Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Winners never quit, quitters never win!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ramo
Eu zic sa te iei dupa instructiunile de pe ambalaj pupic.gif
anca veselie
scumpa, ti-ai gasit portofelul? pupic.gif
si eu zic sa te iei dupa instructiuni, e mai sigur.
ironmissy
mi-a gasit fostul coleg portofelul!!! cheer.gif cheer.gif tocmai m-a sunat sa-mi spuna. cheer.gif cheer.gif
sunt de groaza cu pierdutul lucrurilor. nu va povestesc cum mi-am pierdut 2 telefoane vodafone si un zapp pe care l-am recuperat, bani, alt portofel...

in alta ordine de idei, saptamana asta am fost foarte ciufuta, n-aveam chef de nimic, eram agitata, nu ma puteam concentra. imi venea sa pap non-stop si am mancat destul de mult (ca dovada, am slabit doar 300gr) si as mai fi mancat! devil.gif devil.gif dar m-am abtinut cat am putut (=> ma simteam cam frustrata...)

de azi, insa, ma simt alt om. pun asta exclusiv pe seama vitaminelor. faptul ca mi-am gasit portofelul a contribuit, desigur grin.gif grin.gif
ieri am luat 2 MegaVit, de azi insa o sa iau asa: 1MegaVit + 1 ca,mg,zn dimineata, iar seara doar 1ca,mg,zn.

pofta de ciuguleala a scazut considerabil. si sper sa ma tina!

cam atat pentru moment. back to study, ca maine am examen!
bubbles
Iron bine ca ai gasit portofelul cheer.gif .Felicitari pt 300g pupic.gif
Ramo
Felicitari pt gramele duse si bafta la examen. Tinem pumnii pupic.gif
anca veselie
bafta la ex! cheer.gif
ma bucur ca ti-ai gasit portofelul pupic.gif

si sunt bune si 300g!!!
crissy
La multi ani! pupic.gif
bubbles
La multi ani !! pupic.gif
ironmissy
multumesc, fetelor pentru urari! sper ca ati avut un 8 martie mai frumos decat al meu.

examenul a durat cam toata ziua. skill testu' a fost criminal. dar am facut perfect la toate cele 3 probe. s-au gandit ei ca fiind ultimul modul, isi permit sa fie devil.gif si sa dea si din celelalte module. si chestii grele, nu oricum. in fine, am stat foarte mult in picioare, m-am trezit dimineata la 5 jumate, acum ma simt putin obosita, da nu ma culc io asa devreme. toate planurile pt azi s-au dus pe apa sambetei pentru ca examenul a durat muuult mai mult decat planuisera ei. (drept urmare, azi am mancat cam haotic).

in fine. iata meniurile de azi si de ieri:

7.03.2008

Masa 1 – ora 9:15
- 140gr branza fagaras

Masa 2 – ora 10:15
- 20gr nuci
+ 1 megavit + 1 ca,mg,zn

Masa 3 – ora 11:45
- 50gr smantana fermentata 18%

O cafea cu 15 ml lapte bauta cam in 3 ore

Masa 4 – ora 15:15
- 35gr cedar

Masa 5 – ora 17:30
- 150gr salata verde + 100gr chefir + 1 tbsp ulei masline + condimente

Masa 6 – ora 19:30
- 10gr nuci + 30gr arahide

Masa 7 – ora 22:15
- Omleta (2 oua, 12gr unt, 60gr ciuperci)
- 25gr branza de burduf
+1 ca,mg,zn

Lichide: >4 litri
Glucide 22,71 ; 7,27%
Lipide 108,30 ; 77,95%
Proteine 52,06 ; 16,66%
Calorii 1273,77
Fibre 6,34
+4 pastile fibre (3gr)

8.03.2008

Masa 1 – ora 6:00
- 40gr cedar
- O cafea cu 20ml lapte
Masa 2 – ora 7:00
- 30gr nuci
Masa 3 – ora 13:00
- 130gr brie
Masa 4 – ora 20:00
- 80gr ciuperci trase in unt (16gr)
- 20gr migdale crude
- ½ rosie (66gr) + 35gr telemea oaie + 5gr feta
Glucide 17,55 ; 5,90%
Lipide 104,85 ; 79,23%
Proteine 51,52 ; 17,30%
Calorii 1219,95
Fibre 6,92

Lichide: >3 litri

va hug.gif pe toate!

ma pun la un film ceva, vad eu. noapte buna!
Cherie
pupic.gif

Imagine
anca veselie
bravo pt ex pupic.gif pupic.gif
lucy
Ce mai face studenta mea preferata si ambitioasa? pupic.gif
Felicitati pt.examen floare.gif
bubbles
Felicitari pt examen pupic.gif hug.gif floare.gif
ironmissy
pupic.gif pupic.gif fetele!
pai ce sa fac, sunt un pic racita.

dieta merge mai departe. iata meniurile din ultimele 3 zile:

9.03.2008

- 85gr rosie + 26gr cascaval de bivolita + 40gr telemea de oaie + 2 firicele de ceapa verde
Pana pe la 12 am tot ciugulit:
- 65gr smantana
- 30gr migdale

Masa 3 – ora 14:30
- Pulpa de pui cu ciuperci,marar si ceapa verde
Masa 4 – ora 18:00
- 20gr ciolan presat, 10gr migdale, 100gr smantana fermentata 18%
Masa 5 – ora 20:00
- 15gr migdale +5gr nuci
- 60gr cascaval dej (oaie+vaca)
Ora 20:30
- Capucino

Masa 6 – ora 00:00
- 15gr nuci + 5gr migdale
- 10gr cascaval de bivolita
- 50gr smantana fermentata

Total:
Glucide 28,90 ; 6,87%
Lipide 143,58 ; 76,76%
Proteine 77,21 ; 18,35%
Calorii 1716,62
Fibre 11,26

Lichide: habar n-am
Workout: 50min aerobic

=> prea multe calorii. Am mancat mai mult din plictiseala. Chiar nu imi era foame. asa ca mesaj pt mine: DON’T DO IT AGAIN!!!

10.03.2008

Masa 1 – ora 9:45
- Omleta (2 oua,ciuperci, ardei rosu, ceapa verde, marar&multe condimente,1tbsp ulei masline)
Masa 2 – ora 13:00
- 30gr migdale
- 35gr nuci
Masa 3 – ora 16:30 (dupa volei)
- O portie de supa crema de spanac (=100grspanac +10gr unt)+50gr smantana 18%
- 80gr friptura de porc

Cafea cu 20ml lapte facut spuma

Apoi pana seara am tot ciugulit astfel:

Masa 4 - ... de pe la 18:00 pana pe la 21:00
- 50gr conopida la abur
- 70gr branza cedar
- 5gr nuci si 20gr migdale

Masa 5 – ora 23:30
- O lingurita de branza fagaras
- 25gr cascaval de bivolita

Glucide 33,21 ; 8,07%
Lipide 135,37 ; 74,05%
Proteine 85,93 ; 20,89%
Calorii 1694,87
Fibre 15,68

Lichide: nush :-??
Workout: jucat volei (pretty intense) ü
=>mult prea multe proteine

11.03.2008

- Omleta (2 oua, 15gr ulei masline, 65gr ardei rosu,15gr ceapa verde,15gr cascaval dej oaie&vaca)

Masa 2 – ora 13:00
- 80gr porc + 80gr conopida +50gr smantana fermentata

Espresso cu o cutiuta lapte 10%
Masa 3 – ora 16:00
- 30gr migdale
Masa 4 – ora 18:30
- 30gr nuci

Masa 5 – ora 20:15
- O portie supa spanac + 100gr smantana
- 45gr carnati + 25gr cascaval de bivolita

Glucide 27,02 ; 7,40%
Lipide 122,30 ; 75,40%
Proteine 69,95 ; 19,17%
Calorii 1488,58
Fibre 12,30

Mi se pare ca nu am baut destule lichide azi, abia de am atins 3 litri.

sambata seara pe la 9 jumate, prietena mea cea mai buna a decis sa ma scoata la plimbare in herastrau. asa ca m-am conformat si am iesit afara cu ea. am facut si niste poze la floricele si copacei, dar inca nu le-am scos.
duminica am facut curat, aerobic, baie, epilat si apoi am iesit in oras cu prietenii.

iar la facultate... sunt in sfarsit foarte yahoo.gif de ce invat!
va pupic.gif ! maine am cursuri de la 8!

p.s.: flirtez cu ideea de a-mi face abonament la sala (cu dansurile nu stiu ce se va mai intampla...)
bubbles
Neata pupic.gif hug.gif
Nessie
Felicitari pentru consecventa. Ca mai sari din schema cu caloriile... asta e.... tease.gif la keto merge.

Vroiam sa te intreb ceva: grin.gif
- cu ce iti calculezi meniurile
- ai facut vreodata carb load?

floare.gif Sar'na! biggrin.gif
ironmissy
pupic.gif fetele!

de azi sunt fericita posesoare a unui abonament la sala. cheer.gif
va dau detalii diseara, acum scriu foarte pe fuga.

Nessie, multumesc!Calculele le fac cu un tabel excel facut chiar de mine. Daca il vrei, ti-l dau cu cea mai mare placere.
Cat despre carb-load, n-am facut nici unul pana acum si mi-e cam frica sa fac grin.gif . Mai incolo...

pupic.gif !
anca veselie
bravooo cheer.gif cheer.gif la ce sala te duci?
ironmissy
pupic.gif Ancuta!
ma duc la Genesse pentru ca mi-am gasit partenera de andrenament care merge acolo de cateva luni si care tine tot keto. si e foaaaarte important pentru mine ca am cu cine merge! yahoo.gif yahoo.gif
abonamentul este doar de luni pana vineri, cu intrarea pana la ora 16:00, dar se pliaza foarte bine pe orarul de la scoala.
schema e sa merg de 3-4 ori pe saptamana, sa-mi fac programul de antrenament pe grupe musculare conform cu dieta, iar la sfarsit sa fac cardio, 20 minute.
i'm so yahoo.gif !
Ramo
Felicitari pt decizie.
anca veselie
suna foarte bine pupic.gif
ironmissy
multumesc, ramo! felicitari pentru inca un kg dat jos.
pupic.gif ancuta!

sunt super mega excited ca merg la sala! yahoo.gif yahoo.gif

ieri am lucrat piept si triceps => febra musculara azi. but it feels so good... wink1.gif
iar azi am lucrat picioare si abs.
si ieri si azi am facut dupa antrenament 10 min pe eliptica. incerc sa urc treptat cardio-ul de la final...

si tot azi am facut primul meu keto test. sunt in keto, dupa cum era de asteptat. yahoo.gif
pentru ca abonamentul e doar de luni pana vineri, maine poate bag ceva pilates...

desi cantaritul de azi arata cu 600gr in plus, i really don't care. 'cause i'm going to the gym yahoo.gif !
eh, de fapt stiu ca matematic e imposibil sa pun 600gr grasime intr-o saptamana, asa ca sunt calma.

va pupic.gif !
ganesha
Abia ai inceput sa mergi la sala si deja te-ai si apucat de lucrat tirceps? Uau!

Planuri de weekend? Ceva ceva? rolleyes.gif

pupic.gif
ironmissy
g,pai... de ce nu triceps? blum.gif
sunt oarecum nemultumita de bratele si umerii mei anorexici asa ca tre' sa-i antrenez.

planuri de wee... treburi pt scoala (am un test marti si un examen de voucher la cisco miercuri), relaxare si maine seara iesit in oras cu pretenii. same old, same old.

te pupic.gif !
lucy
Sa te distrezi super bine in seara asta pupic.gif pupic.gif cheer.gif
anca veselie
am venit cu galeriaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif si cu o intrebare: ce inseamna examen de voucher la cisco?? mai precis ce inseaamna voucherul asta?
cantarul poate arata in plus si daca esti inainte de ciclu.
pup u si wee placut hug.gif
Sexymom
Mult succes saptamana viitoare, si un week-end cat mai relaxant. pupic.gif
ironmissy
CITAT(anca veselie @ 15-03-2008, 12:52 PM) *

am venit cu galeriaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif si cu o intrebare: ce inseamna examen de voucher la cisco?? mai precis ce inseaamna voucherul asta?
cantarul poate arata in plus si daca esti inainte de ciclu.
pup u si wee placut hug.gif

examenul de voucher este un examen pe care il pot da cei care au facut academia cisco pentru a primi o reducere de 80% din taxa de certificare finala.

mda, pai... s-ar putea de asta sa arate mai mult... si poate si pentru ca saptamana trecuta am papat cam mult unsure.gif eh, imi revin eu.

pupic.gif back!

CITAT(Sexymom @ 15-03-2008, 12:54 PM) *

Mult succes saptamana viitoare, si un week-end cat mai relaxant. pupic.gif

mersi frumos! give_rose.gif
Cherie
Missy, ce e aia CISCO? blush.gif
ironmissy
cisco e o companie multinationala producatoare de echipamente de retea (switchuri, routere & alte treburi) care are in diverse zone de pe glob asa numitele academii in care practic educa si antreneaza oameni in domeniul retelisticii. iti poti lua mai multe tipuri de certificari de la ei.
eu am facut cursurile de ccna, care e un nivel oarecum de baza.

te pupic.gif !
bubbles
Iron felicitari pt sala cheer.gif cheer.gif pupic.gif
Cherie
CITAT(ironmissy @ 16-03-2008, 12:42 PM) *

cisco e o companie multinationala producatoare de echipamente de retea (switchuri, routere & alte treburi) care are in diverse zone de pe glob asa numitele academii in care practic educa si antreneaza oameni in domeniul retelisticii. iti poti lua mai multe tipuri de certificari de la ei.
eu am facut cursurile de ccna, care e un nivel oarecum de baza.

te pupic.gif !

Misto! (zici ca-s Iri din reclama de la French Toast lol.gif)
Il faci la facultate sau ti l-ai platit tu? (scuze daca ai zis si n-am inteles eu blushing.gif)
ironmissy
Cherie, e un curs extra-facultate, platit, dar pe care il fac in incinta facultatii smile.gif

Bubbbles, mersi frumos! e un lucru de care sunt extrem de incantata pentru ca era vesnic pe ToDoList-ul meu si tot timpul intervenea ceva.

Eu... am fost cam moody in ultimele zile, cu tendinte spre down... dar m-am intalnit azi cu my best friend la un ceai si a reusit sa ma puna back on track. Stiam eu de ce o iubesc asa mult.
Tin contabilitatea mancarii, n-am mai postat-o pentru ca nu stiu daca ajuta pe cineva...
Ieri era sa o dau in bara rau de tot ca am mancat prea multa fasole batuta (era absolut senzationala) si mi-era teama ca ma scoate din keto. Dar n-a fost sa fie rolleyes.gif phew!

va hug.gif ! sa aveti o saptamana minunata!

later edit: maine de dimineata voi incerca urmatoarea reteta (adaptata pt keto, desigur) : scrambled eggs
sper sa-mi iasa blum.gif
ganesha
CITAT(ironmissy @ 14-03-2008, 10:54 PM) *

g,pai... de ce nu triceps? blum.gif

Hihi, ca lumea (inclusiv subsemnata) fuge ca ala negru de tamiie cind e vorba de lucrat tricepsii... subiectiv vorbind, exercitiile sint plictisitoare si iritante, si in plus... e atiiiiiita de greu de izolat ca sa lucreze exclusiv ei.... )).gif Lenea e cucoana mare... )).gif )).gif )).gif Da' bine ca tu ai ambitz! pupic.gif

O satamina fenomenala sa ai!
ironmissy
te pupic.gif ganesha!

sincera sa fiu, nici eu nu prea mor dupa exercitiile de triceps. dar dat fiind ca fac doar 4 serii de extensii cu gantera, nici nu-mi dau seama cand trece timpul.

chiar imi plac antrenamentele cu greutati pe keto. scurte si la obiect grin.gif .

ce voiam sa te intreb de ceva timp, cum as putea sa cresc rezistenta la efort cardio?
adica dupa fiecare antrenament de greutati incerc sa fac cardio. da dupa 10 minute de eliptica sunt terminata.
ai vreo sugestie? are vreo importanta faptul ca am deviatie de sept?

saru'mana anticipat pt raspunsuri give_rose.gif
Nessie
Missy, la mine ritumul respiratiei si muzica aveau rolurile importante la rezistenta.

Am incercat in mai multe moduri sa respir:
- 3 in 3 out
- 2 in 3 out
etc
Pana la urma cel mai bine ma simteam cu 4 in, 4 out. Deviatia de sept cred ca are legatura daca te impiedica sa tragi suficient aer in piept...

No.2, muzica. biggrin.gif Mi-am luat mp3 cu muzica mea preferata, ritmata si o dadeam tare sa nu imi aud respiratia sau zgomodul benzii ca imi luau din concentrare.

Alergam alternativ 8-10 min cu 3-4 mers rapid. Am crescut progresiv, de la 10 min la 40-50 in cam 2 luni.

Inca o observatie de-a mea: eu lucram mai bine separat cardio. Dupa 40-60 minute de aparate nu aveam putere sa fac cardio. Faceam 10 min si gata. Intr-o zi separat lucram 10-15 min incalzire, stretching si resul banda.

No....acum ti-am spus din experienta mea si nu lucruri stiintifice, chiar daca nu m-ai intrebat pe mine. blum.gif
ganesha
Scumpa, pe eliptic nici eu nu pot face mai mult de 10 minute. Bun, nu mi-am pus niciodata in cap sa fac mai mult, de fapt nu-mi place deloc, asa ca am icnercat de vreo 2 ori si.... adios! Am ramas fidela alergatului/mersului la plan inclinat si bicicletei cind e vorba de cardio.

Din experienta si din cite am citit e cel mai bine sa separi sedintele de cardio de cele de forta, ideal e sa le alternezi.

Ca sa-ti cresti rezistenta (adica tot, in general: viteza, timp, etc) cel mai safe e sa folosesti regula celor 10%. Cresti cu 10% saptaminal. Adica, de exemplu: daca intr-o saptamina stai pe eliptic 20 de minute, saptamina viitoare stai 22; daca sa zicem alergi cu 8 km/h, saptamina viitoare poti creste la aproape 9. Pe scurt asta e principiul care da cele mai bune rezultate, nici nu extenueaza, nici nu te face sa te lasi pagubas, si nici nu e periculos pentru organism.

Cum zicea si Nessie, are si respiratia rolul ei... acum, teoriile IAR s-au schimbat )).gif cind m-am apucat eu sa alerg, in toate articolele se punea maaare accent pe respiratie, acum, in Running World sau alte reviste de specialitate, apar articole in care se zice ca respiratia vine de la sine si ca e mult mai important sa te concentrezi pe alte chestii... biggrin.gif

pupic.gif
nella
O saptamana usoara si plina de reusite pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ironmissy
pupic.gif nella!

multumesc frumos fetelor!
ieri la sala programul a fost urmatorul:5 min incalzire + 35 min spate + biceps + 20 min mers pe banda cam 4mph. stiu ca cel mai bine e sa lucrez cardio separat, dar problema e ca abonamentul meu e de luni-vineri pana la 16:00. miercuri imi e imposibil sa ajung. totusi o sa incerc sa introduc de saptamana viitoare o sesiune exclusiv cardio. adica 3 zile/sapt greutati + cardio si o zi doar cardio.

sunt sigura ca treaba cu alergatul e doar o bariera psihologica, pe care o voi depasi, i have to.

mersi frumos Nessie pentru sfatul cu mp3playerul. eu l-am pierdut pe al meu sorry.gif sorry.gif da poate reusesc sa-l imprumut pe al lu' fratemeu.
voi face cum spui tu, ganesha, catinel-catinel pupic.gif !

ieri iar am iesit din schema cu caloriile, dar azi e o noua zi de cucerit lumea (copyright ganesha pupic.gif )

va hug.gif hug.gif !
ironmissy
hello girls!
am venit sa sterg si eu praful pe la mine prin jurnal.

in continuare tin keto, proportiile find cam 7% carbi, 75%grasimi, 23% proteine (variabile). cu caloriile ma plimb in intervalul 1450 - 1800. merg la sala si ma simt excelent dupa yahoo.gif yahoo.gif
de fapt ma simt excelent in general.
de azi am inceput sa iau alfa-burn (mai multe informatii gasiti aici) si asteptam rezultate. la sala am facut: piept+triceps+cardio. maine am: picioare+abs+cardio.

va hug.gif !
robby2008
CITAT(ironmissy @ 20-03-2008, 09:26 PM) *

de azi am inceput sa iau alfa-burn (mai multe informatii gasiti aici) si asteptam rezultate. la sala am facut: piept+triceps+cardio. maine am: picioare+abs+cardio.

va hug.gif !

M-am uitat pe link-ul despre alfa-burn, dar spune-mi te rog(caci nu am inteles doh.gif ) este un produs natural? are contraindicatii? si de unde il cumperi?
ironmissy

e destul de delicat cu alfa-burn-ul. ingredientul principal, yohimbina este de tip adrenalina, poate produce transpiratii, cresterea pulsului. plus conditiile in care se ia nu sunt oarecare.

eu momentan il testez, NU RECOMAND NIMIC!
robby2008
CITAT(ironmissy @ 20-03-2008, 10:05 PM) *

e destul de delicat cu alfa-burn-ul. ingredientul principal, yohimbina este de tip adrenalina, poate produce transpiratii, cresterea pulsului. plus conditiile in care se ia nu sunt oarecare.

eu momentan il testez, NU RECOMAND NIMIC!

Multam de informatie. Atunci nu ma bag la alfa-burn. Eu am de ceva timp neurastenie si fac cateodata aritmii cardiace pe baza de stres, oboseala, nervozitate.important este ca inima nu este deloc bolnava(am facut acum cateva luni mai multe investigatii complexe), dar trebuie sa nu folosesc excitanti ai sistemului nervos(nici macar cafea nu mai pot bea sad.gif ).
Ai putea sa iei L-carnitin, care ajuta la pastrarea masei musculare si forteaza organismul sa foloseasca grasimea drept sursa de energie(si nu carbo cum prefera el). acest produs e chiar sanatos, caci are actiune de protector cardiac si hepatic.
anca veselie
pupic.gif da-i inainte cheer.gif
Nessie
Felicitari pentru sala! cheer.gif La mine alfa-burn n-a avut niciun fas. dry.gif Am luat 1 tub si m-am oprit. Mi-am comandat acum (la recomandarea lui Cristi):
arrow.gif Eve - Women's Multivitamin
arrow.gif Omega-3
arrow.gif Omega 3-6-9
arrow.gif Super Cuts 3
arrow.gif Hot-Rox Fat-Loss Phenomenon (pentru mai tarziu)
Ah si niste Ketone Stix.

Abia astept sa-mi ajunga pachetul. grin.gif

Tu cu ce ti-ai facut testul de keto? eusa_think.gif
ironmissy
mi-a dat prietena cu care merg la sala si care tine si ea keto 2 stick-uri de ketodiabur. ea si-a luat de la farmacia 2na.

nici macar un mic fas n-a avut alfa-burnu'? sad.gif cate pastile luai?

wow, impresionanta lista.
chiar mi-ai dat o idee buna sa caut pe amazon.com . preturile sunt mult mai mici! w00t.gif

te pup! pupic.gif
Nessie
Sunt foarte ieftine pe Amazon, mai ales daca le prinzi la reduceri, dar din pacate jumate din firme nu livreaza in Romania, iar cealalta jumatate iti cer cam 50$ pe colet. doh.gif (asta in cazul in care pe un tub dai cam 10$) Nu mai vorbesc de cazul in care comanzi de la mai multe firme, ca fiecare firma te taxeaza cu 50$. E mai convenabil daca ti le poate aduce cineva direct din state.

Nu mai stiu exact cate pastile luam din alfa-burn. Cate zicea pe tub. Parca vreo 4/zi. eusa_think.gif
Cherie
Dar pe suplimente.ro de ce nu va comandati?
Ness, poti vorbi cu Cristi si-ti trimite suplimentele direct la sala!

Missy, vad ca te tii de treaba! Bravo! Sa nu faci ca mine! pupic.gif
ironmissy
hello girls!

pe suplimente.ro sunt cam scumpe pentru bugetul meu.
oricum, ce iau acum (MegaVit si AlfaBurn de la GetFit shop sunt luate).

Am aflat ca zilele astea o sa vina in tara una dintre matusile mele din America, asa ca i-am facut lista de suplimente sa-mi ia grin.gif grin.gif yahoo.gif yahoo.gif. Asa ca Nessie primeste multe floare.gif ca mi-a dat ideea.

Semestrul asta e unul nebun rau la scoala. Cel putin 2 deadlineuri de teme pe saptamana (iar la o tema se lucreaza intre o zi jumate si 5 zile). Dar imi place.
Cu dieta sunt foarte ok, la sala incerc sa ajung mai des de 3 ori pe saptamana, dar nu prea reusesc.
Azi lucrez spate+biceps+ceva cardio la final.
Luni am facut pentru prima data o sesiune exclusiv cardio. 35 min pe banda, alternat 1 minut alergat la 9mph, 1 minut jumate mers 6.5mph. Eram rosie foc la final, dar foarte mandra de mine.

De 2 zile am crescut doza de AlfaBurn, si maine ma cantaresc.

Tot incerc sa scad caloriile, si parca abia ieri mi-a reusit. Dieta Keto are marele avantaj ca iti scade pofta de mancare. Dar ce faci cand esti un mancacios care mananca din placere? tease.gif tease.gif
Asa ca incerc sa ma concentrez zilele astea sa repar acest "defect". Daca mananc la 2 ore jumate - 3 parca tot timpul imi e capul la asta si tot timpul ajung sa pap mai mult decat mi-am propus. Deci, incerc sa pap la 4 ore si sa nu ma gandesc asa mult la cum sa-mi planific mesele mai bine, etc. Cool down cum s-ar zice.

Oricum, rezultate se vad si se simt. A scazut grasimea de pe abdomen (se vad vene blum.gif ), gambele sunt mai definite, bratele la fel. Numa' coapsele sunt incapatanate, dar le vin eu de hac! devil.gif devil.gif

Acestea fiind zise, iata meniul de ieri:

25.03.2008

Masa 1 – ora 8:30
- Omleta (2 oua large + 15gr unt 80% +patrunjel)
- 60gr salata verde + aceto balsamico

Masa 2 – ora 12:30
- 20gr migdale + 20gr alune de padure

Masa 3 – ora 18:00
- 145gr spanac + 10gr unt + 50gr smantana 20%
- 30gr cascaval de capra + 20gr pastrama

Masa 4 – ora 21:45
- 56gr vita +40gr broccoli + 40gr smantana 20% + 3 masline

Masa 5 – ora 00:30
- 10gr migdale crude

Glucide 28,86 ; 9,53%
Lipide 93,25 ; 69,29%
Proteine 64,13 ; 21,18%
Calorii 1211,20
Fibre 12,38
bubbles
Neata yahoo.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.