Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Winners never quit, quitters never win!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ironmissy
Neata bubule! acum am vazut ca ai schimbat tickerul! felicitarile mele!
Nessie
Vene zici? cheer.gif Felicitari! Acum apar si patratelele. grin.gif E foarte bine daca te poti organiza la ore fixe. Eu cum stau 10 ore cu fundu pe scaun si cu sertarul plin de nuci si alte alea tot bag mana in sertar. doh.gif Am constatat acum ca portia de 3 zile de mixt alune se termia in 2. nono.gif Trebuie sa iau si eu masuri la capitolul disciplina.

Te pup si spor in toate! pupic.gif
ironmissy
pupic.gif fetele!

Sunt obosita, si deci postul asta o sa contina noutati din viata mea, intr-o ordine complet aleatoare.

Nessie, nu ma pot organiza chiar la ore fixe, dar macar incerc. E bine ca la scoala incerc sa-mi iau nuci sau alune sau migdale pentru 2 portii, dar sfarsesc prin a le manca deodata blushing.gif .
Mie cel mai greu cu dieta imi e cand stau acasa pentru ca mi-e greu sa stau departe de bucatarie. Mai fur 5 migdale cand trec p-acolo grin.gif .

Azi am stat foarte prost la capitolul organizare, am mancat enorm de multe proteine si prea putine grasimi. N-am idee cate calorii. Sper sa nu ma scoata din keto sorry.gif sorry.gif .
Deocamdata ma doare un pic capatzana dar pun asta pe seama oboselii. Saptamana asta, media de somn a fost de 6 ore/noapte. Am functionat perfect, dar acum se resimte...

Azi am fost iar la sala, si imi place din ce in ce mai mult. In primul rand ca e aproape, in al 2lea rand ca e curat si toate cele, in al 3lea rand ca la orele la care ma duc eu e foarte putina lume, si in al 4lea rand ca dupa sala am o senzatie bestiala de self confidence.
Azi am lucrat picioare + abdomen, iar la final am mers 20min pe banda la incline maxim.

Ieri mi-am venit noul mp3player comandat de pe net, luat doar cu banutii mei! yahoo.gif yahoo.gif
a costat 1/4 din valoarea celui pe care l-am pierdut, da acu macar nu o sa mai plang asa tare dupa el daca-l pierd tease.gif tease.gif

Dupa cum sper ca observati, am updatat ambele tickere si se pare ca luna asta chiar imi ating targetul de sportat! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Si ca sa continui seria de ganduri aleatoare: azi am papat pranzul in piranha. Voiam omleta cu jumari sau cu kaizer si nu mai stiu ce, dar n-aveau, asa ca mi-am luat pui cu smantana si vin sec. Cand aduce nenea comanda, vad langa puiul meu, cartofi prajiti. Nenea a zis ca a inteles gresit tanti de la bucatarie si ca nu trebuie sa-i platesc. Evident, nu m-am atins de nici unul. And this is what i love about keto diet, ma tine departe de chestii pe care in trecut le-as fi considerat mari tentatii, fara frustrari, fara regrete. Nu mai exista ideea ca: daca mananc un fir de cartof prajit sau daca gust din nu stiu ce altceva n-o sa-mi faca chiar asa de rau. nu. totul e mult mai simplu. parca m-as fi reprogramat mental. and i love it!

Va pupic.gif si fug la ale mele ca am de citit foarte mult pentru un proiect care are deadline duminica seara.
Va urez un wee minunat!
camvalmy
WoW! ce tarie de caracter. sa nu te atingi de ei. te admir sincer plecaciune.gif clap.gif. Spor la slabit in continuare ca mai ai putin Ironmissy. Abia astept sa ajung si eu sa mai am decat 2 kg si ceva pope.gif .
Te pupic.gif si ai grija de tine floare.gif !
Cherie
Ce program nebun ai si tu sorry.gif
Felicitari pt faza de ieri. Asta e keto. cheer.gif

we placut pupic.gif
ironmissy
ntz ntz, s-a pus praful pe jurnalul meu.

sunt in vacanta de summit si it feels good. numa' bine am scapat de cateva deadlineuri si au aparut altele.
but life is good.

iata meniul de ieri:
1.04.2008

Masa 1 – ora 9:50
- Omleta (2 oua, 15gr ulei, 16gr ceapa verde) + 45gr smantana + 10gr nuci

Masa 2 – ora 13:50 (post sala)
- 90gr vita + 100gr smantana 22% + 60gr conopida fiarta

Masa 3 – ora 16:30
- 35gr arahide

Masa 4 – ora 20:30
- 110gr salata verde + 20gr leurda +15gr ceapa verde + 20gr ulei masline
- 32gr cascaval rucar afumat
- 50gr seminte de dovleac prajite (cu tot cu coaja) + 5 migdale

Glucide 23,24 ; 5,79%
Lipide 135,13 ; 75,81%
Proteine 73,77 ; 18,39%
Calorii 1604,19
Fibre 8,53

bubbles
Esti in mini vacanta blum.gif .Cum merge dieta?Sa vezi ca acum pe sfarsitul kg o sa mearga mai greu pupic.gif
ironmissy
dap, sunt in mini-vacanta, dar cu o tona de teme de facut )).gif
dieta merge foarte ok. sunt in saptamana a...7a smile.gif problema e ca nu reusesc nicicum sa reduc caloriile sub 1500. e destul de dificil sa am grija ce pap, mai ales cand lucrez la vreo tema sau ceva si tot imi vine sa ciugulesc si la cate teme am, mai sunt si stresata din cauza timpului...

kilele pleaca cu viteza melcului, dar mi se pare ca fac progrese. mai ales la sala. imi place la nebunie sa merg la sala grin.gif grin.gif . oricum, am rabdare si sunt perseverenta.

pentru Nessie, cand o sa citeasca p-aici, nush cum ai reusit tu sa iei 4 alfa-burn /zi, eu de la 2 ma urc pe pereti. am incercat cateva zile, dar eram prea agitata si am redus la 1 pastila/zi. poate mai incolo o sa cresc din nou.
Nessie
Ce bine ca ai vacanta! smile.gif Macar iti faci singura programulsi nu iti este impus.

Tinand cont ca nu poti scadea sub 1500 cal/zi si ca nu esti multumtia de viteza cu care slabesti, poate sa maresti activitatea fizica. Mai mult cardio de exemplu si ai putea arde cu 200-300 cal mai mul/zi. wink1.gif

Alfa burn-ul tau poate e diferit de ce aveam eu. Poate e pe diferite concentratii si eu am avut unul mai slab. huh.gif Oricum stiu ca eram la mijlocul dozei recomandate pe borcan.

Ce anume simti? Eu parca nu simteam nimic. sad.gif
ganesha
Nu te chinui prea tare sa scazi caloriile! Ca dupa aia te obisnuiesti... eu ma chinui de mooor sa le cresc, eu intr-o zi normala nu maninc mai mult de 1500 nici sa ma dau cu capul de pereti. Intr-o zi de binge cu inghetata, pizze, porcarii (stii genul... se mai intimpla) abia de trec de 2000 si ceva. Si e groaznic, pentru ca mi-a fost mereu foarte foarte foarte greu sa slabesc.

Cu fat burner-e m-am suit si eu pe pereti, la jumate din doza de pe cutie (o pastila de 3 ori pe zi - in loc de 2X3). Faceam ca trenu', si mi-era si cam rau. N-am fost in stare sa iau prea mult timp - dar efectele au fost super, nu neaparat in nr de kg, ci doar in body-fat-ul pierdut si in calitatea masei musculare. Dar nu mai am curaj sa iau, oricit de faina eram pe vremea cind le luam )).gif

pupic.gif
ironmissy
Multumesc ganesha! mi-ai spus exact ce aveam nevoie sa aud hug.gif hug.gif

Nessie, eu am alfa burn cu concentratie de 8mg yohimbina. Pe cutie e recomandat sa iei 0.2mg/kg, in cazul meu vreo 12. La o pastila sunt un pic agitata, la a 2a chiar nu am stare si in plus ma mai culc si foarte tarziu si dorm si putin.

Azi am resimtit oboseala acumulata in ultimele zile si faptul ca n-am apucat sa dorm mai mult de 5-6 ore pe noapte. Asa ca azi am declarat-o zi de odihna. Eh, tot am lucrat eu la o prezentare, dar macar am dormit 11 ore azi noapte + o ora jumate la pranz.
N-am sportat azi intentionat, m-am simtit super obosita, greoaie si chiar nu cred ca as fi dat randament. Oricum, saptamana asta merg de 4 ori la sala.

meniul de azi:

2.04.2008

Masa 1 – ora 10:00
- Omleta (2 oua, 15gr unt 80%, 17gr ceapa verde) + 33gr cedar + 7gr cascaval capra

Masa 2 – ora 12:00
- 30gr seminte de dovleac

Masa 3 – ora 13:30
- Keto salata (100gr andive, 20gr leurda, 15gr ceapa verde, 45 gr smantana 22%, 10gr ulei masline, 50gr telemea de vaca, aceto balsamico, busuioc)

Ciuguleala ulterioara: 15gr nuci, 15gr migdale, 25gr cascaval capra f maturat, 10gr pastrama

Masa 4 – ora 19:00
- 50gr smantana fermentata natura 18%
- 20gr cascaval capra + 10gr penteleu

Masa 5 – ora 20:00
- 20gr arahide + 10gr migdale

Glucide 22,25 ; 5,46%
Lipide 137,41 ; 75,86%
Proteine 76,14 ; 18,68%
Calorii 1630,21
Fibre 7,25

Cherie
Vacanta de summit, zici? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Excelent! Enjoy! cheer.gif pupic.gif
anca veselie
bravo pt sala cheer.gif
despre vacanta, ce sa zic, e singura parte care-mi lipseste din vremea "copilariei" tease.gif
pupici pupic.gif
ironmissy
la mine vacanta asta inseamna: mers la sala, somn, facut teme, vizionat filme cu boyfriendu', poate o sa ies si la un ceai in wee si cam atat. nu sunt eu foarte wild grin.gif grin.gif .
cel mai mult ma bucur de somn mult, ca pe restu' oricum le faceam.

va multumesc pentru vizite pupic.gif !
bubbles
Iron ce pastile luati voi.Alfa burn blink.gif si pt ce le luati? pupic.gif
ironmissy
hey bubu!
alfa-burn e un fat-burner. am pus un link pe paginile trecute. in principiu ma ajuta la sala si ca sa ard mai bine grasimea smile.gif

iata meniurile pe ultimele 2 zile:

3.04.2008

Masa 1 – ora 11:00 (post workout)
- 200gr branza fagaras natura

Masa 2 – ora 12:00
- 35gr arahide

Masa 3 – ora 15:15
- Omleta (2 oua large, 1 tbsp ulei porumb, 10gr seminte de in)

Masa 4 – ora 16:15
- 20gr nuci

Ora 19:00
- Un espresso scurt + 2 cutiute de lapte

Masa 5 – ora 21:45 (cam tarziu si cam mult cantitativ)
- 80gr vita + 30gr porc
- 90gr fasole verde + 75gr smantana fermentata 18%

pe la 1 noaptea am mai papat vreo 2 lingurite smantana fermentata, dar nu le-am mai calculat blushing.gif

Glucide 26,91 ; 7,38%
Lipide 116,31 ; 71,82%
Proteine 75,79 ; 20,80%
Calorii 1457,55
Fibre 7,38

4.04.2008

Masa 1 – ora 11:30 (post sala)
- 70gr vita + 75gr smantana 22%

Masa 2 – ora 13:00
- 15gr nuci
- 15gr alune de padure

Masa 3 – ciugulita in vreo ora
- 30gr seminte de dovleac
- 25gr arahide
- 75gr smantana 22%
- 23gr cedar

Masa 4 – ora 17:00
- 20gr telemea vaca + 20gr smantana fermentata 18% + 5gr nuci

Masa 5 – ora 19:00
- Keto salata (100gr andive + 20gr leurda + 20gr ceapa verde + 15gr ulei masline
+ 45gr telemea vaca + 20gr cascaval penteleu + 15gr cedar + aceto balsamico + rozmarin&piper)

Glucide 21,50 ; 5,39%
Lipide 134,47 ; 75,90%
Proteine 74,57 ; 18,71%
Calorii 1594,45
Fibre 6,62

Azi nu mi-a placut deloc cum am papat. Prea des, prea multa mancare deodata.

ieri am lucrat spate + biceps + 25min cardio la final (mix mers pe incline mare, alergat, mers obisnuit) iar azi picioare + abs. ambele antrenamente le-am facut pe burta goala.
azi am avut un antrenament foarte intens, presimt o febra musculara de zile mari.
am facut un nou record la greutati naughty.gif naughty.gif
iar maine planuiesc sa ies la alergat outdoor. vreo 20-30min. l-am corupt si pe prietenul meu sa vina. cheer.gif cheer.gif

maine seara merg la un party si o sa se lase cu beutura. sper sa nu ma imbat tease.gif tease.gif

va salut.gif !
ganesha
Missy, hai nu da cel putin o saptamina de sala si de dieta pe beuturaaaaa sorry.gif pupic.gif
Nessie
Missule si eu zic la fel. Oricum stii ca alcoolul te scoate rapid de pe keto. wink1.gif
ironmissy
sorry.gif buhu!
uof, ce m-as face eu fara voi sa ma trageti de urechi...

si daca beau doar... 2 pahare de vin alb sec si trag de ele toata noaptea? devil.gif devil.gif
Nessie, nush daca ma scoate de pe keto... ca am vazut ca Cori mai bea din an in paste si in plus am mai citit si pe net...
ca alcolu' e bad, e alta treaba devil.gif

eh. o sa vad...
ganesha
CITAT(ironmissy @ 05-04-2008, 11:23 AM) *

sorry.gif buhu!
uof, ce m-as face eu fara voi sa ma trageti de urechi...

si daca beau doar... 2 pahare de vin alb sec si trag de ele toata noaptea? devil.gif devil.gif
Nessie, nush daca ma scoate de pe keto... ca am vazut ca Cori mai bea din an in paste si in plus am mai citit si pe net...
ca alcolu' e bad, e alta treaba devil.gif

eh. o sa vad...

Unu' paharu' e de ajuns naughty.gif (sa te dea inapoi). pupic.gif
Cherie
pupic.gif Missy! Sper ca ai trecut peste paharul acela cu bine!
bubbles
Ce faci? pupic.gif
ironmissy
pupic.gif bubu!

iaca ce sa fac, scriu cu coada intre picioare ca am cam borshit-o zilele astea.

sambata am baut un 1 pahar juma' de vin, in vreo 5 ore. am dormit super putin sambata noapte(4 ore), dar spre uimirea mea, duminica eram super odihnita si apta de munca blum.gif. asa ca duminica si luni am cam lucrat toata ziua la o tema uriasa pe care o am, si inca n-am terminat-o doh.gif .

momentan ma chinui sa reintru in keto, din care am iesit dintr-un motiv sau altul ori vinul, ori fasolea uscata pe care am papat-o, ori prea multe proteine la una dintre mesele de duminica...

cert e ca de ieri m-am cumintit. tot ieri am avut o foame uriasa in mine, asa ca am papat. la 3,4 ore. dar curat.
azi a mai disparut din foame cheer.gif si o reiau pe drumul cel bun smile.gif

luni am facut o ora de banda (mers incline maxim la vreo 5.8 - 6mph (cred)) si de atunci n-am mai ajuns la sala din motive de deadlineuri. ieri am avut de prezentat un proiect si am luat 10! yahoo.gif
ma cam chinuie astia la scoala, da-mi place devil.gif

pupic.gif fetele si revin cu meniurile frumoase de ieri si de azi
Cherie
Congrats pt proiect cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ironmissy
multumesc Cherie! pupic.gif
Nessie
cheer.gif Felicitari pentru proiect si pentru alergat!

Imi pare rau ca ai iesit de pe keto, dar se mai intampla. Au fost mai multe motive cumulate si asta e... Ma intrebai la un moment dat cum stiu cand ies din keto. Sunt curioasa la tine cum s-a manifestat?
ironmissy
pai nu mi-a mai fost sete. aproape deloc. si n-am mai dormit la fel de bine si m-am trezit greu si obosita. si mi-a fost fooaaaaame rau. si cantarul a aratat cu 1kil juma mai mult de pe o zi pe alta. (cate "si"-uri ... doh.gif ) pot sa trag lejer concluzia ca am iesit de pe keto, nu? smile.gif
Nessie
as zice ca da. Asa simt si eu. smile.gif
ganesha
CITAT(ironmissy @ 09-04-2008, 04:01 PM) *

luni am facut o ora de banda (mers incline maxim la vreo 5.8 - 6mph (cred)) si de atunci n-am mai ajuns la sala din motive de deadlineuri. ieri am avut de prezentat un proiect si am luat 10! yahoo.gif
ma cam chinuie astia la scoala, da-mi place devil.gif

pupic.gif fetele si revin cu meniurile frumoase de ieri si de azi

Si eu merg pe incline o gramada, e tare fain, pe mine ma relaxeaza efortul de la incline mare (nu pe moment devil.gif , dar dupa... senzatia e faina). Ma bucur ca-ti place la scoala ta!

pupic.gif si sa revii cu meniuri!
ironmissy
9.04.2008

Masa 1 – ora 9:50
- Omleta (2 oua, 19gr ulei porumb,20gr seminte in)

Masa 2 – ora 12:50
- 19gr migdale + 20gr alune de padure

Masa 3 – ora 16:45
- 100gr branzica de casa + 110gr smantana fermentata 18% + 40gr branza cedar extramaturat + 5 gr ulei masline

Masa 4 – ora 18:00
- 30gr arahide

Masa 5 – ora 20:30
- O conserva de somon (nu stiu exact continutul, am aproximat) + 70gr smantana fermentata 18%

Masa 6 – ora 23:30
- 10gr seminte de dovleac decojite + 30gr smantana fermentata 18%

Glucide 20,91 ; 4,83%
Lipide 147,47 ; 76,60%
Proteine 80,47 ; 18,58%
Calorii 1732,75
Fibre 6,85

Mi-am dat seama ca ieri nu mi-am scris in jurnal, dar mi-am calculat. Iar calculele au ramas in calculatorul de pe linux (in linux intru sa-mi fac temele) si nu mai intru acum doh.gif . Oricum, ca procente se aseamana foarte mult cu cele de azi, doar ca sunt mai multi carbo si mai multe fibre.

cam atat.
ma simt foarte usurata ca am reusit sa termin si sa trimit o tema la care lucrez de fooooarte mult timp. dar macar a iesit foarte bine (zic eu). desi am depasit deadline-ul cu 2 zile, am implementat ceva care imi va aduce un bonus care va fi fix cat penalizarea pentru depasire. nu pot sa zic decat yahoo.gif yahoo.gif !!!

uof, sunt asa aiurita cu temele si cu deadlineurile. nici nu v-am povestit ca saptamana trecuta am facut ravagii la miniprix. dat fiind ca nu am prea multi bani de dat aiurea, prefer sa-mi fac cumparaturile cu cap. iar la miniprix gasesti o gramada de chestii super tari la niste super preturi. gata cu reclama.
eniuei, mi-am luat niste super tricouri (vreo 10 blushing.gif ), si o fusta, si un fel de hainuta subtire. absolut geniale. happy me!

iar maine ma duc la sala.
life is good.

va pup! noapte buna!
Ramo
Moama cate haine. Sa le porti cu placere. pupic.gif
Nessie
Felicitari pentru tema! give_rose.gif

Eu de la Mini Prix nu mi-am cumparat toata facultatea decat un set maieu + chiloti, chiar daca treceam saptamanal pe acolo. doh.gif Nu-mi venea nimic bine din ce imi placea. Ma bucur ca de tine se potrivesc! Sa porti sanatoasa lucrusoarele! pupic.gif
Cherie
Mai exista Mini Prix? Unde e magazin? w00t.gif
Sa le porti cu placere missy! pupic.gif
anca veselie
mini prix! dadada, tre sa-l vizitez si eu curand, cred ca mi-ar face bine la psihic!
missy, cateodata o mai dam si in bara, ca nu suntem perfecti. pana la urma nu poti sa tii toata viatza keto, nu? pupici dulci si spor la scoala si sala hug.gif
ironmissy
va multumesc, fetelor!

eu, tocmai ce m-am intors de la sala. it feels yahoo.gif pentru ca am avut un antrenament perfect: spate, biceps, umeri + 20min intervale la sfarsit.

pai, eu m-am dus la miniprix-ul otopeni. au un magazin efectiv urias, ca o hala.
am avut noroc ca m-am dus fix cand au adus marfa si am prins niste lucruri chiar speciale si multe marimi. mai exista unu' foarte mare pe iuliu maniu. restul nu stiu cum sunt, dar ala de la otopeni e extrem de bine aprovizionat. si e chiar usor de ajuns cu maxi taxi de la piata presei libere, e fix la intrarea in aeroport.

mi-am luat mai mult tricouri, pentru ca nu mai vreau sa-mi iau blugi/pantaloni si sa-mi ramana mari. oricum, mi-am gasit un dulap undeva ascunsi niste pantaloni bleumarin pe care ii luasem special mici si acum imi vin. hooray! cheer.gif
Cherie
E departe cel de la Otopeni, imi e peste mana sad.gif

Felicitari pt pantaloni cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anca veselie
daaa, m-as duce si eu la ala!
ironmissy
meniul de azi:

10.04.2008

Masa 1 – ora 10:30 (post workout)
- O pulpa de pui (100gr) + 60gr smantana fermentata + 100gr fasole verde

Masa 2 – ora 12:45
- 25gr arahide + 5gr nuci
Masa 3 – ora 15:00
- 40gr branza cedar + 20gr penteleu

Masa 4 – ora 17:00
- 20gr nuci + 20gr alune de padure

Masa 5 – ora 20:30
- Keto salata uriasa (2 oua fierte, 20gr ulei masline, 70gr smantana fermentata + 100gr salata creata + 30gr ceapa verde + leurda + aceto balsamico + busuioc + piper + mult marar si patrujel + 20gr telemea vaca) + 5 migdale

Glucide 30,76 ; 7,59%
Lipide 133,11 ; 73,88%
Proteine 75,12 ; 18,53%
Calorii 1621,47
Fibre 12,78

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cherie
pupic.gif Missy!
anca veselie
la multi ani mamei tale! pupic.gif cand ii iei cadou?
Andreea-Rodica
Era frumos sa vin in casuta ta cu urarile, dar pe principiul doua urari nu strica LA MULTI ANI, sanatate, fericire si tot ce mai vrea mama ta. floare.gif
Ce cadou ii cumperi?
ganesha
CITAT
mi-am luat mai mult tricouri, pentru ca nu mai vreau sa-mi iau blugi/pantaloni si sa-mi ramana mari.

tease.gif

E ziua lu' mami tau? La Multi Ani si de la mine!

Bravo pentru antrenament! Eu aseara la 11 jumate faceam forta, ca pa apucase o criza existentiala pe la 9 si mi-am sters eu pina la urma fromos nasu' si ochii si am zis ca mai bine fac ceva constructiv. Si mamaaaa, ce roz fu viata dupa aia! lol.gif
ironmissy
sarumana pentru urari! give_rose.gif

maine dimi ma duc sa-i iau cadou, problema e ca nu stiu ce wacko.gif doh.gif unsure.gif
dar o scot eu la capat, ca mi s-a spus ca ma pricep la alegerea cadourilor, in general naughty.gif
anca veselie
sigur o sa gasesti ceva dragutz pupic.gif
ironmissy
CITAT(anca veselie @ 10-04-2008, 10:58 AM) *

mini prix! dadada, tre sa-l vizitez si eu curand, cred ca mi-ar face bine la psihic!
missy, cateodata o mai dam si in bara, ca nu suntem perfecti. pana la urma nu poti sa tii toata viatza keto, nu? pupici dulci si spor la scoala si sala hug.gif

pfff, ce aiurea sunt. tot voiam sa raspund la ce ai zis si credeam ca am raspuns da am uitat grin.gif
voiam sa zic, in legatura cu cum mi-am bushit dieta weekendul asta, ca mi-am bushit-o cu mancare de dieta grin.gif grin.gif care cateodata e mult prea buna ! n-am mancat nimic ilegal in esenta.

aaa, si inca o chestie offtopic. a luat mami un fel de turta dulce cu scortisoara si ghimbir. o nebuneala.
iar eu stau cu ea in mana si o miros. nici nu ma simt tentata sa o mananc, dar imi place s-o miros. sunt total crazy.gif , dar in sensul bun, nu? )).gif
anca veselie
da!!!!!!!! in sensul ffffffff bun!
bravo pupic.gif
mathilde
CITAT(ironmissy @ 11-04-2008, 05:28 PM) *

aaa, si inca o chestie offtopic. a luat mami un fel de turta dulce cu scortisoara si ghimbir. o nebuneala.
iar eu stau cu ea in mana si o miros. nici nu ma simt tentata sa o mananc, dar imi place s-o miros. sunt total crazy.gif , dar in sensul bun, nu? )).gif

)).gif Hats off pentru ambitie si disciplina.

p.s. Pentru Anca si Cherie, din cate stiam mai era un magazin Miniprix pe la Romana, langa McDonald's, undeva la etaj. wink1.gif

Later edit: Ultimul emoticon s-a vrut un wink, dar a iesit ciudat
ironmissy
multam mathilde! adevarul e ca sunt total imuna la mancaruri ilegale. parca nici n-ar fi de mancare, ci niste obiecte acolo smile.gif

restul magazinelor miniprix nu sunt asa bune ca alea mari. ce-i misto se termina repede.
Cherie
Tip for Missy: azi mi-am cumparat din carrefour, o crema de corp, din aia la borcan, care miroase fix a scortisoara, exact cum miroseau lamele alea de guma rosii care veneau din State cand eram eu mai mica w00t.gif

Eu ador scortisoara, iar crema aia miroase senzational, anuleaza orice pofta cheer.gif

p.s. iubi e incantat, haha devil.gif
ironmissy
mersi pentru tip Cherie! naughty.gif naughty.gif

eu azi m-am trezit cu gura pana la urechi. din simplu motiv ca... m-am trezit odihnita si fara ceas. si moarta de sete. => back in keto! yahoo.gif

aseara, buna mea best-friend a decis sa ma scoata la plimbare prin herastrau. la 11 noaptea. zis si facut.
bine, nu doar noi 2 de nebune. it was very very nice. in herastrau au pus multe flori si era foarte frumos! m-am intors acasa la 1 juma' grin.gif

meniul de ieri a sunat cam asa:

11.04.2008

Masa 1 – ora 10:15 (post workout)
- piept porc (140gr nepreparat) + 40gr pui la cuptor + 50gr smantana fermentata + 50gr stevie fiarta + 50gr salata verde + vreo 12 masline mici

Masa 2 – ora 14:30
- 45gr branza cedar + 10gr penteleu + 70gr smantana fermentata

Urmatoarele mese, multe la numar, au fost papate cam din ora in ora sau juma’ de ora (pe parcursul a 6 ore)
In total:
- 35gr muschi file + 30gr telemea + 50gr smantana fermentata
- 30gr arahide
- 30gr nuci
- 25gr alune de padure
- 30gr migdale

n-am prea avut chef sa fac calculele... plus ca n-am gasit exact cum sa calculez pieptu' de porc.
eniuei, la activitate fizica adaug: picioare + abdomen + 15 min banda + faptul ca m-am intors pe jos de la facultate acasa. n-am putut mai mult pe banda, pentru ca imi cam epuizasem deja picioarele de la aparate.

ieri iar am incercat sa iau 2 alfa burn, sa vad cum ma simt, si iar am simtit ca ma urc pe pereti de cat de agitata am fost. azi nu iau deloc, sa vad ce se intampla.

va pupic.gif si ma intorc la ale mele. acum lucrez la un program care rezolva sudoku grin.gif grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.