Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Winners never quit, quitters never win!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
bubbles
Very nice grin.gif Arati beton...Ma uitam ca esti exact genul meu .. mica in talie si lata in solduri blink.gif
ironmissy
multumesc, fetelor, pentru aprecieri si pentru felicitari! o give_rose.gif pentru fiecare!

sincer, mie nu-mi plac pozele. mi se pare ca am o fatza obosita si... daca pot sa spun... batrana.

Nessie, legat de job, ei chiar sunt interesati sa caute oameni care vor sa lucreze la ei dupa terminarea stagiului. la fiecare din interviurile face to face m-au intrebat asta smile.gif . le-am zis ca nu stiu.
nush daca v-am zis, dar stagiul e platit naughty.gif . adica ei ma invata si ma si platesc smile.gif

Vai, fluturel, nu ti-am urat bafta la bac... ei bine, bafta la admitere!

eeeniuei, maine am ultimul examen, tot ce pot sa spun e: aleluia!
a iesit o varza sesiunea asta, fata de asteptarile mele. dar asta e. i had to do what i did.

cam atat.
ah, da, referitor la dieta... sunt in stagiul de proiectare de viitoare dieta. no more keto pentru o perioada. planuiesc sa o pun in aplicare cam peste o saptamana, maxim 2. sa vad cum si ce pot sa pap la munca.

gotta go!
Nessie
Tinem pumnii si pentru ultimul examen! cheer.gif De ce ai renuntat la keto?... sunt curioasa
ironmissy
Ness, pai n-am renuntat la keto, inca! si nici nu o s-o fac pana cand nu stiu exact ce urmeaza.

Nici o dieta de slabire nu e ideala. Fiecare are avantaje si dezavantaje.
Keto e oricum o dieta care se tine in cicluri, nicidecum un stil de viata. Low carb, da.
Si la fel ca si cu exercitiile fizice, si prin dieta corpul poate fi stimulat sa nu se plafoneze. Asta e principalul motiv.
butterfly
mrc pupic.gif sa fie cu noroc la admitere
ganesha
Cum fu, cum fu? Ne lasi aici in suspans.... tease.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif fata inteleapta hug.gif
ironmissy
deeeci, sa va povestesc.

am niste colegi super tari. toti foarte deschisi si dornici sa ma ajute si sa ma invetze chestii.

luni m-am plictisit crunt, marti s-a prins supervizeru' ca mor de plictiseala p-acolo si mi-a dat chestii de facut. hooray!!!
iar ieri am stat peste program ca voiam musai sa termin o chestie. (tendintele mele workaholice incep sa iasa la suprafatza devil.gif )

ah, si mi-am baut un alt superior la bowling pe wii smile.gif .

deci, i is havin' fun.

dietwise, am renuntat la keto, am trecut pe low carb oarecum ciclizat: pe scurt, smanantana nelipsita a fost inlocuita de muuulte veggies de toate felurile, iar dupa antrenament beau shake mixat cu o banana si am inceput sa consum mai mult iaurt si mai putina branza.
sunt foarte mandra ca nu mai am nici un fel de tentatie culinara pe care le aveam constant inainte de perioada mea keto.

in leg. cu sportul, cam de o saptamana am inceput sa fac antrenamente full body. o s-o mai tin asa vreo 2 saptamani si apoi revin la antrenamentele pe grupe musculare.

declar indreptarile ca fiind exercitiul meu preferat. eu in general fac indreptari clasice pentru si indreptari romanesti pentru picioare. pentru ce-i care doresc sa afle mai multe, gasiti informatii aici .

gotta go! hug.gif everybody!
Nessie
Ce ma bucur ca ai un colectiv super. cheer.gif De obicei IT-istii asa sunt. tease.gif Tu cat timp stai la munca acum?

)).gif Habar n-aveam ca indreptarilor alora le zice indreptari romanesti. Pana acum le-am ocolit pentru ca imi e teama de ele ca imi distrug coloana, dar nu stiu ce alte exercitii as putea face pentru partea de jos a spatelui. doh.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 10-07-2008, 09:40 AM) *

Ce ma bucur ca ai un colectiv super. cheer.gif De obicei IT-istii asa sunt. tease.gif

Na, laudati-va breasla acu' tease.gif lol.gif

Hehe, vesti de la Ironmissy, ce ma bucur sa le citesc!!! Ma bucur tare pentru tine, se pare ca s-a batucit cararea ta, si profesional si... alimentar si sportiv, bravo tie hug.gif

(indreptarile-s romane, nu romanesti blum.gif ) Sa-mi zici cum te impaci cu full-body, si eu initial am zis ca am sa le fac doar ca sa sparg rutina, si pin'la urma am facut mai mult de juma de an, ca mi-au placut tare mult. Am trecut de saptamina asta la grupe,si lucrez cu exhaustion parca nu ma simt asha-ia sarisfacuta lol.gif

pupic.gif fata draga tare de tot!
Nessie
CITAT(ganesha @ 10-07-2008, 02:31 PM) *
(indreptarile-s romane, nu romanesti blum.gif )
Pe siteul de la link scrie "Romanian Deadlift" si m-am gandit ca sunt romanesit. blushing.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 11-07-2008, 03:13 PM) *

CITAT(ganesha @ 10-07-2008, 02:31 PM) *
(indreptarile-s romane, nu romanesti blum.gif )
Pe siteul de la link scrie "Romanian Deadlift" si m-am gandit ca sunt romanesit. blushing.gif

Glumeam, faceam haz ca romanul puternic din romanii din Roma se trage pupic.gif
ganesha
Fata frumoasa, te-am citit dincolo, am vazut ca faci circuite si ca nu esti multumita. Ce s-a intimplat cu full-body, ca parca ziceai ca te apuci de full-body, cum de te-ai hotarit la circuite?

Acu' imi dau si eu cu parerea, ca pe mine m-a ajutat tare, tu faci cum crezi: exercitiile full-body is bune in timpul/dupa o perioada de asta stresanta cum ai avut tu...
N-ai sa pui masa de la ele, dar executate lent si eventual cu mentinere pe pozitia finala iti cresc forta si modeleaza foarte frumos masa deja existenta. Plus ca ajuta si pe plan... personal, ca sa zic asa )).gif, ajuta la postura, echilibru, acuitate, putere de concentrare. Is bune asa, ca o pauza de vreo luna intre perioadele de grupe.

pupic.gif
ironmissy
thank you for the feedback, g! pupic.gif pupic.gif

treaba cu circuitele sta in felul urmator: am incercat sa fac un antrenament de tip circuit dupa un model de pe figureathlete.com
da' nu prea mi-a iesit figura. ca nu pot sa-mi dau seama cat fac pauza. si nu stiu cum sa-mi dozez efortul etc etc.

asa ca la ultimele 2 antrenamente am facut full body. nu stiu cat de "ca la carte" e, dar o sa-l postez aici si te rog sa-mi zici ce crezi.

deci am facut asa:

indreptari: 7*5 repetari - 35kg
push-ups din inclinat: 7*5 repetari
good-mornings: 5*10 repetari - cu bara olimpica goala
hiper-extensii: 4*12 repetari

am facut o febra minunata, peste tot mai putin la piept, dar asta e smile.gif

in alta ordine de idei, ieri m-am vazut cu fetele. taaaare dragute, si, da, chiar aveam senzatia ca le cunosc deja de multa vreme.

pupic.gif everybody!
dany
Ma bucur mult ca te-am cunoscut , missy ! M-ai dat pe spate cu freza ta naughty.gif
ironmissy
pupic.gif dany! multumesc pt compliment! ma bucur tare tare ca ne-am intalnit! give_rose.gif
Panda
si eu ma bucur ca v-am cunoscut pe toate.... give_rose.gif
ganesha
CITAT(ironmissy @ 13-07-2008, 08:44 AM) *

indreptari: 7*5 repetari - 35kg
push-ups din inclinat: 7*5 repetari
good-mornings: 5*10 repetari - cu bara olimpica goala
hiper-extensii: 4*12 repetari

pupic.gif Ironmissy! antrenamentul asta e mai mult... exercitii pe serii facute toate in aceeasi zi. Exercitiile full-body implica mai multe grupe in acelasi timp. De exemplu... sa zicem, luam fandarile cu gantera, asta e exercitiu pe grupe. Intr-un antrenament full-body, pentru rezultate maxime, alegi o gantera mai mare, o tii de capete in ambele miini la nivelul pieptului, si cind fandezi o ridici deasupra capului.

Plank si derivatele sale ar trebui sa fie de nelipsit intr-un antrenament de felul asta.

Daca vrei iti trimit lista mea de antrenament full-body.

floare.gif
Panda
ce faci domnisorica de fier giggle.gif ?

cum merge workout-ul gym.gif ?
Cherie
Missy, cum mai e la munca? Poti ramane acolo ca si angajat dupa ce iti termini stagiul? Ar fi ok? pupic.gif
ironmissy
hello!

g, as fi foarte recunoscatoare daca mi-ai da lista ta pupic.gif ! plankuri am tot facut, pur si simplu sambata n-am avut chef grin.gif grin.gif
alesesem exercitiile alea tocmai pt ca erau dintre cele mai complexe. de la push-ups, spre exemplu am facut o febra la triceps de zile mari. smile.gif

lili, fac bine. workout-ul merge great. imi place la nebunie ideea ca imi permit sa ma numesc o sportiva. i simply love it!

Cherie, ce ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Da, pot sa raman angajata, ei chiar incearca sa ma convinga sa fac asta. Numai ca nu-mi prea surade mie ideea smile.gif . Adica nu stiu cat de mult pot sa fiu at my best si la work si la scoala in acelasi timp. Eh, om vedea.

mmm... ce sa mai zic despre mine... de ieri am inceput sa iau reform. 2/zi, dimineata + inca 2 inainte de antrenamente. tot incerc sa ma adun sa scriu si sa calculez ce pap.
azi aproape mi-a iesit:

Ora 8:45 – 2 reform
Masa 1 – ora 9:15
- Shake (1.5 scoop m&e cioco + 100gr banana)

Masa 2 – ora 14:00
- 150gr porc + 80gr ciuperci + 50gr brocoli + 1 tsp ulei masline

Masa 3 – ora 16:00
- 20gr caju + 10gr migdale + 10gr fistic

Masa 4 – ora 20:00
- 70gr pangasius + 150gr salata vinete + 200gr rosii + 6gr ulei seminte struguri

Masa 5 – ora 21:00
- 10gr caju

Masa 6 – ora 23:00
- Shake (1 scoop m&e capsuni + 15 gr seminte in)

Glucide 52,17 ; 16,01%
Lipide 65,35 ; 45,13%
Proteine 126,61 ; 38,86%
Calorii 1303,23
Fibre 14,86

m&e = milk and egg, un concentrat proteic de zer pe care il mai consum din cand in cand

maine cred ca-mi iau sa-mi fac shake la work, pentru ca mi se pare ca nu-mi impart bine proteinele pe mese.
cam atat.

pupic.gif pe toata lumea!
Panda
te salut... cu drag.... mi se pare extraordinar ca mancanci 6 mese mici pe zi... cred ca e cel mai santos.
bravo! clap.gif
Panda
helooooouuuuuuuuuuuuuu... helooooouuuuuuuuuuuuuu...helooooouuuuuuuuuuuuuu...helooooouuuuuuuuuuuuuu...

ecou!!!! pustiu pe aici
ce faci dragutza? cred ca ocupata... munca, sala...
dar sper ca esti bine , sanatoasa... si voioasa floare.gif

ironmissy

n-am murit, doar ca sunt foarte obosita din cauza serviciului.
in wee am fost la sighisoara, wee trecut am fost la cheile rasnoavei. a fost super, dar s-a adunat oboseala.

cu antrenamentele am stat foarte prost, caci au fost aproape inexistente in ultimele mai mult de 2 saptamani.
dar azi am ajuns la sala, am lucrat spate+biceps+cardio la final si mi-am facut abonament nou (al 5lea) motiv pentru care sunt foarte fericita si mandra de mine.
nu sunt multumita de felul in care ma alimentez si m-am alimentat in deplasari. evident s-au strecurat junkuri. multe. dar cat timp sunt in bucuresti, incerc sa fiu cuminte.

nu prea am lucruri noi de povestit.

va hug.gif !
anca veselie
lasa missy ca asa se intampla in deplasari, nu poti sa manaci ca la carte wink1.gif vazut pe face book poze noi wink1.gif am vazut si un new entry cumva? naughty.gif
pupici
ganesha
CITAT(anca veselie @ 29-07-2008, 09:43 PM) *

lasa missy ca asa se intampla in deplasari, nu poti sa manaci ca la carte wink1.gif vazut pe face book poze noi wink1.gif am vazut si un new entry cumva? naughty.gif
pupici

Asta era si dilema mea... numa' ca n-aveam curaju' sa intreb lol.gif

Missy de Fe, esti o superba!
ironmissy
neah, they're just friends.
dar exista alti potentiali, ceea ce e un lucru bun biggrin.gif biggrin.gif

pupici si floare.gif !
Panda
eu stau acasa si nu mananc ca la carte lol.gif ...
ce poze, ce poze... vreau si eu sa vad dry.gif
anca veselie
CITAT(ganesha @ 29-07-2008, 10:48 PM) *

CITAT(anca veselie @ 29-07-2008, 09:43 PM) *

pupici

Asta era si dilema mea... numa' ca n-aveam curaju' sa intreb lol.gif

Missy de Fe, esti o superba!

eu sunt mai indiscreta blum.gif
e bine cu potentiali naughty.gif
pup u
dany
CITAT(ironmissy @ 29-07-2008, 09:50 PM) *

neah, they're just friends.
dar exista alti potentiali, ceea ce e un lucru bun biggrin.gif biggrin.gif

pupici si floare.gif !

pupic.gif pentru fata tanara , frumoasa si cu freza " ciudata " ( m-ai terminat , asta e !!!!! )

potentiali ????? si eu vreau sa stiu ! lol.gif
ironmissy
pupic.gif si eu o dany draga!

eh, nu prea am ce sa spun despre potentiali. decat ca sunt mai multi grin.gif
om trai si om vedea. incep sa ma regasesc.

anca veselie
pupic.gif tu regaseste-te intai si vezi cu potentialii aia blum.gif
LadyEowin
buna,

am trecut sa te salut si sa iti spun ca te admir pentru slabit, work-out, internship si toate deciziile faine pe care le iei...

pup
ironmissy
hello!

iaca am mai venit si eu pe aici sa sterg praful.
noutati despre mine: am fost weekendul asta la mare. m-am simtit suuuper bine si m-am intalnit si cu ancuta.
am papat numa' prostii. am baut numa' prostii. nu vreau sa dau detalii grin.gif grin.gif

in legatura cu pozele de pe facebook, mi-am dat seama ca pot sa le vada si cei care n-au cont, so... le puteti vedea aici:

vama part 1
vama part 2
rasnov
sighisoara

LadyEowin, multumesc frumos pentru aprecieri! give_rose.gif
Treaba cu deciziile faine e relativa, dar ma straduiesc grin.gif

ganesha
Fata draga, daca-ti zic ca de cind ai pus pozele alea pe fb ma uit de 3 ori pe zi la ele ma crezi? hug.gif

butterfly
pozele alea sunt minunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaate wink1.gif) pupic.gifpupic.gif
Panda
vreau si eu in naturaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

ps: super pozele
Grasutza
Gata! Saptamana viitoare plec si eu la mare. Atata doar, ca nu cred ca o sa imi dea mana sa fac poze. Nu cred ca s-a inventat foto in care sa incap sad.gif
Panda
vrem sa te vedem la fatza ... macar... grasutzo w00t.gif
anca veselie
ma bucur tare ca ne-am intalnit!
eu vineri voi fi din nou in vama, tu? grin.gif
ironmissy
Uff... si eu as fi vrut sa vin, doar ca nu am gasit inca cu cine sa merg. sad.gif
Grasutza
Eu ma opresc fix la mama in poarta, la CTA. smile.gif
Panda
CITAT

Eu ma opresc fix la mama in poarta, la CTA.

Lucky you! yahoo.gif
dany
Missyyyy , am sters praful pe aici ca era de juma` de metru doh.gif

Unde ai disparut ? Sper ca esti bine ! hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.