Pe unde umbli? pupic.gif

din nefericire, nu umblu nicaieri. toata ziua am stat in casa si mi-am batut capul cu niste scheme electronice nesuferite. daca nu innebunesc, sunt tare.

efectiv asa ma simt: wacko.gif .

pupic.gif

Of, stiu cum e, sunt in aceiasi situatie. Azi am mai avut si o zi de k.k.t. la munca, a fost o nebunie, toata lumea vroia cate ceva crazy.gif
Acum ma bag si eu la invatat! tease.gif

pupic.gif

ironmissy
trecem noi si peste asta.
hai, sa ai spor! hug.gif

revin mai tarziu cu meniul pe azi (care a fost aproape curat grin.gif ).
ironmissy
7.02.2008

MD – ora 9:30
- O banana (110gr)
- Fulgi de ovaz (40gr) cu nuca de cocos (5gr) + 45gr gem fara zahar
- Nescafe cu 120ml lapte 1.5%

PRANZ – ora 13:30
- O salata uriasa (200gr ardei, 210gr rosii, 70gr ceapa, 70gr salata verde,70gr telemea, 30gr sunca pui,50gr iaurt + o lingura sos mustar cu condimente)

SNACK – ora 17:30
- 1 cracker ikea
- Un fel de branza de capra (fff buna – 25gr) + o felie rulada de pui

o sticla de 0.5 de cola zero ( devil.gif )

CINA – ora 20:30
- 110gr piept de pui la gratar
- Conopida la cuptor cu putina telemea rasa deasupra

nu ma culc asa devreme asa ca pe la 23:00 o sa mai pap 15gr migdale + 15gr alune de padure

Total:
125,76 gr glucide; 58,84 gr lipide; 84,30 gr proteine; 1340,73 calorii; 25,44 fibre;
procente: 37,52%glucide; 39,49%lipide; 25,15%proteine;
Cherie
pupic.gif "Neata Misssy!!!
ironmissy
CITAT(MissDiorCherie @ 08-02-2008, 09:11 AM) *

pupic.gif "Neata Misssy!!!

pupic.gif neata tuturor!

dupa ce ca m-am trezit cu o groaznica durere de cap, m-am mai certat si cu mama. de fapt ea s-a certat cu mine.

in fine, mai am 2 zile pana la urmatorul examen, care e cunoscut ca spaima facultatii sad.gif . asa ca nu mai pierd timpu' si ma duc sa invat.

va doresc o zi minunata!
bubbles
Neata si bafta la examenul dureros.Eu IL am pe 25 grin.gif pe cel mai aiurea wacko.gif
ironmissy
hello everybody!

am luat 10 la cel mai oribil examen din viata mea.
efectiv mi-a picat fata cand a citit ala notele. eram toata: yahoo.gif yahoo.gif headspin.gif headspin.gif yeah.gif yeah.gif
nu cred ca v-am spus, era examenul de electronica analogica. in general se lasa cu foarte multi picati.

nici nu va povestesc cum eram sambata, nu puteam sta locului de agitata ce eram. ma mir cum de am mai reusit sa invat.
am decis sa fac pauza de dieta, pana miercuri (inclusiv), nu mai mult. atunci e ultimul examen.

hug.gif
Cherie
CITAT(ironmissy @ 11-02-2008, 05:17 PM) *

hello everybody!

am luat 10 la cel mai oribil examen din viata mea.
efectiv mi-a picat fata cand a citit ala notele. eram toata: yahoo.gif yahoo.gif headspin.gif headspin.gif yeah.gif yeah.gif
nu cred ca v-am spus, era examenul de electronica analogica. in general se lasa cu foarte multi picati.

nici nu va povestesc cum eram sambata, nu puteam sta locului de agitata ce eram. ma mir cum de am mai reusit sa invat.
am decis sa fac pauza de dieta, pana miercuri (inclusiv), nu mai mult. atunci e ultimul examen.

hug.gif

Bravo Missy! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Terminam noi sesiunea si punem de-un dance2.gif partytime2.gif
Bafta la ultimul exam! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ironmissy
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

am terminat sesiuneaaaaaaaaaa!!!!

si am luat 10 si la ultimu' examen. nu pot sa va spun cat de fericita si usurata ma simt.
per total am avut doar 2 de 9. ceea ce inseamna ca acum nu mai am bursa de merit, ci pe cea de excelenta, adica more money )).gif .de cand sunt studenta, n-am avut niciodata note asa mari.rock.gif

nu va spun ce sentimente am avut ieri. m-a si bufnit plansu' la un moment dat ca aveam senzatia ca nu stiu nimic, ca nu inteleg nimic, etc... dar a fost bine grin.gif

diseara petrecem, iar de maine sunt cuminte si imi vad de treaba cu mancatul sanatos.

azi am in plan:
- sa ajung la zi cu the biggest loser
- sa fac curatenie
- sa dorm
- sa fac curatenie
- diseara vin fiert grin.gif

va pup!!!!!
bubbles
Felicitari pt examene si pt bursa cheer.gif
ironmissy
multumeeeesc bubule! pupic.gif
lucy
Felicitari iubita mea! Cand vad cat de fericita esti imi vine sa plang de emotie!Imi doresc ca si fetele mele sa-ti calce pe urme! cheer.gif cheer.gif
Inca o data FELICITARI!!!!!!!!!!!!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
ironmissy
lucy give_rose.gif, multumesc pentru cuvintele foarte frumoase!
Cherie
Missy, nu pot decat sa te felicit!!! w00t.gif cheer.gif
Un partytime2.gif ar merge la fix naughty.gif

Bravo, bravo, bravo!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ironmissy
hello!

m-am cantarit de dimineata, am fix 60. cheer.gif
asta dupa 6 zile de mancat ca o purcica.
nu garantez ca e bun cantarul meu, e mecanic rolleyes.gif . sper sa-mi iau unul electronic luna viitoare. deja l-am ochit aici

ma simt excelent yahoo.gif . si cred ca as mai avea energie de inca o sesiune grin.gif . e clar ca am innebunit de tot.

va pup!!! hug.gif
May
Ce desteapta esti naughty.gif hug.gif
ironmissy
thank you May blushing.gif blushing.gif

deci de azi cica sunt cuminte din nou. mi-am facut un nou plan de bataie.
dieta mea va fi de tipul low carb / high fat . carb-ii o sa fie numa' d'aia buni: fulgi de ovaz, rondele de grau si orez expandat si fructe, dar cu moderatie.

mi-am facut lista neagra a alimentelor si o sa o pun si pe frigider sa o vada tot familionu'.
ea contine:
- mezeluri
- paine (chiar si aia asa zisa-neagra e plina de chimicale)
- crackeri ikea (sunt mult mai nesanatosi decat wasa)
- batoane musli sau fitness sunt permise doar cand chiar simt nevoia de ceva dulce si mor fara smile.gif
- lapte
- ness (cafeaua naturala e permisa, dar oricum, incerc sa o consum doar cand am nevoie)
- guma de mestecat (e-uri, cah cah)

azi am inceput cam prost grin.gif grin.gif grin.gif

15.02.2008

MD – ora 12:00
- 270gr grapefruit
- 2 rondele grau expandat

PRANZ – ora 14:00
- 20gr telemea vaca
- 120gr piept pui la gratar
- 120gr brocolli + 170gr conopida
- O sarma ()

Snack – ora 15:30
- 35gr alune de padure crude

SNACK 2 – ora 18:30
- 35gr branza cedar maturata
- Ness cu 100ml lapte 1.5%

CINA – ora 21:00
- 40gr branza cedar maturata

O cana de vin fiert + o lingurita zahar

total:
81,22gr glucide; 60,16gr lipide; 73,79gr proteine; 1351,77 calorii; 16,51 fibre
procente:
24,03%glucide; 40,05%lipide; 21,83% proteine;

nu v-am povestit ca azi am fost la cumparaturi cu mami. si mi-am luat niste chestii foarte cute: o cana gigant (330ml) cu o oaie foarte amuzanta pe ea, servetele cu winnie the pooh, portmoneu, saculetz de mobil cu o ursoaica imbracata in rochita siiiii o carte de pilates de la teora.
yahoo.gif yahoo.gif
o sa le fac maine poze, ca acu mi-e preaaa somn.

va pupic.gif pupic.gif pupic.gif !
lilistiuca
felicitari pentru sesiune si pentru cumparaturile facute cu mami!!!! pupic.gif

si mie imi face placere sa merg cu fiica-mea la cumparaturi si sa ii fac diverse cadouri!!!
Cherie
Missy, cum te simti in afara sesiunii? naughty.gif naughty.gif naughty.gif

O zi frumoasa si renunta la rondele de orice fel. bataita.gif Nu sunt bune deloc.... si la low-carb, ca principala sursa de carbs, lasa legumele verzi si cateva fructe!

Pup! pupic.gif hug.gif
ironmissy
e super misto in vacanta )).gif

din cate am citit eu, dintre fructe si fulgi de ovaz mai degraba as alege fulgii de ovaz.
iar rondelele, au destul de multi carbi, ceea ce nu e in interesul meu, dar ele ca idee sunt ok pentru o persoana ce nu tine low-carb.

legumele oricum sunt indispensabile.

oricum, acu abia ma acomodez, 80gr glucide nu prea inseamna low carb biggrin.gif

oricum,primesc orice sfaturi! give_rose.gif
ironmissy
v-am promis ieri poze cu lucrusoarele pe care mi le-am luat.

Imagine
Imagine

i'm such a kid! ma bucur ca un copil de toate lucrusoarele mici si dragute. grin.gif grin.gif
lilistiuca
CITAT(ironmissy @ 15-02-2008, 02:26 PM) *

v-am promis ieri poze cu lucrusoarele pe care mi le-am luat.

Imagine
Imagine

i'm such a kid! ma bucur ca un copil de toate lucrusoarele mici si dragute. grin.gif grin.gif

pupic.gif
sa stii ca nu esti singura....si eu ma bucur pentru orice flecustetz!!!
Cherie
Sunt tare frumoase Missy! floare.gif
Cherie
Missy, am vazut ca citesti getfit-ul! cheer.gif

Ai si cont acolo? Scrii pe forum?
ironmissy
of course ca citesc getfitu'. am invatat o groaza de chestii foarte bune de acolo. pe forum n-am postat niciodata, si nici nu am cont. dar am citit destule discutii.
il recomand de cate ori am ocazia, mai ales ca spre deosebire de alte site-uri, ei chiar nu au nici un motiv sa nu spuna lucruri adevarate (ma refer la sponsorizari & alte interese). iar pe cristi il citesc zi de zi.
ironmissy
meniul meu de azi:

15.02.2008

MD – ora 9:00
- Porridge (35gr fulgi de ovaz + 5gr nuca de cocos + 25gr gem arovit visine + muuulta scortisoara)
- Ness cu 50ml lapte 1.5%

SNACK – ora 12:00
- 250gr chefir napolact

PRANZ – ora 14:30
- Sardine in ulei vegetal (80gr)
- 100gr conopida
- 12 masline uriase
- O felie babana de cedar (60gr)

SNACK – ora 18:45 ( before workout)
- 30gr alune de padure crude

CINA – ora 22:00
- 8 masline
- Salata verde + 100gr smantana 20% + condimente&mirodenii
- 2 sarmale + 2 linguri varza din sarmale

concluzie:
72,87glucide; 110,48 lipide; 70,05 proteine; 1553,40 calorii; 14,77 fibre;
procente: 18,76%glucide; 64,01%lipide; 18,04% proteine;

am facut 55 minute de pilates.

s-a hotarat mami sa ma "sponsorizeze" cu cumparatul cantarului, iar norocosul a fost acesta.
m-am urcat pe el si arata cu 2 kg mai mult ca celalalt.
m-am bucurat cand am vazut, pentru ca asa nu ma mai gandesc ca nu trebuie sa slabesc prea mult etc... eu stiu cum arat si cum ma simt, si clar mai am de dat jos.
deci de maine dimi, fac update la ticker si mut toate valorile smile.gif

noapte buna!
Cherie
Misto cantarul! Eu tot de la Tefal il am si sunt super ok!

Missy, ne vedem maine, la receptia Mall-ului Vitan. O sa am o geaca verde pe mine. Sper sa nu uit aparatul acasa, ca ma spanzur. Sau ma spanzurati voi. Cum vreti. Dany deja mi-a zis ca ma ia la suturi, asa ca, please, have mercy! )).gif Ma reintorc la invatat! dry.gif

See u tomorrow, at 4! pupic.gif
butterfly
sa stapanesti sanatoasa cantarul si sa iti arate exact ce vrei tu pupic.gifsad.gif
si si.....ceeeee caaaannaaa bestiala !!

Pup pupic.gifpupic.gif
ironmissy
Mara, ok! be there or be square! inca nu stiu cum o sa ma imbrac, deci ... sa nu-ti schimbi geaca grin.gif

Butterfly, ma bucur ca iti place canoaia mea! pupic.gif

Cherie
CITAT(ironmissy @ 16-02-2008, 12:41 PM) *

Mara, ok! be there or be square! inca nu stiu cum o sa ma imbrac, deci ... sa nu-ti schimbi geaca grin.gif

Butterfly, ma bucur ca iti place canoaia mea! pupic.gif

Cred c-o schimb ca am murdarit-o de pix la faq.... dry.gif
Am avut un examen varza si un ghinion curat! batista.gif

Ne vedem acolo, inca nush cu ce ma imbrac. Dar o am pe Anca, pe ea o recunosc sigur! cheer.gif
ironmissy
pe anca o recunosc si eu din pozele de la semnatura.
deci ramane la receptie, da?
Cherie
pupic.gif scumpa!
ironmissy
am ajuns si eu acasa de la intalneala, am papat, si fuga-fuga sa scot pozele.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

ar mai fi o poza cu subsemnata, da prea ranjesc de mi se vad toti dintzii grin.gif grin.gif

ne-am simtit super bine si nu ne-am dat seama cand a trecut timpul.
Mara a fost cuminte si desi i-a facut cu ochiul inghetata, nu si-a luat. Iar la ce zi a avut... avea toate motivele sa-si ia smile.gif
May
Ce slaba esti domnisoara w00t.gif. Felicitari pt performanta de a-i face lui Mara o poza fara tigare in mana )).gif
dany
Ce fete frumoase si slabeeeeee !!!!! hug.gif pupic.gif pentru toate 3 !
Cherie
lol.gif Vaaaai, ce ne-fotogenica sunt, zici ca-s o cotzofana lol.gif
Ancuta si Irina au iesit tare, tare frumos! hug.gif pupic.gif

May, aveam tigara sub scaun naughty.gif blum.gif pupic.gif

CITAT(ironmissy @ 16-02-2008, 08:26 PM) *

am ajuns si eu acasa de la intalneala, am papat, si fuga-fuga sa scot pozele.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

ar mai fi o poza cu subsemnata, da prea ranjesc de mi se vad toti dintzii grin.gif grin.gif

ne-am simtit super bine si nu ne-am dat seama cand a trecut timpul.
Mara a fost cuminte si desi i-a facut cu ochiul inghetata, nu si-a luat. Iar la ce zi a avut... avea toate motivele sa-si ia smile.gif

Moaaama, ce fatzau am!!! M-am uitat si acum, cu poza marita w00t.gif
dany
lol.gif lol.gif Ma omori lol.gif Arati tareee bine pupic.gif Ma gandeam eu ca ai tigara pe undeva tease.gif

Ce bine ca in Ro se mai fumeaza in localuri ! Aici , de la 1 ianuarie nu se mai fumeaza in nici un restaurant / bar/discoteca sad.gif sad.gif sad.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 17-02-2008, 12:09 AM) *

lol.gif lol.gif Ma omori lol.gif Arati tareee bine pupic.gif Ma gandeam eu ca ai tigara pe undeva tease.gif

Ce bine ca in Ro se mai fumeaza in localuri ! Aici , de la 1 ianuarie nu se mai fumeaza in nici un restaurant / bar/discoteca sad.gif sad.gif sad.gif

Cum le spuneam si fetelor, eu ies bine in poze atunci cand nu sunt atenta. Cand ma uit la aparat, zici ca sta unu' cu pistolu' in fata lol.gif

Inca se mai fumeaza si pe aici, dar nu peste tot. De exemplu, in Mallul asta, unde sunt fast-food-urile, nu se mai fumeaza ca inainte. Decat unele locuri, majoritatea cafenele. Am auzit ca nu se va mai fuma in curand nici aici.
May
CITAT(danyhoney @ 16-02-2008, 11:09 PM) *

La mine aici nu se mai fumeaza de prin 2006 daca nu ma insel, ca inca mai fumam si eu cand s-a dat legea... deci de prin vara lui 2006 wacko.gif

Adica nu se mai fumeaza in locuri publice gen mall si astea, iar in baruri, discoteci etc ori se fumeaza ori nu, dupa cum stabileste patronul ... chiar nu cred ca in Germania nu se mai fumeaza in bar sau discoteca blink.gif
ironmissy
doamne, ce fatzau am eu! da' am zis ca le pun no matter what. asa ca le-am pus.

dieta mea low-carb se indreapta cu pasi marunti spre keto.deocamdata, inca ma mai documentez.

pupic.gif fetele si le urez o duminica minunata.
Cherie
Keto, keto!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ma bag si eu de maine, insa high-fat, for the moment. Sper sa-mi iasa figura de data asta. Nu voi calcula insa nutrientii, ma enerveaza la culme. )).gif

Te pup Missy! Si ne keto-sustinem, da? naughty.gif
lilistiuca
ce frumoase sunteti!!!

iar tu domnisoara esti o slabutza!!!! pupic.gif
anca veselie
neatzaaa! pupic.gif
nu te ingrijora cu cantarul, si eu am patit la fel cand mi l-am luat pe cel electronic, era sa lesin cand am vazut ca-mi arata cu 2 kg mai mult doh.gif
am observat ca nu ne place la nici una cum am iesit in poze )).gif
spor la keto! poate din meniurile voastre o sa inteleg si eu ceva blum.gif
Cherie
Haha, chiar ca, niciuna nu e multumita de cum a iesit in poze. smile.gif grin.gif
anca veselie
suntem niste nemultumite )).gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 18-02-2008, 01:34 PM) *

suntem niste nemultumite )).gif

pupic.gif mie imi placeti tustrele!!!

dar ma minunez de ironmissy....ce fatza de copil ai.....parca ai fi fiica-mea, cu pleata strinsa!!!!

sa fiti sanatoase si ' pupic.gif ubite!!!!
anca veselie
pai ironmissy e micutzaaaaaaaaa baby.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 18-02-2008, 02:08 PM) *

pai ironmissy e micutzaaaaaaaaa baby.gif

acum vad ca e in 87......cu 21 de ani mai micutza!!!! si e capricoarna de a mea!!! io's pe 30 decembrie!!!!

pupic.gif pe toate!!!!
ironmissy
multe floare.gif pentru musafire!

cum spuneam, dieta mea se indreapta in directia keto. ieri am cam intrecut masura cu cantitatile, dar tare bune au fost toate naughty.gif .

16.02.2008

MD – ora 11:00
- Omleta (2 oua, 50gr brocoli, 35gr ardei, 25gr ciuperci, 1tsp ulei masline) + 1 tbsp parmezan + 10 masline
- 220gr chefir

SNACK - ora 13:00
- 50gr cedar maturata

SNACK-Pranz – ora 14:00
- Salata verde + 100gr smantana + 10 masline

Ora 15:00 – o capsuna
Un cappucino cu fetele pe la ora 4 (fara zahar)

CINA – ora 19:45
- 150gr pangasius la cuptor
- 100gr smantana
- 70gr cedar maturata

Ora 23:00 – o alta capsuna

Concluzia zilei (glucide, lipide, proteine, calorii, fibre):
27,24 118,23 86,20 1510,95 5,14
procente (glucide/lipide/proteine):7,21/70,42/22,82

n-am pus la socoteala capsunile

17.02.2008

MD – ora 11:00
- Omleta ( 2oua, 5 gr unt, 70gr ciuperci fierte)
- 100gr smantana 20%
- Un ardei (130gr)

MD 2 – ora 12:30
- 40gr feta
- 6 masline

PRANZ – ora 14:15
- un ciocanel de pui (70gr)
- mancare de fasole verde (1 tsp ulei)
- 50gr smantana 20%
- 30gr nuci

La ora 15:15 - Un caffe latte fara zahar

CINA – ora 18:45
- Supa de spanac cu usturoi + 1tsp ulei + 2tbsp parmezan + 60gr smantana 12%
- 80gr sardine in ulei
- Salata de varza (2tsp ulei)
- 6masline

CINA 2 (?!) - ora 21:00
- Inca un bol de supa de spanac cu usturoi + 2linguri parmezan + 50gr smantana 12%

SNACK – ora ... 22:00 - 25gr fistic

Concluzia zilei (glucide, lipide, proteine, calorii, fibre):
50,78 164,20 79,17 1946,00 15,59
Procente:
10,44 75,94 16,27

n-am pus la socoteala supa de spanac, am aproximat cantitatea de fasole...

de azi incerc sa scad legumele, sa pap un pic mai multe proteine si sa fiu mai riguroasa la cantarit/calculat.
daca nu mi-as fi sters singura (din greseala) calculatorul de calorii ce bine era... acu' tre sa-l fac din nou.
dar asta este, sper sa nu-mi ia mai mult de juma' de ora. sh'asha sunt in vacanta.

tocmai ne-am intors de la ikea si am luat un set maaare de tot de cutii si cutiute pt alimente. sunt super incantata pentru ca pt keto mi se parea destul de greu sa-mi iau mancare la scoala.

soo... life is good.

pupic.gif everybody!

p.s. : pentru cine mai are idee de keto, din cantitatea totala de carbo se scad fibrele?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.