Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Winners never quit, quitters never win!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Cherie
CITAT(anca veselie @ 18-02-2008, 11:34 AM) *

suntem niste nemultumite )).gif

asa si trebuie blum.gif

eu nu-mi scadeam si fibrele, le lasam acolo, la grand total. tease.gif
ironmissy
mbene, hai ca fac asa: 30gr max de carbo cu tot cu fibre. floare.gif
Nessie
Inca o keto! cheer.gif Sa-ti fie de bine! pupic.gif
Nici eu nu scad fibrele, dar asa nici nu ma ingrijorez cand sar putin peste 30g de carbi. grin.gif

Astept meniuri sa ne mai inspiram una de la alta. Cu apa cum stai, ia spune? tease.gif
ironmissy
ieri 3.5 litri (la care se mai adauga si supa) smile.gif si pana acu cam 1.25

aaaa, am uitat sa va povestesc. de cand cu keto, mama e ingrijorata ca o sa ma imbolnavesc )).gif )).gif )).gif
i-am zis sa stea linistita, ca nu sunt prima si nici ultima care tine dieta asta, si doar n-oi fi nebuna sa nu ma opresc daca vad ca nu mi-e bine. draga de ea, de unde pana acu' ma suparam daca nu-mi lua iaurt 0.1%, acu cer cat mai gras grin.gif
Cherie
Se mareste clubul de keto-iste! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anca veselie
missy, uite sala de care-ti spuneam: Matrix Gym
ironmissy
mersi anca! floare.gif
e super aproape de mine si nu e scumpa deloc!
doar ca nu imi voi putea face abonament in urmatoarele 2 saptamani pentru ca fac niste cursuri de retelistica, si saptamana viitoare o sa fac intensiv (adica in fiecare zi). vedem dupa.

Cherie
Misto sala si preturi f.f. ok! cheer.gif
emu
Vazut pozele, sunteti niste dragute smile.gif
CITAT(ironmissy @ 16-02-2008, 01:26 PM) *
ar mai fi o poza cu subsemnata, da prea ranjesc de mi se vad toti dintzii grin.gif grin.gif

Adevarul e ca as fi vrut sa vad cat mai multi dinti in poze )).gif Prea ati stat cu buzele lipite, de parca va abtineati sa nu spuneti ceva de rau lol.gif

CITAT(danyhoney @ 16-02-2008, 05:09 PM) *
Ce bine ca in Ro se mai fumeaza in localuri ! Aici , de la 1 ianuarie nu se mai fumeaza in nici un restaurant / bar/discoteca sad.gif sad.gif sad.gif

Ok, in bar/club mi se pare aiurea sa puna interdictie... dar in restaurante - go for it! Asa nu mai suport fumul de tigare de la o vreme... imi vine sa-i fac bucati tigarile sotului, cand ma nimeresc pe langa el si fumeaza.

CITAT(lilistiuca @ 18-02-2008, 03:48 AM) *
ce frumoase sunteti!!!

iar tu domnisoara esti o slabutza!!!! pupic.gif
Eu as zice ca prea slaba, dar fiecare cu pasarelele ei )).gif

hug.gif la gazda... si ketozare placuta in continuare grupului. Care vreti sa faceti 6 pack-ul?

Tzutzi80
ce e keto asta???? huh.gif
ganesha
Vaaaai, Ira dragaaa, te-am vazut in poza, mare minune, ca tu mereu ai fo' asa zgircita blum.gif

Paranteza: la noi aici nu se mai fumeaza de la 1 iunie 2003 pe nicaieri. Inchid paranteza )).gif

O zi faina sa ai!
ironmissy
emu, give_rose.gif ! chiar nu sunt prea slabuta, am un fund...mama mama! o sa pun masuratorile daca nu ma credeti... blum.gif

iiiiii, a aparut ganesha!!! mi-o fo' dor de tine! blushing.gif

tzutzi, despre dieta ketogenica gasesti informatii aici .

mama e foarte ingrijorata de mine. se teme ca o sa fac vreun blocaj renal sau mai stie ea ce. nu mai zic de cate ori vizitez toaleta pe zi. da nu, ea e ingrijorata.

prietenul meu, cand i-am zis ca eu tin o dieta in care mananc unt a inceput sa rada. drept urmare am ajuns sa punem pariu ca o sa functioneze. nush cat de plauzibil e, dar am zis 2.5kg intr-o luna. suntem dushi cu pluta, da io o sa castig naughty.gif naughty.gif

ieri am prestat 50minute pilates si meniul este acesta:

18.02.2008

MD – ora 9:00
- Mix de branzeturi: 25gr cascaval dalia + 35gr cedar maturata + 20gr gorgonzola (cred) + 220gr rosie + 85gr brocolli

SNACK – ora 11:00
- 50gr alune de padure

PRANZ (@ikea)
- 150gr piept de pui prajit in ulei
- 20ml mayo

Ora 13:00
- O cafea fara zahar cu 2 cutiute lapte (15ml)

SNACK – ora 15:40
- 40gr fistic +7gr nuca

CINA – ora 17:45
- Un mic ciocanel de pui fara piele (54gr)
- Mix legume (fasole, mazare, conopida, un pic de morcov) +1tsp ulei masline
- 100gr smantana 20%

Ultima masa – ora 00:00
- 20gr cascaval dalia + 35gr cedar

Concluzia zilei (glucide, lipide, proteine, calorii, fibre):
49,29 137,29 103,00 1801,57 18,13
Procente:10,94 68,59 22,87

iar am mancat prea multe legume. o sa incerc sa mai reduc un pic cantitatea si/sau sa sportez mai mult in zilele in care mananc prea multe legume, caci nu pot renunta la fibre!

Nessie
Pentru acomodare e ok meniul zic eu. Merge un low carb la inceput si scazi treptat cat simti ca iti permite organismul. pupic.gif
anca veselie
cu placere, daca poti ajungi, daca nu nu pupic.gif
Cherie
Bravo pt apa! pupic.gif E tare importanta la keto!
Incearca omleta facuta in unt naughty.gif naughty.gif
ironmissy
MissD, am mancat alaltaieri omleta in unt. si azi dimineata. and i love it!

Nessie, mersi pentru feedback. Organismul meu nu mai vrea deloc carbohidrati )).gif . Am in casa ciocolata, o gramada de biscuiti, banane si alte chestii "apetisante", da io numa' cedar as manca toata ziua. Asa mult imi place grin.gif grin.gif .

Ca sa nu mai zic ca a inceput sa-mi placa sa beau cafea goala. Fara indulcitori & fara lapte. Stiu ca indulcitorii te pot scoate din keto asa ca am renuntat complet la ei.

Cat despre apa... deja am baut 2 litri jumate pana acu'. Efectiv mi-e sete.
Cherie
Maine dimineata daca nu ma trezesc tarziu poate prestez si eu o astfel de omleta! drool.gif
Nessie
SI eu am renuntat complet la indulcitori, dar mai pun lapte din cand in cand in cafea. blushing.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 19-02-2008, 02:43 PM) *

SI eu am renuntat complet la indulcitori, dar mai pun lapte din cand in cand in cafea. blushing.gif

Lapte? bataita.gif
ironmissy
Nessie, laptele e cah! dand un search pe google gasesti o gramada de siteuri care justifica acest fapt.

19/02/2008
azi am papat asa:

MD – ora 9:15
- Omleta (3 oua, 12 gr unt, 20gr smantana 20%)
- O felie cedar (25gr) + o felie cascaval dalia (20gr)

SNACK - ora 11:45
- 55gr fistic
- 5 masline

Ora 13:00 – vreo 10 alune de padure
Ora 14:15 – vreo 15 alune de padure & vreo 10 fisticuri 

PRANZ – ora 15:30
- 2 ciocanele de pui (120gr)
- 100gr smantana 20%
- O mana de varza rasa

SNACK – ora 18:00
- 50gr cedar+ 20gr gorgonzola + 5 masline

CINA – ora 20:30
- 5 alune + 1 lingura ulei masline + 50gr chefir

Total (glucide, lipide, proteine, calorii, fibre):
30,02 148,03 90,03 1785,47 8,55
Procente (glucide, lipide, proteine):
6,73 74,61 20,17
si o cantitate uimitoare de 5 litri apa w00t.gif

morala: mai usor cu fisticu'!!!
in fine,acu' n-am avut ce sa fac, tata a facut keto-aprovizionarea si n-a stiut... acu i-am zis sa ia migdale&alune de padure&nuci simple, si doar daca nu le gaseste pe astea, fistic sau caju.

ma simt super bine (mai putin ca ma cam plictisesc ca's in vacanta). am observat azi ca m-am simtit diferit dupa antrenamentul de ieri de pilates. donno why unsure.gif .

hug.gif everybody!
Cherie
Nu stiu exact, dar eu, in prima zi fara carbs, dupa ora de pilates, zici ca eram de plastilina...era o senzatie ciudata, dar placut in acelasi timp floare.gif
Cherie
Missy pupic.gif
Pe unde umbli?

Big P.S. : n-am mai avut timp dimineata de omleta si acum mor de ciuda...si de foame crazy.gif
Nessie
Stiu ca e cah laptele....dar ce sa fac? blushing.gif Foarte rar si putin pun.

De ce nu mai vrei fistitc. Eu mananc si fistic si caju ca tare bune mai sunt. Chiar daca au mai multi carbi decat restul nucilor/alunelor, la 50g nu se simte asa rau. Si oricum nu scad fibrele din total. )).gif

Eu m-am simtit la fel la sport. unsure.gif Singura deosebire a fost ca imi era sete mereu.
Cherie
CITAT(Nessie @ 20-02-2008, 02:09 PM) *

Stiu ca e cah laptele....dar ce sa fac? blushing.gif Foarte rar si putin pun.

De ce nu mai vrei fistitc. Eu mananc si fistic si caju ca tare bune mai sunt. Chiar daca au mai multi carbi decat restul nucilor/alunelor, la 50g nu se simte asa rau. Si oricum nu scad fibrele din total. )).gif

Eu m-am simtit la fel la sport. unsure.gif Singura deosebire a fost ca imi era sete mereu.

Niste keto sticks ceva? Ai incercat sa gasesti? Ca dupa "simptome" te-ai cam keto-it!!! Ceea ce e excelent! cheer.gif
ironmissy
hello!

eu acu am ajuns acasa. de dimi am fost cu al meu si cu un coleg care face si poli si universitatea in paralel sa vad cum e la un curs de-al lui (universitatea fiind alternativa mea in caz ca nu intram la poli) si m-am cam plictisit dupa o ora si apoi m-am plimbat cu al meu prin unirea, voia sa-si ia un ghiozdan (pe care si l-a luat pana la urma) si apoi la o cafenea de pe stradutele din centru (smardan, etc), unde am baut o machiato. fara zaharul si bomboana de cioco cu care a venit. angel.gif

de dimineata toate bune si frumoase, ma trezesc, fac omleta, pap, pun pachetzel (o sticla de juma' de apa + niste alune & fistic) si plec. numa' ca n-am ajuns bine si mi se terminase apa. asa ca dupa ce am iesit de la curs m-am luat o sticla de 2 litri de apa. pe care apoi am carat-o prin tot magazinu grin.gif grin.gif grin.gif
cand am ajuns aproape de casa mai erau cam... 300ml in ea. si mie mi-e tot timpul sete. azi noapte m-am trezit sa beau apa.

si apoi mi s-a cam facut foame, asa ca al meu si-a luat fornetti iau eu branza fagaras. deci, bila alba pentru abtinerea de la fornetti.

Nessie, in legatura cu fisticul, o sa mai pap dar cu precautie, daca pot sa gasesc migdale sau alune de padure, iau d-alea. Imi rezerv carbi pentru preferatele mele: chefir & sana rolleyes.gif rolleyes.gif

MissD, ai idee unde gasesc keto sticks? Citisem pe getfit undeva ca se numesc ketodiabur... ar trebui sa caut pe forum... Si in legatura cu sportul: exact ca o plastilina ma simteam lol.gif

Nessie
Eu n-am auzit si nici nu am caut alimente gata prepare de keto. Parca e mai bun ce e de mana mea unsure.gif . Ca snack pap alune cand nu mai pot si dau cu apa. )).gif

Cu setea ta... ce sa-ti zic? Bine ai venit pe keto! blum.gif
ironmissy
keto sticks se refera la niste teste ca sa vezi daca esti in cetoza sau nu. se gasesc la unele farmacii. grin.gif
Nessie
CITAT(ironmissy @ 20-02-2008, 03:39 PM) *

keto sticks se refera la niste teste ca sa vezi daca esti in cetoza sau nu. se gasesc la unele farmacii. grin.gif

lol.gif Tare! Eu ma gandeam la mancare, evident. tease.gif

Eu stiam ca ceri la farmacie teste pentru PH. Sunt ca cele de sarcina pe care faci pipi si iti spune cat de mare e PH-ul urinei. Cu cat e mai mare, cu atat sunt prezenti mai multi corpi cetonici, dar exista si riscul ca de la prea multa apa sa fie diluata mult urina si sa nu iti iasa testul ok...
Cherie
Pe getfit era un link o data, il scrisese cineva. Scria de o farmacie unde poti da comanda. Din pacate, nu retin detaliile sad.gif
Keto sticks-urile stiu ca le folosea Florenta, i le dadea Cristi sa vada in ce stare e cu keto. Si ii ieseau la cea mai mare valoare posibila. Are poze pe jurnalul ei!
Sincer, i think that keto sticks = ketodiabur smile.gif

Ness, intreaba-l pe Cristi. Va stii sigur ce sa-ti raspunda! cheer.gif
ironmissy
girls, am o mica mare problema:
am papat azi branza fagaras, care n-avea nici un fel de informatii nutritionale pe ambalaj. am cautat pe net si am gasit pe site'u natura niste informatii, dar mi s-au parut neplauzibile (branza fagaras si smantana sa aibe fix la fel proportiile de nutrienti ?! blink.gif ). apoi am zis, bon, hai merg pana la supermarketu de jos sa vad ce fagaras au si fac asa. bon, cobor, gasesc fagaras, cu informatii nutritionale cu tot, cand ajung acasa constat ceva dubios: lipide 15, glucide 4,1 , proteine 3.5, calorii 60.

stie cineva ce valori nutritionale are fagarashu sa ma scoata din belea? sau cum ar trebui sa procedez?
sunt un pic stresata ca simteam ca sunt pe calea cea buna... sad.gif
Cherie
CITAT(ironmissy @ 20-02-2008, 07:13 PM) *

girls, am o mica mare problema:
am papat azi branza fagaras, care n-avea nici un fel de informatii nutritionale pe ambalaj. am cautat pe net si am gasit pe site'u natura niste informatii, dar mi s-au parut neplauzibile (branza fagaras si smantana sa aibe fix la fel proportiile de nutrienti ?! blink.gif ). apoi am zis, bon, hai merg pana la supermarketu de jos sa vad ce fagaras au si fac asa. bon, cobor, gasesc fagaras, cu informatii nutritionale cu tot, cand ajung acasa constat ceva dubios: lipide 15, glucide 4,1 , proteine 3.5, calorii 60.

stie cineva ce valori nutritionale are fagarashu sa ma scoata din belea? sau cum ar trebui sa procedez?
sunt un pic stresata ca simteam ca sunt pe calea cea buna... sad.gif

De ce esti ingrijorata? Ti se par prea multe sau prea putine caloriile?
La Fagaras nu ma pricep, nu-mi place nici smantana si nici branza de vaci, asa ca nu mananc.
O sa mai caut si eu si daca gasesc ceva te anunt! pupic.gif

Dar, am avut revelatia pe moment, si uite ce am gasit aici: www.getfit.ro/continut.php

"Va puteti calcula singuri numarul de calorii din dieta tinand cont de faptul ca 1g de proteine are 4kcal, 1g de glucide 4kcal, 1g de grasimi 9kcal si 1g de alcool 7kcal."

Fa si u un calcul la glucide, lipide, proteine si vezi cate calorii iti ies! floare.gif
ironmissy
pai stiu, asa mi-am dat si eu seama ca sunt prea putine calorii.
da asta m-a facut sa ma intreb, sunt precise restul informatiilor? ca de fapt nu caloriile sunt problema, ci carbo sad.gif
ca asa, tocmai am trecut fara sa vreau peste 30gr carbo sorry.gif sorry.gif
Cherie
CITAT(ironmissy @ 20-02-2008, 07:38 PM) *

pai stiu, asa mi-am dat si eu seama ca sunt prea putine calorii.
da asta m-a facut sa ma intreb, sunt precise restul informatiilor? ca de fapt nu caloriile sunt problema, ci carbo sad.gif
ca asa, tocmai am trecut fara sa vreau peste 30gr carbo sorry.gif sorry.gif

Esential e ca ai luat caro astia relativ din surse ok... Vezi pe viitor cum va fi! pupic.gif
ironmissy
Nessie, citeam pe getfit cum ca nici unele branzeturi (i.e. ruccola sau cum s-o scrie) te pot scoate din keto datorita continutului ridicat de lactoza. ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca asta e motivul pentru care nici lapte nu se consuma (in keto). asa ca ai grija.
poate stiai, dar voiam sa ma asigur ca ... who knows smile.gif give_rose.gif
Cherie
CITAT(ironmissy @ 20-02-2008, 08:08 PM) *

Nessie, citeam pe getfit cum ca nici unele branzeturi (i.e. ruccola sau cum s-o scrie) te pot scoate din keto datorita continutului ridicat de lactoza. ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca asta e motivul pentru care nici lapte nu se consuma (in keto). asa ca ai grija.

Rucolla e o planta! give_rose.gif
Poate de Ricotta era vorba!
ironmissy
CITAT(MissDiorCherie @ 20-02-2008, 08:21 PM) *

CITAT(ironmissy @ 20-02-2008, 08:08 PM) *

Rucolla e o planta! give_rose.gif
Poate de Ricotta era vorba!

ups. asta voiam sa zic. dadusem si search pe google. oboseala maica! blushing.gif
Nessie
Multu pupic.gif de info! Oare o cutiuta de lapta sa faca asa rau? eusa_think.gif

Referitor la problema ta, nu-ti face griji ca nu e o problema. smile.gif Stii ca poti fi pe keto daca ai si mai mult de 30 carbi, dar nu un keto "adanc". Pe langa asta, nu ai scazut fibrele, asa-i? wink1.gif
ironmissy
Nessie, chiar nu stiu ce sa zic in legatura cu cutiuta cu lapte. unsure.gif
Oricum, din cate am citit, iesirea din keto se simte (somnolenta inexplicabila etc). Deci nu cred ca o cutiuta de 7.5 ml sa faca rau smile.gif
Oricum, io azi am baut un machiato si n-am avut nimic.

ma bucur ca o cow.gif de prima saptamana de dieta. Azi am avut prea multe proteine, dar o gramaaada de grasimi. + cei multi litri de apa.

20.02.2008

Masa 1 – ora 8:30
- Omleta (3 oua, 12gr unt, 65gr smantana 20%, condimente)
- 50gr feta

Masa 2 – ora 12:30
- 200gr branza fagaras
- 30gr fistic + 35gr alune de padure

1 Machiato

Masa 3 – ora 15:15
- 25gr cedar + 15gr dalia
- 50gr smantana
- 3 masline si 10gr fistic

Masa 4 – ora 19:45
- 150gr crap la cuptor + o lingura ulei masline
- O mini feliuta cedar si o mini feliuta dalia si inca o mini bucata gorgonzola + 3 masline

Concluzia zilei (glucide, lipide, proteine, calorii, fibre):
32,24 179,82 121,25 2212,58 6,47
Procente(glucide, lipide, proteine):
5,83 73,14 21,92

proasta organizare si-a spus cuvantul => cam putine fibre. dar azi nu mai pot sa repar.
pentru ca mi s-au terminat alunele&fisticul, maine o sa pap ceva broccoli cu un sos de chefir cu ulei de masline. iar de dimineata, aceeasi omleta senzationala.
ironmissy
hehehe, tocmai am vazut ca pe getfit cineva avea aceeasi ieri problema cu branza fagaras. )).gif
Cherie
Mama lui de Fagaras )).gif
De ce nu-ti iei din ala de la Napolact? Are si info trecute ca lumea pe el, iar ca firma de lactate, mi se pare cea mai buna!

O zi frumoasa pupic.gif
ironmissy
CITAT(MissDiorCherie @ 21-02-2008, 09:19 AM) *

Mama lui de Fagaras )).gif
De ce nu-ti iei din ala de la Napolact? Are si info trecute ca lumea pe el, iar ca firma de lactate, mi se pare cea mai buna!

O zi frumoasa pupic.gif

pai d-ala o sa-mi iau de acum inainte.
o zi frumoasa si tie!
eu ma bag la un aerobic smile.gif
Nessie
lol.gif Exact acum veneam sa te intreb daca nu esti tu GeekJo.
ironmissy
azi am fost cumintica. se vede ca mi-am planuit mesele cu o zi inainte rolleyes.gif (le'am respectat in mare parte).

21.02.2008
Masa 1 – ora 9:30
- 2 oua facute in 15gr unt
- 30gr cascaval dalia
- 4 masline

40min aerobic
Masa 2 – ora 11:40
- 150gr brocoli + 50gr chefir + 2 tbsp ulei masline
- 50 gr cedar

Masa 3 – ora 15:45
- 150gr piept de pui la gratar
- 110gr smantana gospodar +1.5 tbsp ulei masline

Masa 5 – ora 17:55
- 25gr nuci

Pe la 7, un espresso cu o cutiuta lapte

Masa 6 – ora 22:50
- 25gr nuci
- 10gr feta

Glucide 26,52 ; 5,73%
Lipide 155,97 ; 75,82%
Proteine 92,86 ; 20,06%
Calorii 1851,43
Fibre 8,30

Ziua de azi a fost cam naspa. Am fost apatica, n-am avut chef de nimic. Am reusit totusi sa bifez 2 chestii majore de pe ToDoList: am facut aerobic (cat am putut) si am dat cu aspiratorul. Era un praf pe jos...
Mai pe seara am iesit cu prietenii la o bere, eu cu cafeluta si cu apa plata, evident. Ne-am simtit bine, dar tot parca nu eram in apele mele.
Maine planuiesc un pilates. Acum ma duc la nani.

somn usor!

p.s.: mi-a decedat mouseu' cry.gif cry.gif era set cu tastatura, ambele wireless => i'm upset!

anca veselie
pupici dulci ira pupic.gif
las' ca iti iei tu alt mouse pupic.gif
Nessie
Miss-ule, cauta alt mouse de la aceeasi firma si completezi perechea. wink1.gif

Auzi, nu ai cam multe proteine/zi? 155g... Mie mi-a atras atentia Cristi sa le tin pe la 100g, ca ma pot scoate din keto.
Cherie
Glucide 26,52 ; 5,73%
Lipide 155,97 ; 75,82%
Proteine 92,86 ; 20,06%

Pai nu-s proteine, sunt lipide hug.gif
Nessie
CITAT(Cherie @ 22-02-2008, 05:02 PM) *

Glucide 26,52 ; 5,73%
Lipide 155,97 ; 75,82%
Proteine 92,86 ; 20,06%

Pai nu-s proteine, sunt lipide hug.gif
doh.gif No, acu' ce sa-i fac daca sunt zuza?
Cherie
pupic.gif Lasa, ca si io-s cateodata zuza! wacko.gif
ironmissy
pupic.gif Nessie & Cherie.

in legatura cu mouseul, deocamdata l-am furat p-al lu' tata devil.gif

22.02.2008

Masa 1 – ora 10:30
- Omleta (3 oua mici, 15gr unt, condimente)
- 50gr feta, 20gr gorgonzola

Masa 2
- 26gr cedar + 25gr dalia – ora 11:45
- 15gr nuci – ora 12:40

Masa 3 – ora 15:00
- 20gr cascaval cu o foaie de salalta verde

Masa 3 – ora 17:00
- Vita in unt cu ciuperci,ceapa si un pic de sos de rosii,
- 60gr smantana gospodar
- 2 foi de salata verde

Masa 4 – ora 21:15
- 60gr smantana gospodar + 1 tbsp ulei masline + condimente
- 35gr nuci

Glucide 25,22 ; 6,06%
Lipide 133,65 ; 72,27%
Proteine 96,89 ; 23,29%
Calorii 1664,33
Fibre 7,28
Lichide: >3.5 litri

Azi m-am simtit "ispitita". A facut mama cartofi piure, prietenul meu manca o minola cand am mers pe la el... uf. Dar chiar n-o las balta. Sunt sigura ca atunci cand o sa se vada primele rezultate, o sa fiu si mai increzatoare & hotarata.

N-am prea stat acasa azi si chiar daca e tarziu, ma bag la un pilates. I have to.

pupic.gif everybody!

am uitat ca m-a vizitat si ancuta azi! give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif
anca veselie
pupic.gif spor la pilates
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.