Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Winners never quit, quitters never win!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Sexymom
Fata nu e periculos in Herastrau asa tarziu?

Besos pupic.gif
ironmissy
gata cu cumparatul cadoului! i-am luat mamei un set de lenjerie intima suuuuuper dragut, fuchsia cu o danteluta super!
sper sa-i placa blum.gif

nu-i asa periculos noaptea prin herastrau ca sunt si gardieni. oricum, noi am fost cu inca 2 prieteni si o tipa.
si ne-am mai intalnit total intamplator cu alti 2 colegi de facultate care se dadeau cu rolele )).gif
Cherie
Moaa, eu n-am mai fost in Herastrau din liceu )).gif
ironmissy
Cherie, pai du-te, ca e frumos!

meniul de azi:

12.04.2008

Masa 1 – ora 9:30
- Omleta ( 2 oua medii + 1 mic + 30gr ceapa verde + 20gr ulei de palmier + 10gr seminte de in) + 50gr smantana fermentata (18%)

Masa 2 – ora 11:30
- 12 gr nuci

Masa 3 – ora 13:15
- 10gr migdale

Masa 4 – ora 14:15
- 100gr piept de porc + 120gr smantana fermentata (12%)

Masa 5 – ora 19:00
- Mancarica de ficatei de pui (printre altele 120gr ficatei de pui + 100gr ciuperci + 20gr ulei masline) + 30gr smantana fermentata (18%)

Glucide 21,03 ; 5,19%
Lipide 137,09 ; 76,11%
Proteine 75,81 ; 18,71%
Calorii 1621,24
Fibre 5,73

+ 4 pastile fibre (3gr)

I know, cam multe grasimi saturate pe ziua de azi... my bad!

Ma duc sa ma imbrac si sa ma pregatesc, ca ne scoate mami in oras acum smile.gif
yahoo.gif yahoo.gif

va pupic.gif !
mathilde
CITAT(ironmissy @ 12-04-2008, 11:59 AM) *

ieri iar am incercat sa iau 2 alfa burn, sa vad cum ma simt, si iar am simtit ca ma urc pe pereti de cat de agitata am fost. azi nu iau deloc, sa vad ce se intampla.

Cum tot patitu-i priceput grin.gif , te-as sfatui sa incerci cu 1 pastila sa vezi cum te simti, si eventual sa cresti dupa o perioada. Cand am inceput sa iau prima oara fatburnere, am inceput cu 2/zi si am avut insomnii 3 zile laugh.gif , desi se recomandau 3 pastile de 2-3 ori pe zi. Oh well, trebuie sa ne ascultam corpul, pana la urma smile.gif

La multi ani mamei tale si have fun in seara asta! floare.gif
ironmissy
mathilde, hehe, pai tot iau de 3 saptamani 1/zi. am mai avut tentative sa cresc doza, da n-a mers.

eu acum am ajuns acasa. ne-a scos mama in oras pe noi & juma de familion (am o gramda de unchi si matushe). eu credeam ca ne scoate la bere sau suc la o terasa. ei bine, am ajuns la un restaurant italian de prin tineretului. si eu tocmai ce papasem acasa. doh.gif doh.gif doh.gif

ce sa fac ce sa fac. mi-am luat un capucinno decafeinizat si o apa. si ceilalti si-au luat de mancare. si au inceput sa vina pe rand, pizze uriase, paste de nshpemii de feluri. pana la urma mi-am luat si eu ceva: ciuperci cu gorgonzola. smile.gif asta pe la 9 jumate, deci la 2 ore jumate de la ultima masa. a fost extrem de putina gorgonzola si cam 100gr ciuperci. foarte light.
le-am facut poza, before & after.

si iar n-am fost tentata nici de pizza nici de celelalte nebuneli. oare de ce nu sunt la fel de serioasa cand e vorba de mancarea de dieta? eu sunt in stare sa mananc o cutie de smantana o data. iar la nuci & migdale & co la fel as manca pana as crapa grin.gif grin.gif

azi am baut 6 litri de apa. si tot mi-e sete.

va urez noapte buna! ne auzim maine.
ganesha
CITAT(ironmissy @ 12-04-2008, 11:02 PM) *

mathilde, hehe, pai tot iau de 3 saptamani 1/zi. am mai avut tentative sa cresc doza, da n-a mers.

Eu cind am incercat sa cresc doza cu ale mele am intercalat inca una undeva la jumatea timpului dintre prima pastila si a doua. Vezi poate merge asa, nu e ca si cum ai lua doo deodata, e mai.... lina trecerea )).gif

Super fain cadoul! pupic.gif
Cherie
Unde ai fost? La Daimon? naughty.gif
Acolo au super mancare, daca nu apucai sa mananci, gaseai mult feluri "keto"
ironmissy
CITAT(ganesha @ 13-04-2008, 12:08 AM) *

CITAT(ironmissy @ 12-04-2008, 11:02 PM) *

Eu cind am incercat sa cresc doza cu ale mele am intercalat inca una undeva la jumatea timpului dintre prima pastila si a doua. Vezi poate merge asa, nu e ca si cum ai lua doo deodata, e mai.... lina trecerea )).gif

Super fain cadoul! pupic.gif

le-am luat la juma' de ora distanta unsure.gif
si lu' mami i-a placut cadoul! i'm good naughty.gif

CITAT(Cherie @ 13-04-2008, 12:10 AM) *

Unde ai fost? La Daimon? naughty.gif
Acolo au super mancare, daca nu apucai sa mananci, gaseai mult feluri "keto"

am fost la bellini (nush daca asa se scrie). am vazut ca aveau foarte multe feluri de mancare keto, carpacio (asta sigur nu se scrie asa blum.gif ) imi facea cu ochiu' rau de tot. dar chiar n-avea rost sa pap.

va hug.gif !!!
Cherie
Bellini, e ala de la Tineretului, dar nu e in parc huh.gif Despre ala zici tu?
In zona, iti mai recomand "Taverna lui Gigi" e putin mai sus, spre palatul copiilor, e misto si restaurantul ala. Parca si-a schimbat numele, n-am mai fost de vreo jumatate de an. Daca nu ma insel, e restaurantul lui Florin Calinescu.
lucy
pupic.gif pupic.gif
ironmissy
pupic.gif lucy!

Cherie, dap, chiar ala. Mersi pentru sugestie, o s-o bag la capatzana, desi nu sunt amatoare de mers la restaurante. E mai pe sufletul meu un ceai parfumat sau o cafea speciala intr-un loc special, decat mersul la un restaurant.

meniul de azi:

13.04.2008

Masa 1 – ora 9:30
- 60gr telemea vaca + 50gr smantana fermentata (18%) + 100gr fagaras

Masa 2 – ora 14:00
- O pulpa de pui + 120gr smantana fermentata (18%)

Masa 3 – ora 15:00
- Un bol de ciorbita de ciuperci (100gr ciuperci, 1 tsp ulei, 0.3 ou) + 50gr smantana fermentata (12%) + 20gr nuci

Masa 4 – ora 17:30
- 15gr nuci + 10gr migdale

Masa 5 – ora 20:00
- 22gr migdale
- 100gr fagaras + 25gr penteleu
- 30gr cod in unt

Masa 6 - ora 00:30
- 10gr nuci

Glucide 32,58 ; 7,52%
Lipide 142,24 ; 73,85%
Proteine 80,74 ; 18,63%
Calorii 1733,44
Fibre 9,29

si am facut si 40min pilates. evident ca trebuia actualizat tickerul in conditiile astea blum.gif

n-am avut o zi cu spor, am fost un pic cam aeriana si bleaga. speram ca maine o sa fie mai bine.

aaaa, era sa uit (v-am zis ca-s aeriana). am facut o luna de cand merg la sala! yahoo.gif yahoo.gif
maine-mi fac noul abonament.
nu credeam ca o sa ajung sa zic vreodata: abia astept sa ajung la sala! smile.gif

noapte buna!
anca veselie
bravo cumintica! pupic.gif pupic.gif
ganesha
CITAT
am fost un pic cam aeriana si bleaga. speram ca maine o sa fie mai bine.

Ei, cum e? Ai revenit pe pamint? blum.gif pupic.gif
butterfly
Imagine

pup pt fata care merge la sala de o luna wink1.gif) pupic.gif
Cherie
La cat mai multe luni la sala! cheer.gif cheer.gif pupic.gif
ironmissy
pupic.gif ancuta!
pupic.gif fluturashul!
pupic.gif si pe Cherie!

ganehsa, dap am revenit cu picioarele pe pamant, din fericire ca nu stiu ce ma faceam.

sunt destul de ok, am muuulte teme.
in ceea ce priveste antrenamentul, vesti mari: ieri mi-am intrecut recordul la piept (am facut pt prima data cu ganterele de 6 kile naughty.gif) si in sfarsit am facut febra musculara la triceps. am tot schimbat exercitiile in ultimele saptamani sa vad ce mi se potriveste, am decis sa raman la extensia bratului din sezut cu gantera. pare the best.
azi am facut o super sedinta de cardio: 5 min incalzire + 25min intervale (2:1) + 30 min mers pe incline progresiv. yahoo.gif yahoo.gif

m-am tot gandit eu in ultima vreme. si cred ca se cere o zi de incarcare. numa' ca trebuie sa-mi planific un antrenament dur inainte si unul dur dupa. de paste nu prea merge + ca e sala inchisa. ma mai gandesc.

ieri si azi am reluat tentativa cu 2 alfa burnuri, 1 dimi si 1 inainte de antrenament. si mi-a fost super bine.
continui asa.

va hug.gif pe toatele!
ganesha
CITAT
ieri mi-am intrecut recordul la piept (am facut pt prima data cu ganterele de 6 kile

Tu abia ai o luna de sala si lucrezi piept cu ganterele de 6 kile? Wow! ohmy.gif Adica 6 intr-o mina si 6 in cealalta? Pai bine ti-ai mai zis tu iron. w00t.gif Ce ex faci pentru piept, cite serii, cite repetari?

Vai ce-am dat buzna cu intrebarile, da' ma-ntelegi, tu, da? pupic.gif )).gif

CITAT
ieri si azi am reluat tentativa cu 2 alfa burnuri, 1 dimi si 1 inainte de antrenament. si mi-a fost super bine.

Later edit: cred ca asta imi raspunde partial la intrebarea mea de mai sus grin.gif Da' totusi, nu total grin.gif lol.gif
ironmissy
ganesha, da, 6 intr-o mana, 6 in alta blushing.gif

pai fac asa: fluturari din culcat cu gantere, fluturari din inclinat cu gantere si impins din culcat cu gantere.
4 serii cu greutati progresive (2,3,4kg si apoi cu 6) 15,12,10,si 8 repetari.
May
Mica, mica da` ridica w00t.gif .... pari asa de firava in poze, vai de ala care te enerveaza ca nu stie cu cine se pune lol.gif
ganesha
CITAT(ironmissy @ 15-04-2008, 11:03 PM) *

ganesha, da, 6 intr-o mana, 6 in alta blushing.gif

pai fac asa: fluturari din culcat cu gantere, fluturari din inclinat cu gantere si impins din culcat cu gantere.
4 serii cu greutati progresive (2,3,4kg si apoi cu 6) 15,12,10,si 8 repetari.

Faci si greutati progresive? w00t.gif Vrei sa prinzi din urma si sa recuperezi toate perioadele din viata ta cind n-ai ajuns la sala? )).gif Glumesc si eu, nu te supi! pupic.gif
ironmissy
may pupic.gif
nu-s chiar asa firava, am 1.70, ce-i drept sunt destul de trasa la fata, am gatu lung si mi se vad coastele grin.gif grin.gif

ganesha! pupic.gif
sincer, da vreau sa recuperez blum.gif

am ales acest tip de antrenament pentru ca am citit ca e cel mai potrivit pentru o dieta keto.
in al doilea rand, vreau sa pun masa musculara, e dificil de zis acum, ca dieta mea e orientata si pe slabire in acelasi timp. sper sa nu incerc sa le fac si pe ambele si prost blum.gif

in al 3lea rand, sunt si eu foarte uimita de ce pot sa fac. nu sunt (eram) o persoana sportiva de fel. ce-i drept, am crescut destul de sanatos cu multa activitate fizica si hrana sanatoasa (thanks mami floare.gif ). dar sport serios n-am facut niciodata. singurele "sporturi" pe care le-am practicat in ultimii 2 ani mai mult ca de obicei sunt pilates acasa si mers pe jos. grin.gif grin.gif

hug.gif evribadi si va urez o zi minunata (chiar daca e frig, brrrr).
Cherie
Foarte frig! Brrr!

O zi senzationala iti doresc missy! pupic.gif
anca veselie
missy, esti tare! eu abia daca am fortza in maini, mi-e f greu sa lucrez cu greutati.
pupici hug.gif
ironmissy
anunt oficial ca de maine de la pranz pana duminica dimi fac incarcare.
azi am facut o ora de cardio + o ora de pilates acasa, iar maine si duminica am un antrenament full body.

am in plan muuuuulti carbohidrati si grasimi undeva pe la 15% (maxim), iar proteinele ca de obicei.
m-am aprovizionat deja cu iaurt 0.1 si branza de vaci 0.1, o sa bag niste cartofi, mi-am luat niste fulgi expandati din nush ce cu muuuulte fibre si indulciti (0 zahar, ingrediente relativ ok), o sa mai bag niste afine si capsuni si poate o banana.
can't wait.

era clar nevoie de o incarcare, hormonii mei (sau mai bine zis, lipsa unora), incepusera sa o ia razna.
in ultimele zile am papat numa' de 2000 calorii blink.gif

eh, nu ma isterizez si nici nu ma deprim, daca mi-a fost foame, am mancat. important e ca am identificat solutia si asta e. trecem cu bine si de zilele astea si revenim la programu obisnuit.

va pupic.gif pe toate!

aaaa, si inca o chestie.

am gasit niste masuratori facute la 1.09.2007
aratau cam asa:

biceps 27
sub sani 78
talie 69
linie buric 85
linie oase bazin 102
pulpa 64
gambe 34

iar azi:

biceps 28
sub sani 72
talie 65.5
linie buric 76
linie oase bazin 85
pulpa 61.5
gambe 35

yahoo.gif yahoo.gif

michelle
Wow! Cred ca arati exceptional! give_rose.gif
Ce inaltime ai? Si eu aveam masuratorile astea acum 2 ani.. dar aveam 48 kg blushing.gif
Nessie
cheer.gif Felicitari!! Deja 1cm la biceps? naughty.gif

Sunt curioasa cum o sa te simti dupa incarcare. Bafta! grin.gif
ironmissy
blushing.gif michelle, multumesc! am 1.70, sunt destul de multumita de partea de sus, dar mai e de dat jos din coapse grin.gif

Nessie, multumesc si tie! o sa te tin la curent. momentan, m-am intors de la sala (cam rupta )).gif ) si savurez un delicios shake cu iaurt 0.1, branza 0.1 si afine.ah si o banana blum.gif
ganesha
Super diferenta la masuratori! Eu nu m-am mai masurat de-un car de timp, doar in talie stiu cit am, in rest... cind am centimetru' mi-e lene sa ma dezbrac, daca-s dezbracata mi-e lene sa ma duc dincolo dupa centimetru. lol.gif Intr-o vreme il aveam in baie, acum prinde picioruse si o taie de acolo )).gif

Cind visez cu ochii deschisi si totally pointless ma gindesc ca mi-ar place sa am 58 cm in talie... asa cum aveam inainte de sarcina. Da' vocea ratiunii vine si zice ca logic nu se mai poate asa ceva, ca atunci eram tinara tare, acu' am 9 ani in plus )).gif

Eniuei, iar m-am intins la povesti, te pupic.gif
ironmissy
hello girls!

incarcarea se continua cu: multe panite de orez expandat, cafea cu lapte, inca un shake cu afine azi, inca o banana, niste crackeri, un lapte cu cacao.

nu prea stiu ce sursa de proteina sa adaug, trebuie neaparat sa merg la cumparaturi.

as vrea sa pap budinca de cartofi cu branza de vaci si ou, dar sunt prea antitalent la bucatarie asa ca o s-o astept pe mama, sper sa vrea sa-mi faca.

ma simt foarte bine, mai ales ca am papat numai carbo curati si aproape nimic junky (cele 2 lingurite de cacao aveau ceva zahar, cred, dar atat) si ma simt si mai bine cand ma gandesc cat de mult am evoluat si m-am intarit mental in toata perioada de keto.

va pupic.gif !
Cherie
Super masuratori Missy!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Eu ma bucur si pt -1 cm )).gif
bubbles
Felicitari pentru masaratori pupic.gif
anca veselie
bravo missy pupic.gif , atat pt ambitie cat si pt slabit pupic.gif
ganesha
Any news? Cum ti-a fost pina la urma, ce-ai facut dupa... hai pove pupic.gif
ironmissy
iaca fac bine!
am supravietuit zilei de incarcare, dar m-am simtit oribil duminica. si luni.
retentia de apa si oboseala m-au facut sa vreau sa reintru pe keto as soon as possible.

evident, am mers la sala, unde am facut vreo 5 circuite pana cand am simtit ca-mi arde fiecare muschiulet grin.gif . m-am decis ca nu-mi plac circuitele, dar ... asta e.
intentionez sa schimb cate ceva la antrenament, sa vedem cum merge.

marti, iar la sala. de data asta am facut doar cardio: intervale si eliptica (a inceput sa-mi placa eliptica, mai ales ca nu-mi solicita asa tare genunchii).

in rest, ma bucur ca mi-a disparut foamea compulsiva de saptamanile trecute. in schimb acum am alta problema, mi s-au iritat gingiile in ultimul hal. si nush de la ce. sad.gif sad.gif

pentru ca mi s-au terminat vitaminele, azi am fost la getfit shop si mi-am luat women's fitness pak de la universal nutrition. e mai complet decat ce luam pana acu' si sper sa-mi mearga bine cu el.

am mai trecut si pe la plafar de unde mi-am luat ceva extract de papadie pentru retentia de apa si ulei de in, din care planuiesc sa iau cate o lingura zilnic, pe stomacul gol (o lingura e suficienta pentru a asigura necesarul de omega3).

de Paste am fost invitati la matusha mea, care o sa faca papa tare bun. iar eu o sa fiu smechera, si o sa aleg ce-i keto din ce o sa faca. n-ar trebui sa fie greu: ciorba de miel cu smantana, friptura de miel cu smantana, poate ceva oua umplute cu mayo, niste fistic si apa la greu. sper ca ma scot asa.

cam atat
va pupic.gif !
anca veselie
neatza!
missy, suna tare bine uleiul ala de in, eu am gasit pe net niste capsule, tu ai gasit ulei propriu zis? mie in general imi plac mai mult capsulele, sunt mai usor de depozitat.
in ce consta un circuit?
pup u hug.gif
bubbles
Neata pupic.gif .
Cherie
Imagine
lucy
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif PASTE FERICIT! give_rose.gif
anca veselie
Hristos a inviat!
cum e in vacanta? naughty.gif
pup u hug.gif
ganesha
Decit ulei mai bine maninci seminte! wink1.gif

Nici mie nu-mi plac circuitele, ma lasa... nesatisfacuta )).gif Prefer sa lucrez grupe (cind lucrez, ca in ultima vreme am legat totul de gard lol.gif ). Cum adica "intervale si eliptica", intervalele pe ce le faci?

Sper ca-ti prieste vacanta! hug.gif
ironmissy
Iaca am venit si eu sa sterg praful. in primul rand: Hristos a inviat si multumesc pentru urari.

A trecut si vacanta, m-am tinut de dieta, m-am odihnit, am mers la sala de 4 ori si mi-am depasit targetul sportiv. Nu am cedat in fata nici unei tentatii culinare (desi matusa mea facuse prajitura mea preferata cu ness si nuca) si m-am hranit curat.

Problema majora cu care m-am confruntat, insa, a fost foamea (compulsiva, uneori). Cauza am aflat-o facand niste keto-teste: iesisem din cetoza. Nu m-am lamurit exact care a fost cauza, dar am banuielile mele.

Iesirea din cetoza, faptul ca nu mi-am mai calculat sau scris in jurnalul meu, faptul ca mi-a aratat cantarul 64.5 la un moment dat si alte motive precum faptul ca am cam fost suparata ca n-am plecat nicaieri in vacanta si dorul de al meu el care a plecat acasa la el, m-au cam dat peste cap.

De 2 zile mi-am revenit, am inceput iar sa pap calculat, ordonat, controlat si sa-mi scriu in jurnal. Drept urmare, ketotestul de azi a iesit pozitiv. yahoo.gif

La sala am fost cumitica foc, mi-am mai depasit inca o data recordul la piept: 8kg, iar azi am facut 5 min incalzire, 20 min intervale + 40 min banda incline maricel.
Am inceput si sa-mi fac poze ca sa tin o evolutie mai evidenta.

Ganesha pupic.gif ! nu-mi prea plac semintele... le mai pun din cand in cand in omleta, dar asa crude mi se par cam cah. in legatura cu intervalele: in general cand zic intervale ma refer la banda (mers 6mph, alergat 9,9.5,10,10.5,11 , aici variaza destul de mult si timpii si vitezele). pe eliptica fac steady state.

Ancuta pupic.gif , uleiul l-am gasit la plafar. despre circuite poti gasi informatii aici.

va pupic.gif si ma intorc la ale mele.
anca veselie
pupic.gif bine ca ti-ai revenit!
Nessie
cheer.gif He-he, a venit Missy! pupic.gif Felicitari pentru progrese si ca esti tare in fata tentatiilor culinare! Nu poti pune niste poze sa vedem si noi diferentele? rolleyes.gif

Am inceput si eu sa citesc documentatie de "fiare" si cred ca o sa ma apuc in curand, ca tare bine ma simteam anul trecut. grin.gif
mathilde
CITAT(Nessie @ 06-05-2008, 03:11 PM) *

Am inceput si eu sa citesc documentatie de "fiare" si cred ca o sa ma apuc in curand, ca tare bine ma simteam anul trecut. grin.gif

Nessie, uite aici un site cu exercitii multe-multe, explicate fain si insotite de fotografii si filmulete explicative. EXERCITII . Mi-am facut programul de antrenament inspirandu-ma de aici si orientandu-ma in functie de aparatele care exista la sala la care merg. Am facut un fisier word, in care am copiat si pozele si indicatiile pentru fiecare exercitiu in parte, ca sa ma duc la sala cu tema facuta si nu care cumva sa uit vreun exercitiu lol.gif Mi-a prins bine, zau, desi suna..militaresc laugh.gif

Missy, welcome back! Intrebare ultra-mega-extra importanta (pentru mine): unde ai gasit teste ketodiabur? La vreo farmacie di Bucuresti sau le-ai comandat online?
pupic.gif Spor la toate!
ironmissy
mathilde, ketodiabur se gasesc la farmacia 2na de la piata unirii.
am vazut ca vrei sa tii si tu keto, felicitari! pentru orice fel de sfat, sunt disponibila smile.gif . dar am vazut ca stii de bodybuilding.com , deci sunt singura ca o sa te descurci. alte site-uri de pe care mai citesc sunt: t-nation si msw . ai grija sa nu faci exercitii foarte voluminoase. pupic.gif spor si tie!

ganesha
CITAT(ironmissy @ 05-05-2008, 08:56 PM) *

Ganesha pupic.gif ! nu-mi prea plac semintele... le mai pun din cand in cand in omleta, dar asa crude mi se par cam cah. in legatura cu intervalele: in general cand zic intervale ma refer la banda (mers 6mph, alergat 9,9.5,10,10.5,11 , aici variaza destul de mult si timpii si vitezele). pe eliptica fac steady state.

pupic.gif Intrebam de curi, ca intervale poti face si cu.... coarda, si cu absolut orice. )).gif

Eu nu maninc semintele de in simple, le pun in uleiul pe care urmeaza sa-l pun salata. Sau in smintina cu care maninc castravete (castravete cu smintina e una dintre poftele mele extreme, daca-ti vine sa crezi )).gif ). Daca le tii in ulei/smintina/brinza/orice ele se inmoie putin, si nici nu le mai simti cind le maninci.

Alta sursa de articole despre muschi si exercitii: Muscle & Fitness (are sectiune separata pentru femei).
mathilde
Multumesc, Ironmissy, pentru tot. pupic.gif t_nation il stiam, msw nu, am sa-l studiez floare.gif

p.s. Ganesha, imi place semnatura ta rolleyes.gif
ironmissy
cu mare placere mathilde!

multzam g, pentru link! ti-am inteles curi a ta, eu nu ma exprimasem clar. hug.gif

ziua de azi n-a fost marcata de evenimente importante, dar au fost, totusi, 2 lucruri mai ciudate:

1. discutia in contradictoriu cu un instructor de la sala. m-a pus gaia sa-l intreb ce priza e mai buna la un ex de biceps. mi-a aratat, ce-i drept. dar apoi a inceput sa-mi dea sfaturi, cum ca n-ar trebui sa cresc greutatile, ca ar trebui sa maresc numarul de repetari, si ca el crede ca ar fi mai bine sa fac de 3 ori pe saptamana cardio si un singur antrenament cu greutati. am fost cam rude si i-am zis ca dupa multa documentare am decis ca pentru moment programul de antrenament pe care il am mi se pare cel mai bun.
discutia a deviat la cum pot sau mai bine zis, nu pot femeile sa puna masa musculara, si cum de fapt nici nu le trebuie ca nu e estetic. m-am cam infuriat dar n-am marsat la discutie si o s-o tin pe a mea.

2. cu vreo 2 ore inainte de sala mi-am facut un keto-test, rezultat: negativ. acum 2 ore mi-am facut alt keto-test, rezultat: pozitiv. concluzie: momentul in care se face keto-testul este foarte important. sigur n-am iesit de ieri pana azi din keto, ca n-aveam cum sa intru asa repede.

mmm... cam atat. nu pun meniuri pentru ca am ramas fara baterie la cantar. (era sa zic fara cantar la baterie tease.gif ) si deci nu am calculat nimic de 2 zile.

pupic.gif & noapte buna!
Nessie
)).gif Tare faza cu instructorul si imi suna cunoscuta.

La testele de keto stiu ca cel mai bine e sa le faci dimineata. In timpul zilei daca bei apa multa si elimini la fel de multa, e foarte posibil sa se "dilueze" cetonele eliminate si sa iti iasa negativ. wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.