CITAT(ironmissy @ 25-05-2008, 03:48 PM)

oficial: mi-am facut jurnal pe getfit. so, if anybody's interested,
here it is.
am decis sa fac acest pas, pentru ca acolo am de unde sa primesc mai multe sfaturi despre antrenament si nutritie, si chiar am nevoie de acest lucru in acest moment.
Vazusem

Si te felicit pentru el! Do whatever works for you! Eu acum sint vrajita de comunitatile de la Spark, si de cele citeva persoane (inclusiv tipa aia cu competitia) care imi vin in minte ori de cite ori imi vine sa fac ceva 'interzis'
).gif)
M-am analizat si mi-am dat seama ca la mine de fapt e oboseala psihica fata de 'a face ceea ce trebuie". Dar am sa trec eu peste, am la cine ma gindi cind mi-e greu
CITAT(ironmissy @ 25-05-2008, 03:48 PM)

in alta ordine de idei, nu stiu daca ati observat, dar mi-am schimbat tikerul. si spun asta fara nici un fel de regret. cred cu tarie ca weight is just a number. ca si varsta, de altfel. ceea ce conteaza cu adevarat este cum arat si cum ma simt. ca sa ma fac mai clara, cat timp se vede o definire clara a partii superioare, a abdomenului, o scadere evidenta de grasime, pot sa am si 80kg, ca nu mai intereseaza

.
Bravo tie, tu esti fata desteapta si nu ma mir
).gif)
Da' deh, in 99% din locurile unde zici cu voce tare asa ceva te trezesti cu dusmani
Spor la toate, si sa-ti fie de bine laptop-ul!
Auzi, am o intrebare: tu unde iti calculezi %BF (in cazul in care ti-l calculezi). In ultima vreme am niste rezultate total aiurea (mi se pare mie), si voiam sa vad daca si la altii tot asa e
).gif)
Mi l-am calculat dupa
formula de aici , ce implica numai 3 masuratori. Inainte mi-l masuram undeva unde erau implicate toate masuratorile, dar website-ul a disparut in ceata. Celelalte website-uri pe care le-am gasit calculeaza tot dupa formula de mai sus si-mi iese acelasi lucru, evident. Mi-a iesit 19.8%, ceea ce e aberant, n-am cum sa am %BF de atlet, nici daca stau in cap.

si o saptamina magica sa ai!