fetele!
Sunt obosita, si deci postul asta o sa contina noutati din viata mea, intr-o ordine complet aleatoare.
Nessie, nu ma pot organiza chiar la ore fixe, dar macar incerc. E bine ca la scoala incerc sa-mi iau nuci sau alune sau migdale pentru 2 portii, dar sfarsesc prin a le manca deodata

.
Mie cel mai greu cu dieta imi e cand stau acasa pentru ca mi-e greu sa stau departe de bucatarie. Mai fur 5 migdale cand trec p-acolo

.
Azi am stat foarte prost la capitolul organizare, am mancat enorm de multe proteine si prea putine grasimi. N-am idee cate calorii. Sper sa nu ma scoata din keto

.
Deocamdata ma doare un pic capatzana dar pun asta pe seama oboselii. Saptamana asta, media de somn a fost de 6 ore/noapte. Am functionat perfect, dar acum se resimte...
Azi am fost iar la sala, si imi place din ce in ce mai mult. In primul rand ca e aproape, in al 2lea rand ca e curat si toate cele, in al 3lea rand ca la orele la care ma duc eu e foarte putina lume, si in al 4lea rand ca dupa sala am o senzatie bestiala de self confidence.
Azi am lucrat picioare + abdomen, iar la final am mers 20min pe banda la incline maxim.
Ieri mi-am venit noul mp3player comandat de pe net, luat doar cu banutii mei!
a costat 1/4 din valoarea celui pe care l-am pierdut, da acu macar nu o sa mai plang asa tare dupa el daca-l pierd
Dupa cum sper ca observati, am updatat ambele tickere si se pare ca luna asta chiar imi ating targetul de sportat!
Si ca sa continui seria de ganduri aleatoare: azi am papat pranzul in piranha. Voiam omleta cu jumari sau cu kaizer si nu mai stiu ce, dar n-aveau, asa ca mi-am luat pui cu smantana si vin sec. Cand aduce
nenea comanda, vad langa puiul meu, cartofi prajiti.
Nenea a zis ca a inteles gresit
tanti de la bucatarie si ca nu trebuie sa-i platesc. Evident, nu m-am atins de nici unul. And this is what i love about keto diet, ma tine departe de chestii pe care in trecut le-as fi considerat mari tentatii, fara frustrari, fara regrete. Nu mai exista ideea ca: daca mananc un fir de cartof prajit sau daca gust din nu stiu ce altceva n-o sa-mi faca chiar asa de rau. nu. totul e mult mai simplu. parca m-as fi reprogramat mental. and i love it!
Va

si fug la ale mele ca am de citit foarte mult pentru un proiect care are deadline duminica seara.
Va urez un wee minunat!