Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Winners never quit, quitters never win!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ganesha
pupic.gif fata ambitioasa si frumoasa foc! Ma ai pe constiinta, sa stii! (da-n sensu' bun )).gif )
ironmissy
CITAT(Nessie @ 07-05-2008, 11:47 AM) *

)).gif Tare faza cu instructorul si imi suna cunoscuta.

La testele de keto stiu ca cel mai bine e sa le faci dimineata. In timpul zilei daca bei apa multa si elimini la fel de multa, e foarte posibil sa se "dilueze" cetonele eliminate si sa iti iasa negativ. wink1.gif

pai tocmai, ca a fost fix invers la mine. testul de la ora 11 a fost negativ, cel de la ora 19 pozitiv. wacko.gif

CITAT(ganesha @ 07-05-2008, 03:24 PM) *

pupic.gif fata ambitioasa si frumoasa foc! Ma ai pe constiinta, sa stii! (da-n sensu' bun )).gif )

pupic.gif inapoi! blushing.gif blushing.gif
Nessie
pupic.gif
Mi-am amintit ca ziceai ca nu ai simtit respiratie specifica dietei keto si am gasit explicatia. Corpii cetonici se elimina prin urina, transpiratie si respiratie. Daca bei apa suficienta, se elimina intr-o masura mare prin urina si nu-i vei simti in respiratie. Eu stiu ca bei apa multa si deci e explicabil.

O zi faina sa ai! give_rose.gif
bubbles
Neata yahoo.gif pupic.gif
ironmissy
bubu pupic.gif !

Nessie, ca bine zici, asta e explicatia pupic.gif . o zi faina si tie!

tocmai am venit de la sala si ma simt on top of the world.

mi-am facut o delicioasa salata de castraveti cu sos de smantana, seminte de in si leurda + ficatei la ceaun si ceapa verde calita. un deliciu!

iar m-am ciondanit cu instructorul, adica el s-a luat de mine si m-a trimis iar la cardio, desi eu dupa incalzire m-am dus tintita spre gantere. iar am fost un pic nepoliticoasa dar am ajuns la o intelegere: daca o sa am vreodata nevoie de ceva de la el, e disponibil. aleluia!

va pupic.gif !
anca veselie
eu nu inteleg chestia asta, daca tu vrei sa faci o chestie si esti convinsa de ea, de ce toata lumea crede ca stie mai bine decat tine???
pup si da-i inainte cheer.gif
ganesha
CITAT(ironmissy @ 08-05-2008, 03:54 PM) *

iar m-am ciondanit cu instructorul, adica el s-a luat de mine si m-a trimis iar la cardio, desi eu dupa incalzire m-am dus tintita spre gantere. iar am fost un pic nepoliticoasa dar am ajuns la o intelegere: daca o sa am vreodata nevoie de ceva de la el, e disponibil. aleluia!

Da' cine-i... intructorul asta si ce rol are la sala? Sta sa fie sigur ca lumea... executa corect? lol.gif Adica vine asa... sa se ia de oameni si sa-i intrebe de sanatate? Is tare mirata si confuza wacko.gif

Oricum, mai fa si cardio din cind in cind, ca deshide si aia portile cerului, plus ca ajuta forta, is in cerc vicios )).gif

pupic.gif
ironmissy
ancuta pupic.gif ! pai asta o sa fac, indiferent daca se uita el stramb sau nu.

g, instructorul cica e pus acolo sa indrume oamenii care habar n-au. pe mine ma mira faptul ca nu m-a luat in primire din prima zi, dupa aproape 2 luni s-a gandit el sa ma intrebe de sanatate. probabil ca s-a gandit ca daca deja mi-a retinut numele si il salut la venire si plecare, suntem buni prieteni.

si culmea e ca fac cardio!

planul meu era: 1 sesiune cardio individuala (60min, combinat intervale cu steady state) si cate 20min intervale dupa fiecare antrenament cu greutati. si in mare parte am respectat planul, ca au mai fost zile, ca alataieri, spre exemplu, cand efectiv trebuia sa ajung la scoala si n-am mai facut cardio, e alta poveste.

peste 5 zile imi expira abonamentul. nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 luni....

va pup!
ganesha
Mie nu-mi vine sa cred ca doar dupa 2 luni ai asa rezultate, bravo bravo tie! cheer.gif Mi-ar fi placut sa fi fost si eu asa desteapta ca tine cind aveam virsta ta lol.gif nu ca acu' as fi cumva baba lol.gif da' intelegi tu ce vreau sa zic. Am invatat prea multe "asa nu"-uri pe pielea mea...

Tu ce versiune de keto tii? Sumplimentezi carbii in zilele de cardio?

pupic.gif si spor!
ironmissy
pupic.gif ganesha!
ti-am raspuns la intrebare, dar o sa o fac si aici pt publicul larg si pt toti fanii mei )).gif )).gif
eu tin o varianta de CKD keto, cu incarcare o data pe luna (chiar mai mult, tinand cont ca am facut o singura incarcare pana acum).

azi mi-am depasit recordul la toate exercitiile pt spate. am fost intradevar hardcore.
indreptari - 25kg + greutatea barii EZ
tractiuni - 37kg
ramat cu ganterele de 10kg

life is good!
ganesha
Fanii tai sint pe pozitie, ia uite la ei:

Imagine

Life's good indeed grin.gif coz you make it good yourself! pupic.gif

anca veselie
pupic.gif pupic.gif bravo misssyyyy! asta da rabdare si perseverenta!
ironmissy
pupic.gif anca si anda! imi sunteti foarte dragi! blushing.gif

Ieu azi nush ce am avut. N-am avut chef de nimic nimic nimic. PMS-ul isi face de cap. Azi cred ca am avut vreo 12 mese )).gif )).gif

De dimi m-am dus pt prima data in viata mea la solar. Foarte tare! Apoi la niste cumparaturi (un ceaiutz bestial cu scortisoara si portocale si cafea decofeinizata). M-am decis sa trec de tot pe decof pentru ca ieri am facut o nefacuta mare de tot: am luat alfa burn, si la 2 ore am baut un ness, si dupa alte 2 ore alt ness si seara am facut o urata criza de tensiune cu stare de lesin si greata. Mai rau e ca eram la scoala. I'm never ever doing that again.

Desi n-am avut chef de nimic nimic nimic, m-am dus seara la sala, unde mi-am depasit recordul la impins de la piept din inclinat: am facut ganterele de 10kg. Apoi am facut cu haltera cu care fac baietii, asistata. Erau un pic mirati baietii din sala, da' io ma simteam excelent.

Dupa sala am papat keto-fursecuri, facute de o prietena foarte buna cu care ma si duc la sala. Bestiale!!!!

Si cam atat.

pupic.gif everybody!
Nessie
Wow, Missy! ohmy.gif 10 kg? Nu e prea mult? Eu fac impins de la piept cu 5 kg. Pana la cat vrei sa cresti kilogramele? Centimetrul ce zice? Te-ai masurat?
ironmissy
Nessie, prea mult pentru ce? muschiul are nevoie de noi si noi stimuli. si in plus, pe keto, nu prea merge cu volum mare de exercitii, pentru ca efectiv oboseste muschiul si nu se mai contracta. just like that. o sa tot cresc greutatile pana cand o sa simt ca am o masa musculara satisfacatoare. plus ca am o mica ambitie personala: sa ajung sa fac tractiuni la bara fixa blushing.gif

de masurat nu m-am mai masurat, dar nu sunt modificari semnificative.

nu vad de ce se sperie lumea de greutatile mari, nu o sa devin enorma asa repede.
sunt o gramada de articole si pe muscle with attitude si pe bodybuilding care dau mai multe detalii si argumente de ce un antrenament scurt si intens functioneaza excelent.

eu la piept, spre exemplu, fac 15 cu 6kg, 12 cu 8, 10 cu 8 si doar 6 cu 10. asta in conditiile in care la primul antrenament de piept (de acum 2 luni) faceam cel mai mult 6 repetari cu cele de 4.

dat fiind ca am un tip de abonament full ce imi permite si sedinte la aerobic, azi am incercat pentru prima data. si sunt foarte mandra de mine ca era un exercitiu pe care doar eu si instructoarea l-am dus pana la capat (i rule). foarte tare si instructoarea, era o femeie dintr-o bucata.

azi am fost la cafe deko, la stand up comedy. si mi-a placut foarte mult biggrin.gif

va pupic.gif si ma duc la nani!
ganesha
CITAT
nu vad de ce se sperie lumea de greutatile mari, nu o sa devin enorma asa repede.

Nu ne speriem, ca enorma n-ai cum sa ajungi fara suplimente, n-ai... ca asa te-ai nascut, fara lol.gif lol.gif
Duar ca ne miram, tuuuuu, ce, n-avem voie? mad.gif Ne miram si ne scuipam in sin si stringem din pumni ca... las' ca i-arat eu ei )).gif

Tractiuni la bara fixa ma chinui si eu sa fac.... cu al meu linga mine lol.gif intr-unul din locurile de joaca pentru copii de prin cartier )).gif (ca eu nu ma duc la sala). Pe aceeasi bara imi mai lucrez si abdomenul, e unul din exercitiile mele preferate ever ever.

Cum is fursecurile keto? N-au faina? Daca au, au de soia? Sau cum? Hai detaliaza blum.gif

Fanii tai iti ureaza somn usor si o duminica superba! pupic.gif
ironmissy
pupic.gif ganesha! bine, bine, va dau voie sa va miratzi grin.gif
cum lucrezi abdomenul la bara? ridici picioarele?

aluatul keto-fursecurilor e facut cu arahide macinate in 2 etape (mai mici si mai mari) si unt topit + ceva vanilie. nu mai tin minte exact pasii, dar pot sa-l aflu smile.gif

pupic.gif everybody si urez o duminica linistita!
ganesha
Da, te agati de bara si ridici genunchii la piept, inceeeet, inceeeeet, inceeeet. Un exercitiu super nu numai pentru abdomen, cu efecte si mai super.
De-as putea sa ma fac sa-mi placa sa lucrez tricepsi bine ar fi. Asta e marea mea problema, ii lucrez numai in exercitii care lucreaza si alti muschi, exercitiile doar pentru tricepsi mi se par atit de plicticoase si imposibile (mental, nu fizic )).gif ).

Cu ce-ati indulcit fursecurile? )).gif

pupic.gif
ironmissy
g, cunosc exercitiul smile.gif il mai faceam si eu din an in paste, dar stand in coate. cred ca e mai greu la bara. o sa-l incerc! wink1.gif
eu mai nou pt triceps lucrez urmatorul exercitiu dar cu picioarele pe pamant, un pic indoite. se simte foarte puternic mai ales dupa exercitiile de la piept.

in leg cu fursecurile, habar n-am! biggrin.gif cred ca a pus foarte putina zaharina sau ceva indulcitor in genul. chiar nu mi s-au parut dulci.
Nessie
Exercitiul ala pentru triceps il mai fac si eu, dar rar, daca simt ca am prea multa energie. )).gif Mi se pare groaznic.

Am mai citit la altii care tin keto ca folosesc proteina in loc de faina.
ganesha
Si eu ma bat la fund sa fac exercitiul ala, il fac inainte de culcare ca ma energizeaza, dar in nici un caz nu l-as putea face in timpul w/o-ului. Urasc TOATE exercitiile speciale pentru triceps lol.gif lol.gif Oh well, da' tre' s-o fac si pe asta, indiferent ca-mi place sau nu... devil.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
tot citind aici imi faci pofta de fitness. si de sala, ma simt vinovata ca e miercuri si nu am fost deloc sapt asta.
ironmissy
pupic.gif ancule! ma bucur ca te fac sa te simti vinovata. devil.gif
sper ca ai ajuns totusi saptamana asta wink1.gif

oficial: mi-am facut jurnal pe getfit. so, if anybody's interested, here it is.
am decis sa fac acest pas, pentru ca acolo am de unde sa primesc mai multe sfaturi despre antrenament si nutritie, si chiar am nevoie de acest lucru in acest moment.

in alta ordine de idei, nu stiu daca ati observat, dar mi-am schimbat tikerul. si spun asta fara nici un fel de regret. cred cu tarie ca weight is just a number. ca si varsta, de altfel. ceea ce conteaza cu adevarat este cum arat si cum ma simt. ca sa ma fac mai clara, cat timp se vede o definire clara a partii superioare, a abdomenului, o scadere evidenta de grasime, pot sa am si 80kg, ca nu mai intereseaza grin.gif grin.gif .

am niste saptamani nebune nebune la scoala, cu o gramada de deadlineuri de teme proiecte & all. dar sunt happy. am mai scazut din calorii si ma simt bine.

ah,si mi-am luat laptop nou si super super super pretty!

cam astea-s noutatile la mine. va pup!
ganesha
CITAT(ironmissy @ 25-05-2008, 03:48 PM) *

oficial: mi-am facut jurnal pe getfit. so, if anybody's interested, here it is.
am decis sa fac acest pas, pentru ca acolo am de unde sa primesc mai multe sfaturi despre antrenament si nutritie, si chiar am nevoie de acest lucru in acest moment.

Vazusem tease.gif Si te felicit pentru el! Do whatever works for you! Eu acum sint vrajita de comunitatile de la Spark, si de cele citeva persoane (inclusiv tipa aia cu competitia) care imi vin in minte ori de cite ori imi vine sa fac ceva 'interzis' )).gif M-am analizat si mi-am dat seama ca la mine de fapt e oboseala psihica fata de 'a face ceea ce trebuie". Dar am sa trec eu peste, am la cine ma gindi cind mi-e greu naughty.gif rolleyes.gif

CITAT(ironmissy @ 25-05-2008, 03:48 PM) *

in alta ordine de idei, nu stiu daca ati observat, dar mi-am schimbat tikerul. si spun asta fara nici un fel de regret. cred cu tarie ca weight is just a number. ca si varsta, de altfel. ceea ce conteaza cu adevarat este cum arat si cum ma simt. ca sa ma fac mai clara, cat timp se vede o definire clara a partii superioare, a abdomenului, o scadere evidenta de grasime, pot sa am si 80kg, ca nu mai intereseaza grin.gif grin.gif .

Bravo tie, tu esti fata desteapta si nu ma mir )).gif Da' deh, in 99% din locurile unde zici cu voce tare asa ceva te trezesti cu dusmani lol.gif

Spor la toate, si sa-ti fie de bine laptop-ul!

Auzi, am o intrebare: tu unde iti calculezi %BF (in cazul in care ti-l calculezi). In ultima vreme am niste rezultate total aiurea (mi se pare mie), si voiam sa vad daca si la altii tot asa e )).gif Mi l-am calculat dupa formula de aici , ce implica numai 3 masuratori. Inainte mi-l masuram undeva unde erau implicate toate masuratorile, dar website-ul a disparut in ceata. Celelalte website-uri pe care le-am gasit calculeaza tot dupa formula de mai sus si-mi iese acelasi lucru, evident. Mi-a iesit 19.8%, ceea ce e aberant, n-am cum sa am %BF de atlet, nici daca stau in cap.

pupic.gif si o saptamina magica sa ai!
bubbles
Neata pupic.gif .Dal incolo de ticker si de cantar ca pe mine una ma scoate din sarite de imi vine sa dau cu el pe geam lol.gif
Nessie
cheer.gif Felicitari pentru ticker. Asa gandesc si eu, cel mai important este daca iti place ce vezi in oglinda, nu pe cantar. wink1.gif E important sa urmarim evolutia kilogramelor doar ca sa stim de unde vine diferenta, grasime/muschi.
ironmissy
de azi intru intr-o noua etapa a dietei mele.

voi adauga alimentatiei mele mai multe legume, fructe si shake-uri de proteine doar in zilele cu antrenament si voi scadea cantitatea de grasimi.
maine ma duc sa aprovizionez cu suplimente noi. nu mai iau alfa-burn, in schimb o sa iau tirozina si whey de proteine.

prima masa de dupa antrenamentul hardcore pentru picioare de azi a fost o spuma de albusuri cu caise si cirese. delicioasa.

c ya!
anca veselie
missy pupic.gif pupic.gif am ajuns la sala, la 4 ore sapt asta cheer.gif
eu nu stiu cate kg aveai inainte blushing.gif asa ca nu iti stiu evolutia.
spor la noua dieta si sa stapanesti iubita laptopul!
bubbles
La multi ani give_rose.gif
Cherie
pupic.gif
ganesha
CITAT(ironmissy @ 31-05-2008, 05:00 PM) *

de azi intru intr-o noua etapa a dietei mele.

Daca tot te-ai apucat de marturisit, acu' da si detalii lol.gif Ce te-a facut sa ...cauti schimabarea? Tirozina o inteleg eu, da' nu inteleg exprimarea "nu iau alfa-burn, in schimb iau tirozina" smile.gif De ce nu mai iei fb? de ce suplimentezi proteinele, grasimile le scazi doar pe zilele de antrenament cind suplimentezi proteinele? ... hai zi-ne amanunte! pupic.gif
ironmissy
pupic.gif fetele!

g, noua etapa a dietei mele nu prea ma incanta. a fost un experiment, dar nu e momentul acum sa experimentez, mai ales ca intru in sesiune.
ideea de baza de la care am plecat e ca am nevoie de o schimbare, asa ca am decis sa experimentez.
saptamana asta am papat cam prost, drept urmare iar am iesit de pe keto sad.gif si am avut niste zile oribile.

planul pentru urmatoarea luna e: keto cu suplimentare de carbi dupa antrenament (ieri am avut 150gr caise pasate + shake, adica 17gr carbi din care 14 sugars) si cresc proteinele ca sa fie in jur de 1.5g - 2g/kgcorp.

exprimarea "nu iau alfa-burn, in schimb iau tirozina" poate nu a fost cea mai fericita (sunt viitor inginer, ai mila). am ales-o din simplul motiv ca ambele influenteaza intr-o mare masura antrenamentele.
nu mai iau fatburner pentru ca vine vara, deja aveam 2 luni de cand luam, corpul se obisnuieste.

va pupic.gif si ma intorc la ale mele (caci a inceput sesiunea)!
spor in tot ce faceti!
anca veselie
bafta multa la sesiune pupic.gif pupic.gif
ganesha
Imi place de tine ca ai curaj sa experimentezi, sa incerci, sa testezi! Si-mi place cel mai tare ca le faci pe toate cu cap, e ca o gura de aer curat cind te citesc pe tine, atita timp cit pentru 95% din populatie experimentatul inseamna a trece de la... disociat la... cura-cu-cinci-foi-de-varza-si-trei-boabe-de-orez lol.gif

Mult spor la invatat si succes la toate! pupic.gif
ironmissy
hello girls!

multumesc, ganesha, pentru aprecieri!
multumesc si ancutei pentru sprijin! wink1.gif

eu fac... bine. cred grin.gif
sunt in sesiune, lucrurile merg bine, am luat deja un 10. ce ma deranjeaza e caldura, dar bine ca avem aer conditionat si draperii la geam biggrin.gif .

dietwise, lucrurile sunt cam twisted.
fizic progresez, imi depasesc recorduri la sala, sunt foarte multumita, dar mi se pare ca sunt un pic mai pufoasa la picioare. cantarul arata 65kg si sunt un pic wacko.gif ca nu-mi dau seama cat e masa musculara si cat grasime. sau daca e grasime. incerc, totusi, sa-mi pastrez calmul si sa ma concentrez pe ce am eu de facut.
pe jurnalul de pe getfit am pus 2 poze cu mine blushing.gif & i'm very proud.

cam atat. va pupic.gif ! pe toate!
anca veselie
hello!
m-am uitat in jurnalul tau, ti s-a conturat talia si spatele foarte frumos!
in rest nust ce sa zic pt ca nu ma pricep, dar cred ca poti incerca dupa sesiune sa reduci nr de calorii
in rest bafta multa pupic.gif pupic.gif
lucy
pupic.gif pupic.gif
ganesha
Iubita nu te debusola ca nu scade cintarul. Sa stii ca nu esti singura, este absolut normal, mai ales ca abia ai citeva luni de sala, masa musculara creste si ea trage mai greu. Daca vrei un exemplu concret, iti zic cum fu la mine: eu am scazut 8.7 procente de body fat, am ajuns de la aproape supra-ponderal la limita de jos de fitness, aproape de atletic. Si totusi, pe cintar nu au fost atit de multe kg, au fost destule, dar nu multe. Stiu persoane care au dat jos aproape de 2 ori mai multe kile, dar in procente de body fat tot la mediu sint, si asta se vede chiar si cu ochiul liber.

Masoara-te cu centimetrul, tine evidenta pe calc intr-un excel, nu te du pe site-uri online gratis sa nu patesti ca noi astea care ne-am pierdut masuratorile )).gif

pupic.gif and keep up the good work, arati senzational!
ironmissy
multumesc, g! m-am mai linistit.

update la viata mea: m-am despartit de prietenul meu, in fine, nu vreau sa dau mai multe detalii, vorba mamei: "nu mor caii cand vor cainii", sunt super super stresata de un examen pe care-l am joi, n-am mai mers la sala de vineri sad.gif , am avut niste zile oribile, deprimate etc etc, acu' mi-am mai revenit.
in acelasi timp m-am ocupat de niste probleme pe care m-au pus sa le fac unii la care am aplicat pentru stagiu la vara, caci vreau sa ma angajez... ufff.

in ceea ce priveste dieta, nimic nou: keto. branzeturi, peste, carne, branza, migdale, nuci, smantana, castraveti, conopida, oua, ardei, brocoli, salata verde. cateodata mai imi fac un fel de desert cu smantana si whey de proteine cu esenta de vanilie si migdale. momentan, prin dieta, am in vedere doar pastrarea masei musculare si confortul meu mental. nu scriu in jurnal, nu adun calorii.
Nessie
pupic.gif Pup fata cu forta de fier! In momentele dificile sufleteste trebuie, trebuie sa-ti gasesti punctul de echilibru. Nu stiu daca ai un lucru, o persoana care sa te faca sa te faca sa-ti tii linia ta dreapta, dar sper ca ai. hug.gif Sportul ajuta tare mult in situatii de genul asta, dar cred ca stii deja. give_rose.gif

Fruntea sus si sa stii ca suntem alaturi de tine!
anca veselie
pupic.gif oamenii vin si pleaca, nu tre sa fii trista daca te-ai despartit pupic.gif daca nu mergea e mai bine pupic.gif
bafta la examene si lasa deprimarea, ca n-ai timp de ea! pupic.gif
ganesha
hug.gif

Sper ca a trecut cu bine examenul...
ironmissy
pupic.gif fetele si multumesc pentru cuvintele frumoase.
a fost o decizie foarte grea, mai ales ca am pus mult suflet, dar on the long run e cel mai bine asa.

examenul... pfff... ce peripetii... n-am fost in stare sa invat, pur si simplu nu-mi statea mintea locului, nu ma puteam concentra, etc. au tras colegii de mine sa vin, desi... eu sincer nu voiam sa am o restanta pe constiinta. mai bine sa nu ma prezint, decat sa pic! (n-am picat niciodata).
in fine, m-am prezentat, si am luat 7, asta in conditiile in care am stat in examen o ora, din 2 ore jumate alocate smile.gif . mi-am promis ca ma duc la marire.

Nessie, din fericire, m-au ajutat foarte mult prietena mea cea mai buna si mama.

Am uitat sa va spun ca i got myself a new haircut. Foarte asimetric, foarte misto! blum.gif

N-am ajuns la sala de saptamana trecuta, azi e un MUST!

Va pup!

anca veselie
bine ca l-ai luat! daca vrei tu marire, du-te, dar un 7 nu e o tragedie!
si bravo pt ca ai luat o decizie care sa fie buna pe termen lung pupic.gif
Nessie
Vrem pozeeeeeeeee cu noul look!! tease.gif
ironmissy
hello girls!

nu am mai intrat de mult pe aici din motive diverse... printre care si ca nu am fost in apele mele deloc.

eniuei, iata ultimele noutati:
ultima cantarire de azi dimineata arata 63.6kg. la sala am ajuns de 3 ori in ultimele 2 saptamani doh.gif .
am luat note mari la ultimele examene, mai am 1 vineri.
inca tin keto, desi am avut zile in care am iesit din greseala de pe keto. mai tin 2 saptamani asa si apoi trec pe low carb.

si ....

am fost acceptata dupa 2 teste si un interviu pentru un stagiu la o firma care produce un cunoscut antivirus romanesc ( i think you get it ). si sunt super incantata, incep de luni. yahoo.gif yahoo.gif

Nessie, nu te-am uitat cu pozele. Am pus cateva, nu multe, aici . (Poza cu bentita nu imi pune in evidenta freza, dar nu asta era scopul ei. Cu bentita stau doar in casa blum.gif)

Va pup!
Nessie
pupic.gif Ma bucur ca mai dai un semn de viata!

Frumusica foc! give_rose.gif In prima poza credeam ca ai parul prins in coada. laugh.gif Abia la a doua mi-am amintit ca te-ai tuns asimetric.

Felictari pentru examene si mai eles pentru stagiu!! Se poate lasa cu job mai tarziu sau ramane doar stagiu? blum.gif

Pe 12 ce faci? grin.gif Mi-ar palcea sa te cunosc. hug.gif
ganesha
Ce-mi place de tineeee!

Felicitari pentru toate reusitele, pentru examene si pentru stagiu yahoo.gif , sa-ti fie intr-un ceas bun! hug.gif
anca veselie
foarte faina freza!!
si multe felicitari pt examene si pt stagiu, super!
hai, capul sus si parcheaza-ti barca inapoi in apele tale pupic.gif pupic.gif
butterfly
felicitari pentru stagiu :x wink1.gif) si ce tunsa esti wink1.gif) ft dragut! sa iti fie de bn! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.