Iaca am venit si eu sa sterg praful. in primul rand:
Hristos a inviat si multumesc pentru urari.
A trecut si vacanta, m-am tinut de dieta, m-am odihnit, am mers la sala de 4 ori si mi-am depasit targetul sportiv. Nu am cedat in fata nici unei tentatii culinare (desi matusa mea facuse prajitura mea preferata cu ness si nuca) si m-am hranit curat.
Problema majora cu care m-am confruntat, insa, a fost foamea (compulsiva, uneori). Cauza am aflat-o facand niste keto-teste: iesisem din cetoza. Nu m-am lamurit exact care a fost cauza, dar am banuielile mele.
Iesirea din cetoza, faptul ca nu mi-am mai calculat sau scris in jurnalul meu, faptul ca mi-a aratat cantarul 64.5 la un moment dat si alte motive precum faptul ca am cam fost suparata ca n-am plecat nicaieri in vacanta si dorul de al meu el care a plecat acasa la el, m-au cam dat peste cap.
De 2 zile mi-am revenit, am inceput iar sa pap calculat, ordonat, controlat si sa-mi scriu in jurnal. Drept urmare, ketotestul de azi a iesit pozitiv.
La sala am fost cumitica foc, mi-am mai depasit inca o data recordul la piept: 8kg, iar azi am facut 5 min incalzire, 20 min intervale + 40 min banda incline maricel.
Am inceput si sa-mi fac poze ca sa tin o evolutie mai evidenta.
Ganesha 
! nu-mi prea plac semintele... le mai pun din cand in cand in omleta, dar asa crude mi se par cam cah. in legatura cu intervalele: in general cand zic intervale ma refer la banda (mers 6mph, alergat 9,9.5,10,10.5,11 , aici variaza destul de mult si timpii si vitezele). pe eliptica fac steady state.
Ancuta 
, uleiul l-am gasit la plafar. despre circuite poti gasi informatii
aici.
va

si ma intorc la ale mele.